Τα οφέλη της Φωτοθεραπείας στην επιδερμίδα μας.


Η φωτοθεραπεία με συσκευές που εκπέμπουν συγκεκριμένες συχνότητες φωτός είναι μία από τις τεχνολογίες που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Συνεχείς έρευνες δείχνουν ότι τόσο το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο φως είναι μία 100% φυσική μη επεμβατική μέθοδος που βοηθά στην ενίσχυση της αναγέννησης υγιών ιστών, αύξηση του κολλαγόνου και ελαστίνης, παρεμπόδιση της ανάπτυξης των βακτηρίων της ακμής και μείωση κηλίδων και δυσχρωμιών.


Α) Ιδανική για Λιπαρό, Ακνεϊκό Δέρμα.

Η φωτοθεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την μείωση έως εξάλειψη της ακμής, και γενικά για τόνωση της υγιούς λειτουργίας της επιδερμίδας. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος τα οποία ενεργοποιούν και τονώνουν τα κύτταρα. Δερματολόγοι και αισθητικοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την μέθοδο της φωτοθεραπείας για την αντιμετώπιση της ακμήςδιασταλμένους πόρους και μείωση της λιπαρότητας.

Β) Ιδανική για Αντιγήρανση και Βελτίωση της Όψης.

Σε ινστιτούτα η φωτοθεραπεία χρησιμοποιείται πλέον για μικρές ρυτίδες, ήπια σύσφιξη, μείωση της λιπαρότητας,  αναζωογόνηση της επιδερμίδας και  μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

Βασικά είδη φωτός για αισθητικές εφαρμογές:


1) Κόκκινο  -  (640nm), αυξάνει την θερμοκρασία των ιστών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τα κύτταρα αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι επίσης ιδιαίτερα ευεργετικό για εκζέματα, δερματίτιδες, φροντίδα των αντιδραστικών ευαίσθητων επιδερμίδων γενικά και επούλωση κάθε είδους πληγών.


2) Μπλέ  - (480nm) εξουδετερώνει τα βακτηρίδια P. acnes που προκαλούν την ακμή και μειώνει τις φλεγμονές. Το μπλε φως επίσης βοηθάει να μειωθεί η λιπαρότητα του δέρματος ρυθμίζοντας της ποσότητας της υπερβολικής έκκρισης του σμήγματος που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες.


3) Πράσινο  -   (518nm), σταθεροποιεί την παραγωγή σμήγματος, φωτίζει και μειώνει τις υπάρχουσες δυσχρωμίες, όπως σημάδια ακμής, φακίδες, γεροντικές κηλίδες κλπ και βελτιώνει το συνολικό τόνο του δέρματος. Προστατεύει επίσης το δέρμα από μελλοντικές δυσχρωμίες και όταν χρησιμοποιείται με συνέπεια, η επιδερμίδα αποκτά πιο φωτεινή καθαρή και λαμπερή όψη.


Ατομικές συσκευές Φωτοθεραπείας - Υπέρ και Κατά.

Την θεραπεία προσφέρουν αρκετά ινστιτούτα αισθητικής αλλά σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις compact συσκευές φωτοθεραπείας για χρήση στο σπίτι

Υπέρ
  • Πολύ προσιτή τιμή

  • Πολλαπλές χρήσεις

  • Ορατά αποτελέσματα

  • Στην άμεση διάθεσή μας, στον δικό μας χρόνο

Κατά
  • Συστηματική τους χρήση 3-4 φορές την εβδομάδα για 20 με 30 λεπτά

  • Σταδιακά, μη άμεσα αποτελέσματα,
Η προσωπική μου εμπειρία από την συσκευή φωτοθεραπείας που αγόρασα εδώ και χρόνια για να αντιμετωπίσω παλαιότερα εξάρσεις δερματίτιδας είναι εξαιρετικά θετικά. Όσον αφορά την αντιγηραντική της δράση πιστεύω πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καλή κατάσταση της επιδερμίδας μου. Είναι εξαιρετική  για μείωση της λιπαρότητας, των πόρων και προσφέρει μια πιο ξεκούραστη και αναζωογονημένη όψη  καθώς και πρόληψη/προστασία από μελλοντική φθορά. Θεωρώ όμως πως προσφέρει μια φυσική και ήπια σχετικά  αντιγήραντική φροντίδα. Μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα αν έχετε ήδη πολλές ρυτίδες και χαλάρωση.


Ο συνδυασμός κόκκινου και μπλε φωτός για την αντιμετώπιση της ακμής από την άλλη δίνει  πιο άμεσα αποτελέσματα σε σχέση με τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει τον συνδυασμό μπλε κόκκινου για ακμή δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα ακόμα και με τις ατομικές συσκευές.Για το πράσινο φως αν και δεν έχω προσωπική άποψη έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές και πολύ καλά και εμφανή αποτελέσματα στην μείωση των κηλίδων και δυσχρωμιών.


Ποια συσκευή να επιλέξω;

Υπάρχει πληθώρα συσκευών φωτοθεραπείας στην αγορά στο εξωτερικό που η διαδικασία σύγκριση και επιλογή της καταλληλότερης είναι ικανή να σου δώσει πονοκέφαλο…. Μιλάω εκ πείρας…. Άλλες πιο δυνατές, αλλά μόνο με κόκκινο φως, άλλες με μπλε και κόκκινο, άλλες χειρός και άλλες με panel σε τιμές εξίσου μεγάλου εύρος.

Πρόσφατα  ανακάλυψα όμως μια συσκευή την Aurora της εταιρείας Beauty Sirius που προσφέρει τρία φάσματα του φωτός, κόκκινο μπλε και πράσινο, έχει δε μεγάλη επιφάνεια για πιο γρήγορη θεραπεία σε σχέση με άλλες συσκευές. Το πράσινο φως ιδιαίτερα, είναι μια δυνατότητα που δεν την έχω δει σε άλλες μη επαγγελματικές συσκευές και η μείωση των δυσχρωμιών, πανάδων και σημαδιών από σπυράκια είναι ιδιαίτερα ελκυστική λειτουργία. Το καλύτερο… είναι πολύ οικονομική μόλις 113 ευρώ, όσο σχεδόν μια καλή αντιγηραντική κρέμα!


Όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να μάθετε περισσότερα καθώς και να δείτε την τρόπο λειτουργίας της συσκευής στο επίσημο site της Αurora Beauty Sirius


Ενημέρωση 27/3/2016:

Η καλύτερη συσκευή για εύκολη και γρήγορη θεραπεία που προτείνω πλέον  και χρησιμοποιώ προσωπικά είναι η μάσκα φωτοθεραπείας.



Δημοσίευση σχολίου

135 Σχόλια

  1. την εχω παρει την aurora αλλα επειδη θελει χρονο βαρεθηκα να την χρησιμοποιησω.... το μονο κακο ειναι οτι επειδη ειναι απο Αμερικη μπορει να πληρωσεις τελωνειο εγω αγορασα και το sonic (τελεια βουρτσα!!!) σιγουρο dupe για το clarisonic και πλήρωσα αλλα 60Ε τελωνειο.... πρεπει να αρχισω να το χρησιμοποιω να το βαλω στη ρουτινα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλκιστις το τελωνείο είναι πράγματι θέμα και έχει χρειαστεί (ευτυχώς ελάχιστες φορές) να πληρώσω καποιο ποσό και εγώ για τις αγορές μου. Είναι κάτι που το ρισκάρω όταν θέλω να παραγγείλω από Αμερική αλλά δεν πτοούμαι:)
    Πάντως ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις και επειδή δεν βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα είναι πράγματι το κύριο μειονέκτημα αυτών των συσκευών. Όμως αποδεδειγμένα οι συχνότητες του φωτός έχουν πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στην λειτουργία των κυττάρων και την υγιή λειτουργεία της επιδερμίδας μας και ας μην βλέπουμε άμεσα τα αποτελέσματα. Άλλωστε ούτε τις ρυτίδες παίρνουμε χαμπάρι πότε γίνονται αλλά τα κύταρρά μας σιγά σιγά με τον χρόνο χάνουν σταδιακά την νεανική τους ενέργεια και ένα ωαραίο πρωί όταν τις συνειδητοποιούμε αναρωτιόμαστε πως ξεφύτρωσαν; Μετά όμως είναι δύσκολο να διορθώσουμε την φθορά!
    Σου προτείνω λοιπόν να βγάλεις την Aurora από το συρτάρι σου και να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου η aurora είναι εξίσουν καλή με την baby quasar? Γιατί μιλάμε για τεράστια διαφορά στη τιμή εφόσον η δεύτερη νομίζω κοστίζει περίπου 350 το κάθε φως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' ότι έχω διαβάσει αν θέλεις μόνο κόκκινο πιθανά η quasar επειδή έχει συχνότητα που στοχεύει λίγο πιο βαθιά στην επιδερμίδα να δίνει πιο γρήγορα αποτελέσματα στο θέμα της αντιγήρανσης. Χωρίς όμως να είναι σίγουρο. Εγώ πάντως δεν το συζητώ αν δεν είχα ήδη συσκευή θα προτιμούσα την Aurora. Έχει μεγαλύτερη επιφάνεια, άρα πιο γρήγορη θεραπεία, στα joules (δηλαδή ηενέργεια που εκπέμπει) είναι στα ίδια, τρεις συχνότητες αντί για μία και τιμή πολύ καλύτερη! Η δικιά μου συσκευή που είχα πάρει πρίν από χρόνια να δεις πόσο ακριβή ήταν και είναι! Δεν νομίζω μάλιστα να έχει και καμμιά διαφορά με την Aurora.. Ίσα ίσα που και η δική μου έχει μόνο κόκκινο. Έτσι μουρχεται να αγοράσω και την Aurora (λιμπίζομαι το πράσινο φως) αλλά έχω πλέον τόσες συσκευές που μου φαίνεται υπερβολή να πάρω και άλλη. Δεν ξέρω όμως πόσο θα αντισταθώ... lol :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρια εγω εχω την baby quasar,το πρασινο τι κανει???σε μεταφραση εχω δει οτι βοηθα το ερεθισμενο δερμα να εξυγιανθει τπτ αλλο.Η baby quasar αν βοηθα θα το δειξει το μελλον προσ το παρον λιγα καταλαβαινω για να μην πω τπτ.Αν ειναι καλυτερο το πρασινο να το ξερω, γιατι με το κοκκινο δεν βλεπω χα¨ι¨ρι.Σημειωστε οτι δεν εχω ανοικτους πορους οι ατελιες ειναι αχνες(παναδες)η χαλαρωση που εχω ειναι ελαχιστη,γενικα εχω καθαρο δρμα ισως να φταιει και αυτο που δεν βλεπω τιποτα.Οι ασκησεις προσωπου ειναι καλες,Μαρια εχουν αποκλειστει εδω ετσι?? η εγω εχω προβλημα???Ευχαριστω αγαπημενη Μαρια για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική Μου το πράσινο φως είναι για δυσχρωμίες, κηλίδες, πανάδες, κοκκινίλες από σπυράκια που έφυγαν αλλά άφησαν το σημαδάκι τους κτλπ. Δημιουργεί επίσης πιο φωτεινό, ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Αφού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις την aurora. Πιθανότατα γι' αυτό άλλωστε και να μην μπορείς να παρατηρήσεις κάποια βελτίωση με την Quasar. Όμως μην αφήνεις τις θεραπείες, κάνε μία-δυο φορές την εβδομάδα όποτε μπορείς για συντήρηση.

