Ευρυαγγείες: Αποτελέσματα θεραπείας με Dermapen

Έχω αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο για την χρήση του Dermapen στην αντιμετώπιση των ευρυαγγειών. Προσωπικά είδα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάτι μικρές ευρυαγγείες που είχα στα πλαϊνά της μύτης. Είχα μείνει πραγματικά έκπληκτη όταν με μία μόνο εφαρμογή οι ευρυαγγείες εξαφανίστηκαν! Δυστυχώς δεν είχα πάρει πριν φωτογραφίες γιατί το έκανα σε παρόρμηση της στιγμής και δεν περίμενα μία μόνο εφαρμογή να μου δώσει τόσο άμεσο αποτέλεσμα. Στο άρθρο εμφάνισα μόνο το μετά αποτέλεσμα το οποίο χωρίς το πριν δεν λέει και πολλά η αλήθεια είναι...
Μια φίλη αναγνώστρια η Έφη (με το ψευδώνυμο Stalitsa1980 στα σχόλια) πρόσφατα δοκίμασε την μέθοδο σε ευρυαγγείες που είχε στον αστράγαλο. Το μήκος βελόνας που χρησιμοποίησε στο dermαpen όπως μου ανέφερε ήταν  στο 1.5mm. Πριν ξεκινήσει την εφαρμογή πήρε φωτογραφίες της περιοχής καθώς και μετά την εφαρμογή. Είχε την ευγενή καλοσύνη να μου τις στείλει και τo αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Τις δημοσιεύω εδώ λοιπόν μετά από άδειά της ασφαλώς. Μετά από μία μόνο εφαρμογή η βελτίωση είναι φανερά ορατή. Η πρώτο φωτό είναι το πριν, η δεύτερη αμέσως μετά την θεραπεία, και η τρίτη έξι μέρες μετά....Μπράβο Έφη μου! Τέλειο αποτέλεσμα!! Σίγουρα οι φωτογραφίες θα ενθαρρύνουν και άλλες φίλες να δοκιμάσουν την θεραπεία. Σε ευχαριστούμε λοιπόν πολύ που μοιράστηκες μαζί μας εδώ το αποτέλεσμα!   :)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια