Bare Minerals: Αγαπημένη Φυσική Σειρά Μακιγιάζ.


Μία από τις πιο αγαπημένες μου εταιρίες προϊόντων μακιγιάζ είναι τα Bare Minerals τα οποία, είναι σε μορφή πούδρας και με φυσική σύσταση 100%!.  Η σειρά περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ,  βάση, κονσίλερ, ρουζ, σκιές, highlighter κ.α όπως και εξαιρετικά πινέλα. Μου αρέσουν γιατί όχι μόνο προσφέρουν πολύ καλή κάλυψη αλλά το αποτέλεσμα είναι διακριτικό, φυσικό και φωτεινό, σχεδόν αόρατο  ενώ ταυτόχρονα.... η σύστασή του είναι  ευεργετική για την επιδερμίδα.



Τα Bare Minerals δεν περιέχουν συντηρητικά, ταλκ,παράγωγα πετρελαίου, αρώματα, χρωστικές ουσίες και άλλα χημικά που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.  Γυναίκες με κηλίδες, η ακμή, ροδόχρους ακμή, και υπερβολικά ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητες και αντιδραστικές επιδερμίδες με αλλεργίες ή ταλαιπωρημένο –γηρασμένο δέρμα θα βρουν αυτήν την σειρά αναντικατάστατη. Πέρα όμως από το άμεσα ωραίο αποτέλεσμα βελτιώνουν σταδιακά τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματος. Είναι δε τόσο αγνά που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορείτε ακόμα και να κοιμηθείτε με αυτά και την άλλη μέρα το δέρμα σας να φαίνεται υπέροχο. Ok ίσως, εγώ όμως προτιμώ παρ όλα αυτά πριν κοιμηθώ να καθαρίζω πάντα το δέρμα μου  και να βάζω την θρεπτική  κρέμα νυχτός μου.

Αξίζει να  αναφέρω πάντως πως σε κλινικές μελέτες των γυναικών ηλικίας μεταξύ 18 και 65 με διάφορες δερματικές παθήσεις που χρησιμοποίησαν bare minerals για δύο εβδομάδες:

  • 76% δήλωσε ότι με τα Bare Minerals  έχει διορθωθεί και βελτιωθεί η εμφάνιση και κατάσταση του δέρματός τους

  • Η συνολική κατάσταση του δέρματος, ομαλότητα, ελαστικότητα και υφή του βελτιώθηκε κατά 49%

  • Η ερυθρότητα μειώθηκε κατά 31%

Πάνω από το 80% των γυναικών πιστεύουν ότι τα bare Escentuals είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα και παρατήρησαν μια μείωση στην εμφάνιση των ελαττωμάτων και των ατελειών.
Πάνω από το 75% των γυναικών παρατήρησαν βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματός τους και είδαν μείωση στην ερυθρότητα και ερεθισμούς.
Πάνω από το 70% των γυναικών συμφώνησαν ότι bare Escentuals λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ότι με την συνεχή χρήσης τους, το δέρμα τους ήταν πιο ήρεμο και η ελαττώθηκε η εμφάνιση ροδόχρους ακμής.
Πάνω από το 60% των γυναικών συμφώνησαν ότι με τη συνεχή χρήση, η εμφάνιση του δέρματός τους είχε βελτιωθεί και ότι είχαν σημαντικά λιγότερα ξεσπάσματα ακμής.


Προσωπική αξιολόγηση

Γενικά για το καθημερινό μακιγιάζ μου, προτιμώ τα Βare minerals λόγω της φυσικής τους σύστασης και διακριτικού αποτελέσματος. Επίσης, επειδή χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα στο πινέλο, όλες οι συσκευασίες   κρατούν  αιώνες.... Την βάση πχ την  αγοράζω το πολύ μια φορά στους 7-8 μήνες. Τα υπόλοιπα τα έχω ήδη κοντά στα δύο χρόνια τώρα χωρίς  μάλιστα να παθαίνουν τίποτα... Εξαρτάται όμως και από πόσες στρώσεις ή πόσο συχνά το χρησιμοποιείς.  Προσωπικά αν και τα τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά,  πάντα απλώνω μια διακριτική στρώση και αν τύχει να θέλω σε κάποιο σημείο περισσότερη κάλυψη, βάζω τοπικά λίγο ακόμα, με ένα μικρό πινελάκι .


