FAQ για την χρήση ατομικής συσκευής Hifu.



Tο προηγούμενο διάστημα στο facebook έλαβα πολλές ερωτήσεις σχετικά με την χρήση της ατομικής συσκευή Hifu.   Σε αυτό post λοιπόν συγκέντρωσα και απαντώ τις πιο συχνές ερωτήσεις σας, ώστε όσες την έχετε αποκτήσει, να έχετε μια άμεση απάντηση σε τυχόν απορίες σας.

1. Πως τεστάρουμε ότι η συσκευή μας HIFU  όντως λειτουργεί; Ένας τρόπος για να τεστάρετε την λειτουργία της συσκευής και την αποτελεσματικότητα των χτυπημάτων είναι να πάρετε ένα σκληρό πλαστικό καπάκι (μεγαλύτερο ασφαλώς από το μέγεθος της κεφαλής) να βάλετε λίγο  ζελέ
υπερήχων για αγωγιμότητα όπως θα κάνετε την θεραπεία στην επιδερμίδα σας και να πατήσετε το κουμπί χτυπημάτων. Θα πρέπει να δείτε να δημιουργείται μια σειρά από μικρές κουκκίδες στο πλαστικό. Εάν όχι  τότε μάλλον η κεφαλή χρειάζεται νερό.  Δείτε στα βίντεο ένα υπόδειγμα τεστ και  οδηγίες προσθήκης νερού στην κεφαλή της συσκευής.

Α.Τεστ της συσκευής HIFU



Β. Συμπλήρωση νερού στην κεφαλή.



Εάν αναπληρώσετε το νερό στην κεφαλή και τα χτυπήματα και πάλι δεν αφήνουν σημάδια  τότε  μάλλον η συσκευή σας έχει πρόβλημα.

2. Μπορώ να βάλω νερό από την βρύση; Όχι, χρησιμοποιούμε πάντα νερό απιονισμένο που αγοράζουμε στο σουπερμάρκετ για τα ηλεκτρικά ατμοσίδερα.

3. Δεν νιώθω τίποτα κατά την εφαρμογή είναι φυσιολογικό; Τα χτυπήματα πρέπει να τα νιώθετε  και μάλιστα αρκετά στην ρύθμιση έντασης 7-9. Εάν δεν νιώθετε τίποτα τότε μάλλον χρειάζεται να προσθέσετε νερό στην κεφαλή. Κάντε το τεστ που αναφέρω στην ερώτηση 1.

4. Είναι εντάξει να τοποθετώ την κεφαλή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση;  Η  κεφαλή πρέπει να κοιτά προς τα κάτω η πλάγια, ποτέ μπρούμυτα με την επιφάνεια με την αυτοκόλλητη ταινία προς τα πάνω.

5. Πως μετακινούμε την κεφαλή; Προσοχή, δεν μετακινούμε την κεφαλή την ώρα που χτυπάει και δεν την σέρνουμε επίσης όπως κάνουμε μασάζ, αλλά την ακουμπάμε σταθερά στην επιδερμίδα από σημείο σε σημείο κάθε φορά.

6. Με ποια συχνότητα μπορώ να κάνω θεραπείες; Στο  βάθος 1.5mm  μπορείτε να κάνετε  κάθε 3 εβδομάδες. Στο 3.5mm με 4.5mm κάθε 4 εβδομάδες με την συγκεκριμένη συσκευή είναι οκ.




7. Μπορώ να την συνδυάσω με άλλες θεραπείες; Μπορείτε να την συνδυάσετε άνετα με όλες τις θεραπείες σας. Εάν κάνετε dermapen στο 1.5mm να αφήνετε 2-3 εβδομάδες μεταξύ των θεραπειών.
Με θεραπείες rf αφήστε 4-5 μέρες πριν ή μετά. Όλες οι άλλες θεραπείες συνδυάζονται ακόμα και την ίδια μέρα. 

8. Είναι κατάλληλη και για θεραπείες σύσφιξης  στο σώμα; Ναι είναι.

9. Πως συγκρίνεται με την επαγγελματική θεραπεία Ultherapy; Δεν έχει ασφαλώς την ίδια αποτελεσματικότητα με την επαγγελματική συσκευή (Ulthera)  αλλά βασίζεται στην ίδια τεχνολογία και είναι πολύ αποτελεσματική. Είναι αυτονόητο πως οι συσκευές που προορίζονται για χρήση στο σπίτι, να έχουν σε πρώτη μοίρα τη  ασφάλεια του χρήστη και σε δεύτερη την αποτελεσματικότητα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αρκετά παρεμβατική και η επαγγελματική συσκευή θα ήταν επικίνδυνη στα χέρια μη εξειδικευμένων ατόμων.

