Θεραπεία λεύκανσης με Dermapen

Βρήκα πρόσφατα το ακόλουθο βίντεο που δείχνει από την αρχή μέχρι το τέλος επαγγελματική θεραπεία λεύκανσης με dermapen και την σειρά Mesowhite της Dermedics.

Το βίντεο δυστυχώς είναι στα κινέζικα. Βλέπετε η λευκαντική σειρά της Dermedics είναι από τις πλέον δημοφιλείς στην Κίνα για θεραπεία λεύκανσης.  Μπορείτε όμως να δείτε, αν σας ενδιαφέρει η θεραπεία τον τρόπο εφαρμογής ενώ παρακάτω έχω γράψει αναλυτικά τα βήματα της θεραπείας.



 

Περιγραφή της λευκαντικής θεραπείας

1. Εξοπλισμός και υλικά για την εφαρμογή της θεραπείας

  1. Συσκευή Dermapen
  2. MesoWhite Booster
  3. Mesowhite  ampoules

2. Η διαδικασία βήμα-βήμα

Βήμα 1: Αρχικά η αισθητικός απλώνει τον διάφανο ορό Μeso White Βooster σε όλο το πρόσωπο και το σπρώχνει βαθύτερα στην επιδερμίδα με dermapen σε χαμηλό βάθος βελόνας. Δεν δείχνει ακριβώς τι βάθος επιλέγει και δεν καταλαβαίνω αν το αναφέρει μιας και είναι στα κινέζικα :) Το μέγιστο όμως επιτρεπτό βάθος από την εταιρεία για την λευκαντική σειρά το 0,25mm.
Βήμα 2: Στην συνέχεια απλώνει τον ορό λεύκανσης Mesowhite και το περνάει πάλι με dermapen. Τον ορό αυτόν ( τον mesowhite)  το περνάμε στο 0.25 mm.
Βήμα 3: Αν και δεν είναι υποχρεωτικό μπορείτε αν θέλετε να απλώσετε στο τέλος και μία μάσκα αναπλαστική  για 10-20 λεπτά έχοντας αφήσει το υπόλοιπο του ορού στο πρόσωπο.

Συχνότητα θεραπείας: 2 φορές την εβδομάδα.

3. Δράση και Αποτελεσματικότητα

Η θεραπεία αυτή είναι αποτελεσματική για να φωτίσει, να δώσει λάμψη και ομοιομορφία στο συνολικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Βοηθάει επίσης στην σταδιακή  μείωση των  δυσχρωμιών από ακμή,  κηλίδες ηλικίας και φωτογήρανσης. Για δύσκολες περιπτώσεις όμως δυσχρωμιών όπως μέλασμα και πανάδες δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επάλειψη τους και ο βαθμός ανταπόκρισης εξαρτάται από το βαθμό, το βάθος και το ορμονικό σας προφίλ .


Extra Beauty Tip: Για πιο άμεση και γρήγορη μείωση των δυσχρωμιών συνδυάστε τις θεραπείες λεύκανσης με lactic peels και δερμοαπόξεση.

Προσοχή! Αν και οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν συνδυασμούς των παραπάνω ανάλογα με την περίπτωση και την επιδερμίδα για τις θεραπείες στο σπίτι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές. Αφήστε εύλογο διάστημα ανάμεσα από τις θεραπείες με dermapen τα peels και την δερμαπόξεση. Πριν κάνετε  peel και δερμοαπόξεση το δέρμα σας θα πρέπει να μην είναι καθόλου ερεθισμένο από τις θεραπείες με το dermapen και αντίστροφα.

Πρόταση Αγοράς: Προσοχή δεν είναι όλα τα Dermapen καλά. Είναι σημαντικό να διαθέτουν την σωστή κάθετη κίνηση. Αυτό είναι ένα αξιόλογο και σχετικά οικονομικό dermapen στο ebay


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μαρία μ καλή σου μέρα!! Ελπιζω να είσαι καλά.Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορούμε να παραγγείλουμε τις αμπούλες κ τον ορρο της mesowhite κ να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς το dermapen! Σ ευχαριστώ παρά πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τατια μου ναι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και χωρίς το dermapen απλά είναι πιο αποτελεσματικό με αυτό.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Μαρία και σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες και μοναδικές συμβουλές σου! Πρόσφατα αγόρασα και εγώ συσκευή dermapen από το Αmazon, της εταιρίας TBHP(έαν έχεις σχόλια για την εταιρεία θα χαρώ να τα μάθω!). Η απορία μου είναι πόσες φορές περνάμε πάνω από το ίδιο σημείο την συσκευή και εάν οι κινήσεις μας πρέπει να είναι σταμπωτές (νομίζω και εσύ το αναφέρεις κάπου) ή εάν επιτρέπεται να κυλάμε την συσκευή πάνω στο δέρμα.Επίσης, έχει κάποια σημασία οι κινήσεις να είναι κυκλικές ή κάθετες/οριζόντιες; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Αννα μου δεν την γνωρίζω την εταιρία. Πληροφορίες για την χρήση του dermapen θα βρεις στο άρθρο μου εδώ.https://www.spastospiti.gr/2016/10/dermapen-diy-beauty-treatments.html Κινήσεις κάνεις καλύτερα προς όλες τις κατευθύνεις. Αν όμως το δέρμα σου ερεθίζεται πολύ προτίμησε τις σταμπωτές κινήσεις.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.