Αν και δεν είναι το μόνο makeup που χρησιμοποιώ, είναι όμως από τα αγαπημένα μου και φροντίζω να έχω πάντοτε στο σπίτι. Θα μου πείτε τώρα αφού είναι τόσο καλό γιατί δεν είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείς; Επειδή έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα,  όταν σε κάποιες περιπτώσεις, πχ το το βράδυ  θέλω να κάνω ένα  κάπως  πιο έντονο  μακιγιάζ,  προτιμώ κάποιο που να δίνει ακόμη πιο ομοιόμορφο τελείωμα. Μου αρέσει επίσης να δοκιμάζω.... και  όταν βρίσκω και κάποιο άλλο makeup που επίσης   μου αρέσει πολύ,  μπορεί πότε πότε να τα εναλλάσσω  στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Γενικά όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνω από τα Bare Minerals και  τελικά πάντα σε αυτά ξαναγυρνώ για το καθημερινό μου φυσικό μακιγιάζ.

Ακόμα ένα θετικό της σειράς που αξίζει να αναφέρω είναι πως περιέχουν φυσικό αντηλιακό δείκτη SPF 15 που προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Έχουν βραβευτεί στο εξωτερικό επανειλημμένα και τα προτείνει ο αντικαρκινικός οργανισμός Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικό και αγνό αντηλιακό.  Τον χειμώνα είναι αρκετό αλλά το καλοκαίρι με την έντονη ηλιοφάνεια φορώ οπωσδήποτε κανονικό αντηλιακό με  δείκτη προστασίας 30+ τουλάχιστον....

Έχει Μειονεκτήματα;


Πρέπει να πω πως  η σειρά έχει όντως δύο και.... κάτι μειονεκτήματα....

  • Έχει ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής... αυτό λύνεται με το βίντεο παρακάτω πως δείχνει πως γίνεται και με λίγη εξάσκηση..

  • Θέλει επίσης προσοχή  στη εφαρμογή γιατί μπορεί να γεμίσεις το μπάνιο σου... βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο ρούζ και ιδιαίτερα στις σκιές... Έχουν μεγάλο ποσοστό χρωστικών και επειδή είναι σε μορφή σκόνης μπορεί να γίνει πανικός....

  • Για την εφαρμογή της  βάσης χρειάζεται οπωσδήποτε το ειδικό πινέλο , το Kabuki brush. Τα απλά πινέλα δεν είναι κατάλληλα. Εντάξει αυτό δεν είναι σημαντικό απλά την πρώτη φορά ανεβάζει κάπως το κόστος.
Αν και έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα τύπου mineral τύπου makeup,  κανένα δεν συγκρίνεται με τα bare minerals. Αρκετά μου άρεσαν και αυτά της Jane Iredale αλλά όχι το ίδιο. Του Body shop δε καθόλου.....

H Νέα  compact συσκευασία: Bare minerals ready foundation spf 20

Πρόσφατα η εταιρεία έβγαλε βάση και σε μορφή compact (δες στην φωτό επάνω), το Bare minerals ready foundation spf 20 την οποία αγόρασα πιστεύοντας ότι θα δίνει το ίδιο αποτέλεσμα με την ευκολία όμως και φορητότητα της compact συσκευασίας.  Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά τουλάχιστον απογοητεύτηκα.  Δεν μπορώ να πετύχω με την καμία... καλό αποτέλεσμα... Όσες φορές το δοκίμασα κάπως μου κάνει.. σαν να μην μπορώ να το στρώσω ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.  Το παίρνω όμως  μαζί μου στην τσάντα αν θέλω να φρεσκάρω κάποια σημεία .


Οπότε συνεχίζω με την κλασσική loose συσκευασία.