Ελπίζω να κάλυψα όλες τις πιθανές απορίες σας, αλλά αν έχετε κάποια άλλη απορία γράψτε στα σχόλια να το  προσθέσω στο άρθρο

Δημοσίευση σχολίου

30 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Βασούλα σε ευχαριστώ! Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Απλά το ψυλλιάζεσαι όταν δεν νιώθεις τα χτυπήματα μιας και συνήθως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη νερού στην κεφαλή.

      Διαγραφή
  2. Καλώς μας ήλθες Μαρία
    Ήθελα να σε ρωτήσω αν με την κεφαλή hifu στο 1,5 μπορώ να εφαρμόσω χτυπήματα στην περιοχή ακριβώς κάτω από το φρύδι για το πρόβλημα της βλεφαρόπτωσης που με απασχολεί (αν και το πρόβλημα είναι ακριβώς πάνω από το κινητό βλέφαρο), ή εκεί απαγορεύεται;
    Μου είχες απαντήσει να τραβάω το δέρμα προς τα πάνω ώστε να απομακρύνεται απο την περιοχή του βολβού αλλά δεν τόλμησα να το κάνω, καθώς διατηρούσες κάποιες επιφυλάξεις.
    Μήπως τώρα μπορείς να μου απαντήσεις πιο σίγουρα;
    Επίσης πώς μπορώ να συνδυάσω συσκευή υπερήχου πριν ή μετά με τη hifu σαν κύρια θεραπεία και πως με δερμαπέν στο 0,75; Η χρήση συσκευής υπερήχου επιτρέπεται στην περιοχή του θυρεοειδή στο λαιμό;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Φλώρα μου. Δεν έχω κάποια νέα δεδομένα σχετικά με το άνω βλέφαρο αλλά πραγματικά δεν σου το συνιστώ. H hifu δεν επηρεάζει τις θεραπείες με την απλή συσκευή υπερήχου. Για το dermapen επίσης, ιδίως αν κάνουμε κάτω από 0,75. Απλά καλό θα ήταν να αφήναμε κανα δυο μέρες μεταξύ των θεραπειών αλλά δεν είναι απόλυτο αν νιώθετε ότι η επιδερμίδα σας είναι οκ και δεν την νιώθετε ταλαιπωρημένη. Στην περιοχή του θυρεοειδή δεν κάνουμε με ενεργειακές συσκευές πχ rf, hifu, απλούς υπέρηχους, laser κτλ

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία. Παράγγειλα την HIFU κ ήθελα ν ξέρω αν την χρησιμοποιώ για πρόσωπο κ σώμα θα έχω αποτέλεσμα σύσφιξης καλό ή χρειάζομαι ίσως και αυτήν https://www.ebay.com/itm/US-SHIP-Facial-Skin-Tighten-Lift-RF-Radio-Frequency-Anti-Acne-Wrinkle-Machine-US-/263894529176?oid=200767999934

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sofie ο συνδυασμός τεχνολογιών δίνει πάντοτε συνεργιστικό και άρα πιο καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δεις βελτίωση με την Hifu σε επίπεδο που δεν θα ήταν εφικτό μόνο με την rf ιδίως στην χαλάρωση του κάτω μέρους του προσώπου. Σου προτείνω λοιπόν να δοκιμάσεις να κάνεις τις θεραπείες πρώτα με την Hifu και αργότερα αν θες παίρνεις και μια συσκευή rf. Για την συγκεκριμένη Rf που αναφέρεις όμως δεν βλέπω τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο δυνατή είναι

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Μαρία. Θα ξεκινήσω με τη HIFU και αργότερα βλέπουμε...

      Διαγραφή
  4. Μαρια καλησπερα,χαρηκα με το μνμ σου,ειχα ανησυχησει που δεν εμφανιστηκες μετα το τελος της σεζον.
    Εγω δεν εχω ενθουσιαστει με την συσκευη ισως να φταιω και εγω που δεν εχω δει κατι.
    Η χαλαρωση μου ειναι πλεον εμφανης σε ολους,οχι μονο σε εμενα.
    Τεσπα θα την ξανακανω πιο συχνα μπας και δω θετικο αποτελεσμα.
    Ελπιζω να γραφεις,που και που, εστω αραια να μην κλεισες το σαιτ,ειναι πολυτιμες ακομη και οι παλιες αναρτησεις σου.
    Ειδα το Ελληνικο σαιτ με τις συσκευες στο φβ, τωρα μπορει να παρω τα αναλωσιμα που σε εμενα ηταν λιγα.Με 3-4 χρησεις αδειασε το νερο.

    Εχω δυο ερωτησεις
    α) ορος φυσιολογικος δεν κανει;;
    β)στον πινακα με την εφαρμογη εχεις αριθμους,συγγνωμη αν ειναι χαζη ερωτηση, αλλα τι εννοεις τον αριθμο των χτυπηματων;;;.
    Αυτα.
    Ευχαριστω για τις νεες πληροφοριες,ειναι πολυτιμες γιατι την ειχα εγκαταληψει.
    Αληθεια σε ορισμενες περιοχες ποναω ενω σε αλλες ουτε καν,ειναι φυσιολογικο;;.

    Μαρια να σαι καλα με υγεια πανω απο ολα.Γραφε οποτε θελεις και μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Κική, χάθηκα όντως αλλά προσπαθώ να κρατήσω την επαφή μας εδώ όσο μπορώ δεδομένου τις υποχρεώσεις μου. Μάλλον όμως μου κάτι δεν κάνεις καλά με τις θεραπείες γιατί πέρα από την δική μου θετική εμπειρία έχω ακούσει και πολλές θετικές εντυπώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα ακόμα και από μεγαλύτερες σε ηλικία φίλες.
      Να ρωτήσω κάτι; Προχθές μία φίλη μου είπε πως ανακάλυψε ότι δεν είχε βγάλει την διάφανη προστατευτική ταινία που έχει από πάνω το αυτοκόλλητο της κεφαλής. Δεν μιλάμε για την λευκή ταινία (αυτήν δεν βγαίνει εννοείται) αλλά για μια διάφανη προστατευτική ταινία που έχουν βάλει πάνω από την λευκή όταν μας έρχεται καινούργια για προστασία της ταινίας της κεφαλής. Δεν την είχε βγάλει και έκανε θεραπείες ένα εξάμηνο και δεν έβλεπε αποτέλεσμα. Μόλις το συνειδητοποίησε και τη αφαίρεσε τότε κατάλαβε πως η συσκευή όντως δουλεύει γιατί και καταλαβαίνει τα χτυπήματα πλέον και είδε άμεσα αποτέλεσμα. Το αναφέρω μήπως και.... :)
      Για τις ερωτήσεις σου
      α) Γιατί να βάλεις φυσιολογικό ορό στην κεφαλή; Είναι πιο ακριβό και νομίζω ότι μάλλον δεν κάνει...χρειάζεται τελείως καθαρό απιονισμένο νερό.
      β) Ναι αλλά είναι ένας ενδεικτικός αριθμός χτυπημάτων για την κάθε περιοχή. Ανάλογα με το κάθε πρόσωπο μπορεί να χρειαστούν λιγότερα ή περισσότερα χτυπήματα. Εγώ πχ προσωπικά κάνω πολύ λιγότερα
      γ) Ναι είναι φυσιολογικό αλλού να πονάς και αλλού λιγότερο και αλλού όχι. Έχει να κάνει με την ευαισθησία της κάθε περιοχής.
      Φιλιά πολλά και ενημέρωσε με για την πρόοδό σου σχετικά με τις θεραπείες σου.

      Διαγραφή
    2. Φυσικα Μαρια μου θα σε ενημερωσω αν εχω θετικα νεα.
      Οχι Μαρια μου δεν ξεχασα να βγαλω κανενα προστατευτικο,ισως να τ χρησιμοποιησα λαθος αν και δεν ειναι δυσκολη η εφαρμογη,ισως να το λειτουργησα λιγο επανω μου,λογω ενοχλησεων,ακομη επειδη το κανω μονο στο περιγραμα και στο λαιμο;;,επειδη πονουσα στο μετωπο.

      Κατι τελευταιο, οταν εχει κανει καποιος καποια αισθητικη επεμβαση, απαγορευεται η χρηση του;;;

      Διαγραφή
    3. Κική μου χαμήλωσε την ένταση ώστε να σου είναι ανεκτή η εφαρμογή και κάνε περισσότερα χτυπήματα στην περιοχή. Μου κάνει εντύπωση πραγματικά πως δεν είδες διαφορά. Πέρα από την δική μου πολύ θετική εμπειρία αλλά και από άλλες γυναίκες ακόμα και αρκετά μεγαλύτερων ηλικιών οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή. Μην ανησυχείς δεν υπάρχει αντένδειξη αν έχει γίνει αισθητική επέμβαση. Οπότε κάνε μια προσπάθεια πάλι.

      Διαγραφή
  5. Καλώς ήρθες Μαρία και καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Πριν λίγα χρόνια είχα κάνει σε γιατρό αυτή τη θεραπεία μόνο στα μάτια και είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Ωστόσο είναι πολύ ακριβή για αυτό και απαγορευτική πλέον για μένα. Παρήγγειλα και εγώ την HIFU γιατί ξέρω από προηγούμενες αγορές μου πως ότι μας προτείνεις είναι πολύ καλό. Εεε και πως να αντισταθώ και σε αυτή τη συσκευή!! Ρώτησα τον πωλητή αν περιέχει dvd χρήσης και μου είπε πως όχι. Από τα σχόλια σας είδα πως υπάρχει καποιο dvd. Μήπως θα μπορούσε όποια από την παρέα το έχει να μου το στείλει και εμένα? Σας ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elenina δυστυχώς και εγώ δεν παρέλαβα dvd αλλά έχω την εντύπωση πως δείχνει ότι και τα δύο βίντεο που έχω βάλει στο post. Εάν θέλεις πως γίνεται η εφαρμογή έχω κάποια βίντεο στα άλλα μου posts σχετικά με την Hifu. Θα κοιτάξω πάλι μπας και σας βρω κανένα βιντεάκι πιο περιγραφικό σχετικά με την εφαρμογή της θεραπείας.

      2:23:00 μ.μ.

      Διαγραφή
  6. Μαρία μπορεί να σου φανεί χαζό αλλά γιατί στην ημερομηνία δεν υπάρχει και η χρονολογία;;μπερδεύομαι με κάποια σχόλια.

    Μαρία μου εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω την κεφαλή την κρατάμε όρθια ή πλάγια;;;και την μετακινούμε κατά εκατοστό;;αν λιγότερο υπάρχει πρόβλημα;;
    εγώ πονούσα από το 4-5..δεν γινόταν ..τι να κάνω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια είναι περιορισμός της πλατφόρμας. Έχω καιρό όμως να ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις της σελίδας οπότε θα κοιτάξω μήπως έγινε καμία πρόσφατη βελτίωση και δεν το πήρα είδηση. Όσο για τον πόνο κάνε σε πιο χαμηλή ένταση και περισσότερα χτυπήματα. Επίσης μία άλλη λύση να πάρεις καμια ωρίτσα πιο πριν κανένα παυσίπονο. Αν και δεν το προτείνω γενικά αν νιώθεις τόσο έντονη δυσφορία και στο 3-4 τότε μπορείς να βοηθηθείς έτσι.

      Διαγραφή
  7. Συγνώμη για την ερώτηση γιατί αν ήξερα καλά αγγλικά θα μου λυνόταν η απορία από το βίντεο ..αλλά δεν γνωρίζω
    πόσο νερό βάζουμε;;όσο χωράει ή συγκεκριμένη ποσότητα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου γέμισε το, βάλε για την ακρίβεια μέχρι να φτάσει ελάχιστα πιο χαμηλά από το χείλος της κεφαλής.

      Διαγραφή
  8. Μαρακι καλησπέρα σημερα δοκιμασα την HIFU με λιγο…φοβο κατω από τα φρυδια κ όλα καλα στο 1,5 με ενταση στο 4 ενοιωσα τσιμπηματα κ λιγο πονο βεβαια αλλα όλα καλα βεβαια εκανα μονο ένα χτυπημα ακριβως πανω στο φρυδι κ ένα από κατω κ τραβηγμενο το φρυδι προς πανω είναι πολύ νωρις αλλα ειδα μια μικρη διαφορα θα δουμε αυτά για ενημερωση στην φιλη μας την Φλωρα που αναρωτιωταν .Καλη Ανασταση κ Καλο Πασχα σ ολους .ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Χαίρομαι πολύ που είδες έστω και κάποια μικρή διαφορά με την πρώτη θεραπεία σου! Αυτή η συσκευή είναι όντως απίθανη! Και κάτι άλλο επίσης... σύμφωνα με ένα τελευταίο τεστ που έκανα και εγώ η συσκευή κάνει τρύπες στον χάρακα πάνω από την ένταση 5. Οπότε καλό είναι να επιλέγουμε για τις θεραπείες μας (αν αντέχουμε βέβαια) αυτή σας την ελάχιστη ένταση, το αποτέλεσμα που θα έχουμε θα είναι προφανώς πολύ καλύτερο! Πολλά φιλιά και Καλό Πάσχα επίσης!!! :)

