Αισθητικές θεραπείες με Συσκευή Υπερήχων.

Μία από τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές συσκευές ομορφιάς που μπορούμε να έχουμε για να κάνουμε το beaute μόνες μας στο  σπίτι είναι οι ατομικές συσκευές υπερήχων. Εάν δε, προσφέρουν και συνδυαστική λειτουργία ιοντοφόρεσης ακόμα καλύτερα. Η δική μου συσκευή εδώ και ένα χρόνο είναι αυτήν στην φωτό πιο πάνω. Εκτός από την λειτουργία των υπερήχων στα 3 MHZ διαθέτει  ιοντοφόρεση  και  φωτοθεραπεία που μπορούν μάλιστα  να λειτουργήσουν ταυτόχρονα.


Αν και έχω αναφερθεί και σε άλλα άρθρα για τις  συγκεκριμένες τεχνολογίες  στην φροντίδα της επιδερμίδας μας και τα οφέλη τους συνοψίζω εδώ τα βασικά.


Η τεχνολογία των υπερήχων...


Πρόκειται για μηχανικές δονήσεις που πάλλονται με  πολλή υψηλή συχνότητα  στα  1- 5 MHZ  εξ' ου και ο όρος υπέρηχος, και με την χρήση ειδικών συσκευών μεταδίδονται στον δερματικό ιστό.

Η εφαρμογή των υπερήχων στην επιφάνεια της επιδερμίδας παράγει δύο σημαντικές ενέργειες την μηχανική  και την θερμική οι οποίες συνεργαζόμενες επιφέρουν 4 σημαντικά φαινόμενα.

  • Την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
  • Την διευκόλυνση διείσδυσης δραστικών ουσιών σε υδατοδιαλυτό όμως πάντοτε μέσο όπως ζελέ (ποτέ με σκεύασμα που περιέχει λιπαρά στοιχεία και σε αγνή μορφή χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα.
  • Την βελτίωση της μικρο κυκλοφορίας και
  • Την αυξημένη διαπερατότητα των δερματικών ιστών.

Για την λειτουργία υπερήχων στα 1 ΜΗΖ υπάρχει  προβληματισμός όσον αφορά το βάθος που φτάνει και την ασφάλειά της για τον λιπώδη ιστό. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως  πιθανά να είναι ίσως και πιο αποτελεσματική και ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα αρκεί  όμως η συσκευή είναι σωστά μελετημένη. Στα 5 ΜΗΖ  από την άλλη η δράση είναι πολύ επιφανειακή και χωρίς ουσιαστικό όφελος.  Για το πρόσωπο αποτελεσματική  και πιο ασφαλής θεωρείται η λειτουργία στα 3 ΜΗΖ.


Φωτοθεραπεία


Βασίζεται σε  συσκευές με led που εκπέμπουν συγκεκριμένες συχνότητες φωτός. Eίναι μία 100% φυσική μη επεμβατική μέθοδος που  βοηθά στην ενίσχυση της αναγέννησης υγιών ιστών, αύξηση του κολλαγόνου και ελαστίνης, παρεμπόδιση της ανάπτυξης των βακτηρίων της ακμής και μείωση κηλίδων και δυσχρωμιών.

Είδη φωτός :

1) Κόκκινο  -  (640nm), αυξάνει την θερμοκρασία των ιστών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τα κύτταρα αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι επίσης ιδιαίτερα ευεργετικό για εκζέματα, δερματίτιδες, φροντίδα των αντιδραστικών ευαίσθητων επιδερμίδων γενικά και επούλωση κάθε είδους πλήγων.

2) Μπλέ  - (480nm) εξουδετερώνει τα βακτηρίδια P. acnes που προκαλούν την ακμή και μειώνει τις φλεγμονές. Το μπλε φως επίσης βοηθάει να μειωθεί η λιπαρότητα του δέρματος ρυθμίζοντας της ποσότητας της υπερβολικής έκκρισης του σμήγματος που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες.

3) Πράσινο  -   (518nm), σταθεροποιεί την παραγωγή σμήγματος, φωτίζει και μειώνει τις υπάρχουσεςδυσχρωμίες, όπως σημάδια ακμής, φακίδες, γεροντικές κηλίδες κλπ και βελτιώνει το συνολικό τόνο του δέρματος. Προστατεύει επίσης το δέρμα από μελλοντικές δυσχρωμίες και όταν χρησιμοποιείται με συνέπεια, η επιδερμίδα αποκτά πιο φωτεινή καθαρή και λαμπερή όψη.


Ιοντοφόρεση


Η ιοντοφόρεση, με τη βοήθεια συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος θετική ή αρνητική πολικότητας βοηθά στην διαπερατότητα καλλυντικών ουσιών στην επιδερμίδα.

Στην λειτουργία  -  εκτός από αύξηση της διαπεροτήτας των όξινων καλλυντικών ουσιών έχουμε διέγερση των αισθητικών νεύρων, διαστολή των αγγείων και, αύξηση της ροής του αίματος.

Στην λειτουργία  +  δημιουργείται συστολή των αγγείων, μείωση της  αιματική ροή, σύσφιξη και σταθεροποίηση των ιστών. Επίσης, έχουμε στυπτική δράση, καταπραϋντική στα αισθητήρια νεύρα και μία μικροβιοκτόνο δράση.

Συνήθως κλείνουμε πάντα την θεραπεία μας με 3λεπτη λειτουργία στο + για να ηρεμήσουμε το δέρμα μας.

Καλύτερα αποτελέσματα έχουμε αν χρησιμοποιούμε μεγάλη ένταση σε μικρό χρονικό διάστημα (στα πλαίσια, πάντα, της ανεκτικότητας του ατόμου και με σταδιακή αύξηση της έντασης με την έναρξη της θεραπείας). Αλλά καλά είναι να τεστάρουμε πρώτα στην επιδερμίδα τον βαθμό άνεσης.

 Προσοχή! Δεν εφαρμόζουμε ιονισμό ποτέ σε κατεστραμμένο δέρμα γιατί έχει μικρότερη αντίσταση στη ροή του ρεύματος και μπορεί να προκληθεί εύκολα έγκαυμα. Σε ευαίσθητο δέρμα επιλέγουμε πολύ χαμηλή ένταση.


Τρόπος Χρήσης


Για όσες έχετε την ίδια συσκευή και  ενδιαφέρεστε  σας αναφέρω παρακάτω  αναλυτικά τον τρόπο χρήσης
  1. Χρησιμοποιούμε τη συσκευή σε καθαρό πρόσωπο, χωρίς μακιγιάζ .
  2. Ανοίγουμε την συσκευή και  στην οθόνη βλέπουμε τις διαθέσιμες λειτουργίες , την ένταση και τον χρόνο χρήσης (ξεκινώντας στα 15 λεπτά ) .
  3. Με το κουμπάκι mode επιλέγουμε την λειτουργία και με  shift την ένταση. Εάν θέλουμε επιπλέον συνδυαστική λειτουργία πατάμε πάλι το mode μέχρι να αναμοσβήσει η λειτουργία που θέλουμε και με το shift την ένταση.  Όταν επιλέξουμε όλες τις λειτουργίες πατάμε το CFM για ενεργοποίηση και ξεκινούμε την θεραπεία
  4. Οι υπέρηχοι , τα LED και ο ιονισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα .  Δεν μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε Ion + και ιόν - ταυτόχρονα Μετά από δοκιμές  μπορώ να πω πως δύο ή και τρεις λειτουργίες μαζί είναι πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές.
  5. Απλώνουμε στο πρόσωπο ορό ή αμπούλα  ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.
  6. Τα προϊόντα πρέπει να είναι οπωσδήποτε  με βάση το νερό και με την ένδειξη oil free για να εξασφαλιστεί η αγωγιμότητα των υπερηχητικών κυμάτων .
  7. Ένα ειδικό gel αγωγιμότητας με βάση το νερό αυξάνει  ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα των υπερήχων και του ιονισμού. Αυτό το απλώνουμε πάντα μετά την αμπούλα.
  8. Κάνουμε μασάζ στο  πρόσωπο με κυκλικές ανοδικές κινήσεις χωρίς να αφήνουμε σταθερή ποτέ την κεφαλή σε ένα σημείο.
  9. Μπορείτε να κάνετε θεραπεία από 5  λεπτά για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα έως 15 λεπτά για πιο βαθιά περιποίηση.
  10. Επαναλαμβάνετε την θεραπεία 3 με 4 φορές την εβδομάδα.
  11. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 15 λεπτά . Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αμέσως πάλι , εάν θέλετε να συνεχίσετε τη συνεδρία σας .
  12. Η συσκευή διαθέτει  τρεις λυχνίες LED: κόκκινο = αντι ρυτίδική  και παραγωγή κολλαγόνου,  Μπλε = θεραπεία ακμήςΠράσινο = υπερ μελάγχρωση


Ενδεικτικές  θεραπείες  με την συσκευή.

  1. Αντιγήρανση.  Αντιγηραντικός ορός με υπέρηχο,  λειτουργία ιονισμού στο -   και κόκκινο LED
  2. Ακμή και λιπαρή επιδερμίδα. Αμπούλα για ακνεικά δέρματα,  με υπέρηχος σε χαμηλή ένταση,  ιονισμός στο  + , και  μπλε LED
  3. Λεύκανση. Προϊόν λεύκανσης,  με υπέρηχο,  λειτουργία ιονισμού στο -   και πράσινο LED


Ελπίζω να κάλυψα τα βασικά αλλά εάν έχετε απορίες τα λέμε στα σχόλια :)

