Επικοινωνία και απορίες.

Αγαπημένη μου φίλη/φίλε χαίρομαι που βρίσκεις τα άρθρα μου χρήσιμα και σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου. Ελπίζω να βρεις στις σελίδες μου τις λύσεις που αναζητάς στα θέματα ομορφιάς που σε απασχολούν και αν μπορώ να διευκρινίσω κάτι και γενικά να σε βοηθήσω σε κάποιο προβληματισμό σου θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά.

Θα ήθελα να γνωρίζεις όμως πως το SpaStoSpiti είναι το χόμπυ μου, προσωπικό μου blog όπου μοιράζομαι τις γνώσεις και δικές μου εμπειρίες στο ταξίδι ομορφιάς και φυσικής φροντίδας σε πρόσωπο και σώμα. Ο χρόνος που μπορώ να αφιερώσω για νέα άρθρα και υποστήριξη στις απορίες σας εξαρτάται από τον διαθέσιμο χρόνο που μου επιτρέπουν οι οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις.  Μάλιστα πρόσφατα, λόγω μεγάλων αλλαγών στην ζωή μου, ο χρόνος μου έχει περιοριστεί ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δημοσιεύω συχνά νέα άρθρα και να δυσκολεύομαι πολύ να βρίσκω τον χρόνο να απαντώ στις ερωτήσεις σας. Κάνω όμως κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντώ σε όλες τις απορίες έστω και καθυστερημένα.

Σχετικά με τις απορίες σου

1. Εγγραφή.
Απαντήσεις στις ερωτήσεις  δίνω μόνο  στον χώρο των σχολίων σε εγγεγραμμένα μέλη.  Ο μοναδικός λόγος για την προαπαιτούμενη εγγραφή είναι για να περιορίσω τον αριθμό των ερωτήσεων από περαστικές αναγνώστριες που έχουν πλήρη άγνοια των θεραπειών και λογικά πολύ περισσότερες απορίες για απλά θέματα που τα μέλη της ομάδας ήδη γνωρίζουμε.  Εάν δεν είσαι ήδη και ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος απλά πάτησε στο κουμπί παρακολούθηση στο κάτω μέρος της πλαϊνής στήλης και κάνε εγγραφή με τον λογαριασμό σου στην Google.

2. Περιεχόμενο ερωτήσεων.
Πριν κάνεις κάποια ερώτηση διάβασε προσεχτικά τα σχετικά άρθρα της κατηγορίας που σε ενδιαφέρει και τις ερωτήσεις και απαντήσεις μου στον χώρο των σχολίων. Είναι πολύ πιθανό να βρεις ήδη την απάντηση στην ερώτηση που σε απασχολεί ήδη εκεί. Χρήσιμη μπορεί να σου φανεί και η σελίδα FAQ's με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Εστίασε σε ένα πρόβλημα κάθε φορά, σε αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο και τον τρόπο αντιμετώπισής του. Σταδιακά αφού εξοικειωθείς με ένα τύπο θεραπείας προχωράς σε επόμενη θεραπεία/συσκευή. Είναι αδύνατον να αφομοιώσεις και να εξοικειωθείς με όλες τις διαθέσιμες θεραπείες ταυτόχρονα.

Εάν έχεις τελικά κάποια απορία που δεν λύθηκε μετά την έρευνά σου άφησέ την στο πιο σχετικό άρθρο. Σε παρακαλώ να κρατάς την ερωτήση σου όσο πιο απλή γίνεται και για ένα μόνο πρόβλημα την φορά.  Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως μου είναι αδύνατον  να βρίσκω  τον χρόνο να  απαντώ σε σύνθετες ερωτήσεις και πολύ περισσότερο να σχεδιάζω για την καθεμία σας ξεχωριστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα  για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.
Επίσης  μην με ρωτάς την γνώμη μου για διάφορα καλλυντικά. Πέρα από αυτά που δοκιμάζω και γράφω δεν μπορώ να γνωρίζω για τις χιλιάδες κρέμες και προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Προτάσεις αγορών για τις βασικές, και  όχι μόνο, συσκευές που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες μας  μπορείς να βρεις στην σελίδα shopping guide όπου φροντίζω να ανανεώνω ταχτικά με νέες ανακαλύψεις και  ευκαιρίες.

3. Υποβολή ερωτήσεων
Όταν υποβάλλεις μία ερώτηση βρίσκεται σε αναμονή προς έγκριση και δεν δημοσιεύεται αυτόματα. Τις ερωτήσεις τις δημοσιεύω όταν  βρίσκω χρόνο να τις διαβάσω και να τις απαντήσω έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθώ όλα τα σχόλια σας και να μην χάνονται δημοσιευμένα κάπου και αναπάντητα.


Επικοινωνία στο FB

Στο facebook,  λαμβάνω καθημερινά  δεκάδες μηνυμάτων.  Όσο και να προσπάθησα να αντεπεξέλθω είναι τελικά πρακτικά αδύνατον και πραγματικά εξαντλητικό να  βρίσκω τον απαιτούμενο χρόνο να απαντώ σε όλες σας. Επιπλέον οι απαντήσεις μου εκεί και όλες οι συζητήσεις που έχουν λάβει μέρος τα προηγούμενα χρόνια είναι χαμένες στο προσωπικό επίπεδο επικοινωνίας και μη ορατές (και συνεπώς χρήσιμες) σε άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Για αυτόν το λόγο ζητώ την κατανόησή σου και για την πιθανή αναστάτωση αλλά δεν δίνω πλέον εκεί καμία απάντηση παρά μόνο εδώ στον χώρο των σχολίων.


Φιλικά Μαρία