      Διαγραφή
  9. Μαρία μου καλησπέρα, καλά που διάβασα σήμερα τα σχόλια σου και είδα ότι ανέφερες για την αφαίρεση τις προστατευτικής ταινίας... ούτε εγώ την είχα βγάλει παρόλο που είχα δει το βιντεάκι και για αυτό το λόγο την είχα αφήσει στην άκρη, μόλις το διάβασα την άνοιξα και διαπίστωσα οτι όντως ήταν επάνω..την αφαίρεσα, έκανα και το τέστ πάνω στον χάρακα και γέμισε τρύπες!
    Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
    Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Themida χαίρομαι που βοήθησα!! Μικρή λεπτομέρεια αλλά κάνει όλη την διαφορά! Μην νομίζεις... δεν είσαι η μόνη, την έχουν πατήσει και άλλες κοπέλες. Θα περιμένω εννοείται με ανυπομονησία τις εντυπώσεις σου! Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ για τις ευχές :)

      Διαγραφή
  10. Μαρία μου γεια σου! Εύχομαι να είσαι καλά! Χάρηκα πολύ που παρόλο το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα σου κράτησες την σελίδα ανοιχτή! Και μπράβο σου για την καινούργια εμφάνιση της σελίδας!!!
    Πήρα το HIFU και την δοκίμασα μια φορά στο πρόσωπο και στα 3 βάθη στην ένταση 5. Ενόχληση ένιωσα μόνο στο 1.5. Η πρώτη μου εντύπωση από τη συσκευή ήταν ότι μετά τη θεραπεία το πρόσωπο μου ήταν πολύ λαμπερό!!

    Έχω 2 ερωτήσεις και θα ήθελα αν μπορείς να με διαφωτίσεις :
    1.Σε ένταση πάνω από 5 οι συχνότητες που κάνουμε τις θεραπείες ποια είναι? Στο άρθρο λες κάθε 3 βδομάδες στο 1.5mm και κάθε 4 βδομάδες στα βάθη 3mm & 4.5mm. Δηλαδή κάνουμε κάθε μήνα θεραπείες και στα τρία βάθη? Είχα καταλάβει αρχικά ότι το 1.5mm το κάνουμε μια φορά το μήνα και τα 3mm & 4.5mm κάθε 2 μήνες… έχω μπερδευτεί!
    2. Σαν αριθμό χτυπημάτων ανά περιοχή με χρήση της κεφαλής ορίζονται και κάθετα υπολογίζουμε το σύνολο ή τα χτυπήματα ανά κατεύθυνση κεφαλής? Εγώ έκανα 6 χτυπήματα ανά περιοχή ανά βάθος , 3 με κάθετη την κεφαλή και 3 με οριζόντια… τα υπολογίζω σωστά? :-)

    Πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια χαίρομαι που είδες άμεσο αποτέλεσμα με την Hifu. Sorry για την πολύ αργοπορημένη απάντηση αλλά πραγματικά δεν μπορούσα καθόλου να ασχοληθώ μας και έλειπα και για αρκετό καιρό στο εξωτερικό.
      1) Βασικά για την συχνότητα των θεραπείών έχει να κάνει με ην ένταση των χτυπημάτων. Όσο πιο χαμηλή ή ενταση τόσο πιο συχνά πρέπει να κάνουμε. Μέχρι την ένταση 4-7 μπορούμε να κάνουμε άνετα και μία φορά τον μήνα αν θέλουμε. Όταν κάνουμε στην φουλ ενταση 8-9 (για την συγκεκριμένη συσκευή) τότε στα βάθη 3.0 mm και 4.5mm μία φορά το δίμηνο είναι μία πιο safe επιλογή αλλά εάν δεν βλέπουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μπορούμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε και μία φορά τον μήνα. Μετά από 3 επαναλήψεις όμως καλό είαινα αφήσουμε ένα τρίμηνο να περάσει γιανα αφήσουμε το δέρμα να αναπλαστεί πλήρωςκαι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα πριν αρχίσουμε δεύτερο κύκλο θεραπείων. Η συγκεκριμένη είναι μεν πολύ καλή αλλά δεν έχει και την ίδια ισχύ με τις επαγγελματικές οπότε μπορούμε να κάνουμε πιο συχνά χωρίς πρόβλημα. Σε καμιά περίπτωση όμως πιο συχνά από κάθε τρεις εβδομάδες στο 1.5mm και 1 φορά τον μήνα στο 3.0mm και 4.5mm.

