Dermaroller: Τι προϊόντα να χρησιμοποιήσω;

Είναι μια ερώτηση που λαμβάνω συχνά στο mail μου…. Πράγματι μια πολύ δικαιολογημένη απορία μιας και η χρήση κατάλληλων προϊόντων για την χρήση με το dermaroller είναι πολύ σημαντική. Όχι μόνο όσον αφορά την αποτελεσματικότητα τους αλλά και την ασφάλεια μιας και διείσδυση του ουσιών του καλλυντικού που θα χρησιμοποιήσουμε γίνεται βαθύτερα στην επιδερμίδα. 




Η Διπλή Δράση του Dermaroller

Το dermaroller, μπορεί να προσφέρει βελτίωση σε πλήθος δερματικών προβλημάτων όπως ουλές, ραγάδες χαλάρωση, ρυτίδες, δυσχρωμίες, πόρους λόγω της διπλής του δράσης.

1. Με την μηχανική δράση του, καθώς με την έναρξη της διαδικασίας της επούλωσης από τα μικροτραύματα που δημιουργεί στην επιδερμίδα με τις ακίδες, η επιδερμίδα αναπλάθεται. Η δράση του είναι διαφορετική ανάλογα με το βάθος που φτάνουν οι βελόνες του.  Τα πιο συνηθισμένα μήκη που κυκλοφορούν για χρήση στο σπίτι είναι: 0,2 mm , 0,3mm, 0,5mm , 1mm και 1,5 mm . (όπου mm=χιλιοστά)

2. Με την βαθύτερη διείσδυση των ουσιών του καλλυντικού που θα χρησιμοποιήσουμε. Ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε τι μήκος έχει το dermaroller επιλέγουμε το συνοδευτικό προϊόν. Γενικά συνιστάται η χρήση κάποιου ορού ή ακόμα καλύτερα αμπούλες με βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και πεπτίδια τα οποία διεισδύουν απευθείας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος δίνοντας εξαιρετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα αλλά και στην γενική εικόνα και ποιότητα του δέρματος

Η κάθε περίπτωση λοιπόν για την επιλογή του σωστού προϊόντος είναι ξεχωριστή και εξαρτάται από  το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Επιλέγουμε  πρώτα το σωστό dermaroller με το κατάλληλο μήκος ακίδων και εν συνεχεία το κατάλληλο προϊόν.

Tι μήκος βελόνας να επιλέξω;


Μήκος Ακίδων


Τρόπος Δράσης/Πρόβλημα

0.2-0.3 mm      Αυξημένη διείσδυση των προϊόντων φροντίδας, βελτίωση του χρώματος, όψης και υφής της επιδερμίδας.
0.5mmΑυξημένη διείσδυση ουσιών, μείωση ρυτίδων,  σημάδια ακμής, πόροι,  ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής.
1,0mm  Aντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, σημάδιων ακμής, σμίκρυνση πόρων, ενίσχυση κολλαγόνου, εξομάλυνση  ουλών,  σύσφιξη.
1.5mm Αναδόμηση των ιστών, σημαντική βελτίωση των ραγάδων, βελτίωση της όψης κυτταρίτιδας και εξομάλυνση βαθιών ουλών .
2.00-2.5mmΓια βαθιά σημάδια και  έντονες ρυτίδες,  αναζωογόνηση του άσχημα κατεστραμμένου δέρματος. Μόνο σε ιατρείο!

Με τι προϊόντα να χρησιμοποιήσω το dermaroller μου;

A. Dermaroller των 0.2mm και 0.25mm

Σε αυτά τα μήκη μόνο η επιδερμίδα ( το εξωτερικό στρώμα του δέρματος) επηρεάζεται , και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία επαγωγή του κολλαγόνου.

Ενώ όχι ιδαίτερα αποτελεσματικό για αντιγήρανση τα dermaroller των 0,2 mm και 0,25 mm μπορούν όμως να ενισχύσουν την διείσδυση των καλλυντικών κρεμών που εφαρμόζεται . Πρέπει να χρησιμοποιείται φυσικά καλλυντικά καλύτερα και σε μορφή αντλίας για να μην εισχωρούν μικρόβια αλλά θα βρείτε πολλά διαθέσιμα στην αγορά. Ένα εξαιρετικό e-shop είναι το lovelula που έχει μόνο φυσικά καλλυντικά και σε καλές συσκευασίες. Ένα άλλο πλεονέκτημα των dermaroller αυτού του μήκους είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2-3 φορές την εβδομάδα και ότι είναι εντελώς ανώδυνα .

B. Dermaroller του 0,5mm

Το dermaroller των 0.5mm είναι ιδανικό για το δέρμα του προσώπου , για ήπια αντιγήρανση καθώς και για τη θεραπεία των σημαδιών ακμής ή υπερ-μελάγχρωση . Αυτό είναι το ελάχιστο μήκος που έχει κάποια μικρή επίδραση στο κολλαγόνο.

Σε αυτό το μήκος θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε. Μπορείτε και εδώ να χρησιμοποιήσετε απλά φυσικά καλλυντικά αλλά θα πρέπει να είναι όμως οπωσδήποτε σε μορφή αντλίας ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή περίπτωση μικροβίων να εισέλθουν στην συσκευασία. Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι  αμπούλες μιας χρήσης, με συστατικά ειδικά για το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Έτσι εξασφαλίζετε και μεγαλύτερη ασφάλεια και πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι σχεδόν ανώδυνο . Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν νιώθουν καμιά ενόχληση. Για να δείτε αποτέλεσμα πρέπει να το χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα , τουλάχιστον τους πρώτους 3 μήνες. Μετά τη θεραπεία , ανάλογα με την ευαισθησία της επιδερμίδας σας μπορείτε να περιμένετε μια φλεγμονή ( κοκκίνισμα ) του δέρματος που συνήθως διαρκεί για λίγες μόνο ώρες .

Προσωπικά χρησιμοποιώ πλέον τις επαγγελματικές αμπούλες των dermedics μαζί με το dermapen (μια πιο εξελιγμένη μορφή του dermaroller) στο 0.5mm.



Αυτόν τον συνδυασμό το ανακάλυψα πρόσφατα και πιστεύω πως είναι ένα πολύ δυναμικό ντουέτο και από τις καλύτερες θεραπείες που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

C. Dermaroller των 1.00 mm

Αυτό είναι το μέγιστο μήκος για χρήση στο πρόσωπο, τουλάχιστον για τις γυναίκες των οποίων το δέρμα είναι φυσικά λεπτότερο από ό, τι των ανδρών . Στο σώμα, το 1mm μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις ήπιες επιφανειακές ραγάδες. Πέρα από την βαθύτερη διείσδυση των προϊόντων και καλύτερη δράση τους είναι ιδανικό για αντιγήρανση, ήπια σύσφιξη και δημιουργία κολλαγόνου.

Εδώ λόγω όμως του βάθους διείσδυσης για να γλιστράει η συσκευή απλώνουμε μόνο αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό και τις αμπούλες μετά από 5-7 λεπτά την θεραπεία. Για αυτό το βάθος  κατά την διάρκεια της θεραπείας συνιστάται η χρήση μόνο ειδικών αμπουλών για ιατρικές εφαρμογές. 

Με το dermaroller 1mm η θεραπεία μπορεί να είναι κάπως επώδυνη (ενώ με το dermapen σχεδόν ανώδυνο). Εξαρτάται από το άτομο, κάποιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και το κάνουν άνετα, άλλοι πάλι το αντιλαμβάνονται κάπως επώδυνο και εφαρμόζουν τοπική αναισθητική κρέμα όπως η emla.

Χρησιμοποιήστε το μία φορά κάθε δύο εβδομάδες . Το  δέρμα μπορεί να είναι κοκκινωπό από μερικές ώρες μέχρι και για 1-2 ημέρες ανάλογα πάλι την αντίδραση του καθενός


D. Dermaroller των 1,5 mm

Συνιστάται για χρήση στο σώμα για ουλές, κυτταρίτιδα και για βαθύτερες ραγάδες.  Επειδή το χρησιμοποιούμε στο σώμα μπορούμε να είμαστε πιο ελαστικοί στην χρήση των καλλυντικών Πολλές φορές συνδυάζεται με ειδικά φυσικά λάδια για την κυτταρίτιδα ή για σύσφιξη ή άλλους φυσικά πάντα ορούς. Για εντατική θεραπεία μπορούμε να προτιμήσουμε και εδώ πιο εξιδικευμένες συνθέσεις σε αμπούλες.

Συνήθως η θεραπεία με 1,5 mm είναι αρκετά οδυνηρή  και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τοπική αναισθητική κρέμα  πριν την θεραπεία.

Συνιστάται ένα ελάχιστο διάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ των θεραπειών για πλήρη ανάρρωση , ακόμα και αν το δέρμα σας μοιάζει να έχει επουλωθεί πλήρως. Να περιμένετε πως το δέρμα σας θα είναι ερεθισμένο και ενδεχομένως ευαίσθητο στην αφή για μέχρι και μια εβδομάδα,


E. Dermaroller των 2+  mm

Προσοχή! Αν και μπορείτε να βρείτε και dermaroller σε αυτό το μήκος δεν το συνιστώ καθόλου. Θα πρέπει να ξέρετε ότι οι βελόνες με αυτό το μήκος μπαίνουν πολύ βαθιά και μπορεί να κάνετε πραγματικά περισσότερη ζημιά παρά καλό. Τέτοιο μήκος πρέπει να το χειρίζονται μόνο γιατροί !

Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάπως τις απορίες σας αλλά αν παρέλειψα κάτι ή έχετε απορίες και χρειάζεστε κάποια βοήθεια το συζητάμε στον χώρο των σχολίων

Εάν ενδιαφέρετε  για τα  dermedics μπορείτε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας για  περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικά έντυπα στο mail  info@dermedics.gr

Δημοσίευση σχολίου

171 Σχόλια

  1. Γειά σου Μαρία.
    Ελαβα τις αμπούλες και πριν αρχίσω να τις χρησιμοποιώ ήθελα να σου κάνω τις εξής ερωτήσεις:
    1. Είναι καλύτερα να κάνουμε ένα πίλινγκ με tca πριν ; η δερμοαπόξεση;*
    2. Αν βάλω την emla πριν θα πρέπει μετά να την αφαιρέσω για να απορροφηθεί η αμπούλα;
    Ευχαριστώ.
    kary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάρυ μου κανένα από τα δύο δεν έιναι απαραίτητο αλλά βοηθάει σίγουρα στην καλύτερη απορρόφηση των ουσιών. Προτιμώ την δερμοαπόξεση. Είναι πιο ήπια και ασφαλής θεραπεία. Εάν όμως είσαι εξοικιωμένη με το TCA κάε αυτό και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία απολέπισης τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αμπούλα. Εάν από την άλλη κάνεις δερμοαπόξεση μπορείς να βάλεις την αμπούλα αμέσως μετά. Σε περίπτωση όμως που χρησιμοποιείς dermaroller για την εφαρμογή της αμπούλας κάνε μια μέρα μετά την δερμοαπόξεση και όχι αμέσως μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Μαρία!!
    Έχω ουλές από ακμή στα μάγουλα και πήρα το Dermaroller των 1.00 mm. Το χρησιμοποίησα και μετά από κάνα 2-3 ώρες κοκκίνισε το πρόσωπο μου και ήταν ζεστό λες και είχα πυρετό. Την επόμενη μέρα ήταν εντάξει αλλά ξηρό, και έπειτα άρχισε ελαφρώς να ξεφλουδίζει. Πριν το χρησιμοποιήσω έβαλα στο πρόσωπο μου μια αντιγηραντική κρέμα με μαύρη πεύκι και μετά μια αναπλαστική με σπαθόλαδο, έλαια jojoba, πανθενόλη και αλόη βέρα, Ξέρεις γιατί συνέβει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμητρα όπως αναφέρω στο άρθρο πρέπει να προσέχουμε τι προϊόντα βάζουμε με το dermaroller. Εσύ πήγες και έβαλες μια απλή αντιγηραντική κρέμα με ποιος ξέρει τι πρόσθετα μέσα και έκανες μάλιστα στο 1.00mm. Ιδίως αν η κρέμα είχε μέσα κανένα απολεπιστικό παράγοντα όπως πχ ρετινοικό οξύ δεν είναι καθόλου περίεργο που ξεφλούδισες. Μην το ξανακάνεις έτσι σε παρακαλώ... Ακολούθησε τις οδηγίες ασφαλής χρήσης άλλη φορά και προς το παρόν άσε το δέρμα σου να ηρεμήσει. Πάρε και μια απλή αναπλαστική κρέμα όπως η cicaplast ή της aderma και μην κάνεις τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία καλημέρα!!!!
    Έχω μια δυσχρωμία στο πόδι είναι λίγο σκούρο......
    Τι θα με συμβούλευες να κάνω μιας και φαίνεται ότι το έχεις ψάξει πολύ καλά το θέμα και με τις οικιακές συσκευές :)
    Στο μεταξύ θα παραγγείλω και την aurora μήπως το πράσινο φώς υπάρχει περίπττωση να βοηθήσει κάπως την κατάσταση?
    Σ'ευχαριστώ πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαριλένα μου κάνε TCA και δερμοπόξεση τοπικά. Είναι πιο άμεση και γρήγορη λύση. Αν δεν έχεις συσκευή δερμοαπόξεσης τότε καλύτερα να προτιμήσεις να αγοράσεις μία αντί για φωτοθεραπεία για πιο άμεσα αποτελεσματα. Η aurora βοηθάει επίσης αλλά αν είσαι εξοικειωμένη με το ebay μην την παραγγέλνεις ακόμα γιατί έχω βρει καναδυο συσκευές που μάλλον ίσως σε βολέψουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
    Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει και η συσκευή δερμοαπόξεσης και θέλω να την αγοράσω.
    Πρός το παρόν το λεμονάκι που είναι και λευκαντικό λές να βοηθούσε κάπως την κατάσταση? :)
    Συνέχισε να μας ενημερώνεις για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα τα θέματά σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαριλένα ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει. Ο καλύτερος τρόπος όμως είναι να το τεστάρεις στην επιδερμίδα σου γιατί κάποιες επιδερμίδες (η δική μου πχ) δεν αντιδρούν καλά στην οξύτητα του λεμονιού. Με προσοχή λοιπόν μπορείς να το βάλεις με ένα βαμβακάκι και αν θέλεις αραίωσε το με λίγο πράσινο τσάι. Πιστεύω πως έτσι θα είναι πιο ασφαλής και λιγότερο ερεθιστική η χρήση του. Μπορείς να "παίξεις" με διάφορους συνδυασμούς αναλογίας μέχρι να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα καλύτερα. Για τα σημάδια η συσκευή δερμοαπόξεσης είναι τέλεια αρκεί να μην έχεις ενεργή ακμή. Αν θελήσεις να πάρεις συσκευή στείλε μου καλύτερα φωτο στο email μου με ένα σημείο του προσώπου σου ώστε να μπορώ να αξιολογήσω ποια συσκευή είναι κατάλληληλότερη για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία μου έχω καταλήξει στην timepeel η οποία είναι και fda approved!!!!
    Δλδ. αν κατάλαβα καλά πρώτα παίρνουμε την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και μετά ρίχνω το tca? θέλει και microneeedling το tca για καλύτερη διείσδυση η το microdermabrassion πιστεύεις αρκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι Μαριλένα μου, ανάποδα το κατάλαβες... Πρώτα θα κάνεις Tca και όταν θα αρχίσει η απολέπιση μπορείς να βοηθήσεις με την συσκευή στην ήπια ένταση(και πολύ προσεχτικά) για να αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Την συσκευή επίσης την χρησιμοποιούμε μόνο όταν κάνουμε ήπιο TCA 12-15 % που η απολέπιση είναι πολύ επιφανειακή. Σε πιο δυνατά peeling απαγορεύεται να πειράξεις το δέρμα και το αφήνεις να ξεφλουδίσει μόνο του.
    Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολέπισης και το δέρμα αναρρώσει πλήρως μόνο τότε κάνεις με το dermaroller. ΠOTE μα ΠΟΤΕ δεν συνδυάζεις dermaroller με TCA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρία μου, σε ευχαριστώ πολύ!! Είχες δίκιο! Τώρα είναι όλα εντάξει. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τζελ αλόης και βαλσαμέλαιο. Συμφωνείς ή να μείνω στην αναπλαστική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμητρα και η αλόη και το βαλσαμέλαιο είναι καλές επιλογές αλλά εξαρτάται και από την επιδερμίδα. Εγώ πχ δεν μπορώ να βάλω αλόη όταν το δέρμα μου είναι ερεθισμένο, μου δημιουργεί έντονο τσούξιμο ενώ το βαλσαμέλαιο το νιώθω πολύ καταπραυτνικό όπως και το αμυγδαλέλαιο. Όλα λοιπόν από αυτά που αναφέρεις είναι καλά για να χρησιμοποήσεις όχι μόνο τώρα αλλά και σαν μέρος της καθημερινής σου φροντίδας, διάλεξε απλά αυτό που κάνει την δική σου επιδερμίδα σου να νιώθει πιο άνετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις δίκιο απλά νόμιζα ότι έτσι θα εισχωρούσε καλύτερα αν αρχικά έπαιρνα την πρώτη στοιβάδα του δέρματος!
    Αυτή η διαδικασία βοηθάει και σε ραγάδες; Να σημειώσω ότι οι δικές μου δεν είναι πολύ βαθιές η θέλει κάποιο dermaroller με κάποιο προϊόν συνδυαστικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαριλένα μου ναι, η διαδικασία αυτή βοηθάει σε ραγάδες ιδίως αν το συνδυάσεις με τις αμπούλες ECM των dermedics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαράκι ξέρω τι εστί ομοιοπαθητική και έχω δοκιμάει στο παρελθόν να κάνω αλλά δεν μου βγήκε λόγω........του καφέ δυστυχώς.
    Oπότε θα διαλέξω τη θεραπεία με τις αμπούλες. Σ'ευχαριστώ για ακόμη μια φορά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OK Μαριλένα μου, όπως νομίζεις εσύ καλύτερα. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, για τις πολύτιμες συμβουλές!! Το 1,5mm dermaroller είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι; Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά;
    Σ' ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1,5mm μόνο στο σώμα Δήμητρα. Καλά είναι να μην επεμβαίνουμε στο σπίτι τόσο βαθιά στους ιστούς του προσώπου για ασφάλεια. Όπως λένε πολύ πετυχημένα και στην Αμερική "better safe than sorry" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου Μαρία μου! Πήρα μια κρέμα με έκκριμα σαλιγκαριού. Συγκεκριμένα πήρα την Babaria. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με το dermaroller; (Είμαι η ίδια Δήμητρα, που γράφει και παραπάνω)
    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλύτερα όχι Δήμητρα και εξηγώ:
    1. Όλες οι κρέμες σαλιγκαριού κάνουν ένα είδος απολέπισης. Μπορεί να είναι λοιπόν ιδιαίτερα ερεθιστικός ο συνδυασμός.
    2. Επίσης δεν γνωρίζω την σύνθεση της συγκεκριμένης κρέμας για να ξέρω πόσο είναι ασφαλές να την "σπρώξεις"πιο βαθιά στο δέρμα
    3. Γενικά καλό είναι να μην χρησιμοποιείς μη αποστειρωμένα προϊόντα για χρήση με το Dermaroller ιδίως όταν είναι σε βαζάκι. Σε περίπτωση που αναπτυχθεί κάποιο μικρόβιο στην κρέμα (ιδίως όταν βάζουμε δάκτυλα μέσα και είναι ανοιχτή για κάποιο διάστημα) είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να το "σπρώξεις" πιο μέσα στην επιδερμίδα σου;
    Μπορείς μόνο αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις 5 λεπτά μετά το dermaroller. Έτσι δεν θα σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
    Εάν επίσης δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αμπούλες τότε πάρε τουλάχιστον ένα φυσικό σέρουμ σε μορφή αντλίας αλλά και πάλι θα το βάζεις αφού τελειώσεις με το dermaroller και με μήκος το πολύ 0.5mm. Ακόμα και έτσι όμως υπάρχει ένα μικρό ρίσκο. Προσωπικά πλέον χρησιμοποιώ μόνο αμπούλες γιατί δεν θέλω με τίποτα να ρισκάρω κάποια μόλυνση.
    Αν προτιμάς την λύση με τα σέρουμ, πολύ καλά και με φυσική σύσταση θα βρεις εδώ στο lovelula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα Μαρία και καλή χρονιά! Συγχαρητίρια για το τόσο ενημερωμένο site σου. Είμαι καινούργια στην παρέα και έχω εντυπωσιαστεί με την ποικιλία πληροφοριών που παρέχεις. Θα με βοηθήσεις και μένα σε παρακαλώ; Θέλω να αγοράσω ένα ολοκληρομένο πακέτο dermaroller για πρόσωπο (ήπια αντιγύρανση- 34 χρονών), για την περιοχή κάτω από τα μάτια και για σώμα (κυτταρίτιδα, σύσφιξη, ραγάδες), όπως και όλα τα αντίστοιχα καλλυντικά για κάθε μία από τι περιπτώσεις. Επίσης, τι πάχη και πλάτη ακίδας θα μου πρότεινες για κάθε περίπτωση; Sorry για τον χείμαρο ερωτήσεων αλλά τα είχα μαζεμένα! Εκ των προτέρων ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντίνα σου προτείνω να πάρεις ένα dermapen που θα σε καλύψει για θεραπείες στο πρόσωπο (και στην περιοχή των ματιών) και στο σώμα μιας και μπορείς να αλλάζεις κατα περίπτωση το βάθος των βελονών. Στο άρθρο έχω οδηγίες για το κατάλληλο μήκος ανάλογα με το πρόβλημα οπότε απλά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Για συνοδευτικά προϊόντα με το dermapen σου προτείνω να πάρεις συνοδευτικά τις αμπούλες των Dermedics. Ποια σειρά θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Περιέγραψέ μου λίγο τον τύπο της και τα προβλήματα που θέλεις να αντιμετωπίσεις για να σε βοηθήσω στην επιλογή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρία! Αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι για τα dermarollers/dermapens κτλ κ έτσι κατέληξα εδώ. Πολύ σημαντικές πληροφορίες μας δίνεις κ πολύ αναλυτικές! Να σε ρωτήσω, μπήκα στο site των Dermedics αλλά βλέπω ότι είναι b2b και ότι οι συσκευασίες προορίζονται για επαγγελματίες. Θα μπορέσω μάτια προμηθευτώ από αυτούς παρόλο οου δεν είμαι;
      Επίσης είμαι ανάμεσα σε:
      - MESO LIFT Wrinkle 3D Reductor
      - MESO LIFT 3D BOOSTER Express 3D Lifting
      -Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο;

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα! Τέλειο το dermapen. Η σειρά Dermedics αντιμετωπίζει και προβλήματα κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και ραγάδων ή είναι μόνο για το πρόσωπο και αν είναι έτσι, τι προϊόντα μου προτείνεις για τα παραπάνω σωματικά προβλήματα; Επίσης, εφόσων θα χρησιμοποιήσω το dermapen εκτεταμένα σε πρόσωπο και σώμα θα έπρεπε μήπως να πάρω δύο; Ο τύπος της επιδερμίδας μου είναι μεικτός με τα φαινόμενα λιπαρότητας να εκδηλώνονται κυρίως στο πηγούνι. Αυτή τη στιγμή βέβαια, δεν έχω ενεργή ακμή, αυτό όμως συμβαίνει γιατί δεν βάζω στην συγκεκριμένη περιοχή τίποτα. Να φανταστείς, στην συγκεκριμένη περιοχή το δέρμα μου έχει σπάσει τρείς φορές περισσότερο απο ότι στο υπόλοιπο πρόσωπο... Όσων αφορά το σώμα, έχω όλα τα προαναφερόμενα προβλήματα, μια που επί σειρά ετών χρησιμοποιούσα πολύ δυνατά προϊόντα (regenesis) και το κακοέμαθα (υποθέτω), αλλά έκανα και πολύ δυνατά μασάζ (μόνη μου), γεγονός που επιδείνωσε την, ούτως ή άλλως κληρονομική μου, δερματική χαλάρωση. Και πάλι sorry για το χείμαρο!Σ' ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ντίνα δεν χρειάζεται να πάρεις 2 dermapen Προς θεού. Ένα είναι υπεραρκετό και μπορεί να καλύψει σώμα και πρόσωπο άνετα.... Όσον αφορά το πρόσωπο για να σου προτείνω την κατάλληλη σειρά αμπούλων θα ήθελα να ξέρω πέρα από την λιπαρότητα, την ηλικία σου και αν έχεις ρυτίδες, δυσχρωμίες χαλάρωση κτλ.
    Για τις ραγάδες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dermapen με τις αμπούλες ecm. Η ίδια θεραπεία βελτιώνει εν μέρει κυτταρίτιδα και χαλαρότητα αλλά εάν θέλεις πιο δυνατή αγωγή τότε μπορείς να πάρεις μια συνδυαστική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων με cavitation και vacuum μασάζ από το ebay, είναι όμως κάπως ακριβή λύση δες λίγο εδώ για συσκευές rf cavitation. Μια πιο οικονομική λύση είναι να πάρεις μια συσκευή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και να κάνεις με τις αμπούλες slim των dermedics. H πρώτη λύση πιστεύω είναι πιο δυνατή αλλά εξαρτάται από τα οικονομικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σε χαιρετώ..την σελίδα της συσκευής που προτείνεις στην Ντίνα δεν ανοίγει..αυτό γίνεται στα περισσότερα που προτείνεις
      εκτός αν είναι μόνο για την Ντίνα.νάσαι καλά

      Διαγραφή
    2. Magia μου απλά είναι παλιά links. Μερικές φορές, μετά από καιρό, σταματούν να είναι ενεργά και δυστυχώς στην πλατφόρμα εδώ δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στα σχόλια και να τα ανανεώσω. Καλύτερα να χρησιμοποιείς την σελίδα αγορών για προτάσεις αγορών που μπορώ να ανανεώνω συχνά με τις καλύτερες και νέες επιλογές.

      Διαγραφή
  25. Μαρία καλησπέρα και καλή χρονιά
    Συγχαρητήρια για το καινούργιο σου site.
    Έχω επικοινωνήσει πολλές φορές μαζί σου από το άλλο site και οι συμβουλές σου μου φανήκαν πολύ χρήσιμες.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κάποια συσκευή για την περιοχή των ματιών. Έχω ακούσει για κάποιο "στυλό" αλλά δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα. Έχω μία συσκευή υπερήχων και το dermaroller. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στα πάνω βλέφαρα? Αν όχι τι θα μου πρότεινες για σύσφιξη του βλεφάρου αλλά και για τις ρυτίδες τις άκρες των ματιών?
    Σε ευχαριστώ
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελένη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)
    Αν και τα πάνω βλέφαρα χρειάζονται φροντίδα, πράγματι... δυστυχώς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκεί συσκευές, μόνο προϊόντα. Στις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και στο κάτω βλέφαρο μπορείς να βάλεις μία από τις αντιγηραντικές αμπούλες των dermedics με 0.25 ή 0.5 dermaroller ή ακόμα καλύτερα dermapen (πιο ανώδυνο και πιο αποτελεσματικό). To στυλό που αναφέρεις δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά του. Πιθανά μπορεί να βοηθήσει την περιοχή (κυρίως να ενισχύσει κάπως την διείσδυση των ουσιών) αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα κάνει την ίδια δουλειά με το dermaroller ή το dermapen. Οι δύο αυτές συσκευές με τις μικροοπές που δημιουργούν στην επιδερμίδα διεγείρουν με μηχανικό τρόπο την κολλαγένεση. Το dermaroller λόγω της δυσφορίας το χρησιμοποιούσα άχαρα. Το dermapen από την άλλη μου δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα γιατί τρυπάει κάθετα και πιο αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα λόγω της αυτόματης και πολύ γρήγορης κίνησης είναι και πολύ πιο ανώδυνο.
    Εγώ έχω δει σημαντική βελτίωση με dermapen και αμπούλες ecm στο κάτω βλέφαρο. Πιστεύω πως είναι από τις πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μόνες μας. Μετά πάμε στις ραδιοσυχνότητες αλλά για την περιοχή κάτω από τα μάτια θεωρώ το dermapen πιο ασφαλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρία καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Λοιπόν, όσων αφορά το πρόσωπο μου, είναι το πρόσωπο μιας 34χρονης γυναίκας. Στο μέτωπο και ανάμεσα στα μάτια έχουν αρχίσει να σχηματίζονται κάποιες ελαφρές ρυτίδες, αυτές όμως που πραγματικά με ενοχλούν, είναι κάτω απο τα άκρα του στόματος, όπου λόγω λιπαρότητας δεν βάζω κάποιο προϊόν περιποιήσης. Για να βαφτώ μάλιστα, βάζω λίγο νερό και από πάνω πούδρα(!). Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο ταλαιπωρημένη είναι αυτή η περιοχή. Τα μόνα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζω στο πρόσωπο είναι οι μαύροι κύκλοι και τα (λίγα)μαύρα στίγματα στη μύτη. Όσων αφορά το σώμα, θα έχω υπόψην τις συσκευές που μου προτείνεις, ήθελα όμως να χρησιμοποιήσω και ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης μαζί με το dermapen. Δεν είναι αρκετά αποτελασματική από μόνη της αυτή σαν λύση; Αν δεν είναι, δεν έχω πρόβλημα να επενδύσω και στις υπόλοιπες συσκευές. Σε ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ντίνα καλημέρα! Μην ανησυχείς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για το πρόσωπο και για το σώμα σου. Είσαι πολύ νέα ακόμα και είναι εύκολο ο οργανισμός σου να ανταποκριθεί στην σωστή περιποίηση. Για το πρόσωπο θα ήθελα να "χτίσεις" σταδιακά την φροντίδα με 2-3 ατομικές συσκευές για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα της επιδερμίδας σου. Μία συσκευή που θα ήθελα να πάρεις είναι μία βούρτσα καθαρισμού τύπου clarisonic ή μια σπάτουλα υπερήχων. Αυτές είναι για να καθαρίζεις αποτελεσματικά την λιπαρότητα από το πρόσωπό σου και να είναι έτοιμο μετά να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης. Η βούρτσα έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο ήπια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά δύο φορές, πρωί βράδυ, για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σου. Καθαρίζει βαθιά και τέλεια την επιδερμίδα. Η σπάτουλα από την άλλη, δίνει πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας και αφαιρεί καλύτερα το σμήγμα που είναι κάπως πιο βαθιά και είναι διπλής χρήσης αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διείσδυση των ουσιών από αμπούλες και serum. Δεν ενδείκνυνται όμως για καθημερινή χρήση. Εγώ που "χτίζω" σταδιακά εδώ και αρκετά χρόνια την συλλογή μου έχω πάρει και τις δύο συσκευές χρησιμοποιώ καθημερινά την βούρτσα και ενίοτε την σπάτουλα. Για αντιγήρανση το dermapen είναι ιδανική προσθήκη και νομίζω για το πρόσωπο προς το παρόν θα είσαι καλυμμένη. Επίσης κάποια στιγμή μπορείς να κάνεις και ένα peeling δες το σχετικό άρθρο εδώ

    Για το σώμα δες λίγο αυτήν εδώ που προτείνω σε μια άλλη φίλη και αυτήν που είναι cavitation και rf. Προϊόν κατά της χαλάρωσης και κυτταρίτιδας να πάρεις την σειρά slim των dermedics. Είναι μια εξαιρετική σειρά επαγγελματικών προϊόντων αισθητικών εφαρμογών από το εξωτερικό που πρωτο ανακάλυψα όταν έψαχνα προϊόντα για δική μου χρήση με τις συσκευές. Μετά από αρκετή προσπάθεια και συνεννοήσεις με μια φίλη φαρμακοποιό κατάφερα να τα φέρνουμε στην Ελλάδα για να τα προμηθευόμαστε λιανικής :) Βέβαια μπορείς με τις συσκευές να χρησιμοποιείς και αδυνατιστικά ζελέ άλλων εταιρειών αρκεί να μην έχουν καθόλου λιπαρά στοιχεία και να είναι ανεκτά από το σώμα σου με την χρήση των συσκευών. Οι αμπούλες είναι καλύτερη επιλογή αλλά το βλέπεις εσύ και αποφασίζεις.

    Πιστεύω πως ξεκινώντας με το παραπάνω βασικό πρόγραμμα θα μπορέσεις να δεις εξαιρετική βελτίωση στην επιδερμίδα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση! Ξεκινάω μία έρευνα για τις τιμές όλων των προϊόντων και των συσκευών μήπως μπορέσω να τα προμηθευτώ όλα. Υποθέτω ότι όλα αυτά, μπορώ να τα βρω στο ebay, έτσι; Σου έχω μόνο μια τελευταία ερωτησούλα. Ποια προϊόντα της Dermedics να πάρω για το πρόσωπο; Τελευταία ερώτηση στο υπόσχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ντίνα μου τα προϊόντα των Dermedics, την σπάτουλα, και το dermapen υπάρχουν διαθέσιμα πλέον και στην Ελλάδα. Έχω συνεννοηθεί να τα κάνει εισαγωγή μέσω του φαρμακείου της μια γνωστή μου φαρμακοποιός μιας και πολλές κοπέλες δεν ξέρουν να αγοράζουν μεσω ebay. Οπότε αν σε ενδιαφέρει στείλε της mail στο natural.remedies@hotmail.com να σου πει τιμές και να σου στείλει με αντικαταβολή ότι θελήσεις. Οι συσκευές rf είναι δύσκολες για εισαγωγή και δεν έχει μπει στην διαδικασία να τις φέρει, οπότε μπορείς να τις βρεις μόνο στο ebay. Αμπούλες να πάρεις την σειρά mesoacne για την λιπαρότητα και τους πόρους και τις mesovital για αντιγήρανση και ενυδάτωση. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είσαι όαση μέσα στο χάος του internet! Θα επικοινωνήσω πολύ σύντομα. Χίλια ευχαριστώ, τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kalispera distixos to pliktrologio mou den exi elinika gramata, maria tha ithela na mou diefkrinisis kati pou den katalava.tha agoraso to dermapen afto pou den katalava ine gia tis velones,( entdiaferome gia 1mm ke 05mm ) ine ena to megethos ke to rithmizo ego analoga me to demapen? h prepi na paro dio diaforetika megethi?ke mia teleftea erotisi pros to paron, apo pou paragelno to mezolift dermetics? mou dinis tin diefthinsi se parakalo, exi liges meres pou se anakalipsa ke ime enthousiasmeni me tis gnosi sou ke tin prothimia sou sto na linis apories. thelo na se efxaristiso prosopika gia tin ipomoni ke tin prosfora sou. se agapo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. oups sory molis ida oti exis dosi plirofories gia tis dermetics...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Themida στο dermapen ρυθμίζεις την κεφαλή από 0,2 έως 2,0. Απλά αγοράζεις κάποιες ανταλλακτικές κεφαλές γιατί κανονικά η κάθε μία είναι μιας χρήσης. Προσωπικά όμως, εάν δεν κάνω πολύ βαθιά και παραμείνει σχετικά καθαρή η κεφαλή την απολυμαίνω σε οινόπνευμα και την χρησιμοποιώ 3-4 φορές την καθέμία. Μπορείς να παραγγείλεις είτε από το Internet στο ebay δες στο άρθρο εδώ προτάσεις είτε από την Κα Κοεν που τα εισάγει εδώ στην Ελλάδα και τα στέλνει με αντικαταβολή. Στο ebay θα το βρεις πιο οικονομικό αλλά μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις δασμούς επειδή έρχεται από χώρα εκτός Ε.Ε.
    Σε ευχαριστώ πολύ και με συγκινεί η εκδήλωση αγάπης σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι καλύτερα να κρατάμε την επαφή μας, όπως και με όλες σας, πολυαγαπημένες μου αναγνώστριες και φίλες εδώ, στο διαδυκτιακό μας σπιτάκι :) Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. maria kalimera! exo paragili to dermapen ke tis dermetics mesolift pou protinis, endiaferome ke gia tis mesowhite giafto prin tis parakilo tha ithela an exis tin kalosini na mou dosis programa efarmogis. ginete na xrisimopiiso ke ta dio enalax? kathe poses meres? exo klisi ta 44, mexri ke ena xrono prin plirona ta maliokefala mou gia mesotherapies ialourika PRP alla ton telefteo xrono alaksane ta ikonomika dedomena ke opos katalavenis i ginekia mateodoxia mou kontevi na metatrapi se katathlipsi....tha prospathiso na ftiakso to diko mou spa sto spiti me tin politimi voithia sou. exo paragili opos sou ipa to dermapen tis mezolift, to clarisonic, (ti sapouni mou protinis apo afta tis agoras gia kathimerini xrisi) to arurora, ke aftin tin siskevi gia lipodialisi ke sisfiksi apo to ebay pros to paron. http://www.ebay.com/itm/ULTRASONIC-LIPOSUCTION-SKIN-CARE-S48-CAVITATION-HIGH-QUALITY-AND-INEXPENSIVE-e4-/111240833552?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e6786a10. nomizo oti xriazome ena rf mini gia to prosopo ke siskevi iperixon isos..epidi diavazo san treli tin selida sou bori ke na ta exo berdepsi......apologoume gia to megalo kimeno, perimeno me anipomonisia na me kseberdepsis. efxaristo! efxaristo! efxaristo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καταλαβαίνω Θέμιδα... οι περισσότερες οι γυναίκες προσπαθούμε πλέον να βολευτούμε έτσι!! Ευτυχώς έχουμε στην διάθεσή μας αρκετά "όπλα" και δεν το βάζουμε κάτω. Μην σου πω επειδή μπορούμε να κάνουμε έτσι πιο συστηματικά τις περιποιήσεις μας έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Wow.... πάντως το έδωσες και κατάλαβε βρε θηρίο... τα πήρες όλα αυτά??? Το dermapen για το πρόσωπο με τις αμπούλες θα σου δώσουν πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Μπορείς αν θέλεις βέβαια να πάρεις και μια συσκευή υπερήχων για να κάνεις πιο συστηματικά με τις αμπούλες αλλά μην βιάζεσαι να πάρεις και άλλη συσκευή. Εξοικειώσου λίγο με αυτά που έχεις ήδη πάρει και μετά από ένα διάστημα προσθέτεις. Μπορείς να κάνεις με το dermapen και το mesovital 1-2 φορές την εβδομάδα στο 0.5mm. Mια φορά τον μήνα κάνε με το dermapen στο 1.00mm με ελάχιστο mesovital ίσα ίσα να γλυστράει η συσκευή. Σε αυτό το βάθος προτιμώ να μην σπρώχνουμε μέσα ουσίες εκτός και αν είναι συμβατές με το πλάσμα του αίματος. Είναι όμως πολύ αποτελεσματικό βάθος για έντονη ανάπλαση και σύσφιξη. Οι mesowhite είναι εκπληκτικές. Δίνουν φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα. Μπορείς να τις χρησιμοποιείς καθημερινά και χωρίς dermapen. Μια αμπούλα θα σου βγάλει 4 μέρες άνετα. Οπότε με το πακέτο των 10 θα κάνεις μια θεραπεία 40 ημερών. Σε συνδυασμό με 0.25 ή 0.5mm dermapen θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Τις χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με τις mesolift. Επίσης μπορείς να τις συνδυάζεις τις mesowhite με το πράσινο φως της aurora και τις mesolift με το κόκκινο. Θα κάνεις όπως είπα και πριν 1-2 φορές την εβδομάδα dermapen και 3 φορές με την aurora, 2-3 μέρες τίποτα για να ξεκουράζεται η επιδερμίδα σου. Μετά από τις πρώτες 6 εβδομάδες στον κάθε μήνα να κάνεις και ένα διάλειμμα 1 εβδομάδας. Αυτά στο περίπου, δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας πας και με την επιδερμίδα σου. Αν δεις ότι ενοχλείται η την νιώθεις κουρασμένη σταματάς νωρίτερα.
    Για καθαριστικό εγώ χρησιμοποιώ των dermedics αλλά μου αρέσουν πολύ αυτά της apivita και του Mario Badescu. Ελπίζω να βοήθησα. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. maria kalispera!
    an skeftis oti ta eksoda stis paragelies pou ekana mou vgikan ola oso tha plirona 4 sinedries ston giatro katalavenis oti milame gia megali ikonomiki anakoufisi...se efxaristo gia tis sinvoule sou, otan leme taftoxrona tis dio anpoules enois oti perno me mia siriga ke apo tis dio ke xrisimopio mazi?
    to arurora skeftome na to xrisimopio me to hyal gel ke to collagen tis dermedics (ime perisotero ton drastikon metron para ton epifaniakon xoris na ipotimo ke ta deftera) episis pos antikatistoume to botox?
    ekana apo ta 28 mou, 16 xronia kathe eksamino ke ime poli efxaristimeni den dimiourgithike pistepseme to paramikro, exi 14 mines na kano ke me toses sispasis sta matia mou ine thema xronou na ginoun ritides...to ialouriko stis rinopariakes, mono se giatro???
    tin agapi mou ke ta filia mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.beautyhomeclinic.com/apotrisoxi-laser-ipl/apotrixwsi-ipl-sensepil-hl-100-883-detail
    den vrika enotita gia apotrixosi gifto kataxoro edo tin erotisi mou.
    ti gnomi exis gia tis mini siskeves apotrixosis ipl san aftin as poume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έτσι είναι Θέμιδα.. με τις συσκευές τελικά κάνεις πολύ μεγαλύτερη οικονομία :)
    Οι αμπούλες είναι συμβατές μεταξύ τους και τις χρησιμοποιείς όπως θέλεις. Είναι καλύτερα όμως να βάζεις πρώτα την μία και μετά την άλλη, είτε όταν κάνεις θεραπεία με τις συσκευές σου ή και από μόνες τους την ημέρα που δεν χρησιμοποιείς συσκευή. Αν θέλεις να κάνεις οικονομία μπορείς να τις βάζεις εναλλάξ ανά μέρα επιλέγοντας την πιο κατάλληλη αμπούλα κάθε φορά για να συνδυάσεις με την συσκευή σου, όπως σου τα ανέφερα και σε προηγούμενο σχόλιο.
    H aurora είναι καλύτερα με αμπούλα όχι Hyal γιατί θα παρεμποδίζει το φως να περάσει στην επιδερμίδα. Το hyal είναι για υπέρηχο προσώπου, cavitation, ιοντοφόρεση.
    Το botox δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με τίποτα τελείως, δυστυχώς... Υπάρχουν οι mesolift των dermedics με πεπτίδιο με εφέ μπότοξ που χαλαρώνουν τον μυ να μην κάνει τόσο έντονα τις συσπάσεις αλλά δεν είναι το ίδιο...
    Ενέσιμο γέμισμα μόνο σε γιατρό.... κάποια πράγματα δεν αντικαθίστανται :) Για τις ρινοπαρειακές όμως συσκευή υπερήχου με hyal θα σε βοηθήσει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είχα γράψει και το είχαμε συζητήσει στο πρώτο μου blog e-gynaika.com. Είναι καλές για ατομική αποτρίχωση και αξίζει η αγορά τους. Γλυτώνεις από πολύ μπελά.... Μετά από 4 θεραπείες στην εκάστοτε περιοχή βλέπεις αποτέλεσμα και ηρεμείς για καιρό αλλά χρειάζονται μέσα στο χρόνο πότε πότε να επαναλάβεις τις θεραπείες σε κάποια σημεία γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Το ίδιο όμως είναι και με τις επαγγελματικές συνεδρίες Ipl. Με την συσκευή τελικά βγαίνει πολύ πιο οικονομικά. Μόνο laser όπως Αλεξανδρίτης έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Αν βρεις κάτι σε καλή τιμή ή προσφορά με laser τότε αυτό είναι σίγουρα καλύτερη λύση δεν το συζητώ. Ipl όμως στο σπίτι με ατομική συσκευή.. δαγκωτό. :)
    Για την συγκεκριμένη που μου λες δεν ξέρω όμως... είναι διαφορετική από αυτήν που έχω χρησιμοποιήσει. Μπορείς να μιλήσεις όμως με αυτούς που την διαθέτουν να δεις τι θα σου πούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαρία μου καλησπέρα. Συγκέντρωσα όλες τις συσκευές και τα προϊόντα που μου πρότεινες και τα έστειλα ένα email στην διευ/νση που μου έδωσες, ώστε να πάρω τιμές, αλλά εδώ και μέρες δεν πήρα απάντηση, ουτε στο πρώτο, ούτε και σε ένα δεύτερο email που έστειλα. Μήπως τα προϊόντα dermedics μπορώ να τα βρω κάπου αλλού; Τις συσκευές πολύ πιθανό να τις πάρω από ebay. Σ' ευχαριστώ και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ντίνα μου καλημέρα!
    Είχε κάποιο πρόβλημα με το Ίντερνετ τις προηγούμενες μέρες και δεν είχε πρόσβαση στο email της. Αν δεν σου απάντησε ακόμα κάνε ένα κόπο και ξαναστείλε το μνμ σου. Η Ρασέλ έχει μόνο κάποιες από τις συσκευές. Πες μου ποιες θα άλλες θα χρειαστείς να σου πω που μπορείς να τις βρεις. Φιλιά και καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα! Τελικά πήρα απάντηση από Racel! Τις συσκευές θα τις παραγγείλω τελικά από ebay, μια που τις βρήκα όλες από μία εταιρεία και συμμάζεψα έτσι τον εκτελωνισμό. Τα προϊόντα θα τα παραγγείλω από την φίλη μας στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Χίλια ευχαριστώ και πάλι! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημέρα Μαρία
    Χαίρομαι που επικοινωνώ και πάλι μαζί σου, χρειάζομαι την βοήθεια σου γιατί δεν ξέρω απο που να αρχίσω.Σε λίγες μέρες θα έχω μπροστά μου απο συσκευες (υπέρηχων la belle,aurora, dermapen,clarosonic) και αμπόυλες (MESOVITAL, MESOWHITE, MESOLIFT, MESOEM) και ένα hyal gel.
    Εκτός απο την clarosonic δεν μπορώ να βάλω σε σειρά την εφαρμογή αμπούλων και συσκευών με τι να αρχίσω και πώς να προχωρήσω, φοβάμαι μήν κάνω κάποιο λάθος.Να σου υπενθυμίσω ότι΄είμαι στα 45 και τον τελευταίο χρόνο η διαφορά στο δέρμα μου είναι αισθητή...
    ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τέλεια Ντίνα μου! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θέμιδα θα πρέπει να σου γράψω κατεβατό ολόκληρο για θεραπείες με όλα αυτά :) Σε πολύ γενικές γραμμές όμως την labelle 2-3 φορές την εβδομάδα (1 φορά για το σμήγμα 2-3 για την ενυδάτωση με αμπούλες) την aurora επίσης 3 φορές την εβδομάδα εναλλάξ με την labelle. Το dermapen θα το κάνεις 1 φορά την εβδομάδα στο 0,5 στην αρχή. Μετά βλέπουμε... Επίσης με τις αμπούλες θα πρέπει να επιλέξουμε δύο από αυτές για να αρχίσεις πρώτα και μετά προσθέτουμε τις υπόλοιπες. Πάντως είναι πολλά όλα αυτά για ταυτόχρονη χρήση και καλά είναι να αρχίσεις σταδιακά. Επειδή τώρα έχω κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσω, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να σου κάνω αναλυτικό πρόγραμμα, κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ και ρίξε μια ματιά στα άρθρα μου να πάρεις μια γενική εικόνα και να κάνεις ένα πλάνο πρώτα μόνη σου. Με την πρώτη ευκαιρία και μέχρι να παραλάβεις τις συσκευές θα προσπαθήσω να σου γράψω και εγώ ένα προγραμματάκι. Πάντως όταν παίρνεις κάποια από τις συσκευές αν χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινήσεις, πέρα από αυτές που τις οδηγίες βρεις στα άρθρα μου πες μου για να σε βοηθώ. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαρία θα ξεκινήσω φειδωλά με όσα εχω καταλάβει απο τα άρθρα σου που διαβάζω με μανία...συγνώμη που σε βάζω σε τόσο κοπο, αν και όποτε μπορέσεις μου βγάζεις προγραματάκι.
    Ευχαριστώ και πάλι για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μαρία ψάχνω κάποιο άρθρο σου για την περιπόιηση του λαιμού κυρίως με τις συσκευές και δεν βρίσκω,μήπως υπάρχει κάτι σχετικό και μου διαφέυγει?
    Help

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. επιτελους καταφερα να συνδεθω.Μαρια μου ειμαι η Κικη,σου εχω ξαναγραψει παλαιοτερα,επανερχομαι ξανα τωρα.Με ειχα παραμελησει εντελως,καμια συσευη δεν χρησιμοποιουσα,(δερμαρολλερ,baby quasar,timepeel).Σου ειχα πει στην αρχη της επικοινωνιας μας παλια για την παναδα που μου ειχε κανει η δερμαποξεση σε δερματολογο.Χωρις να ασχολουμαι πλεον,επειδη οτι ειχα κανει δεν ειχε αποτελεσματα,(την ειχα ξεχασει για να καταλαβεις)εφυγε απο μονη της,Μου ειχε πει καποιος γιατρος οτι μπορει να εφευγε μονη της σε 6-7 χρονια(εχουν περασει 6).Τωρα λοιπον μπαινοντας συχνα στο νεο σου ¨"σπιτι" εντυπωσιαστηκα απο τις αμπουλες (mesolift dermedics).Ρωταω λοιπον: η επιkοινωνια γινεται με το mail που δινεις στα αγγλικα,αυτοι δεχονται να κανουν την αποστολη στην Ελλαδα,απο οτι καταλαβα εχουν καποιον αντιπροσωπο εδω μηπως ειναι η Ρασελ;;Αν ναι μπορω να παραγγειλω τηλεφωνικα;;Ενδιαφερομαι για συσφιξη προσωπου,καποια λαμψη,ισως καποιο υαλουρονικο ενυδατωση(47 ειμαι πλεον Μαρακι μου).Πρεπει να αγορασω καποια νεα συσκευη για καλυτερη εφαρμογη,(Facemate);;;;;;;;Μαρια απαντησε μου οποτε νομιζεις και μπορεις.Ευχαριστω.Υ.Γ τι τιμη εχουν αραγε με εχει φαει η περιεργεια χεχεχε (μπορει απο 60 αλλα και 150) ψαχνω και δεν βρισκω τιμη καλε πουθεναααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. θέμιδα δεν έχω γράψει τίποτα σχετικό ακόμη. Ποιο όμως είναι το πρόβλημά σου, ρυτίδες, χαλάρωση ή διπλοσάγονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γεια σου Κική μου,
    πολύ χαίρομαι που σε 'βλέπω και από εδώ :) Αν θυμάσαι τα Dermedics τα είχα ανακαλύψει πέρυσι και είχα γράψει σχετικά στο e-gynaika. Κανόνισα με τη Ρασέλ να τα αναλάβει να μας τα φέρνει Ελλάδα και επειδή δεν έχει χρόνο να απαντά σε αλληλογραφία και ερωτήσεις την βοηθώ εγώ στην επικοινωνία. Όπότε ότι θες πες μου και εμένα και της το μεταφέρω εγώ. Τα στέλνει με αντικαταβολή στο σπίτι σου οπότε η διαδικασία παραγγελίας είναι πανεύκολη.
    Να πάρεις την σειρά mesoecm για επιδερμική σύσφιξη και την mesowhite για λεύκανση. Επίσης έχει διαθέσιμο και το Dermapen που είναι εκπληκτική συσκευή δες το άρθρο μου εδώ. Σε συνδυασμό αμπούλες με dermapen θα δεις απίστευτο αποτέλεσμα. Υπόσχεση!!!!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο.κ Μαρια μου συντομα θα επικοινωνησω μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μαρία δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα ακόμα απλά σκέφτηκα αν μπορώ τώρα που θα τα μαζέψω όλα να χρησιμοποιήσω τις συσκευές στον λαιμό προλειπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θέμιδα σε αυτήν την περίπτωση το dermapen στην ρύθμιση 0.25-0.5mm με αμπούλες αντιγήρανσης είναι ότι καλύτερο σε θεραπεία με συσκευές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρια μου δεν νομιζω να χρειαζομαι το dermapen επειδη το δερμα μου ειναι υπερβολικα ευαισθητο,Το δερμαρολερ το χρησιμοποιω ελαχιστα και οταν το εφαρμοζω πανω μου το κανω πολυ χαλαρα και μονο στο λαιμο,Ειδα το βιντεακι και νομιζω οτι ειδα αιμα,αν το κανω εγω ενας θεος ξερει τι θα μου βγει παλι,με το tca καηκα,Στον δερματολογο επαθα εγκαυμα,αστα να πανε,Τωρα αυτο που θελω ειναι κατι για συσφιξη,δεν εχω καθολου ρυτιδες,παρα μονο μια ελαφρια χαλαρωση στο περιγραμα.Δεν νομιζω οτι αυτο που προτεινεις ειναι για μενα mesoecm,(Γεμίζει τις βαθιές ρυτίδες και εξασφαλίζει βελτίωση των ιστών μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας) το mesowhite σιγουρα θα το παρω.Θελω να σου στειλω μια φωτο για να δεις περιπου πως ειμαι,αλλα δεν ξερω πως και που.Οτι θελω απο Ρασελ θα σου το γραψω εδω η στο μειλ σου;;Διαβασα σε αυτη την στηλη στα σχολια για λαιμο και θεραπεια,ενδιαφερομαι και εγω Μαρια. Ειναι το πρωτο που προδιδει την ηλικια.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κική μου στείλε μου φωτο στο admin@spastospiti.gr. Θα τις δω και τα λέμε πάλι μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαρια μολις μου ειπε η κορη μου οτι σου εστειλε τις φωτογραφιες μου,ελπιζω να σου ρθανε.Δεν βρηκα πιο προσφατες, ειναι πριν ενα χρονο περιπου.Δηλαδη 46 ετων ειμαι σε αυτες τις δυο.Ε ποσο να χαλασα πια στον χρονο πανω(λεμε τωρα),Ψαχνοντας φωτο συνειδητοποιησα οτι εχω διπλοσαγονο,καλυτερα ρυτιδες τελικα,αυτο μαλλον δεν μαζευει.Απο παντα ειχα προγουλακι τωρα ομως με ενοχλει,Αυτα,α ναι νομιζω οτι ειναι λιγο πιο λεπτος ο ογκος του προσωπου μου.Υαλουρονικο ισως;;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κική μην ακούω χαζά :) Είσαι μια κουκλάρα!!!! Έτσι όπως μου τα 'λεγες είχα δημιουργήσει άλλη εικόνα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ βέβαια να δω την επιδερμίδα σου από κοντά αλλά μου φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση.
    Αυτό που πιστεύω πως θα σε βοηθούσε για σύσφιξη και ενυδάτωση είναι δύο συσκευές. Μία υπερήχων και μια ραδιοσυχνοτήτων. Υπερήχων έχει και η Ρασέλ και μπορεί να σου στείλει όπως και τις αμπούλες mesowhite και τις mesoecm. Είναι καλές γενικά και για σύσφιξη οι ecm και όχι μόνο για ενδυνάμωση της επιδερμίδας. Οι mesolift είναι περισσότερο για τις επιδερμίδες που λόγων έντονων συσπάσεων καταπονούνται και κάνουν ρυτίδες και για να δείξεις πιο φρέσκια άμεσα.
    Συσκευή ραδιοσυχνοτήτων όμως μόνο από το ebay. Σκέψου τι θέλεις από αυτά και τα ξαναλέμε. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρια εσυ θα με βοηθησεις τι να παρω,εγω δεν ξερω την τυφλα μου.Λοιπον το δερμα μου ειναι σε καλη κατασταση,ειναι φωτεινο καθαρο χωρις σημαδια(εφυγε και η παναδα),χαλαρωση εχω στο περιγραμα του προσωπου,ειδικα στις φωτογραφιες το προβλημα φαινεται περισσοτερο (εχω και χειροτερες απο αυτες που σου εστειλα χεχε).Ενυδατωση και συσφιξη χρειαζομαι,λιπαροτητα δεν εχω σχεδον καθολου.Θελω μια συσκευη να βοηθαει τα προιοντα να αποροφουνται(αν υπαρχει) και μια για συσφιξη.Αν ειναι πολυ ακριβες αμεσα δεν μπορω να τις παρω (θα τις βαλω ομως στην λιστα) τις αμπουλες μπορω να τις παραγγειλω.Αν ειναι για να μην σε βαζω σε κοπο πεσμου ποιες να παρω και παραγγελνω εγω απο την Ρασελ το εχω ξανακανει τηλεφωνικα γιατι με το μειλ δεν μπορω να συνενοηθω..Παλια σκεφτομουν την facematte τωρα μηπως βγηκε καποια καλυτερη.Εχω την baby quasar την οποια βαριεμαι, υπερηχου δεν ειναι;;;.Στον λαιμο μπορει να χρησιμοποιω ελαφρα το δερμαρολλερ στο προσωπο φοβαμαι.Εριξα μια ματια στο λινγκ της δερμαπεν στο ebay αλλα δεν καταλαβα ποια προτεινεις, εχει διαφορες τιμες.Η Ρασελ εχει αυτην την μια που προτεινεις;; Να μην σε ενοχλω αλλο, σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. H Ρασέλ έχει μία υπερήχου που βοηθάει στην απορρόφηση των αμπουλών. Παρόμοια με τη facemate. Δεν μπορώ να πω καλύτερη αλλά παραπλήσια και πιο οικονομική. Στην facemate μου άρεσε που έχει λειτουργία και 1ΜΗΖ και δρα συμπληρωματικά με τα 3MHZ. H συσκευή που έχει η Ρασέλ έχει μόνο 3MHZ αλλά μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με ιονισμό οπότε βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών ουσιών.
    Η quasar είναι συσκευή φωτοθεραπείας όχι υπερήχου καμία σχέση... Όντως αυτές είναι οι πιο βαρετές στην χρήση συσκευές με σταδιακά αποτελέσματα αλλά εάν ακολουθείς συστηματικά τον ενδεδειγμένο τρόπο χρήσης δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα.
    Στο λαιμό το dermaroller μπορείς, αλλά εγώ βρίσκω ότι στο λαιμό που είναι πολύ πιο ευαίσθητη η επιδερμίδα ο ερεθισμός είναι πιο έντονος και διαρκεί περισσότερο. Δοκίμασέ το όμως δεν θα πάθεις τίποτα. Απλά στην αρχή κάνε λίγο και με πολύ ελαφριά πίεση και βλέπεις πως τα πας και προσαρμόζεις ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπέρα μαρια θα ήθελα να ρωτήσω αν το dermaroller της filorga που έχω παραγγείλει μπορώ να το χρησιμοποιώ και όταν τελειώσει το σπρέι που είναι μαζί στην συσκευασία ;και αν ναι με τι συχνότητα χρήσης και με οποιαδήποτε κρέμα η seroum?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σου Μαρία!Θα ήθελα τη γνώμη σου σε κάτι! Μπορώ να χρησιμοποιήσω στο σώμα μαζί με το dermaroller 1,5mm ένα λαδάκι της apivita+αιθέρια έλαια apivita?Ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.beautyhealthsource.com/products/facemassager/face-massager.shtml http://www.fyola.com/ Μαρια τι γνωμη εχεις για αυτη την συσκευη υπερηχων;;Ριξε μια μια ματια οταν εχεις χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Άννα κάνε μασάζ με το λάδι πρώτα να απορροφηθεί από το σώμα αρκετά και μετά κάνε σε ένα μικρό σημείο να δεις πως θα αντιδράσει η επιδερμίδα σου. Περίμενε ένα 24ωρο και εάν δεν έχεις πρόβλημα τότε είσαι οκ. Μην κάνεις όμως με το 1,5 πάνω από 1 φορά την εβδομάδα. Κάθε 3 εβδομάδες άσε την μία εβδομάδα να ξεκουραστεί και να αναρρώσει τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ζωή ναι όπως το χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις οδηγίες του άρθρου. Όχι οποιαδήποτε κρέμα ή καλλυντικό με dermaroller. Αν θες όταν σου τελειώσει το spray μπορείς να πάρεις και τις αμπούλες των dermedics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Για την συγκεκριμένη δεν έχω ακούσει καλές κριτικές Κική. Μπορώ να σου προτείνω καλύτερη η πάρε αυτήν από την Ρασέλ είναι πολύ καλή επίσης.

    Υ.Γ Στο άλλο το σχόλιο σου θα απαντήσω αύριο γιατί σήμερα δεν έχω άλλο χρόνο και πολλές εξωτερικές δουλειές. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ο.κ Μαρακι,πολυ διαφημιση της κανουν, εμπιστευομαι την κριση σου.Οποτε μπορεις γραψε μου ποια ειναι της Ρασελ.Εχω ξηρο δερμα,αυτες που διαβαζω ειναι με σπατουλα,νομιζω οτι ειναι για λιπαρα δερματα.Μαλλον θα παρω αμεσα και την συσκευη υπερηχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κική μου η σπατουλα είναι όπως καλά κατάλαβες για λιπαρά δέρματα. Για ξηρά δέρματα η συσκευή μασάζ με υπερήχους είναι πολύ πιο κατάλληλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μαράκι καλησπέρα, το site σου ωραίο αλλα με έχει κατα μπερδέψει ,είχα γραφτεί τωρα ξανά γράφτηκα,ουφ τέλος πάντων :) να μη γκρίνιαζω Χιχιχιχι. Μαράκι,έψαχνα να βρω υαλουρονικο σκέτο.οχι σε κρέμα εννοώ που περιέχει κ αλλα συστατικά. Τελικά βρήκα αμπουλες σε ένα φαρμακείο τυχαία γιατι είχα βαρεθεί να ψάχνω κ να μη βρίσκω τίποτα. Η ερώτηση μου είναι η εξης,πειράζει που βάζω την αμπουλες κ κάνω το dermaroller;Πειράζει να το χρησιμοποιώ έτσι; Γιατι βαρέθηκα τ φυτικά έλαια,ωραία είναι αλλα ήθελα να αλλάξω. Φυσικά πλενω το πρόσωπο μου καλα πρώτα κτλ κτλ. Τι γνώμη έχεις; Φιλια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://www.ebay.com/itm/111255011182?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ειναι ευκαρια η κανω λαθος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κική μου έχει μία απλή περισσότερο για αφαίρεση σμήγματος και πιο ήπια διείσδυση προιόντων. Την έχει οικονομική δεν ξέρω ακριβώς πόσο όμως αν θέλεις ρώτα την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Evi μου καλά κάνεις και δεν βάζεις λάδι με το Dermaroller. Το υαλουρονικό είναι πολύ καλύτερο υλικό δεν το συζητώ... Δεν γνωρίζω την σύσταση από τις αμπούλες που μου λες για να σου πω αν είναι οκ για χρήση με το dermaroller. Ποιές είναι; Μπορείς να πάρεις και τις αμπούλες των Dermedics που χρησιμοποιώ και εγώ που είναι κατάλληλες για εφαρμογές αισθητικής.

    Υ.Γ Η διαδικασία εγγραφής είναι η συνηθισμένη. Πρέπει για να συνδεθείς να θυμάσαι σωστά το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου που δημιούργησες κατά την εγγραφή σου. Αν το ξεχάσεις υπάρχει δυνατότητα αποστολής στο email σου (που δήλωσες κατα την εγγραφή σου) δημιουργίας νέου κωδικού. Το έχω κάνει έτσι για να περιορίσω κάπως τον αριθμό σχολίων και ερωτήσεων μόνο σε μέλη μας. Αλλιώς θα ήμουν πάνω από τον υπολογιστή όλη μέρα να απαντώ σε ερωτήσεις ;) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μαρια μου για να μην μου απαντας τοσες μερες στο τελευταιο σχολιο να υποθεσω οτι δεν μπορεις να μεσολαβησεις στην Ρασελ;;Ο.Κ. δεν πειραζει θα το κανω εγω.Λοιπον ψαχνοντας στο e-gynaika εχεις ενα λινγκ για τις συσκευες υπερηχου βρηκα αυτο:http://www.mytimepeel.com/facemate/facemate-es330.html νομιζω ειναι πιο αξιοπιστο απο το ebay και ισως πιο οικονομικο.Μηπως ξερεις τα Μεταφορικα και το Τελωνειο ποσο στοιχιζουν;Κατι τελευταιο τι αμπουλες να παρω για ενυδατωση και συσφιξη.Ευχαριστω Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κική μου δεν ξέρω καθόλου πόσο θα βγουν τα μεταφορικά. Στο checkout θα το δεις και αν είναι πολλά μπορείς να το ακυρώσεις. Τελωνείο ανεβαίνει πολύ το κόστος ιδίως αν δεν μένεις Αθήνα και πρέπει να αναθέσεις τον εκτελωνισμό σε άτομο της μεταφορικής. Αν σου το στείλουν όμως απλό registered mail συνήθως το γλυτώνεις. Αν θες επικοινώνησε μαζί τους πρώτα να δεις τι θα σου πουν. Οι αμπούλες mesoHa +C είναι τέλειες για βαθιά ενυδάτωση και οι mesoecm για σύσφιξη. Όντως είμαι πολύ πιεσμένη στον χρόνο και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με την Ρασέλ. Οπότε αν μπορείς επικοινώνησε απ΄ευθείας μαζί της. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μαρια μου σε ευχαριστω.Οταν θα τα παρω ολα θα σου πω τις εντυπωσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μαρακι η μάρκα λέγεται Janssen cosmetics. Έχει κ site, καλα προιοντα μου φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Mαρια μολις πηρα ta dermedics, mesowhite,mesoecm,hyal.Tα στολισα,στο τραπεζι μου και δεν ξερω τι να τα κανω.;)).Διαβασα καποια σχολια δικα σου για τον τροπο αντλησης με συριγγα αλλα μεχρι εκει.Κριμα τις αμπουλες με την βιταμινη C δεν τις ειχε αλλη φορα.Λοιπον ρωταω,εχω την baby quasar μπορω να κανω καποια εφαρμογη;;εχω το δερμαρολερ, το οποιο και αυτο καμαρωνω,μαλλον θα το χρησιμοποιησω.Απο τα σχολια σου μπηκα στον σκεψη να παρω το δερμαπεν.Περιμενω την facemate(επιτελους)Μπορω να χρησιμοποιω καθε μερα το υαλουρονικο τα αλλα;;μονο του η με καποιο μηχανημα,εχω και την timepell;;Μαρια οποτε θελεις μου απαντας.Ευχαριστω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μαρία καλησπέρα, διάβασα οτι το dermapen μπορούμε να το προμηθευτούμε και από Ελλάδα με αντικαταβολή. Θα ήθελα να μάθω τιμούλα και από που το παραγγέλνω και αν υπάρχουν και κεφαλές για αγορά. Σ'ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Evita στείλε mail στην Κα Κοέν που τα διαθέτει στο φαρμακείο της στην Λάρισα natural.remedies@hotmail.com. Θα σε ενημερώσει σχετικά για ότι χρειάζεσαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κική μου δες το άρθρα εδώ σχετικά με το dermaroller, dermapen και το σημερινό άρθρο για θεραπείες με συσκευή υπερήχου-παραπλήσια με την facemate. Μπορείς να κάνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του άρθρου με το dermaroller και αμπούλα και μετά εάν θέλεις τελειώνεις με την quasar. To dermapen είναι πιο ακριβό από το Dermaroller αλλά η διαφορά στην άνεση και την αποτελεσματικότητα είναι τεράστια... Εάν μπορέσεις πάρτο!
    Την timepeel μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άσχετα με τις άλλες θεραπείες. Ποτέ δεν συνδυάζεις needling με δερμοπόξεση. Με φωτοθεραπεία είναι οκ.
    Ενδεικτική θεραπεία: Κάνεις δερμοπόξεση, μετά βάζεις λίγο ecm και συνεχίζεις με quasar. Μετά απλώνεις και τελειώνεις και πάλι με ecm. Εάν θέλεις λεύκανση απλώνεις την mesowhite μετά την θεραπεία όμως με την quasar.
    Το hyal κράτα το για την συσκευή υπερήχου. Αν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως μάσκα ενυδάτωσης την οποία μετά την ξεπλένεις.
    Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Evi μου δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με το site και δεν μπόρεσα να βρω τις αμπούλες για να δω τα συστατικά τους. Δες λίγο εσύ στην συσκευασία, κανονικά πρέπει να είναι oil free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ναι το σάιτ είναι περίεργο. Τις αμπουλες δεν τις πήρα σε κουτί. Υπήρχε κουτί στο φαρμακείο και επαιρνες όσες ήθελες ( είχε για διάφορες θεραπείες ). Η μια αμπουλα έκανε 2.50 ευρω. Λοιπόν η αμπουλες απ'εξω :ampoules cellular s fluid. Που φτιάχνεται κ τα ml . Δε λέει κάτι άλλο. Σίγουρα είναι oil free γιατι με το που άπλωνω την ποσότητα που θέλω εξατμιζεται αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Οκ Evi! Χρησιμοποίησε τις και εάν κρίνεις ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό όλα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαρια,κριμα που σβηστηκε το μνμ σου.Σβηστηκε και η ερωτηση μου,αλλα αυτη δεν με απασχολει.Ζητουσα διευκρινηση για την σειρα εφαρμογης,για το αν ειχα καταλαβει σωστα.Αν την εχεις καπου εμφανισε την σε παρακαλω,αν οχι δεν πειραζει.Νομιζω οτι θυμαμαι στο περιπου,τι μου ειχες απαντησει.Ευχαριστω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κική μου έγιναν κάποιες αλλαγές στον χώρο φιλοξενίας του site και έτυχε μάλλον η δημοσίευση του σχολίου πάνω στην αλλαγή γι' αυτό χάθηκε... :( και δεν μπορώ να το βρω ούτε στο mail μου πουθενά!!!!
    Αν τα θυμάσαι οκ. Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση όμως πες μου. Φιλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Για τιμές των προιόντων Dermedics μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο info@dermedics.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μαράκι σε ευχαριστώ πάρα πολύ επικοινώνησα μαζί της και με ενημέρωσε για τα σχετικά! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μαράκι πάλι εγώ! :) Θέλω την γνώμη σου για κάτι! Καταρχάς είμαι 31 ετών έχω κάτι παλιές ουλές στο πρόσωπο (βαριά ακμή) και από ρυτίδες κάτι λίγες κυρίως ρινοπαρειακές ( κάπνισμα βλέπεις). Τώρα θέλω να πάρω το dermapen και την σπάτουλα υπερήχων, αλλά επειδή τα οικονομικά δεν προβλέπουν και τα δυο μαζί θέλω να με συμβουλέψεις τι να πάρω πρώτα. Τι θα βοηθούσε για το πρόσωπο μου. Και αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι πιο οικονομικό ορό - αμπούλες για το πρόσωπο, από τις dermedics, γιατί προς το παρών μου πέφτουν λίγο ακριβές! Θα περιμένω απάντηση σου για να προχωρήσω σε αγορά, φύλακα άγγελε μου :) Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Evita μου πάρε dermapen ασυζητητί! Είναι ιδανικό για ουλές. Τώρα για ορό τι να σου πω... Είμαι πολύ επιφυλακτική για όλα αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και δεν είναι αποστειρωμένα για χρήση με το dermaroller. Καταλαβαίνω το οικονομικό αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ασφαλή προϊόντα με το dermapen. Θα σου στείλω mail :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μαράκι μου και εγω προς το dermapen 'έκλεινα' και μου το διαβεβαίωσες και εσύ!! Σ'ευχαριστώ :) Θα περιμένω mail σου, φιλάκια!
    Και μια άλλη ερώτηση αν ξέρεις, θα το αγοράσω τελικά απο το ebay, μου βγαίνει πιο φθηνό, σαν συσκευή έρχεται με καμία κεφαλή ή είναι μόνο το στυλό? Γιατί απο εκεί που θα το πάρω (από Αγγλία) λεει πως έχουν τελειώσει προς το παρών οι έξτρα κεφαλές. Αυτα τα λιγα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μαράκι it;s me again!! Σου έλειψα? :Ρ Όταν μπορέσεις θέλω να ρίξεις μια ματιά στους ορούς τις apivita! Διάβασα λίγο για τα συστατικά τους και λέει πως όλα είναι φυσικά, χωρίς αρώματα, σιλικόνες κτλ...
    Δεν ξέρω αλλα νομίζω πως ψιλό 'ψήθηκα' για να τις χρησιμοποιήσω και με dermapen και με σπάτουλα!
    Αλλά είπαμε περιμένω πρώτα την δική σου έγκριση!!!! Φιλάκιαααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εvita μου δεν γίνεται αποστολή στο mail σου που έχεις δηλώσει.Μπορείς να μου στείλεις ξανά αυτά που χρησιμοποιείς; Από Αγγλία αν το βρήκες πιο φτηνό πάρτο από εκεί. Υπολόγισε μονάχα και το κόστος των ανταλλακτικών κεφαλών γιατί θα τις χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Evita με 0.25mm μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις άνετα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. γεια σου μαρια μπορω να χρησιμοποιησω με το dermaroller καποιο ελαιο βασης πχ.ελαιολαδο,αμυγδαλελαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Με dermaroller 0.25μμ πιθανά ναι. Σε κάποια άτομα απλά δημιουργεί ερεθισμό οπότε δοκίμασέ το πρώτα και αν σου στρώνει καλά οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Xριστος Ανεστη Μαρια.Χαθηκαμε...Μετα απο τα Χριστουγεννα δεν σηκωσα κεφαλι.Κρυολογηματα,ιωσεις,αγνωστου αιτιολογιας!!!!!αρρωστειες,οι γιατροι μονο φαρμακα εδιναν.Ο καθενας τα δικα του.Εκανα και παρακεντηση στο γονατο.Αυτα τα ολιγα.Δεν ξερω αν κανω καλα που γραφω εδω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω και καλα το blog.Με το Dermapen,αν θυμασαι,τελικα δεν μου το στειλανε.Ευτυχως επεστρεψαν τα χρηματα.Απογοητευτηκα και δεν κανω τιποτα σχεδον.Ας ασχοληθουμε με το dermaroller του 1mm.Τι να χρησιμοποιησω?Εχασα και το μειλ σου.Χαρηκα που σου μιλησα.Νασαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Έλενα γειά σου,
    Το 1mm δεν συνιστάται με αμπούλες αισθητικής. Χρειάζεται ειδικός ορός συμβατός με το πλάσμα του αίματος τον οποίο διαθέτουν μόνο οι γιατροί για βαθιά μεσοθεραπεία. Με χρήση αμπούλων αισθητικής συνιστάται συσκευή με βελόνες max 0,5mm. Το 1mm μόνο με φυσιολογικό ορό αν θες να το χρησιμοποιήσεις. Πάντως εγώ σου συνιστώ να πάρεις το dermapen (μπορείς να το πάρεις και από την Ρασέλ)και τις αμπούλες ecm. Έχω δει σε φίλες με χονδρή ανθεκτική επιδερμίδα και πόρους μεγάλη βελτίωση με αυτόν τον συνδυασμό. Το dermapen στη ρύθμιση 0,5mm είναι τελείως ανώδυνο και πανεύκολο στην χρήση με εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχω χρησιμοποιήσει και δεν υπάρχει άτομο που να έχει απογοητευτεί από τα αποτελέσματα. Πράγμα σπάνιο για οποιαδήποτε συσκευή. Σου την συνιστώ ασυζητητί! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαρία καλησπέρα, θέλω να σου πώ οτι ειμαι ενθουσιασμένη με την συσκευή υπερήχου 3MHZ που χρησιμοποιώ μαζί με τις αμπουλες dermetics! Ακολουθώ τις συμβουλές σου κατα γράμμα και πραγματικά επιτέλους εχω στα χέρια μου αυτό που χρειάζεται το δέρμα μου κατα την δική μου κρίση και χωρις δυσβάσταχτο κόστος...έχω πάρει αρκετες συσκευές (aurora,dermapen,υπερήχου 3MHZ,την σπάτουλα,την clarosonic,MULTIPOLAR RF ULTRASONIC LIPOSUCTION CAVITATION,και διάφορες αμπούλες και πραγματικά απολαμβάνω τα θετικά και άμεσα αποτελέσματα απο ολες τις προτασεις σου! Με την ευκαιρία θα σε ευχαριστήσω και πάλι απο καρδιάς, έχει 4 μήνες που σε ανακάλυψα και έχεις αλλάξει τελίος την ζωή μου!!! Να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μαρία μου ξεχασα να σε ρωτήσω...ειδα στην τηλεόραση διαφήμιση αυτες τις αμπούλες http://www.pharmakeio-store.gr/ell/categories/ARCAYA_%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%82. πώς σου φαίνονται, θα ήθελα την γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μπράβοοοο!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι για σένα Θέμιδα!!! Νιώθω πραγματικά χαρούμενη που μπόρεσα μέσα από τις συμβουλές μου εδώ να σε κάνω πιο χαρούμενη και ικανοποιημένη με την εικόνα σου.!! Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Θέμιδα τις δοκίμασα και αυτές και μου άρεσαν. Προτιμώ όμως τις dermedics γιατί έχουν πολύ πιο εξελιγμένη σύνθεση και δίνουν πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αν θες όμως κάτι πιο οικονομικό είναι μια καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαρία δέν είναι πιο οικονομικές,γιάτι είναι 2ml η μία και έχει 10 αμπούλες ενω η dermedics είναι 5ml η κάθε μια και έχει επίσης 10. Ισως κάποια στιγμή τις δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ναι, αν είναι έτσι πράγματι δεν βγαίνουν πιο οικονομικές μάλλον το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γεια σου και πάλι Μαρία. Εύχομαι να είσαι και να περνάς καλά. Χρειάζομαι ξανά τη συμβουλή σου.
    Έχω πάρει από την κ. Ρασέλ το dermaroller 0.75 mm. Επίσης έχω και την facemate. Ενδιαφέρομαι να πάρω τις αμπουλες και τον ορό των Dermetics για να τα χρησιμοποιώ και με τις δύο συσκευές. Επίσης και κάτι για τον καθαρισμό προσώπου (όχι σε γαλάκτωμα). Δεν ξέρω όμως ποιες αμπούλες και ποιον ορό να επιλέξω. Είμαι 43 ετών και έχω ευαίσθητο μικτό δέρμα. Και κάτι ακόμη. Στη facemate δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τον ιονισμό.
    Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλησπέρα!! Το dermaroller κανει για το στηθος με ραγαδες κ χαλαρωση; Ευχαριστώ..τι μου προτεινεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μπορείς να πάρεις τις mesovital για τροφή και αντιγήρανση και mesocapil για ενδυνάμωση του ευαίσθητου δέρματος. Η Facemate έχει μόνο αρνητικό ιονισμό. θα πρέπει όταν επιλέγεις function να εμφανιστεί η ένδειξη e-. Εδώ θα βρεις οδηγίες http://www.ib3health.com/products/UltrasonicBeauty/FacemateES330.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Penny μπορείς να δοκιμάσεις αλλά με προσοχή γιατί η επιδερμίδα εκεί είναι πολύ ευαίσθητη και κοκκινίζει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γεια σου Μαρία,
    Είμαι 21 ετών και ταλαιπωρούμαι από την εφηβεία μου με ραγάδες σε μηρούς και γλουτούς.Παλαιότερα,είχα ακολουθήσει και γω την θεραπεία της Ρασέλ για τρεις μήνες,χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισα να τη σταματήσω καθώς δεν είχα άλλο την οικονομική δυνατοτητα και δεν είχα δει κάποια ενθαρρυντική αλλαγή για να τη συνεχίσω.Πρόσφατα έμαθα για το dermaroller και πως όντως βοηθάει ακόμα και σε λευκές παλιές ραγάδες.Με μια αναζήτηση,είδα πως το αυθεντικό dermaroller πωλείται πιο ακριβά από τα υπόλοιπα,ενώ με παραξένεψε το γεγονός πως δεν είχε να επιλέξουμε το μέγεθος των ακίδων αλλά ήταν συγκεκριμένο.Μάλιστα,για τις ραγάδες το site αναφέρει πως χρησιμοποιείται μόνο το medical dermaroller κ αυτό από εξειδικευμένο γιατρό ενω εγώ το θέλω για οικιακή χρήση.Τελικά τι ισχύει,γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι.Eπίσης,η διαφορά στη τιμή σε σχέση με το αυθεντικό dermaroller και τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν πως δικαιολογείται;Εννοώ,κάνει καλύτερη δουλειά το πρώτο σε σχέση με τα άλλα;
    Συγγνώμη αν σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου,αλλά πραγματικά με ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι αν και τόσο νέα,δεν μπορώ να χαρώ το σώμα μου λόγω των απαίσιων αντιαισθητικών ραγάδων.Κάθε βοήθεια σου ευπρόσδεκτη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δεν έχω πάρει Fenia το αυθεντικό dermaroller για να συγκρίνω. Πιθανολογώ ότι η οποιαδήποτε διαφορά σε ποιότητα δεν δικαιολογεί την κατά πολύ υψηλότερη τιμή του. Ούτως ή άλλως όμως το dermapen είναι κατα πολύ ανώτερο σαν εργαλείο και αν είναι να δώσεις λεφτά για το αυθεντικό dermaroller πάρε καλύτερα το dermapen. Η θεραπεία της Ρασέλ δουλεύει στις περισσότερες περιπτώσεις και αν κατάλαβα καλά είδες κάποια διαφορά αλλά όχι σημαντική μέσα στους τρεις μήνες. Απλά πιστεύω θα χρειαζόσουν περισσότερο χρόνο. Το οικονομικό όμως είναι θέμα πράγματι και κάτι που μερικές φορές ανάλογα με τα όριά μας δεν μπορούμε να υπερβούμε. Με το dermaroller πάλι άλλοι βλέπουν διαφορά και άλλοι όχι. Το dermapen και σε αυτήν την περίπτωση αυξάνει τις πιθανότητες να δεις βελτίωση. Γενικά, όντως οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι πολλές και σε πολλά σημεία αντιφατικές οπότε λογικό που μπερδεύτηκες...
    Σου προτείνω να πάρεις dermapen και να το χρησιμοποιείς στην ρύθμιση 1.5mm. Εάν δεν μπορείς όμως να το αντέξεις οικονομικά πάρε ένα dermaroller στο 1,5mm και δοκίμασε το. Είναι η πιο οικονομική λύση που αν μη τι άλλο θα σου δώσει σταδιακά κάποια βελτίωση στην εικόνα των ραγάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτι παραπάνω αρκεί να το αξίζει φυσικά.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην βλάψω τελικά το δέρμα μου αγοράζοντας κάτι που ποιοτικά θα είναι κατώτερο,εκεί έγκεινται και οι όποιες αμφιβολίες μου στην διαφορά περί τιμής...Απ΄ότι έίδα το dermapen μπορώ να το αγοράσω απο τη Ρασέλ.Πόσο κοστίζει;Επίσης,τις κεφαλές που πρέπει να αλλάζω απο την ίδια τις προμηθεύομαι;
    Και κάτι ακόμα...το πρόσωπο μου έχει κάποια ανεπαίσθητα σημαδάκια ακμής και λιπαρότητα στη γνωστή Τ ζώνη.Αυτό που με ενοχλέι,όμως,περισσότερο είναι τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα στη μύτη και τα μάγουλα.Πιστεύεις ότι με το dermapen θα δω διαφορά;
    Σ'ευχαριστώ πάντως για τις όποιες πληροφορίες και το αληθινό ενδιαφέρον που δείχνεις για τις απορίες καθεμιάς ξεχωριστά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μαρία καλησπέρα! Είμαι η Ελεάνα, είμαι 20 χρονών και απ'όταν ξεκίνησα να κάνω αποτρίχωση θυμάμαι πάντα τις τρίχες μου να γυρνάνε. Δεν έχω βάλει ποτέ ξυράφι πουθενά, ξεκίνησα με αποτρίχωση με ζεστό κερί σε αισθητικό, μέχρι που πήρα μηχανή αποτρίχωσης όπου και κατέστρεψα τα πόδια μου. Η θυλακίτιδα επιδεινώθηκε (δεν έκαναν ποτέ μόλυνση,απλά γυρνάνε ), εγώ "πείραζα" τις γυρισμένες τρίχες, με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να έχω γεμίσει πληγές,καφέ σημάδια και γυρισμένες τρίχες. Πήγα σε δερματολόγο,μου έδωσε αρκετές συνταγές με κρέμες και λοσιόν, μου κάνει λειζερ αποτρίχωση και η διαφορά είναι απίστευτη! Την τελευταία φορά όμως αντιμετώπισα κάτι, κάποιες τρίχες έχουν πια ξανθιά ρίζα,δεν τις πιάνει το λειζερ,οπότε και μου είπε να τις βγάλω με κρύο κερί.Ήταν τόσο δυνατή η ρίζα όμως που ούτε έτσι βγήκαν και αναγκάστηκα να τις βγάλω με κλωστή και κάποιες ακόμα και με τσιμπηδάκι για τα φρύδια! Γιατί γίνεται αυτό;; Ακόμα γυρνάνε κάποιες, πολύ επιφανειακά όμως! Θα ξεκινήσω θεραπεία needling στο ιατρείο του για κάποιες ουλές από ράμματα που έχω και στις ραγάδες μου και δεν ξέρω, αν θα μπορούσε αυτή η θεραπεία να κάνει κάτι και για αυτές τις τρίχες. Τόσα χρόνια δεν έχω χαρεί ποτέ τα πόδια μου έχω κουραστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Τότε Φένια να πάρεις Dermapen. Μπορείς να το παραγγείλεις από την κα Κοέν στο natural.remedies@hotmail.com. Δίνει και 10 ανταλλακτικές κεφαλές μαζί οπότε είσαι καλυμμένη για καιρό.. Για τα μαύρα στίγματα δεν ξέρω αν με το dermapen θα δεις μεγάλη διαφορά. Βοηθάει στους πόρους και στην μείωση της λιπαρότητας αλλά πως θα αντιδράσει το δικό σου δέρμα δεν ξέρω. Για αυτό το πρόβλημα μπορείς να πάρεις μια συσκευή την foreo luna. Gogglare το λίγο και θα δεις καλές κριτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ναι το Needling Θα βοηθήσει με το θέμα της θυλακίτιδας και των δυσχρωμιών. Αυτές οι συσκευές που τραβάνε τις τρίχες είναι καταστροφικές για άτομα με προδιάθεση σε θυλακίτιδα. Να κάνεις και με λούφα τα σημεία ενδιάμεσα στις αποτριχώσεις για να βοηθάς στην απολέπιση μην εγκλωβίζονται η τρίχα στους πόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το αναβάλαμε το needling με τον δερματολόγο για Σεπτέμβρη γιατί λέει θα είναι μελανιασμένα τα πόδια μου γύρω στις 15 μέρες! Δεν το ήξερα αυτό! Θα ξεκινήσω να χρησιμοποιώ λούφα, γιατί με κάτι peeling του εμπορίου δεν είδα διαφορά! Επίσης, επειδή δεν γνωρίζω πολλά για το needling, τι μήκος βελόνας θα ήταν καλό για τα πόδια μου; Θέλω να πάω διαβασμένη,να ξέρω τι μου γίνεται και τι να περιμένω! Το άρθρο σου και μόνο με βοήθησε πάρααα πολύ! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ Μ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ DERMAROLLLER ΠΙΣΤΕΥΕΙΣhttps://www.droller.gr ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΤ ΕΙΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΩ DERMEDICS KAI META MΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ AQUA VITA ΤΗΣ APIVITA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εάν οι σακούλες είναι λόγω εναπόθεσης λίπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις dermpapen μαζί με mesoslim μαζί με mesocapil για αποσυμφόρηση της περιοχής και μείωση του λίπους χωρίς χαλάρωση. Εάν είναι λόγω κατακράτησης υγρών μπορείς να πάρεις μια συσκευή υπερήχου και να κάνεις μασάζ στην περιοχή για να βοηθήσεις το κυκλοφοριακό. Επίσης μια συσκευή υψίσυχνων θα σε βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση μαζί με τις αμπούλες ΜesοCapil. Μπορείς να αξιολογήσεις εάν είναι κατακράτηση ΄ηλίπος ώς εξής. Εάν όταν ξυπνάς το πρήξιμο είναι πιο έντονο και σταδιακά υποχωρεί κατα την διάρκει της ημέρας η γενικά διαφέρει από μέρα σε μέρα τότε μάλλον πρόκειται για κατακράτηση υγρών. Εάν οι σακούλες είναι το ίδιο κάθε μέρα και ώρα τότε μάλλον πρόκειται για λίπος. Επίσης κατα την ψηλάφηση εάν πιάνεις το κόκκαλο του οφθαλμικού κόγχου τότε επίσης πρόκειται για κατακράτηση εάν η περιοχή είναι μαλακή και δεν ψηλαφίζεις το κόκκαλο τότε είναι λίπος. Επίσης αυτήν η μονοπολική συσκευή rf σε περίπτωση που έχεις λίπος μαζί με τις Mesoslim θα σε βοηθήσει να μειωθεί σημαντικά το πρόβλημα. Οι απλές οι κρέμες δεν θα σου κάνουν τίποτα.. Είναι δύσκολο πρόβλημα και η πιο άμεση λύση είναι το χειρουργείο. Με τις συσκευές και τις αμπούλες όμως μπορείς να μειώσεις σταδιακά το πρόβλημα χωρίς να καταφύγεις σε τόσο δραστική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Euxaristw gia thn apanthsh sou. Oi sakoules einai apo katakrathsh ugrwn... eimai 18 xronwn k tha hthela n m proteineis k mia enudatiki matiwn... pou n hremei kapws t matia. S euxaristw k pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Βασιλική δες λίγο αυτήν την κρέμα. Είναι οικονομική και περιέχει συστατικά που είναι κατάλληλα για αποσυμφόρηση της περιοχής. Επίσης πρέπει να προσέξεις να τρως υγιεινά και να περιορίσεις πιθανά το αλάτι στην διατροφή σου, αλμυρά σνακ και έτοιμα φαγητά γιατί περιέχουν πολύ αλάτι και δημιουργούν κατακράτηση υγρών. Στην δική σου ηλικία το πρόβλημα τις περισσότερες φορές προέρχεται από κληρονομικότητα (εάν το έχουν οι γονείς σου δηλαδή από νεαρή ηλικία) αλλά σε συνδυασμό με κακή διατροφή και κούραση ασφαλώς. Επίσης μπορείς να πάρεις μικρό βεντουζάκι για να κάνεις vacuum μασάζ με κάποιο φυσικό λαδάκι για αποσυμφόρηση της περιοχής. Αποτοξινωτικά καλά λαδάκια είναι το έλαιο αγριοκυπάρισσου και grapefruit. Μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά vacuum cups στο ebay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Καλησπέρα ΜΑρια, υπέροχες συμβουλές, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω απο το profit deals το micro NeedLeroller και , χρησιμοποιώ κρέμες korres μου προτείνεις κάτι άλλο .ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μαριλένα μου υπάρχουν καλύτερες λύσεις πλέον από το dermaroller. To dermapen είναι ελάχιστα πιο ακριβό αλλά πολύ καλύτερο για Needling θεραπεία. Για τις κρέμες δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Υπάρχουν τόσες πολλές και είναι αδύνατον να έχω άποψη για όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι για διόρθωση ρυτίδων στη ρινοχειλική περιοχή,στο μέτωπο και στην περιοχή γύρω απο τα μάτια.Βρήκα ένα dermoroller εδώ https://www.droller.gr/store/ το οποίο έχει και roller με βελόνες από τιτάνιο. Σκεπτόπουν να αγοράσω το μεγεθος 0,5 με βελόνες τιτανίου και να χρησιμοποιώ μετά τις αμπούλες CAVIAR EXTRACT της JANSSEN ή το Trilogy - Αντιοξειδωτικό Έλαιο Αγριοτριανταφυλλιάς με Λυκοπένιο. Μετά διάβασα στο site σας για το dermapen και για παραγγελία σε mail της Κα Κοέν.Πόσο κοστίζει; Τι θα βοηθούσε για το πρόσωπο μου;Τι λέτε για τα προιόντα για μετά τη χρήση δερμορόλερ ; Πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Flora για παραγγελία Dermapen από την κα Κοέν μπορείς να επικοινωνήσεις με την ίδια στο 2410-535260. Για τα οφέλη του μπορείς να διαβάσεις πληροφορίες στο άρθρο εδώ. Το dermapen πάντως θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στις ρυτίδες που σε απασχολούν. Δεν βάζουμε λάδι μετά το needling. Για προϊόντα με το dermapen και dermaroller πρέπει να χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα. Προσωπικά χρησιμοποιώ και συνιστώ τις αμπούλες των Dermedics. Μπορείς να δεις πληροφορίες στην σελίδα εδώ https://www.facebook.com/pages/Dermedics-Hellas/1389866411257451.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Καλησπερα Μαρια!ειμαι ο Θανος, 37 ετων κ πριν αρκετα χρονια ειχα προβει σε καθαρισμο προσωπου για αφαιρεση του σμιγματος,λογω ακμης.απο τοτε εχουνε μεινει στο προσωπο αντιαισθητικα σημαδια -ουλες.υπαρχει καποια θεραπεια για μενα ωστε να βελτιωθει η οψη αυτων των σημαδιων?κ αν ναι,υπαρχει μονιμο αποτελεσμα?τι μπορεις να μου προτεινεις?σ ευχαριστω εκ τω προτερων κ συγχαρητηρια για το ωραιο κ ενδιαφερον σαιτ σου!Υ.Γ. Οι ουλες αυτες λεγονται υπερτροφικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Θάνο καλωήρθες στην παρέα μας. Το dermapen είναι ότι καλύτερο για να αντιμετωπίσεις τις ουλές ακμής. Δες λίγο το άρθρο για το dermapen εδώ όπως και αυτό για την ασφαλή χρήση του Δυστυχώς αυτό το διάστημα μέχρι το ερχόμενο Φθινόπωρο δεν δύναμαι να δίνω αναλυτικές συμβουλές... Δες λίγο την ανακοίνωσή μου στο fb (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι καλό σας μήνα! Ήρθε η εποχή αυτή που λόγω της έναρξης της τουριστικής σεζόν και την ε...Posted by Spa Sto Spiti on Κυριακή, 3 Μαΐου 2015
    Ίσως τα άρθρα σου δώσουν τις πληροφορίες που θέλεις αλλιώς τα λέμε πάλι από Φθινόπωρο. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Καλησπέρα Μαρία!
    Συγχαρητήρια για το σαιτ σου πραγματικά είνια πολύ βοηθητικό και δεν του λείπει τίποτα. Είμαι 24 χρονών με λιπαρή επιδερμίδα και απο την μία πλευρά η ρινοπαριακή μου ρυτίδα ειναι πιο έντονη, και το δέρμα μου είναι γενικά αφυδατωμένο( ( συμβαίνει κυρίως το χειμώνα ). ,θαμπό και με μεγάλους πόρους . Σκέφτομαι να δοκιμάσω dermaroller από τιτάνιο 0,5mm απλά θα ήθελα να με συμβουλέψεις για τη σωστοτερή του χρήση και τι προιόντα θα μπορούσα να αγοράσω για τη σωστή ενυδάτωση , ούτως ώστε να μην κάνω χειρότερο το δέρμα μου.Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Xristina διάβασε αυτό το άρθρο μου για τα κατάλληλα προϊόντα για needling θα σου πρότεινα την σειρά mesoacne της Dermedics σε συνδυασμό με την mesohydra για ενυδάτωση. Μπορείς να ζητήσεις συνδυαστική συσκευασία με 5 αμπούλες από τον κάθε τύπο. Επίσης την κρέμα calm της ίδιας εταιρείας. Είναι ιδανική για την επιδερμίδα σου. θα ενυδατώσει βαθιά χωρίς να προσθέσει ανεπιθύμητη λιπαρότητα. Θα σου πρότεινα επίσης την foreo για καθημερινό καθαρισμό και μια μάσκα φωτοθεραπείας Είναι ιδανικές συσκευές και οι δύο για την επιδερμίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μαρία καλημέρα! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το site σου, και έχω βοηθηθεί σε αρκετά θέματα. διαβάζοντας το άρθρο σου για το derma roller, και ένα βήμα πριν το αγοράσω, είδα κάποια βιντεάκια στο utube στα οποία το χρησιμοποιούσαν με πολύ μεγάλη πίεση,φτάνοντας σε σημείο να τρέχει αίμα από το πρόσωπο. η αλήθεια είναι οτι λίγο τρόμαξα, και σκέφτηκα οτι αν είναι αυτός ο τρόπος χρήσης του δεν θέλω να το εφαρμόσω στο πρόσωπό μου. Εσύ πως το χρησιμοποιείς? έτσι πρέπει να εφαρμόζεται? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Έφη προσωπικά ποτέ δεν έκανα τόσο δυνατά με το Dermaroller ούτε με το Dermapen ώστε να ματώσω. Δεν είχα πρόβλημα με ουλές απλά κάποιες φορές κάνω στο 1.00 για ανάπλαση, αλλά προσωπικά δεν ματώνω. Άλλες όμως ξέρω πως ματώνουν και με λιγότερο. Το καλό με το dermapen είναι ότι το ρυθμίζεις μέχρι εκεί που νιώθεις άνετα και μέχρι να εξοικειωθείς με την χρήση του. Μπορείς να κάνεις 0.25 ή 0.5 που δεν υπάρχει περίπτωση να ματώσεις και πάλι θα δεις αποτέλεσμα. Οπότε μην αγχώνεσαι.. δεν υπάρχει κανένας λόγος να το χρησιμοποιήσεις με τέτοιο επιθετικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Μαρία καλησπέρα!!είμαι η Γιαννα.πήρα αμπουλες mesoslim για κυτταριτιδα κ ενα λαδακι φυσικο απ τν κ κοεν..μπορώ να τα χρησιμοποιησω με dermapen;;και αν ναι..πόσες φορές την εβδομάδα..το προϊόν μπαίνει ταυτόχρονα η μετά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Μετά τν θεραπεία μπαίνει κρέμα ανακλαστική οπωσδήποτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Επείσης πήρα τις αμπουλες mesoha+c γ τ πρόσωπο..να ξεκινησω με dermapen 0,25;κ πως θ ξέρω πόση ώρα θ παιρναω τν κάθε περιοχή του προσώπου..ευχαριστω κ συγνώμη για τις πολλές ερωτησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Gianna θα κάνεις με dermapen βάθος 1.5mm κάθε 15 μέρες και μετά από 5 λεπτά θα βάζεις τις αμπούλες mesoslim και μετά το λαδάκι.
    Ενδιάμεσα 2 φορές φορές την εβδομάδα θα απλώνεις την αμπούλα και θα κάνεις με βάθος 0.5mm και μετά από 5 λεπτά θα απλώνεις το λαδάκι. Εάν δεις ότι αυτή η συχνότητα ερεθίζει το δέρμα σου κάνεις με βάθος 0.25mm 2 φορές την εβδομάδα ή στο 0.5mm 1 φορά την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Στο σώμα όχι απαραίτητα. Κυκλοφορούν πολλές αναπλαστικές στα φαρμακεία αλλά οικονομική λύση είναι η Bepanthol ή κάποιο καλό gel αλόης ή άλλη αναπλαστική της επιλογής σου. Για το πρόσωπο όμως είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Gianna απλά πρέπει να περάσεις όλες τις περιοχές του προσώπου οριζόντια κάθετα και διαγώνια με αργή ταχύτητα. Στην αρχή όμως κάνε μόνο οριζόντια για να δεις πως αντιδρά η επιδερμίδα σου και μετά αν όλα καλά κάνεις προς όλες τις κατευθύνεις. Συνήθως θα κάνεις γύρω στα 5-10 λεπτά αλλά όχι πάνω από 10 λεπτά. Είναι επίσης καλύτερα και ερεθίζει λιγότερο αν δεν μετακινείς το Dermapen πάνω στην επιφάνεια του προσώπου πέρα-δώθε συνεχόμενα. Δηλαδή να κάνεις προς σε μία κατεύθυνση και στο τέλος της διαδρομής να σηκώνεις το Demapen και να το τοποθετείς ξανά σε άλλο σημείο αφετηρίας και να συνεχίζεις έτσι μέχρι να καλύψεις όλο το πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Γεια σου Μαρία..Ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σου για το dermaroller στα χείλη...??και επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις κάποιο για αγορά..Σε ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ειρήνη, ναι είναι πολύ καλή θεραπεία για ενίσχυση του όγκου στα χείλια. Χρειάζεται όμως να κάνεις πολύ λίγο στην αρχή για να δεις αντιδράσεις και μόνο με 0.2-0.25mm βάθος. Τώρα για να σου προτείνω κάποιο δεν έχει και πολύ σημασία... όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Κοίταξα στο ebay και βρήκα αυτό το Dermaroller που φαίνεται καλό, είναι οικονομικό και είναι από αξιόπιστο πωλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Σε ευχαριστώ πολύ...Αφού εφαρμόσω το dermaroller υπάρχει κάτι που θα μου πρότεινες να βάλω μετά στα χείλη...Έχω ακούσει για βαζελίνη αλλά είμαι πολύ κατά...Δεν μου αρέσει καθόλου σαν προϊόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου μπορείς να βάζεις κηραλοιφή μετά από 5 λεπτάκια.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ..Πόσο συχνά μπορώ να το κάνω?Γενικά η κηραλοιφή για το όλο το πρόσωπο πως σου φαίνεται?Νομίζω πως είναι λίγο βαριά και δεν απορροφάται εύκολα..έχω διαβάσει όμως ότι έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα..