Δημοσίευση σχολίου

227 Σχόλια

  1. Μαρια καλησπερα. Θελω να παρω για συσφιξη στην κοιλια ραδιοσυχνιτητες με cavigation. Πριν λιγους μηνες ειχαμε μιλησει και μου ειχες πει για μια συσκευει καινουργια τοτε απτο epay εξαιρετικη και δυνατη. Η τιμη της 595€Εχει βγει κατι καλητερο η να την προτιμησω σου ειχα στηλει και φωτογραφιες στο mail σου. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννι δεν θυμάμαι ποια σου είχα προτείνει δες λίγο εδώ στο ebay να πάρεις μια ιδέα τι κυκλοφορεί τώρα και τιμές και αφού καταλήξεις σε κάποιες όσον αφορά τιμή και λειτουργίες αν χρειαστείς κάποια βοήθεια για την τελική επιλογή σου πες μου να σε βοηθήσω. Προτίμησε αν μπορείς να γίνεται αποστολή από UK γιατί έτσι σίγουρα θα γλυτώσεις δασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαρία καλησπέρα,
    Οποτε μπορείς ρίχνεις μια ματιά σε αυτή τη συσκευή να μου πείς αν αξίζει σε παρακαλώ.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    http://www.ebay.com/itm/Photorejuvenation-3-color-3-MHz-Ultrasonic-Photon-LED-Light-Therapy-Ultrasound-/181200849426?ssPageName=STRK:MESE:IT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρια καποτε ειχα δοκιμασει κατι αμπουλες με βιταμινες C, εξαιρετικες,(αυτες και καποιες της lancome με C) ειχα παθει πλακα και το λεω εγω που ευκολα δεν ενθουσιαζομαι.Μετα δεν τις ξαναεφεραν στην περιοχη μου και υπεθεσα οτι καταργηθηκαν,τυχαια σε καποιο ιντερνετικο φαρμακειο της πετυχα ξανα (νομιζω απο την περιγραφη οτι ειναι οι ιδιες).Μπορουν να φορεθουν με την facemate οταν το παραλαβω;;;.Με τις dermadics mesowhite δεν ειδα καποια διαφορα,ισως να θελει υπερηχο για να δειξει κατι.Σημειωσε οτι δεν εχω θαμπο δερμα οποτε μπορει για αυτο να μην εχω διαφορα Αν θελεις ριξε μια ματια και πεσμου αν μπορω να τις χρησιμοποιησω με υπερηχο .http://www.pharmnet.gr/Product/4503/Page/80/el/ Ευχαριστω,ξανα και ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΓ τυχαιο το φαρμακειο, ισως υπαρχει και πιο φθηνο το προιον καπου αλλου,δεν το εψαξα καθολου,ηταν το πρωτο που μου εβγαλε η google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική μου τις έχω δοκιμάσει αυτές παλαιότερα με υπέρηχο αλλά προσωπικά δεν μου έκατσαν καλά. Μου είχαν ερεθίσει πολύ το δέρμα μου. Αλλά πάλι εγώ έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα! Τις είχα βάλει και εγώ με υπέρηχο και ένιωθα το δέρμα μου μετά πιο άτονο και με κουρασμένη όψη. Να φανταστείς τι μισές τις πέταξα... Φοβερές ήταν αυτές τις Sensilis. Έλαμπε το δέρμα μου μετά, δυστυχώς εδώ και μερικά χρόνια τις σταμάτησαν :( Βιταμίνη C και οι μεν και οι δε αλλά καμία σχέση το αποτέλεσμα. Να φανταστείς παρ'όλο που είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα dermedics αν ξανακυκλοφορούσαν αυτές θα τις έπαιρνα και πάλι ασυζητητί. Λες να μιλάμε για τις ίδιες; :)
    Προσωπικά με τις Meso white είδα διαφορά αλλά δεν έχω πρόβλημα με δυσχρωμίες. Απλά τις χρησιμοποίησα για πιο φωτεινή επιδερμίδα και μου άρεσαν πολύ. Για έντονες δυσχρωμίες όμως δεν ξέρω να σου πω. Πιθανά να μην είναι πολύ δυνατές ή να θέλουν βοήθεια με υπέρηχο ή ηλεκτροφόρηση.
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέμιδα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο; Αν την θέλεις για φωτοθεραπεία η συγκεκριμένη δεν είναι πολύ δυνατή σε αυτήν την λειτουργία. Αν πάλι την θέλεις για υπέρηχο καλύτερα να πάρεις αυτήν που έχω και εγώ και που αναφέρω στο άρθρο μου. Είναι πιο δυνατή και έχει και ιονισμό.
    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.mifarmacia.es/producto.asp?Producto=030102-323246 δεν υπαρχει στην google censilis μονο sensils (τυχαιο το φαρμακειο) τις ειδα καπου αλλου και με 30 κατι ευρω,απλα δεν μου εβγαινε η σελιδα για να το κανω κοπι.Δες αν ειναι αυτες που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.misscompras.com/sensilis-vital-c-serum-10-vitamina-c-pura/ και αυτο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mαρία μου καλησπέρα,
    Θα μπορούσες να μου προωθήσεις την δική σου συσκευή στο ebay σε παρακαλώ γιατί την ψάχνω και δεν μπορώ να την βρώ.
    Με την ευκαιρεία να σου πω ότι εδώ και 10 μέρες περίπου απολαμβάνω το dermapen με τις αμπούλες, το clarosonic καθημερινά, την arurora την σπάτουλα υπερήχων και η διαφορά είναι εμφανής, μου το λένε άλλα κυρίως το βλέπω και εγώ...μόλις τελειώσω με τις 10-12 θεραπείες cavitation
    θα σου γράψω τις εντυπώσεις μου και απο αυτό. Την timepeel θα την αφήσω για του χρόνου γιατί με πρόλαβε ο ήλιος φέτος.
    Μαρία σε ευχαριστώ για όλα μέσα απο την καρδιά μου να είσαι πάντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασα, θέλω τα φώτα σου, συσκευή υπερήχων ή rf για σύσφιγξη στο πρόσωπο ή και τα δύο?
    άσε αρώστησα τα θέλω όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρια νομιζω οτι ειναι αυτη που λεει 5in1 tripolar rf. Ειναι η ακομα τελευταιο μοντελο; τη μπορει να μου προσφαιρει; Εχω χαλαρωση στην κοιλια. Μιλουσαμε στο e-gynaika με το ψευδονυμο Αννα σου ειχα στηλει φωτοστο mail σου. Ποσα θα μου παει στο συνολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια μου ηρθε σημερα η facemate,μαλιστα χωρις να χρεωθω κατι εξτρα (τελωνειο).Αυτη η συσκευη ειναι μονο για υπερηχους και ενυδατωση οι αλλες λειτουργιες δεν ειναι κατι που αξιζει, ετσι;;Σωστος ως πωλητης παντως,μου εβαλε μεσα χωρις να το ζητησω adaptor με 230V και ενα ζελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mαρία καλημέρα.
    Ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά,άν έχεις χρόνο ρίξε μιά ματιά σε αυτο http://www.ebay.com/itm/New-Wrinkle-Removal-Skin-Rejuvenation-Massage-Machine-RF-Bipolar-Radio-Frequency-/200972255388?pt=AU_Body_Care&hash=item2ecae1409c. Θεωρείς οτι θα είχε αποτέλεσμα? Ψάχνω rf συσκευή για το πρόσωπο, δέν θέλω να επηρεάσει καθόλου το λίπος και διαλεξα αυτήν.Ίσως μπορούσες να μου προτείνεις κάποια εσύ, θα ήθελα την συμβουλή σου.
    Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε ζάλισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρια μου δεν ξερω αν διαβασες το σχολειο μου γιατι δεν βρισκω απαντηση και εχουν περασει μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτές είναι Κική μου! sorry για την αργοπορημένη απάντηση αλλά είχα πολλά τρεχάματα και συν τοις άλλοις φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν λάμβανα στο mail μου τις ειδοποιήσεις για τα σχόλια! Μπέρδεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ίσως είναι η ίδια σύσταση σε διαφορετική συσκευασία αλλά εγώ τις πρώτες ήξερα. Τέλειες!! Δεν ξέρω το site αλλά θα το ψάξω και αν νιώσω safe θα τις παραγγείλω! Είσαι super!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ααααα! Νιώθω πολύ χαρούμενη που έχεις δει τόσο καλό αποτέλεσμα. Δεν με εκπλήσσει όμως ;) Αχ, σε ποια συσκευή όμως συγκεκριμένα αναφέρεσαι που θέλεις από το Ebay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Περαστικά" σου κοριτσάρα μου :) ! A xaxa... μία από τα ίδια και εγώ lol.... Από τα δύο το rf δες πχ εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ περίμενε λίγο γιατί είχα πρόβλημα με την ενημέρωση των σχολίων και μαζεύτηκαν πολλάαααα. Θα σας απαντήσω όμως όλες σας σήμερα και αύριο.... Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι έχει και λειτουργία ιονισμού - και + που αξίζει να την χρησιμοποιήσεις. Εντάξει... η φωτοθεραπεία δεν λέει και πολλά. Επίσης έχει και microcurrent(μικροπαλμούς) που είναι καλοί για μυική ανόρθωση αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετά δυνατοί στην συγκεκριμένη συσκευή. Εάν θες και έχεις χρόνο όμως δοκίμασέ την. Σε αυτήν την λειτουργία ακουμπάς τις δύο κεφαλές σε ακριανά σημεία μυών (ένας χάρτης των μυών του προσώπου είναι απαραίτητος) ώστε να προκαλέσεις μία ήπια τόνωση του μυικού ιστού. Η τεχνολογία των μικροπαλμών είναι αξιόλογη στην ανόρθωση του προσώπου και αφορά περισσότερο όχι το δέρμα αλλά όπως ανέφερα πριν, το μυικό σύστημα. Κάποια στιγμή θα αναφερθώ και στις συγκεκριμένες συσκευές. Την facemate πάντως δεν την τέσταρα ποτέ στην συγκεκριμένη λειτουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Themida δεν είναι κακή αλλά πιστεύω πως αυτήν εδώ είναι πολύ καλύτερη. Έχει περισσότερη ισχύ (100 Watt) και δουλεύει στο 1 Mhz. Αν μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά πάρε αυτό το μοντέλο από αυτόν ή άλλο πωλητή. Αν πάλι αναβαίνει πολύ το budget σου πάρε αυτήν που μου είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Anni αυτήν εδώ λες; Είναι από τις καλύτερες συσκευές ακόμα που κυκλοφορούν για rf και cavitation. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έρχονται από Hong Kong και μπορεί να πληρώσεις τελωνείο. Οπότε καλό θα ήταν να το συνυπολογίσεις και αυτό στο πιθανό συνολικό κόστος. Πάντως όπως και να έχει σε σχέση με τις θεραπείες που θα μπορείς να κάνεις μόνη σου σε πρόσωπο και σώμα το κόστος δεν συγκρίνεται με αυτό που θα πλήρωνες σε ινστιτούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρια μου δεν ειμαι σιγουρη .Εχω μπερδευτει.4 in1 cavitation TripolarRf Machine100mw LipoLaser fat slimming. Μαρια αυτη ειναι; ποια ειναι πιο καλη; με ενδιαφερει για την κοιλια πολυ!!!χρειαζομαι και επιδερμικη συσφιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι αυτή είναι, απλά με λίγο διαφορετική περιγραφή. Κοίτα λίγο τις τιμές και κάνε σύγκριση συμπεριλαμβάνοντας και τα μεταφορικά να δεις πια βγαίνει φθηνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. yes επεστρεψες yupi!!!!!!!!!Nα σαι καλα,απογοητευτηκα τοσες μερες,ευτυχως ολα καλα.Αν θυμηθω κατι παλι θα σε ενοχλησω,καλο βραδυ καλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρια μου εσυ που ξερεις πιο καλα πες μου πια να παρω και αν εχει μεταφορικα τελικη τιμη για να ξερω και να πες μου σε παρακαλω τη θα μου προσφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αννι η 5in1 Cavitation Weight Lose Vacuum Bipolar RF Diode Lipo Laser είναι καλύτερη αλλά όπως σου έχω πει, μπορεί να πληρώσεις τελωνείο. Εγώ θα το ρίσκαρα πάντως και θα διάλεγα αυτήν. Μπορεί όμως να χρειαστεί να πληρώσεις πιθανά και 350 ευρώ ή και παραπάνω μπορεί όμως και τίποτα αν περάσει έτσι. Απλά να υπολογίσεις το πιθανό έξτρα κόστος και αν είσαι διατιθεμένη και έχεις την δυνατότητα να το πληρώσεις. Αν όμως θέλεις μια πιο ασφαλή, ως προς το οικονομικό, επιλογή πάρε αυτήν, την Multipolar RF Ultrasonic Cavitation που είναι πολύ καλή και έρχεται μέσω Αγγλίας και έτσι δεν θα περάσει από τελωνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρία καλησπέρα.Επιτέλους νομίζω οτι βρήκα τον σωστο τόπο για να επικοινωνήσω μαζί σου.Καταρχήν είσαι μια κούκλα και πιστεύω ότι την ηλικία σου να την λες με υπερηφάνια γιατί κλέβεις τουλάχιστον 15
    χρόνια.Μπράβο και συγχαρητήρια για την εμφάνισή σου και για το ωραίο blong σου.Λοιπόν ,τα εχω διαβάσει όλα στο blog σου αλλά εχω μπερδευτεί.Εχω περιγραψει το δέρμα μου στο προφιλ και σε παρακαλω αν σου είναι εύκολο να μου δώσεις ένα πλάνο περιποίησης γιατί είμαι εντελως άσχετη Διαβασα οτι υπαρχουν συσκευές για προσωπο και δερμα ,θα μου έλυνε το προβλημα μια τετοια συσκευ?Και κάτι ακόμη για τις αμπούλες κάπου στο blog διαβάσα οτι μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε καθημερινα ανάλογα με το πρόβλημά μας,βάζουμε δηλ. μια ποσοτητα από καθε μία στο πρόσωπό μας και κάνουμε μασαζ ή καπώς διαφορετικά? Ανυπομονώ να μου δώσεις τις απαραίτητες και πολύτιμες συμβουλές σου.Α! και κάτι τελευταίο με την αντιηλιακη τι γινεται τι θα μου πρότεινες.Οποτε μπορεις απάντησέ μου .Να σαι πάντα κάλα σε ευχαριστω πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαρια για την πιο καλη με τελονειο ποσο θα μου παει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατερίνα κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα κομπλιμέντα :) Αλήθεια με γνωρίζεις προσωπικά γιατί από την φωτό δεν μπορείς να βγάλεις τόσα συμπεράσματα :)
    Η πιο οικονομική λύση αλλά και αποτελεσματική λύση για να βελτιώσεις την επιδερμίδα σου και να αντιμετωπίσεις ρυτιδούλες και χαλάρωση είναι το dermapen
    Τις αμπούλες τις χρησιμοποιείς όταν κάνεις τις θεραπείες με dermapen και ενδιάμεσα καθημερινά αν θέλεις πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα. Μπορείς να πάρεις την σειρά Εcm των Dermedics και την MesoWhite για τις δυσχρωμίες. Εάν αποφασίσεις για την συγκεκριμένη λύση μετά μπορούμε να συζητήσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια και τον τρόπο εφαρμογής. Αν και στο άρθρο εδώ σχετικά με την συγκεκριμένη θεραπεία θα βρεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης.
    Αντηλιακή δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Μου αρέσουν αρκετές, όπως του Korres με γιαούρτι, πολύ άνετη στο πρόσωπο ή της Αvene η SOLAIRE Emulsion Spf 50+ που χρησιμοποίησα φέτος και είναι επίσης εξαιρετική ιδιαίτερα για ευαίσθητα δέρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αννι μου δεν μπορώ να σου σίγουρα. Μπορεί να πάει από 150 έως και 350 ευρώ. Αν μένεις Αθήνα κάνεις τον εκτελωνισμό μόνη σου. Αν μένεις σε άλλη πόλη και το αναθέσεις σε εκτελωνιστή πρόσθεσε + 80 με 100 ευρώ. Βασικά για το κόστος της συσκευής βάλε περίπου στα 400 ευρώ εξτρά για να είσαι μέσα. Αυτό βέβαια αν στην χειρότερη των περιπτώσεων περάσει τελωνείο. Αλλά καλά είναι να το υπολογίσεις αν χρειαστεί αν είσαι διατιθιμένη να τα δώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαρια ποσες μερες θα κανει περιπου; και πως θα πληρωσω; αντικαταβολη η με paypal; Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρια μπορω να κανω παραγγελια και με καρτα χωρις paypal απ' οτι ειδα. Ειναι οκ με αυτον τον τροπο; και σε ποσες μερες θα το πραλαβω περιπου; Συγνωμη αν σε ζαλισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι Anni είναι οκ και με κάρτα. Μπορεί να πάρει από 15 μέρες μέχρι και ένα μήνα. Εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρια θα ρωτησω συντομα (μου σβηστηκε το πρωτο μνμ τα νευρα μου) α)Οταν εφαρμοζω την facemate με την αμπουλα mesoecm και το υαλουρονικο μετα κανω ιονισμο ετσι;; την mesowhite την εφαρμοζω ταυτοχρονα η θελει μονη της β) Η facemate εχει μονο - ιονισμο γ) η αμπουλα οταν ανοιχτει ποσο διαστημα αντεχει (με την βελονα μεσα);;δ)Οταν τελειωνω την εφαρμογη ξεβγαζω το προσωπο μου νομιζω οτι κολλαω καλα κανω;;;Νομιζω αυτα ειχα ρωτησει στο μεγαλο προηγουμενο σχολιο μου.Μαρια μου σε ευχαριστω προκαταβολικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαρακι θα μου πεις και τη μπορω να κανω στο σωμα και τι στο προσωπο με τη συσκευη; Ευχαριστω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Anni μου μπορώ να σου δώσω οδηγίες μόνο όσον αφορά τις σωστή χρήση των τεχνολογιών της συσκευής. Ρυθμίσεις, επιλογές και ακριβή τρόπο λειτουργίας θα πρέπει ενημερωθείς από το manual της συσκευής. Θα πρέπει εννοείται να ξέρεις αρκετά καλά αγγλικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να αφιερώνω χρόνο για να σας καθοδηγώ με λεπτομέρειες σε όλες τις συσκευές που αγοράζετε ιδίως αν δεν τις έχω χρησιμοποιήσει εγώ η ίδια αλλά με χαρά μου μπορώ να σας δίνω κάποιες βασικές οδηγίες σχετικά με την ασφαλή χρήση περιοχή και κατάλληλα προϊόντα. Εδώ που τα λέμε ένα από τα άρθρα που πρέπει να γράψω, μιας και πολλές πλέον αγοράζετε συσκευές ραδιοσυχνοτήτων, είναι σχετικά με την σωστή χρήση αυτών των συσκευών. Οπότε θα το έχω στα υπ΄ υπόψην. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κική μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..... Το έχω πάθει και εγώ αρκετές φορές αυτό... και αν το μνμ ήταν μεγάλο σε πιάνουν τα διαόλια πράγματι %$^%$@%@# :-P Για τις θεραπείες καλύτερα να έχεις ταυτόχρονα ιονισμό και υπέρηχο. Είναι πιο αποτελεσματική έτσι η θεραπεία. Το ίδιο να κάνεις και με την mesowhite. Την αμπούλα την κρατάς άνετα μια εβδομάδα κλειστή. Ούτως ή άλλως μέσα στην εβδομάδα καλά είναι να κάνεις δύο ή τρεις φορές εφαρμογές για καλύτερο αποτέλεσμα.