    Πες μου όμως τι θα ήθελες να δεις σαν βελτίωση ή ποια ήταν η προσδοκία σου με την Quasar; Εγώ πχ μου αρέσει πως όταν κάνω τις θεραπείες με την δική μου συσκευή βλέπω πιο ήρεμη την επιδερμίδα μου, με λιγότερη λιπαρότητα και πιο ξεκούραστη όψη. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος που δεν δείχνει εύκολα την κούραση. Εγώ όμως είμαι κλασσική περίπτωση που παλαιότερα τουλάχιστον όταν ήμουν κουρασμένη κάποιος μπορούσε να το δει από χιλιόμετρα μακριά. Χλωμή όψη και θαμπή, μαύρους κύκλους... Ήταν συνηθισμένο το σχόλιο "Κομμένη φαίνεσαι σήμερα". Με έπιαναν τα νεύρα :)) Τώρα δεν το ακούω καθόλου πια, και ας έχουν περάσει χρόνια. Πρόσφατες φίλες μου μάλιστα που δεν με ήξεραν από παλιά όταν τους το λέω δεν με πιστεύουν κιόλας, νομίζουν ότι υπερβάλλω :) Είμαι σίγουρη πως η δερμοαπόξεση σε συνδυασμό με την φωτοθεραπεία έχουν παίξει τον κυριότερο ρόλο σε αυτήν την βελτίωση.

    Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα σχόλια στο άρθρο για τις ασκήσεις προσώπου. Ελεύθερα τα έχω κανονικά για όσες έχετε λογαριασμό.
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρια να πω την αληθεια δεν βλεπω τπτ μα τπτ.Το εκανα σημερα με το πρασινο (η λυχνια ειναι πρασινη το φως ειναι κοκκινο)η quasar εχει τρεις λυχνιες πρασινο, κοκκινο και πορτοκαλι.Τα φωτακια ειναι κοκκινα.Μακαρι να βλεπα και εγω τις διαφορες που λες,να φανταστεις σημερα ειμαι κομμενη στο προσωπο.Η αληθεια κανω συνεχεια με το κοκκινο για αντιγηρανση.Στα χαρτια που μου εστειλαν δεν λενε τα ωραια που αναφερεις εσυ, για παναδες, κηλιδες κτλ.
    Θαμπη οψη δεν εχω ποτε, μαυρους κυκλους οταν ειναι να αδιαθετησω σχεδον παντα.Θα το κανω με το πρασινο και θα σου πω.
    Δεν εννοω τα σχολια για τις ασκησεις προσωπου,απλα λεω οτι τα βιντεακια τα σταματησαν.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ Μαρια ξεχασα να σου πω οτι, οταν χρησιμοποιησα το πρασινο φως αμεσως μετα απο δερμαποξεση που ημουν κατακοκκινη ηρεμησε το δερμα μου γρηγορα,μονο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πράσινο φως της Quasar δεν είναι αυτό για δυσχρωμίες. Απλά συνεχόμενη συχνότητα και πιο υψηλής έντασης φως. Το κόκκινο είναι μεσαίας έντασης και το πορτοκαλί το πιο χαμηλό. Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα τον πρωτόκολο λειτουργίας της quasar αλλά πρέπει να υπάρχουν στς οδηγίες η προκαθορισμένη σειρά, τι να επιλέγεις η και κάθε πόσο πρέπει να χρησιμοποιείς το κάθε φως.
    εσύ πρώτη φορά χρησιμοποίησες το πράσινο; Επίσης μην κάνεις κάθε μέρα τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό. Η πολύ συχνή χρήση κουράζει το δέρμα και μπορεί να μην σου δίνει θετικά αποτελέσματα.
    Κάποιες γυναίκες επίσης χρησιμοποιούν ορό υαλουρονικού ή άλλα σερουμ και νιώθουν ότι το δέρμα τους αντιδρά καλύτερα έτσι. Πρέπει λοιπόν να πειραματιστεί λίγο να δεις τι λειτουργεί καλύτερα σε σένα. Θα περιμένω ενημέρωση :)
    Τα βιντεάκια δεν τείχα προσέξει ότι τα σταμάτησαν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Τι κρίμα :( Μάλλον δεν είχαν την έγκριση της Carrol αυτοί που τα ανέβασαν στο youtube. Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω και βρώ άλλα να τα αντικαταστήσω αλλά αν τα "κυνηγάει" τώρα χλωμό το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κική βλέπεις λοιπόν... είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη της επίδρασης του φωτός ιδαίτερα σε καταστάσεις που το δέρμα χρειάζεται αποκατάσταση. Η αντιγήρανση είπαμε είναι πιο σταδιακή αργή και δύσκολα ανιχνεύσιμη διαδικασία. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο κάνει δουλειά μην το αμφισβητείς :) Εγώ παλαιότερα που είχα πάθει οξεία δερματίτιδα αλλά και και άλλες φορές που λόγω της ευαισθησίας μου, έχω πετάξει κοκκινίλες στο πρόσωπο, μου τις καλμάρει αμέσως. Σε σένα πιθανό είναι επίσης το πράσινο φως της quasar να είναι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από τη συνομιλία σας η quasar έχει τρια χρώματα σε ένα; Το ίδιο και η aurora? Και επιλέγεις το χρώμα και τη λειτουργία που θες; Και για την quasar είναι περίπου 350 και τα τρια μαζί όχι το ένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι Hapiness δεν κατάλαβες καλά... Η quasar έχει μεν τρία χρώματα αλλά με την ίδια λειτουργία περίπου (λεπτομέρειες τεχνικές δεν έχω ψάξει περισσότερο να μάθω), αντιγήρανση, μικροκυκλοφορία, πόρους, ήπια σύσφιξη κτλπ. Η Aurora έχει τρία χρώματα αλλά διαφορετικών συχνοτήτων που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα. Το κόκκινο για αντιγήρανση κτλπ, το πράσινο για δυσχρωμίες, και το μπλε για ακμή. Τις λειτουργίες της Aurora με το πράσινο και μπλε φως δεν τις έχει η Quasar και είναι πιο ακριβή. Γι΄αυτό λέω πως συμφέρει η Aurora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια η quasar αναφερει στις γενικες οδηγιες, απο το εντυπο που μου εστειλαν, οτι βοηθα στην παραγωγη κολλαγονου,βοηθα στην αντιγηρανση για ρυτιδες, λεπτες γραμμες,δισχρωμιες,λαμψη, συσφιξη κ.α.
    Τωρα τα χρωματα ειναι κοκκινα, με τρεις διαβαθμισεις πρασινο πορτοκαλι και κοκκινο.Το πρασινο ειναι πιο δυνατο για θεραπεια μετα απο δερμοαποξεσεις, για επουλωση, καταπραυνει, χρησιμοποιειται για την αυξηση της ροης του αιματος και την κυκλοφορια, δινοντας στο δερμα μια λαμπερη επιδερμιδα.To πορτοκαλι ειναι για ευαισθητο δερμα
    κανει αντιγηρανση,το ιδιο κανει το κοκκινο και ειναι για κανονικα δερματα.Τουλαχιστον αυτα γραφει.
    Μαρια δηλαδη οτι χρωμα και αν χρησιμοποιω στην quasar κανει την ιδια δουλεια??απλα στο πρασινο γραφει περισσοτερα,συν οτι προσφερει επουλωση και για φλεγμονες.Αυτα για την hapiness.Θα μπω και στην baby quasar καποια στιγμη να ξαναθυμηθω τι γραφει, αν δω κατι που ξεχασα θα επανελθω.Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι απ ότι έχω καταλάβει το κάθε φως στην Quasar κάνει την ίδια δουλειά πάνω κάτω απλά έχει διαφορετική ένταση.
    Σε ευχαριστούμε πολύ Κική μου για τις διευκρινήσεις :)
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Μαρία μου!
    Έχω αποφασίσει να πάρω την Aurora. Είδα όμως και αυτή τη συσκευή είναι πιο οικονομική έχει πάλι φώτα σε 3 χρώματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά..http://www.amazon.com/Photon-Light-Green-Ultrasound-Massager/dp/B002JPPU1I/ref=pd_sim_bt_2
    Τη γνωρίζεις μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή είναι συσκευή υπερήχου βασικά και όχι φωτοθεραπείας. Το φως που έχει είναι πολύ αδύναμο για να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρία μου ακόμη κάτι. Θέλω να χρησιμοποιώ τη συσκευή και στο μάτι για σύσφιξη και λεπτές γραμμές. Μπορώ; Είναι έυκολο μς την aurora που έχει μεγάλη επιφάνεια; Σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηapiness στο μάτι μόνο με τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά για φωτοθεραπεία γιατί δεν κάνει τα μάτια να εκτίθενται άμεσα στο έντονο φως τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Happiness μπορείς να τα βρεις στο amazon και στο ebay. Όπου σε βολεύει καλύτερα

