Δερμοαπόξεση στο σπίτι: Αξιολόγηση & οδηγίες χρήσης.

Η δερμοαπόξεση είναι μια από τις πιο γνωστές θεραπείες για ανανέωση της επιδερμίδα μας.  Μειώνει σημαντικά τις επιφανειακές ρυτίδες, την θαμπή όψη, παλιά και πρόσφατα σημάδια ακμής, και βελτιώνει όλες τις δυσχρωμίες. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και δίνει  άμεσα πιο φωτεινή, λαμπερή  επιδερμίδα, απαλλαγμένη από σημάδια και κηλίδες.  Η θεραπεία μπορεί να γίνει  στο πρόσωπο  κοντά στα ματιά, το λαιμό ή οπού αλλού χρειάζεται. Στο μηχανικό αυτό πίλινγκ χρησιμοποιούνται ειδικοί μικρο κρύσταλλοι οι οποίοι στοχεύουν την επιδερμίδα και πέφτοντας πάνω της διασπούν τις παλιές κερατίνες στοιβάδες.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης η  μη παραμονή στο σπίτι μετά τη θεραπεία. Μπορεί να γίνει ανά πάσα οπότε θέλουμε μια καλή ανανέωση και τόνωση της επιδερμίδας χωρίς δυσφορία και χωρίς περίοδο ανάρρωσης.

Δερμοαπόξεση  κάνουν οι δερματολόγοι, πλαστικοί ιατροί, και ασφαλώς οι αισθητικοί. Μπορούμε όμως να κάνουμε και μόνες μας, στο σπίτι με μία από τις πολλές διαθέσιμες πλεόν στην αγορά προσωπικές συσκευές δερμοαπόξεσης.

Ατομικές συσκευές  για δερμοαπόξεση στο σπίτι

Οι ατομικές συσκευές δερμοαπόξεσης χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία και κυκλοφορούν σε δυο διαφορετικούς τύπους:
θεραπεία δερμοαπόξεσης
  1. Με εκσφενδονισμό σκόνης μικροκρυστάλλων και αναρρόφηση
  2. Με  τραχύ ακροφύσιο  μικροκρυστάλλων και αναρρόφηση  που καθαρίζει την επιφανειακή στρώση της επιδερμίδας χωρίς απολύτως κανένα τραυματισμό.
Προσωπικά δοκίμασα την θεραπεία σε δερματολόγο και ομολογώ πως μου άρεσαν πολύ τα αποτελέσματα αλλά 80 ευρώ την φορά ήταν πολλά... Γι 'αυτό και αποφάσισα να αγοράσω τη δική μου προσωπική συσκευή δερμοαπόξεσης. Μετά από μια εκτεταμένη έρευνα επέλεξα  τη συσκευή  Timepeel.
Όταν την αγόρασα ήταν μία από τις λίγες και πιο ελκυστικές συσκευές που διατίθονταν στην αγορά. Οι εντυπώσεις μου από την συσκευή είναι οι καλύτερες. Έχει κάνει το δέρμα μου απαλό, φωτεινό και σιγά-σιγά έσβησε εντελώς όλες τις δυσχρωμίες από τα περιστασιακά σπυράκια. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες συσκευές ομορφιάς μου και έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. 

Η Timepeel βέβαια δεν είναι τόσο δυνατή όσο αυτές στα ιατρεία …αλλά είναι απίστευτα αποτελεσματική και ταυτόχρονα ασφαλής για χρήση στο σπίτι! Θέλει όμως και κάποια προσοχή στην χρήση της. Εάν έχετε πχ ενεργή ακμή δεν επιτρέπεται καθόλου η χρήση της ή αν είναι η επιδερμίδα σας είναι πολύ ευαίσθητη και ντελικάτη τότε θέλει να προσέχετε στην δύναμη που βάζετε.

Συμβουλές για σωστή και ασφαλή θεραπεία:

Η χρήση της Timepeel είναι πολύ απλή, απλώς περνάτε απαλά όλο το πρόσωπο  με την συσκευή αρκετές φορές με φορά προς τα έξω και προς τα πάνω.  Για καλύτερα αποτελέσματα  όμως ας έχετε υπόψιν σας τα εξής:
      Οι κινήσεις για σωστή και ασφαλή δερμοαπόξεση
    1. Σχολαστικός καθαρισμός  της επιδερμίδας και της άκρη της συσκευής πριν την χρήση. Καλό είναι να περάσετε την επιδερμίδα σας με λίγο οινόπνευμα πρώτα και για απολύμανση και για να φύγει το λιπαρό φιλμ της επιδερμίδας και να διευκολυνθεί η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων.
    2. Ξεκινήστε ήπια στην χαμηλή ένταση για να εξοικειωθείτε πρώτα με την λειτουργία της και σταδιακά αυξήστε την ρύθμιση στο 3.
    3. Αποφύγετε την περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια ή δοκιμάστε να κάνετε πολύ απαλά στην πιο χαμηλή ένταση όταν έχετε κάποια εμπειρία με την χρήση της.
    4. Απλώστε μετά  μια προστατευτική, αναπλαστική κρέμα όπως  bepanthol ή aquasol ή την cicaplast ή  αγνό ζελέ αλόης
    5. Όταν βγαίνετε έξω φοράτε οπωσδήποτε αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.
Προσοχή:
    •  Μην την χρησιμοποιείται μετά από το μπάνιο σας γιατί η υγρασία στην επιδερμίδα και μέσα στο χώρο εμποδίζει την αποτελεσματική λειτουργία της.
    • Επίσης  μην το παρακάνετε, στην αρχή μπορείτε να την χρησιμοποείτε μια φορά την εβδομάδα και μετά 1-2 φορές τον μήνα είναι υπέρ αρκετό (ανάλογα με την επιδερμίδα).

Ενημέρωση 13/1/2015:

Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία των συσκευών αισθητικής και περιποίησης ιδιαίτερα στην κατηγορία των φορητών, για χρήση στο σπίτι, έχουμε στην διάθεσή μας πλέον πολλές περισσότερες επιλογές, πιο εξελιγμένες και πολύ πιο οικονομικές από την δική μου. Η εικονιζόμενη πχ είναι και  καλύτερη από την δική μου και κοστίζει μόλις 23-25 ευρώ!

Η συγκεκριμένη  μάλιστα έχει και bonus κεφαλές για vacuum μασάζ σε συνδυασμό με φυτικά λαδάκια της επιλογής σας.
Εάν σας ενδιαφέρει να την αποκτήσετε μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ειδική σελίδα με προτάσεις αγοράς "shopping guide"

Σχετικά με τα σχόλια: Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμό σχολίων, τα σχόλια έκλεισαν σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε κάποια απορία και δεν βρείτε απάντηση στα υπάρχοντα σχόλια αφήστε την ερώτησή σας στο σχετικό post  Συνδυάζοντας Δερμοαπόξεση με Dermaroller

Δημοσίευση σχολίου

377 Σχόλια

  1. Παρακαλώ ποιά είναι η καλύτερη συσκευή δερμοαπόξεσης? Απο που αλλού μπορώ να την αγοράσω (εκτός ebay).
    Απαντήστε μου στο kyriakidi@yahoo.gr
    ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIMAI 25 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΛΕΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ Μ ΣΤΟ chrisdim_ath@hotmail.com ποιά είνα η καλύτερη για την περίπτωσή μου.
    ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EIMAI 24 KAI ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΛΕΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ Μ ΣΤΟ sterniot@hotmail.com ποιά είνα η καλύτερη συσκευη για την περίπτωσή μου;Εχω ηδη κανει 2 φορες και τα αποτελεσματα ειναι πολυ εμφανη μα χρειαζονται πολλες επισκεψεις και κοστιζουν πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 34 και έχω πανάδες στο πρόσωπο...Θα με ενδιέφερε η συσκευή που έχεις εσύ. Ποιά είναι η μάρκα ?Πιστέυεις ότι είναι αρκετά δυνατή για τις πανάδες γιατί δέν έχω τα οικονομικά για να πάω σε δερματολόγο, θα κάνει δουλειά?Επικοινώνησε αν μπορείς στο tzanni@hotmail.com.
    Σευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η timepeel θα βελτιώση την κατάσταση αλλά για να εξαφανίσει τελείως τις πανάδες δεν ξέρω.... Πάντως τώρα δεν είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσεις δερμοαπόξεση. Μέχρι να παραγγείλεις και να λάβεις την συσκευή θα πιάσει Ανοιξη και θα αυξηθεί η ηλιοφάνεια. Η δερμοαπόξεση είναι καλύτερα να γίνεται χειμερινούς μήνες γιατί πρέπει να αποφεύγεις τελείως τον ήλιο. Για τις πανάδες ιδίως, εάν κάνεις αυτή την εποχή, θα αφήσεις το δέρμα σου πιο εκτεθειμένο και μπορεί να σου δημιουργήσει καινούργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία σευχαριστώ για το χρόνο σου και την γρήγορη απάντηση σου..
    Πάντως και με τις ειδικές κρέμες που έχω πάρει δεν βλέπω προκοπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν μπορέσω θα κοιτάξω περισσότερο να δώ τι θα μπορούσες να κάνεις για να μειώσεις τις πανάδες. Δώσε μου λιγο χρόνο όμως γιατί αυτήν την στιγμή είμαι "πνιγμένη" σε διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου μαρια.πρωτη φορα διαβασα τη σελιδα σου και εχει πολυ ενδιαφερον.απο τα 14 ειχα ακμη τωρα ομως μετα απο πολλες θεραπειες βελτιωθηκε.εχω καποια πολυ πολυ μικρα σπιρακια που ποτε εμφανιζονται ποτε φευγουν και ενα προβλημα με κοκκινιλες που ειναι σπαστικο.εχω δοκιμασει ενα σωρο κρεμες αλλα οι κοκκινιλες παραμενουν. ειμαι 21 χρονων και δεν ειδα ποτε το προσωπο μου καθαρο,να λαμπει.θα ηθελα να μου προτεινεις μια λυση,εισαι η τελευταια μου ελπιδα.πες μου μια καλη κρεμα να τι δοκιμασω,και ποια συσκευη δερμοαποξεσης θα ηταν καταλληλη για μενα και που μπορω να τη βρω.απαντησε μου οσο πιο συντομα μπορεις.σε ευχαριστω για το χρονο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κοκκινίλες που αναφέρεις είναι ευρυαγγείες; Ο Δερματολόγος τι θεραπείες σου έχει δώσει μέχρι τωρα και που έχει αποδώσει το πρόβλημα; Προσωπικά πιστεύω πως η διατροφή με πολλούς υδατάνθρακες και ιδιαίτερα άμυλο και ζάχαρη επιδεινώνει το πρόβλημα μιας και δημιουργεί εσωτερικές φλεγμονές που εκδηλώνονται ως σπυράκια στην επιδερμίδα. Ο διάσημος δερματολόγος Perricone το τονίζει ιδιαίτερα στο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα !! εγω δυστυχως εχω πιο εντονο προβλημα! ενα σημαδι ουλης στο ποδι απο παλιο τραυμα για το οποιο εχω φοβερο κομπλεξ κ ευχομαι να μπορουσα να απαλλαγω απο αυτο... αναρωτιεμαι λοιπον αν υπαρχει καποια συσκευη για λυση σε αυτο το προβλημα ή εστω καλυτερευσης του.
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιας και το θέμα μας έχει απασχολήσει και άλλες φορές αποφάσισα να γράψω σχετικά ένα αρθρο ώστε να σου δώσω μια ολοκληρωμένη απάντηση. Ελπίζω να το έχω έτοιμο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2010/02/blog-post_20.html. Ελπίζω να σε βοηθήσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλικρινα δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω για αυτο το αρθρο! 9 χρονια απο τα 14 μου ,πρωτη φορα αισθανομαι να εχει βρεθει επιτελους καποια λυση!! Οποτε μετα απο τοσα χρονια ασκοπο κλαμα κ' ανωφελο ψαξιμο πιστευω πως κατι θα γινει! Σιγουρα θα δοκιμασω πολλα απο αυτα!...
    Πραγματικα εισαι η καλυτερη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με συγκίνησες ειλικρινά με τα λόγια ευχαριστίας σου. Πιστεύω ότι εάν συδυάσεις τις θεραπείες θα μπορέσεις να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα της ουλης σου. Είναι βέβαια μια διαδικασία αργή που χρειάζεται υπομονή και επιμονή αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν :). Θα χαρώ πολύ να μαθαίνω την πρόοδό σου και εάν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια/διευκρίνηση στο μέλλον σχετικά με τις διαδικασίες που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα! Ξέρετε αν κάποιος έχει δοκιμάσει τη συσκευή Tripollar Stop? Ψάχνοντας στο Internet δεν μπόρεσα να σχηματίσω άποψη (2 αρνητικές, η μία μάλιστα έλεγε ότι της δημιούργησε ρυτίδες και η άλλη εγκαύματα και 2-3 θετικές).

    Για τη συσκευή βαθιάς ενυδάτωσης Ultra Sound Ultrasonic Facemake Massager Ion Light έχετε κάποια άποψη?

    Ευχαριστώ

    Όσον αφορά τις συσκευές δερμοαπόξεσης, αυτές των 130€ έχουν αποτέλεσμα? Κάνουν και κάποια μικρή σύσφιξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. El τις έχω και τις τρεις συσκευές που αναφέρεις και είναι και οι τρεις καταπληκτικές. Η stop πραγματικά κάνει σύσφιξη απλά δεν θέλει υπερβολική χρήση και ίσως δεν θα την συνιστούσα σε πολύ αδύνατα πρόσωπα. Η Ultrasound είναι για βαθιά ενυδάτωση χρησιμοποιώντας όμως όσο γίνεται προιόντα oil free και με όσο το δυνατό λιγότερα πρόσθετα. Συνέχεια είμαι σε αναζήτηση τέτοιων προόντων τα οποία είανι λίγο δύσκολο να βρεις. Πολλές φορές χρησιμοποιώ κάποιες βιταμίνες(τις αγοράζω από το ebay) σε βάση αγνής αλόης. Για τις συσκευές δερμοαπόξεσης όπως έχω γράψει στο άρθρο είναι επίσης καταπληκτικές! Απλά διάλεξε προς το παρόν τι έχεις περισσότερο ανάγκη, σύσφιξη (stop), ενυδάτωση( ultrasound) η λείανση και πιο καθαρή επιδερμίδα (δερμοαπόξεση) και αγόρασε την κατάλληλη συσκεή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα! Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.

    Όλες οι συσκευές δερμοαπόξεσης χρειάζονται ανταλλακτικά/ εξαρτήματα πχ φίλτρα, κλπ??? και κάθε πότε περίπου?

    Θα ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις να παραγγείλω με βάση τις συσκευές στο ebay που έχεις συγκεντρώσει παραπάνω (αν μπορείς βέβαια):
    1η σελίδα: α. DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION MACHINE NV-60
    β. 3-1 DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION PEELING 108
    2η σελίδα: DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION PEELING NIB

    Η DIAMOND MICRODERMABRASION SKIN PEEL ANTI-BLEMISH ACNE αν κατάλαβα καλά δεν έρχεται Ελλάδα

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. el θα σε βοηθήσω να κάνεις την επιλογή σου οπωσδήποτε:). Κάνε λιγο υπομονή μόνο γιατί αυτήν την στιγμη δεν έχω χρόνο και δεν προλαβαίνω να το κοιτάξω καθόλου. Ελπίζω μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Η συσκευή που έχω χρειάζεται έχει ανταλλακτικά για 100 χρήσεις.... Εγώ ακόμα δεν έχω παραγγείλει μετά από τρία χρόνια σχεδόν...Πάντως βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά σε όλες τις συσκευές μην σε απασχολεί καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα! Ξέρω ότι είσαι πολύ απασχολημένη! Απλά σου στέλνω ξανά σε περίπτωση που με ξέχασες (για τη συσκευή δερμοαπόξεσης)! Ελπίζω να μην είμαι ενοχλητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ax! Σορρυ καλά έκανες el και μου το θύμησες πραγματικά όμως είμαι πνιγμένη.... Λοιπόν αύριο θα το κοιτάξω οπωσδήποτε και θα σε ενημερώσω. Εάν προλάβω θα ρίξω και μια ματιά στις συσκευές και λίγο αργότερα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. El μου τις κοίταξα τις συσκευές για τις οποίες ρώτησες. Οι δύο πρώτες είναι παρόμοιες (η δεύτερη πρέπει να είναι λίγο πιο μικρή στο μέγεθος). Εάν θέλεις δυνατή ισχύ και χρήση στο σώμα διάλεξε μια από αυτές τις δύο. Εάν θέλεις κάτι πιο κομψό και σου αρκεί μια ήπια χρήση (αποτελεσματική παρ'όλα αυτά)στο πρόσωπο δες αυτήν Peel-life Diamond Microdermabrasion Skin Peeling. Είναι παρόμοια με αυτή που μου είπες ότι δεν την στέλνουν Ελλάδα. Πάντως οι δύο πρώτες είναι πιο δυνατές πιο αποτελεσματικές αλλά και σίγουρα θέλουν προσοχή στην χρήση και στον υπερβολικό "ζήλο". Εάν τις αγοράσεις διάβασε καλά τις οδηγίες χρήσεις και ακολούθησε τις συμβουλές που δίνω στο αάρθρο όπωσδήποτε. Επιπλέον τους επόμενους μήνες που η ηλιοφάνεια θα είναι αυξημένη να είσαι πιο φειδωλή στην χρήση της και οπωσδήποτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.Καλά ψώνια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή δερμοαπόξεσης (3-1 DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION PEELING 108)!
    Υπάρχει πρόβλημα και θα σε ζαλίσω αλλά θα ήθελα βοήθεια:
    1) είναι σπασμένη σε κάποιο σημείο και το χειρότερο κάνει θόρυβο σαν κατι να έχει ξεκολλήσει εσωτερικά! Δεν την έχω βάλει σε λειτουργία γιατί φοβάμαι! Έστειλα mail στον προμηθευτή και περιμένω απάντηση! Ξέρεις που θα μπορούσα να την πάω για επισκευή αν χρειαστεί?
    2)το manual είναι ψιλοχάλια: μπαίνουν φίλτρα και στην βάση και στις κεφαλές? Αν ναι, για τις κεφαλές θα πρέπει να είναι μικρότερα τα φίλτρα (όπως λέει και στις οδηγίες στο internet) τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο σετ και εκτός αυτού θα πρέπει να αλλάζονται στις κεφαλές μετά από κάθε θεραπεία? Συμφέρει να παραγγέλνεις φίλτρα από το ebay?? στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αντίστοιχα???
    3)σε κάποιο σημείο στο manual λέει 'Put a drop of cream or milk lotion on the vacuum hose nozzle''???
    4)πως υπολογίζεται η ένταση στη συσκευή με βάση τον πίνακα που συστήνουν? (min -max φαίνεται στη συσκευή)
    5) ποιο μέγεθος κεφαλής να χρησιμοποιώ (υπάρχουν από 3 μεγέθη για σώμα, πρόσωπο, κλπ/ σύνολο 9)
    6) μετά τη θεραπεία λέει ότι θέλει απολύμανση με οινόπνευμα και με UV light ή σε υψηλή θερμοκρασία αποστείρωση??? Τι πρέπει να κάνω?
    7) γίνεσαι πολύ χάλια και για πόσες μέρες χρειάζεσαι προσοχή από ήλιο?

    Ευχαριστώώώώώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. El πρώτα απ΄όλα θα περιμένεις να σου απαντήσει ο πωλητής. Κανονικά πρέπει να σου την αλλάξει. Πάντως έχει καλό feedback.. Μην την λειτουργήσεις ακόμα περίμενε. Πιστεύω ότι θα σου την αλλάξει... Πάντως εάν χρειαστεί, σε ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο μπορούν να το κοιτάξουν και να το επισκευάσουν αλλά θα σου έλεγα να την στείλεις πίσω. Έλεος καινούργια συσκευή αγόρασες...
    2) Τα φίλτρα στην δικιά μου συσκευή μπαίνουν αμέσως μετά την κεφαλή. Είναι τα λευκά στρογγυλά στρογγυλλά φιτράκια όπως τα δείχνει. Στην δικιά σου συσκεύή χρειάζεται να βάλεις και στην βάση και στην κεφαλή. Δεν τα έχει αυτά; Ζήτα να σου τα στείλει.. . Λέει πως το κόστος είναι μόλις 2 δολλάρια.
    3) Αυτό που λέει είναι να χρησιμοποιήσεις decreasing cream. Αυτό το λέει για να μειώσεις την λιπαρότητα στο δέρμα και να είναι πιο αποτελεσματικό το Peeling. Εγώ καθαρίζω την επιδερμίδα με οινόπνευμα πριν την θεραπεία.
    4) Ξεκίνα κοντά στο min και αύξησε σιγά σιγά
    5) Για μεγάλες περιοχές χρησιμιοποίησε την μεγαλύτερη διαμετρο για περιοχές με γωνίες όπως πχτα πλαινά της μύτης μικρότερη διάμετρο.
    6) Για απολύμανδη εγώ βουτάω ην κεφαλή σε οινόπνευμα και ενίοτε την αποστειρώνω με βράσιμο.
    7) Με την δικιά μου συσκευή μέσα σε μισή ώρα το πρόσωπό μου έχει ηρεμήσει. Αλλά είναι ήπια συσκευή. Ξεκίνα στο πολύ ήπιο μέχρι να πάρεις το κολλάει και να το ελέγχεις καλύτερα. Μετά την θεραπεία ακολούθησε τις συμβουλές που δίνω στο άρθρο για την φροντίδα της επιδερμίδας.

    Πάντως επεναλαμβάνω μην κάνεις τίποτα ακόμα και μην την βάλεις σε λειτουργία. Ξέρω ότι είναι πολύ εκνευριστικό αυτό και ατυχία να σου έρθει η συσκευή με πρόβλημα αλλά συνεννοήσου με τον πωλητή. Περιμένω να μου πεις νεώτερα μόλις έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Περιμένω! Ελπίζω να την αλλάξει! Πρόσεξα ότι και η επάνω επιφάνεια δεν εφαρμόζει καλά από την μία πλευρά. Το θετικό είναι ότι ο θόρυβος που ακούγεται είναι μάλλον από πλαστική υποδοχή που βιδώνεται βίδα για στήριξη της βάσης και έχει σπάσει! Πρέπει να έχει πέσει και όχι κατά τη μεταφορά γιατί είχε προστατευτικά το κιβώτιο! Ευχαριστώ πάλι! Θα σε ενημερώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα! Απάντησε και δίνει και 3 εναλλακτικές: αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων ή να κρατήσω τη συσκευή εφόσον δουλεύει και να επιστρέψει μέρος χρημάτων! Βεβαίως κλείνω στην 1η αλλά δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής για Κίνα. Γνωρίζεις πόσο περίπου? Με συμφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοίτα, ακριβή πολύ δεν ήταν, οπότε δοκίμασε αν δουλεύει πρώτα. Μπορεί απλά να έχει πρόβλημα εξωτερικά το πλαστικό και να μην έχει πάθει κάτι μηχανικά. Εάν δεις ότι δουλεύει κράτα το και ζήτα να σου γυρίσει πίσω μέρος του ποσού. Τα ταχυδρομικά σίγουρα θα κοστήσουν (δεν ξερω πόσο, εξαρτάται από το μέγεθος και το βαρος του πακέτου αλλά κανένα 40 ευρώ πρέπει νά έχει...). Εάν δεν δουλεύει ζήτα να σου στείλει πρώτα ένα άλλο να δεις ότι δουλεύει πρώτα και μετά του στέλνεις το σπασμένο. Τουλάχιστον έτσι θα έχεις πρώτα μια συσκευή λειτουργική πριν κάνεις άλλα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπήρχε μια πιο θετική εξέλιξη! Επειδή του είπα να δω αν με συμφέρει μου είπε να μου στείλει μια συσκευή καινούρια χωρίς να επιστρέψω την παλιά και δέχτηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τέλεια!!!! Εν τω μεταξύ τσέκαρε να δεις εάν δουλεύει και αυτήν που έχεις ήδη! περιμένω να μου πεις και εντυπώσεις από τις θεραπείες όταν τις ξεκινήσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς! Απλά όπως σου έχω πει ξεκίνα ήπια πρώτα και αύξησε την ένταση σταδιακά. Χάρηκα πολύ πάντως με την Θετική εξέλιξη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αναμένω! Έχω κι άλλες ερωτησούλες να σου κάνω:
    1) Πόσες φορές περνάω το πρόσωπο? (έχω δει τα βίντεο, το ένα κρατάει 9' και το άλλο 6' περίπου)
    2) Γνωρίζεις τι κάνουν οι βεντούζες? (έχει 3) και πως χρησιμοποιούνται?
    Ανυπομονώ! Περιμένω και τα φίλτρα! Πιστεύω να μου τα στείλει! Αλλιώς παλι θα περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το καταλαβαίνεις από την απολέπιση που βλέπεις. Όταν περνας την επιδερμίδα με την κεφαλή θα βλέπεις ότι βγαίνουν νεκρά επιφανειακά κύτταρα (σαν μικρές ασπρες νιφαδες). Μετά από δυο τρια περασματα το δέρμα κοκκινίζει και νιώθει πιο ευαίσθητο, εκεί σταματάς. Για να γίνει η απολέπιση είναι σημαντικό να περάσεις πρώτα την επιδερμίδα σου με καθαρό οινόπνευμα για να φύγει το επιφανειακό σμήγμα.

    Τα βεντουζάκια δεν ξέρω τι είναι... Δώσε μου λίγο τα link από τα βίντεο για να ρίξω μια ματιά μολις μπορέσω.

    Για τα φίλτρα τον είπες; Αν ναι πιστεύω ότι θα σου τα στείλει. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου πάντως, λίγο υπομονή ακόμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα βιντεάκια είναι τα δικά σου (που έχεις αναρτήσει στο άρθρο παραπάνω)!

    Οι βεντούζες περιλαμβάνονται στο σετ, στο ιντερνετ λέει τι κάνουν αλλά όχι πως τα χρησιμοποιούν (ή εγώ δεν κατάλαβα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. :) .... Νόμιζα ότι καπου είχες βρει βίντεο για την συγκεκριμένη συσκευή! θα κοιτάξω και για τα βεντουζάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το έψαξα και τελικά βρήκα ότι τα βεντουζάκια είναι για να περάσεις με αυτά την επιδερμίδα μετά την απολέπιση και να τραβήξουν σμήγμα και τυχον υπολλείματα από νέκρα κύτταρα. Είναι λοιπόν για μια εξτρά περιποήση και καθαρισμός μετά την απολέπιση.Καλό!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είσαι φοβερή! Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλησπερα,είμαι 40 χρονων,έχω δοκιμάσει δερμοαποξεση και έμεινα ευχαριστημένη,επειδη το κόστος είναι αρκετα υψηλό,θα ήθελα να αγοράσω μια συσκευη για να τη χρησιμοποιώ στο σπίτι.Δεν ξέρω ποια να πάρω,μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις.Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλες είναι καλές! Εξαρτάται από το ποσό που διαθέτεις και την ισχύ που θέλεις να έχει. Ρίξε πρώτα μια ματιά στο widget του ebay με τις συσκευές δερμοαπόξεσης να πάρεις μια ιδέα και διάβασε τα παραπάνω σχόλια όπου έχουμε συζητήσει σχετικά. Όταν καταλήξεις σε κάποιες συσκευές που πιστεύεις ότι σου αρέσουν σε καλύπτουν σαν λειτουργία αλλά και στο οικονομικό μπορώ ανάλογα με τις ανάγκες σου να σε βοηθήσω να διαλέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου.Εχω διαβάσει τη στήλη και τα σχόλια σχετικά με τη δερμοαπόξεση.Η αλήθεια είναι πως μπερδεύομαι λίγο με όλες αυτές τις συσκευές που είδα.Το δέρμα μου είναι μικτό,αυτό που κυρίως με ενοχλεί είναι δύο λεπτές ρυτίδες στις γωνίες των χειλειών και καποια πολύ μικρά σημάδια από ακμή.Τα χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω είναι 250 ευρώ περίπου.Πρότεινε μου κάποια όταν μπορείς.Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κοίτα λίγο αυτήν στο ebay DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION PEELING 108 ή αυτήν που έχω εγώ(κάνε κλικ στην εικόνα πάνω από το widget του ebay στο τέλος του άρθρου. Η δικιά μου έιναι πιο απλή στην χρήση αλλά αν και αποτελεσματική όχι πολύ δυνατή σαν την πρώτη στο ebay. Εάν έχεις paypal και είσαι εξοικιωμένη αγορές στο ebay σου προτείνω την πρώτη αλλιώς και η άλλη είναι πολύ καλή επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλησπερα. θα ηθελα να αγορασω τη συσκευη ultrasound ultrasonic facemate massager lon light.Θα μπορουσες να μου πεις τι αλλο θα χρειαστει να εχω εκτος απο το ζελε αλοης που διαβασα οτι χρειαζεται να εχω και απο που μπορω να τα προμηθευτω. Ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Υπάρχει στο ebay ένα κατάστημα που ονομάζεται skinactives. Από εκεί που μπορείς να αγοράσεις βιταμίνες σε αγνή μορφή ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.Τις αναμιγνύεις με το ζελέ αλόης λίγο πριν την χρήση της συσκευής (με χέρια και σκεύη πεντακάθαρα!!!). Για ιονισμό πάντως έχω δυσκολία να βρώ + - αμπούλες. Εάν έχεις κάποια γνωστή αισθητικό μπορεί να σε προμηθεύει αλλά γενικά δεν δίνουν τέτοιες αμπούλες σε ιδιώτες. Καθώς θα χρησιμοποιείς την συσκευή μπορείς να ψεκάζεις την επιδερμίδα με νερό evian γιατί η αλόη στεγνώνει μετά από λίγο. Επίσης να χρησιμοποιείς στο πρόσωπο τα 3ΜΖ γιατί οι συχνότητες αυτές δουλεύουν πιο επιφανειακά (σημαντικό για το πρόσωπο) και το 1 mz στο σώμα για πιο βαθειά διείσδυση. Μην το χρησιμοποιείς για περισσότερο από 10 λεπτά στο πρόσωπο και η κεφαλή πρέπει πάντοτε να κινείται. Αυτές μερικές βασικές συμβουλές εάν χρειαστείς κάτι άλλο είμαι στην διαθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. σε ευχαριστω πολυ μαρια για την αμεση απαντηση σου. θα προβω στην παραγγελια της συσκευης και αν χρειαστω κατι αλλο θα επικοινωνησω μαζι σου. Σε ευχαριστω και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητες φίλες

    με αφορμή την παραπάνω σελίδα οφείλω να ευχαριστήσω τη 'φίλη'που μας ενημέρωσε.Πραγματικά αγόρασα και εγω μια συσκευή δερμοαπόξεσης με διαμαμάντια από το e-bay με 130 ευρώ και μέχρι στιγμής έχω καλά αποτελέσματα.Ηθέλα να με ενημερώσει κάποια φίλη για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να απολυμανθούν οι κεφαλές προκειμένου να αποφύγω κάποια μόλυνση
    ιφιγενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ήρθε επιτέλους! Βέβαια να πω ότι μια βίδα πάλι είναι μέσα στη συσκευή (δεν πρόσεξα αν είναι η ίδια υποδοχή γιατί τότε πιθανότατα δημιουργείται το πρόβλημα κατά την κατασκευή της), με χαλάει λίγο το μεταλλικό αντικείμενο μέσα στη συσκευή. Σήμερα λέω να τη χρησιμοποιήσω. Έστειλε μικρά φίλτρα (3 σακουλάκια). Ήθελα να σε ρωτήσω: έχω 3-4 σπυράκια τα οποία εμφανίζονται συχνά και μένουν αρκετό καιρό ενώ φαίνεται να έχουν κάνει το κύκλο τους, σε αυτή την περίπτωση σκέφτομαι απλά να μην περάσω από πάνω τη συσκευή. Τι λες? Να μην την χρησιμοποιήσω δεν γίνεται γιατί πάντα θα εμφανίζεται κανά σπυράκι. Α! Αύριο πιστεύω να μπορώ να κυκλοφορώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα! Ήρθε η συσκευή δερμοαπόξεσης! Καλά και σ' αυή έλειπε μια βίδα η οποια βρίσκεται στο εσωτερικό! Έκανα δερμοαπόξεση χθες, τι να σου πω, ήμουν και αρκετά συντηρητική αλλά μια φούντωση την ένιωσα! Και σήμερα το νιώθω λίγο ευαίσθητο! έβαλα και Aquasol! Ήθελα να σε ρωτήσω σε συνδυασμό με την Madecassol πως εφαρμόζονται? Η μία μετά την άλλη ή μία μέρα η μία και μία η άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. El Μπορείς να τις βάλεις την μία μετά την άλλη, καλύτερα πρώτα την madecassol και μετά την aquasol. Πάρε και την Avene με βρώμη εάν θέλεις είναι πολύ καλή αναπλαστική για μετά την δερμοαπόξεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ιφιγένεια μπορείς να βράσεις τις κεφαλές για δυο τρια λεπτά ή να τις αφήσεις για λίγο σε καθαρό οινόπνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαράκι μου να σε ευχαριστήσω θέλω! Ήμουν εδώ και καιρό μίζερη για την κατάσταση της επιδερμίδας μου και κυρίως με απασχολούσαν δυσχρωμίες και σημάδια από περιστασιακα ξεσπάσματα ακμής. Βασικά δεν τολμούσα να κυκλοφορήσω χωρίς μεικαπ. Πριν από λίγο καιρό το αποφάσισα και αγόρασα και εγώ την δικιά σου συσκευή δερμοαπόξεσης και τα αποτελέσματα είναι πράγματι εντυπωσιακά :) Όλοι μου λένε τι έχω κάνει και λάμπει έτσι η επιδερμίδα μου! Τα σημαδάκια και οι δυσχρωμίες φεύγουν με γρήγορο ρυθμό, σχεδόν πλέον δεν φαίνονται καθόλου και ως έξτρα μπονους οι μικρές ρυτίδες εδώ και εκεί που είχα λειάνθηκαν και δεν δείχνου τόσο πια. Σε ευχαριστώ λοιπόν πολυυυυ για τις καταπληκτικές συμβουλές σου. Με έσωσες στην κυριολεξία :)Είσαι καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπερα κι απο εμενα.Μπηκα τυχαια εδω και εμεινα απο τις τοσες πληροφοριες.Το δικο μου σοβαρο προβλημα ειναι οι παναδες.Δεν κυκλοφορω ποτε χωρις μεικαπ.Ακομα και για μπανιο οταν παω το καλοκαιρι φοραω. Υπαρχει περιπτωση αν παρω κατι απο ολα αυτα που λετε να εχω αποτελεσμα? Και αν ναι, σε ποσο καιρο? [παντρευω την κορη μου το καλοκαιρι και θα ηθελα να ειμαι σε καλυτερη κατασταση]. Αν γινεται να με καθοδηγησεις πως θα βρω τη σελιδα και πως θα αγορασω? αν υπαρχουν σε μαγαζια θα το προτιμουσα γιατι δεν ξερω πολλα απο ιντερνετ. Ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η συσκευή δερμοαπόξεσης σίγουρα θα σε βοηθήσει σταδιακά να μειώσεις τις πανάδες. Απλά τους επόμενους μήνες με την δυνατή ηλιοφάνεια θα πρέπει να βάζεις συνέχεια αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Κάποια ατομική συσκευή φωτοθεραπείας ή με παλμικό φως IPL επίσης θα σε βοηθήσει στην σταδιακή μείωση των πανάδων (σκοπεύω να γράψω σύντομα κάποιο άρθρο σχετικά) αλλά νομίζω τουλάχιστον στην αρχή η δερμοαπόξεση θα σε ωφελήσει πιο άμεσα. Την συσκευή που έχω εγώ μπορείς να την αγοράσεις σε ένα αξιόπιστο online κατάστημα που έχω βρει (εγώ την πήρα από το ebay- αλλά εσύ που δεν είσαι εξοικιωμένη με αγορές στο Ιντερνετ θα σε δυσκολέψει πολύ). Εάν κάνεις κλικ στην εικόνα της συσκευής που έχω στο τέλος του άρθρου θα ανοίξει η σελίδα του site όπου μπορεις να την αγοράσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πιστωτική κάρτα. Έχουν αγοράσει και άλλες κοπέλες χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε μην ανησυχείς :). Εάν θελήσεις κάποια άλλη βοήθεια και διευκρίνηση είμαι στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημερα Μαρια.Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες αν και δεν μπορω να την παρω αν δεν υπαρχει αλλος τροπος.Ζω στην επαρχια και χρησιμοποιουμε μονο μετρητα.Ποτε δεν χρειαστηκα πιστωτικη.Οσο για τη σελιδα δεν μπορω να την διαβασω γιατι δεν ξερω αγγλικα.Πιστευα οτι ισως να υπαρχει καποιο καταστημα να την παρω αντικαταβολη.Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το θεμα μου.Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ειμαι η ιωαννα ειμαι 20χρονων και μετα απο 2εγκυμοσυνες η κοιλια μου εχει αρκετες μεγαλες κοκκινες ραγαδες...κανει δουλεια το συγκεκριμενο μηχανημα για τις ραγαδες??απαντησε μου σε παρακαλω γιατι εχω φαει φρικη...ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ιωάννα θα σε βοηθήσει να τις απαλύνει(πόσο εξαρτάται από το κάθε δέρμα) αλλά μην περιμένεις να εξαφανιστούν τελείως. Χρησιμοποίησε και dermarolling συνδυαστικά για καλύτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μαρια γεια σου.πηρα μια συσκευη δερμοαποξεσης και απο δικη μου λαθος χρηση(εβαλα πιο υψηλη ενταση αποτι χρειαζοταν για το δερμα μου)εχουν δημιουργηθει στο προσωπο μου κοκκινιλες σαν<>.τι θα μπορουσα να κανω τωρα για να επανελθει το δερμα μου στη φυσιολογικη του μορφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα περάσουν μην ανησυχείς! Την επόμενη φορά όμως ξεκίνα με το μαλακό :) Τώρα βάλε κάποια αναπλαστική κρεμούλα όπως η Bepanthol, ή της Avene με βρώμη, ή εάν σου έχει κάνει μελανιές από την αναρρόφηση πάρε μία κρέμα με άρνικα. Κάλυψε τα προς το παρόν λίγο με μεικαπ μέχρι να φύγουν τελείως.
    Πρόσεχε επίσης την περιοχή κάτω από τα μάτια γιατί είναι πολύ ευαίσθητη. Εκεί δεν κάνω καθόλου.
    Να σε ρωτήσω.. πήρες την δική μου συσκευή ή άλλη πιο ισχυρή; Η δική μου πάντως ακόμα και όταν την βάζω στο φουλ δεν μου κάνει γρατσουνιές εκτός και εάν πάω πάνω κάτω πολλές φορές στο ίδιο σημείο ...οπότε πάω γυρεύοντας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρία καλημέρα
    Έχω επικοινωνήσει ξανά μαζί σου αλλά έχω μερικές απορίες που θα ήθελα αν μπορούσες να μου τις λύσεις.Είμαι 40 ετών και έχω μικτό δέρμα. Αγόρασα το Ultrasound Ultrasonic facemate massager.
    Πόσες φορές την εβδομάδα μπορώ να το χρησιμοποιώ?
    Πρέπει να χρησιμοποιώ κάθε φορά διαφορετικό πρόγραμμα της συσκευής ή μπορώ εναλλάξ ένα ή περισσότερα προγράμματα τη φορά
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο λαιμό και στο μπούστο και αν ναι με 1 MHz ή με 3 MHz
    Όσο για τα προιόντα που πρέπει να έχω αγόρασα το νερό της Aven και ζελέ (είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι γιατροί για τους υπερήχους?) και βιταμίνες δε μπορώ να βρω. Μήπως θα μπορούσες να μου προτείνεις συγκεκριμένα προιόντα γιατί θα μου είναι πιο εύκολο να τα βρω
    Επίσης διάβασα πως αν χρησιμοποείς τη συσκευή πολύ οι ρυτίδες σου γίνονται πιο έντονες. Ισχύει?
    Χίλια συγνώμη αν σε κούρασα αλλά δε ξέρω τι να κάνω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η συσκευή Ultrasound Ultrasonic facemate massager διαθέτει πολλές τεχνολογίες αλλά η πιο βασική είνα αυτή της sonophoresis δηλ η διείσδυση σε βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας ενεργών συστατικών με την βοήθεια των υπερήχων. Για το πρόσωπο θα χρησιμοποιήσεις μόνο την ρύθμιση στα 3ΜΗΖ μιας και το 1ΜΗΖ διεισδύει πιο βαθειά και είναι επικίνδυνο για την περιοχή του πρόσωπου. Το 1ΜΗΖ είναι για το σώμα ή για πολύ παχουλά πρόσωπα στα σημεία που έχουν μεγάλη συγκέντρωση λίπους. Ισχύει πως εάν το χρησιμοποιείς υπερβολικά έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Καλά είναι λοιπόν να μην το χρησιμοποιείς για πάνω από 10 λεπτά την φορά, και δυο φορές το πολύ τρεις την εβδομάδα και οπωσδήποτε με συνεχή κυκλική κίνηση. Τα προϊόντα πρέπει να είναι τελείως αγνά και oil free. Οι ειδικές αμπούλες για χρήση με παρόμοια μηχανήματα υπερήχων είναι τα πιο κατάλληλα.

    Έψαξα στο εβαυ και βρήκα αμπούλες κατάλληλες για χρήση με την συσκευή. Πήγαινε στο σχετικό άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2008/01/blog-post_14.html όπου έχω βάλει στην αναφορά για την συσκευή και το link έτοιμο στο ebay με την λίστα των προϊόντων για να το βρίσκουν εύκολα και άλλες φίλες αναγνώστριες σε περίπτωση που ενδιαφέρονται επίσης. Εσύ διάλεξε απλά αυτές για με τις ανάγκες του δέρματός σου. Ελπίζω να σε διαφώτισα αρκετά με την χρήση της συσκευής. Εάν χρειαστείς κάτι άλλο είμαι στην διάθεσή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαρία σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου στις απορίες μου. Έψαξα στη σελίδα που μου είπες και βρήκα τις αμπούλες βιταμινών και σε ευχαριστώ πολυ. Αγόρασα ένα ζελέ aloe vera και περιμένω και τις αμπούλες. Αυτό που θα θελα να σε ρωτήσω είναι αν χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Με βοήθησαν πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Υπέρηχο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτω από τα μάτια μόνο εάν έχεις σακκούλες με πλεονάζον λίπος και πάλι με προσοχή και για σύντομο διάστημα. Σε καμμιά άλλη περίπτωση ιδίως εάν η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι βαθουλωτή και στερείται όγκου.
    Επίσης σε επόμενη αγορά σου για προιόν κατάλληλο για χρήση με την συσκευή κοίτα και ένα serum το THE PERFECT C SERUM, by MyChelle. Το βρήκα σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρία καλημέρα.
    Έψαξα και βρήκα το the perfect c serum στο διαδίκτυο. Υπάρχει όμως με την ίδια ονομασία και κάποιο άλλο της ίδιας εταιρίας. Είναι αυτό με τα 38.99 $ ? Κάποια στιγμή στο παρελθόν είμαι σίγουρη πως είχα αγοράσει κρέμα σώματος αυτής της εταιρίας στην Ελλάδα αλλά δε θυμάμαι από που την πήρα. Γνωρίζεις μήπως που μπορώ να το βρω?
    Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμη. (σε τρέλανα ε?)Χρησιμοποίησα τη συσκευή και διαπίστωσα πως η μεγάλη κεφαλή λειτουργεί όταν χρησιμοποιώ το 1 MHz και η μικρή με τα 3 MHz. Δε λειτουργούν και οι δύο κεφαλές μαζί? Επίσης όταν λειτουργεί μόνο η μικρή δεν ακούγεται τίποτα παρά μόνο ένας πολύ ανεπαίσθητος θόρυβος όταν βάλεις τη συσκευή πολύ κοντά στο αυτί. Δεν κατάλαβα τίποτε όταν το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο. Έτσι λειτουργεί ή μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή?
    Το όνομά μου είναι Ελένη και σε ευχαριστώ και πάλι Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ελένη θα την βρεις στο Εbay. Κοίταξα και είδα πράγματι ότι υπάρχουν δύο συσκευασίες καλύτερα πάρε αυτήν στο άσπρο μπουκαλάκι. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα 3ΜZ για το πρόσωπο. Ο θόρυβος είναι πράγματι ανεπαίσθητος και τον ακούς μόνο όταν το πλησιάσεις κοντά στο αυτί. Και τα δύο μαζί δουλεύουν μόνο στην ρύθμιση microccurent. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αγγίζεις με το χέρι σου τα δύο πλαινά μεταλλικά σημεία για να δημουργείται το απαιτούμενο κύκλωμα και να αγγίζουν και οι δύο κεφαλές στο πρόσωπο. Είναι λίγο ιδιόρρυθμος όμως ο τρόπος χρήσης των microccurent και εάν είναι να το χρησιμοποιήσεις ψάξε το λίγο γιατί δεν μπορείς να το τοποθετείς όπου νά ΄ναι στο πρόσωπο αλλά σε ειδικά σημεία όπου ενεργοποιούνται οι μυς για ανόρθωση και τόνωση. Εγώ πάντως άν και το πήρα με όρεξη στην αρχή και έμαθα πως να το χρησιμοποιώ μετά το παράτησα γιατί είναι χρονοβόρο και δεν είχα το χρόνο να κάνω τις εφαρμογές ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να είναι αποτελεσματικές. Προτιμώ όταν ευκαιρώ να χρησιμοποιώ τους υπέρηχους για ενυδάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σε ευχαριστώ μαρία. Και εγώ μάλλον θα χρησιμοποιώ μόνο τη λειτουργία 3MHz Ultrasonic (αυτή νομίζω πως είναι για ενυδάτωση). Δεν έχω ούτε εγώ πολύ χρόνο στη διάθεσή μου.
    Καλή σου μέρα
    Είσαι η καλύτερη
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εχω προβλημα με ουλες ακμης.ειμαι 22 ετων κ πριν λιγο καιρο τελειωσα θεραπεια με χαπια.η αληθεια ειναι πως μετανιωνω,γιατι σκεφτομαι πως τα σημαδια οφειλονται στη θεραπεια.εχω απελπιστει κ συνεχεια κλαιω.ξερω πως μπορει να ακουγεται υπερβολικο,αλλα δε μπορω να χαρω τιποτα πια.υπαρχει αποτελεσματικη μεθοδος για τα σημαδια;ειλικρινα!τα laser μπορουν να βοηθησουν αποτλεσματικα κ σε μεγαλο βαθμο;δεν ξερω τι να κανω κ που να ψαξω.σε ποιον να απευθυνθω;δε μπορεις να φανταστεις ποσο πολυτιμη θα ειναι η βοηθεια σου.σε ευχαριστω εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εύα δες λίγο την απάντησή μου στα σχόλιο του άλλου άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΑΡΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΕΧΩ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΝΙΟΤΕ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ HOME DIAMONT MICRODERMABRASION PEELING PEEL ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ CE ΚΑΙ ISO.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αρετή δεν καταλαβαίνω σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Μηπως εννοείς την Timepeel; Εάν ναι τότε είναι πολύ καλή για απλά σημάδια και δυσχρωμίες αλλά για πολύ έντονα σημάδια θα σου πάρει αρκετό καιρό χρήσης για να τα λειάνεις. Από την άλλη είναι φτιαγμένη έτσι ώστε η χρήση της να είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ PEEL-LIFE DIAMOND MICRODERMABRASION SKIN PEELING.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ BABY QUASAR ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ANSR.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. To Ansr να πω την αλήθεια Αρετή δεν το γνώριζα. Το έψαξα λίγο αλλά νομίζω πως είναι πολύ φτηνή κατασκευή και δεν συγκρίνεται με την ποιότητα του Quasar. To Ansr επίσης θέλει χρήση κάθε μέρα ενώ το Quasar 2-3 φορές την εβδομάδα. Βέβαια το Quasar είναι πιο ακριβό αλλά έχει εξαιρετικές κριτικές εδώ και χρόνια. Δεν μπορώ όμως με σιγουριά να πω πως η Ansr δεν θα σου δώσει αποτελέσματα. Απλά εγώ μάλλον θα προτιμούσα την Quasar. Να ξέρεις πάντως πως και οι δύο συσκευές θέλουν συστηματική χρήση και τα αποτελέσματα είναι σταδιακά και ήπια (τίποτα δραματικό). Η φωτοθεραπεία ως τεχνολογία βελτιώνει σιγά σιγά την παραγωγή κολλαγόνου, την όψη της επιδερμίδας, μειώνει κοκκινίλες ελαχιστοποιεί του πόρους και γενικά έχει θετικό αποτελεσμα στην σωστή λειτουργία της και συνολική υγεία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Α! Pεριμένω και εντυπώσεις σου από την Diamond Peel :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. μαρια καλησπερα.κανω δερμοαποξεση σε αισθητικο και ειμαι ευχαριστημενη.ωστοσο διαβαζοντας το αρθρο σου αποφασισα πως θα ηθελα να ειχα μια συσκευη δερμοαποξεσης στο σπιτι.διαβασα τα οσα γραφονται πιο πανω αλλα δεν μπορω να αποφασισω πιοα ειναι η καλυτερη για να την αγορασω.θελω να κανει δουλεια κ αναμεσα σε τοσες δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη.σε ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εάν δεν έχεις δύσκολες ουλές πάρε καλύτερα την Timepeel(αυτήν που έχω εγώ δηλ.. Είναι αποτελεσματική, ασφαλής για χρήση στο σπίτι και εγγυημένη ποιότητα κατασκευής.

    Υ.Γ: Το link για το κατάστημα θα το βρεις στο τέλος του άρΘρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. γεια σου μαρακι.εχω φρικαρη προσπαθω να κανω αγορα κ δε μπορω.π.χ για το zeno κ για την buffering lotion.δε ξερω απο ιντερνετ αλλα εχω ξανακανη αγορα με κουριερ απο το ebay δε γινετε.υπαρχη αλλος τροπος π.χ τηλεφωνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. και κατι αλλο,κ για την συσκευη δερμοαποξεσης το ιδιο ειναι δε βρισκω ακρη.στειλε μου αν θελεις να με σωσεις www.maritagiorge@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. καλησπερα μαρακι.εκανα τελικα αγορα με πιστοτικη ελπιζω να πετυχε.αν τα καταφερα θα παρω κ την συσκευη δερμοαποξεσης.εχω ασπρα στιγματα φαγεσωρες κ βλατιδες καμια φορα,παντα φοραω make up.ποια συσκευη προτιμας,ειμαι 30ετων με καταστραμενο προσωπο 15χρονια make up καθε μερα.ποσο κανουν να ερθουν οι παραγγελιες απο ΗΠΑ.φιλια.maritagiorge@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κοίτα λίγο τα προηγούμενα σχόλια γιατί έχουμε ξανασυζητήσει ανάλογα με την περίπτωση τι να προτιμήσεις. Τείνω όμως να προτείνω την timepeel περισσότερο γιατί είναι αξιόπιστη, ασφαλής για ατομική χρήση αποτελεσματική αλλά και απλή στην λειτουργία της. Οι παραγγελίες συνήθως κάνουν να έρθουν από δυο έως τρεις εβδομάδες. θα δεις μεγάλη βελτίωση. Σου την συνειστώ ανεπιφύλακτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. καλησπέρα μαράκι...

    θα ήθελα να σε ρωτησω πια θεωρείς ότι είναι καλλιτερη συσκευή δερμοαποξεσης κ πιο αποτελεσματικη... και για το σωμα....άσχετου οικονομικου!

    θα ήθελα επίσης βα ρωτήσω... πρίν 3 χρόνια περιπου είχα κάνει χημικό peeling ...δεν πιστευω να με πειράξει???

    σε ευχαριστω πολύ
    αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αννα για την ανησυχία σου σε σχέση με το χημικό peeling εν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Τώρα όσον αφορά ποια είναι η καλύτερη αυτή που έχω εγώ πιστεύω πως είναι τελικά πολύ καλή μιας και πρόσφατα( τον Ιούλιο) μια φίλη μου που πήρε μία από τις πιο μεγάλες συσκευές δεν βρήκα να κάνει και τίποτα πιο συνταρακτικό από πλευράς δερμοαπόξεσης από την δική μου συσκευή. Αυτήν βέβαια έχει και δυνατότητα υπέρηχων κτλπ αλλά είναι πολύ πιο ογκώδης και πιο ακριβή.
    Από Σεπτέμβριο θα μπορέσω να κοιτάξω και να δω λίγο πιο προσεκτικά τις δυνατότητες αυτής της συσκευής και θα έχω καλύτερη εικόνα, οπότε εάν δεν βιάζεσαι περίμενε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ....

    ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Κ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΩ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αννα, είναι η Diamond Microdermabrasion Ultrasonic Hot&Cold Machine.
    Θα την βρεις στο gadget του Ebay στο τέλος του άρθρου.
    Είναι αρκετά μεγάλη συσκευή αλλά έχει διάφορες έξτρα λειτουργίες.
    Από Σεπτέμβριο μόλις μπορέσω θά κοιτάξω λίγο καλύτερα τις δυνατότητες και εάν "λέει"... θα βγάλω και καμμιά κανονική φωτο να την δεις καλύτερα και θα σου πω εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αννα

    μαρακι... διαβαζοντας το πιο πανω άρθρα λέω να πάρω το DIAMOND MICRODERMABRASION DERMABRASION PEELING 108 γιατι έχω πιο βαθεια κ μεγαλα σημαδια.... και απο ότι κατάλαβα είναι πιο καλή γιαυτή την περίπτωση...
    αυτή είναι για σωμα...??
    και αν μπορείς πές μου τι'άλλο θα πρέπει να προμηθευτώ από έλαια ή κρέμες...για να κάνω μια σωστή δουλειά!
    επίσης για σύσφιξη προσώπου πια να πάρω??

    σε ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αυτή είναι αυτή που πήρε η φίλη σου μαρία??
    3 in 1 Diamond Microdermabrasion Dermabrasion Professional Beauty Equipment ,'ετσι την λέει στο ebay...και σκέφτομαι να την αγοράσω...

    χρόνια πολλά κ για την γιορτή σου...κάθε επιτυχία προσωπική κ επαγγελματική..

    αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Άννα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! :)
    Η περιγραφή που μου δίνεις μου βγάζει αρκετές διαφορετικές συσκευές στο ebay.
    Στείλε μου καλύτερα το link της συσκευής στο email μου για να δω ακριβώς ποια θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλησπέρα Μαρία και χρόνια πολλά!!Συγχαρτήρια για το υπέροχο site, την ευγενική και πάντα κατατοπιστική παρουσία σου!! Τόλμησα να σε απασχολήσω γιατί χρειάζομαι τη βοήθέιά σου: σκέφτομαι να παραγγείλω τη δική σου συσκευή δερμοαπόξεσης αλλά μετά λύπης διαπίστωσα ότι χρειάζεται πιστωτική που εγώ δε διαθέτω. Γνωρίζεις αν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο π.χ αντικαταβολή? Αν όχι βρήκα παρόμοια συσκευή στο telemarketing.gr καθώς και μια αποτριχωτική με laiser,θα ήμουν υπόχρεη αν ρίξεις μια ματιά(όταν μπορείς)να μου πεις τη γνώμη σου!
    Με εκτίμηση
    Λένα από Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Σε ευχαριστώ Λένα μου για τα καλά σου λόγια!
    Εάν έχεις κάποιο δικό σου άτομο με πιστωτική μπορεί ίσως να σε διευκολύνει. Αλλιώς μπορείς να πάρεις αυτήν από το telemarketing αλλά να ξέρεις πως είναι διαφορετική τεχνολογία που βασίζεται σε σκόνη κρυστάλλων και χρειάζεται ξανά αγορά της ειδικής αυτής σκόνης μόλις τελειώνει. Πρέπει να είναι καλή και αποτελεσματική σαν συσκευή(παρόμοιου τύπου χρησιμοποιούν δερματολόγοι) χωρίς όμως να μπορώ και να εγγυηθώ γιατι δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιου τύπου ατομικές συσκευές.
    Για την αποτριχωτική θα σου έλεγα να μην την πάρεις γιατί δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές. Φαίνεται πως δεν έχει αρκετή ισχύ για να μπορεί να σου δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα ιδίως όταν η τριχοφυία είναι επίμονη.
    Πάντως για αγορές στο Ιντερνετ μπορείς να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα που βάζεις μόνο το ποσό το οποίο θέλεις να χρησιμοποιήσεις για την αγορά σου κάθε φορά χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία για την άμεση ανταπόκρισή σου. Πράγματι η λύση που αναφέρεις είναι η πιο ακίνδυνη και θα εκτελεστεί σύντομα. Μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις κάτι για τη συσκευή αποτρίχωσης με παλμικό φως που βρήκα στο παραπάνω site καθως και για τις συσκευές καθαρισμού με θπερήχους. Μου έιπαν ότι κάνουν βαθύ καθαρισμό χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. πόσο αποτελεσματικές είναι? Η επιδερμίδα μου δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αλλά θέλω να εξαλείψω κάποιες ανεπαίσθητες πανάδες που έκαναν την εμφάνιση τους. Περιμένω νέα σου!
    Λένα απο Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. καλησπερα μαρια .πραγματικα μας βοηθας πολυ με τις συμβουλες σου.εγω θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω συσκευη δερμοαποξεσης λογο του οτι εχω πολυ ευαισθητο δερμα αλλα παραλληλα λιπαρο. ειναι τοσο ευαισθητο σε σημειο να κοκκινιζει με τις συσπασεις του προσωπου πχ χαμογελο ..δεν θα ηθελα να το κανω χειροτερα ...αν εχεις να μου προτινεις οτιδηποτε που πιστευεις οτι θα μου εκανε καλο ειναι καλοδεχουμενο.μη ξεχασω να σου αναφερω οτι βασικο προβλημα ειναι κ η χαλαρωση του προσωπου .σε ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πιστεύω πως δύο συσκευές περιποίησης θα σε βοηθούσαν πολύ. Η μία είναι συσκευή φωτοθεραπείας η baby quasar για την λιπαρότητα και την ευαισθησία και ήπια σύσφιξη και η άλλη η stop age για ακόμη πιο δυναμική σύσφιξη. Δεν ξέρω βέβαια τι οικονομική δυνατότητα έχεις αλλά πιστεύω πως τουλάχιστον στην quasar θα άξιζε να επενδύσεις στην περίπτωσή σου. Για δερμοαπόξεση δεν μπορώ να είμαι σίγουρη στην περίπτωσή σου εάν θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να ενεργοποιούσε θετικά την επιδερμίδα σου μπορεί όμως και να την ερέθιζε.
    Πρόσεξε πολύ τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς. Εάν θέλεις για ένα διάστημα απέφυγε να χρησιμοποιείς πολλά και δοκίμασε να βάζεις μόνο της Αvene αυτήν με την βρώμη (δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή το όνομά της ακριβως...)μέχρι να ηρεμήσει λίγο το δέρμα σου. Τα προίοντα επίσης του Mario badescu είναι πολύ καλά για την δική σου επιδερμίδα. θα σου πρότεινα να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του να τα ρίξεις μια πιο αναλυτική ματιά. Παλαιότερα που ήταν πιο λιπαρή η επιδερμίδα μου τα χρησιμοποιούσα ανελλιπως και είχα μείνει φοβερά ευχαριστημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. εγραψα και πριν αλλα μαλλον καποιο λαθος εγινε.Λοιπον θελω να γραψω τι μου συνεβει εμενα.Χωρις να εχω προβλημα πηγα για λαμψη και μονο σε δερματολογο επαθα ζημια μεγαλη στο μετωπο ματωσα την τριτη μερα ξεφλουδισα και τελικα κερδισα μια ωραιοτατη παναδα στο μετωπο πριν τρια χρονια.Ελα ομως που μυαλο δεν εβαλα γιατι παρασυρθηκα βλεπεις απο αυτα που διαβαζα και ετσι φετος την ανοιξη το τολμησα και αντι καλα χειροτερα.Το εco peel αυτο εκανα δεν κανει για ολα τα προσωπα θελει λιπαρα ανθεκτικα δερματα και οχι λεπτα και εαισθητα στην αρχη παρασυρεσαι απο την λαμψη και λες θα φυγει η παναδα αλλα ολο και χειροτερευε για αυτο να προσεχετε η δερμοαποξεση δεν ειναι πανακεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πω πω βρε Μαρία μου τι έπαθες!! Δεν επιτρέπεται να σε καμμία περίπτωσει να ματώσεις. Σε χέρια άσχετου έπεσες σίγουρα και ας είναι δερματολόγος! Η δερμοαπόξεση με τα επαγγελματικά και πολύ ισχυρά μηχανήματα είναι σαφέστατα επικίνδυνη όταν δεν γίνεται σωστός χειρισμός.
    Στον ίδιο δερματολόγο πήγες και τις δύο φορές;

    Εγώ έχω μικτή και ευαίσθητη επιδερμίδα και ουδέποτε, ούτε στον δερματολόγο που πήγα παλαιότερα αλλά ούτε και μετά με την δική μου συσκευή μάτωσα, τα αποτελέσματα δε, ήταν καταπληκτικά. Η δερμοαπόξεση κατα την γνώμη μου μπορεί να είναι ανεκτή από όλα τα υγιή δέρματα. Σε περιπτώσεις ακμής και άλλων προβλημάτων όπως δερματίτιδες, εκζέματα κτλπ σαφέστατα απαγορεύεται.
    Το μονο που χρειάζεται για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης είναι ένας σωστά εκπαιδευμένος και ευσυνήδειτος ιατρός ή μια ήπια και συσκευή στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μαρια Καλησπέρα κ συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site σου. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες και προσωπική φροντίδα στους αναγνώστες σου, μπράβο!
    Λοιπόν με λένε Μαρία, είμαι 28 κ έχω αρχίσει να παρουσιάζω φυσικά σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο, ρυτίδες έκφρασης(κυρίως στο μέτωπο κ ένα απαίσιο τρίγωνο που σχηματίζεται από τις εξωτερικές γωνίες της μύτης ώς τις γωνίες των χειλιών).Πάω πολύ συχνά για facial, χρησιμοποιώ σχετικά καλές κρέμες (Murad) , έχω κάνει κ fillers 1-2 φορές αλλά θέλω κάτι πιο δραστικό ΚΑΙ φθηνό. Η δερμοαπόξεση βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας όσον αφορά ρυτίδες κτλ?Μπορώ να αντικαταστήσω τους καθαρισμούς με αυτήν?Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση!Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τους καθαρισμούς μπορείς σαφέστατα να τους αντικαταστήσεις με την δερμοαπόξεση και με την σπάτουλα υπερήχων δες το άρθρο εδώ
    http://www.spastospiti.gr/bhma-bhma-tutorial-ultrasonic-spatula/

    Για τις βαθιές ρινοπερειακές ρυτίδες όμως μόνο τα filler έχου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εάν δεν έχεις ιδαίτερα αδύνατο πρόσωπο μπορείς να σκεφτείς και την λύση συσκευής ραδιοσυχνοτήτων που κάνει σύσφιξη. Πάντως θα σου πρότεινα από οικονομικής άποψης και μόνο να ξεκινήσεις με τις δύο πρώτες που θα δεις πιο άμεσα αποτελέσματα και είναι πιο οικονομικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Γεια σας εγραψα και πιο πανω.Την δερμοαποξεση την πρωτη φορα μου την εκανε μια βοηθος της γιατρου, που επαθα και την ζημια,την δευτερη φορα εγινε απο γιατρο αλλα επειδη υπηρχε ηδη η ζημια το αποτελεσμα το πρωτο χειροτερεψε τοσο που δεν θελω να ξανακουσω για δερμοαποξεση.Η δερμοαποξεση πρεπει να γινεται με απαλο τροπο να μην γδερνει στο προσωπο να μην το ερεθιζει θελει προσοχη.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γεια σου Μαρία!
    Συγχαρητηρια για την στηλη σου αυτη!
    Ειμαι 26 χρονων και εχω ακομα ακμη(ηπια-μετρια) αλλα με ενοχλουν περισσοτερο οι κοκκινιλες σημαδακια απο την ακμη που μενουν για πολυ καιρο ακομα κι οταν τα σπυρακια φυγουν..ειδικα το τελευταιο 5μηνο ειναι μονιμα εκει και δεν ξερω τον λογο!
    Χρησιμοποιω κρεμα και λοτιον που συστησε δερματολογος ομως θα ηθελα την γνωμη σου για την συσκευη δερμοαποξεσης,θα βοηθησει στην περιπτωση μου?Ποια θα ηταν η καλυτερη για εμενα?Εχω αδυνατο προσωπο και λιπαρο-μικτο δερμα.Έχω μπερδευτει με τις επιλογες(δερμοαποξεση-σπατουλα υπερηχων-filler κτλ) και θα ηθελα να με βοηθησεις σε παρακαλω!
    Σε ευχαριστω οπως και να εχει!
    Φιλικά,
    Αμαλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. H Αμαλία είμαι και πάλι!
    Θα ηθελα επισης να μου προτεινεις καποιο scrub ή peeling (με φυσικά υλικά ή να το αγορασω).. Η μασκα ασπιτινης και αργίλου ειναι αρκετες?Μαζι με την συσκευη δερμοαποξεσης προσφερουν και ενα βαζακι Glycolic Acid 70% Chemical Peel,(Professional),θα ήταν καλό να το χρησιμοποησω?Εχω ευαισθητο δερμα και το φοβαμαι πολυ,έχω ακουσει όμως πως κανει καλη δουλεια..
    Σε ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αμαλία μου όταν υπάρχει ενεργή ακμή δεν πρέπει να κάνουμε δερμοαπόξεση ούτε peeling τύπου scrub. Για τα σημαδάκια δυσχρωμίας από ακμή η μηχανική δερμοαπόξεση είναι ιδανική. Τα peeling και τα scrub γενικά δεν τα συμπαθώ καθόλου. Σε εμένα τουλάχιστον ποτέ δεν έστρωσαν καλά και μάλλον μου δημιουργούσαν ερεθισμούς και έξαρση ακμής. Δεν τα χρησιμοποιώ πλέον ποτέ.
    Η Timepeel είναι η πιο απλή, εύχρηστη, ασφαλής αλλά και αποτελεσματική ταυτόχρονα. Από τις υπόλοιπες συσκευές(σπατουλα υπερηχων κτλπ) δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσουν σε αυτήν την φάση. Εάν βγάζεις βαθιά σπυράκια θα σου συνιστούσα την συσκευή zeno. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Επίσης για να απολυμαίνεις τα σπυράκια και να ηρεμείς κάπως την κοκιννίλα μπορείς να αγοράσεις και κάποια ατομική συσκευή υψισιχνων σαν αυτές που έχουν οι αισθητικοί. Δεν σταματά την ακμή αλλά περιορίζει κάπως την εξάπλωσή της και ηρεμεί την επιδερμίδα.
    Το Glycolic Acid 70% είναι πολύ δυνατό, δεν σου το συνιστώ για προσωπική χρήση με τίποτα. Είναι πολύ αποτελεσματικό αλλά μόνο σε χέρια ειδικού. Γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό τα συγκεκριμένα peelings αλλά δεν τολμώ να τα συστήσω σε κανένα γιατί η σωστή διαδικασία χρήσης είναι πολύ σημαντική για να μην κάνεις κάποια ζημιά. Να φανταστείς παρήγγειλα παλιά και εγώ ένα με 35% που είναι πολύ ελαφρύ και έχω ακούσει τόσες θετικές εμπειρίες αλλά δεν τόλμησα να το κάνω τελικά γιατί και εγώ έχω ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση για ερεθισμούς. Προτίμησα τελικά την δερμοαπόξεση και σιγά σιγά και χωρίς καθόλου ρίσκο καθάρισα όλα τα σημαδάκια από παλιά σημάδια ακμής. Εάν θελήσεις πάντως να να κάνεις κάποιο από αυτά τα peeling τουλάχιστον δοκίμασε αυτό με το 35% και με απόλυτη ευλάβεια ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης. Με τίποτα όμως αυτό με 70%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την απάντησή σου!Είσαι καταπληκτική!:)
    Εχω λίγα εσωτερικα σπυρακια αλλα οχι μεγαλο προβλημα,συνηθως 2-3/μηνα πριν την περιοδο, που όμως οταν φυγουν σε 4-5 μερες αφηνουν κοκκινιλες για ενα μήνα περιπου!Στο μεταξυ έχω παλι περιοδο κι εχω βγαλει άλλα..Κι ετσι μου εχουν μεινει καποια σημαδακια σχεδον μονιμα,είναι μια ταλαιπωρια..
    Θα μπορουσα να χρησιμοποιω την συσκευη εστω στο υπολοιπο προσωπο κι οχι απευθειας στα ενεργα σπυρακια όταν εχω?Ή μηπως και παλι δεν θα εχω αποτελεσμα?Μηπως η zeno είναι για προσωπα με μετρια εως σοβαρη ακμή?Δεν ξερω τι να κανω, απλώς φοβαμαι πως αν δεν κανω κατι το δυνατον νωριτερα, η κατασταση ή θα παραμενει στασιμη ή θα χειροτερευσει καποια στιγμη..Στο ενδιάμεσο προσπαθώ να μην τα πειραζω/γρατζουνάω καθόλου κι αυτό ειναι πολύ δύσκολο!!

    Υγ:μπορείς να μου προτεινεις καποια συσκευη υψισιχνων για απολύμανση?Προτείνεις κάποια καπου σε αυτό το forum?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εγω ειμαι και πάλι!
    Εψαξα λιγάκι για το zeno καιίσως σε συνδυασμό με την δερμοαπόξεση να κανει δουλειά..
    Είμαι στην Αμερική και θα το παραγγείλω απο εδώ. Βρήκα αυτο¨
    http://www.amazon.com/Zeno-Clearing-Device-60-Count-Cartridge/dp/B000JGERAO
    είναι το σωστο?
    Επίσης κυκλοφορούνα και τα παρακάτω προιοντα:
    http://www.myzeno.com/?gclid=CJeH1vLz7KYCFQFM5QoddRJVBg
    Μηπως γνωριζεις ποια είναι η διαφορά τους?

    Σε ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αμαλία αυτό ακριβώς είναι που βρήκες στο amazon.
    Τα άλλα είναι από την ίδια εταιρεία. Το new heat treat (η πορτοκαλί συσκευή) είναι για ακμή σε όλο το πρόσωπο και κάνεις μασάζ με αυτό στο πρόσωπό σου με ένα ειδικό συνοδευτικό προίον. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό. Αν κρίνω από το Zeno η εταιρεία φαίνετα να δημιουργεί αξιόλογα προιόντα. Η μωβ συσκευή είναι για ρυτίδες και τα άλλα πιο μινι εκδόσεις του zeno.
    Εάν υποφέρεις από λίγα μεγάλα σπυράκια πάρε την zeno από το amazon. Εάν έχεις μικρά διάσπαρτα σε όλο το πρόσωπο πάρε την new heat treat.
    Υψίσιχνα υπάρχουν πολλά μια συσκευή όμως που είναι αρκετά γνωστή είναι το Dermawand. Νομίζω όμως πως η zeno θα σου δώσει πιο καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Για σου Μαρια ,ειμαι ο Μακης στα 31 κ ειχα προβλημα απο μικρος με τα σπυρακια τωρα βεβαια οχι σε τοσο βαθμο ,το προβλημα μου ειναι το εξης

    1) πως με τα χρονια το προσωπο μου χανει την φρεσκαδα του οποτε οι συσκευες αυτες κανουν δουλεια ?
    2) Τα σημαδακια κ ειδικα οταν ξυριζομαι το προσωπο μου ξερενεται κ στην πλαινη περιοχη κατω απο το μαγουλο κανει γραμμουλες ,εγω του βαζω λαδακια jojoba κ bio oil πριν βγω εξω αλλα μπορω να κανω κατι γιαυτο κανουν αυτες οι συσκευες κατι ?
    Χρησιμοποιω επισης κ την airol που περιεχει τρετινοινη
    Τι με συμβουλευεις θα εκανε καμια απο τις συκσευες αυτες δουλεια ,το derma roller,η elcina ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μάκη Ασφαλώς και κάνουν δουλειά αλλά με ήπιο τρόπο και τα αποτελέσματα ερχονται σταδιακά με συστηματική χρήση. To timepeel είναι πολύ καλό για τα σημαδάκια και να δώσεις μια πιο φρέσκια όψη στην επιδερμίδα σου. Το dermaroller για για τόνωση των λειτουργιών της επιδερμίδας πχ παραγωγή κολλαγόνου αλλά και για την μερική έως και σημαντική λείανση των ουλών εξαρτάται από την επιδερμίδα και πόσο συστηματική χρήση γίνεται.
    Η elicina σε άλλους κάθεται καλά σε άλλους όχι. Είναι πολύ καλή σαν κρέμα αλλά προσωπικά όταν την δοκίμασα πριν από μερικά χρόνια δεν μου έστρωσε καλά. Έβγαλα σπυράκια και ένιωθα την επιδερμίδα μου πιο αντιδραστική οπότε την σταμάτησα. Όμως σαν σύσταση είναι αξιόλογη και άλλα άτομα την έχουν βρει πολύ καλή. Είναι αυτό που λέμε ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στις διάφορες θεραπειές και έχει τις ιδιαιτερότητές του.
    Nα μην χρησιμοποιείς συνέχεια την airol γιατί αυτή είναι που σου δημιουργεί ξηρότητα. Εκεί μάλλον οφείλεται και οι γραμμούλες που αναφέρεις.
    Το Bio oil πάντως που χρησιμοποιείς είναι πολύ καλό και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια σχετικά.
    θα σου πρότεινα το timepeel και τo dermaroller αλλά ίσως και την συσκευή υπερήχων την facemate εάν θέλεις για βαθιά ενυδάτωση. Δες το σχετικό άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2010/09/blog-post_30.html
    Πρέπει να αξιολογήσεις τι είναι αυτό που θα ήθελες να βελτιώσεις σε πρώτη φάση και να πάρεις την αντίστοιχη συσκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Απλως είναι διαφορετική τεχνολογία από την δική μου και δεν την έχω δοκιμάσει για να έχω άποψη για την αποτελεσματικότητά της συν το γεγονος ότι πρέπει να αγοράζεις περιοδικά και την ειδική σκόνη από μικροκρυστάλλους. Κάποια άλλη ένσταση όμως δεν έχω σχετικά. Το 1,86ΜΒ είναι το μέγεθος του αρχείου με τις οδηγίες χρήσης. Καμμιά σχέση με συχνότητα της συσκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μαρια σε ευχαριστω για την απαντηση.Δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα μου απαντουσες τοσο γρηγορα,εισαι απιστευτα ευγενικη,σε ευχαριστω ακομη μια φορα.Για να πω την αληθεια η δικη σου συσκευη δερμοαποξεσης μου φαινεται ιδανικη και γα μενα σου ειχα ξαναγραψει (εκτος απο χθες)ακομη μια φορα ως μαρια κυριακου που επαθα εγκαυμα απο λαθος χειρισμο.Δεν ξερω να παραγγελνω μεσω ιντερνετ.Χτες σε καποιο σαιτ beatynews.gr(αν δεν κανω λαθος) ειδα ξανα το timepeel με σχολια θετικα.Κατι θα κανω,την θελω γιατι θελω ηπιο καθαρισμο.Το μονο που θελω να μου πεις ειναι σε ευρω ποσο στοιχιζει??? και αν μονο με καρτα γινεται η παραγγελια(στα αγγλικα ε???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαρία μου θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποιες βασικές οδηγίες για να κάνεις την αγορά αλλά καλύτερα να έχεις ένα άτομο κοντά σου, που γνωρίζει αγγλικά για να σε βοηθήσει στην συμπλήρωση των πληροφοριών
    Πήγαινε στην σελίδα του timepeel (έχω τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου). Στην σελίδα που θα ανοίξει στο τέλος του μενού έχει την επιλογή order μέσα σε ένα πορτοκαλί πλαίσιο
    Επέλεξε στο κουτάκι με το βελάκι την επιλογή all other countries.
    Στο επόμενο κουτάκι επέλεξε no state of province και μετά πάτησε το πλήκτρο Recalculate
    Θα σου βγάλει το ποσό των 359 ευρώ με τα μεταφορικά που σημαίνει ότι σε ευρώ είναι 263
    Στην επόμενη σελίδα θα πρέπει να βάλεις σωστά τα στοιχεία σου για να σου στείλουν την συσκευή με το όνομά σου στην διεύθυνσή σου και στην επόμενη σελίδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική για να κάνεις την πληρωμή. Επαναλαμβάνω και τονίζω πως εάν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα αγγλικά βρες ένα άτομο να σε βοηθήσει να συμπληρώσεις σωστά την φόρμα. Επίσης σε περίπτωση που ανησυχείς η σελίδα είναι απόλυτα ασφαλής για αγορές και η πιστωτική είναι αρκετή για να κάνεις την αγορά. Σε περίπτωση πάντως που έχεις ενδοιασμούς μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα και να βάλεις μέσα μόνο το ποσό της αγοράς.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο για να κάνεις την αγορά ελπίζω όμως οι οδηγίες μου να σου φανούν χρήσιμες και να μπορέσεις βγάλεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ooops τώρα το είδα 359 δολλάρια εννοώ όχι ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Σε ευχαριστω πολυ.Καποια στιγμη θα τα καταφερω,και θα σου γραψω τις εντυπωσεις μου.Σε ευχαριστω για ακομη ενα λογο,βλεποντας εσενα ποσο ενδιαφερεσαι για την εμφανιση σου ,μαλιστα βοηθας παραλληλα και αλλους,δινεις και σε εμενα κινητρο να ασχοληθω με την δικη μου.Κακα τα ψεμματα το εξω μας με το μεσα μας ειναι αλληλενδετα.Ειμαι 44 ετων και εχω αρχισει να παραμελω την εμφανιση μου,γενικα εχει πεσει η ψυχολογια μου σε ευχαριστω,το ονομα μου ειναι κικη.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Κική μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω έστω και λίγο προς την σωστή κατεύθυνση και να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα του εαυτού σου. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας να νιώθουμε περιποιημένες και όμορφες. θα χαρώ να μάθω κάποια στιγμή νεώτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΑΚΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ROLLER ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΑ mm ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ROLLER ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΘΥΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΡΟΛΕΡ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ?
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Υπάρχει μια συσκευή δερμοαπόξεσης στο telemarketing.gr και για dermaroller πάρε το 1mm. Θα βρεις οικονομικά στο amazon.co.uk. Για φυτικές κρέμες ζήτα καλύτερα από την Ρασέλ την κρέμα που έχει για τις ουλές (Επικοινωνία natural.remedies@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μαρια καλημερα. Με λενε Λυδια και ειμαι 31 ετων. Μετα την εγκυμοσυνη απεκτησα κατι ωραιοτατες παναδες στο κοκκαλο κατω απο τα ματια. Επειδη εχω ανοιχτοχρωμο δερμα εχω γενικα και μικρες καφε κηλιδες'φακιδες απο τον ηλιο γιατι παραμελω το αντηλιακο πολλες φορες.
    Τελος, τωρα με το μωρο εχω παραμελησει αρκετα τον εαυτο μου λογω περιορισμενου χρονου με αποτελεσμα το δερμα μου να ειναι και αφυδατωμενο. Διαβασα ολα τα παραπανω σχολια και μπερδευτηκα λιγο. Βοηθεια σε παρακαλω. Αν αγορασω την timepeel θα δω αποτελεσματα για τις κηλιδες? και για καποιες μικρες ρυτιδες που εχω κανει? Επειδη δεν μπορω να αγορασω πολλες συσκευες ταυτοχρονα, για ενυδατωση τι μπορω να κανω? Μεχρι να επανελθει το δερμα μου δεν αρκει μια απλη ενυδατικη κρεμα. Τι μου προτεινεις? Υπαρχει κατι που να βοηθησει σε ολα η ζηταω πολλα? Βλεπεις ειναι και το οικονομικο στη μεση.
    Σ ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μαρία μου γειά σου. Η Αθηνά είμαι πάλι. 40 χρονών.

    Σου γράφω αυτή τη φορά για να σε ρωτήσω για το δέρμα μου. Είναι ένα δέρμα ταλαιπωρημένο, με σημάδια κόκκινα από την ακμή που πέρασα και λίγη χαλάρωση από την ηλικία.

    Ακόμη κάποτε βγάζω σπυράκια αλλά χρησιμοποιώ μια κρέμα το βράδυ που μου έδωσε ο δερματολόγος, την ιντοξίλ, που έχει αντιβιωτική δράση και benzoyl peroxide. Μου έκανε καλό στην ακμή αλλά μου ξηραίνει το δέρμα.


    1. Ετσι, θα ήθελα να σε ρωτήσω τι μου προτείνεις γαι να βελτιώσω το δέρμα μου, υδατική κρέμα, μέικ απ που να κρύβει καλά αλλά να μην ξηραίνει και ποια μηχανή. Η timepeel ας πούμε;

    2. Επίσης, έχω χνούδι στο πρόσωπο αλλά με ενοχλεί. είναι μαύρο αλλά δεν είναι άγριο. Πώς να το ξεφορτωθώ; Με λέιζερ; Με φωτόλυση; Μήπως η μηχανή λέιζερ για το σπίτι κάνει για το πρόσωπο;

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Λύδια γειά σου,
    Για τις πανάδες η κρέμα iklen (έχω βάλει ένα banner με φωτο στo αριστερό μέρος της σελίδας) είναι πολύ καλή. Η δερμοαπόξεση θα βοηθήσει στην φωτεινότητα της επιδερμίδας σου και στο να ατονίσουν οι πανάδες και αλλά δεν μπορώ να ξέρω σε τι βαθμό.
    Μπορείς επίσης να απευθυνθείς στην φαρμακοποιό Ρασέλ στο natural.remedies@hotmail.com γιατί φτιάχνει δικές της πολύ ωραιές φτιαχτές συνταγές με δραστικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Μπορεί να σου κάνει κάτι για πανάδες και ενυδάτωση ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μαρία καλημέρα,

    έκατσα επιτέλους να σου γράψω της εντυπώσεις μου από τις 2 συσκευές που πήρα. Η FACE MATE είναι φανταστική!!! Την χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα, 20 μέρες τώρα και βλέπω μεγάλη διαφορά! Την χρησιμοποιώ εναλλάξ με τη λοσιόν της Ρασελ, ζελέ αλόης και το αγαπημένο μου HYDRAVIVE Gel. Να είσαι καλά που την μοιράστηκες μαζί μας. Αγόρασα και την συσκευή Princess Derma η οποία ταυτόχρονα με την δερμοαποξεσης κάνει και ήπια αναρρόφηση με την οποία διεγείρετε η παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνετε η κυκλοφορία. Αλλά δυστυχώς ανακάλυψα ότι δεν κάνει για πολύ αδύνατα πρόσωπα σαν το δικό μου γιατί δεν έχει τι να "πιάσει". Και έτσι αποφάσισα να την πουλήσω και να αγοράσω την δική σου που είναι χωρίς αναρρόφηση.
    Μπορώ να γράψω λεπτομέρειες μήπως ενδιαφέρετε κάποια από τις αναγνώστριες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ζωή πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η FACE MATE και έχεις τόσο καλά αποτελέσματα. Μικρή αναρρόφηση κάνουν όλες οι συσκευές δερμοαπόξεσης συμπεριλαμβανομένου και της δικής μου. Δεν θα έπρεπε όμως να έχεις πρόβλημα ακόμα και σε αδύνατο πρόσωπο όπως το δικό σου. Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη συσκευή και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά.
    Περνάς το πρόσωπό σου με οινόπνευμα πρώτα; Είναι πολύ σημαντικό βήμα γιατί αλλιώς το σμήγμα του προσώπου δεν επιτρέπει την αποτελεσματική απολέπιση και δεν αφήνει την κεφαλή της μηχανής να "πιάσει" απλά γλυστράει. Δοκίμασε το έτσι και γράψε μου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αθηνά γειά σου,
    Αν τα σημάδια είναι δυσχρωμίες τότε η Timepeel είναι ιδανική με φανταστικά αποτελέσματα. Για βαθουλώματα βοηθάει μεν αλλά όχι τίποτα εντυπωσιακό. Μια συσκευή υπερήχων όπως η facemaτε βοηθάει πολύ στην βαθιά ενυδάτωση. Οπότε αξίζει να την έχεις επίσης στα υπ όψιν. Για την τριχοφυία στο πρόσωπο η Tria δεν ενδείκνυται σύμφωνα με τις οδηγίες. Μια συσκευή ipl είναι καλύτερη λύση ως αναφορά τις ατομικές συσκευές. Βέβαια το ιδανικό εάν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά είναι να κάνεις laser σε δερματολόγο ή πλαστικό κατα προτίμηση. Η περιοχή του προσώπου είναι μικρή και πιστεύω πως αξίζει να κάνεις κάτι πιο επαγγελματικό που θα σε απαλλάξει πιο γρήγορα από την τριχοφυία. Άλλες πιο οικονομικές λύσεις είναι να χρησιμοποιήσεις ταινίες με κρύο κερί και να εξασθενήσεις έτσι σιγα σιγά την τριχοφυία ή αν είναι πολύ απαλό χνούδι μπορείς να δοκιμάσεις και ξανθιστικό. Σε περίπτωση που ακολουθήσεις κάποια από τις δύο αυτές μεθόδους κάνε μια δοκιμή πρώτα σε μικρή περιοχή γιατί μιας και το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο μήπως δεν αντιδράσει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μαρία μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

    πιστεύεις ότι το λέιζερ βοηθά στο πρόσωπο στο χνούδι πλάι? ή μήπως είναι καλύτερη η φωτόλυση;

    και ποια συσκευή ipl θα μου πρότεινες? κάποια που ενδεχομένως εάν πάρω να κάνει και για αποτρίχωση παντού στο σώμα.

    ΥΓ παράγγειλα χθες την timepeel και ανυπομονώ!

    Σε φιλώ, Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μαρία μου έχω μια απορία. Οι πανάδες και οι δυσχρωμίες είναι το ίδιο πράγμα; Και οι κηλίδες άλλο; Πώς τα ξεχωρίζουμε αυτά; εγώ τα τελευταία χρόνια απόκτησα κάποιες κηλίδες μου φαίνονται, σαν ελίτσες πολύ ανοικτό καφέ και μικρές. το τελευταίο καλοκαίρι απέκτησα κ ελαφρώς μεγαλύτερες. είναι κατάλληλη η timepeel γι αυτά;
    επίσης οι λοσιόν που φτιάχνει η ρασέλ γι αυτά μπορούν να τα εξαφανίσουν; σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αθηνά μου εχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για την συσκευή ipl Silk'n SensEpil. Δεν έχω όμως πέρα από αυτό κάποια ιδία άποψη, μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη αλλά ούτε και κάποια άλλη ατομική συσκευή Ipl. Εάν μπορείς ψάξε και εσύ λίγο για κριτικές για την Silk'n SensEpil γιατί αυτές τις μέρες είμαι πνιγμένη και δεν έχω το χρόνο να το ψάξω περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Θα ψάξω Μαρία μου.

    Θα δω και για μια άλλη, την VISS νομίζω και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και θα τα ξαναπούμε,
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μαριάννα μου οι δυσχρωμίες μπορεί να δημιουργηθούν από τις κοκκινίλες της ακμής, δερματικούς ερεθισμούς κλπ. Γι' αυτά η Timepeel είναι πολύ αποτελεσματική.
    Οι πανάδες και οι καφέ κηλίδες έχουν να κάνουν με την μελανίνη του δέρματος και είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπισθούν με δερμοαπόξεση. Σίγουρα βοηθάει να εξασθενήσουν αλλά εάν υπάρχει τάση από τον οργανισμό να κάνει πανάδες, δεν θα σταματήσεις το πρόβλημα και επίσης με την δερμοαπόξεση θα χρειαστείς πολύ καλή αντηλιακή προστασία γιατί ευαισθητοποιείται το δέρμα σου περισσότερο.
    Για τις ελίτσες ρώτα την Ρασέλ γιατί πρόσφατα σε μια συζήτηση την ρώτησα σχετικά (γιατί έχω και εγώ τέτοιες) και μου είπε ότι αυτές οι μικρές ελίτσες προέρχονται κυρίως από ένα ιο που υπάρχει στο σώμα μας και έχει ένα κάτι (λάδι κρέμα δεν θυμάμαι) που τα θεραπεύει. Για να φανταστείς είμαι τόσο πνιγμένη που ακόμα δεν βρήκα χρόνο να πάω να το συζητήσω περισσότερο και να μου δώσει την αγωγή....

    Γι' αυτό και άργησα να σου απαντήσω, sorry!

    Έχω και άλλες 5 ερωτήσεις σε αναμονή :/ αλλά αυτές αργότερα....

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μαρία μου γεια σου,

    Ηρθε η timepeel θα την δοκιμάσω αύριο!! Ηθελα να σε ρωτήσω τα εξής

    1. πρέπει να απολυμάνω το κεφάλι πριν την χρήση και μετά; λίγα λεπτά μέσα σε νερό που βράζει στη φωτιά είναι καλά;

    2. επίσης τι βάζω στο δέρμα μου πριν και μετά τη χρήση;

    3. εχει μέσα ένα μπουκαλάκι laser tonic για μετά τη χρήση. είναι αρκετό, ή πρέπει και κάτι άλλο. και όταν αυτό τελειώσει, τί να βάζω?

    Σε ευχαριστώ και πάλι
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αθηνά καλώς την δέχτηκες :)
    Απολύμανση μπορείς να κάνεις με ολιγόλεπτο βράσιμο η με καθαρό οινόπνευμα. Βάζεις λίγο σε ένα μικρό δοχείο και το αφήνεις μέσα για 1 λεπτό.

    Με καθαρό οινόπνευμα καθαρίζεις πρώτα και το πρόσωπο για να αφαιρέσεις το σμήγμα και να γίνει πιο αποτελεσματικά η απολέπιση.

    Μετά βάλε κάποια αναπλαστική όπως bepanthol, aquasol, την A-derma της Avene, την Moa από το bacchia.gr ή ζήτα κάποια φτιαχτή αναπλαστική από την Ρασέλ. Γενικά πάντως οποιαδήποτε αναπλαστική κρέμα είναι κατάλληλη για μετά την δερμοαπόξεση. Μπορείς επίσης να βάλεις και έναν αντιγηραντικό ορό πρώτα και μετά την αναπλαστική.

    Η λοσιόν που έχει η συσκευασία δεν είναι κάτι απαραίτητο. Οπότε μην ανησυχείς για την αντικατάστασή του όταν τελείωσει.

    Περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μαρία μου, έκανα σήμερα πρώτη φορά χρήση της timepeel! Είμαι ευχαριστημένη, φοβήθηκα βέβαια να την βάλω στο μεσαίο επίπεδο, την είχα στο χαμηλό, εκτός από το μέτωπο που έβαλα το δυνατό επίπεδο. Εβαλα μετά την bepanthoλ.

