Μάσκα Φωτοθεραπείας 3 Χρωμάτων- Αξιολόγηση και συμπεράσματα



Τα οφέλη της φωτοθεραπείας, μας είναι γνωστά και έχω αναφερθεί σε αυτά  εκτενώς σε παλαιότερο άρθρο "τα ωφέλη της φωτοθεραπείας".  Στην αγορά, κυρίως μέσω e-shop, κυκλοφορούν  πλέον πολλές ατομικές συσκευές με την  συγκεκριμένη τεχνολογία  και μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε τις θεραπείες μας στο σπίτι. Μέχρι πρότινος η συσκευή που διέθετα προσωπικά  ήταν  η Aurora, μία απλή χειρός  η οποία απαιτούσε από 20-40 λεπτά  θεραπείας  για να κάνεις όλο το πρόσωπο, σε καθημερινή βάση. Αν και καλής ποιότητας με διαθέσιμα 3 panel χρωμάτων (κόκκινο μπλε πράσινο) αυτή η καθημερινή χρονοβόρα δέσμευση μαζί με το γεγονός ότι για να δεις ουσιαστικό αποτέλεσμα χρειάζεται αρκετά μεγάλο διάστημα χρήσης κάνει την συστηματική της χρήση  δύσκολη υπόθεση.
Το πήρα απόφαση λοιπόν και πέρυσι την Άνοιξη αγόρασα ένα σχετικά νέο τύπο συσκευής φωτοθεραπείας σε μορφή μάσκας με την προσδοκία ότι θα μπορούσα να κάνω την θεραπεία hands free ενώ ταυτόχρονα θα ασχολούμουν με κάτι άλλο και σε πολύ λιγότερο χρόνο.



Πρώτες Εντυπώσεις.


Κατασκευή και χαρακτηριστικά
Δεν σας κρύβω πως η πρώτη μου εντύπωση από την μάσκα όσον αφορά την κατασκευή και την στιβαρότητα της ήταν πολύ θετική. Ποιοτικό υλικό, προσεγμένη σχεδίαση, με πολλά leds (συνεπώς ισχύ) και χειριστήριο. Το χειριστήριο μάλιστα διαθέτει 5 ρυθμίσεις έντασης, αυξομείωση χρόνου 5-40 λεπτά και 3 τύπους φωτός, κόκκινο-μπλε-πράσινο. Η κατασκευή και τα χαρακτηριστικά της μου έδωσαν την εντύπωση  ποιότητας ισάξιας ή σχεδόν ισάξιας με επαγγελματικού εξοπλισμού.

Δείτε στο βίντεο ζωντανά περισσότερες λεπτομέρειες για την λειτουργία της μάσκας



Ευκολία χρήσης

Δοκιμάζοντας την, την πρώτη φορά ανακάλυψα πως δεν ήταν τόσο φορητή όσο την περίμενα. Είναι κάπως βαριά για να την φοράς εν κινήσει και βασικά αυτό δεν είναι εφικτό γιατί πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην πρίζα..... Επιπλέον το κούμπωμα του λάστιχου στήριξης της μάσκας στο κεφάλι δεν ασφαλίζει δυνατά και ξεκουμπώνει σχετικά εύκολα για να την συγκρατεί με ασφάλεια αν κινείσαι. Μάλλον είχα υπερβολικές προσδοκίες όταν σκεφτόμουν να την φορώ καθώς θα έκανα κανένα συμμαζεματάκι στο σπίτι :) (μείον μισό αστεράκι στην αξιολόγηση). Πέρα όμως από την απότομη προσγείωση των υπεραισιόδοξων προσδοκιών μου, η συσκευή είναι πολύ απλή και εύκολη στην χρήση και όσον αφορά τις ρυθμίσεις του χειριστηρίου και τον τρόπο εφαρμογής.