      2) Για τον αριθμό χτυπημάτων βασικά πρέπει να καλύψεις την περιοχή θεραπείας με όσο πιο πυκνή τοποθέτηση της κεφαλής. Δηλαδή κάθε χτύπημα να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στο προηγούμενο. Επειδή τα εγάθη των προσώπων είναι διαφορετικά ο αριθμος που δείχνουν οι οδηγίες είναι γενικός. Προσωπικά κάνω σύνολο γύρω στα 40 σε κάθε μεριά σε κάθε βάθος μία φορά το δίμηνο/τρίμηνο . Έχω αφήσει όμως και τετράμηνο μεταξύ των θεραπείων.

      Εάν έχει κάποιο νεώτερο σχετικάμετ ις θεραπείες σου θα χαρώ να μας ενημερώσεις. Φιλιά :)

      Διαγραφή
  11. Μαρία καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!
    Ήθελα να ρωτήσω αν την airol μπορώ να την βάλω και άνοιξη καλοκαίρι το βράδυ φυσικά και πρωί αντιηλιακή. Επίσης μπορώ να πάρω από την beauty home clinic πουλάει συσκευές hifu και rf θα κάνουν δουλειά..μου είναι αδύνατον να κάνω αγορά από εξωτερικό. Οι τιμές είναι χαμηλές αξίζει ο κόπος ή όχι. Ευχαριστώ καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορείς να βάλεις airol όλες τις εποχές αρκεί να βάζεις 50+ αντιηλιακή. Για τις συσκευές rf και hifu που έχει η beauty clinic προσωπικά δεν θα έδινα τα λεφτά αλλά αν δεν έχεις επιλογή είναι μία λύση. Αν σε απασχολούν πάντως τα εκτελωνιστικά δοκίμασε και το Amazon της Αγγλίας. Εύκολες και απροβλημάτιστες αγορές χωρίς τελωνείο