Ποια απόχρωση να διαλέξω;


Δες πρώτα αυτό το πόστερ που δίνει η εταιρεία ως οδηγό για την επιλογή της σωστής απόχρωσης.



Χρήσιμα tips για την επιλογή της απόχρωσης:


 Βασικά πρώτα ξεκαθάρισε τον τόνο της επιδερμίδας σου:
  • cool εάν η επιδερμίδα σου έχει ροδαλή απόχρωση,

  • warm σταρένια ή κιτρινωπή και

  • neutral εάν δεν είσαι σίγουρη ή είσαι κάπου στο ενδιάμεσο.
Εν συνεχεία διάλεξε....
  • Fair εάν στο κλασσικό μακιγιάζ αγοράζεις την πιο ανοιχτή απόχρωση.

  • Μedium εάν παίρνεις  μεσαίες απόχρωση. Συνήθως οι περισσότερες ελληνίδες ανήκουμε στο medium.

  • Tan είναι για τις μελαχροινές με σκούρα ή για την μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

  • Το Dark και το Deep είναι για εθνικότητες με μελαμψή επιδερμίδα.
Για να τα δοκιμάσεις  και να βρεις την κατάλληλη απόχρωση βάσης, ρουζ, σκιές κτλ. μπορείς να αγοράσεις πρώτα ένα σετ με μίνι δοκιμαστικές συσκευασίες σε διάφορες αποχρώσεις έτσι ώστε να ξέρεις τι σου ταιριάζει πριν παραγγείλεις το κανονικό μέγεθος. Σετ θα βρεις  για fairly light ή  light medium, που συμπεριλαμβάνει 2 διαφορετικές αποχρώσεις της κατηγορίας, πινέλα της σειράς, ρουζ, σπρέι ενυδάτωσης, mineral veil και dvd με μαθήματα μακιγιάζ βήμα προς βήμα. Στις περισσότερες ελληνίδες ταιριάζει το makeup με απόχρωση Medium,  Medium beige 2.3 ή το Golden Medium.

Τα Bare Minerals θα βρεις σε πολύ καλή τιμή  στο e-shop lookfantastic.com με δωρεάν μεταφορικά.

 Δες εδώ τον τρόπο εφαρμογής από μία νεαρή beauty Vlogger...




Δεν είναι και τόσο δύσκολο απλά να προσέξεις να μην βάλεις πολύ στο πινέλο και να το τινάξεις πριν αρχίσεις να το απλώνεις στο πρόσωπο.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση  άφησε την ερώτησή σου στα σχόλια...