    σου βάζω εδώ δύο links από το καθένα

    http://www.ebay.com/itm/Tanning-Bed-Eyewear-EYECANDY-Goggles-protection-PURPLE-/390369665892?pt=US_Skin_Care&hash=item5ae3d86364

    http://www.amazon.co.uk/Sunbed-Goggles/dp/B003EGWJY2/ref=pd_sxp_grid_pt_1_2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειά σου Μαρία.! Χρειάζομαι πάλι τη συμβουλή σου. Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω την Aurora μέχρι που ειδα και το άρθρο σου για τη stop age. Ποια μου συστήνεις από τις δύο?
    Με ενδιαφέρει η σύσφιξη κυρίως, το δέρμα μου δεν έχει ρυτίδες αλλά έχει τάση χαλάρωσης και θα ήθελα να δω και κάποια αποτελέσματα σχετικά άμεσα.
    Σε ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Efi οι ραδιοσυχνότητες είναι καλύτερες για σύσφιξη. Αν θέλεις να πάρεις κάτι με αυτήν την τεχνολογία προτίμησε μια πιο δυνατή συσκευή που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο με καλύτερα αποτελέσματα αλλά και στο σώμα. Στα πλαϊνά της σελίδας έχω βάλει μια καλή και οικονομική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων (φωτο με link) που βρήκα στο ebay. Ρίξε μια ματιά αν θέλεις καιαν χρειαστείς κάποια άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαρία μου ακόμα μια ερώτηση. Έχω στο μάγουλο ένα nevus spilus σχετικά μεγάλης έκτασης. Νομίζεις θα επηρεαστεί είτε θετικά ή αρνητικά από τη φωτοθεραπεία;

    http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=113537

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν το γνωρίζω καθόλου τι είναι αυτό. Έριξα μια ματιά στην φωτο του link αλλά δεν γνωρίζω τι είναι και δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να κάνεις φωτοθεραπεία πάνω σε αυτήν την περιοχή. καλύτερα να ρωτήσεις τον δερματολόγο σου. θα το ψάξω και εγώ όταν μπορέσω και αν βρω κάποια πληροφορία σχετικά θα το συμπληρώσω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα Μαρία μου
    Έχω λίγο καιρό που χρησιμοποιώ την aurora και τα σημάδια ακμής έχουν αρχίσει να εξασθενούν. Για τις πανάδες δεν είμαι σίγουρη,νομίζω πως υπάρχει μια μικρή βελτίωση . Αγχώνομαι όμως γιατί κάπου διάβασα πως με τη φωτοθεραπεία οι πανάδες μπορεί να ξανάεμφανιστούν και μάλιστα πιο έντονες . Ξέρεις κάτι γι'αυτό ; Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά έχω κουραστεί . Είχα πολύ καλή επιδερμίδα μέχρι και πριν 2 χρόνια και απο τότε που σκέφτηκα να πάω σε δερματολόγο για να αρχίσω λίγο να την προσέχω , δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει.Η ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ πάντως δεν είναι τόσο αθώα , εμένα που έκανε τις πανάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βίκυ μου χαίρομαι που έχεις αρχίσει να βλέπεις βελτίωση στα σημάδια ακμής με την Aurora. οι πανάδες είναι πολύ πιο δύσκολο να φύγουν οπότε είναι λογικό να δεις πιο σταδιακή βελτίωση.
    Την δερμοαπόξεση την κάνω χρόνια και ποτέ δεν μου δημιούργησε θέμα. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν γίνεται απρόσεχτα με δυνατή ισχύ και κάνει ζημιά στην επιδερμίδα. Όταν γίνεται σωστά και με μια ήπια συσκευή όπως η Timepeel τα αποτελέσματα είναι όχι μόνο ασφαλή και θετικά αλλά και άκρως εντυπωσιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γι΄αυτό που με ρώτησες δεν νομίζω να ισχύει αλλά θα το κοιτάξω περισσότερο για να είμαι σίγουρη και θα ξαναγράψω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Μαρία μου. Μπορείς σε παρακαλώ να διαβάσεις τον πιο κάτω σύνδεσμο όταν βρεις χρόνο και να μου πεις και συ τη γνώμη σου; Κατάλαβα ότι η φωτοθεραπέια δεν κάνει καλό στην ελιά που έχω - nevus spilus αλλά Δεν εμπιστέυομαι και τόσο τα αγγλικά μου. Ευχαριστώ πολύ!
    http://pediatrics.aappublications.org/content/128/4/e856.abstract

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Hapiness το διάβασα και εγώ και καλά κατάλαβες τελικά!
    Σύμφωνα με αυτήν την μελέτη η φωτοθεραπεία με μπλε φως δεν κάνεις για αυτούς τους σπίλους. Δεν ξέρω για το κόκκινο φως. Μόλις έχω χρόνο θα το κοιτάξω. Επίσης βρήκα και αυτό ίσως σε ενδιαφέρει να το ρίξεις μια ματιά. Δεν είχα χρόνο να το διαβάσω εξονυχιστικά αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον http://www.iatrikionline.gr/DermXeir_02_08/02.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου. Το είχα διαβάσει και παλαιότερα. Από ότι μου είπαν 2-3 δερματολόγοι δεν πρέπει να κάνω κάτι για αυτό γιατί δεν έχει γίνει αρκετή έρευνα και δεν εγγυλαται κανείς ότι δε θα εξελιχθεί σε μελάνωμα αργότερα. Αλλά όταν είναι στο πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καταλαβαίνω Hapiness αλλά και εγώ δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά για να βοηθήσω. Δεν ξέρω μήπως το TCA peeling βοηθά να δείχνει λιγότερο έντονα τουλάχιστον αλλά δεν γνωρίζω και πάλι αν είναι ασφαλές. Ψάξτο λίγο και αν μπορέσω θα το κοιτάξω και εγώ. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα Μαρία! Χρειάζομαι τη βοήθεια σου αν γνωρίζεις. Παρήγγειλα 2 συσκυές από το amazon και έχω πρόβλημα με τις πρίζες. Οι ευρωπαικές δεν είναι ίδιες με τις δικές μας υπάρχει κάποιος αντάπτορας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Έχουν 3 φις που δεν είναι καν στην ίδια ευθεία το 1 φις είναι κάθετο και προς τα έξω σε σχέση με τα άλλα. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Efi μην ανησυχείς, θα βρεις αντάπτορες σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό. Απλά πάρε και την συσκευή μαζί σου να τους την δείξεις για να σου δώσουν τον κατάλληλο. Αν δυσκολευτείς να βρεις σε κατάστημα στην πόλη σου μπορείς άνετα να βρεις στο ebay και στο amazon, ψάξε για travel universal adaptor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπερα Μαρια,θα ηθελα τη γνωμη σου γι'αυτη τη συσκευη laser,οποτε βρεις χρονο.http://www.ebay.com/itm/WRINKLES-TRY-RAYMAX-ANTI-AGING-SKIN-LASER-LIGHT-THERAPY-/130571111489?pt=US_Skin_Care&hash=item1e66a50c41#ht_5208wt_1396
    Ευχαριστω
    Ναταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρια μου σ'ευχαριστω παρα πολυ!!Την συσκευη που μου προτεινεις θα παραγγειλω.
    Καλο Σαββατοκυριακο και φιλια πολλα
    Ναταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλό ΣΒ Ναταλία μου και πολλά φιλιά!

    Υ.Γ Θα χαρώ να μάθω εννοείται και τις εντυπώσεις σου από την συσκευή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα Μαρία μου
    Με την aurora βλέπω συνεχώς την επιδερμίδα μου πιο καθαρή από σημάδια ,αλλά και οι πανάδες μου έχουν εξασθενίσει και δεν την χρησιμοποιώ όσο συχνά πρέπει . Απλά πρέπει να έχεις υπομονή τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά.Μπορώ να τη χρησιμοποιώ και τους καλοκαιρινούς μήνες ή θα πρέπει να τη σταματήσω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βίκυ μου ολύ χαίρομαι για τα αποτελέσματα που έχεις με την aurora και σε ευχαριστω για την ενημέρωση. Μπορείς να συνεχίζεις την θεραπεία και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια σου Μαρία. Μήπως γνωρίζεις κάτι αποτελεσματικό για θεραπεία ανοικτών πόρων δέρματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαρία όσον αφορά την aurora θέλω να την πάρω αλλά έχω ένα πρόβλημα σχετικά με nevus spilus που σου είχα αναφέρει ξανά. Βρήκα πως το μπλε φως είναι επικίνδυνο. Έψαξα για κόκκινο και για πράσινο δε βρήκα κάτι, μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις στην αναζήτηση; Είναι κάπως ρίσκο να την χρησιμοποιήσω αν δεν είμαι σίγουρη πως είναι ασφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Hapiness θα το κοιτάξω κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα γιατί έχω πολλά στο πρόγραμμά μου αυτήν την στιγμή και δεν έχω τον χρόνο να κάνω τώρα την έρευνα. Πάντως αν δεν κάνει το μπλε φως πιθανό είναι γενικά η φωτοθεραπεία να μην είναι γενικά ασφαλής για το Nevus spilus. Γιατί δεν μου λες τι ακριβώς θέλεις να βελτιώσεις στην επιδερμίδα σου να σου προτείνω κάποια άλλη εναλλακτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι θέλω να βελτιώσω:
    1. τις πανάδες και σημάδια ήλιου
    2. πόρους και σπυράκια που βγαίνουν που και που
    3. μαύρους κύκλους
    4. πρόληψη αντιγήρανσης
    Αυτά τα λίγα :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μάλιστα :))Η aurora θα σε κάλυπτε πράγματι αρκετά σε όλα εκτός από τους μαύρους κύκλους. Εναλλακτικά όμως δοκίμασε

    1. Για τις πανάδες την Ιdealist Even Skintone Illuminator της Estee Lauder. και το TCA

    2. Για του πόρους την συσκευή δερμοαπόξεσης.
    και τα μεμονωμένα σπυράκια την ειδική συσκευή. (από την ίδια εταιρεία που έχει και την aurora). Εγώ την παρήγγειλα και την περιμένω να έρθει. Μόλις έχω εντυπώσεις θα συμπληρώσω στο άρθρο.

    3. Μαύρους κύκλους... πονεμένη ιστορία. Μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικούς λόγους στην καθεμιά μας και γι΄αυτό δουλεύουν (κάπως...) διαφορετικές κρέμες με διαφορετικά συστατικά. Εδώ η δοκιμή είναι η μόνη λύση δυστυχώς. Κρέμες με βιταμίνη C ή Κ και κάποια πεπτίδια βοηθούν στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ύπνος, νερό και αποφυγή αλλεργιών στην ρινική περιοχή βοηθούν επίσης σημαντικά. Το μαγικό αυτό πάντως προϊόν για το μάτια panda δυστυχώς ακόμα το περιμένουμε. Χα χα θα το βάλω πρόβλημα στην Ρασέλ :)

    4. Η δερμοαπόξεση το Tca και μια καλή κρέμα θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Επίσης μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή και μια μικρή συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που κάνει σύσφιξη.