Χρόνος εφαρμογής και Αποτελεσματικότητα

Η συσκευή έχει σαν αρχική ρύθμιση τα 20 λεπτά. Οπότε ξεκίνησα έτσι, χρησιμοποιώντας το κόκκινο φως  και στην μέγιστη ένταση. Το άμεσο αποτέλεσμα όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τη όψη μου κομμένη, κουρασμένη.... σαν να είχα να κοιμηθώ 2 μέρες!  Ομολογουμένως μέγα απογοήτευση!!! Θεώρησα ότι, είτε ήταν τυχαίο ή ότι μπορεί να ήταν απλά η ιδέα μου και έτσι προσπάθησα ξανά μετά από 2 μέρες. Πάλι όμως τα ίδια.... Σκέφτηκα πως μάλλον επειδή  το πρόσωπο μου είναι ευαίσθητο και γενικά αντανακλά άμεσα κάθε στρες και κούραση, πως η συνολική ενέργεια (joules) που δεχόμουν από την συσκευή ήταν παραπάνω από όσο μπορεί να διαχειριστεί ή να χρειάζεται η επιδερμίδα μου. Έτσι δοκίμασα σταδιακά στο επόμενο διάστημα να μειώσω τον χρόνο θεραπείας στα 15, 10 και 5 λεπτά. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι τα 5 μόλις λεπτά μου έδιναν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η όψη μου έδειχνε άμεσα ξεκούραστη και το χρώμα πιο υγιές.  Τελικά χρειάζομαι 5 μόλις λεπτά αραχτή στον καναπέ μου, για να κάνω την καθημερινή μου φωτοθεραπεία χαλαρώνοντας, χωρίς να μετράω χρόνο και χωρίς να με απασχολεί η μετακίνηση της κεφαλής από σημείο σε σημείο. Τέλεια!!



Τελικά Συμπεράσματα

1. Κόκκινο φως


Μετά από 6 εβδομάδες  5 λεπτης καθημερινής χρήσης στο κόκκινο φως η επιδερμίδα μου έχει αποκτήσει  πιο ομοιόμορφο τόνο, υγιή χροιά και πιο ξεκούραστη όψη. Ευτυχώς για μένα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που ήθελα να αντιμετωπίσω ώστε να μπορώ να αναφερθώ σε πιο συγκεκριμένες διαφορές αλλά είναι ενδεικτικό πως το διάστημα που τέσταρα την συσκευή δεν ένιωθα την ανάγκη να χρησιμοποιήσω καμία από τις άλλες συσκευές μου. Θεωρώ λοιπόν  πως η συγκεκριμένη μάσκα είναι  όντως μια εξαιρετική συσκευή φωτοθεραπείας.
Ο κάθε οργανισμός όμως είναι ασφαλώς διαφορετικός και ίσως κάποια άτομα να δουν καλύτερο αποτέλεσμα σε 10 λεπτά ακόμη και σε 15 λεπτά αν ανταποκρίνονται δύσκολα σε θεραπείες. Όπως και να χει όμως η μάσκα δίνει πολύ πιο γρήγορα και ξεκούραστα αποτέλεσμα κάνοντας την απαραίτητη συστηματική χρήση της παιχνιδάκι ακόμη και για τα πλέον πολυάσχολα άτομα.


2. Πράσινο Φως


Όσον αφορά το πράσινο φως που είναι για δυσχρωμίες το τέσταρα πρόσφατα  σε κανα δυο μικρά σημαδάκια από σπυράκια μιας και γενικά δεν έχω ιδιαίτερο  πρόβλημα δυσχρωμίες,  μέλασμα κτλ.  Στο πράσινο μάλιστα μπορώ να κάνω θεραπεία για 10 λεπτά χωρίς πρόβλημα  ενώ μέσα σε λίγες μέρες (μαζί με χρήση λευκαντικού ορού μετά την θεραπεία ) άρχισα να βλέπω ορατή μείωση. Συνήθως στην δική μου επιδερμίδα τα σημάδια από σπυράκια εάν τα αφήσω μόνα τους κάνουν μήνες να φύγουν.  Οπότε την θεωρώ αποτελεσματική και ιδανική λύση για επιδερμίδες που υποφέρουν από  δυσχρωμίες.  Δεν ξέρω όμως αν και πόσο έχει αποτέλεσμα σε περιπτώσεις μελάσματος  μιας και γενικά το μέλασμα είναι πολύ δύσκολο στην αντιμετώπισή του. Εάν κάποια φίλη την δοκιμάσει θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω το  αποτέλεσμα.


3. Μπλε φως


Το μπλε για την ακμή δεν το χρειάστηκα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Θεωρώ όμως κρίνοντας από το κόκκινο και το πράσινο πως  η μάσκα θα δώσει αξιόλογο αποτέλεσμα και στο μπλε φως και γενικά πως υπερτερεί σημαντικά ως συσκευή φωτοθεραπείας από αυτές του χειρός.


Ρυθμίσεις Έντασης
Αν και έχει 5 επίπεδα έντασης δεν βρίσκω το λόγο να μην χρησιμοποιώ την μέγιστη ένταση που θα μου δώσει την ίδια ενέργεια σε λιγότερο χρόνο. Ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν να δω το αποτέλεσμα σε μέτρια ένταση για 10 λεπτά. Κάποια στιγμή ίσως...