      Διαγραφή
    3. Περίπου 2 φορές την εβδομάδα είναι καλά. Κηραλοιφή σε όλο το πρόσωπο μπορεί να πέσει βαριά ιδιαίτερα στις λιπαρές μικτές επιδερμίδες. Δοκίμασε να βάζεις καθημερινά μόνο στις περιοχές που είναι πιο στεγνές και αφυδατωμένες.

      Διαγραφή
  138. Μαρία, θα ήθελα να ρωτήσω για την κυτταρίτιδα. Μπορώ να συνδυάσω dermapen 1,5mm μονο με φυτικο λαδι?Αν ναι, απο Ελλαδα έχεις να προτείνεις κάτι? Απο lovelula αυτο κανει?
    JOIK Anti-cellulite body oil with seaweed and plant extracts 100 ml. ή αυτα:Weleda Birch Cellulite Oil 100ml? Βάζουμε πρώτα αντιαισθητική κρεμα ή φυσιολογικό ορό οποως στο πρόσωπο? Και κατι τελευταίο...επειδή το dermapen πιστεύω θα είναι κουραστικό στη χρήση για τοση μεγάλη επιφάνεια μήπως να παρω dermaroller ή δεν εχει καλή απόδοση? Εχω συνέχεια απορίες αλλά όπως βλέπεις εχω μπει σε διαδικασία ολικής αναδομησης. Οι απαντηση σου θα με βοηθουσε πολύ!!!! Φιλιά!!😆😆😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Pola μπορείς να αλείψεις μια μικρή ποσότητα λαδιού στην περιοχή που σε ενδιαφέρει ίσια ίσα για να γλυστράει το dermapen. Δεν θέλουμε να υπάρχει άφθονο στην επιδερμίδα ώστε να διαπεράσει βαθιά στην επιδερμίδα. Μπορεί να ερεθίσει πολύ την επιδερμίδα σου. Ακόμα και με την μικρή ποσότητα δοκίμασε σε μια μικρή περιοχή να δεις πως αντιδρά και μετά από μερικές μέρες αν δεν υπάρχει ερεθισμός κάνε σε μεγαλύτερη περιοχή. Το dermapen είναι πιο αποτελεσματικό ιδίως για μεγαλύτερο βάθος και πονάει λιγότερο. Με το dermaroller οι θεραπείες σε βάθος 1.5 και πάνω είναι αρκετά επώδυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Καλησπέρα Μαρία μου συγχαρητήρια για το site!
    Είμαι η Εύα και θα ήθελα να σε ρωτήσω
    1)Ποιο προιόν της Dermedics θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μετα απο θεραπεία με dermaroller 1mm. Είμαι 53 ετών με μικτή και λεπτή επιδερμίδα.
    2)Απο που μπορώ να το προμηθευτώ και πόσο στοιχίζει?
    Σε ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ορός Gen'x είναι ιδανικός για αντιγήρανση σε ηλικίες άνω των 45. Πληροφορίες επικοινωνίας θα βρεις www.dermedics.gr

      Διαγραφή
  141. Καλησπερα! Για κυτταρίτιδα ποιο dermoroller μου προτείνετε για το σπιτι κ τι μπορω να χρημισοποιησω πριν κ μετα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dermaroller 1.5mm βάθος. Φυσιολογικό ορό κατα την χρήση και μετά από 5 λεπτά συνδυασμός ορού 1:1 mesocapil+mesoslim της dermedics.

      Διαγραφή
  142. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ DERMA PEN ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 31 ΕΩΣ 160 ΕΥ. ΜΠΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου σου απάντησα ήδη στο προηγούμενο σχόλιο που είχες αφήσει :)

      Διαγραφή
  143. Γειά σου Μαρία! Εχω παραγγείλει ενα dermapen απο το ebay και αναζητώ το κατάλληλο προιόν για θεραπεία. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσοτερο είναι να αποκτησει λιγο περισσοτερο όγκο το πρόσωπό μου (ζυγωματικά και ρινοπαρειακες) κι εχω δει απο τη dermedics το lipofilling oil. Είναι πιστεύεις το κατάλληλο προιόν; Ευχαριστώ για το χρονο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Konstantina ναι μπορείς να βάλεις το lipofilling oil αλλά μετά από ένα πενταλεπτο που θα κάνεις με dermapen στο 0,5, όχι την ίδια στιγμή. Θα σε βοηθήσει στο να τονώσεις τον όγκο αλλά θέλει συστηματική χρήση για να δεις αποτέλεσμα γιατί είναι όπως καταλαβαίνεις μία διαδικασία που γίνεται με φυσικό τρόπο ευνοώντας την αύξηση των λιποκυττάρων

      Διαγραφή
  144. Γεια σου Μαρία.
    Ήθελα να σε ρωτήσω σε πόσες μέρες πρέπει να χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενο μιας αμπούλας dermedics με το tip της σύριγγας που μας έχεις δείξει.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora μου καλά είναι μέσα σε μία εβδομάδα, αν ανοίξεις το καπάκι ασφαλείας. Αν χρησιμοποιήσεις όμως βελόνα σύριγγας για να τρυπήσεις το καπάκι και να τραβήξεις το περιεχόμενο χωρίς να το ανοίξεις τότε μπορείς να το αφήσεις και ένα μήνα+ χωρίς πρόβλημα. Την βελόνα την αφήνουμε πάντα μέσα, τραβάμε με την σύριγγα τον ορό και ξεβιδώνουμε για να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενο.

      Διαγραφή
  145. γεια σας, μπορείτε να μου προτείνεται κάποια αμπούλα προσώπου για ενυδάτωση , για τις ρυτίδες έκφρασης και χαλάρωση προσώπου? κάποιας εταιρίας που να μπορώ να βρω σε ελληνικά σαιτ που μπορώ να τα χρησημοποιησω με το dermaroller 1mm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σου προτείνω τις αμπούλες Hydra και Εcm της dermedics.gr. Θα τις βάζεις όμως 5 λεπτά αφού κάνεις με το Dermaroller 1.00mm πρώτα, χρησιμοποιώντας μόνο στείρο φυσιολογικό ορό. Αν κάνεις με 0.5mm μπορείς να κάνεις με τις αμπούλες κατευθείαν.

      Διαγραφή
  146. Απαντήσεις
    1. Δεν χρησιμοποιώ προσωπικά άλλης εταιρείας γιατί θεωρώ τις συγκεκριμένες από τις καλύτερες της αγοράς. Εάν έχεις πρόσβαση σε αμπούλες άλλης εταιρείας με προιόντα είναι οκ αρκεί να είναι όντως ειδικές για χρήση για θεραπείες αισθητικής και να είναι αξιόλογη εταιρεία. Τα λάθος προιόντα μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά όταν χρησιμοποιούνται με needling. Υπάρχουν εταιρείες "αισθητικής" (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα...) που τα προιόντα τους είναι πραγματικά απαράδεκτα....

      Διαγραφή
  147. Μαρία, καλησπέρα! Έχω derma roller 0,5. Να το χρησιμοποιήσω κάτω από τα μάτια ή είναι απαγορευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Fivi απαγορευτικό δεν είναι απλά θα κάνεις πολύ απαλά και σύντομα με ένα καλό βιταμινούχο ορό και θα αξιολογήσεις πως το ανέχεται η επιδερμίδα σου στο σημείο εκείνο. Αν δεν έχεις πρόβλημα δοκιμάζεις σταδιακά λίγο πιο έντονα στις επόμενες θεραπείες σου

      Διαγραφή
  148. Γειασας, έχω ένα derma pen απο το Amazon,πως μπορώ να ξέρω τι βελόνες μπορώ να προμηθευτώ? Υπάρχει κάποιος Κωδικός κάπου στις βελόνες, η στο derma pen?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναζητάς βελόνεςμε τον τύπο του μοντέλου πχ Mym, Dr pen A6, Dr pen A8 κτλ. Δυστυχώς τα περισσότερα διαφέρουν μεταξύ τους....

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.