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ?
    ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καταστήματα feelunique και lovelula τα οποία αναφέρω στο τέλος του άρθρου είναι από Αγγλία και δεν περνάνε από τελωνείο. Είναι και τα δύο πολύ αξιόπιστα online καταστήματα, με πολύ γρήγορη παράδοση, συνήθως μέσα σε μια εβδομάδα. Τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό η ίδια και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Πληρώνω με πιστωτική και στα δύο. Εάν θέλεις κάποια άλλη διευκρίνηση ρώτα ελεύθερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια αυτό το make up που αναφέρεις κάνει για ξηρές επιδερμίδες? Λέω να το ρισκάρω και να πάρω την απόχρωση που λές, καθώς το get started kit απο ebay μαζί με έξοδα σποστολής κανεί περίπου 46 ευρώ.Ο ποιο ανοικτόχρωμος τόνος απο το medium beige είναι το medium ή το light?λέω να πάρω δύο για να δοκιμάσω μιας και βγαίνουν έτσι τα ίδια χρήματα με το kit.ευχαριστώ για το χρονο σου : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Bare escentuals είναι ιδανικά για όλες τις επιδερμίδες. Εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτίμησε το light (είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το medium). Το απλό medium είναι για επιδερμίδες με ροζ χροιά ενώ το Μedium Βeige εάν η χροιά της επιδερμιδας σου είναι σταρένια ή κιτρινωπή. Σκέψου τι βάση αγόραζες μέχρι τώρα, εάν είχε ροζ ή κίτρινη απόχρωση και αποφάσισε ανάλογα.
    Περιμένω εντυπώσεις :)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ βοηθητικο το αρθρο σου ευχαριστουμε πολυ!Διαβαζω τωρα οτι ειναι διαθεσιμα στα sephora στο εξωτερικο.Να υποθεσω οτι δεν ισχυει το ιδιο για τα ελληνικα sephora?Αλλη μια πρωταρα του e-shopping :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τα έχω δει εδώ στην Ελλάδα τα BE ακόμα. Βέβαια πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν βγάλει τα δικά τους mineral makeup αλλά όσα και εάν έχω δοκιμάσει κανένα δεν μου έστρωσε το ίδιο καλά. Επίσης οι περισσότερες εταιρείες τα έχουν βάλει και ένα σωρό χημικά πρόσθετα. Με κάνει να αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι πραγματικά mineral τελικά. Για μένα τα BE προσ το παρόν τουλάχιτον είναι η μόνη επιλογή ακόμα και εάν χρειάζεται να τα παραγγείλω μεσω διαδυκτίου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που βοήθησα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρία μου θα ήθελα μια βοήθεια. Βάζω τα SLA - Louis Alvarez make up vision 7 αν τα έχεις υπόψη η πούδρα είναι 02. Το ίδιο και κονσίλερ για μάυρους κυλους βάζω της κλινίκ 02. θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς σε τι αριθμό αντιστοιχεί σε αυτά τα μέικ απ. Είμαι άσπρη καθόλου ροζ, λίγο χλωμή. Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα SLA δεν τα γνωρίζω αλλά από την περιγραφή σου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την απόχρωση light. Επίσης να τονίσω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξοικειωθείς με τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους.
    θα κοιτάξω να βρω και εγώ κάποιο καλό βίντεο και να το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι θησαυρός ομορφιάς Μαρία μου ευχαριστώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα πολύτιμε βοηθέ μας..

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια διαφορά αναμεσα στο Bare Escentuals bareMinerals Original Foundation SPF 15 και στο Bare Escentuals bareMinerals MATTE Foundation SPF 15. Ποιο από τα δυο θα προτεινες για ένα δέρμα που υποφέρει από ακμή;

