Φυσικό facelift με 3λεπτo Detox Mασάζ Προσώπου.


Με ένα  3λεπτο αποτοξίνωτικό μασάζ προσώπου στην καθημερινή σας φροντίδα ο θεραπευτής Master Tiong, (ετών 57) μας υπόσχεται ότι θα δείχνουμε 10 χρόνια νεότερες από  την ηλικία μας, με λείανση, μείωση ακόμα και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου, κάνοντας ένα φυσικό face lift, χωρίς καλλυντικά  ή χειρουργική επέμβαση.


Βασισμένο σε αρχαία κινέζικη τεχνική το γρήγορο  και πανεύκολο  αυτό μασάζ όπως βλέπουμε στο βίντεο φαίνεται να αποκτά φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματά του. 



Η τεχνική του Detox Μασάζ

      • Καθαρίστε και στεγνώστε το δέρμα του προσώπου σας πριν από μασάζ. Μην χρησιμοποιείται λάδι ή οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα κατά τη διάρκεια του μασάζ.
      • Απλώστε ενυδατική κρέμα μετά το μασάζ
      • Για τις 3 πρώτες εβδομάδες μην κάνετε υπερβολικό μασάζ. Maxinium 30 πιο αργές  κινήσεις για κάθε περιοχή

Εντυπωσιακό Πριν και Μετά από 3 μήνες


Ενδιαφέρον φαίνεται... και ενώ σίγουρα δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την καλλυντική μου φροντίδα και τις αγαπημένες μου συσκευές λέω να το χρησιμοποιήσω συνδυαστικά.  Ε! δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε τι λέτε; :)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η αληθεια ειναι οτι ο τυπος φαίνεται στη δεκαετια των 30... Δε χανουμε και τιποτα να δοκιμάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.