Καταπραϋντικό Μπάνιο Βρώμης Για Ερεθισμένο Δέρμα.

Εάν υποφέρετε  στο σώμα από ξηροδερμία δέρμα, φαγούρα, ή ακόμα έκζεμα, εξάνθηματα και γενικά από ερεθισμούς, το μπάνιο με νιφάδες  βρώμης   μπορεί να σας προσφέρει ενυδάτωση, αναπλαστική φροντίδα  και  μεγάλη ανακούφιση.

Οι νιφάδες  βρώμης έχουν αντισταμινική δράση και περιέχουν πολυσακχαρίτες που, όταν προστίθεται στο νερό αποκτούν  ζελατινώδη υφή, και αφήνουν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα σας. Επίσης, είναι γεμάτες από ενυδατικά λίπη και προστατευτικές πρωτεΐνες που  βοηθούν να καταπραΰνουν άμεσα το ερεθισμένο δέρμα.


Οδηγίες εφαρμογής

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια συσκευασία με νιφάδες βρώμης (υπάρχει διαθέσιμη σε κάθε σούπερμαρκετ) και να τις  αλέσετε σε ένα μπλέντερ, μέχρι να έχετε μια πολύ λεπτή ομοιόμορφη σκόνη, ή σχεδόν σαν σκόνη. Όταν είναι έτοιμο, μπορείτε να το ρίξετε στην μπανιέρα σας που θα έχετε γεμίσει με ζεστό νερό όχι όμως καυτό.

Απολαύστε το μπάνιο για 15-20 λεπτά και αφήστε το να ενυδατώσει το δέρμα σας να θεραπεύσει, να απαλύνει τους ερεθισμόυς, αλλά και  να σας χαλαρώσει.  Ξεπλυθείτε τόσο ώστε απλά να απομακρύνετε τα τυχόν υπολείμματα νιφάδων βρώμης, χωρίς όμως υπερβολή για να αφήσετε όσο γίνεται περισσότερο το  προστατευτικό φιλμ των νιφάδων βρώμης. Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο αυτό  όσο συχνά χρειάζεστε για να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας από τον ερεθισμό και την φαγούρα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μαρία sorry, ξέρω ότι το έχεις γράψει πολλές φορές αλλά το ψάχνω κ δεν μπορώ να το βρώ, το έχασα στα πολλά σχόλια, το mail για να μου στείλεις κατάλογο για τα dermetics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.