    Ελπίζω να σε βοηθήσoυν τα παραπάνω να κάνεις κάποιες εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με την Aurora.Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σ ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω. Για τους μαύρους κύκλους σκέφτηκα κι εγώ να το θέσω ως προβλημα στη Ρασέλ :) Μήπως γνωρίζεις κρέμα με βιταμίνη Κ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Hapiness βιταμίνη Κ ξέρω πως έχουν η cernor και η vanish της coverderm. Και τις δύο θα τις βρεις στα φαρμακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μαρια σου ειχα γραψει οτι η baby quasar δεν εκανε τιποτα.Σημερα παρατηρησα οτι τα φωτακια, ενας θεος ξερει ποσο καιρο τωρα, δεν αναβουν ολα.Εστειλα μνμ στην εταιρια,δεν την εχω ουτε χρονο περιπου 11 μηνες,τι λες εχω ελπιδα να το φτιαξουν???(Μαρια αν το μνμ ερθει σε λαθος αναρτηση σου ζητω συγνωμη και ο ξαναστελνω εδω στην σωστη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κική μου δεν είναι χαλασμένα απλά ένα ποσοστό από τα leds εκπέμπουν σε συχνότητα που δεν είναι ορατή με το μάτι. Αυτό το μπέρδεμα γίνεται συχνά με όλες τις συσκευές φωτοθεραπείας. Τώρα για το ότι δεν βλέπεις αποτέλεσμα αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα σου να μην χρειάζεται ή να μην ανταποκρίνεται στην φωτοθεραπεία η απλά τα αποτελέσματα να είναι τόσο διακριτικά που να μην είναι ιδιαίτερα εμφανή. Η Bίκυ πιο πάνω έχει πχ πολύ καλά αποτελέσματα με την aurora. Την έχω παραγγείλει και εγώ τελικά, και την περιμένω να έρθει από μέρα σε μέρα μαζί με την συσκευή για τα σπυράκια. Οπότε θα αποκτήσω πιο ξεκάθαρη άποψη κάποια στιγμή σχετικά με αυτού του τύπου τις συσκευές και θα σας ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαρια σε ευχαριστω, το διαβασα και εγω για την aurora για τα μη ορατα φωτα, για την δικη μου δεν διαβασα κατι τετοιο,μπορει ομως να χεις δικιο.Το κακο ειναι οτι δεν παρατηρησα στην αρχη ποσα φωτακια ειναι ορατα.Αν καποια κοπελα εχει δει διαφορα με την baby quasar παρακαλω ας μας πει τις εντυπωσεις της.Το δερμα μου τωρα ειναι χειροτερο με μικρες σκιες σαν παναδες μετα απο την εφαρμογη του tca.Oυτε η κρεμα της ΕSTEE με βοηθησε.Ευτυχως με το μευκαπ καλυπτονται. Μαρια σε ευχαρστω,να σαι καλα αν ηξερα θα σου στελνα φωτο να δεις ποια σε ταλαιπωρει συνεχεια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μαρια συγγνωμη,μολις τωρα διαβασα το εγχειριδιο του baby quasar και αυτο εχει παρομοια αορατα φωτακια.Αδικα στεναχωρεθηκα και ενοχλησα και σενα.Απορω με εμενα πως δεν τα ειδα εξαρχης.Αυτα παθαινεις οταν κανεις μηχανικες κινησεις, κατι σαν αγγαρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kiki μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για το TCA. Επειδή και εγώ έχω πολύ ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα είδα πως είναι τόσο ήπιο που δεν μπορεί να δημιουργήσει κανένα ερεθισμό. Δεν άκουσα επίσης από κανέναν άλλο να παρουσιάσει κάποιο ερεθισμό ή πανάδες. Ακολούθησες τις οδηγίες σωστά; Στην εφαρμογή το άφησες μόνο τρία λεπτά; το ξέπλυνες πολύ καλά μετά; βάζεις αντηλιακό την ημέρα; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε πανάδα μετά... Την κρέμα της Estee πόσο καιρό την χρησιμοποιείς; Εγώ από πέρυσι το καλοκαίρι που την πρωτοαγόρασα την χρησιμοποιώ καθημερινά και ας είναι λίγο ακριβή. Λατρεύω τον ομοιόμορφο τόνο που δίνει στην επιδερμίδα μου και την χρησιμοποιώ πλέον συστηματικά. Βέβαια έχω πει πως κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει σε πανάδες. Εάν θέλεις δοκίμασε και την iklen που έχει ένδειξη για πανάδες αλλά και πάλι χωρίς να εγγυώμαι τίποτα για την επιδερμίδα σου.... σε φοβήθηκε το μάτι μου :))
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οκ Κική μου μην ανησυχείς. Χαίρομαι που έβγαλες άκρη και δεν υπήρχε τελικά κανένα πρόβλημα με την λειτουργία της συσκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν εκανα νεα παναδα, απλα αυτη που μου κανανε με την δερμοαποξεση τονιστηκε ξανα.Ολες τις οδηγιες σου την ακολουθησα κανονικα,ασε που δεν βγαινω εξω στον ηλιο καθολου.Εχω λεπτο δερμα και ευαισθητο.Η κρεμα της estee ειναι πολυ καλη ακομη και για βαση μευκαπ,κανει ολα αυτα που λες απλα δεν ειδα διαφορα στον αποχρωματισμο της παναδας.Επαιρνα μια της Lancome (blanc expert) (πολυ καλη) αλλα τωρα μου πανε οτι καταργηθηκε η οτι δεν την φερνουν πια εδω.Πηρα μια της rubinstein αν δω αποτελεσμα θα σε ενημερωσω.Κατι αλλο μου με εξεπληξε ηταν οτι μετα το tca και περνωντας δυο-τρεις βδομαδες περιπου εκανα την timepeel,με εκπληξη ειδα οτι δεν εβγαλα ουτε μια λέυκη νιφαδα,αμεσως σκεφτηκα οτι χαλασε.Κανοντας ομως την εφαρμογη στο μπρατσο μου καταλαβα οτι (ουφ) δεν χαλασε απλα δεν ειχα πια νεκρα κυτταρα στο προσωπο.Σε ευχαριστω Μαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ενημερωτικότατη Κική μου :) Οκ κατάλαβα! Επίσης να έχει υπόψιν ότι δεν κάνει να κάνουμε συνέχεια απολέπιση. Εγώ πλέον την έχω ελαττώσει πολύ και κάνω μια φορά στις έξι εβδομάδες το πολύ και αυτό μόνο αν νιώσω ότι το χρειάζομαι. Τώρα που η ηλιοφάνεια αυξάνεται μπορεί να κάνω ακόμα μια φορά πριν τις διακοπές και από Φθινόπωρο πάλι. Ενημέρωσε μας όποτε έχεις νεώτερα και για την κρέμα της Rubinstein.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Την δοκιμάζω εγώ. Δεύτερη μέρα σήμερα. Θα σας ενημερώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Happiness ποια την κρέμα για πανάδες εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρακι σε ευχαριστω,θα την δοκιμασω και αυτην,οταν ερθει η ωρα της χαχαχα!!!!σε ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οκ Happiness, θα περιμένουμε λοιπόν τις εντυπώσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. γεια σου Μαρια θα ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις μηπως εχοι καποια διαφορα η aurora απο αυτη τη συσκευη http://www.brighttherapy.com/acne-skin/acne-lamp-led-green-red-blue-infrared-led-cluster-with-3-detachable-treatment-heads.html
    και αν δεν σε βαζω σε πολυ κοπο να μουκανεις μια συγκριση και μεταξυ των εξης 2:
    http://www.siriusbeauty.com/sonic