      Διαγραφή
  12. Μαρία μου καλώς ήρθες!!!!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα όταν είδα την απάντηση σου!
    Σε ευχαριστώ πολύ! Μέχρι τώρα έχω κάνει συνολικά 5 φορές hifu (στο βάθος 1.5 κάθε 3 βδομάδες και στα βάθη 3 & 4.5 κάθε 8 βδομάδες) το βάθος 4.5 το κάνω στην ένταση 7, το 3 στην ένταση 6 και το 1.5 στην ένταση 5 -δεν τη παλεύω με πιο πολύ! :-).
    Η απάντηση σου ήρθε στην κατάλληλη στιγμή! Είχα σταματήσει για ένα μήνα και άρχισα πάλι τις θεραπείες ακολουθώντας τις οδηγίες σου (έκανα ήδη μια και στα 3 βάθη). Αύξησα τα χτυπήματα τα έφτασα σχεδόν 40 σε κάθε μεριά (κρατάω την αναλογία ανά περιοχή σύμφωνα με τις εικόνες που έχεις βάλει) και η διαφορά με μία θεραπεία ήταν εμφανέστατη! Καμία σχέση με τα 6 χτυπήματα που έκανα ανά περιοχή! Είσαι θεά!!!!!!!!
    Το βάθος 1,5 είναι αυτό που με δυσκόλευε πιο πολύ. Ειδικά στο μέτωπο όταν το έβαζα στα σημεία κοντά στα εξωτερική και εσωτερική πλευρά των φρυδιών μου έφερνε στιγμιαία πονοκέφαλο… έψαξα λοιπόν να βρω αν υπάρχει αντίστοιχη φωτογραφία για το βάθος 1.5 σαν και αυτές που έχεις βάλει στο site. βρήκα αυτό:
    https://areton-ltd.com/training-manual-of-hifu-devices/#Selection-cartridges
    περιέχει πληροφορίες, φωτογραφίες και video . Ακολούθησα την φωτογραφία που έχει για το βάθος 1,5 και μπόρεσα να κάνω τα 40 χτυπήματα χωρίς να υποφέρω ιδιαίτερα! :-) στην περιοχή δε γύρω από τα χείλη είδα και άμεση ανόρθωση!
    Ελπίζω το link να φανεί χρήσιμο και στα κορίτσια που δυσκολεύονται όπως εγώ στο 1.5
    Εννοείται ότι θα επανέρθω με εντυπώσεις όταν τελειώσω τις θεραπείες.
    Μαρία μου για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για τον χρόνο και τις πολύτιμες συμβουλές σου! Πολλά φιλιά και αν είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτια μου σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση. Συνέβησαν διάφορα τότε και δεν μπορούσα να ασχοληθώ καθόλου. Χαίρομαι που σε βοήθησαν οι συμβουλές μου να κάνεις πιο αποτελεσματικά τις θεραπείες σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ εννοείται για την ενημέρωση και για τον σύνδεσμο με το ενημερωτικό υλικό. Είμαι σίγουρη ότι θα το βρουν πολλές φίλες χρήσιμο. Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Μαρία.
      Διάβασα το σχόλιο της Κάτιας για κάποιο τρόπο ανώδυνης εφαρμογής στο 1.5 ,έψαξα στο λινκ αλλά δεν βρήκα πουθενά φωτο για βάθος 1.5.
      Μπορεί να μας πει πιο συγγεκριμένα που βρίσκεται η φωτο ή να μας εξηγήσει πώς το κάνει;
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα Μαρία μου,
    Είδα πολύ καθυστερημένα το σχόλιο της Φλώρας (έχω επιλέξει να μου έρχονται τα νέα σχόλια σε κάθε ενότητα του site αλλά για κάποιο λόγο το σχόλιο της δεν εμφανίστηκε… νομίζω ότι αυτό έγινε γιατί πλέον εμφανίζονται μόνο οι απαντήσεις σου χωρίς τις αντίστοιχες ερωτήσεις…το αναφέρω πληροφοριακά…😊 )
    Φλώρα, έχεις δίκιο! Άλλαξαν τα περιεχόμενα της σελίδας. Πλέον οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες που αναφέρω είναι εδώ
    https://areton-ltd.com/training-manual-of-hifu-devices/#Multiline-HIFU-Device
    στην ενότητα Areton Multiline HIFU Device Treatment Process on Face and Neck…το βρίσκεις είτε από τα περιεχόμενα είτε κατεβαίνοντας στην σελίδα.
    Να διευκρινίσω όμως ότι η φωτογραφία για το βάθος 1.5 με βοήθησε στο να τοποθετώ το μηχάνημα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου γιατί εγώ το έκανα σε όλο το πρόσωπο και όταν το έβαζα στο πιγούνι ή ανάμεσα στα φρύδια με πέθαινε! Με τον τρόπο της φωτογραφίας συνεχίζω να υποφέρω αλλά πιο ανεκτά!
    Οι περιοχές που συνεχίζουν να με δυσκολεύουν είναι κάτω και πάνω από τα μάτια, κρόταφος και γύρω από το στόμα (στο βάθος 1.5).
    σε αυτές τις περιοχές κάνω ΤΟ ΠΟΛΥ 5-6 χτυπήματα και για να το καταφέρω αυτό κάνω ένα χτύπημα στην κάθε περιοχή κυκλικά…δηλαδή 1 χτύπημα κάτω από τα μάτια μετά 1 χτύπημα στο κρόταφο, 1 πάνω από τα μάτια ένα δίπλα στο στόμα και ξανά από την αρχή.
    Ελπίζω να βοήθησα έστω και καθυστερημένα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Katiae μου ευχαριστώ πολύ για τις πλροφορίες σου και τον χρόνο που εφιέρωσες γα αν ενημερώσεις τις φίλες της ομάδας μας με την εμπεριά σου. Η παλαιότερη σελίδα ήταν σε επαγγελματική πλατφόρμα οπότε και καλύτερη. Μου κόστιζε όμως πολύ και χρειαζόταν πολύ χρόνο για συντήρηση. Οπότε έκανα την μεταφορά σε κάτι πιο οικονομικό και απλό στην συντήρηση αλλά ασφαλώς με περιορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργικούς περιορισμούς.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.