CURE Natural Aqua Gel: To Νο1 Απολεπιστικό της Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία... η Ιαπωνία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε χώρα που δημιουργεί τα πιο έξυπνα, τα πιο περίεργα και τα πιο επαναστατικά προϊόντα ομορφιάς! Τελευταία είχα διαβάσει ενθουσιώδεις κριτικές για ένα ιαπωνικό προϊόν... απολέπισης το CURE Natural Aqua Gel που είναι το Νο.1 προϊόν στην κατηγορία του στην Ιαπωνία, στις Φιλιππίνες με την φήμη του να εξαπλώνεται σταδιακά σε όλο τον κόσμο!




Στην αρχή δεν έδωσα σημασία...Με την συσκευή δερμοαπόξεσης, την clarisonic και τωρινή mini Foreo για τον καθημερινό μου καθαρισμό ένιωθα πως δεν με ενδιέφερε το θέμα. Άλλωστε η παλιά μου εμπειρία με τα διάφορα scrub και peeling τύπου καθαριστικά δεν ήταν καθόλου θετική.  Τελικά όμως η περιέργεια και μόνο νίκησε....  και το άτιμο το δακτυλάκι... (χαχα αυτό φταίει...) για ακόμα μια φορά πάτησε  το  BUY NOW button στο ebay...

Τι ακριβώς όμως είναι το Cure natural aqua gel;

Το CURE Natural Aqua Gel είναι ένα απαλό διαυγές λεπτόρευστο τζελ απολέπισης που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα αποτελεσματικά χωρίς να προκαλεί κανένα ερεθισμό στο δέρμα. Αυτό που το κάνει να είναι τόσο ξεχωριστό είναι η πρωτοποριακή δράση του που συνδυάζει αποτελεσματικότητα με τόσο ήπιο τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα.


H Λευπτόρευστη υδαρή υφή του Gel.

Τρόπος χρήσης του και πρώτη εφαρμογή;

Το Cure Aqua Gel είναι συσκευασμένο σε διαφανές πλαστικό μπουκάλι με αντλία. Αντλούμε μια επαρκή ποσότητα στο χέρι μας και με απαλό μασάζ το τρίβουμε σε στεγνή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από το πρόσωπό σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός που χρειάζεται απολέπιση (γόνατα, αγκώνες, κλπ). Καθώς συνεχίζουμε το τρίψιμο, παρατηρούμε πως δημιουργούνται μικροί σβόλοι / σωματίδια.


 Δοκιμή στο χέρι. Οι μικροί σβόλοι είναι τα απομακρυσμένα νεκρά κυτταρα.
Αυτά που βλέπουμε στην φωτογραφία... (λίγο αηδιαστικό όπως φαίνεται.... ) είναι τα νεκρά κύτταρα που έχουν αποκολληθεί από την επιδερμίδα με τόσο ήπιο όμως τρόπο σαν να κάναμε ένα απλό ντεμακιγιάζ . Μετά από περίπου ένα λεπτό μασάζ, απλά ξεπλένουμε το πρόσωπό με νερό.

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες χρήσης  άπλωσα μια μικρή ποσότητα cure στο πρόσωπο και έκανα μασάζ βλέποντας να σχηματίζονται οι χαρακτηριστικοί σβόλοι. Έβαλα ακόμα μια μικρή ποσότητα και συνέχισα για λίγο ακόμα. Ξεπλένοντας το πρόσωπο η επιδερμίδα μου μετά  έγινε απίστευτα λεία και απαλή χωρίς ίχνος ερεθισμού. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Ένα μικρό πείραμα...

Ήμουν αρκετά δύσπιστη αν οι μικροί σβόλοι είναι όντως  νεκρά κύτταρα έτσι δοκίμασα το προϊόν  και σε λεία ανόργανη επιφάνεια (ξύλο και μέταλλο) για να δω εάν το gel θα σβολιάσει. Εκεί όμως απέδειξε την δράση του μιας και διατήρησε τη συνοχή του χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μια μπιλίτσα.

Επόμενες εφαρμογές και ιδέες για χρήση.

Μετά από την πρώτη αυτή εφαρμογή το δοκίμασα τις επόμενες μέρες και για το peeling μετά από tca και ακόμα για απολέπιση των ξηρών χειλιών από τα πετσάκια. Τέλειο και στις δύο περιπτώσεις. Μπορώ να πω ότι αντικατέστησε σε αρκετά μεγάλο βαθμό την συσκευή δερμοαπόξεσης για την αφαίρεση των νεκρής στιβάδα μετά το tca και αφαίρεσε επίσης τα πετσάκια από τα χείλη αφήνοντας απαλά χωρίς γδαρσίματα που μπορεί να πάθουμε όταν τα τρίψουμε με την οδοντόβουρτσα.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και αμέσως μετά να φορέσουμε το make up μας.