    Ναι καλά κάνεις όταν τελειώνεις ξεπλένεις το ζελέ. Εφαρμόζεις μετά την ενυδατική σου κρέμα ημέρας ή νυχτός ανάλογα με την ώρα που έχεις κάνει την θεραπεία. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παντα δηλαδη ταυτοχρονα ιονισμο και υπερηχο,οχι οταν τελειωσει ο υπερηχος πεντε λεπτα ιονισμο;; Αυτο το καταλαβα καλα;;.Μου αρεσει πολυ η mesoecm μαζι με το υαλουρονικο,κατι γινεται και μου αρεσει.Την mesowhite δεν την εχω σε εκτιμηση ισως γιατι εχω ηδη λευκη επιδερμιδα.Σορυ Μαρακι μου αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που με καιει πιο πολυ Μesowhite+Mesoecm+υαλουρονικο ταυτοχρονη εφαρμογη;;;Μαρια νομιζω οτι επρεπε να παρω αυτην που προτεινεις εδω η facemate ειναι πολυπλοκη.Η Ρασελ μου ειπε οτι ειχε μονο αυτη με την σπατουλα.Αν μου απαντησεις, αν χρειαζετε ταυτοχρονη χρηση των αμπουλων ορκιζομαι θα αργησω να σε ξαναενοχλησω (χεχεχε)Ευχαριστω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. υ.γ Σιγουρα εχει + ΙΟΝΙΣΜΟ η Facemate δεν το βλεπω, ακομη νομιζω οτι ιονισμο και υπερηχο δεν μπορω να πετυχω τατοχρονα,μηπως δεν εχει η δικη μου,(παει ο ορκος μου ουτε μιση ωρα δεν αντεξα,ρεζιλι)Απαντησε οποτε μπορεις θα το αντεξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γεια σου Μαρια μου ωραίο το μπλοκ σου.Εχω πάρει μια συσκευη ραδιοσυχνοτητων απο το ebay που μου είχες προτείνει εσύ.Πήρα και λαδάκια .Πόση ώρα θα πρέπει να κάνω και ποσες φορες την εβδομαδα μονοπολικες
    ραδιοσυχνότητες ωστε να απαλλαγώ απο το λιπος στα μαγουλά μου?Οι ραδιοσυχνοτητες ανορθώνουν και τα ζυγοματικά γιατί εχω και χαλάρωση στο προσωπό μου. Σε ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν ξερω πολυ καλα Αγγλικα αλλα θα το ρισκαρω. Για κοιλια και γλουτους μπορω να κανω και ραδιοσυχνοτητες και cavitation;και τηζελε να χρησιμοποιω;Ευτιχως και εσυ Μαρια μου να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αννι στην κοιλιά ναι και τα δύο. Στoυς γλουτούς όμως όχι Cavitation γιατί μπορεί να δημιουργήσει χαλάρωση. Εκεί μόνο ραδιοσυχνότητες. Μπορείς να πάρεις τα ειδικά gel των Dermedics για ραδιοσυχνότητες και cavitation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποια συσκευή πήρες; Μονοπολική συσκευή βασικά δεν συνιστώ στο πρόσωπο ιδίως όταν πρόκειται για προσωπική χρήση. Σύσφιξη θα έχεις αλλά φοβάμαι την απώλεια λίπους στο πρόσωπο. Δώσε μου το link της συσκευής για να μπορέσω να σου δώσω τουλάχιστον κάποιες οδηγίες για την ασφαλέστερη δυνατόν χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κική μου οι οδηγίες λένε έτσι αλλά σύμφωνα με τελευταία δεδομένα είναι πιο αποτελεσματική η θεραπεία με ταυτόχρονη λειτουργία υπερήχων και ιονισμού. Δοκίμασε όμως και τους δύο τρόπους και κάνε αυτό που σου αρέσει περισσότερο σαν αποτέλεσμα. Ναι αν έχεις ήδη λευκή επιδερμίδα δύσκολα θα κάνουν διαφορά οι white όμως για τις δυσχρωμίες είναι πολύ καλές αλλά θέλουν τακτική εφαρμογή.
    Πρώτα βάζεις τις mesoecm+υαλουρονικο και μετά σκέτες οι mesowhite. Μπορείς να κάνεις 5 λεπτά με τις με τις Mesoecm και μετά άλλα 5 λεπτά μόνο με τις white χωρίς υαλουρονικό gel. Και στις δύο περιπτώσεις υπέρηχο + ιονισμός μαζί.
    Η facemate είναι εξαιρετική συσκευή θα την συνηθίσεις μετά από λίγο δεν είναι τίποτα. Μαζί με τις αμπούλες θα συνεχίζεις να βλέπεις όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Να κάνεις πάντοτε μασαζ με την συσκευή ανοδικό και με πολύ αργή κίνηση. Επίσης να εναλλάσσεις τις θεραπείες στον υπέρηχο μεταξύ 1 και 3 mHZ είτε στην ίδια θεραπεία με στην επόμενη είναι καλύτερο έτσι το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαρια μου απο που να τα παρω; και καθε ποτε μπορω να κανω; ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν είπα ότι έχει + η facemate. Έχει λειτουργία μασάζ microcurerrent. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν τελικά όντως μπορείς να έχεις ταυτόχρονα την λειτουργία ιονισμού και υπερήχου. Πάντως δεν υπάρχει διαφορετικό μοντέλο, ένα είναι. Εάν δεν έχει τότε κάνε πρώτα με τον υπέρηχο με την ecm + το gel υαλουρονικό και μετά με ιονισμό μια μικρή ποσότητα mesoecm χωρίς gel αυτήν την φορά. Με τις mesowhite μπορείς να κάνεις πάλι πρώτα με υπέρηχο (προτιμώ χωρίς gel) και μετά με ιονισμό. Εάν έχεις χρόνο κάνε 10 λεπτά σύνολο με ecm πρώτα και μετά άλλα 10 με τις white. Αλλιώς κάνε διαφορετικές μέρες. Μπορείς μέσα σε αυτά τα πλαίσια να κάνεις και εσύ παραλλαγές. Μόλις εξοικειωθείς λίγο θα μπορείς να παίζει μόνη σου με τον τρόπο θεραπείας όπως σου ταιριάζει εσένα καλύτερα και αυτό που σου δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αννι πάρε πρώτα την συσκευή και εν τω μεταξύ θα γράψω κάποιο σχετικό άρθρο. Ανάλογα με τις λειτουργίες η συχνότητα και η διάρκεια θεραπειών διαφέρει. Θα έπρεπε για όλες τις λειτουργίες της συσκευής να σου γράψω σελίδες κατεβατά και δυστυχώς δεν διαθέτω άμεσα αυτόν τον χρόνο. Όπως σου είπα κοίταξε πρώτα να ενημερωθείς από το manual της συσκευής και μετά εγώ μπορώ να σε συμβουλέψω συμπληρωματικά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις... Τα gel μπορείς να τα κάνεις παραγγελία από την εταιρεία στο info@dermedics.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μαρια μου σε ευχαριστω για την κατανοηση και την γρηγορη απαντηση σου.Αλλα ιονισμο και υπερηχο ταυτοχρονα δεν εχει.Πανω απο μιση ωρα την παιδευω δεν μπορω να πετυχω ιονισμο και υπερηχο μαζι,Πετυχαινω τον ιονισμο και τον υπερηχο στο 0 οκ, μολις πατησω την ενταση + - εξαφανιζεται ο ιονισμος,εκτος αν εχει προβλημα η δικη μου συσκευη.Νοιωθω οτι κατι κανει η συσκευη περισσοτερο απο την quasar.(Ομως μολις πατησω για τα 3mhz για να μου βγει η διαβαθμιση στο 8 (καταλαβαινεις ελπιζω) χανεται),Φοβαμαι στο προσωπο τα 1mhz νομιζω οτι αδυνατιζει το προσωπο και δεν θελω, εχω διαβασει απειρες φορες http://www.e-gynaika.com/ διαβαζω τα λινγκ που δινεις, καθε φορα που την χρησιμοποιω.Ασε που ενοιωσα καποια τσιμπηματακια, σε καποια εφαρμογη που ακομη δεν καταλαβα ποια ηταν,στους μυς των ζυγωματικων και τρελαθηκα,δεν μπορει καπου θα βοηθαει.Ευχαριστω πολυ να σαι καλα,Αυτο εδω το λινγκ με βοηθαει http://www.mytimepeel.com/facemate/facemate-es330-operations.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μαρια εισαι θεα τελος,μπηκες στον κοπο να απαντησεις στις τρελες μου ερωτησεις δυο φορες δεν προλαβα το δευτερο σχολιο, και σε ζαλισα ξανα,Μαλλον δεν εχει ταυτοχρονη λειτουργια.Ασε νομιζα οτι ηταν προβληματικη με επιασε εξαψη απο τα νευρα μου.Μαλιστα σκεφτηκα να σε ρωτησω ποσο κανει η δικη σου να την βαλω στο προγραμμα γλυκαθηκα βλεπεις απο το αποτελεσμα χεχεχε,Καλο σου βραδυ καλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ενταξει Μαρια σε ευχαριστω. Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μαρια διαβαζω τα σχολια για το τελωνιο και δεν ξερω αν βοηθησει αυτο που θα γραψω καποιες κοπελες,εγω το γραφω με την λογικη οτι μπορει να βοηθησει οπως βοηθησε και εμενα.Να ζητανε απο τον πωλητη πανω στο δεμα η αποδειξη να ειναι μικροτερη απο το κανονικο ποσον.Εγω το διαβασα καπου αυτο,το ζητησα ευγενικα και με συστολη μαλιστα λογο χαρακτηρα απο τον πωλητη και μου εκανε την χαρη,δεν χανουν και κατι αν το ζητησουν.Συγγνωμη για το θαρρος μου αλλα την σημερον ημεραν οτι γλιτωνουμε ειναι κερδος.Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μαρια καλησπερα.Οχι δεν σε ξερω προσωπικα αλλα και δεν εβγαλα νομιζω και πολλα συμπερασματα ειπα οτι δεν δειχνεις την ηλικια σου και οτι εισαι ομορφη σε συναρτηση βεβαια με την φωτο που βλεπω,αν σεφερα σε δυσκολη θεση με τα γραφομενα μου σου ζητω συγνωμη.Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου αλλα θελω και ακομη μερικες για να κατασταλαξω καπου.Ποια η διαφορα της dermapen με των υπερηχων που κανει και ιοντοφοορεση,τι ειναι καλυτερο για μενα?Η palovia ειναι μονο για ματια η και για ρινοχειλικες?Υπαρχει στην Ελλαδα?Υπαρχει μια συσκευη που κανει α)για προσωπο(ρυτιδες προσωπου,ματιων, συσφιξη και β) για κοιλια συσφιξη.Αν υπαρχει ποσο εχει και ποια μου προτεινεις.Αυτο το τελευταιο στο ρωταω για να μην παρω συσκευες χωριστα για το καθε προβλημα που ισως θα μου στοιχισουν και πιο πολυ απο οτι μια .Σε ευχαριστω περιμενω απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρία καλησπερα αγορασα αυτη τη συσκευη http://www.ebay.com/itm/151042801928?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν εκανα καλη αγορα θα ηθελα την γνωμη σου. Ειναι αρκετα δυνατο για λιποδιαλυση? Επίσης δεν εχω καταλαβει αν το ΒΙΟ εξαρτημα που εχει κανει κ για τη περιοχη των ματιων.
    Σε ευχαριστω προκαταβολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Eliza για τα λεφτά της είναι πολύ καλή συσκευή και θα δεις αποτέλεσμα σε όλες τις λειτουργίες της. Επίσης έχει αποστολή από Αγγλία οπότε δεν θα έχεις και έξοδα εκτελωνισμού. Σημαντικό!! Το Bio κάνει και για τα μάτια και αν θέλεις μπορείς να το περνάς και πάνω από όλο το πρόσωπο μα ανοδική πορεία για ανόρθωση του οβάλ του προσώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κική μου το έκανα και εγώ παλιά αυτό και μπορεί να βοηθήσει αλλά τώρα τελευταία ζητάνε και την απόδειξη πληρωμής από το Paypal ή από την κατάθεση στην τράπεζα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν γλυτώνεις... Την έχω πατήσει έτσι και ξέρω... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όχι Κατερίνα μου, τι λες... καμιά δύσκολη θέση... Ίσα ίσα σε ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα :)
    Το dermapen είναι πιο επεμβατικό και πιο δραστικό. Ο υπέρηχος κάνει δουλειά αλλά είναι πιο ήπιος στην χρήση όπως και στα αποτελέσματα. Απλά μπορείς να κάνεις την θεραπεία να έχεις άμεσα και ένα ωραίο φρεσκάρισμα και να βγεις έξω. Η συστηματική χρήση επίσης με τα σωστά προϊόντα βελτιώνει πολλά προβλήματα αλλά όχι τόσο θεαματικά όπως το dermapen. Με το dermapen καλύτερα η θεραπεία να γίνεται το βράδυ που το δέρμα έχει το περιθώριο να ηρεμήσει.
    Πιστεύω πως τo dermapen είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή για σένα αλλά και γενικά για όλες εδώ που τα λέμε. Για σύσφιξη προσώπου και σώματος υπάρχουν οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων δες εδώ πχ μία mini rf στο ebay. Υπάρχουν και συνδυαστικές όπως αυτήν εδώ με cavitation και rf από Αγγλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρια μου καλησπέρα σε ευχαριστω πολυ για τα φωτα σου αλλα μου εστειλε μην. ο πωλητης του ebay οτι πηγαν να την τεσταρουν πριν τη στειλουν κ ειδαν οτι εχει προβλημα κ οτι αν θελω εχουν διαθεσιμη αυτη να μου στειλουν
    http://www.ebay.com/itm/RADIO-FREQUENCY-EQUIPMENT-ULTRASONIC-LIPOSUCTION-SLIMMING-CAVITATION-5-IN-1-d4-/140733243457? και δε ξερω τι να κανω ειναι αραγε το ιδιο καλη με την αλλη?εσυ τι πιστευες?εχω 2 επιλογες η παιρνω τη συσκευη που μου προτεινουν η μου δινουν τα χρηματα μου πισω τι λες να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σιγουρα εσυ γνωριζεις καλυτερα Μαρια μου,Εμενα η facemate δεν ηταν δα και πανακριβη,εδω διαβαζω για ποσα πανω απο 300 ευρω,Εχω του ζητησα να μου το γραψει ως δωρο γιατι ετσι ειχα διαβασει καπου, αυτος μου προτεινε να βαλει μικροτερο ποσο.Αυτα τα περι αποδειξεως πρωτη φορα το ακουω.Ελπιζω να μην παρω τπτ πανακριβο η τρελη και την πατησω χεχε.Αληθεια Μαρια συσκευη για συσφιξη υπαρχει καπου (χεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Mαρια μην μπεις στον κοπο να απαντησεις πλακα εκανα ελπιζω να το καταλαβες.Αν ηθελα τετοια συσκευη θα εβρισκα μια απο αυτες που προτεινεις.Ευχαριστω και καληνυχτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αν σου τη δίνουν ίδια τιμή πάρτην. Είναι καλή και με πολλές λειτουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σε ευχαριστω πολυ μαρακι να σαι καλα....καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μαρια καλημερα.Εστειλα ενα μυνημα. αλλα δεν το βλεπω σαυτο το αρθρο.Λοιπον ας τα παρω απο την αρχη γιατι εχω καταμπερδευτει,στο e gynaika αναφερεις σχετικα με το δερμορολλερ.
    1)χρηση 2-3 φορες ανα βδομαδα με 1χιλ.Στο νεο blog αναφερεις για σωστη χρηση και οχι υπερβολες για ηλικιες ανω των 40 την συχνοτητα με 0,25 & 0.5χιλ.Δεν κανουμε καθολου με 1χιλ?
    2)Για χαλαρωση στο προσωπο διαβασα α) μυων rio prolifr β) για επιδερμικη συνδιασμος ρολλερ& rf (ποια rf που να μην εχω απωλεια λιπους απτο προσωπο .Να σου περιγραψω την εικονα ισως καταλαβεις αν ειναι επιδερμικη η μυικη (οταν σκυβω ελαψρως το κεφαλι ειναι σαν να περισευει δερμα και τα μαγουλα αδειασαν κανουν ελαφρως λακουβες προς τα μεσα,ειδικα το ενα που κοιμαμαι
    απο εκεινη την πλευρα Επισης απτο το προσωπο κ τον λαιμο ανετα πιανω το δερμα με τον αντιχειρα και δεικτη και το τραβαω προς τα εξω ειναι σαν ξεχειλωμενο)Μπορεις να μου πεις τι χρειαζομαι.Σε πηρ μονοτερμα αλλα μετα το Πασχα θα παει μια φιλη Κινα και μου ειπε μπορει να μου φερει τι χρειαζομαι.γιαυτο πρεπει πρωτα να παρω την γνωμη σου και μετα να παραγγειλωτι μου χρειαζεται,απλα εγω λογω 4 παιδιων κι εργασιας δεν μπορω να ασχολουμαι με συσκευες σε καθημερινη βαση,το dermapen ok μπορω να το κανω οπως το εχεις στον πινακα,τωρα με ενδιαφερει η χαλαρωση,και δερμοαποξεση εχει κινεζικες αξιοπιστες με ανταλλακτικα (πχ φιλτρα που μπορουμε να τα προμηθευτουμε ανα πασα στιγμη χωρις υπερβολικο κοστος?Η timepeel ποσο εχει?Αντε θα κλεισω γιατι σε ζαλισαΚαλο μεσημερι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαρια καλησπερα να μαι παλι τελικα βρηκα το μνμ και την απαντηση απλα εψαχνα σε λαθος αρθρο.Καλα ε ριχνω τοσο διαβασμα στα αρθρα σου , ουτε στις εξετασεις που εδινα δεν διαβαζα με τοση αφοσιωση.Λοιπον διαβασα προηγουμενως στο e gynaika για την face mate με ενδιαφερει η ενυδατωση κ η συσφιξη προσωπου,αλλα ειδα σε αυτο το blog μια αλλη κοκινη,αντικατεστησες την face με αυτη που εχει περισσοτερα?αλλα σε αυτην δεν αναφερεται η ενυδατωση. Αν η κοκινη κανει για βαθια ενυδατωση οπως η facemate γραψε μου την μαρκα γιατι ειδα κατι κινεζικες σχεδον ιδιες με την δικη σου , αν δεν κανει η κοκινη για ενυδατωση αν εχεις να μου προτεινεις καποια για ενυδατωση και συσφιξη απο κινα θα ηταν σουπερ για μενα Και κατι αλλο βρε Μαρια. κατω απο τα ματια και σε
    αποσταση απο το κατω βλεφαρο προς το κοκαλο 1 εκ περιπου ειναι σαν φισοφεγγαρο σχηματισμενη η περιοχη εκει , που αλλωτε ειναι πολυ πρισμενη και αλλωτε λιγοτερο,Τι να κανω για εκει?και κατι
    τελευταιο την κρεμα ματιων σε ποση αποσταση την βαζουμε κατω απο το ματι?Καληνυχτα Μαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Είναι παραπλήσια η Τωρινή μου συσκευή υπερήχου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη από την Facemate αλλά την πήρα γιατί είχε πολλές λειτουργίες βασικά ιονισμό με υπέρηχο και ήταν πολύ πιο οικονομική.
    Εγώ την πήρα γύρω στα 6Ο από το ebay. Την έχει φέρει όμως και η Κα Κοέν στο φαρμακείο της. Αν θυμάμαι καλά την δίνει 85 ευρώ (μεταφορικά, εκτελωνισμός, φπα, κτλ εδώ στην Ελλάδα ανεβάζουν το κόστος δυστυχώς) Αν μπορείς πάρε την από το ebay. Εάν θέλεις από την Κα Κοέν επικοινώνησε μαζί της στο natural.remedies@hotmail.com.
    Κάτω από το μάτι έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα με το dermapen και τις αμπούλες τις ecm των dermedics. Έχει γεμίσει η περιοχή και δείχνει πιο σφιχτή. Όταν την νιώθεις την περιοχή πιο πρησμένη πάει να πει ότι κάνεις κατακράτηση υγρών. Πρόσεξε λίγο τα αλμυρά... Εκεί βοηθάει πολύ η συσκευή υπερήχου γιατί με το μασάζ βοηθάει να αποσυμφορηθεί η περιοχή και να φύγει το πρήξιμο.
    Την κρέμα ματιών απλά αποφεύγουμε να την βάζουμε κοντά στις βλεφαρίδες γιατί εκεί μπορεί τα συστατικά τις κρέμας να απορροφηθούν από την γραμμή των βλεφαρίδων και να δημιουργήσει πρηξίματα και ερεθισμούς. Μήπως αυτή είναι και μία από τις αιτίες που πότε πότε έχεις πρήξιμο στα κάτω βλέφαρα... λέω... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κατερίνα απλά τώρα συνιστούν πιο ήπια εφαρμογή των dermaroller για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Να αφήνουμε το δέρμα να ξεκουράζεται... Το 1mm μπορείς να το χρησιμοποιείς αλλά πολύ πιο αραιά.
    Αυτήν η μίνι rf είναι εξαιρετική και ασφαλής για χρήση στο σπίτι χωρίς κίνδυνο απώλειας λίπους. Τέλεια όχι μόνο για πρόσωπο αλλά και για σώμα και την περιοχή κάτω από τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μαρια εμεινα ευχαριστημενη απο τον υπερηχο και την εφαρμογη με την mesoecm,θελω μια δυνατη ενισχυμενη αμπουλα για ενυδατωση, ποια να παρω;;;;Τον ιονισμο δεν τον νοιωθω,αυτος γινεται χωρις ζελε ετσι;;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μαρακι μου καλησπερα θα ηθελα να σε ρωτησω ποια συσκευη μου προτεινεις για το λιπος στα μαγουλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. https://m.facebook.com/pages/Dermedics-Hellas/1389866411257451?id=1389866411257451&_rdr#!/photo.php?fbid=1398319727078786&id=1389866411257451&set=a.1389912417919517.1073741828.1389866411257451&source=46
    Μαρια καλησπερα...διαβασα τις συζητησεις για τις συσκευες υπερηχων και ενω εσυ γραφεις να χρησιμοποιοουμε διαφορετικο τζελ για cavitation k allo gia rf στη σελιδα που παραθετω παραπανω των dermedics για ενα τζελ cavitation που με ενδιαφερει γραφει οτι ειναι κ για rf....μπερδευτηκα λιγο. Ασχετα απο αυτο ξερεις αν μπορω να χρησιμοποιησω τζελ για καβιτεισον σαν αυτα των γιατρων για τα ιατρικα μηχανηματα υπερηχων?γιατι βρηκα πολυ οικονομικα απο το σκρουτζ αλλα δεν ξερω αν ειναι καταλληλα

    Ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κική μου χαίρομαι για τα θετικά αποτελέσματα :) Πάρε τις MesoHaC+ . Είναι με υαλουρονικό και βιταμίνη C. Είναι τέλειες για ενυδάτωση και λάμψη με τον υπέρηχο αλλά και τον ιονισμό. Ναι πράγματι τον ιονισμό δεν τον νιώθουμε. Χωρίς να είναι υποχρεωτικό μπορείς να βάλεις λίγο από το ειδικό ζελέ με τον ιονισμό για μεγαλύτερη αγωγιμότητα και μεγαλύτερη άνεση στο δέρμα. Δοκίμασέ το και με τους δύο τρόπους και δες με πιο έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν συστήνω να πειράζουμε το λίπος στα μάγουλα με καμία συσκευή. Η πιο ασφαλής επιλογή για να κάνεις σύσφιξη και πιθανά κάποια πολύ πολύ ήπια ελάττωση είναι με συσκευή υπερήχoυ στο 1 MHZ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Για cavitation ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτά. Νομίζω όμως πως έχουν αρκετά συντηρητικά. Δες το λίγο. Επίσης είναι απλά για αγωγιμότητα χωρίς κανένα έξτρα όφελος στην φροντίδα της επιδερμίδας. Πάντως γενικά είναι κατάλληλα και αυτά για cavitation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σε ευχαριστω πολυ μαρια....σημερα ηρθε η συσκευη κ παω να τη παραλαβω@#€%%&&!!!!!......σε σχεση με το πρωτο σκελος της ερωτησης μου ,,για το αν το τζελ των dermedics κανει κ για rf k cavitation οπως λεει ....γνωριζεις? Επειδη στις απαντησεις σου διζβασα οτι χρησιμοποιουμε διαφορετικο.....ευχαριστω προκαταβολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ελίζα καλορίζικη! :)
    Για gel είναι καλύτερα για rf να πάρεις το ειδικό gel για rf και για to cavitation ιδανικό είναι ένα από τα εξής τρία: hyal, collagen ή aloe. Περιμένω εννοείται τις εντυπώσεις σου από την συσκευή. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σε ευχαριστω κ παλι για τη βοηθεια...αχ την παρελαβα κ τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη τι κανει το καθε εξαρτημα της πως το χρησιμοποιω κτλ....δυστυχως το manual τους ειναι τρομερα γενικο δε λεει σχεδον τιποτα κ ψαχνω you tube κτλ. Περιμενω να μου στειλουν κατι ποιο λεπτομερες....τους εκραξα. Συν τοις αλλοις περιμενω κ απο την dermedics να μου απαντησει για τα τζελ απο την παρασκευη αλλα με συνδεσαν με κάιρο... οποτε χωρις τζελ ουτε κ να τη λειτουργησω μπορω τουλαχιστον να τσεκαρω οτι ολα ειναι οκ...εν πασει περιπτωσει ξερεις βρε μαρια κανενα σαιτ που να με βοηθησει στο να συλλεξω πληροφοριες για αυτες τις συσκευες...πχ καθε ποτε κανω rf...ποτε χρησιμοποιω το BIO....η το vacuum bipolar...με ποια συχνοτητα κ με ποια σειρα....δε θελω να ρωταω συνεχεια νιωθω ασχημα...γιαυτο αν ειχες να προτεινεις καποιο σαιτ ωστε να συλλεξω πληροφοριες θα ηταν τελεια...ευχαριστω κ παλι....παντως η συσκευη ειναι πολυ πιο ογκωδης απο οτι τη περιμενα κ φαινεται ποιοτικα καλη. Μολις παρω τζελ κ τη βαλω σε λειτουργεια θα σας πω και εντυπωσεις....καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ελίζα την αλληλογραφία των Dermedics εδώ στην Ελλάδα (μιας και εγώ ήμουν που ανακάλυψα την σειρά όταν έψαχνα για αμπούλες για δική μου χρήση ), την έχω αναλάβει εγώ για να βοηθώ την Ρασέλ που ανέλαβε την αντιπροσωπεία. Οπότε μπορώ να σου πω ότι στην αλληλογραφία των Dermedics δεν έλαβα κάποιο mail σου. Στείλτο πάλι καλού κακού και θα κοιτάξω και εγώ μήπως και πήγε στο junk φάκελο.
    Για το rf κάνεις κάθε 10 ημέρες. Ανεβάζεις την θερμοκρασία και κρατάς την περιοχή στους 42 βαθμούς κελσίου. Βασικά θα χρειαστείς και ένα από τα ειδικά θερμόμετρα Αλλιώς απλά κάνεις για 7-10 λεπτά στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και την κρατάς όσο πιο ζεστή μπορείς χωρίς όμως να νιώθεις κάψιμο. Μπορείς για το rf να χρησιμοποιήσεις και γλυκερίνη αλλά το smooth gel των Dermedics είναι καλύτερο. Την κεφαλή την κινείς πάντα, ποτέ ακίνητη.
    Το bio είναι microcurrent. Θα βρεις πολλά στο youbube για αυτήν την λειτουργία. Και εδώ πάλι πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο gel. Αν θυμάμαι καλά έχει και cavitation. Για αυτό έχω ήδη γράψει εδώ.
    Ξεκίνα με αυτά και βλέπουμε. Πάω να κοιτάξω και στο mail λίγο πας και βρω το μνμ σου... Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ....εδω ειναι που λενε καλυτερα να μασας παρα να μιλας...σε ευχαριστω πολυ μαρια για τη βοηθεια εισαι σουπερ....να ρωτησω τωρα κ κατι ακομη για το rf για το προσωπο που εχει εκτος απο το τζελ χρειαζεται να βαζω κ καποια αμπουλα η αυτες ειναι για υπερηχους κ dermapen...για αυτο που ειναι ρφ προσωπου ισχυει οπως.κ για σωμα το 1 φορα τη βδομαδα? Κ επισης το ΒΙΟ με τη συχνοτητα γινεται ? Ευχαριστω κ συγνωμη που σε ζαλιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Χαχαχα δεν πειράζει :)
    Μπορείς να βάλεις αμπούλα αν θες αλλά δεν είναι απαραίτητο. Απαραίτητο για το rf είναι μόνο το ζελέ. Καλύτερα να κάνεις μία φορά στις 10 ημέρες και για σώμα και για πρόσωπο. Στο πρόσωπο σε πολύ πιο χαμηλή ένταση. Δεν ξέρω τι ένταση έχει η συγκεκριμένη συσκευή για να σου δώσω πιο λεπτομερείς οδηγίες. Θα πρέπει να δεις τις εγχειρίδιο χρήσης του μηχανήματος.
    Το bio γίνεται πιο συχνά 3-4 φορές την εβδομάδα γύρω στα 15-20 λεπτά ακολουθώντας οδηγίες για συσκευές Microcurrent. Αυτό βέβαια έχει σταθερή κεφαλή με τις δύο άκρες. Κοίτα λίγο τον τρόπο χρήσης σε βίντεο της συσκευής Nuface που είναι παραπλήσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μαρια καλησπερα.Εχω στηλει μηνυμα στο email που μου ειπες γιατι θελω να παραγγειλω gel για cavitation kαι για rf .Μπορεις αν ειναι ευκολο να το κοιταξεις; Γιατι δεν εχω παρει απαντηση. Ευχαριστω καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το είδα Anni Μου και σου απάντησα πριν από λίγο. Είχε πάει στα junk και δεν το πήρα είδηση... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μαρια μου καλησπερα. Τελικα οκ θελω το gel για RF των 500ml να μου το στηλετε. Οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Anni με ειδοποίησε η Ρασέλ ότι τελείωσαν όλα τα gel. Θα κάνει όμως σύντομα νέα παραγγελία οπότε θα σου στείλει και τα δύο που θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ενταξει Μαρια μου.Οποτε τα εχετε στηλε μου μνμ. Καληνυχτα τα λεμε!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τις φοβάμαι τις μονοπολικές, ιδίως αυτές που προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Μπορεί να δημιουργήσεις έγκαυμα και να κάνεις ζημία... Την μόνη που μπορώ να σου προτείνω είναι αυτή που βρήκα στο Ebay την monopolar-rf για προσωπική χρήση που δεν έχει μεγάλη ισχύ και έτσι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια. Είναι οικονομική οπότε δεν διακινδυνεύεις μεγάλο ποσό, βολική και εύκολη στην χρήση και επειδή βασίζεται στην μονοπολική τεχνολογία πιστεύω πως θα δεις μείωση στο διπλοσάγονο και στα μάγουλα. Στα μάγουλα όμως προσοχή!!!!! Δεν θες να το παρακάνεις... Πολύ σταδιακή χρήση!! Επίσης η συσκευή διαθέτει και λειτουργία μεσοθεραπείας. Δεν ξέρω πόσο δυνατή είναι αλλά αν σου δουλεύει καλά μπορείς να πάρεις και αμπούλες αδυνατιστικές και να τις περάσεις με αυτήν την λειτουργία στις περιοχές που θέλεις. Έτσι θα δεις ακόμα πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα. Εάν την πάρεις πολύ θα ήθελα να με ενημερώσεις για τις εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπερα Μαρια μου. Εχω την συσκευη5 in1 Cavitation Weight Lose Vacuum Bipolar RF Diode Lipo Laser fat caliper.Το προβλημα ειναι οτι το manual ειναι πολυ γενικο και δεν με βοηθαει αρκετα.θελω να σε ρωτησω στο μερος των γλουτων ( στα ψωμακια)εχω ταση οχι υπερβολικα... Τι RF μπορω να χρισημοποιησω σαυτο το σημειοκαι γενικα σε ολο τον γλουτο; ( μπρως,πισω ,μεσα,εξω)και αλλη μια ερωτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αχ Δεν πραλαβα να κανω την δευτερη ερωτηση και το εστειλα το μνμ.:-( Το vacuum μπορω να το χρησιμοποιω σε ολο το ποδι μονο του; Συγνωμη Μαρια που σε ζαλιζω αλλα θελω να ειμαι σιγουρειγια να κανω σωστη χρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μαρια τυχαια επεσα στο γιουτιουπ σε κατι βιντεακια για γκατζετ ομορφιας,μπηκα στον πειρασμο να σου τα δειξω.Αυτο που μου εκανε εντυπωση και με ενδιαφερει ειναι περιπου στο 3.20 λεπτο,ενα μηχανηματακι για συσφιξη απο οτι καταλαβα.Αραγε να βοηθαει λιγακι στην συσφιξη.Στο γιουτιουπ γινεται χαμος με αυτα https://www.youtube.com/watch?v=blec298vgCw https://www.youtube.com/watch?v=_cnyTrrpqkk το δευτερο δειχνει πιο ενδιαφερον,εχουν καποια σχεση αυτα μεταξυ τους (ποσο ασχετη ειμαι) οταν και οποτε εχεις χρονο ριξε μια ματια please.Eυχαριστω και συγγνωμη που σε κουραζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Την συχνότητα θα την δεις στο manual. Για το rf δεν χρειάζεσαι αμπούλες μόνο ειδικό gel για αγωγιμότητα και ενυδάτωση. To πιο κατάλληλο για rf που μπορείς να προμηθευτείς είναι το Smooth των Dermedics. Εάν θέλεις να παραγγείλεις στείλε mail στο info@dermedics.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αννι τι εννοείς; Αν χρειάζεται gel; Εάν είναι μόνο vacuum ένα απλό φυσικό λαδάκι κάνει. Μπορείς να πάρεις και αυτά τα αντι κυτταριτιδικά που κυκλοφορούν. Έχω και μια πολύ καλή συνταγή για φτιαχτό λαδάκι. Τώρα που τα λέμε θα την ξεθάψω από τις σημειώσεις μου και θα την αναρτήσω μέσα στην εβδομάδα. Εάν το vacuum όμως έχει και rf καλύτερα να χρησιμοποιείς το smooth gel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κική μου την ξέρω την συσκευή. Δουλεύει με μικρορεύματα (microcurrent) και είναι πολύ δημοφιλές beauty gadget στην Ιαπωνία. Έχω μπει στον πειρασμό να την πάρω και εγώ αλλά προτίμησα να πάρω τελικά μία τύπου Nuface trinity που είναι πιο δυνατή. Είχα όμως πολλή καθυστέρηση με την αποστολή της και τελικά μετά από τόσο περίμενε ....παρέλαβα μία που δεν δουλεύει :( και τώρα είμαι στις διαπραγματεύσεις να μου στείλουν άλλη. Μου έσπασαν τα νεύρα.... Τέλος πάντων όταν την δοκιμάσω και έχω νεώτερα θα γράψω άρθρο αλλά πιστεύω πως οι συσκευές αυτές (microcurrent) είναι καλές για την ενδυνάμωση των μυων του προσώπου. Η γήρανση είναι τριαδική, επιδερμίδα, μυς και οστά. Όλα ατονούν σταδιακά ... για τα οστά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι σωστή διατροφή. Για την επιδερμίδα υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε από καλλυντικά, θεραπείες και συσκευές. Για να βοηθήσουμε από την άλλη του μυς, υπάρχουν οι ασκήσεις προσώπου, οι κλασικές συσκευές ηλεκροδιέγερσης και συσκευές μικρορευμάτων γνωστές στο εξωτερικό ως μη επεμβατικό λιφτινγκ. Οι τελευταίες με τα μικρορεύματα είναι οι πιο αποτελεσματικές και ασφαλής ταυτόχρονα.
    Οι δύο συσκευές που είδες στο Youtube είναι της ίδιας εταιρείας, η Pro αυτή δηλαδή με το μακρόστενα στελέχη είναι η νεώτερη έκδοση και πιο καλή. Έχουν και οι δύο το πλεονέκτημα ότι είναι τελείως αδιάβροχες, φορτίζουν και δουλεύουν μόνο με το ηλιακό φως και δεν χρειάζονται προϊόντα συνοδευτικά. Το ρεύμα που παράγουν όμως είναι πολύ πολύ μικρό και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές είναι τελικά. Πρέπει να δίνουν μεν καλό αποτέλεσμα στην όψη αλλά κατά πόσο ανορθώνουν το οβάλ έχω αμφιβολίες. Μακάρι να είχα την δυνατότητα την οικονομική να μπορούσα να πάρω και τις δύο Nuface και refa και να τις συγκρίνω. Προτίμησα τελικά όμως να πάρω και να δοκιμάσω συσκευή τύπου trinity. Εάν και σου προτείνω να προτιμήσεις την Nuface εάν πάρεις τελικά την Refa πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω τις εντυπώσεις σου... Ελπίζω να σε κατατόπισα :) Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Διπολικό... Γιατί με την τριπολική μπορεί με την μείωση λίπους σε αυτές τις περιοχές να δημιουργηθεί χαλάρωση. Με το διπολικό αποφεύγεις αυτήν την πιθανότητα. Γενικά στο γλουτό απέφυγε ακόμα και μεις διπολικές το εσωτερικό μέρος στην αρχή και δούλεψε μόνο πλάγια και κάτω χαμηλά για να σφίξεις τα σημεία αυτά χωρίς να διακινδυνεύσεις μείωση του όγκου εκεί που την χρειάζεσαι. Αν και με τις διπολικές δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος καλύτερα είναι να ακολουθούμε την ασφαλέστερη δυνατή οδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. καλησπερα, ηθελα να ρωτησω καποιες διευκρινησεις σχετικα με ενα μηχανημα που μου κανανε δωρο ειναι το Ultrasonic Face Lift LED Home Device - Skin Renewal, και θα ηθελα να μαθω λεπτομερειες για τη χρηση του, ατα αποτελεσματα του καθως και αν πρεπει να χρησιμποιω καποιο σερουμ η΄αλλο τζελ πριν η' μετα τη χρηση.
    να σημειωσω οτι το προσωπο μου δεν εχει κανενα θεμα , εκτος απο καποιες φακιδες και γενικα θα ηθελα αντιγηραντικη προληψη.