    Ευχαριστώ,

    Βάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Vasso μου αν και το matte είναι για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες σαν την δική μου εγώ που το δοκίμασα δεν μπορώ να πω ότι μου έστρωσε τόσο καλά όσο η κλασσική η εκδοχή. Νιώθω ότι χάνει λίγο από την φυσικότητα και φωτεινότητά του. Αυτή την στιγμή έχω και εγώ το matte αλλά θα παραγγείλω ξανά το κανονικό. Βέβαια το κάθε δέρμα έχει την χημεία του και αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία. Αν μπορείς να βρεις στο ebay κανένα δειγματάκι πάρε να το δοκιμάσεις πρώτα.
    Εννοείται θα ήθελα να μάθω και τις δικές σου εντυπώσεις σε περίπτωση που το δοκιμάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια επανερχομαι.Εγω δεν βαφομαι καθολου.μονο κραγιον φοραω.Θα ηθελα ομως να ξεκινησω με κατι απλο.Τι θα μου προτεινες;Τα μαλλια μου ειναι σκουρα καστανα και το προσωπο ανοιτοχρωμο.Δεν ειναι ασπρο αλλα δεν ειναι και σταρενιο.Φοραω κοκκινο κραγιον και δειχνει ασπρο[το προσωπο]Τωρα τελευταια ξεκινουν κατι σαν σπυρακια και καταληγουν ελιες.Που οφειλεται και πως καταπολεμουνται;Επισης ενα απαλο χνουδι στις παρειες που μου την δινει ομως σκληρα χαχαχαχαχαχα.Το κανω αποτριχωση αλλα δεν νομιζω να εξασθενη.Τι να κανω με ολα αυτα;Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλενα όσο και να θέλω να σας βοηθάω δεν μπορώ να δίνω τόσο εξατομικευμένες συμβουλές. Είναι πράγματα για τα οποία κάποιος πρέπει να σε δει από κοντά. Για το makeup καλύτερα να επισκεφτείς ένα κατάστημα καλλυντικών και να σου κάνουν ένα μακιγιάζ να δεις τι χρώματα σου προτείνουν. Αν ενδιαφέρεσαι για τα Β.E μάλλον η light απόχρωση είναι αυτή που σου ταιριάζει. Για τι ελιές που αναφέρεις επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι. Θα πρέπει να επισκεφτείς ένα δερματολόγο.
    Για την τριχοφυΐα στις παρειές στα φαρμακεία υπάρχουν κρέμες που καθυστερούν και εξασθενούν την τριχοφυΐα έτσι ώστε να ελαττώσεις λίγο το πρόβλημα ή με τις ταινίες με κρύο κερί μια φορά τον μήνα και καθάρισες, είναι πανεύκολο και γρήγορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρία έχω ροδόχρο νόσο και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με make up που είτε δεν στρώνουν καλά είτε με ερεθίζουν.
    Θα ήθελα να μου πεις ποια θεωρείς κατάλληλη απόχρωση για jane iredal make up για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά με κοκκινίλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν προτιμάς στο κανονικό σου makeup αποχρώσεις προς το ροζ πάρε το light beige αν τις πιο κίτρινες το Warm Silk. Αν προτιμάς ουδέτερο τόνο τότε το Bisque. Στο ebay πάντως πολλές φορές μπορείς να βρεις οικονομικά δειγματάκια για να δοκιμάσεις διάφορες αποχρώσεις πριν επενδύσεις σε κανονικό μέγεθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ είναι πολύ ωραίο το blog σου.Σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς και μπράβο που έχεις τόση όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ MAKE UP "La roche posay toleriane teint mineral 13 9.5g". ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MAKE UP ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΙΣΧΥΕΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΒΕΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ?
    ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, MAGNESIUM, STEARATE, TRIISOCETYL CITRATE, STEARIC ACID, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, CETYL DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, LAUROYL LYSINE, +/- MAY CONTAIN, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77163 / BISMUTH, OXYCHLORIDE, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES,CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES
    CI 77491 MICA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Zoyzoyna αν ρωτάς αν έχει φυσική σύσταση όχι δεν έχει που να με ανησυχεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις μπορείς να ελέγξεις τα συστατικά του και οποιαδήποτε άλλα εδώ http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Μαρία,