Σε ποιους απευθύνεται;
Η συσκευή φωτοθεραπείας είναι ιδανική για γενική αντιγήρανση και τόνωση της υγείας της επιδερμίδας, βελτίωση της χροιάς, εξισορρόπηση /μείωση της λιπαρότητας των ανοιχτών πόρων, ακμή και δυσχρωμίες. Αυξάνει σταδιακά την πυκνότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας μειώνει λεπτές ρυτίδες και γενικά συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή κολλαγόνου. Είναι ιδανική δε ιδανική φροντίδα για αντιδραστικά δέρματα που δεν ανέχονται εύκολα καλλυντικά και έχουν τάση για δερματικά εξανθήματα και κοκκινίλες.


Δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να αντιμετωπίσετε μέτρια προς έντονη χαλάρωση, βαθιές ρυτίδες, μαύρους κύκλους, μέλασμα.


Αν έχετε απορίες σχετικά με την φωτοθεραπεία γενικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ συχνές ερωτήσεις και σχετικές απαντήσεις
Εάν θεωρείται  ότι η φωτοθεραπεία είναι κατάλληλη και θέλετε να την ενσωματώσετε στην φροντίδα της επιδερμίδα σας, σας προτείνω να προτιμήσετε την συγκεκριμένη συσκευή μάσκας η κάποια άλλη παρόμοιου τύπου. Αν και το κόστος είναι ελαφρώς μεγαλύτερο πιστεύω πραγματικά πως αξίζει και με το παραπάνω για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.


Πλέον  κυκλοφορεί με λειτουργία 7 χρωμάτων, μόλις 57 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