    http://www.brighttherapy.com/anti-aging-light-therapy/waterproof-sonic-skincaresystem-clarisonic.html
    Ευχαριστω προκαταβολικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. katerinio όσον αφορά την πρώτη ερώτησή σου η συσκευή acetino είναι ακριβώς η ίδια συσκευή με την aurora. Δεν την ήξερα είναι όμως ολοφάνερο πως είναι η ίδια συσκευή αλλά με άλλο branding.
    Τώρα προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο την clarisonic αλλά από forums που είχα διαβάσει παλαιότερα, η clarisonic απέχει κατα πολύ σε αποτελεσματικότητα από παρόμοιες συσκευές. Επίσης η sirius sonic δουλεύει με μπαταρίες ενώ η clarisonic είναι επαναφορτιζόμενη συσκευή. Πράγμα πολύ σημαντικό να μην εξαρτάσαι από μπαταρίες... Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλύτερη στην clarisonic. Είναι επίσης και τελείως αδιάβροχη ενώ οι δονήσεις της πιο μελετημένες για να καθαρίζουν βαθιά χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. H sonic είναι βέβαια πιο οικονομική οπότε είναι μια εναλλακτική λύση αν δεν μπορείς να αγοράσεις την clarisonic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρια με μπερδεψες λιγο με τα ονοματα. Αν καταλαβα καλα αναφερεσαι σε μια τριτη συσκευη απο αυτες που σου ανεφερα; Εγω αρχικα ηθελα να αγορασω την συσκευη της Sirius. Στην συνεχεια με το ψαξιμο βρηκα την αλλη συσκευη η οποια κανει και για χρηση στο σωμα και ειναι και λιγο πιο οικονομικη και ειπα να ρωτησω την γνωμη σου. Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο λινκ απο την συσκευη που αναφερεις; κανει και για χρηση στο σωμα;
    Επισης αν δεν σε βαζω σε κοπο θα ηθελα και μια συγκριση μεταξυ του pulsar και του αντιστοιχου της brighttherapy (http://www.brighttherapy.com/led-light-therapy-led-acne-lamps/bright-therapy-bt-sr09a-pimple-remover-heat-blue-light-therapy-pimples-remover.html)
    Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. katerinio όλες οι συσκευές που αναφέρεις και στα δύο site, είναι ακριβώς ίδιες μεταξύ τους.
    Απλά εγώ χρησιμοποιώ για καθαρισμό την clarisonic που είναι διαφορετικής εταιρείας και θεωρείται η καλύτερη στο είδος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλημερα Μαρια.Τι κανεις;Διαβασα για ολες αυτες τις συσκευες και αληθεια καταμπερδευτηκα!!!!!!Ποια μου προτεινεις να παρω για:ουλες,ολο το προσωπο σχεδον με πααααααααααααρα πολυυυυυυυ ανοικτους πορους,σακκουλες στα ματια,χαλαρωση,αντιγηρανση.Δεν θελω και πολλα ε;καιαπο που μπορω να την προμηθευτω;Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Έλενα καλημέρα!
    Ξέρω ότι υποσχέθηκα να κάνω κάποιον οδηγό για να επιλέγετε συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας αλλά με έχουν αναθέσει ένα μεγάλο project στην δουλειά μου και έχω πολύ δουλειά ακόμα και το απόγευμα στο σπίτι και δεν προλαβαίνω καθόλου. Το έχω σχεδόν έτοιμο αλλά αναγκάστηκα να το αφήσω μέχρι να ξεμπλέξω κάπως.... Τελος πάντων αυτό που μπορώ να σου προτείνω ως αρχή είναι να πάρεις ένα dermaroller οπωσδήποτε... και την συσκευή φωτοθεραπείας την Αurora.
    Στα άρθρα που σε παραπέμπω έχω και links για το που θα βρεις τα προϊόντα. Όταν τα παραλάβεις ενημέρωσέ με, αν χρειαστείς, να σου δώσω κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης τους. Φιλάκια και καλές αγορές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπερα Μαρια.Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Καλη ευκολια στην δουλεια σου.Η aurora ειναι αυτη που εχει η Ρασελ;Μπηκα στο site και την βρηκα 149 ευρω.Μιλαμε για την ιδια;Και ξεχωριστα τελωνειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ξεχασα να πω το dermaroller το εχω.Αλλα ,τι πρωτοτυπια,δεν το χρησιμοποιω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Για σου Μαρία, σ ευχαριστώ για τα καταπληκτικά άρθρα και τον χρόνο που αφιερώνεις σε όλες εμάς με της πολλές ερωτήσεις. Ενδιαφέρομαι για την ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι για την οποία διαβάζω πολύ καλά σχόλια και η οποία όπως φαίνετε μπορεί να λύση πολλά προβλήματα. Τριχόπτωση, ενυδάτωση, σύσφιξη, λιποδιάλυση και άλλα προβλήματα, χρησιμοποιώντας βέβαια το ανάλογο υλικό. Δυστυχώς όμως χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις και οι συνεδρίες είναι ακριβές . Είδα στο you tube ότι η χρήση του πιστολιού είναι πολύ απλή και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να αγοράσω και να το χρησιμοποιώ μόνη μου. Ποια είναι η συμβουλή σου? Γνωρίζεις τη πρέπει να προσέξω και με ποια κριτήρια κάνουμε μια τέτοια αγορά? Στο ebay γράφοντας meso gun μου εμφανίζει μόνο 1 μοντέλο σε πολύ καλή τιμή βέβαια.
    Σ ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την απάντηση σου
    Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έλενα η Ρασέλ δεν έχει την aurora. Μπορείς να την πάρεις μόνο από το site. Τελωνείο επειδή έρχεται από Αμερική μπορεί να πληρώσεις μπορεί και όχι. Είναι πάντοτε ένα ρίσκο όταν αγοράζεις από χώρες εκτός EU.
    Το Dermaroller αφού το έχεις να το χρησιμοποιείς! Τι μέγεθος είναι 0,5mm η 1.00mm; Για ουλές, πόρους και αντιγήρανση καλύτερο είναι το 1.00mm ή και το 1.5mm. Αν έχεις ένα από τα δύο αυτά τα μεγαλύτερα κάνε μία φορά την εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες αφού απλώσεις πρώτα στο πρόσωπο να τελείως φυσικό προϊόν.
    Το 0,5 είναι πολύ καλό επίσης αλλά κατάλληλο περισσότερο για ενίσχυση της διείσδυσης των καλλυντικών μας γιατί τρυπάει πολύ επιφανειακά για να έχει κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Όπως και να έχει πάντως βγάλτο από το συρτάρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η αurora μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα κάτω βλέφαρα. Απλά πρέπει να προσέχεις να μην εκθέτεις τα μάτια σου στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ζ καλημέρα,
    τα γνωρίζω τα meso guns και πιθανά να μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις αλλά τα φοβάμαι λίγο για προσωπική χρήση. Θα πρέπει επιπλέον να προμηθευτείς και το ειδικό αντίστοιχο διάλυμα για την περίπτωση που σε ενδιαφέρει, τριχόπτωση, αντιγήρανση κτλ... Βέβαια και αυτά τα βρίσκεις σε κάποια site αλλά και στο ebay αλλά σίγουρα θέλει προσοχή το τι θα επιλέξεις μιας και βάζεις το προϊόν βαθιά στην επιδερμίδα
    Νομίζω πως πιο ασφαλής και καλύτερη λύση για προσωπική ιδίως χρήση είναι μία άλλη συσκευή το dermapen, κοίτα λίγο βιντεάκια στο Youtube. Κάνει την ίδια δουλειά και είναι κάτι ενδιάμεσο από το dermarolling και την ενέσιμη μεσοθεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά μπορείς να βρεις στο Internet και φωτογραφίες πριν και μετά. Είναι πολύ πιο ασφαλής τρόπος χρήσης από το mesogun και στο εξωτερικό οι γιατροί χρεώνουν γύρω στα 300 ευρώ για κάθε συνεδρία. Μπορείς να τα βρεις στο ebay ως auto microneedle derma stamp. Η αλήθεια είναι πως το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό ;) Είναι εξαιρετικό εργαλείο για πολλές αισθητικές εφαρμογές.
    Ελπίζω να βοήθησα αλλά αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση είμαι στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Kαλημερα Μαρια.Σ,ευχαριστω για την ενημερωση.Την aurora την γραφεις 113 ευρω αλλα εγω την ειδα 149.Μιλαμε για την ιδια;Ποια να προτιμησω;αυτη η της Ρασελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έλενα καλυτερά να πάρεις προς το παρόν την Aurora και αργότερα την συσκευή δερμοαπόξεσης. Απλά να ξέρεις πως η Aurora θέλει συστηματική χρήση. 4 φορές την εβδομάδα ένα 25λεπτο για κάθε φως. Εάν σε ενδιαφέρει μόνο το κόκκινο για αντιγήρανση τότε ένα 25 λεπτο την φορά αρκεί. Εάν δεν μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο τότε καλύτερα να πάρεις την Timepeel από την Ρασέλ.
    149 είναι η τιμή σε δολλαρια, σε ευρώ είναι γύρω στα 113 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλησπερα Μαρια. Θελω, αν μπορεις φυσικα, την βοηθεια σου γιατι ψαχνω εδω και ωρες και κοντευει να μου στριψει κυριολεκτικα! Θελω να αγορασω μια απο τις συσκευες που σου ανεφερα παραπανω (συγκεκριμενα την BrightTherapy Professional Sonic beauty care system). Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω με τιποτα απο που μπορω να προμηθευτω ανταλλακτικες κεφαλες για να αντικαταστησω τις υπαρχουσες οταν φθαρουν. Eντομεταξυ και στην περιγραφη του προιοντος δεν εχω δει πουθενα να γραφει οτι οι κεφαλες χρειαζονται αντικατασταση μετα απο πχ 4 μηνες. Υπαρχει περιπτωση να μην χρειαζονται οι κεφαλες αλλαγη; Η θα παρω μια συσκευη που μετα απο λιγο καιρο θα μου ειναι αχριστη; Βρε Μαρια μου μηπως θα μπορουσες καποια στιγμη αν και οποτε μπορεις να κανεις κι εσυ μια αναζητηση μηπως και βρεις κατι σχετικο; μηπως ψαχνω εγω με λαθος τροπο...τι να πω δεν ξερω. Σέυχαριστω πολυ και συγνωμη που σε βαζω σε κοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Katerinio κοίταξα και εγώ και για την συγκεκριμένη δεν βρήκα κεφαλές. Θεωρώ απαράδεκτο να μην προσφέρουν στο κατάστημά τους τα ανταλλακτικά... Κοίταξα και στο amazon αλλά δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα μπορούσες να στείλεις μήνυμα στο e-shop να δούμε τι θα σου πούνε. Πάντως στο site που έχει και την Aurora έχει και sonic βούρτσα αλλά εκεί μπορείς να βρεις και να αγοράσεις τις ανταλλακτικές κεφαλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τους εστειλα μηνυμα και περιμενω απαντηση. Το ξερω για το σαιτ της σιριους και αρχικα ηθελα να παρω αυτην αλλα δυστυχως δεχεται μονο πιστωτικη και δεν εχει πειπαλ. Ευχαριστω πολυ Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Mαρια καλημερα.Σ'ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις.Χρονο εχω αλλα φοβαμαι μηπως βαρεθω να τα κανω τοση ωρα.Απο την αλλη λες οτι ειναι τοσο καλη!!!!!Θα δω τι κανω.Θα σε ενημερωσω.Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλημερα Μαρια. Τελικα σημερα μου απαντησαν στο μηνυμα. Τα ανταλλακτικα ηταν ακριβως μπροστα μου κι εγω δεν τα εβλεπα! Τελος παντων τελος καλο ολα καλα που λενε. καλη σου μερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Katerinio η αλήθεια είναι πως και εμένα με βολεύει πολύ το paypal. Πολύ γρήγορο και ασφαλές για ηλεκτρονικές συναλλαγές και e-shopping. Πάντως το site της sirius είναι πολύ αξιόπιστο και δεν υπάρχει πρόβλημα με την χρήση πιστωτικής αν χρειαστεί τελικά να αγοράσεις από εκεί την sonic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Έλενα η συστηματική χρήση είναι θέμα. Εάν δεν το χρησιμοποιείς συστηματικά δεν έχεις αποτέλεσμα. Προσωπικά βέβαια όταν χρησιμοποιώ την Aurora βλέπω άμεσα πιο ξεκούραστη όψη αλλά έχει να κάνει και με το πως ανταποκρίνεται ο κάθε οργανισμός. Το σύνηθες είναι η συστηματική χρήση για να αρχίσεις να βλέπεις διαφορά. Αν τα βαριέσαι αυτά αστο καλύτερα τότε μην ξοδεύεσαι.

    Γιατί όμως δεν κάνεις με το dermarolling που έχεις; Μην το περιφρονείς... Κάνε δύο φορές την εβδομάδα και βάλε ένα φυσικό αναπλαστικό serum μετά και θα δεις σημαντική βελτίωση χωρίς να αφιερώνεις πολύ χρόνο.
    Για σύσφιξη που σε απασχολεί αν θέλεις σκέψου και κάποια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που θέλουν πολύ λιγότερο χρόνο χρήσης και έχουν πολύ καλά και εμφανή αποτελέσματα. Απλά αυτές είναι λίιιιιγο ακριβούτσικες...
    Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτήν την ζωή.... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Οκ, Κατερίνα μου τέλεια! θα περιμένω να μας πεις τις εντυπώσεις σου όταν την παραλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Kαλημερα Μαρια.Αργω λιγο να απαντησω αλλα ειχαμε κατι προβληματα υγειας του αντρα μου και τρεχαμε στους γιατρους.Ετσι δεν μπηκα καθολου.Σ'ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.Ποσο λιιιιγο ακριβη ειναι η συσκευη με ραδιοσυχνοτητες1Την δερμοαποξεση λες να μην την παρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Έλενα περαστικά κορίτσι μου στο σύζυγο σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...
    Η συσκευή δερμοαπόξεσης είναι σίγουρα πολύ καλή και θα δεις διαφορά στην υφή και στους πόρους αλλά απ΄ότι κατάλαβα σε προβληματίζει περισσότερο η χαλάρωση γι αυτό σου πρότεινα συσκευή ραδιοσυχνοτήτων.
    Δες εδώ μία που είναι πολύ καλή την Bipolar RF
    Πιο οικονομική ακόμη είναι και αυτή
    mini monopolar
    Είναι μονοπολική και μπορεί να έχει και λιποδιαλυτική δράση. Αν σε ενδιαφέρει, κάτι τέτοιο μπορεί να σε βολέψει. Δεν ξέρω πόσο δυνατή είναι στο θέμα της σύσφιξης, ίσως όχι τόσο όσο η πρώτη αλλά σίγουρα θα δεις διαφορά. Επίσης η δεύτερη έχει και λειτουργία μεσοθεραπείας. Αν την χρησιμοποιήσεις με ένα φυσικό αντιγηραντικό ενυδατικό ορό θα κάνεις πιο βαθιά διείσδυση των ουσιών που περιέχει. Είναι μια πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομική αν δεν μπορείς να πάρεις την πρώτη συσκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μαρία, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το dermapen φαίνετε καλό , αλλά δεν βάζει το προϊόν βαθιά στην επιδερμίδα όπως τα meso guns.
    Χρησιμοποιώ dermaroller μήνες τώρα και ξέρω πόσο καταπληκτικά είναι τα αποτελέσματα, αλλά με ενδιαφέρει η πιο βαθιά έκχυση. Το πιο οικονομικό πιστόλι Μεσοθεραπείας που βρίσκω είναι αυτό http://www.ebay.com/itm/Hospital-beauty-body-for-Professional-Rejuvenation-Meso-Mesotherapy-Gun-NV-919-/221141040361?pt=US_Skin_Care&hash=item337d087ce9. Θα σου ήμουν ευγνώμον αν του έριχνες μια ματιά όταν έχεις χρόνο για να μου πεις τη γνώμη σου.
    Διαλύματα βρήκα και στην Ελλάδα και μάλιστα σε καλές τιμές.
    Άλλο θέμα- τελικά ισχύ ότι οι ραδιοσυχνότητες είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιούνται σε πολύ αδύνατα πρόσωπα?

    Ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ζωή μου αυτό καλό φαίνεται. Αν το πάρεις τελικά πρόσεξε πολύ την αποστείρωση και τις βελόνες που θα χρησιμοποιείς. Το θεωρώ κάπως τολμηρό να κάνεις μόνη σου μεσοθεραπεία αλλά όχι και αδύνατο. Απλά να ενημερωθείς σωστά και να ξεκινήσεις πολύ σταδιακά. Εσύ κορίτσι μου είσαι "χειρότερη" από μένα :))Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν το τόλμησα τελικά. Εννοείται πως θα περιμένω με αγωνία ενημέρωση... Αλήθεια που βρήκες υλικά μεσοθεραπείας; Εγώ ξέρω ένα site αλλά δεν είναι ελληνικό. Σκέφτομαι να πάρω το dermapen κάποια στιγμή και να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω με διαλλύματα μεσοθεραπείας. Θα προτιμούσα όμως να τα αγόραζα και εγώ από ελληνικό μαγαζί αν υπάρχει η δυνατότητα. Έχουν κάποιο site η από αντιπροσωπεία; Αν μπορείς γράψε μου κάποιο λινκ αν έχουν site ή τηλ επικοινωνίας.

    Όσο για τις ραδιοσυχνότητες, αν είναι διπολικές είναι εντάξει ακόμα και για αδύνατα πρόσωπα. Δρούν επιφανειακά και δενγτάνουν στον λιπώδη ιστό. Οι μονοπολικές όμως αν και ισχυρές είναι επικύνδυνες και οι τριπολικές είναι οκ αλλά με επιφύλαξη...

    Θα περιμένω νέα σου. Φιλιά και καλό ΣΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ζωή το έλαβα το μήνυμα και δεν το δημοσίευσα όπως μου ζήτησες. Επειδή όμως δεν εμφανιζόταν ολόκληρο δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα όσα μου έγραψες. Στείλε μου μόλις μπορέσεις ή όταν γυρίσεις από το ταξίδι σου mail στο admin@e-gynaika.com. θα ήθελα να μου πεις και τι τιμές σου είπαν, γιατί δεν τις παρουσιάζουν στην σελίδα τους αλλά ούτε και στο μήνυμά σου τις είδα. Εγώ βρήκα πάντως meso solutions και στο ebay σε πολύ λογική τιμή. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω το link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαρία καλημέρα.
    Έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν. Ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά. Θα ήθελα να σε ρωτήσω για το προϊόν Dermaroller Lipopeptide® ΝL Collagen Booster αν το γνωρίζεις και ποια η γνώμη σου για αυτό προκειμένου να το χρησιμοποιήσω με τη συσκευή dermaroller. Αν γνωρίζεις για κάποιο άλλο προϊόν από Ελλάδα θα ήθελα να μου το προτείνεις. Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ελένη δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται αξιόλογο προϊόν. Δεν ξέρω την τιμή του αν είναι λογική τότε δοκίμασε το. Από Ελλάδα αυτό που χρησιμοποιώ εγώ ως επί το πλείστον είναι ορός με υαλουρονικό και βιταμίνες που φτιάχνει η Ρασέλ. Το εναλλάσσω ή και το συνδυάζω με αμπούλες μεσοθεραπείας που παίρνω από το ebay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μαρία ,τι προιόν προτείνεις να βάλω στο δέρμα για να κάνω φωτοθεραπεία ? Εκανα κάποιες επισκέψεις σε κέντρο κ μου βάζανε απλό ζελέ υπερήχων .. ποια είναι η γνώμη σου ? Και σχετικά με την λειτουργία του ιονισμού που έχουνε οι συσκευές υπερήχων , μπορώ να βάλω Serum το οποίο να μην είναι free oil? Ευχαριστώ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τούλα για φωτοθεραπεία δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι οπωσδήποτε. Μπορείς αν θέλεις να βάλεις αν θες ένα απλό serum. Για την λειτουργία ιονισμού οπωσδήποτε oil free. Βασικά όμως για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία με ιονισμό πρέπει να χρησιμοποιείς ειδικά ιονισμένα προϊόντα. Γενικά είναι δύσκολο να τα βρεις για ατομική χρήση γιατί τα διαθέτουν οι εταιρείες μόνο στους επαγγελματίες... (λογικό αν το καλοσκεφτείς) Μπορείς όμως να βρεις στο ebay και στο amazon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μαρία μου οι συμβουλές σου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Βασικά η συσκευή Aurora που μου είπες,πόσο στοιχίζει?Τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά και δεν ξέρω κατά πόσο έχω την δυνατότητα να την αγοράσω :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. zoyzoyna22 κοστίζει γύρω στα 115 ευρώ + μεταφορικά.
    Το οικονομικό είναι πράγματι θέμα για τον περισσότερο κόσμο πλέον... Ας την έχεις απλά στα υπ όψιν και αν κάποια στιγμή διευκολυνθείς μπορείς να την πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σε ευχαριστώ Μαρία μου.Να σου πω την αλήθεια περίμενα να είναι πιο ακριβό. Όταν διευκολυνθώ θα το πάρω. Τα μαζεύω και εγώ τα χρήματα όπως και ένα παιδάκι του δημοτικού που θέλει να αγοράσει κάτι. :)
    Να σε ρωτήσω όμως χρειάζεται να αγοράσω και άλλα εξαρτήματα για την λειτουργία του. Όπως για παράδειγμα το φως (μπλε ή κόκκινο, δεν ξέρω τι χρειάζεται στην περίπτωσή μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. zoyzoyna22 η Aurora διαθέτει στην ίδια συσκευασία (δηλ κανένα έξτρα κόστος) και τις τρεις συχνότητες με αντίστοιχες κεφαλές που απλά κουμπώνουν πάνω στην συσκευή. Στην περίπτωσή σου χρειάζεται το μπλε και το κόκκινο εναλλάξ. Εάν έχεις σημάδια από προηγούμενα σπυράκια τότε είναι χρήσιμο να χρησιμοποιείς και το πράσινο(βοηθά στο να μειωθούν οι δυσχρωμίες). Αυτό βέβαια σημαίνει απλάπερισσότερος χρόνος που πρέπει να αφιερώσεις στις θεραπείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μαρία μου αυτό το μηχάνημα είναι αρκετό για το πρόσωπό μου?Είμαι 26 χρονών. Αν και με μπερδεύουν με μαθήτρια του λυκείου :ρ, λόγω του ροδαλού δέρματος μου (με ροδοχρος ακμή) και την ανυπαρξία ρυτίδων,η περίοδος χάρητος δεν κρατάει αν δεν προσέξουμε και λίγο το δέρμα μας. Εγώ χρησιμοποιώ μόλις ένα λαδάκι αργκάν στο πρόσωπο και τα μάτια και μια αντιλιακή της Solene το πρωϊ. Κάτω από την αντιλιακή βάζω τζελ αλόης. Για το καθαρισμό χρησιμοποιώ ένα σαπουνάκι με τσαγιόδεντρο. Μια φορά την εβδομάδα κάνω πήλινγκ με ζάχαρη και βάζω μια φυσική μάσκα.Αυτά. Τίποτα σπουδαίο. Πιστεύεις ότι θα χρειαζόμουν κάτι επιπλέον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μαρία συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις μου. Σε έχω τρελάνει. Με την Aurora χρειάζεται να χρησιμοποιώ ειδική κρέμα ή κάποια κρέμα που να μην χρησιμοποιώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μαρία... προχθές (Κυργιακή βράδυ)παράγγειλα την Aurora απο το επίσημο Site .. δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα .. λες να έγινε καμιά στραβή? η κάρτα μου είναι μείον 140ευρώ πάντως .. φοβάμαι λίγο γιατί έκανα μια βιαστική κίνηση κ έφυγε η παραγγελία πριν ολοκληρώσω τα πλήρη στοιχεία μου ..κ ενώ τους έστειλα email να προσέξουν τα στοιχεία που θα το στείλουν δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση εκτός απο ένα κενό μήνυμα που ήρθε στο email μου την ώρα που έκανα την παραγγελία μου , κ απλά το hotmail μου γράφει το εξής: Προσοχή. Αυτός ο αποστολέας απέτυχε στους ελέγχους εντοπισμού απάτης που εφαρμόζουμε.Αν ήταν με paypal δεν θα ανησυχούσα .. τι λές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Toula μην ανησυχείς καθόλου το site είναι αξιόπιστο . Έχω παραγγείλει και εγώ και άλλες κοπέλες και καμιά μας δεν είχε πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά τα στοιχεία που δεν πρόλαβες να συμπληρώσεις... τι ακριβώς δεν έγραψες; Πήγαινε αν θέλεις και επικοινώνησε μαζί τους πάλι και μέσω της φόρμας επικοινωνίας (support από το μενού) για να είσαι σίγουρη. Κράτα με ενήμερη όταν θα έχεις νεώτερα. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. zoyzoyna όχι, δεν χρειάζεται κάποια κρέμα ειδική με την χρήση συσκευής φωτοθεραπείας. Επίσης μην την χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με κρέμα που να περιέχει AHA, ή ρετινόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Zoyzoyna όσον αφορά την φροντίδα της επιδερμίδας σου καλά είναι μιας και έχεις πρόβλημα με ροδόχρους ακμή να μην παραφορτώνεις το δέρμα σου με πολλά προϊόντα. Συνήθως τα άτομα με αυτόν το τύπο επιδερμίδας ανταποκρίνονται καλά σε απλές ρουτίνες περιποίησης με φυσικά προϊόντα. Η αλόη που χρησιμοποιείς και το λάδι αργκάν είναι καλά. Για το πήλινγκ όμως διαφωνώ. Πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνεις καθόλου, απλά χρησιμοποίησε ένα πανάκι για να πλένεις το πρόσωπό σου με αυτό σαπουνίζοντας και τρίβοντας το ελαφρά μία με δυο φορές την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαρία μου σε ευχαριστώ. Θα τηρήσω το πήλινγκ που μου προτείνεις. Φαίνεται απλό. Υποθέτω πως το πανάκι θα πρέπει να είναι όχι και τόσο μαλακό, για να καθαρίσουν οι πόροι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ζουζούνα μια μικρή πετσετούλα είναι μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μαρία την συσκευή Aurora, πως θα την εφαρμόζω στο πρόσωπο. Θα πρέπει να φοράω κάποια ειδικά γυαλιά.Γιατί με κλειστά τα μάτια που θα ξέρω που να την εφαρμόσω?Φοβάμαι μην αυτό το φως προκαλεί πρόβλημα στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Zoyzoyna ακόμα και αν βάζεις τα ειδικά γυαλιά μπορείς να βλέπεις. Είναι όπως τα γυαλιά ηλίου απλά λίγο πιο σκούρα... Αλλά και χωρίς αυτά αν δεν ρίχνεις το φως στα μάτια δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η συσκευή κατά την θεραπεία είναι συνεχώς σε επαφή με την επιδερμίδα και το φως δεν διαχέεται. Θα κοιτάξω να βρω κανένα βίντεο χρήσης να το βάλω στο άρθρο για να μπορείτε να δείτε πως την χρησιμοποιούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αχ Μαρία σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να υπάρχει κάποιο βίντεο γιατί την ψιλοφοβάμαι αυτή την συσκευή. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι ανάλογο. Θα προτιμούσα να φορέσω γυαλιά κατά την χρήση, γιατί είμαι λίγο ατσούμπαλη. Αυτά τα ειδικά γυαλιά που μπορώ να τα βρω?Θα ήθελα να είναι μικρά ώστε να μπορώ να ρίχνω το φως και στην κάτω περιοχή των ματιών.Αναρρωτιέμαι αν στο σώμα μπορώ να το εφαρμόσω. Αν και φοβάμαι τα σημεία που έχω κάποιες ελιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Zoyzoyna είναι πολύ ασφαλής η χρήση της. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια και σε επαγγελματικές αλλά και σε προσωπικές συσκευές. Για το σώμα δεν το συνιστώ όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα αλλά γιατί ο χρόνος που θα χρειαστείς για να κάνεις στο σώμα ώστε να δεις κάποια ορατή διαφορά είναι μη ρεαλιστικός. Εδώ ακόμα και για το πρόσωπο η δέσμευση συστηματικής χρήσης είναι για πολλά άτομα θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μαρία την Aurora την χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για 25 λεπτά?Και όταν λες εναλλάξ εννοείς την μια μέρα το κόκκινο φως την άλλη το μπλε και την άλλη το πράσινο?Δηλ. όχι τα τρία φώτα την ίδια μέρα?Γιατί μετά θα θέλω 1 ώρα και 15 λεπτά συνολικά.:q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Zoyzoyna καλά είναι να κάνεις για ένα αρχικό διάστημα τα μπλε και το κόκκινο εναλλάξ μέρες. Να επικεντρωθείς δηλαδή στην ίαση του δέρματος. Μετά ασχολείσαι με τις δυσχρωμίες δηλ το πράσινο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μαρία καλησπέρα και συγχαρητήρια για το όμορφο site σου. Διάβασα το άρθρο σου για τα οφέλη της συσκευής φωτοθεραπείας και η αλήθεια είναι ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον . Έιμαι 35 χρονών και το πρόσωπο μου παρουσιάζει τα ακόλουθα προβλήματα.
    1. Δυσχρωμίες ,σημάδια απο χημικό peeling κτλ.
    2. Ρυτίδες έκφρασης. Αυτή όμως που πραμματικά με ενοχλεί είναι στο μεσοφρύο. Η μόνιμη έκφραση θυμού με τρελαίνει
    3. Σπασμένα αγγεία (στην μύτη και στα μάγουλα)
    Με την ακμή δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα αν και κατά καιρούς βγάζω διάφορα σπυριά.