    ευχαριστω
    λιλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μαρια ειναι απιστευτη η γνωση που εχεις,με εντυπωσιαζεις καθε φορα.Πρωτη φορα ακουω για το τριαδικο,τι μαθαινω ρε Μαρια εισαι θησαυρος πραγματικα.Αυτη εννοεις;;;https://www.youtube.com/watch?v=ZaqP7oQAiys,Εγω ειμαι ασχετη τελικα ισως φταιει το γεγονος οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια και δυσκολευομαι να κατανοησω τις εννοιες.Εχω δει και κατι αλλο που ειναι σαν καλωδια μικρα που τα βαζουν αντικριστα στο προσωπο,μαλλον στους μυς (FaceMaster Platinum) https://www.youtube.com/watch?v=LJtmsZO-Xb0 ειναι οικονομικο αλλα ειναι αξιοπιστο με αυτη την τιμη;;,το χω δει απο 25 μεχρι 100 ευρω.Μαρια φιλακια και απο εμενα.περιμενω οταν με το καλο εχεις την δικια σου να μου πεις.Ειμαι γενικα δυσκολη να πιστεψω οτι λειτουργουν ολα αυτα.(.Δεν εχω γραψει ακομη για το clarisonic, η μικρη ειναι ευχαριστημενη,αλλα θελει χρονο για να δουμε αποτελεσματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ευχαριστω Μαρια για τη βοηθεια.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ωχ..απ'την κούραση μόλις είδα..και λάθη ορθογραφικά, αλλά και λάθος μία φράση.
    Την διορθώνω:

    "Από αυτές τις τρεις Μίνι Μονοπολικές Συσκευές Υπερήχων, 1MHZ ποιά θα διάλεγες καλύτερα?"

    και....το Β' Μέρος που ξέχασα να σημειώσω, ξεκινάει στο σημείο:

    Β) "Στα μάτια με φουσκώματα λίγο στο κάτω βλέφαρο......" κτλ κτλ

    ξαναμαναχαιρετώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ????? Νίκι μου παρ 'ολίγο να πάθω εγκεφαλικό!!!! Καταλαβαίνω πως μπορεί να μπερδευτείτε με τις πολλές συσκευές που κυκλοφορούν αλλά δεν γίνεται να μπορώ να εξετάσω και να σας απαντώ σε όλες αυτές τις απορίες σας.!! Η σελίδα εδώ είναι το χόμπι μου και προσπαθώ να απαντώ στο ελεύθερο χρόνο μου που είναι όμως πολύ πολύ περιορισμένος γιατί είμαι εργαζόμενη και με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Με τέτοιες ερωτήσεις θα έπρεπε να προσλάβω και υπάλληλο....
    Τέλος πάντων επειδή πραγματικά θέλω να κάνω ότι μπορώ να σε βοηθήσω θα σου πω με συντομία τα βασικά που θα πρέπει να κοιτάξεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
    1.) Μια συσκευή rf διπολική στα 1MHZ για επιδερμική σύσφιξη σώματος και προσώπου χωρίς κίνδυνο απώλειας λίπους
    2.) Την ατομική μονοπολική και
    3) Μια συσκευή υπερήχου στα 1MHz για επιπλέον τόνωση και μάζεμα του κάτω μέρος του προσώπου.

    Τα υπόλοιπα που αναφέρεις σε ΚΗΖ αφορούν στα πολυμηχανήματα την λειτουργία Cavitation και όχι το rf. Επίσης άλλη τεχνολογία είναι το rf(ραδιοσυχνότητες) άλλη οι υπέρηχοι και άλλο το Bio (μικρορευματα/Microcurrent).

    Ξέρω ότι δεν κάλυψα πολλά από αυτά που με ρώτησες αλλά πραγματικά δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να γράψω περισσότερα. Ελπίζω να με καταλάβεις και να βρεις χρήσιμες τις απαντήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κική μου η Trinity είναι πιο εύκολη και έχει καλύτερες κριτικές. Αν και η face master θα έπρεπε κανονικά να δίνει καλύτερο αποτέλεσμα λόγω της δυνατότητας τοποθέτησης των ηλεκτροδίων στην θέση ακριβώς που θέλουμε στους μυς, δεν έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για την συγκεκριμένη. Άσε που θέλει χρόνο στην εφαρμογή και εξοικείωση στον χειρισμό. Οι περισσότερες βαριούνται τελικά και τα παρατάνε. H Trinity είναι απλή στην χρήση, γρήγορη και με πιο καλές κριτικές.
    Κοίτα, όσο αφορά αν κάνουν τίποτα όλες αυτές οι συσκευές, σίγουρα βοηθούν έστω και λίγο η κάθε μία. Συνδυαστικά δε, καθυστερούν αρκετά τα σημάδια του χρόνου δεν το συζητώ. Ιδίως μάλιστα αν δρούμε προληπτικά... Αν το αφήσεις να ξεχειλώσει το ρημάδι.... δύσκολα μαζεύεται... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Είναι παραπλήσια με την συσκευή του άρθρου και ισχύουν σχεδόν τα ίδια. Δες και ένα σχετικό βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=4uFc5UZybZA
    Πριν την χρήση δεν μπορείς να βάλεις οπωσδήποτε καμία κρέμα με λιπαρά στοιχεία γιατί θα εμποδίσει την αγωγιμότητα των υπερήχων και καλό είναι να αποφεύγεις να βάζει καλλυντικά με πολλά χημικά πρόσθετα. Μετά μπορείς να βάζεις ότι θέλεις. Κατα την διάρκεια ακολούθησε τις οδηγίες του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. xaxaxa ακριβως αυτο:οταν ξεχειλωσει κλαφτα η αλλιως χαιρετα μου τον πλατανο χεχεχε.Και εμενα η trinity μου φαινεται πιο ευχρηστη πιο, πιο δεν ξερω πως να το πω μου γεμιζει το ματι καλυτερα.Οταν σου ερθει περιμενω εντυπωσεις και λινγκ για αγορα,μπηκε στο προγραμμα για το αμεσο μελλον.Σε ευχαριστω ακομη μια φορα,Νοιωθω τυχερη που σε βρηκα,το δερμα μου με την facemate και την mesoecm ειναι στα καλυτερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εννοείτε Κική μου πως μετά την δοκιμή έπεται και αξιολόγηση! Προς το παρόν περιμένω να μου έρθει.... Χαίρομαι πολύ που είδες τόσο καλό αποτέλεσμα με τις αμπούλες και την facemate! Αν και δεν είχα καμία αμφιβολία, είναι χαρά μου που το επιβεβαιώνεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Υ.Γ.: Πόσα Watt ισχύ έχει αυτή η,γνωστή και πλέον δοκιμασμένη,φορητή συσκευή υπερήχων 3MHZ? http://www.ebay.com/itm/3MHz-Ultrasonic-Ultrasound-Beauty-Machine-Photon-Rejuvenation-Skin-Care-3-Colors-/231057140929?_trksid=p2054897.l4275
    (Αν ξέρει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει, διότι είμαι έτοιμη να επιλέξω αυτές τις μέρες, ανάμεσα σε μερικές φορητές Ultrasound 3MHZ,με επίσης καλές προδιαγραφές -και με ισχύ 10 Watt εκείνες-
    αλλά σε αυτήν εδώ, δεν βλέπω σε κανένα site να αναγράφουν τα πόσα Watt Outpout Power έχει)

    (Στο κομμάτι των υπερήχων, αποφάσισα να επιλέξω, μία φορητή -Ultrasound- με 1ΜΗΖ, όπως με συμβούλευσες Μαρία μου,
    αλλά μαζί με αυτήν, θα παραγγείλω και μία με 3ΜΗΖ ...Μιας και ξεκινάω για πρώτη φορά να τις γνωρίζω,αυτές τις συσκευές ;-) κι αφού είναι κι οικονομικές, ας ξεκινήσω με baby steps :-) )

    Για τις υπόλοιπες, στο κομμάτι των ΔΙΠΟΛΙΚΩΝ RF,Ραδιοσυχνοτήτων,με 1ΜΗΖ,
    δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

    Η μόνη σίγουρη,μέχρι στιγμής συσκευή RF,στην λίστα μου, για να την αγοράσω,
    είναι η ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗ RF 1MHZ που μου σύστησες και φαίνεται πολύ καλή, για το κάτω μέρος μάγουλων και το διπλοσάγονο μόνο.
    www.ebay.com/itm/141264511510