34 Σχόλια

  1. Καλημέρα,είμαι 36 χρονών και το δερμα μου είναι λιπαρο ,με λιγες ρυτίδες , μικρες τρυπούλες στα μάγουλα απο παλια σπυρακια, σημαδακια ,σπασμένα αγγεία,μαυρα στίγματα ...μια ομορφια οπωσ φανταζεσαι!!Ξερω πωσ θαυματα δεν γίνονται απλα θα ηθελα αν μπορείς να μου προτείνεις ενα -δυο προιόντα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να βελτιωθει κάπως.Σε ευχαριστω εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα θα σου πρότεινα για αρχή να πάρεις ένα TCA peel και μία συσκευή δερμοαπόξεσης για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης για τις ουλές εκπληκτικό είναι το Dermapen. Συνδυαστικά όλα τα παραπάνω θα σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και στο ebay που οδηγούν οι σύνδεσμοι θα τα βρεις πολύ οικονομικά. Στα άρθρα του blog μπορείς να μάθεις πως να κάνεις τις θεραπείες με τις συσκευές αυτές. Ελπίζω να βοήθησα και θα χαρώ να μαθαίνω τα νέα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι γεια σου, ελπίζω όλα να είναι καλά και εσύ γερή και δυνατή να συνεχίζεις να εκπέμπεις αισιοδοξία και να μας δίνεις τις πολύτιμες συμβουλές σου. Θέλω καιρό να σου γράψω, αλλά η διάθεσή μου δεν ήταν και τόσο καλή τελευταία. Πρώτα απο όλα να σου πως ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη Nuface και τη συσκευή υπερήχων, την οποία χρησιμοποιώ με προϊόντα Dermedics. Συνδυάζω τα δύο και βλέπω πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. ήθελα απο Σεπτέμβριο να ακολουθήσω την πρότασή σου για ενυδάτωση-ανανέωση με Dermapen, το οποίο δεν προμηθεύτηκα τελικώς γιατί με πρόλαβαν οι εξελίξεις. Και όταν λέω εξελίξεις εννοώ πως διαπίστωσα ότι έχω λεύκη, σε πολύ αρχικό στάδιο - ωστόσο η ψυχολογία μου ελαφρώς ταράχθηκε. Ο δερματολόγος μου είπε πως δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, ότι πρόκειται για αυτοάνοσο και ότι μπορώ να κάνω αισθητική περιποίηση, αλλά όχι κάτι παρεμβατικό για τον λόγο ότι μπορεί να προχωρήσει το πρόβλημα. Έκανα για δύο μήνες ομοιοπαθητική και η αλήθεια είτε ότι λίγο αυτή, λίγο κάτι άλλο ....ποιος ξέρει, η λεύκη είναι στάσιμη. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι εφόσον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τύπου dermapen, θα μπροούσα να πάρω μία συσκευή ραδιοσυχνοτήτων (bpolar), για να αρχίσω πάλι τις περιποιήσεις μου. ΠΟια η γνώμη σου; Έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή και σχετικά οικονομική; Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω το πρόσωπό μου; Να σου θυμίσω ότι είμαι 40, έχω ελαφρά χαλάρωση, μικρή απώλεια λίπους απο ζυγωματικά και μικρές ρυτίδες γύρω απο τα μάτια ....
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τις τόσο χρήσιμες συμβουλές - απόψεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :). Πριν σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου να σου πω πως αν και όντως για την λεύκη δεν υπάρχει ξεκάθαρη αποδεδειγμένα θεραπεία υπάρχουν αρκετά που μπορούν να σε βοηθήσουν να μετριάσεις σημαντικά το πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι η χρήση ειδικής συσκευής φωτοθεραπείας UVB 311 Μπορείς να βρεις αρκετά άρθρα σχετικά εγώ σου δίνω εδώ 2 Links με σχετική αρθρογραφία 1. www.vitiligosupport.org 2. http://medicalxpress.com/news/2014-09-vitiligo-treatment-skin-pigmentation.html Εδώ θα βρεις και site με πολλές συσκευές φωτοθεραπείας UVB για την λεύκη. www.daavlin.com. Επίσης αυτό το βιβλίο πρέπει να είναι καλό My Victory against Vitiligo: A Successful Story and a Practical Guide to Treatment . Δεν έχει την θεραπεία αλλά είναι βιωματική περιγραφή ενός ατόμου και πως αντιμετωπίζει με διάφορες λύσεις την κατάσταση και όλες τις μέχρι τώρα πιθανές λύσεις. Έχει πολύ καλές κριτικές και είναι φθηνό. Αν ξέρεις αγγλικά αξίζει να το πάρεις δεν ξέρω μονάχα αν μπορείς τώρα με το capital control. Αν έχεις κάποιο γνωστό στο εξωτερικό ή στην Κύπρο να σε διευκολύνει. Πιστεύω για την φροντίδα του προσώπου σου πολύ καλή συσκευή είναι αυτήν η fractional διπολική που έχει και απλό διπολικό για πιο ενισχυμένη και συμπληρωματική θεραπεία. Αν δεν μπορείς να αντέξεις αυτήν οικονομικά μπορείς να πάρει και αυτήν την χειρός mini Fractional rf που επίσης φαίνεται αξιόλογη. Ελπίζω να βοήθησα και αν δοκιμάσεις την λάμπα UVB για την λεύκη θα με ενδιέφερε πολύ να μοιραστείς εδώ μαζί μας το αποτέλεσμα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα Μαρια! Ηθελα να ρωτησω αν πληρωσες τελωνειο για αυτην την συσκευη και σε ποσες μερες την παρελαβες; μπραβο σου γι αυτο