    'Εχω κουραστεί απίστευτα καθώς ενώ παλαιότερα δεν είχα ιδιαίτερα σημάδια στο πρόσωπο ύστερα απο κάποιες αποτυχημένες θεραπείες παρουσίασα σημάδια (ουσιαστικά προσπαθώντας λύσω το πρόβλημα ενός σημαδιού που είχα στο πρόσωπο κατέληξα ύστερα από βαθύ χημικό peeling να έχω σημάδια από το "έγκαυμα"). Δοκίμασα να κάνω σε άλλη γιατρό χημικό και με στόχο τον αποχρωματισμό τους όμως δεν είδα κάποια βελτίωση και επίσης το κόστος είναι μεγάλο καθώς στην περίπτωση μου απαιτούνται πολλά χημικά και σύμφωνα με την δερματολόγο τα αποτελέσματα δεν είναι σίγουρα.
    Έχω δοκιμάσει λευκαντικές κρέμες (είτε απο δερματολόγο συνταγογραφημένες ή του εμπορίου) και πάλι όμως δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα (κάποιος αποχρωματισμός ναι αλλά όχι σημαντική βελτίωση).
    Έτσι αποφάσισα να αγοράσω την aurora.
    Ήθελα όμως να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.
    1.Κάνει λόγω των σπασμένων αγγείων να χρησιμοποιήσω την συσκευή;
    2.Ποιά ρουτίνα θα συνιστούσες να ακολουθήσω (δηλαδή ποιές κεφαλές,με τι συχνότητα,τυχόν κρέμες που πρέπει να χρησιμοποιώ, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω κατά την διάρκεια χρήσης κτλ)
    Συγνώμη αν σε κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Emy το πράσινο φως βοηθάει στις δυσχρωμίες αλλά θέλει υπομονή και τα αποτελέσματα είναι σταδιακά ιδίως αν είναι έντονο το πρόβλημα. Πρόσφατα ανακάλυψα στο ebay αυτήν την led μάσκα με 3 χρώματα. Πιάνει όλο το πρόσωπο και είναι πολύ βολική και γρήγορη στην χρήση. Πιστεύω πως θα βοηθήσει να κάνεις τις θεραπείες πιο συστηματικά.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αγγεία ίσα ίσα που η φωτοθερεπεία τα δυναμώνει. Επίσης συστηματικές θεραπείες με υπέρηχο και αμπούλες βιταμίνης C σε συνδυασμό με λευκαντικές θα σε βοηθήσουν χωρίς τις πιθανές παρενέργειες των συνταγογραφούμενων κρεμών που πιθανολογώ ότι περιέχουν υδροκινόνη. Ο συνδυασμός airol με συσκευή δερμοαπόξεσης πιστευω πως επίσης θα σε βοηθήσει να μειώσεις τις δυσχρωμίες. Τα υπόλοιπα, επειδή τώρα με πιέζει ο χρόνος, τα λέμε αφού πάρεις κάποια συσκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου! Όπως σου έγραψα έχω ήδη παραγγείλει την aurora οπότε όταν την παραλάβω επικοινωνήσω και πάλι μαζί σου.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Γεια σου Μαρία!θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σου! Εχω υποψιν μου να αγοράσω μία από τις δύο συσκευές, την aurora ή nova της ίδιας εταιρίας. Εχω ακμή κ έχουν ξεκινήσει οι πρώτες μικρές ρυτίδες. Επίςης εχω γεννήςει πρόςφατα με αποτέλεςμα να εχω κ αφυδάτωςη. Ποιά είναι η γνώμη σου; Σευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Penny θα σου συνιστούσα να πάρεις την aurora και για τις ρυτίδες καλύτερα να πάρεις μια συσκευή υπερήχου που να έχει και ιονισμό σαν αυτήν που έχω εγώ δες εδώ. Εάν η ακμή που έχεις είναι περισσότερο βαθιά εσωτερικά σπυράκια, πάρε την Sirius είναι πολύ καλή για αυτά. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Καλημέρα Μαράκι! Σ´ευχαριστώ πάρα πολύ! Πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα πολύ μπερδευτεί...φιλιά κ μπράβο σ´ αυτό που κανεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ειδα αυτη την συσκευή http://www.ebay.com/itm/Photon-3Color-3Mhz-5-in1-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Skin-Care-Massager-Beauty-D0139-/130940439565. Ποια είναι η γνώμη σου; Αυτή λέει οτι έχει και την φωτοθεταπεία, χρειάζεται και η aurora όμως; Κάνει καλύτερη δουλειά; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. H λειτουργία φωτοθεραπείας είναι πολύ βασική σε αυτές τις συσκευές. Ακόμα και στα πιο δυνατά μοντέλα η φωτοθεραπεία δίνει πολύ σταδιακά αποτελέσματα με συστηματική και μακροχρόνια χρήση. Εκτός και αν πάρεις τα επαγγελματικά που ακόμα και αυτά πάλι θέλουν τον χρόνο τους αλλά λιγότερο. Σε αυτές τις συσκευές είναι απλά μια συμπληρωματική λειτουργία στον υπέρηχο και ιονισμό. Η Aurora είναι πολύ πιο αξιόλογη σαν συσκευή φωτοθεραπείας ασυζητητί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μαρια να ρωτησω κατι (αργησα η ατιμη) ποια συσκευη κανει για ακμη,εσωτερικα λευκα σπυρακια που οταν τα σπας βγαινει λευκο σμηγμα.Εχει δοκιμασει τα παντα μεχρι και βαρια αντιβιωση(ρακιουταν) για 6 μηνες αλλα τιποτα.Ειναι κριμα να ταλαιπωρειται,κατι θα υπαρχει σιγουρα,ειναι νεα κοπελα 26 ετων,αν ξερεις,οτι ξερεις παρακαλω κατατοπισε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Kiki μου σε τέτοια βαριά μορφή ακμής που ακόμα και το raccutane δεν έκανε δουλειά δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια πολύ καλή, επαγγελματικού τύπου, συσκευή φωτοθεραπείας με δυνατό μπλε και κόκκινο φως. Με συστηματική χρήση μπορεί να δει αποτέλεσμα. Ξέρω πως στο εξωτερικό τουλάχιστον είναι μία από τις πολύ διαδεδομένες θεραπείες στα ιατρεία των δερματολόγων για ακμή. Επίσης πες της να κόψει για ένα διάστημα τελείως οποιαδήποτε πηγή γαλακτοκομικών. Ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό ατόμων που πάσχουν από ακμή οφείλεται σε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά και βλέπουν θεαματική βελτίωση σύντομα μετά τον αποκλεισμό τους από την διατροφή. Εάν ενδιαφέρεται για κάποια συσκευή πες μου μόλις βρω χρόνο να το κοιτάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. μαρια δεν ειναι τοσο τραγικα οπως αφησα να εννοηθει.Αν κοιταξεις μονο απο πολυ κοντα εχει μικρα σπυθουρακια,τα οποια με εναν καθαρισμο φευγουν,ειναι ομως χρονια αυτη η κατασταση.Αν ηταν τεραστιο το προβλημα ισως να εβρισκε καποια λυση.Ναι για καποια συσκευη ρωταω,η καποια λοσιον κρεμα;;;ο καθαρισμος πρεπει να γινεται;;Σε ευχαριστω, καλο Πασχα με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Κική μου σε αυτήν την περίπτωση η Clarisonic ή παρόμοιου τύπου συσκευή με ένα καθαριστικό σαλικυλικού οξέους, ένα ήπιο γαλακτικό σαλικυλικό peel τους χειμερινούς μήνες και συστηματική φωτοθεραπεία θα την βοηθήσουν σημαντικά. Δες εδώ μία βολική τύπου μάσκα συσκευή φωτοθεραπείας στο ebay. Επίσης ας δοκιμάσει και μια αγιουβέρδικη κρέμα για ακμή και δερματοπάθειες την Skinelle (στα φαρμακεία). Είναι φυσική, εξαιρετική.. και πολύ οικονομική. Οπότε δεν έχει τίποτα να χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Mαρια σε ευχαριστω πολυ,Χρονια Πολλα με Υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Γεια σου μαρια μου θα ηθελα να σε ρωτησω για αυτες της συσκευες για τον αδερφο μου θα ηθελα να ρωτησω δλδ για αντρες κανει?απο καποια σπυρακια που καταδιαστηματα εμφανιζει πισω στην πλατη κ στον πωπω του κ επειδη κανει απεραντες προσπαθειες τωρα πλεον να μην τα πειραζει αλλα ειτε τα πειραζει ειτε οχι καποιο σημαδι μενει.πισω στην πλατη απο το πειραγμα εχει εμφανισει κατι σαν καφε σημαδια κ στον πωπω του κ στην μεση αυτες η συεσκευες που λες κανουν δουλεια για αυτα?κ κατι αλλο για τα αιμαγειωματα της λεγωμενες κοκκινες ελιες κανουν κατι?κ για της ριτιδες εκφρασης στους αντρες κανει?κ αν ναι ποια συσκευη μπορεις να μου συστησεις?ευχαριστω εκ των προτερων!ριτιδες εκφρασεις για μελοντικα μιλαω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Melina κάνει και για άντρες αλλά με τις συσκευές φωτοθεραπείας για ατομική χρήση πολύ δύσκολο να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο για να κάνεις θεραπείες σε εκτενή σημεία σε όλο το σώμα. Το θεωρώ ανέφικτο πρακτικά... Ακόμα και για το πρόσωπο θέλει ώρα και υπομονή... Για τα αιμαγγειώματα δεν κάνουν όχι και για τις ρυτίδες έκφρασης τίποτα ιδιαίτερο σε άντρες και γυναίκες.
    Για τις ρυτίδες έκφρασης καλή θεραπεία είναι συσκευή υπερήχου με τις αμπούλες mesolift των dermedics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μαρια μου γεια σου! Η συσκευη φωτοθεραπειας κανει και για μαυρους κυκλους; Μπορει να χρησιμοποιηθει στα πανω και κατω βλεφαρα; Εχει αποτελεσματα αν γνωρ´ιζεις; Σ ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Mary μου η συσκευή φωτοθεραπείας απαγορεύεται για χρήση στα μάτια και στην περιοχή των βλεφάρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Η συσκευή υπερήχου αντιμετωπίζει και ρυτίδες; νόμιζα πως ο κυριότερος ρόλος της είναι η διείσδυση προϊόντων και ενυδάτωση. Κάνει μήπως και κάποια ήπια σύσφιξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ναι, πέρα από την διείσδιση προϊόντων, ο υπέρηχος κάνει και ήπια σύσφιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. γεια σου Μαρία .Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σε ρωτήσω για ενα πρόβλημα που με απασχολεί χρόνια τώρα κ που δυστυχώς δεν εχει λυθεί σε όσους δερματολόγους κι αν εχω πάει . ειμαι 38 ετων και εδώ και 8 περίπου χρόνια εχω κάποιες εξάρσεις δερματίτιδας μικρά σπυράκια που σχέδον κάθε εβδομάδα εμφανίζονται κ απο μόνα τους ξαναυποχωρούν κάπως ,μέχρι την επόμενη επανεφάνισή τους ,που ειναι εβδομαδιαίως. εντοπίζονται κυρίως στον λαιμό ,μέτωπο και στο αριστερό κυρίως μάγουλο! το πρόσωπο μου ειναι πολύ λιπαρό με εμφανείς πόρους και με σπυράκια της μορφής που προανέφερα.δεν ειναι έντονα -κύστες αλλα πολύ μικρά και πολλά σαν σπυθουράκια και μάλιστα στον λαιμό εχω και κνησμό πολλές φορές. επιπλέον απο τα διάφορα κλασσικά προιόντα που εχω δοκιμάσει κατά της ακμής το αποτέλεσμα ειναι να εχει αφυδατωθεί κι όλας σε ορισμένα σημεία (κυρίως στο λαιμο) και έχω επίσης και κάποιες λεπτές ρυτιδούλες και χαλάρωση λόγω ηλικίας. μπορείς να μου προτείνεις κάποια συσκευή ,κρέμα ή δεν ξέρω τι αλλο για την περίπτωσή μου?εάν πάρω τη συσκευή φωτοθεραπείας ειμαι καλυμμένη? ή χρειάζομαι και κάτι επιπλέον για αντιγήρανση? ευχαριστώ εκ των προτέρων κ σορρυ για το μεγάλο και κουραστικό μήνυμα αλλα εισαι η μόνη μου ελπίδα πλέον :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Καλως όρισες Airaki στην παρέα μας αν και με πέτυχες στην περίοδο που σταματώ να ασχολούμε με το blog λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προφανώς κάτι σε ενοχλεί, μπορεί να είναι δερματίτιδα εξ επαφής με κάποια ουσία, ή σε εισπνεόμενη αλλεργία (πχ στην χλωρίνη ή άλλα καθαριστικά) ή γύρη φυτών ή καλλυντικά (πρόσεξε και τα προϊόντα μαλλιών) ή τροφική. Πρέπει να βρεις την αιτία βασικά. Όταν το πρόβλημα χρήζει ιατρικής φροντίδας δεν μπορώ να δώσω συμβουλές μιας και δεν ξέρουμε ούτε την αιτία αλλά ούτε έχω και τις γνώσεις για κάτι τέτοιο. Μπορώ να σου δώσω απλά κάποιες συμβουλές και προϊόντα που μπορείς να δοκιμάσεις. Η φωτοθεραπεία και βασικά το μπλε φως πιθανά να βοηθήσει αλλά μόνο αν δοκιμάσεις θα μπορείς να αξιολογήσεις την δράση του στο πρόβλημά σου. Αν σε ενδιαφέρει Μπορείς να βρεις μία μάσκα φωτοθεραπείας στο εβαυ Επίσης άλλα που μπορεί να δοκιμάσεις βοηθήσουν είναι μάσκα ή/και λοσιόν καλαμίνης (στα φαρμακεία) αγνό ζελέ αλόης, η κρέμα calm των Dermedics η συσκευή καθαρισμού foreo. Επίσης φρόντισε το μαξιλάρι σου να είναι πεντακάθαρό και να κρατάς την θερμοκρασία του προσώπου σου δροσερή. Οτιδήποτε δημιουργεί υπεραιμία και φλόγωση θα κάνει την κατάσταση χειρότερη. Επίσης μία άλλη εξαιερετική ηρεμιστική και αντιβακτηριακή κρέμα που πιστεύω θα σε βοηθήσει στην μείωση της λιπαρότητας αλλά και τον έλεγχο των εξάρσεων (από εταιρία με προϊόντα αλόης) είναι μια κρέμα με ιονισμένα σωματίδια ασημιού δεξπανθενόλη και ψευδάργυρο. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μνμ στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μαρία γεια σου. Μέσα στο καλοκαίρι έλαβα την συσκευή φωτοθεραπείας και υπερήχου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ένα τζελ αλόης που αγόρασα,αλλά περιέχει τα ακόλουθα συστατικά : aqua (water), alcohol denat.,glycerin,propylene glycol,aloe barbadensis,polysorbate 20, carbomer,parfum,triethanolamine,imidazolidinyl urea,methylparaben,tetrasodium EDTA,limonene,hydroxyisohexyl-3-cyclohexene carboxaldehyde,hydroxycitronellal,citronellol,linalool,geraniol,CI 42090, CI 19140