    Λέω τον πρώτο μήνα να την χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα, εκτός και εάν το δέρμα μου δεν αντέχει. Την βρήκα πολύ εύκολη στη χρήση πάντως, και σε ευχαριστώ πολύ που μας ενημέρωσες για αυτή τη συσκευή. Νασαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Χαίρομαι Αθηνά μου που έμεινες ευχαριστημένη. Αν και ήμουν σίγουρη :) Σταδιακά η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει πολύ καλύτερη υφή, τόνο και φωτεινότητα. Κάνε κάθε 5 μέρες στην αρχή όχι περισσότερο. Αργότερα μια φορά τον μήνα για συντήρηση αρκεί.
    Δοκίμασε την επόμενη φορά και το medium. Μην φοβάσαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ πάντως το βάζω πάντοτε στο δυνατό.
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γεια σου Μαρία.Θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω μια τέτοια θεραπεία για το πρόσωπό μου.Κυρίως για τις ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια και γυρω από το στόμα-μύτη. Ονομάζομαι Νάντια και είμαι 33 ετών. Από όσα διάβασα παραπάνω, πιστεύω πως θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσω με κάτι πιο ασφαλές μιας και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους συσκεύη.Την Timepeel ίσως???
    Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως κάνω κακή χρήση της συσκευής και δεν έχω τα ποθητά αποτελέσματα(πόσο μάλλον αντίθετα).Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να μολύνω το προσωπό μου και να αυξήσω τις ρυτιδούλες μου :(
    Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσεις τα "φώτα" σου ως ειδήμων αν μπορείς σχετικά με τη συχνότητα και τη διάρκεια και ό,τι άλλο πρέπει να ΜΗΝ κάνω!
    Να σε πληροφορήσω πως το δέρμα μου είναι σε γενικές γραμμές υγιές και χωρίς προβλήματα(κοκκινίλες,σπυράκια κλπ)
    Ευχαριστώ εκ' των προτέρων Μαρία μου και αναμένω απάντηση σου όποτε μπορέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες! Μαρία μου η δερμοαπόξεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια; Μπορεί να λειάνει τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν εκεί;
    Μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Νάντια η Timepeel αν και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τις ρυτίδες έκφρασης. Σε καμμιά περίπτωση δε, για τις βαθιές ρυτίδες που προκαλούνται από τις συστηματικές συσπάσεις του προσώπου. Η χρήση της είναι περισσότερο για δυσχρωμίες, λεπτές ρυτιδούλες, τραχιά όψη κτλπ. Αν σε ενδιαφέρει η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων τότε είναι ιδανική. Για τον τρόπο και συχνότητα χρήσης έχω αναφερθεί στο άρθρο αλλά και σε προηγούμενα σχόλια παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Χρόνια Πολλά Μαριάννα μου. Δεν το συνιστώ ιδιαίτερα ακριβώς κάτω από τα μάτια γιατί μπορεί να δημιουργήσει χαλάρωση στην περιοχή από το τράβηγμα ακόμα και εκχυμώσεις αν έχεις ευαισθησία. Για την περιοχή λίγο πιο χαμηλά από τα μάτια και πάνω από τα ζυγωματικά δοκίμασε το στην πιο αδύνατη ένταση με προσοχή να δεις πως ανταποκρίνεται σε σένα η συγκεκριμένη περιοχή. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα και πάντα πάντα στην χαμηλή ένταση κάνε και λίγο πιο ψηλά και για πολύ λίγο. Έτσι μπορείς να αξιολογήσεις με ασφάλεια μόνη σου αν μπορείς να κάνεις εκεί ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σ ευχαριστώ Μαρία μου. Τι θα μπορούσα να κάνω για τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια; Υπάρχει κάτι δραστικό που θα τις μείωνε; ευτυχώς ακόμη είναι ανεπαίσθητες. είμαι 29. είναι νωρίς να χρησιμοποιήσω ορό υαλουρονικού οξέος; μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μαρία, είμαι η Νάντια και πάλι.
    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο για την περιπτωσή μου? (Είδα το της ίδιας εταιρίας.Να το εμπιστευτώ?)
    Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν σε κούρασα.

    ΥΓ
    Το blog σου είναι πάρα πολύ καλό και σίγουρα θα συνεχίσω να το παρακολουθώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και καιρό του Perricone, είναι εξαιρετική σειρά. Όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και άλλες καλές κρέμες για τα μάτια. Της StriVectin πχ που είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα είναι επίσης πολύ καλή. Καμμία όμως δεν δίνει δραστικά αποτελέσματα. Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι κάτι ιδιαίτερα βαρύ ως συστατικό και θα μπορούσες να χρησιμοποιείς για την περιποίηση της περιοχής κάτω από τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ουπς...
    Στο "The Wrinkle Wand" αναφερόμουν

    Νάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μαρία μου γεια σου και χρόνια πολλά.
    Εχω χρησιμοποιήσει την timepeel τέσσερις φορές και νοιώθω ότι το δέρμα μου είναι πιο λείο και φωτεινό. Την είδε και η αδελφή μου και θέλει να την δοκιμάσει. Ομως μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια κεφαλή διαμαντιών? Σε ευχαριστώ πολύ, Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αθηνά μου δεν υπάρχει πρόβλημα απλά να την απολυμάνεις πριν την χρήση είτε με 3λεπτο βράσιμο ή με βύθιση σε οινόπνευμα. Ούτως ή άλλως βέβαια αυτό πρέπει να το κάνεις πριν από κάθε χρήση ακόμα και όταν την χρησιμοποιείς εσύ η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Το wrinkle Wand για να πω την αλήθεια δεν νομίζω να κάνει και πολλά πράγματα. Ισως να βοηθά κάπως αλλά να μην περιμένεις κάτι εντυπωσιακό. Σε παρόμοια συσκευή το dermawand που είναι μίνι συσκευή υψίσυχνων μάλλον είναι καλύτερη επιλογή. Τονώνει την κυκλοφορία και βοηθάει την καλύτερη οξυγόνωση της επιδερμίδας. Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στην περιοχή των ματιών αλλά και σε όλο το πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. τελικα μαρια ειμαι σιγουρη 99% οτι το λινκ που σου εστειλα ειναι η συσκευη δερμοαποξεσης η δικη σου απο το Ebay μπορει να λειπει το timepeel αλλα ακομη και το βιντεο ειναι το ιδιο.Απο το εbay αραγε η αγορα ειναι αντικαταβολη η με πιστωτικη??????,ειμαι ασχετη τελειως.Πληρωνεις πρωτα περιμενεις 20 μερες και μετα ερχεται??????.Συγγνωμη που ρωταω χαζομαρες αλλα ειμαι ουφο με το ιντερνετ και τις αγορες του.(εγραψα και πριν λιγες ωρες ακομη δεν εμφανιστηκε το σχολιο μου)Σε ευχαριστω.

    Περιμενω με αγωνια την απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Για το ebay θα χρειαστείς paypal. Διάβασε για να ενημερωθείς σχετικά για τον τρόπο αγοράς από το ebay και το Paypal καθώς και πως να κάνεις εγγραφή εδώ
    http://agoresonline.blogspot.com/
    Μπορείς όμως να πάρεις το timepeel και από το μαγαζί με απλή πιστωτική.
    Έχω το λινκ κάτω από το βίντεο στο πάνω μέρος της σελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. μαρια ειναι το τριτο σχολιο που σου γραφω ελπιζω τωρα να περασει.Βρηκα ακρη στο EBAY εχει μια συσκευη που ειναι ιδια η δικη σου απλα λειπει η λεξη timepeel.Στο timepeel.com κατι γινεται και δεν βγαινει σωστα η τιμη,βγαινει μονο σε δολλαρια μονο καποιες φορες βγαινει σε ευρω,δεν ξερω αν φταιω εγω η ο υπολογιστης.
    Μαρια δες απλα αν μπορεις αυτο που βρηκα γιατι αυτο πρεπει να ναι ακομη και το βιντεο παρουσιασης ειναι ιδιο.Σου ξαναγραψα το ονομα μου ειναι ΚΙΚΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    http://cgi.ebay.com/Natural-Diamond-Peeling-Microdermabrasion-/330555906038?pt=US_Skin_Care&hash=item4cf6aad7f6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Κική μου αυτή ακριβώς είναι αλλά αν προσέξεις στην περιγραφή του προιόντος ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα μονο Αμερική και Καναδά (κοίτα στην καρτέλλα shipping and payments λιο πιο κάτω από την πρώτη εικόνα) Επίσης για να αγοράσεις από το ebay θα χρειαστεις λογαριασμό paypal. Στο Timepeel η τιμή βγαίνει σε δολλάρια γιατί είναι αμερικάνικο site. Δεν υπάρχει πρόβλημα όταν πληρώνεις γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε ευρώ. Πρεπει όμως να επιλέξεις και αποστολή στην Ελλάδα για να υπολογιστεί το κόστος συνολικά. Δεν θυμάμαι τώρα τις επιλογές πως είναι ακριβώς αλλά αν το πάρεις βήμα βήμα και με προσοχή κάθε φόρμα δεν υπάρχει κάτι δύσκολο.
    Αν χρειαστείς κάτι άλλο γράψε μου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Κική βρήκα μία συσκευή παρόμοια με την δικιά μου στο ebay. Έβαλα ένα widget στο τέλος του άρθρου.
    Αν έχεις paypal μπορείς να την αγοράσεις άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μαρια σε ευχαριστω.Δεν εχω λογαριασμο απλα ξερουμε ατομα που μπορουν να με εξυπηρετησουν.Εχω ερωτευτει την δικη σου:))
    Eιμαι αυτη που επαθα εγκαυμα απο λαθος δερμοαποξεση.Τωρα χειροτερεψε ισως φταιει η αντιβιοση που πηρα,γιατι ηλιος δεν με βλεπει ποτε σχεδον.Αυτη μου φαινεται πιο οικονομικη και φοβαμαι, εξαλλου αμεσα δεν μπορω να παρω καμια σε κανα μηνα ομως σιγουρα.Οποτε την παρω παντως θα σου πω τις εντυπωσεις μου.Τελικα εσυ παιδι μου εισαι εκτος απο κουκλα εισαι και καλη,ωραιος συνδιασμος:))να σαι καλα κουκλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. γεια σου μαρια,διαβαζοντας τα πιο πανω μηνυματα παιρνω το θαρρος να ρωτησω:
    -σε ποσες μερες ερχεται η timepeel????
    -ερχεται σε τελωνειο η απο ταχυδρομιο??
    -πληρωνουμε εξτρα αν ερθει στο τελωνειο????
    -μενω ροδο θα ρθει η υπαρχει προβλημα???
    -αν ξερεις στο ebay καποια πιο δυνατη,ας κοστιζει κατι παραπανω
    Μαρια σε ευχαριστω, δεν εχω αγορασει ουτε καρφιτσα ποτε απο το ιντερνετ,για αυτο οι χαζες ερωτησεις. (ebay ρωταω γιαti εχω γνωστους που εχουν λογαριασμο μακαρι να ανοιξω λογαριασμο τρελαθηκα με τα προιοντα ομορφιας που μπορεις να βρεις) .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Η timepeel μπορεί να κάνει 2-3 εβδομάδες.
    Έρχεται με το ταχυδρομείο, αλλά γενικά με δέματα από το εξωτερικό, ανάλογα πως θα τύχει κάθε φορά, έχει χρειαστεί κάποιες φορές να πληρώσω εκτελωνισμό όταν πάω να το παραλάβω. Σπάνια βέβαια, οπότε το ρισκάρω κάθε φορά. Μόνο από αγγλία δεν πληρώνεις τίποτα γιατί έρχεται από χώρα της ΕΟΚ αλλά οι περισσότερες συσκευές έρχοντια από Αμερική ή Κίνα. Η Timepeel έρχεται από Αμερική και η πιθανότητα για κάποιο έξτρα ποσό για εκτελωνισμό υπάρχει.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθει Ρόδο.
    Ποιο δυνατή συσκευή, υποτίθεται πήρε μια φίλη μου, αλλά τελικά και πιο ογκώδης είναι και πιο δύσχρηστη και τελικά την ίδια δουλειά κάνει με την δική μου. Νομίζω η Timepeel είναι εύκολη ατην χρήση, ελαφριά και όσο χρειάζεται αποτελεσματική.

    Πράγματι και εγώ μπήκα στο "παιχνιδι" με το Ebay ακριβώς για αυτόν το λόγο :) Έχω γεμίσει μικροσυσκευές ομορφιάς. Έχω φτιάξει ένα μικρο ινστιτούτο σπίτι μου. πρέπει να ξέρεις όμως πως θελει ενημέρωση και διάβασμα για να χρησιμοποιείς την κάθε συσκευή σωστά ανάλογα με την τεχνολογία της. Όσο πιο δυνατή η συσκευή τόσο πιο προσοχή χρειάζεται.
    Για να ενημερωθείς για τον τρόπο αγοράς από το ebay διάβασε σχετικές πληροφορίες εδώ http://agoresonline.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. μαρια ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360241057634

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ TIMEPELL ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 179 ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕBAY ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????

    ΜΑΡΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
    ΠΛΙΣΣΣΣΣ!!!!!!HELP
    (AN περασει θα σου γραψω τι εγινε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. (περασε το μηνυμα)
    ΛΟΙΠΟΝ μαρια,σημερα καναμε εγγραφη στο ebay το ελληνικο.Επειδη γνωριζω γερμανικα χαζευοντας στο γερμανικο σαιτ του,ειδα οτι απο γαλλια ηταν διαθεσιμα κομματια και για ευρωπη,σχεδον παιζοντας εκανα παραγγελια χωρις να το καταλαβω
    παρηγγειλα δυο η τρελη,δεν με νοιαζει αυτο γιατι θα πληρωσω το ενα, αλλα ρωταω ειναι δυνατον να υπαρχουν κομματια????.
    καταλαβα οτι πετυχε η αγορα οταν μπαινοντας στο ελληνικο μου εδιναν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ)
    ΛΕΣ?????ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ.
    Μαρια σου εχω ξαναγραψει ξερω οτι σε εχω κουρασει
    ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360241057634
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΚΗ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Κική γειά σου,
    να σου εξηγήσω μερικά πραγματάκια για το Ebay :)
    Σχεδόν πάντοτε ο πωλητής διαθέτει πάνω από δύο κομμάτια. Επίσης ο κάθε πωλητής μπορει να πουλάει στο Ελληνικό, γαλλικό κτλ ebay. Το ebay βασικά είναι ενιαίο σύστημα αγοραπωλησειών σε όλες τις χώρες. Πολλές φορές μπορεί στο ελληνικό ebay να εμφανίσει τα ίδια προιόντα που θα δεις στο Αμερικάνικο ή Αγγλικό κτλ.
    Ειδες τι ευγενικοί που είναι ;) πάντοτε συγχαίρουν για την κάθε αγορά που κάνεις.
    Καλά είνα να ενημερώσεις τον πωλητή για την διπλή αγορά σου και να ακυρώσεις την μία.
    Επίσης paypal λογαριασμό άνοιξες; Πως πλήρωσες; Η πληρωμή σχεδόν πάντοτε στο ebay γινεται μέσω Paypal και αυτή η διαδικασία πάιρνει μερικές μέρες. Διάβασες τις πληροφορίες από το http://agoresonline.blogspot.com/ ;
    Μην ανησυχείς πάντως, κάθε αρχή και δύσκολη. Σιγά σιγά θα γίνεις εξπερ ;) Κάτι τέτοιο τράβηξα και εγώ στην αρχή μέχρι να εξοικειωθώ με το σύστημα αγορών. Πήγα και έκανα αγορά χωρίς να έχω paypal και μετά έπρεπε να συνεννοηθώ με τον πωλητή να περιμένει μέχρι να κάνω την εγγραφή και εκεί. Αλλά από τότε το χειρίζομαι με κλειστά μάτια και έχω χορτάσει πάμφηνες και εξαιρετικές αγορές. Όλη η παγκόσμια αγορά στα πόδια σου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Μελίνα, 29

    Γειά σου Μαρία. Ψάχνοντας να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δερμοαπόξεση, βρέθηκα στη σελίδα σου και οι κατατοπιστικές σου απαντήσεις με έχουν ψήσει και μένα για μια προσωπική συσκευή.

    Πέτυχα μια προσφορά για δερμοαπόξεση σε ινστιτούτο και αγόρασα 2 κουπόνια, ώστε να κάνω μια δοκιμή πριν την οποιαδήποτε αγορά. Η ερώτησή μου είναι η εξής: είναι φυσιολογικό να πονάει τόσο ως διαδικασία ή έπεσα σε κακό αισθητικό? Και εξηγώ: ο πόνος ήταν αρκετά δυνατός, αυτός που σφίγγεις τα δόντια σου και λες '10 λεπτά είναι, θα τελειώσει' αλλά δεν θες να το ξαναζήσεις, πόσο μάλλον να αγοράσεις και συσκευή...

    Πάντως το πρόσωπό μου είχε μία πολύ ήπια κοκκινίλα, που κράτησε ένα 24ωρο, με μια πολύ διακριτική ενόχληση, όπως μετά από έντονη ηλιοθεραπεία, οπότε σίγουρα δεν είναι η περίπτωση που διάβασα παραπάνω με τη φίλη που μάτωσε. Είναι τελικά φυσιολογικό? Να πραγματοποιήσω και τη δεύτερη επίσκεψη? Εσύ πως αισθάνθηκες όταν πήγες σε επαγγελματία και πως με την οικιακή συσκευή σου?

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Μελίνα γειά σου,
    Απαράδεκτο να πονέσεις έτσι...
    Εγώ ούτε στον δερματολόγο πόνεσα καθόλου ούτε με την δική μου συσκευή.
    Δεν ξέρω τι μηχάνημα χρησιμοποίησαν στο Ινστιτούτο που πήγες αλλά γενικά το θεωρώ ανόητο να το βάζουν σε τέτοια ρύθμιση που να προκαλεί τέτοια δυσφορία. Είναι προτιμότερο η θεραπεία να γίνεται σε πιο ήπια ένταση και από θέμα ασφάλειας(βλέπε κοπέλα που μάτωσε...), και άνεσης. Τα αποτελέσματα είναι ούτως ή άλλως πολύ καλά και χωρίς να πονέσεις, απλά μπορεί να χρειαστείς περισσότερες θεραπείες.
    Με το timepeel έχεις την αίσθηση από ένα πολύ ήπιο ξύσιμο χωρίς κανένα απολύτως πόνο ακόμα και στην πιο δυνατή ένταση. Στο φιλτράκι μετά βλέπεις όλα τα νεκρά κύτταρα που αφαιρέθηκαν, κάτι σαν νιφάδες πιτυρίδες ένα πράμα :)
    Μην την φοβάσαι λοιπόν καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μελίνα, 29

    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, η αλήθεια είναι πως όντως τα αποτελέσματα είναι φανερά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, έχω συγκλονιστεί γιατί δεν το περίμενα!

