Μάσκα Άμεσης Δράσης... Eminience Eight Greens Phyto Masque

Γνωστό σενάριο.... έχεις περάσει μια εξοντωτική μέρα και το βράδυ πρέπει να βγεις με την παρέα έξω... Όχι μόνο νιώθεις μπλαααα.. αλλά το δείχνεις κιόλας!!Σου έχει συμβεί; Εμένα ουκ ολίγες φορές... Ήθελα λοιπόν να βρω μια μάσκα γρήγορης δράσης για να ξυπνά κάπως την "έτοιμη να πέσω ξερή..."  όψη μου.

Ψάχνοντας λοιπόν διάβασα πολύ καλές κριτικές  για  την Eight Greens Phyto Masque, μία διεγερτική, αναζωογονητική μάσκα με φυτοοιστρογόνα. Περιέχει εκχύλισμα Λιναρόσπορου και λινόσπορου πλούσια σε Ωμέγα 3, πλήθος αντιοξειδωτικών καί όλες όσες την έχουν δοκιμάσει  την θεωρούν από τις καλύτερες μάσκες που εχουν δοκιμάσει. Είναι ιδανική γιά άμεση ενυδάτωση και λάμψη, για αφυδατωμένη, κουρασμένη, ώριμη, εμμηνοπαυσιακή αλλά και για λιπαρή ή προβληματική επιδερμίδα. Η μάσκα είναι της εταιρειας Οργανικών καλλυντικών Eminence τα οποία έχουν  φυσική σύνθεση και xρησιμοποιούνται σε   spa και κέντρα αισθητικής, σε όλο τον κόσμο.


Μου κέντρισε λοιπόν το ενδιαφέρον λοιπόν και παρήγγειλα ένα πακέτο με ποικιλία δειγμάτων από το ebay για "Eminence Samples" ιδίως για να δοκιμάσω μια μάσκα για την οποία είχα διαβάσει ενθουσιώδεις κριτικές.


Η Εφαρμογή της μάσκας


Παρέλαβα τα δείγματα πριν από μερικές μέρες και δοκίμασα άμεσα το δειγματάκι της μάσκας. Αν και κατα λάθος παρέλαβα την "hot" εκδοχή, που θεωρείτε λίγο πιο δραστική, την ένιωσα άνετα στο πρόσωπό μου παρ΄όλο την ευαίσθητη επιδερμίδα μου. Μια μικρή θερμότητα μόνο...  Η υφή της μάσκας είναι σαν διάφανο ζελέ και όταν την απλώνεις στο πρόσωπο το μόνο που βλέπεις είναι κάτι μικρά πράσινα κομματάκια εδώ και εκεί.

Την άφησα μόνο 5 λεπτά για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω καμμιά αντίδραση και τη ξέπλυνα με αφθονο νερό. Ένιωσα το πρόσωπό μου,  ενυδατωμένο, λείο, απαλό και αναζωογονημένο. Στην αρχή είχε μια μικρή ερυθρότητα η οποία σταδιακά μετά από 1 ώρα έφυγε. Γενικά επειδή ενεργοποιεί έντονα την μικροκυκλοφορία συστήνεται  η εφαρμογή της να γίνεται μία με δυο ώρες πριν την έξοδο ώστε το χρώμα να επανέλθει τελείως στα φυσιολογικά. Το αποτέλεσμα όμως ήταν λαμπερή, ζωηρή όψη, δεν ξέρω πως ακριβώς αλλιώς να το περιγράψω αλλά ήταν σαν να είχα περάσει το πιο ξεκούραστο 24ωρο της ζωής μου... Άλλωστε αυτό ήταν και το ζητούμενο... Μπορώ να πω σίγουρα πως είναι μια μάσκα που θέλω να έχω όπωσδήποτε σε κανονικό μέγεθος.  Ότι πρέπει για να φρεσκάρεις μέσα σε 5-10 λεπτά την όψη σου μετά από μια κουραστική μέρα και πριν από μια έξοδο. Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!! 
Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή της! Δεν την λες ούτε πανάκριβή βέβαια αλλά ούτε και οικονομική στα 40 ευρώ.. Μου άρεσε τόσο πολύ όμως που μόλις τελειώσω τα δειγματάκια θα την πάρω οπωσδήποτε.  Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να την βρείτε εδώ στο Amazon από πωλητή που προσφέρει αποστολή στην Ελλάδα

Τέλος αξίζει να αναφέρω πως και τα άλλα προϊόντα της σειράς  που δοκίμασα στο  δείγματα γενικά αφήνουν πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα μου αλλά ασφαλώς δεν μπορώ εκφράσω άποψη για τα μακροχρόνια αποτελέσματα τους.  Οι πρώτες εντυπώσεις μου όμως είναι σίγουρα θετικές και πιστεύω πως είναι η Eminence είναι ένα εξαιρετικό brand που αξίζει να έχουμε στα υπ΄όψιν..

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Kalispera!
    Arxika tha ithela na po sugxaritiria gia ta polu oraia arthra pou anevazeis!
    Mporeis na mou peis apo pou mporo na paraggeilw deigmata i ena set proionton starter eminence gia euesthita me tasi xirotitas dermata giati apo tin perigrafi sou katalava oti axizoun ton kopo na ta dokimasei kaneis.

    Euxaristw polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.