Αντικαθιστά την συσκευή δερμοαπόξεσης ;

Το cure λειτουργεί άψογα για επιφανειακή απολέπιση, άλλα δεν κάνει τίποτα για να λειάνετε λεπτές ρυτίδες, μικρές ουλές και δυσχρωμίες, όχι όπως μια συσκευή δερμοαπόξεσης. Όποτε όχι δεν την αντικαθιστά αλλά μπορεί να συμπληρώσει την διαδικασία της απολέπισης ενδιάμεσα με τις θεραπείες με μια συσκευή ιδιαίτερα για τις λεπτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το CURE Natural Aqua Gel τελικά αποδείχθηκε άξιο των ενθουσιωδών κριτικών και φανατικών οπαδών και απέκτησε μία μόνιμη θέση στο ντουλαπάκι με τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς!! 

 Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το βρείτε το CURE  Aqua Gel στο ebay

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Μαρία σ΄αγαπώ!!! το παρήγγειλα ήδη.
    Θα στο ξαναπώ είσαι αστείρευτη!!!
    ευχαριστώωωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ε ! ! ! είσαι άπεχτη... το περίμενα πως και πως , σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks Βίκυ μου :) Είχες ακούσει γι' αυτό; Επειδή λες πως το περίμενες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μαρία,
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν εγώ που έχω ροδόχρους ακμή ή αλλιώς ροδόχρους νόσος και είμαι 27 χρονών μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά απ΄αυτό μπορώ να κάνω κάποια μάσκα στο πρόσωπο για ενυδάτωση. π.χ. γιαούρτι με μέλι. Επίσης αν ξέρεις κάτι ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο μου τόσο προισμένο. Εντάξει έβαλα κάποια κιλά. Είμαι 1,76 με 77 κιλά, αλλά το πρόσωπο μου είναι με μάγουλα.χαχαχ.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιθανά ναι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη όμως. Μπορείς να πάρεις κάποιο δειγματάκι πρώτα. Για την μάσκα δεν μπορώ επίσης να ξέρω. Γενικά σε περιπτώσεις ακμής οτιδήποτε ερεθιστικό δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Το γιαούρτι και το μέλι μπορεί να βοηθήσει αλλά μπορεί και να χειροτερεύσει την κατάσταση. Αυτό που ξέρω όμως ότι βοηθάει πολύ στη ροδόχρου ακμή είναι η φωτοθεραπεία με κόκκινο φως. Υπάρχουν οικονομικές και βολικές λύσεις όπως μια μάσκα φωτοθεραπείας .
    Για το πρησμένο πρόσωπο μασάζ με συσκευή υπερήχου βοηθάει πολύ. Επίσης μια πιο οικονομική λύση είναι το μασαζ με βεντουζάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια...απλά τέλειο. πήρα δυο δείγματα από το e bay για δοκιμή και ενθουσιαστικά απο το αποτέλεσμα. Δέρμα βελούδινο και λαμπερό!! Αυτό που με συγκλόνισε ήταν όταν είδα να σχηματίζονται μικροί "σβώλοι" απο νεκρά κύτταρα στο πρόσωπο, όσο το έτριβα. Επαθα πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Maρια μου ηρθε σε ενα μηνα και κατι απο τοτε που το παρηγγειλα.αρκετα καλο ειναι, περιμενα κατι πιο δυνατο, εντυπωσιακο ειναι οτι δεν ερεθιζει καθολου το δερμα,βεβαια,παλια επαιρνα μια μασκα με ενζυμα ελβετικης εταιριας,(φανταστικη) τωρα η μασκα καταργηθηκε και την πηρα με την ελπιδα οτι θα ηταν κατι παρομοιο,δεν ηταν το ιδιο αλλα δεν ηταν και κακη.Θελω να ρωτησω καθε ποτε την χρησιμοποιουμε;;Λογω DERMAPEN ειχα καποια σημεια ξηρα και εφυγαν μετα την εφαρμογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το cure είναι ήπιο απολεπιστικό και δεν είναι μάσκα το τρίβεις στο πρόσωπο. Μου αρέσει πολύ που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Είναι τέλειο όπως είπες και να απομακρύνεις ξηρές περιοχές μετά από Peeling ή την ξηρότητα που μπορεί να παρατηρήσουμε μετά την θεραπεία το dermpapen Εγώ να φανταστείς παρήγγειλα ακόμα ένα να το έχω για το καλοκαίρι που δεν θα μπορώ να παραγγείλω και να μην ξεμείνω.