    Μάλλον με έπιασε απροετοίμαστη το θέμα του πόνου γιατί δεν είχα διαβασει πουθενά κάτι σχετικό. 'Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος' λένε αλλά αν δεν μου εξηγούσες πως η διαδικασία δεν είναι τόσο φοβερή δεν θα το συνέχιζα, παρ'όλα τα καλά αποτελέσματα...Οπότε μετά το καλοκαίρι (γιατί ως καλή μαθήτρια της σελίδας σου τώρα δεν είναι καλή εποχή για να αρχίσω τη δερμοαπόξεση) θα κοιτάξω για αγορά.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. γεια σου μαρια ειμαι η κικη που σου εγραψα με το μπερδεμα στο Ebay.Λοιπον μολις ηρθε το timepeel ακομη δεν το χρησιμοποιησα αλλα λιγο που δοκιμασα στο χερι αποκλειεται να γδερνει,πρεπει να εχει πολυ ηπιο αποτελεσμα.Κατι σαν αναροφηση ενοιωσα,οι κινησεις ειναι πανω κατω οχι στρογγυλες κινησεις ετσι???
    διαβασα το πιο πανω σχολιο και εγω τετοια αισθηση ειχα στο δερματολογο την πρωτη φορα, για αυτο με διελυσε(ματωσα μετα απο δυο μερες ξεφλουδισε) και εχω τωρα την παναδα στο μετωπο μου το (εγραψα ως μαρια κυριακου)ειναι κριμα γιατι αν κατι αξιζε πανω μου ηταν το δερμα του προσωπου μου.
    Ειμαι 44 ετων χωρις καθολου ρυτιδες ακομη και η παναδα ειναι κατι σαν σκια ανεπαισθητη πολλες φορες κατω απο μεικαπ.
    Το ακροφυσιο δεν φαινεται δυνατο μετα πρεπει να βαλω οπωσδηποτε μπεμπαθολ??? κατι αλλο???τα φιλτρα ειναι μιας χρησης????η μικρη μου κορη 14 ετων κανει να το χρησιμοποιησει δεν εχει ακμη απλα λιγα σπυρακια που και που.
    ΜΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ :))KIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Κική σου ήρθε κιόλας?? Μπράβο ταχύτητα!
    Κική κοίτα εδώ για την τεχνική
    http://www.e-gynaika.com/2009/04/blog-post_06.html
    Να σου πω την αλήθεια εγώ τα φιλτράκια τα πλένω προσεκτικά, τα πιέζω να στραγγίξει το νερό και τα κρατώ για επόμενη φορά. Αν και οι οδηγίες λένε πως είναι για μια χρήση μόνο, τόσο καιρό δεν έχει πάθει τίποτα η συσκευή μου. Λένε έτσι απλά για να αγοράζεις αναλώσιμα... Χρειάζεται όμως πλύσιμο για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα που συγκράτησε.
    Μετά την δερμοαπόξεση χρησιμοποίησε Bepanthol,της Avene με βρώμη, ζελέ αλόης ή οποιαδήποτε καταπραυντική αναπλαστική κρέμα έχεις. Μπορείς να βάλεις και λαδάκι φυτικο όπως το πχ αργκάν.
    Η κορούλα σου είναι νομίζω πολύ μικρή για να κάνει δερμοαπόξεση μιας και η επιδερμίδα της από μόνη της ανανεώνεται με γρήγορο ρυθμό. Αν έχει σημάδια από σπυράκια μπορεί να την χρησιμοποιήσει όταν δεν έχει έξαρση ακμής αλλά πάντα με μέτρο. Καλύτερα όμως ούτως ή άλλως μετά από το καλοκαίρι γιατί με την δερμοπόξεση χρειάζεται οπωσδήποτε συστηματική χρήση αντιηλιακού και αμφιβάλλω ότι σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά προσέχουν να κρατούν με ευλάβεια τέτοιες ρουτίνες περιποίησης.
    Περιμένω ασφαλώς τις εντυπώσεις σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. λοιπον μαρια το εκανα.Οι εντυπωσεις μου ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κακο στο δερμα,δερμοαποξεση δεν το λες ακριβως επειδη εμαθα στο γδαρσιμο αυτο μου φαινεται απαλο απιστευτα,μονο ενα ρουφηγμα ενοιωσα ειδα ενα βιντεακι εδω σε εσενα αλλα δεν ξερω αν το λινκ ειναι το ιδιο (αυτο που μου εδωσες σημερα)Απο την φυση του το δερμα μου ειναι μαλακο γιατι σπανια βγαζει σπυρακια δεν ειχα ουτε στην εφηβεια μου,αυτη η σκια ομως με ενοχλει.Σαν συσκευη ειναι κουκλιστικια
    Την παρηγγειλα την περασμενη τεταρτη απο γαλλια 190ευρω με τα εξοδα αποστολης (epilanet) απο το ταχυδρομιο ευτυχως δεν επαθε τιποτα.Στο ebay ακομη ειμαι χρεωμενη 750 ευρω.Μαρια κατι τελευταιο εβγαλε το φιλτρο κατι σαν ινες σαν νυφαδες τι ηταν ολο αυτο,και εγω θα τα πλυνω χαχαχαχα!!!!!!οικονομια χαχαχα!!!!αλλου ντα αλλου!!!!!Διαφορα θα δω σιγα σιγα γιατι ειναι απαλο και θελει χρονο, η υπεραιμια που προκαλει μαλλον θετικη ειναι.Το ακροφυσιο(διαμαντακι) δεν ειναι πολυ μαλακο η εμενα μου φαινεται?????
    Φιλακια να σαι καλα, σε ευχαριστω κικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Κική αυτά τα άσπρα στο φίλτρο είναι τα νεκρά κύτταρα που αφαίρεσε η συσκευή από την επιδερμίδα σου :). Αν θέλεις να κάνεις πιο έντονη την δερμοαπόξεση καθάρισε πρώτα με οινόπνευμα την επιδερμίδα σου αστην να στεγνώσει καλά και μετά χρησιμοποίησε την συσκευή. Τα νεκρά κύταρρα θα αφαιρούνται ακόμα πιο εύκολα. Επίσης έχω βρει πως όταν κάνεις αρκετά περάσματα πάνω στην ίδια περιοχή αρχίζεις να βλέπεις πολύ πιο μεγάλο αριθμό νεκρών κυτάρρων να αφαιρούνται. Θέλει όμως να προχωράς με προσοχή για να μην γδάρεις την επιδερμίδα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Με την χρήση θα καταλαβαίνεις μόνη σου όλο και περισσότερο την βέλτιστη τεχνική για το maximum αποτέλεσμα χωρίς ίχνου ερεθισμού.
    Εγώ πάντως αμέσως είδα διαφορά γιατί φώτισε η επιδερμίδα μου και κάποια σημαδάκια δυσχρωμίας από ακμή τα μείωσε άμεσα. Για να ακριβολογώ όμως αυτό έγινε την δεύτερη φορά γιατί την πρώτη δεν είχα καθαρίσει το πρόσωπο οινόπνευμα και δεν ένιωσα έντονη την απολέπιση. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας κάνει την κεφαλή να γλυστράει περισότερο και όχι να αφαιρεί μεγάλη ποσότητα κυττάρων. Την δεύτερη φορά σκέφτηκα να κάνω την επιδερμίδα λίγο πιο στεγνή και έτσι κατέληξα στο κόλπο με το οινόπνευμα και η διαφορά στο αποτέλεσμα ήταν εμφανής.
    Θα περιμένω όποτε ευκαιρείς και τις δικές σου εντυπώσεις.
    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Γεια σου Μαρία,
    θα ήθελα να μου πεις τις εντυπώσεις σου για την timepeel, μιας και έχει περάσει καιρός από το τελευταίο σου post και δεν ξέρω αν έχεις αναθεωρήσει τελικά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συσκευή όμως ήθελα να σε ρωτήσω αν κάνει κάτι σε πιο εμφανείς ουλές, έχω κάποιες στα πόδια και είναι σαν καψίματα-περίπου-από τσιγάρο. Λες να βοηθήσει σε αυτές? Επίσης την θέλω και γαι το πρόσωπο ώστε να αποκτήσει ομοιομορφοία η επιδερμίδα μου (πολλοί διασταλμένοι πόροι - θα κάνει κάτι???)
    Μήπως έχεις κάποια άλλη στο νου σου που μπορεί να είναι καλύτερη? Και τέλοςαν αυτή τελικά αγοράσω ξέρεις κάποιο άλλο εκτός από το site της εταιρείας που να μπορώ να την παραγγείλω?
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Eli η timepeel eίναι ιδανική για δυσχρωμίες και πόρους, αν έπρεπε να κρατήσω μόνο μια συσκευή από αυτές που έχω θα ήταν αυτή. Για ουλές όμως δεν κάνει πολλά. Μια πολύ μικρή βελτίωση μόνο με τον καιρό.
    Την Timepeel την έχει πλεόν και η Ρασέλ. Δεν ξέρω βέβαια αν της έχει μείνει κάποια για άμεση παράδοση γιατί δεν πήρε πολλά κομμάτια. Στείλε της mail να συνεννοηθείτε και ρωτα την επίσης και για τις ουλές. Έχει μια κρέμα φτιαχτή γι' αυτό. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dermaroller μαζί την Timepeeel και την κρέμα. Όλα μαζί συνδυαστικα πιστεύω πως θα σου δώσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Μαρία,
    Τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρούμαι με μεγάλες πανάδες στο πόδι της χήνας - κάτω από τα μάτια. Ένας γιατρός μου είπε ότι βγηκαν από αντανάκλαση μεταλλικού σκελετού στον ήλιο.
    Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τελικά τί πρέπει να κάνω.Να πάρω κάποια συσκευή δερμοαπόξεσης, να απευθυνθώ σε γιατρό ή να κοιτάξω καμιά καλή κρέμα; Μια κρέμα που μου πρότεινε γιατρός απλά απάλυνε το χειμώνα τις πανάδες αλλά το καλοκαίρι παρότι έβαζα αντιηλική έγιναν πάλι σκούρες και φαινόντουσαν άσχημα.
    Έχω απελπιστεί. Είμαι βέβαιη ότι ριζικά δεν φεύγουν μόνο με κρέμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ηρώ μου γειά σου,
    Οι πανάδες είναι πράγματι δύσκολο να φύγουν. Η Iklen έχω ακούσει πως είναι καλή για τις πανάδες και μπορείς να την έχεις στα υπ 'όψιν. Η Ιdealist Even Skintone Illuminator της Estee Lauder που χρησιμοποιώ τώρα τελευταία είναι εξαιρετική για να εξομαλύνει τον τόνο και τις δυσχρωμίες αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντιμετωπίσει τις πανάδες. Η δερμοαπόξεση βοηθάει αλλά όχι κάτι το θεαματικό.
    Έχεις σκεφτεί την λύση με ήπιο TCA; Αν και χημικό Peeling είναι σε μικρές συγκεντρώσεις πολύ ασφαλές και δίνει αρκετά καλα αποτελέσματα. Αρκεί να μην πάρεις δυνατή συγκέντρωση από την αρχή. 8,5-12% είναι ασφαλές και μπορείς να το δοκιμάσεις. Μετά μπορείς να κάνεις και λίγο πιο δυνατό. Εγώ πιο πολύ για να ερευνήσω το θέμα πήρα πρόσφατα ένα πολύ ελαφρύ "Lunch time TCA" να το δοκιμάσω. Μετα φόβου θεού το έβαλα το βράδυ γιατί έχω και πολύ ευάισθητο δέρμα... Μια χαρά τα πήγα και δεν ξεφλούδισα καθόλου(θα γράψω εντυπώσεις μετά πό ένα διάστημα). Οπότε δοκίμασέ το αν θες
    Κάνε ένα search για TCA θα βρεις πολλές πληροφορίες στο διαδύκτιο. Επίσης ρώτα αν θες και την Ρασέλ μήπως μπορεί να σου φτιάξει μια δυνατή λευκαντική κρέμα. Αν το συνδυάσεις με TCA θα κάνεις ένα "καλό δίδυμο" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Μαρία καλήσπέρα!θέλω κι εγώ να αγοράσω την timepeel από τη Ρασέλ γιατί δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με τις αγορές στο internet.Της είχα στείλει να την ρωτήσω για το dermaroller αλλά δεν απάντησε.Γίνεται να μου στείλεις το τηλέφωνό του φαρμακείου να την πάρω;Αυτό είναι το mail μου kmermela@yahoo.gr να μου στείλεις το τηλέφωνο για να μην δημοσιευτεί.Ευχαριστώ!
    Υ.Γ.το blog σου είναι καταπληκτικό!Έχεις κάνει φανταστική δουλειά και είναι πολύ ενημερωτικό,το επισκέπτομαι κάθε μέρα.Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Konstantina η Ρασέλ απλά κοιτάει τα μηνύματα μια φορά την εβδομάδα πλέον γιατί έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει να τα ελέγχει κάθε μέρα. θα σου απαντήσει όμως μην ανησυχείς. θα σου στείλω όμως εν τω μεταξύ και το τηλεφώνό της.
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, να΄σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Eli πρόσφατα χρησιμοποίησα ένα ήπιο και πολύ ασφαλές Tca (ακόμα και με το δικό μου το ευαίσθητο δέρμα). Σε συνδυασμό με την Timepeel γίνεται μια πολύ έντονη απολέπιση και ανανέωση της επιδερμίδας δίνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από ότι αν χρησιμοποιούσες την Timepeel ή το Tca μεμονωμένα. Πιστεύω πως ο συνδυασμός θα σε βοηθήσει ακόμα και στην μείωση των ουλών. Το έχω βάλει στο πρόγραμμα να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο και συγνώμη αν σε ζαλίζω. Αν ξέρεις να μου πεις, θέλω να παραγγείλω την Timepeel από την Ρασέλ, πρόκειται για την αυθεντική συσκευή της Timepeel όμως? Στο τηλέφωνο μου είπε ότι της φέρνει από Κορέα γι αυτό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Επίσης είναι πολύ πιο οικονομική από το να την παραγγείλω από το site της timepeel.com (ίσως να οφείλεται στα μεταφορικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Eli είναι ακριβώς η ίδια, από το ίδιο το εργαστάσιο! Εγώ η ίδια βοήθησα την Ρασέλ να βρεί τον κατασκευαστή (από τις πληροφορίες πάνω στην δική μου συσκευή) και να την φέρει στην Ελλάδα. Κάναμε μια καλή συμφωνία για αρκετά κομμάτια και έτσι η Ρασέλ μπορεί και το δίνει σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή που την έχει το site του εξωτερικού. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Γεια σου Μαρία μου θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη συσκευή δερμοαπόξεσης. Έχω διαβάσει και ακούσει πως η δερμοαπόξεση γενικά λεπταίνει το δέρμα, αληθεύει; Επίσης πριν χρόνια είχα κάνει 10 θεραπείες με κρυστάλλους σε συνδυασμό με aha σε αισθητικό και ενώ μέχρι τότε είχα πολύ καλό δέρμα, από τότε άρχισα να βγάζω σπυράκια και γενικά ένιωθα ότι είχε χαλάσει το δέρμα μου. Έχεις υπόψη σου προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Μαριάννα το είχα πάθει και εγώ αυτό σε ινστιτούτο παλαιότερα. Νομίζω ότι οφείλεται πρώτο στο ότι δεν κράτησαν τος κανόνες υγιεινής, δεύτερον στις λιπαρές και πιθανώς ακατάλληλες κρέμες που έβαζαν μετά και τρίτον στο ότι μου έκαναν την θεραπεία πολύ έντονα και κάθε εβδομάδα. Η δερμοαπόξεση και κάθε peeling αφαιρεί την επιφανειακή στρώση της επιδερμίδας και βασικά πρέπει να στοχεύει κυρίως στην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ωχ!! Την έκανα κάθε βδομάδα αυτή την "θεραπεία". Δηλαδή η καταστροφή που επιφέρει είναι μη αναστρέψιμη; αν είχε διαταρακτεί ο μανδύας της επιδερμίδας τότε, δεν επανήλθε μετά; Πάντως από τότε και πανάδες και σπυράκια βγάζω ;(

    Επίσης ακόμα μία ερώτηση: η baby quasar βοηθά
    1. στους μαύρους κύκλους;
    2. στη συσφιξη κάτω βλεφάρων;

    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Όχι Μαριάννα είναι αναστρεψιμη μην ανησυχείς. Η quasar σταδιακά βοηθά την επιδερμίδα να λειτουργεί με πιο υγιή τρόπο απλά τα αποτελέσματα της δεν είναι άμεσα ορατά. Κάνει όμως δουλειά σε κυτταρικό επίπεδο που το αντιλαμβάνεσαι κάποια στιγμή σαν πιο υγιής και λαμπερή επιδερμίδα.
    Για μαύρους κύκλους όχι δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο πέρα του ότι ενδυναμώνει την επιδερμίδα και τονώνει την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. καλησπερα και συγχαρητηρια για τα αρθρα.ειναι ολα πολυ χρησιμα!!!το δικο μου προβλημα ειναι κατι εγκαυματακια που δημιουργηθηκαν απο μια ''πολυ καλη'' πλαστικο οταν μου αφαιρεσε κατι σπιλουσ σε προσωπο και σωμα με laser.εχει 1χρονο και κατι και εχω δοκιμασει πολλεσ κρεμεσ με ελαχιστο αποτελεσμα.μαλιστα εκανε χειροτερο το προβλημα καθωσ μου εκανε 2χημικα πηλιγκ ιουλη μηνα.!τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ράνια μου δεν το πιστεύω ότι η πλαστικός σε έκανε χημικό Peeling μεσα στο καλοκαίρι. Τι να πω πια...
    θα σου πρότεινα προς το παρόν να πάρεις την συσκευή δερμοαπόξεσης και την νέα κρέμα της lauder Ιdealist Even Skintone Illuminator. Είναι πολύ καλή για να εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας. Συνδυαστικά θα βελτιώσουν αρκετά την επιδερμίδα σου. Διάβασε το σχετικό άρθρο με την δική μου εμπειρία εδώ...