το site ειναι τελειο! Ευχαριστω για τον χρονο σου! Να σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι πλήρωσα αν θυμάμαι καλά 38-40 περίπου ευρώ γιατί μου το έστειλε με courier. Αν το ήξερα θα ζητούσα όπως πάντα απλή συστημένη αποστολή που συνήθως περνάνε πιο εύκολα από το τελωνείο όταν το δέμα είναι μικρό σχετικά. Παρ όλα αυτά το συνολικό κόστος άξιζε και με το παραπάνω για την συγκεκριμένη συσκευή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα Μαρια. Με συγχωρεις σου εχω γραψει σχολια παντου! Διαβαζα καιρο το site σου και μαζεψα καποια χρηματα για καποιες συσκευες που ηθελα. Προσπαθησα χθες να αγορασω απο e bay αλλα εφαγα... πορτα για τους γνωστους λογους. Βρηκα αυτην την συσκευη απο ελληνικο site και θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γνωρίζω πόσο καλή είναι αλλά την θεωρώ πανάκριβη σε σχέση με παραπλήσιες συσκευές που μπορείς στο ebay. Με πολύ λιγότερα χρήματα μπορείς να βρεις εξαιρετικές συσκευές στο ebay. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι να χαλαρώσουν λίγο οι περιορισμοί στις τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Και μια αλλη ερωτηση, αν και ανηκει σε αλλο αρθρο σου αλλα επειδη ειναι παλιο μπορει να μην ειδες το σχολιο μου : Ενδιαφερομαι για την pulsar sirius, αλλα επειδη εχει εξαντληθει στο e bay, υπαρχει αλλη παραπλησια που να προτεινεις? ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά αυτή έχει παραπλήσια τεχνολογία Tanda acne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα Μαρια μου! Εχω την μασκα φωτοθεραπειας εδω και ενα μηνα. Την χρησιμοποιω στο κοκκινο φως καθημερινα μαζι με πρασινο τσαι οπως συμβουλευεις σε προηγουμενο αρθρο σου. Αρχισα με πεντε λεπτα στη μεγιστη ενταση οπως εκανες κι εσυ στην αρχη και πειραματιστηκα λιγο με το χρονο θεραπειας. Τελικα τα καλυτερα αποτελεσματα τα εχω με εικοσι λεπτα θεραπειας. Το δερμα μου φωτισε αρκετα κατι που παρατηρησε και ο συζυγος! Το δερμα μου ειναι πολυ ευαισθητο, συνηθως γεμιζω κοκκινιλες, οι οποιες ομως εχουν υποχωρησει κατα πολυ! Οσον αφορα την αντιγηρανση ακομη δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη αλλα ξερω οτι ειναι πιο αργη η βελτιωση σε αυτον τον τομεα. Με τα αλλα χρωματα δεν εχω ασχοληθει ακομη, μονο καποιες μερες δοκιμασα να κανω μπλε και κοκκινο την ιδια μερα.Δεν το συνιστω, το δερμα μου εδειχνε θαμπο και κουρασμενο. Επισης μεγαλο συν της συσκευης ειναι η ευκολια χρησης της. Απλα τη φορας και χαλαρωνεις! Μαρια μου πραγματικα οτι προτεινεις εχει αποτελεσμα! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταπληκτικά νέα Ντίνα μου!!! Χαχαχα για να το παρατηρήσει ο σύζυγος πάει να πει ότι όντως υπάρχει διαφορά!!!! :D H μάσκα φωτοθεραπείας είναι η πιο ιδανική συσκευή για ευαίσθητα αντιδραστικά δέρματα όπως το δικό σου. Βοηθάει όχι μόνο να ηρεμήσει γενικά η επιδερμίδα αλλά και ταυτόχρονα κάνεις αντιγηραντική θεραπεία χωρίς κίνδυνο έξτρα ερεθισμών που μπορεί να έχεις από άλλες συσκευές. Την αντιγηραντική της δράση δυστυχώς θα την δεις πολύ σταδιακά τόσο που μόνο μετά από ένα διάστημα 2-3 μηνών+ αν ανατρέξεις πίσω στο χρόνο και κάνεις κάποια σύγκριση θα διαπιστώσεις τις διαφορές. Τελικά πάντως είναι τελείως προσωπικό θέμα ο βέλτιστος χρόνος κάθε θεραπείας. Θέλει πειραματισμό να βρει ο καθένας το δικό του.
    Να σε ευχαριστήσω ακόμα μια φορά με την σειρά μου για τον χρόνο που πάντα αφιερώνεις να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου από τις θεραπείες που δοκιμάζεις. Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια, μου κανει εντυπωση το ποσο που λες οτι πληρωσες 38-40 ευρωστο κουριερ.Εμενα πριν 1 μηνα μου ζητησαν 105 ευρω για αντικειμενο αξιας 62 ευρω.Ειχα πληρωσει 18 ευρω για μεταφορικα,ηρθε με κουριερ χωρις να το θελω.Μου ζητησαν αποδειξη απο το ebay και τους εβγαινε αυτο το ποσο.Αλλαξαν το τελωνειο μηπως;;.Ζητησα αναλυτικα να μου πουν γιατι το ποσο ειναι τοσο μεγαλο και μου εβγαλε ενα σωρο δικαιολογητικα,εχω ακομη το μειλ με την αποδειξη.Χαρτοσημα,ΦΠΑ,αποθηκευτρα-εργατικα(ετσι το γραψαν),αμοιβη εκτελωνιστη,διαφορα εξοδα,κ.α.Συνολο 105ευρω.Το γυρισα πισω εκνευρισμενη.Τωρα επειδη αργησαν (ebay) μου ρωτησαν αν θελω τα χρηματα πισω,φυσικα το δεχτηκα και εκανα αλλη παραγγελια.Απο το λινγκ που εχεις δωσει εσυ εδω.Πως θα παραγγειλω τωρα εγω αλλο αντκειμενο μεγαλης αξιας;;Μου ειπαν οτι πανω απο 22 ευρω οτι παρουμε εχει αυτο το ποσο για εκτελωνισμο.Σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλλα το γραψα για να προσεξουν οι αναγνωστριες σου.