    Ήθελα να σε ρωτήσω αν αυτήν την πούδρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω και στην περιοχή των ματιών,εκεί δηλαδή που κανονικά θα έμπαινε το κονσίλερ. Δεν μου αρέσει να βάζω πολλά πάνω στο πρόσωπο μου είναι και λίγο ευαίσθητο. Θέλω κάτι να καλύπτει την κοκκινίλα που εμφανίζεται κατά καιρούς στο πρόσωπό μου και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όλο το πρόσωπο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρέπει να βάλω και κάποια βάση πριν από αυτό? Βάζω βασικά μια κρεμούλα που μου φτιάχνει η Ρασέλ για την ροδόχρους ακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι μπορείς, γιατί δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θέλει κάποια βάση. Αρκεί η ενυδατική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρία το παρέλαβα σήμερα. Απλά τέλειο!Τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρια Χρονια Πολλα με υγεια.Ειδα στο twitter οτι πηρες το ΒΕ makeup με spf 15.Δεν τα γνωριζω καθολου,αυτο ειναι μευκαπ σε πουδρα;;;πως το αναμειγνυεις η μπαινει ετσι οπως ειναι;;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια Πολλά Κική μου. Ναι το πήρα και το περιμένω ακόμα. Είναι makeup σε μορφή πούδρας. Το φοράς έτσι δεν το αναμιγνύεις με κάτι. Δες το βίντεο. Δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει χωρίς να την επιβαρύνει με χημικά σύνθετα. Αν και χρησιμοποιώ και άλλα makeup αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου εδώ και χρόνια για καθημερινό και φυσικό look.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. απιστευτο,ηξερα μευκαπ σε κομπακτ πουδρα αλλα σε σκονη ουτε που το φανταζομουν,Μαρια σου εχω πει οτι το δερμα μου ειναι αρκετα καλο,παντα ακουω τα καλυτερα απο ολους,ειναι το μοναδικο που το παραδεχομαι και εγω(χαχα)ποτε ομως ποτέ δεν βαζω πουδρα,ειδικα τωρα που μεγαλωσα, δεν αγοραζω καν,η μαλλον ψεμματα εχω μια της mac mineralize skin finish natural που ειναι κατι σαν πουδρα ελαφρια πολυ αλλα σπανια την φοραω.Δειχνει πιο αναλαφρο το μακιγιαζ χωρις πουδρα, πιο φωτεινο δεν θαμπωνει καθολου,μπορει να φταιει και αυτο που μου λενε οτι εχω φωτεινο δερμα.Το χω συνηθισει χρονια τωρα χωρις πουδρα αν βαλω νομιζω οτι τονιζει τις γραμμες εκφρασης οταν γελαω..Εχω τρελα με τα καλλυντικα πολλες φορες αγοραζω πραγματα απλα για να τα αγορασω,Οταν σου ρθει θα ηθελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου εστω στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κική μου αφού έχω γράψει στο άρθρο για τις εντυπώσεις μου.... Δεν έχει αποτέλεσμα πούδρας αλλά ενός αόρατο πέπλου που απλά δείχνει πιο ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας. Αν και δεν χρειάζομαι και εγώ makeup αλλά μου αρέσει το πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα που δίνει στην επιδερμίδα χωρίς όμως να είναι καθόλου βαρύ το αποτέλεσμα. Μπορείς αν θέλεις να βρεις και να δοκιμάσεις οικονομικά δειγματάκι από το ebay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν το καταλαβα νομιζα οτι το μευκαπ δεν το ειχες ξαναπαρει,δεν μου μεινε μυαλο τελευταια.Εγω χρειαζομαι μευκαπ εστω για αυτην την ομοιομορφια που λες χωρις να εχω δισχρωμιες.Ενα καλο-σωστο μευκαπ σε μια καθαρη βαση αλλαζει το προσωπο και το κανει πιο ομορφο.Θα κοιταξω να δω για τα δειγματακια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. υ,γ το βιντεακι δεν παιζει,αναφερει οτι ειναι ιδιωτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κική μου δεν το είχα πάρει είδηση ότι είχε σταματήσει να παίζει. Το άλλαξα και έβαλα ένα πολύ ωραίο που δείχνει το τρόπο εφαρμογής μια νεαρή beauty Vlogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. XAXA αυτο ακριβως ειδα και εγω στο γιουτιουπ και τρελαθηκα εχω ακριβως τα ιδια η παρομοια πινελα(πρεπει να ειναι απο mac η sigma και real techniques νομιζω).Πολυ ωραιο βιντεακι.Μαρια πηρα αυτο http://www.ebay.com/itm/171432869987?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ειναι αυθεντικο η την εκανα την βλακεια μου παλι.Ειναι φτηνο για κανονικη συσκευασια.Οποτε εχεις χρονο σε παρακαλω ριξε μια ματια και πες μου.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μπορώ να ξέρω Κική μου για αυτό και προτιμώ τα ΒΕ να τα αγοράζω από e-shop. Πάντως για να σε καθησυχάσω ακόμα και τα imitation είναι τις περισσότερες φορές πολύ καλά! Οπότε χαμένο δεν θα πάει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρια μου τον ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου απαντησε ναι,οτι και καλα ειναι αντιπροσωπος oποτε καποια κομματια τα πουλαει χονδρικα η κατι τετοιο.Τουλαχιστον να πετυχω το χρωμα και στην συνεχεια κανω την αγορα απο e-shop.11 ευρω εδωσα δεν ειναι πολλα ευτυχως.Υ.Γ Αντε μας ερχεται η nuface επιτελους σου γραψα στο fb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.