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μαρία θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις κάποια κρέμα ή λαδάκι ή γενικά κάποιο προϊόν που ανοίγει λίγο τους πόρους της τρίχας, ώστε να γίνει πιο εύκολη η αποτρίχωση. Δυστυχώς δεν γνώριζα και πολλά για τις συσκευές αποτρίχωσης και πήρα της Medisana αυτή με το τσιμπιδάκι, που αφαιρεί τις τρίχες χτυπώντας τις με ηλεκτρικό ρεύμα. Και επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ στα καλά τους δεν μπορώ να πάρω άλλη συσκευή προς το παρόν. Έτσι προσπαθώ να βρω κάτι να με βοηθήσει με την συσκευή που ήδη έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Νίκι την 1α και την 1β ξέχνα τες. Η 1α όχι ότι είναι άχρηστη αλλά καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο.Η 1β δεν λέει.... Την 1γ μπορείς να την βρεις εδώ στο ebay από Αγγλία πολύ πιο οικονομικά και χωρίς δασμούς. Είναι η καλύτερη για cavitation. Δεν έχει όμως δυνατό rf. Για διπολική συσκευή με καλό αποτέλεσμα μόνο αυτήν εδώ. Η 1δ δεν μου αρέσει που διαθέτει μόνο αυτές τις κεφαλές. Διπολική λειτουργία έχει μόνο με την κεφαλή με τις δύο μικρές μπίλιες. Δεν θα σε βολέψει καθόλου στο σώμα...αλλά και στο πρόσωπο δεν είναι ιδανικό.
    Η 1ε και εμένα μου κάνει περίεργο να έχει 200 Watt. Πραγματικά δεν το πιστεύω και δεν νομίζω να σε καλύψει.
    Για υπέρηχο μπορείς να πάρεις την facemate εδώ που έχει και 3 και 1 MHZ και είναι εξαιρετική.
    Ελπίζω να βοήθησα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Δες την προηγούμενη απάντησή μου για την συσκευή υπερήχων. Ναι αυτήν η μονοπολική πρέπει να σε βοηθήσει. Είναι φορητή και οικονονική. Οπότε αξίζει να την δοκιμάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ζουζούνα δεν ξέρω αλλά γιατί δεν κάνεις την αποτρίχωση σου μετά το μπάνιο όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αγαπητη Μαρια,θα ηθελα κι εγω τη συμβουλη σου οπως και τοσες αλλες γυναικες σχετικα με συσκευες "ομορφιας". Μετα απο αρκετο θα ελεγα ψαξιμο βρηκα ενα σα'ι'τ με αρκετες ενδιαφερουσες συσκευες και τιμες.Θα το εκτιμουσα αν μπορουσες να με διαφωτισεις σχετικα με τις συγκεκριμενες: 1) http://www.ibeautymachine.com/photon-ultrasonic-skin-care-device-with-two-heads-rechargeable.html 2) http://www.ibeautymachine.com/ir-ultrasound-slimming-device-with-ems.html 3)http://www.ibeautymachine.com/islim-home-use-3-in-1-handheld-rf-ultrasound-body-shaping-system-red-photon-skin-wrinkle-removal.html και 4) http://www.ibeautymachine.com/microcurrent-facial-and-body-toning-device.html. Πιστευεις οτι καποια απο αυτες θα βοηθησει στη μειωση ποντων στο σωμα ή στη συσφιξη των παρειων (πεσμενα μαγουλα; Σε ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Υ.Γ. Αν δεις και καποια αλλη που να αξιζει σε προσιτη τιμη στο ιδιο σα'ι'τ παρακαλω να μου την υποδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες,Με βοηθάει πολύ το μπάνιο πριν την αποτρίχωση. Βασικά με το τσιμπιδάκι αφαιρώ τις τρίχες μια μια. Μάλιστα μου έδωσαν και ένα τζελ που καθυστερεί την ανάπτυξη της τρίχας. Ίσως αυτό βοηθήσει. :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. μαρια μου καλημερα εχω στειλει παλι αλλα μαλλον μπερδευτηκα χαχα...λεγομαι μαρια ειμαι αισθητικος αγορασαμε προσφατα το dermapen αλλα ψαχνω καποιες καλες αμπουλες και βρηκα εσενα και τις dermetics...εχει καποια εταιρια στην ελλαδα?καταρχην να σου πω οτι εισαι καταπληκτικη και πραγματικα πολλα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :) Ναι τα Dermedics πλέον, τα φέραμε στην Ελλάδα. Την αντιπροσωπεία έχει αναλάβει η Κα Κοέν και στην επικοινωνία με τα mail την βοηθάω εγώ. Κάνε ένα κόπο και στείλε mail στο info@dermedics.gr για να σου στείλω από εκεί έντυπα προϊόντων και τιμοκατάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. αγαπητη Μαρια αν εχεις το χρονο και την καλοσυνη θα ηθελα τη γνωμη σου για τα εξης μια και ειναι εντος Ελλαδας 1)http://www.beautyhomeclinic.gr/antigiransi/antigiransi-prosopou-beurer-fc80-879-detail
    2)http://www.beautyhomeclinic.gr/anaplasi-somatos/anaplasi-somatos-lanaform-active-mass-detail
    3)http://www.beautyhomeclinic.gr/akmi
    η συγκεκριμενη σελιδα εχει και το tripolar pose αλλα ειναι πανακριβα και δυστυχως εγω εχω low budget.
    ευχαριστω και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. μαρια σε ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες ηθελα λιγο τη γνωμη σου για δυο αμπουλες:

    χρησιμοποιωντας το κοκκινο led βαζω πριν και μετα ''It's skin Power 10 Formula VC Effector with Vitamin C Derivatives'' http://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1024043601
    και με το πρασινο led βαζω το ''It's skin Power 10 Formula CO Effector with Phyto Collagen''
    ή μηπως να μη βαζω πριν τιποτα παρα μονο το τονερ και να βαζω τις αντιστοιχες αμπουλες μετα.
    επισης ηθελα να μου πεις στις χρησεις ultrasonic / ionic / massage τι προιοντα να χρησιμποιω τυπου essence, gel, night cream.

    εχω αγχωθει λιγο μεχρι να μαθω να το κανω σωστα γιατι πρωτη φορα το επιχειρω μονη μου λογω του μηχανηματος που μου δωρισαν, και φοβαμαι μηπως ειμαι υπερβολικη και κανω χρηση ασχετων η' περιττων προιοντων.

    σε ευχαριστω
    λιλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. επισης ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω τη συσκευη οταν βαζω paper sheet mask για να την κανω να απορροφηθει πιο γρηγορα και πιο βαθια απο την επιδερμιδα.
    αν ναι σε ποια ρυθμιση ?

    σε χαιρετω
    λιλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. μαρια/λιλλυ

    να αναφερω και ενα αλλο θεμα ?

    ποια ειναι η γνωμη σου για τα προιοντα που εχουν σαν συστατικο σκονη απο διαμαντια οπως "The Saem Gem Miracle Diamond All-In Toner Essence" και αλλα ?
    αξιζουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Λίτσα μου δυστυχώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω αυτό το διάστημα τον απαραίτητο χρόνο για να κοιτάω τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των συσκευών που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Το έκανα για μεγάλο διάστημα αλλά λαμβάνω πλέον καθημερινά τόσες πολλές σχετικές ερωτήσεις που όσο και να θέλω δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να γράψω ένα άρθρο με κάποιες βασικές οδηγίες βάση ποιων κριτηρίων να επιλέγετε αυτές τις συσκευές ώστε να μπορείτε να διαλέγετε μόνες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. H Pose όμως είναι από όλες η πιο αξιόλογη με διαφορά. Αυτήν για την ακμή είναι καλή μόνο για τα βαθιά σπυράκια που βγάζουμε συνήθως κατα την περίοδο όχι για αυτά με πύον και εκτεταμένη ακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Επειδή δεν αναφέρονται τα συστατικά των αμπούλων θα σου πρότεινα να μην τις χρησιμοποιείς μα την συσκευή. Δεν ξέρεις τι σπρώχνεις βαθύτερα στο δέρμα σου.... Για χρήση με την συσκευή πάρε αγνό ζελέ αλόης ή το ειδικό ζελέ υπερήχων με υαλουρονικό (Hyal) των Dermedics. Σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής βάζουμε ειδικά καλλυντικά αισθητικής oil free σε αμπούλα ή σέρουμ. Όχι του εμπορίου γιατί δεν είναι ειδικά σχεδιασμένα για βαθύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα και ποτέ κρέμα η γενικά καλλυντικά με λιπαρά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ναι μόνο αν η σύστασή της είναι σχεδιασμένη για αυτό τον σκοπό. βασικά αν έχει πολλά χημικά και συντηρητικά δεν θα το συνιστούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μαρία μου, βοήθησες ΠΑΡΑ πολύ, όπως πάντα, και με το παραπάνω,
    σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

    Χαίρομαι που είχαμε τις ίδιες επιφυλάξεις κι οι δύο, κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό να σιγουρέψω τις ενστάσεις μου κι εγώ,

    Εντωμεταξύ, ούτε να το ήξερες χαχα την έψαχνα την facemate και δεν είχε τύχει να την πετύχω στο e-bay μέχρι σήμερα
    (έκανα και καιρό, να ξαναμπώ,εδώ,για να μην σε ταλαιπωρώ κι εσένα συνεχώς)

    Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να βρούμε τα φράγκα, διότι 160ευρώ η facemate (συνολικά)
    και δεν ξέρω κι εγώ πόσο, θα είναι μία RF διπολική στα 1MHZ,

    ΣΥΝ την μονοπολική υπερήχων με 1MHZ, (ε, θα το ξεπεράσω το τριακοσάρι..χαλαρά..)

    (Την μονοπολική RF 1MHZ, που λέγαμε επάνω,
    δεν την βρίσκω τελικά από αξιόπιστο προμηθευτή στο e-bay,
    αφού αυτός που την πουλούσε, έχει πολύ κακό feedback, -92,5%-
    ότι στέλνει χαλασμένες συσκευές, ή...ότι δεν τις στάλενι καθόλου, απ'ότι είδα μέσα στο e-bay.)

    Οπότε, αν δεν την βρω από κάποιον με καλό feedback εκεί,
    θα την πάρω από την φίλη σου
    κάπου θυμάμαι ότι είχες αναφέρει πως την συγκεκριμένη την είχε φέρει και την πουλάει γύρω στα 80ευρώ και μία φίλη σου

    (με τα ονόματα δεν τα πάω καλά και δεν τα συγκραττώ καθόλου)

    Οπότε λέω να κάνω κράττει προς το παρόν,
    να μαζέψω τα απαιτούμενα χρήματα,
    (διότι μαζεύτηκαν περισσότερα από τι υπολόγιζα) αλλά οκέυ, θα το παλέψουμε ;-)

    Φιλιά

    Καλημέρα Μαριά μου
    και σ'ευχαριστώ πολύ ξανά, είσαι θησαυρός λέμε! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. (ωχ έστειλα ευχαριστήριο μήνυμα, αλλά τώρα, δεν το βλέπω,)

    Κάτι έκανα εδω και μάλλον πήγε στράφι όλο το μήνυμα πωωπω

    Ήθελα να προσθέσω διόρθωση, προς το τέλος,
    ότι δεν βρήκα κανέναν αξιόπιστο προμηθευτή, για την μονοπολικη -όχι υπερήχων- αλλά RF 1MHZ,
    δηλαδή για την σίγουρη, (αυτήν που μου είχες προτείνει, κι είχα αποφασίσει να πάρω)
    διότι ο τύπος που την δίνει μέσα στο e-bay, απ'την σελίδα που βλέπαμε, έχει 92,5% feedback δυστυχώς..!

    Οπότε το ξαναγράφω, Μαρία μου, ΥΠΕΡβοήθησες,
    είσαι μοναδική και σ'ευχαριστώ παρά πολύ, ειδικά με την facemate, έπεσες bingo!!!
    :-D

    Απλά θα χρειαστεί όπως σου έγραφα, να μαζέψω τελικά περισσότερα χρήματα από τα 300 που υπολόγιζα,
    διότι
    -η facemate,είναι συνολικά 160 περίπου ευρώ (με τα έξοδα αποστολής)
    -συν την Διπολικη RF 1MHZ (όποια βρω)
    -συν την φορητή μονοπολικη RF 1MHZ.

    Φιλιά!!!

    Καλημέρα Μαρία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. καλημερα Μαρια , σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη ενημερωση σου..
    μπορεις να μου πεις κοστος και απο που μπορω να προμηθευτω τα προιοντα dermedics ?

    σε ευχαριστω
    λιλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. καλημερα Μαρια, που τοσο πολυ μας βοηθας με τις συμβουλες/οδηγιες σου..

    ηθελα να σε ρωτησω κατι που το σκεφτομαι καιρο επηρεασμενη απο διαφορες φημες (μη γελασεις...)
    η χρηση της FACE LIFT LED DEVICE ULTRASONIC + IONIC μπορει να προκαλεσει καρκινο η' βλαβη στον εγκεφαλο ? λεγονται διαφορα κι εχω ανησυχησει.
    εσυ ποσο συχνη χρηση προτεινεις για τη συγκεκριμενη συσκευη και το needle derma roller ?

    αναμενω οδηγιες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. μαρια καλημερα, εχεις να προτεινεις καποιο slimming gel σωματος εκτος της dermedics καταλληλο για ultrasonic/ionic μηχανημα , γιατι τα συγκεκριμενα ειναι ειναι 10δα και ειναι ακριβα.