    http://www.e-gynaika.com/2011/09/dealist-even-skintone-illuminator-estee.html

    Κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα μπορείς να πάρεις ένα πολύ ήπιο TCA (θα γράψω σύντμομα σχετικά) που απλά θα κάνει την επιδερμίδα σου να ξεφλουδίσει πολύ ανεπαίσθητα αλλά θα φρεσκάρει πολύ οποιαδήποτε δυσχρωμία έχεις. Απλά τώρα είναι νωρίς ακόμα μιας και έχει κάνει πρόσφατα χημικό Peeling. Άσε λίγο καιρό να θρέψει η επιδερμίδα σου και μετά. Επίσης πάρε άμεσα και κάψουλες υαλουρονικού γιατί και αυτές βοηθούν την αναδόμηση της επιδερμίδας εσωτερικα.
    Ρώτα και τη Ρασέλ μήπως μπορεί να σου φτιάξει και κάτι δυνατό για λεύκανση των κηλίδων και ανάπλαση της επιδερμίδας.
    Ελπίζω αυτά να σε βοηθήσουν για αρχή, αν χρειαστείς όμως κάποια διευκρίνηση είμαι στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. καλησπερα μαρια συγχαρητηρια για ολα οσα μας μαθαινεις να εισαι καλα παντα με υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Καλησπερα.Ειμαι 19χρονων και εχω λιπαρο προσωπο με αρκετα μαυρα στιγματα,κοκκινιλες και σπυρακια.Επισης εχω μεγαλους πορους και το προσωπο μου φαινεται σαν τρυπημενο!Θα θελα να με βοηθησετε να διαλεξω μια συσκευη δερμοαπόξεσης που θεραπευει και τις ουλες στο σωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Γειά σου Celia,
    Δεν πρέπει σε αυτήν την φάση που η ακμή σου είναι ενεργή να χρησιμοποιήσεις συσκευή δερμοαπόξεσης γιατί μπορεί να εξαπλώσεις την μόλυνση και να επιδεινώσεις την κατάσταση. Η σσυκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν υπάρχουν ελάχιστα και μη ανοιχτά σπυράκια. Σε αυτήν την φάση θα σου πρότεινα μια συσκευή φωτοθεραπείας με μπλέ και κόκκινο φως. Είναι μια θεραπεία που κερδίζει συνέχεια έδαφος με σταδιακά αλλά πολύ καλά αποτελέσματα όταν την ακολουθείς συστηματικά όπως προτείνεται. Η baby quasar είναι μια πολύ καλή λύση αλλά για να πάρεις και το κόκκινο και το μπλέ φως βγαίνει λίγο ακριβή. Αν θέλεις κοίταξέ το στο Ιντερνετ και μπορώ εν τω μεταξύ να κοιτάξω να δω τι εναλλακτική λύση υπάρχει σε συσκευές φωτοθεραπείας που να συνδυάζουν μπλε και κόκκινο πιο οικονομικά. Αν και το μπλέ προτείνεται για την ακμή σύμφωνα με τελευταίες έρευνες και από εμπειρίες γυναικών ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων( οφείλεται σε φως διαφορετικών συχνοτήτων) φαίνεται να δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Σε πολλά ιατρεία δερματολόγων, στο εξωτερικό τουλάχιστον, χρησιμοποιούνε όλο και περισσότερο την συγκεκριμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση της ακμής. Μπορεί να ποστάρω και κανένα βίντεο σχετικό...
    Εν τω μεταξύ θα σου πρότεινα να δεις δερματολόγο εδώ για να αξιολογήσει το πρόβλημα και να σου προτείνει πιθανώς κάποιες ορμονικές εξετάσεις ή κάποια φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα άμεσα. Στην συνέχεια η συσκευή φωτοθεραπείας μπορεί να σου προσφέρει ένα πολύ φυσικό και ήπιο τρόπο μόνιμης απαλλαγής από την ακμή αλλά μερικές φορές δεν συνδυάζεται καλά με φαρμακευτική αγωγή. Κάνουμε πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις και μόνο φωτοθεραπέια όπως εσύ θέλεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Εχω κανει απειρες θεραπειες με κρεμες στο δερματολογο κ εφυγαν τα σπυρακια αλλα δεν βελτιωθηκε η οψη τις επιδερμιδας μου.Σαν γραβιερα ειναι!Ειχα κανει μια φορα καθαρισμο σε δερματολογο με κρυσταλους..κατι τετοιο.Ηταν μια συσκευη που ρουφουσε και εξυνε το δερμα,σαν σκουπα ας πουμε.Αλλα μετα εβγαλα πιο πολλα σπυρακια!Ηταν αρκετο ευαισθητο το δερμα μου.Δεν εχω αρκετα σπυρακια απλα θα θελα κατι που να αποσυμφορει τους πορους και κατι για τις ουλες αν υπαρχει.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Celia δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους σου έκανε ο τύπος αλλά όπως ανέφερα πιο πριν... "όχι δερμοαπόξεση όταν υπάρχει ενεργή ακμή γιατί θα γίνει χειρότερα...."
    Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένας δερματολόγος πάει και κάνει τέτοια θεραπεία σε δέρμα με σπυράκια. Γιατρός δεν είμαι αλλά με όσα γνωρίζω αυτό το θεωρώ βασικό και αυτονόητο. Τι να πω...
    Λοιπόν άκου θα γράψεις πρώτα στην Ρασέλ (στο natural.remedies@hotmail.com) και αφού μιλήσεις μαζί της θα της στείλεις και φώτο από την επιδερμίδα σου για να αξιολογήσει σε τι φάση είσαι και τι ακριβώς χρειάζεσαι. Έχει μια λοσιόν για την ακμή και κρέμα για τις ουλές. Ρώτησε την αν η κατάσταση της επιδερμίδας σου επιτρέπει και την χρήση σπάτουλας υπερήχων για να αφαιρείς εν τω μεταξύ το σμήγμα. Διευκρινίζω όχι τα σπυράκια, το σμήγμα...
    Θα σου πρότεινα πάντως και συσκευή φωτοθεραπείας ταυτόχρονα. Αφού φτιάξει η επιδερμίδα σου και ηρεμήσει αρκετά μπορείς μετα να αγοράσεις την συσκευή δερμοαπόξεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Γεια σας!! Μπορειτε να προτεινετε κατι για σημαδια εκ γενετης? ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Δεν υπάρχει κάποια ήπια θεραπεία για να εξαφανίσεις τα σημάδια εκ γενετής. Μπορούν να φύγουν αλλά μόνο με ειδικό laser σε δερματολόγο ή πλαστικό γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ειχα κανει παλιοτερα θεραπεια με lazer για τους σπιλους και επειδη ειναι επιδερμικοι δεν εφυγαν:( Το ΤCA δεν θα τους μειωσει καθολου? Και αν μπορειτε πειτε μου ποσο κοστιζει..! Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Πρέπει να είναι πολύ δυνατό δηλ, Tca 50%. Δύσκολο να βρεις τέτοια σύνθεση για αγορά και προσωπική χρήση. Αν θέλεις όμως μπορώ να κοιτάξω...Θα πρέπει όπως και να έχεις πάντως να κάνεις δοκιμή σε έναν μόνο σπίλο να δεις πως αντιδρά το δέρμα σου και μετά να κάνεις τους υπόλοιπους. Η τιμή δεν είναι απαγορευτική αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ τόσο δυνατό. θα κοιτάξω και θα σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Καλησπέρα Μαρία. Μήπως γνωρίζεις αυτή τη συσκευή δερμοαπόξεσης? Σκέφτομαι να την αγοράσω.
    http://www.amazon.co.uk/Rio-Crystal-Renew-Microdermabrasion-System/dp/B0016IWCL0/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1329154822&sr=8-1-fkmr1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Efi σε καμμία περίπτωση! Δεν έχω διαβάσει καθόλου καλές κριτικές για την συγκεκριμένη. Δεν έχει αρκετή ισχύ και χρειάζεται όλη την ώρα αγορά των κρυστάλλων. Καλύτερα να πάρεις αυτήν που χρησιμοποιώ και εγώ. Δεν συγκρίνεται η μία με την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο καλή είναι αλλά γιατί δεν παίρνεις αυτήν που αναφέρω στο άρθρο; Την έχω δοκιμασμένη και είναι εξαιρετική. Πάντως για τα σημάδια ακμής αν είναι δυσχρωμίες θα δεις αποτέλεσμα, αν όμως είναι ανομοιομορφίες όπως βαθουλώματα δεν θα δεις σημαντική διαφορά με την δερμοαπόξεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Μαρια μου σε ευχαριστω πολυ και αν δε σε ζαλιζω ηθελα να μου πεις αν τελικα βρηκες TCA 50% ή εστω πιο λιγο για προσωπικη χρηση και σε προσιτη τιμη? Ααα και αν μπορω να το βρω σε καποιο φαρμακειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Υπάρχουν στο ebay αλλά είμαι τελείως κατά ενός τόσο δυνατού Tca. Εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να το ρισκάρεις. Μπορεί να προκαλέσεις σοβαρή ζημία στο δέρμα σου και δεν θέλω να αναφέρομαι σε λύσεις που πρέπει να γίνονται μόνο κάτω από την επίβλεψη ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Να συμπληρώσω πως το μαξιμουμ που μπορείς να κάνεις με σχετική ασφάλεια μόνη σου είναι το 25%. Πιστεύω όμως πως η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή για δυνατό peeling είναι το 20% όχι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Μαρια μου,γεια σου.Εχθες το βραδυ για πρωτη φορα εκανα δερμοαποξεση με την timepeel και θελω να μοιραστω μαζι σας αυτη την εμπειρια.
    Αφου ακολουθησα τους κανονες υγιεινης(απολυμανση της κεφαλης για 5' λεπτα σε καθαρο οινοπνευμα),επρεπε να προετοιμασω το δερμα μου επειδη το ενιωθα ιδιαιτερα λιπαρο τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.Απλωσα με βαμβακακι οινοπνευμα σε ολο το προσωπο,εκτος απο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Natalia μου και ακόμα είσαι στην αρχή... θα δεις σταδιακά ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!
    Το TCA που αναφέρεις φαίνεται καλό. Δοκίμασέ το και ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την Timepeel είμαι σίγουρη πως θα πάθεις "πλάκα"! Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Μαρία ευχαριστώ για τις τόσες πολλές και χρήσιμες συμβουλές που δίνεις!!!
    Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι εγώ μια συσκευή δερμοαπόξεσης. Προτιμώ να την αγοράσω από Ευρώπη για να αποφύγω το τελωνείο. Έτσι ψάχνοντας βρήκα αυτό το site:
    http://www.hairtodaygonetomorrow.biz/html/timepeel.shtml
    Θα πληρώσω μέσω paypal οπότε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Η τιμή όμως είναι καλή; Μήπως γνωρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Γεια σου Μαρια μου,χρειαζομαι παλι τη βοηθεια σου.
    Οπως σου ειχα πει το προηγουμενο Σαββατο ειχα κανει δερμοαποξεση για πρωτη φορα με την timepeel.Eνω χρησιμοποιω τον υαλουρανικο ορο σε συνδιασμο με κρεμες ενυδατωσης με μεγαλη επιμελεια,το δερμα μου ξεφλουδιζεται.Το τριβω απαλα με μια πετσετα και βαζω συνεχεια ενυδατικη κρεμα αλλα το νιωθω στεγνο και το ξεφουδισμα συνεχιζεται.Μηπως το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Milspa μπορείς να την πάρεις και από την Ρασέλ που την έχει πλέον στο φαρμακείο της εδώ στην Ελλάδα και θα σου έρθει και πιο οικονομικά. Επικοινώνησε μαζί της στο natural.remedies@hotmail.com. Μπορεί να σου το στείλει με αντικαταβολή. Απλά κάνε λίγο υπομονή μέχρι να σου απαντήσει γιατί εργάζεται πολλές ώρες στο φαρμακείο και δεν έχει τον χρόνο να ελέγχει καθημερινά την ηλεκτρονική της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ναταλία η δερμοαπόξεση δεν δημιουργεί ξεφλούδισμα μετά την θεραπεία. Μάλλον χρησιμοποιείς για μεγάλο διάστημα την Novaquasol και δημιουργήθηκε ξηρότητα. Οπότε πολύ καλά έκανες και την σταμάτησες. Η novaqualol το έχω πει είναι δυνατή κρέμα, πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο και να γίνονται τακτικά διακοπές στην χρήση της γιατί συσσωρεύεται και μπορεί να δημιουργήσει υπερβιταμίνωση και ξηρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Mαρια μου,novaquasol χρησιμοποιησα πρωτη φορα μετα την δερμοαποξεση,για 2 συνεχομενα βραδια.Δεν την εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε αλλη φορα τη συγκεκριμενα κρεμα.Ισως να αντεδρασε ασχημα το δερμα μου στη χρηση της,τι να πω.Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου,θα τις ακολουθησω και θα επανελθω μετα τα αποτελεσματα του TCA.
    Πολλα φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Καλησπέρα και από εδώ, η Ρακέλ είμαι έχει 2 μέρες που σε έστειλα μήνυμα για το ΤCA αλλά είπα να δοκιμάσω πρώτα αυτή την συσκευή σε μια αισθητικό. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αλλά όταν βάφτηκα είδα κάτι καινούργιο στο πρόσωπο μου, σαν πρώτη ματιά φαίνεται να είναι ρυτίδα αλλά όταν το πρόσεξα καλά είναι σαν να λείπει δέρμα η κάτι σαν ουλή, ευτυχώς είναι μικρό το σημείο και όταν είμαι άβαφτη δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.Τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ξανά αυτή η ουλή και για πιο λόγο έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Υπερβάλλων ζήλος Rakel! Μην ανησυχείς απλά το παράκανε κάπως η αισθητικός και πλήγωσε λίγο την επιδερμίδα. Αφού είναι ανεπαίσθητο θα περάσει. Βάλε κάποια αναπλαστική και σε κανα δυο μέρες θα είσαι ok!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Μαρια μου γεια σου.Μια φιλη μου η οποια εχει ευρυαγγειες στη μυτη,θελει να δοκιμασει την timepeel,υπαρχει περιπτωση να απαγορευεται λογω των ευρυαγγειων?Ειναι προτιμοτερο να μη χρησιμοποιησει την timepeel καθολου στη περιοχη της μυτης?Υπαρχει καποια ατομικη συσκευη για χρηση στο σπιτι για το συγκεκριμενο προβλημα?Το baby quasor θα μπορουσε να βοηθησει τις ευρυαγγειες κι αν ναι μεχρι πιο βαθμο?Θα μπορουσε να τις εξαλειψει τελειως?Eσυ τι θα προτεινες για το προβλημα των ευρυαγγειων στο προσωπο?

    Σ'ευχαριστω πολυ
    Ναταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Ναταλία όπου υπάρχουν ευρυαγγείες πρέπει να προσέχουμε γενικά πως θα χειριζόμαστε την περιοχή. Απλά όμως να μην κάνει στην μύτη. Για τις ευρυαγγείες η baby quasar φημολογείτε πως κάνει αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη πόσο εφικτό είναι αυτό και σε τι βαθμό. Η Ρασέλ έχει επίσης μια θεραπεία για τις ευρυαγγείες αλλά και αυτή η θεραπεία παίρνει αρκετά μεγάλο διάστημα. Είναι όμως πολύ αποτελεσματική. Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί της στο email της natural.remedies@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Σ'ευχαριστω πολυ Μαρια μου,εχω δωσει στη φιλη μου το email της Ρασελ για να επικοινωνησει μαζι της σχετικα με τη θεραπεια για τις ευρυαγγειες.Εκτος απο την baby quasor μηπως γνωριζεις καποια αλλη συσκευη για ατομικη χρηση στο συγκεκριμενο προβλημα που να υποσχεται καλυτερα αποτελεσματα απο την baby quasor σε συνδιασμο με τη θεραπεια της Ρασελ?
    Θα επικοινωνησω κι εγω με τη Ρασελ γιατι θελω να αγορασω την σπατουλα και διαβασα οτι την διαθετει στο φαρμακειο της.
    Χιλια ευχαριστω για την αμεση απαντηση και την πολυτιμη βοηθεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Υπάρχει μια άλλη συσκευή φωτοθεραπείας πιο οικονομική διάβασε το άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2012/02/blog-post.html. Αλλά όπως είπα πριν δεν πιστεύω να κάνουν γενικά πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν ξέρω κάποια άλλη συσκευή που να μπορεί να τα αντιμετωπίσει δραστικά. οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χρησιμοποιούν δυνατά ipl αλλά τέτοια δεν υπάρχουν σε ατομικές συσκευές. Μόνο για αποτρίχωση...
    Αν κάποια στιγμή πάντως πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψη μου θα γράψω σχετικά και θα ενημερώσω γιατί απασχολεί ούτως ή άλλως πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Μαρια μου αναφερεσαι στην Aurora που οντως ειναι πολυ πιο οικονομικη απο την baby quasor και κυριως στο πρασινο φως για τις ευρυαγγειες.Αληθεια επειδη η διαφορα στην τιμη μεταξυ των δυο συσκευων ειναι σημαντικη,πιστευεις οτι στο θεμα της αντιγηρανσης η baby quasor θα εχει καλυτερα αποτελεσματα?Το θεμα μας ειναι οι ευρυαγγειες προσωπου αλλα διαβαζοντας ολα τα σχολια σχετικα με την aurora σκεφτομαι να ειναι η επομενη αγορα μου μετα την σπατουλα.
    ΥΓ δεν εχω παραλαβει ακομα τις κρεμες του dr perricone,μολις ερθουν και τις χρησιμοποιησω μερικες μερες θα γραψω εντυπωσεις.
    Σ'ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Ναταλία πιστεύω ότι είναι μικρή η διαφορά μεταξύ τους και δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Καλύτερα να προτιμήσεις την Aurora που έχει και το πράσινο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Καλημέρα Μαρία. Πρόσφατα η Β. Πατουλίδου είπε στην τηλεόραση ότι έκανε πλαστική επέμβαση για τα έντονα σημάδια της ακμής που είχε.
    Υπάρχει πλαστική για τα σημάδια ? μήπως εννοούσε δερμοαπόξεση ?
    Γνωρίζεις κάτι? Πάντως φίλη που έκανε δερμοαπόξεση (αν είναι αυτό)δεν είχε σημαντική βελτίωση παρόλο που ήταν επίπονη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή