Θεραπεία Cupping Προσώπου.

Το μασάζ προσώπου με μίνι βεντουζάκια-Cupping είναι μία παραδοσιακή  θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου σε όλο τον κόσμο επειδή είναι ασφαλής, άνετη και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Οι μικρές αυτές βεντούζες  δημιουργούν ένα ήπιο κενό και ανασηκώνουν ελαφρά  το δέρμα και άλλους  ιστούς  του προσώπου.  Αυτή η αναρρόφηση  των  ιστών του προσώπου ενεργοποιεί την λεμφική παροχέτευση να αποβάλει τις τοξίνες, τα κυτταρικά απόβλητα και τα πλεονάζοντα  υγρά στο πρόσωπο και το λαιμό.


Τα οφέλη της αναζωογόνηση του προσώπου με βεντούζες:

  1. Αυξημένη κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και το λαιμό
  2. Αυξημένη κυκλοφορία και την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στο δέρμα
  3. Βελτιωμένη απορρόφηση των προϊόντων προσώπου
  4. Εξυγίανση των στάσιμων υγρών
  5. Μείωση και  πρόληψη των ρυτίδων.
  6. Τόνωση και ήπια σύσφιξη του προσώπου
Η εφαρμογή της θεραπείας Cupping 
Η θεραπεία γίνεται πάντα με καθαρό πρόσωπο και  εφαρμογή μίας μικρής ποσότητας  φυτικού ελαίου.  Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε και  αιθέρια έλαια ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος σας και τι θέλετε να πετύχετε. Μια τυπική θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου σε spa διαρκεί 30 περίπου λεπτά, όμως εσείς στο σπίτι σας μπορείτε να κάνετε πιο σύντομα μασάζ ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτετε.

Το μασάζ όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο γίνεται ως επί το πλείστον με πάντα με ανοδικές κινήσεις εκτός από τι κινήσεις που γίνονται για την παροχέτευση της λέμφου.


Είναι επίσης σημαντικό να πίνετε  άφθονη ποσότητα νερού πριν και μετά από κάθε θεραπεία.

Είναι μια θεραπεία απόλυτα φυσική, εύκολη, χαλαρωτική, και με εξαιρετικά αποτελέσματα σύμφωνα με μαρτυρίες όσων την έχουν δοκιμάσει. Τα σετ με τα βεντουζάκια μπορείτε να τα βρείτε πολύ οικονομικά στο ebay αν θέλετε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε την θεραπεία σπίτι σας.

Μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά cupping sets στο ebay.


Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Μαρία τα mini. facial cup χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο ή τα facial cup?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα facial cup για όλο πρόσωπο. Τα μινι είναι μόνο για την περιοχή των ματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βίντεο αυτο δείχνει κυρίως για το πρόσωπο, αποφεύγοντας λίγο την περιοχή των ματιών. Υπάρχει κάποιο βίντεο για την περιοχή των ματιών?Ή αν κάνω αυτό καθημερινά αρκεί και με καλύπτει και στην περίπτωση που τα μάτια είνει λίγο κουρασμένα. Παρατήρησα ότι έχω κάνει ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια. Όχι πολύ έντονες αλλά είναι ορατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρια καλησπερα,εγω καθοτι ασχετη ειχα παρει πριν κανα μηνα το mini,οταν το ειδα απογοητευτικα και δεν το χρησιμοποιησα καθολου,σημερα εβαλα λιγο λαδακι και χαζευοντας τηλεοραση (το κανω αρκετη ωρα ηδη και δεν θελω να σταματησω καθολου),αν και μικροσκοπικο σου δινει ωραια αισθηση, σαν να σε χαλαρωνει.Μου αρεσε τοσο πολυ,που μολις παρηγγειλα το facial cup νομιζω αρχιζω να το λατρευω.Δεν ξερω αν βοηθαει καπου αλλα και μονο η αισθηση που μου δινει φτανει. Μαρια σου εχω πει ποσο τυχερη νοιωθω που σε ανακαλυψα (εδω και 4-5 χρονια),σε ευχαριστω πολυ, ξανα και ξανα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αίσθηση που δίνει Kική μου είναι πράγματι πολύ ωραία και χαλαρωτική. Αλλά πέρα από αυτό βοηθά άμεσα την μικροκυκλοφορία και το λεμφικό τα οποία και τα δύο έχουν ευεργετική δράση στην καλή κατάσταση της επιδερμίδας με πολύ εύκολο και φυσικό τρόπο. Συμπληρώνει δε τέλεια τις άλλες θεραπείες που κάνουμε. To facial θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό δείχνει cupping στην περιοχή των ματιών https://www.youtube.com/watch?v=3AVK0S_Gzo8 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστω Μαρακι μου,η ευγενεια σου ειναι αληθινη και οχι απλα τυπικη,σημερα μιλησες στο τηλεφωνο με δικο μου ανθρωπο για τα dermedics και οχι μονο.Σε ευχαριστουμε να σαι καλα καλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την Φωτεινή; Κική μου αλλοίμονο :) δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο!! Χαρά μου που βοήθησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι Μαρια μου η Φωτεινη.Σου στειλα το mail μου στο fb μολις τωρα για την nuface.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο το μασάζ προσώπου με τα βεντουζάκια,υπέροχο και το cure Natural Aqua Gel, ακριβώς όπως τα περιέγραψες Μαρία μου. Είναι πάμφθηνα και τα δύο, και όμως τόσο αποτελεσματικά!!!Ευχαριστώ και πάλι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έριξα μια μάτια στο eBay και ειδα οτι υπάρχουν βεντούζακια και σε μεγαλύτερη διάμετρο. Σκέφτηκα να τα χρησιμοποιήσω για σώμα πόδια. Πιστεύεις κάνει κατι για κυτταρίτιδα,σύσφιξη;;;
    Για πρόσωπο θα πάρω σίγουρα μου άρεσε πολυ η ιδέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία για κυτταρίτιδα σίγουρα θα βοηθήσουν ειδικά σε συνδυασμό με ειδικά λαδάκια για κυτταρίτιδα. Επίσης κάποια βελτίωση στον τόνο θα δώσουν. Μην περιμένεις όμως τίποτα δραματικό στο θέμα της σύσφιξης εάν υπάρχει αρκετή χαλάρωση.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.