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Λιλυ όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι χρήση υπερήχων είναι παλιά και δοκιμασμένη τεχνολογία. Την συσκευή υπερήχων την χρησιμοποιούμε 2-4 φορές την εβδομάδα. Για το dermapen δες το σχετικό άρθρο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Λίλυ μου δυστυχώς όχι γιατί δεν έχω ψάξει την συγκεκριμένη κατηγορία καλλυντικών. Πάντοτε ήμουν υπέρ της διατροφής και άσκησης :)
    Όπως και να έχει πρέπει να είναι σε μορφή gel και να μην έχει πολλά χημικά πρόσθετα. Λίγο δύσκολο σε όλα αυτού του τύπου τα καλλυντικά αλλά ας το έχεις υπ όψιν γιατί τα προωθείς πιο βαθιά με τον υπέρηχο. Σου προτείνω να κοιτάξεις λίγο στις εταιρείες που έχουν γενικά πιο "green" ιδεολογία. Συνήθως όμως αυτών τα αδυνατιστικά είναι σε μορφή λαδιού. Μπορεί όμως να βρεις εκεί gel κάποιο με λίγα τουλάχιστον πρόσθετα. Αν κάποια άλλη φίλη γνωρίζει κάποιο καλό ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. καλημερα Μαρια , εκανα μια ερευνα και ανακαλυψα τα προιοντα NEOBEAUTY και ειδικα τις αμπουλες ARCAYA που ειναι εξειδικευμενα προιοντα για ιατρικες θεραπειες. μπορειτε να δειτε και site 'www.neobeauy.gr' + www.arcaya.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Τις δοκίμασα κάποια στιγμή και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν. Είναι καλές και δίνουν ωραίο αποτέλεσμα απλά προτιμώ τις dermedics γιατί έχουν πολύ πιο εξελιγμένη σύνθεση για πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αν θες όμως κάτι πιο οικονομικό είναι μια καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μαρία, σε παρακαλώ συμβούλεψε με πια συσκευή αποτρίχωσης να αγοράσω για να ξεπαστρέψω τις λίγες άσπρες τρίχες που με ενοχλούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Για τις λευκές τρίχες η Depitime πρέπει να σε καλύψει. Την έχουν στο homebeautyclinic Ρώτησέ του όμως για να είσαι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μαρία καλησπέρα, θέλω να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις φυσικά,θα πρέπει μετά το botox να περάσουν κάποιες μέρες και αν ναί πόσες προκειμένου να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τις συσκευές μου,υπερήχων, dermapen,rf... ευχαριστώ εκ τον προτέρων, να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καλημερα αν κ γυναικειο το site χαχα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγμματα για την εικονιζομενη συσκευη αυτη η συσκευη πολειτε καπου η πρεπει να απευθυνθω καπου συγκεκριμενα πχ σε καποιον δερματολογο η σε κανενα ινστιτουτο.να σας πω κατι οτι τα ινστιτουτα τα περισοτερα δεν τα εμπιστευομαι λογου του οτι ειμαι παθων πριν 1 μηνα τελειωσα συνεδριες laser που ειχα δει πριν ενα χρονο σε site που ελεγε οτι μεχρι να εξαληυθουν εντελος η τριχες αλλα ηταν για 6 συνεδριες κατι που δεν ειχα προσεξει κ πληρωνοντε πριν της συνεδριες πραγμα που για εμενα δεν ειναι σωστο.τεσπα μην σας κουραζω απλα διαβασα πιο πανω για την συσκευη κ θα ηθελα να μαθω οτι προανεφερα πιο πανω πριν καπια χρονια κανωντας αποτριχωση με την silk e pil μου δημιουργηθηκε θυλακιτιδα κ πηγα σε δερματολογο κ μου εδωσε τοπικα καλυντικα να βαζω κ μεχρι κ τωρα εχω παρει διαφορα καλυντικα κ βαζω οπως χθες μου ηρθε μια παραγγελια που ειχα κανει για gel αλοε βερα κ θα ηθελα να σαν στειλω 1 link να μου πειτε αν αυτη η συσκευη αποτριχωσης ειναι ακλη να την αγορασω ειμαι αναμεσα σε 2 στην depi time κ σε αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/gia-tin-gynaika/monimi-apotrixwsi/139371-silk'n-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-glide-30.000-pulses για την θυλακιτιδα που ανεφερα πιο πανω απλα εχει μεινει ερεθισμος που καπως πιο εντωνα φαινετε στο φως της μερας οχι στον ηλιο ομως κ καπως ειναι σαν να με καιει στα χερια στο συγγρος που πηγα ενω εχω διαβασει οτι χορηγειτε κ αντιβιωση απο το στωμα δεν μου δωσανε καποια τετοια συνταγη.ευχαριστω για τον χρονο σας κ πιστευω να μην σας κουρασα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μάριε η συσκευή του άρθρου είναι υπερήχου, δεν είναι αποτριχωτική. Μπορείς να την παραγγείλεις μέσω email από την φαρμακοποιό κα Κοέν natural.remedies@hotmail.com. Την depitime δεν την γνωρίζω αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι οι ατομικές συσκευές ipl δίνουν το αποτέλεσμα που υπόσχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ναι αν η ατομικες συσκευες δινουν το αποτελεσμα που υποσχοντε ολλοι υποσχοντε μονιμη αποτριχωση κ στον δικο σου χωρο φαντασου οτι κ τα ινστητουτα υποσχοντε αλλα δεν το ειδα κοροιδευουν πριν 1 μηνα τελειωσα απο θεραπειες laser κ ακομα εχω βγαλει λιγες τριχες ενω υποσεχηθηκαν για μεχρι να φυγουν εντελως η τριχες αλλα ηταν μονο για 6 συνεδριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ monopolar-rf ΑΠΟ ΤΟ ebay ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τέλεια!!! Πολύ χαίρομαι! Ήμουν επιφυλακτική να στην προτείνω μιας και δεν την είχα τεστάρει η ίδια αλλά η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι η κατάλληλη για σύσφιξη με ταυτόχρονη μείωση όγκου. Για το σώμα θεωρώ πως δεν είναι αρκετά δυνατή αλλά για το πρόσωπο όπως το περίμενα τελικά μπόρεσε να δώσει αποτέλεσμα. Αλήθεια πόσες φορές έκανες εφαρμογή την εβδομάδα και για πόση ώρα; Επίσης είδες απλά σύσφιξη ή και μείωση όγκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. MΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Chriscris σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση :) Ο συνδυασμός Mesoslim και Mesocapil των Dermedics είναι εξαιρετικός για λιποδυάλιση. Εάν θέλεις λοιπόν να ενισχύσεις το αποτέλεσμα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μαζί με την συσκευή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 1 Slimming and Beautifying
    2 σετ με ηλεκτρόδια (4)
    Τροφοδοσία ρεύματος: AC 100-240V
    Πιστοποιήσεις: CE, FCC, ROHS
    Εγγύηση 2 ετών
    €69 από €190 για Μία Συσκευή Slimming and Beautifying, 6 σε 1, με Διαφορετικές Τεχνολογίες για Αποτελεσματικές Θεραπείες Ομορφιάς, Αντιγήρανσης, Αδυνατίσματος και Σύσφιξης, σε Πρόσωπο και Σώμα.
    καλημέρα Μαρία μου, είδα την παραπάνω προσφορά συσκευής που έχουν βάλει τα GROUPON απο την εταιρεία λέει:Starply Ltd. τι λές;;;;τη γνώμη σου θα ήθελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μαρία

    Συγχαρητήρια. Διάβαζα τα άρθρα σου πολύ καιρό και τώρα αποφάσισα να δημιουργήσω προφίλ.
    Βρήκα τη μίνι συσκευή υπερήχων που έχεις και εσύ (ίδια με της φωτογραφίας) μέσω Κίνας, για τη χρησιμοποιήσω όπως περιγράφεις πιο πάνω (διότι είμαι παντελώς άσχετη). Εάν μείνω ευχαριστημένη θέλω να παραγγείλω και μια μεγάλη συσκευή cavitation+multipolar rf για το σώμα.
    Με ενδιαφέρει πιο πολύ η σύσφιξη - κυτταρίτιδα. Είμαι 41 χρονών, 1,70 ύψος και 59 κιλά με καλές αναλογίες αλλά πρόσφατα έκανα ολική υστερεκτομή και φοβάμαι για το δέρμα λόγω ηλικίας και κλιμακτηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Καλησπέρα Μαρία, και συγχαρητήρια για τη σελίδα σου!!!!
    Από τότε που ανακάλυψα το site σου έχω ξετρελαθεί...
    Έχω ήδη αγοράσει μία συσκευή συσκευή cavitation για το σώμα μου και αρχίζω να βλέπω κάποια θετικά αποτελέσματα. Η δεύτερη συσκευή που πήρα είναι αυτή στη φωτογραφία του Post σου. Δεν την έχω παραλάβει ακόμα.
    Θα ψάχνοντας για botox έπεσα πάνω σε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tJJX4f7VKzQ
    Θα ήθελα σε παρακαλώ να το ψάξεις και να μου πεις την άποψή σου.
    Η αλήθεια είναι ότι εν όψει του γάμου μου, μπήκα στον πειρασμό να επισκεφτώ έναν δερματολόγο για πληροφορίες για botox και ϋαλουρονικό (για τις ρυνοπαριακές) και το ποσό που μου είπε ξεπέρνά λίγο τα 500€.
    Λες να κάνει δουλειά το μηχανηματάκι και να τη βγάλουμε πολύ λιγότερα χρήματα;;;
    Αναμένω απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Elenaki την γνωρίζω την συσκευή και οι κριτικες είναι αναμικτες. Θέλει σίγουρα συστηματική χρήση και δεν μένουν όλες ευχαριστημένες.., Θα το κοιτάξω λίγο περισσότερο όμως και θα σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Μαρία καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή υπερήχων, (αυτήν που έχεις κι εσύ, αυτήν στη φωτογραφία), αλλά μου φαίνεται ότι δεν λειτουργεί σωστά. Μπορείς λίγο να με βοηθήσεις; Έβαλα μία σταγόνα νερό επάνω στην κεφαλή για να την τεστάρω και έβαλα τη συσκευή να δουλέψει στην ένδιξη sonic (υπέριχοι) και ένταση 5 , πάτησα το CFM για να ξεκινήσει κι ενώ τα λεπτά μειώνονται κανονικά, η σταγόνα με το νερό δεν κάνει τίποτα. Σα να μη δουλεύει. Τη δοκίμασα και στο δέρμα μου με νερό και πάλι δεν αισθάνθηκα κάτι. Μετά έβαλα και τη λειτουργία ion (-) και το κόκκινο φως να δουλεύουν ταυτόχρονα και πάλι δεν αισθάνθηκα κάτι. Μήπως η συσκευή μου είναι ελατωματική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ελένη για να την τεστάρεις, καθώς την έχεις έτοιμη για θεραπεία και αφού στάξεις λίγες σταγόνες νερό στην κεφαλή, ακούμπησε με το δάκτυλο σου το μεταλλικό μέρος της κεφαλής. Μόνο τότε ενεργοποιείται. Όταν δηλαδή έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Κανονικά θα πρέπει να δεις τις σταγόνες να πάλλονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αχ!! Μαρία, έχω στενοχωρηθεί πολύ, η συσκευή μάλλον δεν δουλεύει σωστά. Το δοκίμασα και στο δέρμα και δεν κάνει τίποτα. Στη λειτουργεία ιοντοφόρεσης (-)(+) πώς θα καταλάβω ότι δουλεύει σωστά; Μόνο τα φωτάκια βλέπω να ανάβουν σωστά. Κι αν είναι ελλατωματική, πώς την επιστρέφω μέσω e-bay; Θα μου στείλουν άλλη;; θα χρεωθώ έξτρα μεταφορικά;; Μόνο για τα μεταφορικά πλήρωσα όσο θα αγόραζα άλλη μία συσκευή :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Με αυτή τη συσκευή της φωτογραφίας μπορώ να περνάω βαθύτερα το υαλουρονικό μου; κι αν ναι, με τις ραδιοσυχνότητες; ή με την ιοντοφόρεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Η συσκευή αυτή δεν έχει ραδιοσυχνότητες, αλλά υπέρηχο και λειτουργία ιοντοφορεσης. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς και τις δύο τις λειτουργίες ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Αχ ναι υπέρηχο έχει, αλλά μπορώ να βάζω το υαλουρονικό μου αντί για κάποια άλλη αμπούλα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Πρέπει να είναι oil free και με συστατικά που είναι κατάλληλα για βαθύτερη διείσδυση. Γι αυτό προτιμώ τα dermedics, είναι ειδικά για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση με μηχανήματα αισθητικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Καλημέρα Μαράκι! Πήρα πριν λίγες την συσκευή υπερήχων. Από ότι βλέπω όμως πρέπει να βάλω κάποια αντιγηραντική και κάποιο προϊόν λεύκανσης για τις αντίστοιχες λειτουργίες. Ψάχνω για κάτι οικονομικό. Είμαι 40 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Εγώ προτείνω τα dermedics. Πάρε εργάσιμες ώρες τηλ στο 2410535260 να μιλήσεις με την Κα Κοέν να ενημερωθείς και να κάνεις παραγγελία. Επειδή λείπω σε ταξίδι και απαντώ τώρα από το tablet δεν έχω τον χρόνο για περισσοτερες πληροφορίες. Τα λέμε από εβδομάδα. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Γεια σου Μαρία,
    Ήθελα να σε ρωτήσω αν αυτή η συσκευή είναι καλή.
    http://www.ebay.com/itm/Photorejuvenation-Photon-LED-Light-Therapy-3-MHz-Ultrasonic-3-LED-Color-Machine-/161152008429?pt=US_Skin_Care&hash=item25856880ed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Zoyzoyn αν θέλεις συσκευή υπερήχου αυτήν εδώ η 3mhz-ultrasound-unit είναι πολύ καλύτερη και πιο ισχυρή. Συνδιάζει δε και τις λειτουργίες μεταξύ τους ποικιλοτρόπως και ελέγχεις την ένταση από την κάθε λειτουργία. Αυτήν που μου λες έχει πολύ βασική λειτουργία. Πραγματικά αξίζει να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω για αυτήν που σου προτείνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Καλησπέρα Μαρία και καλή χρονιά! Χάρηκα πολύ που βρήκα τη σελίδα σου! θέλω κ εγώ να σου κάνω μια ερώτηση. Είδα τη συσκευή υπερύχων που έχεις, και ψάχνοντας βρήκα μία ακόμη ή οποία έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη δική σου, με μόνη διαφορά ότι έχει 2 κεφαλές περιποίησης μία μικρή στα 3 ΜΗΖ (όπως η δική σου) για πρόσωπο, και μία μεγάλη 1 ΜΗΖ για σώμα. Είμαι ανάμεσα στις 2, πως σου φαίνεται; www.ebay.com/itm/261473360440