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Καλημέρα Μαρία,
    σκέφτομαι να αγοράσω μία από τις μάσκες που προτείνεις μέσω e-bay. Έχω τρομάξει βέβαια με αυτά που γράφετε για τα τελωνεία, τελικά αξίζει ή να την πάρω από Ελλάδα;
    Σε ινστιτούτο μου κάναν πρόσφατα τη μάσκα 7 χρωμάτων ( μάρκα IRIS) για 10 λεπτά με τα χρώματα να εναλλάσσονται. Θεωρείς ότι έχει νόημα, ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω ένα συγκεκριμένο χρώμα για συνεχόμενο χρόνο; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις Ελλάδα και μάλιστα σε καλή τιμή.
      Το τελωνείο είναι πάντα ένα ρίσκο που προσωπικά αποφασίζω να το παίρνω. Κάποιες φορές έχω πληρώσει αλλά τις περισσότερες φορές όχι ιδίως σε μικρά δέματα. Η φωτοθεραπεία είναι καλή για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όλα όσα γράφω στο άρθρο. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά τότε ναι αξίζει.
      Για την εναλλαγή πιστεύω πως έχει νόημα να κάνεις στο δεκάλεπτο από 1-3 διαφορετικά χρώματα το πολύ εξαρτάται με το τι θέλεις να πετύχεις. Τώρα και τα 7 χρώματα τι να σου πω, δεν συνηθίζεται αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν κάνει... Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις την σειρά θεραπειών που σου προτείνουν στο ινστιτούτο και αν δεις ότι έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις να πάρεις μετά μία μάσκα για να κάνεις τις θεραπείες μόνη σου στο σπίτι με τον ίδια τεχνική.
      Θα με ενδιέφερε εννοείται να μάθω τις εντυπώσεις σου αν ολοκληρώσεις τις θεραπείες σου.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.