Μηπως ετυχε σε εμενα μονο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαρτάται από το courier... ότι θέλουν ζητάνε... Μόνο με ΕΛΤΑ (δηλαδή standard shipping) και πάλι μόνο αν το δέμα είναι μικρό δεν πληρώνεις. Για μεγάλα δέματα πάλι θα πληρώσεις απλά πιο λογικές τιμές . Πάντως εγώ το έχω πει πολλές φορές ΠΟΤΕ COURIER!!!! δηλ στο shipping να αναγράφουν "express Int'l shipping" και κοιτάμε και την περιγραφή καλού κακού να σιγουρευτούμε... Για τα ΕΛΤΑ τώρα άν κάτι το θέλω πολύ το παίρνω απόφαση και το ριψοκινδυνεύω αλλά υπολογίζω + 50% της αξίας καλού κακού στο κόστος. Και.... κάνω τον σταυρό μου μπας και το γλυτώσω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρια δεν προσεξα οτι ειχες βαλει αυτο το manage για αποθηκευση των σχολιων μας,μπραβο πολυ εξυπνο και βολικο.Χτες εψαχνα κατι σχολια μου για να δω τι μου ειχες απαντησει σε καποιε ερωτησεις μου και εσκασα δεν ηξερα που τις ειχα αφησει.Τωρα βρισκω τα παντα,καλο ε;;;χαχαχα!!!!Κοιτα Μαρια μου αν παρω κατι ακριβο και μεγαλο πανω απο 300 ευρω και μου ζητησουν 150 ευρω θα ειμαι προετοιμασμενη και θα τα δωσω,λες στο διαολο θα τα δωσω.Αλλα το ειδα ως κοροιδια,για τους εδω μαγκες,εγω εφταιγα δεν εφταιγε ο πωλητης ο κινεζουλης.Τεσπα.Αν μου γυρισει ο εγκεφαλος και παρω κατι μεγαλο μπορει και να σε ενοχλησω για οδηγιες εκτελωνησεις.Τωρα που το θυμηθηκα,χτες ψαχνοντας στα σχολια ειδα το σχολιο της Τhemidas που πηρε την διπολικη ιδια με την δικη σου περσι,διαβασα οτι ειχε πει οτι θα σχολιασει τις εντυπωσεις της.Τελικα πως τς φανηκε;; ειναι σιγουρο οτι θα το σχολιασε.Μαρια μου σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την διαθεση που εχεις να μας καθοδηγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαίρομαι Κική μου που σου άρεσε η λειτουργία με τα σχόλια! Η Θέμιδα έχει πει ήδη για τις εντυπώσεις της!!! Τα καλύτερα :) Λοιπόν... Θα βρω τις εντυπώσεις της και θα τις βάλω σε ένα post κανονικά εντός των επόμενων ημερών. Εννοείται πως αν χρειαστείς να πάρεις κάποια μεγαλούτσικη συσκευή να μου πεις μου οπωσδήποτε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρια μου μετα απο τα πολυ ικανοποιητικα αποτελεσματα που ειχα με την μασκα φωτοθεραπειας σκεφτομαι να παρω και την μασκα που εχει 7 χρωματα, πιο πολυ για το κιτρινο που ειναι συνδυασμος κοκκικο και πρασινο και λεει οτι ειναι εξτρα επουλωτικο και το ασπρο το οποιο λεει οτι αναζωογονει βαθια γιατι διαπερνα πιο πολυ την επιδερμιδα. Αλλα και για να κανω μια παραλλαγη στις θεραπειες μου. Ποια ειναι η γνωμη σου? Εχεις δοκιμασει αυτα τα χρωματα? Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Deena μου πράγματι και εγώ όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ εκτιμώ τις θεραπείες με την μάσκα. Παλαιότερα με την συσκευή χειρός δεν αφιέρωνα ποτέ τον απαιτούμενο χρόνο για να δω σημαντική διαφορά. Όμως επειδή δεν έχω (πλέον :) ) πρόβλημα με δυσχρωμίες και ακμή χρησιμοποιώ μόνο το κόκκινο φως. Οπότε αν και μου φαίνεται πολύ ελκυστική η μάσκα με τα πολλά χρώματα δεν την έχω πάρει και δεν ξέρω να σου πω από εμπειρία τουλάχιστον κάτι. Σαν λύση σου, αν θες να την πάρεις, είναι να βάλεις πιο οικονομικά την δική σου με τα 3 χρώματα προς πώληση εδώ http://www.spastospiti.gr/el/adverts/ ώστε μπορέσεις να πάρεις μία 7 χρωμάτων. Όλο και κάποια κοπέλα που δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό για καινούργια μπορεί να διευκολυνθεί με την αγορά της δικής σου μάσκας σε καλύτερη τιμή. Δες μία μάσκα 7 χρωμάτων εδώ με 74 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! Αν την πάρεις θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστω Μαρια μου για την απαντηση σου και για τις προτασεις σου! Θα την παρω τελικα την μασκα και θα δωσω την δικη μου στην αδερφη μου. Εννοειται μολις κανω καποιες θεραπειες θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα!. Να ρωτησω και κατι ακομη. Θα θελα να δοκιμασω θεραπειες με ηλεκτροπορωση. Επειδη εμπιστευομαι την κριση σου και μπερδευτηκα με τοσες συσκευες που κυκλοφορουν στο ebay τι θα μου προτεινες? Σε ευχαριστω για μια ακομη φορα για ολα! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Dinaki εάν έχεις την συσκευή υπερήχου δεν χρειάζεσαι να πάρεις συσκευή ηλεκτροφόρησις. Εγώ έχω πάρει αλλά τελικά χρησιμοποιώ περισσότερο την συσκευή υπερήχου. Εάν θέλεις πάντως να πάρεις πες μου περίπου σε τι τιμή για να σου βρω προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρια μου εσυ ποια εχεις? Δεν σε ενθουσιασε τοσο το αποτελσμα γι αυτο δεν την πολυχρησιμοποιεις? Εγω βρηκα και φθηνες και ακριβες στο ebay. Μεχρι 150ευρω ειναι οκ. Θα ηθελα να με κατευθυνεις λιγο ως προς τι αξιζει να παρω. Θα ηθελα να την εχω σαν εναλλακτικη συσκευη και για να δοκιμασω αυτην την τεχνολογια πανω μου. Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον κοπο σου! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νtina μου αυτήν η χειρός που έχω τώρα είναι πολύ αδύναμη Την χρησιμοποιώ πολύ σπάνια όταν θέλω να βάλω πολύ γρήγορα αμπούλα η σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Δεν είναι όμως όσο θα ήθελα δυνατή. Είχα παλαιότερα μια πολύ πιο δυνατή μαζί με διπολικό rf( αυτή εδώ). Ήταν αρκετά καλή αλλά δυστυχώς την πούλησα. Αναγκαστικά για να μπορώ να δοκιμάζω νέες συσκευές πρέπει να ανακυκλώνω κάποιες. Νομίζω πάντως πως από αυτές που κυκλοφορούν τώρα οι καλύτερες και πιο οικονομικές σαν λύση είναι αυτή που πούλησα με το rf και αυτή εδώ. Όποια θέλεις παίρνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα Μαρια μου! Τελικα πηρα αυτη τη συσκευη http://www.ebay.com/itm/191720556543?rmvSB=true και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Καταρχην, ειναι αρκετα δυνατη ( εχει 9 επιπεδα, εγω τη χρησιμοποιω στο 4 γιατι δεν αντεχω την αισθηση που προκαλει η υψηλη ενταση, ειδικα στο μετωπο). Την χρησιμοποιω καθε 5 ημερες μαζι με mesovital dermedics για 15 λεπτα και παρολο οτι την χρησιμοποιω στην μετρια ενταση, τα αποτελεσματα ειναι αμεσα ηδη απο την πρωτη φορα που την χρησιμοποιησα! Ενυδατωμενο και φωτεινο προσωπο! Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για μεσοθεραπεια και αρκετα ευκολη στη χρηση της, απλα ειναι λιγο αβολο το αισθημα που προκαλει, αλλα ακομη και στην χαμηλη ενταση δινει αποτελεσμα. Θα την δοκιμασω και με mesoecm dermedics στο μελλον, πιστευω οτι θα ειναι επισης καλος συνδυασμος. Μαρια μου σε ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση σου! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Dinaki μου πολύ ενδιαφέρον και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Χαχαχα με βάζει σε πειρασμό!!! Κάποια στιγμή ίσως λυγίσω και την πάρω και εγώ αλλά με τόσες συσκευές που έχω ήδη το προς το παρόν κάνω κράτει για νέες αγορές :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Dinaki μου πολύ ενδιαφέρον και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Χαχαχα με βάζεις σε πειρασμό!!! Κάποια στιγμή ίσως λυγίσω και την πάρω και εγώ αλλά με τόσες συσκευές που έχω ήδη το προς το παρόν κάνω κράτει για νέες αγορές :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαράκι καλησπέρα..έχουμε καιρό να τα πούμε..Και εν τω μεταξύ τα φορτώσαμε λίγο στον κόκορα..εγώ μόνο δηλαδή..όχι και ο χρόνος που παίρνει την εκδίκησή του.
    Θα στα πω όλα μαζί..υποχρεωτικά.
    Καταρχάς έχω ένα μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων που τσάμπα το πλήρωσα μιας και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου κι ούτε ξέρω ακριβώς πώς..με αποτέλεσμα να πληρώνω ραδιοσυχνότητες σε πλαστικό..γιατρό εννοώ..
    Επίσης χρειάζομαι επειγόντως συμβουλές γιατί χαλάρωσε ο λαιμός και το οβάλ,βάθυναν οι ρυτίδες στα μάτια κι έκλεισα και τα πενήντα..(εδώ κι αν σηκώνει τελίτσες)...
    Πες καμμιά καλή κουβέντα γιατί αλλιώς θα πρέπει να ξαναδιαβάσω όλο το σάιτ σου απ'την αρχή!
    Δοκίμασέ με..Έχω dermapen, σπάτουλα, συσκευή ιονισμού και electroporation, clarisonic, diamond peeling, nuface, αμπούλες dermedics.. Μόνο όρεξη δεν έχω αλλά τη βρίσκω όταν σκέφτομαι το κόστος της αισθητικού!
    Επικαλούμαι δε την κοινή μας καταγωγή, το πηγαίο σου χιούμορ και το οτι η μάνα μου μένει κοντά σου κι ας μην το ξέρεις..όλα παίζουν το ρόλο τους!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα Έφη μου... με πας κόντρα στις συσκευές μια χαρά :) Μην πας όμως να τα ξεκινήσεις όλα μαζί γιατί και θα μπερδευτείς και θα κουραστείς με αποτέλεσμα να τα παρατήσεις πάλι. Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις με την συσκευή ραδιοσχυχνοτήτων και dermapen σε συνδυασμό με αμπούλες που χρειάζονται τον λιγότερο χρόνο θεραπείας και είναι τα πιο δραστικά. Είμαι όμως πολύ πιεσμένη σε χρόνο για να σου γράψω αναλυτικά πληροφορίες και συνδυαστικό πρόγραμμα. Ρίξε μια ματιά στην σελίδα FAQ's http://www.spastospiti.gr/p/faq.html. Θα βρεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν για να ξεκινήσεις τις θεραπείες με ραδιοσυχνότητες και το dermapen.
      Αργότερα προσθέτεις στην καθημερινή σου ρουτίνα και τις άλλες συσκευές.
      Αν μετά έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Φιλιά :)