    Έχει όμως διαφορετική δράση από τα ενζυματικά peel που είναι πιο δραστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία μου μόλις σήμερα το παρέλαβα. Το δοκίμασα και ήταν τέλειο. Μου θύμησε βέβαια αντισηπτικό. Μύριζε όπως το οινόπνευμα. Παρά το γεγονός ότι έχω τρομερά ευαίσθητη επιδερμίδα και κοκκινίζω με το παραμικρό, με αυτό δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Μου άφησε ένα πολύ απαλό δέρμα. Το μόνο κακό είναι ότι μάλλον θέλει περισσότερη ποσότητα, γιατί στεγνώνει πολύ γρήγορα και μετά το τρίψιμο στο πρόσωπο είναι δύσκολο. :P Πόση ώρα το τρίβουμε στο πρόσωπό μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαίρομαι που σου άρεσε. Η χρήση του είναι πολύ απλή και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα αλλά γύρω στο ένα λεπτό είναι καλά. Βάλε λίγη περισσότερη ποσότητα αν θες. Χρησιμοποιώντας το θα καταλάβεις από μόνη σου πως δουλεύει καλύτερα για σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω την αλήθεια χθες που το χρησιμοποίησα μου κοκκίνησε ελαφρά την επιδερμίδα και ήθελε πολύ καλή ενυδάτωση. Σήμερα όμως το δέρμα μου είναι πολύ απαλό και καθαρό. Ο ερεθισμός δεν υπάρχει. Αυτό το παθαίνω ακόμα και με τα πιο ήπια πήλιγκ. Ακόμα με το σαπούνι και την πετσέτα που μου είχες πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια θελω να αναθεωρησω αυτα που εγραψα αρχικα.Κανοντας θεραπεια με την airol το δερμα μου ηθελε απολεπιση, εκανα την timepeel και επειδη ηθελε και αλλο για να μην το παρακανω και ερεθισω το δερμα μου θυμηθηκα το ζελεδακι σου το οποιο το ειχα ξεχασει τελειως.Ε λοιπον, το τι εβγαλε δεν φανταζεσαι και μαλιστα χωρις ερεθισμο,ειναι μαγικο πραγματικα.Γεμισα τριματα,που αλλη φορα εβγαζε πολυ λιγα.Γενικα εχω φωτεινο δερμα και δεν με ειχε ενθουσιασει αρχικα, εβγαζε και λιγα κομπαλακια οποτε ειχα σκεφτει οτι κανει λιγα πραματα.Τωρα με την airol γινεται χαμος απο νεκρα κυτταρα.Μου φαινεται και μια τρεις μερες σερι να κανω παλι θα βγαζω κομματακια.Αυτα καλη μου Μαρια Υ.Γ αυτο το δαχτυλακι μου το ατιμο..., τα ιδια ακριβως με το δικο σου κανει στο ebay χαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. :) και μυαλό δεν βάζουμε Κική μου!!! Εκεί... άμα μου γυαλίσει κάτι πάω έρχομαι.. πάω έρχομαι... (χαχαχα στο "Buy now" button εννοώ) και πόσο θέληση να δείξω πια!!!. Άμα είναι μικρό το ποσό είναι χαμένη μάχη!!! :D
    Είδες; Ακόμα και στο ίδιο άτομο το ίδιο προϊόν έχει διαφορετική δράση ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της επιδερμίδας. Όταν δεν είχες ανάγκη για απολέπιση τι να έβγαζε η καημένη; Πολύ χαίρομαι πάντως που σε βόλεψε τελικά. Και εγώ το χρησιμοποιώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για συμπληρωματική απολέπιση μετά την airol με την συσκευή δερμοαπόξεσης αλλά και όποτε νιώθω την ανάγκη για ήπια απολέπιση. Είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε νοιωθω, ετσι ακριβως κανω και εγω ειδικα αν δεν ειναι μεγαλο το ποσο,εχω παρει κατι βλακειες μονο και μονο επειδη μου γυαλισανε.Ειπες την σωστη λεξη για "συμπληρωματικη απολεπιση" οταν ηδη χρειαζεσαι εξτρα απολεπιση και θελεις να μην ερεθισεις αλλο την επιδερμιδα σου.Φιλακια Μαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρία με ποιό τρόπο το παραγγείλατε;;;εγώ παίρνω αρκετές φορες αποτ ο ebay..παρ΄όλα αυτά δεν μπορώ να παραγγείλω αυτό το προιόν..δεν το επιτρέπουν..αμέσως μετά παρήγγειλα συσκευη 50 ευρω..ξέρεις αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω;;;νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέχονται πληρωμή μόνο Paypal. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα γιατί εγώ το έχω παραγγείλει πολλές φορές.

      Διαγραφή
  17. Μαρία μήπως ξέρεις που αναγράφεται η ημερομηνία λήξης του Cure;
    Ή όταν ανοιχθεί τι χρονική διάρκεια ζωής έχει ώστε να το χρησιμοποιώ άφοβα;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου δεν ξέρω, αλλά κρατάει πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα. Εγώ το έχω ένα χρόνο ανοιχτό και φαίνεται ακόμα μια χαρά! Αν δεν δεις κάποια αλλοίωση στην υφή ή στην οσμή δεν νομίζω να έχει πρόβλημα

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.