      Διαγραφή
  27. Και ξέχασα Μαρία μου να σε παρακαλέσω να μου συστήσεις φωτοθεραπεία που κάνει και λαιμό γιατί απ'οτι βλέπω η μάσκα μάλλον δεν φτάνει εκεί.
    Σ'ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου βρω Οκ, αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις πρώτα με τις συσκευές που έχεις και τις θεραπείες που σου ανέφερα προηγουμένως και αργότερα παίρνεις την μάσκα.

      Διαγραφή
  28. Καλησπέρα Μαρία.Ευχομαι το σημείωμα μου να σε βρεί καλά.Ενδειαφέροντα τα αρθρα σου .Θα μπορουσα να μάθω αυτή η μασκα ακουμπά το προσωπο????και αν προηγουμένως εχω βάλει κρέμες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρω ίσα ίσα που αγγίζει το πρόσωπο, αλλά ούτως ή άλλως όταν κάνουμε φωτοθεραπεία καλά είναι το πρόσωπο να είναι τελείως καθαρό και μετά να βάζουμε την κρέμα μας.

      Διαγραφή
  29. Μαρία μου η μασκα μου σταματησε να δουλευει στο κοκκινο..γνωριζεις αν διορθωνετε καπου?
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέμιδα σε κάποιον που επιδιορθώνει ηλεκτρονικά. Εφόσον τα άλλα χρώματα λειτουργούν μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει η πλακέτα στο κοντρολ. Πόσο καιρό έχεις που την αγόρασες. Αν την πήρες πρόσφατα δες μήπως μπορεί να σε καλύψει και ο πωλητής.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.