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μια χαρά μου φαίνεται και αυτή με τις 2 κεφαλές. Αν θες παρ την απλά μην περιμένεις να κάνεις θεραπείες αδυνατίσματος στο σώμα με το 1 mhz. Θα σου είναι χρήσιμο όμως για διείσδυση προϊόντων στο σώμα αλλά και για τις πιο χαλαρές γεμάτες περιοχές του προσώπου όπου η απώλεια λίπους έστω και απειροελάχιστη είναι επιθυμητή όπως στο προγούλι η χαμηλά στο σαγόνι όπου παρατηρούμε σταδιακά χαλάρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μαρία σ' ευχαριστώ! με κάλυψες απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. άσε Μαρια άνθρακας ο θησαυρός! δεν βρίσκω κανέναν πωλητή στο ebay που να έχει αυτες τις δυο συσκευές και να στέλνει με ems, έχω στείλει άπειρα email και τίποτα, απογοητευτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Μαρία, έχω δει σε αρκετές συσκευές υπερύχων την εξής περιγραφή:
    Function 3:Ultrasonic
    What is ultrasonic massage? Ultrasonic use of high frequency ultrasonic wave (1000000 / 3000000) shocks to promote human blood circulation and speed up metabolism. Application ultrasound, with all kinds of cream cosmetics,penetrate into the skin to strengthen the organization to treatment, beauty effect.
    Εδώ αναφέρεται ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κρέμα για διείσδυση. Τελικά μήπως ανάλογα με το μήκος κύματος που εκπέμπει η κάθε συσκευή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κρέμα εκτός από ορό; ή μήπως οι πωλητές δεν ξέρουν κ αυτοί οι ίδιοι τι πουλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ακριβώς Δέσποινα! Δεν ξέρουν τι πουλάνε οι περισσότεροι... Είναι απλά έμποροι... Οι υπέρηχοι χρειάζονται oil free ορούς και καλύτερα μάλιστα σε αμπούλες όπου το προϊόν παραμένει φρέσκο μέχρι να ανοιχτεί και δεν αναπτύσσονται παθογόνοι οργανισμοί. Αλλιώς κινδυνεύεις να σπρώξεις βαθύτερα μη καθαρό προϊόν και να κάνεις περισσότερο ζημία παρά καλό. Εάν μάλιστα το προϊόν είναι κρέμα ή τέλος πάντων περιέχει έλαια κάνεις μια τρύπα στο νερό, από άποψη θεραπείας με υπέρηχο. Είτε μασάζ κάνεις με τα δακτυλάκια σου είτε τρίβεις το προϊόν με την κεφαλή υπερήχου το ίδιο και το αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Τι θέλεις να πάρεις ακριβώς; Αυτήν εδώ την διπλή συσκευή υπερήχου που μου είχες πει προηγουμένως; Δεν υπάρχει πρόβλημα στο τελωνείο με τόσο μικρές συσκευές. Θα περάσει άνετα. Είναι μικρής αξίας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Σ' ευχαριστώ, είχα καταμπερδευτεί με όλα αυτά που διάβαζα στις περιγραφές. Για συσκευή, έχω ψάξει και για τη διπλή, και για την δική σου την κόκκινη, αλλά σε όποιον πωλητή τη βρήκα δεν την στέλνει με ems ή ταχυδρομείο, μόνο DHL. Ναι, είναι μικρό το κόστος αλλά λόγω αύξησης της ισοτιμίας του δολλαρίου, ξεπερνάει (με τα μεταφορικά) τα 45 ευρώ που είναι τα αφορολόγητα για ιδιώτες. Και λόγω του ότι μένω Θεσσαλονίκη το κόστος εκτελωνισμού ανεβαίνει πολύ (χρεώνουν μέχρι και έξτρα μεταφορικά Αθήνα-Θεσσαλονίκη) υπέρογκα ποσά-όχι τις κανονικές χρεώσεις. Στο παρελθόν την είχα πατήσει με κάτι που είχα αγοράσει από το ebay από Αμερική, μου ζητούσαν τόσα πολλά χρήματα που τελικά το άφησα στο τελωνείο -δώρο στους τελωνειακούς- και το φοβάμαι πολύ να σου πω, δεν θέλω να την ξαναπατήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Μαρια μου, καλησπερα!Πηρα αυτη τη συσκευη υπερήχων που έχεις και συ και εικονίζεται στη φωτογραφια.Στις οδηγίες της αναφέρεται αν καταλαβαινω καλα και σε λειτουργία καθαρισμού προσωπου και γραφει για την ακρίβεια οτι βάζουμε στο προσωπο κατάλληλο καθαριστικο ( proper cleanser). Ποια καθαριστικά ειναι κατάλληλα;Ειναι κι αυτα σε μορφή αφρού η gel ; Σ Ευχαριστω πολυ, Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Τελικά τι έκανες. Παρήγγειλες; Αν θες γράψε μου στο fb να σε βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Elina δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτήν την συσκευή για καθαρισμό. Μόνο για διείσδυση προϊόντων και μασάζ. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να κάνω με υπέρηχο μασάζ οποιοδήποτε καθαριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Μαρία μου καλησπέρα! Είμαι 37 στα 38 και λόγω ακμής που εμφανίστηκε στα 29, έχω κάποιες ουλές στο πρόσωπο. Της έχω πολεμήσει με διάφορους τρόπους σε αισθητικούς και δερματολόγους και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά... Η πρώτη ουσιαστική βελτίωση ήρθε εδώ και ενα χρόνο που άρχισα να κάνω χημικά πίλιγκ στο σπίτι μόνη μου (με μικρή συγκέντρωση μέχρι τώρα) με γλυκολικό, σαλικυλικό και tca. Οι ουλές που είναι πλέον πιο εμφανείς είναι αυτές που μου άφησε ενας δερματολόγος μετά απο αποτυχημένη εφαρμογή tca 50%. Δυστυχώς αυτές φαίνεται να επιμένουν και δεν μειώνονται εύκολα. Σκέφτηκα να κάνω γεμίσματα με υαλουρονικό, πράγμα που θα με γλίτωνε απο πολύ κόπο και χρόνο. Τι γνώμη έχεις? Από την άλλη, εκτός του ότι δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη στους γιατρούς, σκέφτομαι οτι ίσως πρέπει να τις καταπολεμήσω (όσο γίνεται) με φυσική ανάπλαση του δέρματος. Δεν έχω χαλάρωση και ρυτίδες, αλλά από τις τόσες θεραπείες το δέρμα κάνει αμέσως υπερμελάχρωση που αυξάνεται πιο πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες. Εννοείται βάζω 100αρι αντηλιακό γιατί αλλιώς δεν... Έχω παραγγείλει τα βεντουζάκια και το cure και τα περιμένω. Σκέφτηκα οτι είναι ώρα να πάρω κάποια συσκευή και ήθελα να μου προτείνεις ποιά θα ήταν κατάλληλη για την περίπτωσή μου. Μήπως οι υπέρηχοι δεν είναι αρκετοί? Μήπως βοηθήσει στις ουλές μια συσκευή RF? Αυτή όμως είναι για πανάδες και μέλασμα? Τα βασικά προβλήματα προς το παρόν είναι οι ουλές και το μέλασμα. Βέβαια επειδή δεν είμαι και πιτσιρίκα, θα χρειαστώ και κάτι για σύσφιξη γιατί όπως έχεις πει κι εσύ καλύτερα προλαμβάνειν, παρά να τρέχω μετά να μαζέψω τα ασυμμάζευτα... Τι προτείνεις? Ελπίζω να μη σε ζάλισα, χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου και συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνεις! Keep going!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Nantia το μέλασμα είναι πολύ δύσκολο στην αντιμετώπιση και ανάλογα με την προέλευσή του απλά μπορεί να μειωθεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Μία δυνατή μάσκα φωτοθεραπείας με κόκκινο -πρασινο φως και χρήση λευκαντικών καλλυντικών και πολύ ισχυρό αντιηλιακό είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι σου. Μετά πας σε laser σε ιατρείο. Για τις ουλές και αντιγήρανση πάρε dermapen μαζί με τις αμπούλες των dermedics MesoEcm. Είναι πολύ ισχυρός συνδυαμός και σταδιακά θα δεις ουσιαστική βελτίωση και στις ουλές και στην σύσφιξη της επιδερμίδας. Ξεκίνα με αυτά και αργότερα προσθέτεις αν θες και μια συσκευή rf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Καλημέρα! Δεν είμαι σίγουρη εάν εδώ πρέπει να αφήσω το σχόλιο μου, συγχωρήστε παρακαλώ την απειρία μου!

    Η ερώτηση μου αφορά τις μικρές συσκευές μασάζ που κυκλοφορούν στο εμπόριο και κατά πόσο μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Δεν έχουν καμία επίδραση. Ακόμα και οι πιο ισχυρές σταδιακά και με επιμονή θα δώσουν αποτέλεσμα. Η τεχνική ξηρού βουρτσίσματος και το απλό μασάζ με βεντουζάκια είναι πολυ πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για την μείωση της κυτταρίτιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Την φωτοθεραπεία μπορείς να την κάνεις και τους καλοκαιρινούς μήνες? Επίσης στο άρθρο σου προτείνεις μια συσκευή σαν τη δική σου με φωτοθεραπεία, ιοντοφόρεση και υπερήχους. Τη θεωρείς καλύτερη απο την Aurora που έχει μόνο φωτοθεραπεία? Για να παραγγείλω αμπούλες dermedics μπορώ κατευθείαν απο το site της εταιρείας? Απ' οτι διάβασα κάπου είχες κάνει κάποια συνεννόηση να μας δίνουν λιανική ή πρέπει να τις βρώ απο φαρμακείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ναντια φωτοθεραπεία μπορείς να κανεις ανετα το καλοκαίρι. Η λειτουργια led της συσκευής υπερήχων ειναι συμπληρωματικη αλλα πολυ αδυνατη για χρηση απο μονη της. Η aurora ειναι σαφως πολυ καλυτερη. Απλα και αυτη θέλει συστηματικη χρηση και δεσμευση στις θεραπείες οπως προτείνεται απο τις οδηγίες χρήσης. Αν ακολουθησεις πιστα το προγραμμα βλέπεις πολυ καλο αποτέλεσμα. Για τα dermedics μπορεις να παρεις τηλ στο 2410535260 για να κανεις παραγγελία και να σου τα στείλουν με courier στην διευθυνσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Μαρία σ' ευχαριστώ πολύ. Θέλω να καταλήξω σε συσκευή φωτοθεραπείας αλλά πραγματικά με τόσες που κυκλοφορούν χάθηκα... Τι γνώμη έχεις για τη Νova της Sirius http://www.siriusbeauty.com/nova/ αντί για την Aurora? Eίναι λίγο πιο ακριβή βέβαια, αλλά κάνει τα ίδια με την Aurora και έχει και μικρορεύματα. Επίσης σκέφτομαι μήπως έχουν βγει πιο σύγχρονης τεχνολογίας συσκευές απο την Aurora, καθώς απ'οτι ξέρω είναι χρόνια στο εμπόριο. Βρήκα και αυτή τη μάσκα. http://www.ebay.com/itm/191067660632?rmvSB=true Θεωρείς οτι είναι πιο ισχυρή απο την Aurora? Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σου για αυτή τη συσκευή lazer http://www.ebay.com/itm/ACNE-WRINKLE-RAYMAX-LOW-LEVEL-LASER-ANTI-AGING-SKIN-CARE-LIGHT-THERAPY-TREATMENT-/360358763440?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e70e5bb0 Μπορεί να κάνει καλό στις ουλές? Ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Για μικρορεύματα προτιμώ η συσκευή να έχει δύο κεφαλές. Καλύτερα να πάρεις ξεχωριστές συσκευές. Φωτοθεραπεία εγώ πλέον θα προτιμούσα μάσκα για να γίνεται η θεραπεία πιο αυτόματη. Μία που έχω βάλει στο μάτι είναι αυτή με 3 χρώματα. Την φοράς για μισή ώρα και δεν ασχολείσαι να μετακινείς την κεφαλή. Η άλλη που λες έχει μικρή κεφαλή και θα κάνεις πολύ ώρα να τελειώσεις την θεραπεία. Επ΄σιης η μάσκα που μου έδειξες καλή είναι αλλά προτιμώ αυτές τι καινούργιες που εφαρμόζουν πάνω στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι έχουν καλύτερη δράση μιας και το φως είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Μαρία για μάσκα φωτοθεραπείας ποια θα έπαιρνες για παράδειγμα? Έχεις κάποιο link να μου στείλεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Μαρία αυτή που λες φαίνεται αξιόπιστη εταιρεία, αλλά έχει κίτρινο φως και όχι πράσινο. Λεει βέβαια οτι είναι για πανάδες, αλλά θα είναι εξίσου αποτελεσματικό? Επίσης μου φαίνονται λίγα τα φωτάκια ή δεν έχει σημασία? Συγκρίνοντας με αυτή εδώ www.ebay.com/itm/JMF-LED-Photon-Facial-Mask-Skin-Rejuvenation-LED-Light-Therapy-Photodynamics-PDT τι λες? Δεν ξέρω κατά πόσο έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα βέβαια γιατί φαίνεται σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Καλησπέρα ,Μαρία δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που ανακάλυψα την σελίδα σου!Είναι καταπληκτική,μπράβο!
    Θέλω να σε ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για τα μπράτσα μου,από την έξω πλευρά έχω κυτταρίτιδα ή κάτι σαν γραμμές!
    Θα μπορούσαν κάποιες συσκευές να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος μου.Έχω αγοράσει το skin roller θα βοηθήσει?Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Μαρία σήμερα παρέλαβα την sonic-ion-photon! Είναι τέλεια, και πανεύκολη στη χρήση της. Είχα την γρηγορότερη παράδοση από οποιαδήποτε αγορά που έκανα μέχρι τώρα στο ebay. Ήρθε σε 13 ημερολογιακές ημέρες από την παραγγελία, με ταχυδρομείο. Κατενθουσιάστηκα, σου στέλνω το link αν θέλει να την πάρει κ κάποια άλλη κοπέλα γιατί είναι ο μόνος πωλητής που τη στέλνει με ταχυδρομείο, όλοι οι άλλοι τη στέλνουν με DHL (οπότε και βγαίνει ακριβότερη κ πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσει κ κάπου). http://www.ebay.com/itm/110922113264

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Το roller θα βοηθήσει μόνο αν κάνεις με 1.5 πράγμα που πονάει αρκετά. Καλύτερα να έπαιρνες dermapen. Επίσης θα σε βοηθήσει το και το ξηρό βούρτσισμα. Πάρε ένα τρίχινο γάντι και κάνε κάθε μέρα εντριβή. Μετά βάλε μια συσφικτική κρέμα σώματος. Αν θες μπορείς να πάρεις και μια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που βοηθά στην σύσφιξη της επιδερμίδας και έτσι μειώνεται η εμφάνιση της κυτταρίτιδας. συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω θα δεις σημαντική βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Νάντια αν θες και για δυσχρωμίες ίσως είναι καλύτερη αυτήν. Πιστεύω το πράσινο φως είναι το καλύτερο από όλα για δυσχρωμίες. Είναι μια καλή επιλογή πιστεύω. Η μάσκα γενικά βολεύει γιατι κάνει την εφαρμογή της θεραπείας πιο ξεκούραστη και έτσι μπορείς να μείνεις πιστή στις συχνότητα εφαρμογών που απαιτείται για να δεις αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία, θα αποφασίσω και θα στείλω feedback!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ευχαριστώ για για την άμεση απάντηση σου,αλλά έχω μπερδευτεί με όλες αυτές τις συσκευές και δεν ξέρω ποια να διαλέξω.Θα ήθελα μια συσκευή που να κάνει(σώμα-πρόσωπο) γιατί είμαι πενήντα χρονών και η χαλάρωση έχει εμφανιστεί! κάποια εύκολη στη χρήση και να δω αποτελέσματα.Σε παρακαλώ,έχεις να μου προτείνεις ?Σε ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Γωγώ θα ήθελα να μου πεις τιμή και αν θέλεις κάτι απλό ή μπορείς να διαβάσεις και να χειριστείς συσκευές με διάφορες ρυθμίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Μαρία τι γνώμη έχεις για τη λειτουργία Remove Spot αυτής της συσκευής; http://www.ebay.com/itm/171533325316?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Καλησπέρα,θα ήθελα μια δική μου συσκευή!αλλά μπορώ να διαθέσω μόνο 300-400 e .Σε παρακαλώ πρότεινε μου κάποια.Θέλω να σε ρωτήσω, τι αμπούλες μπορώ να χρησιμοποιώ μετά το roller ,για περισσότερη σύσφιξη στο πρόσωπο? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Για συσκευή υπερήχων ενδιαφέρεσαι; Αυτές είναι πολύ οικονομικές δες εδώ μία στο ebay με 42 ευρώ. Για μετά το dermaroller χρησιμοποιείς αμπούλες ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Εγώ χρησιμοποιώ και προτείνω των dermedics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Δέσποινα δεν είναι από τις συσκευές με τις οποίες έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Πάντως αν την θέλεις για αφαίρεση ελιών υπάρχουν πιο απλές συσκευές. θα σε συμβούλευα όμως να μην κάνεις μόνη σου αφαίρεση με τέτοιο μηχάνημα γιατί μπορεί να δημιουργήσεις σημάδι αν δεν είσαι εξοικειωμένη με την χρήση του αλλά είναι και θέμα ασφάλειας. Δεν πρέπει να μην αφαιρούμε ελιές/σπίλους αν δεν τους ελέγξει πρώτα δερματολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μαρία καλησπέρα. Αγόρασα την μασκα φωτοθεραπείας http://www.ebay.com/itm/251833126638 που σου είχα πει. Τη χρησιμοποίησα 3 βράδια συνεχόμενα απο 40 λεπτά στη μεγαλύτερη φωτεινότητα. Βασικά ήρθε χωρίς κανένα πιστοποιητικό ή brand name.. ή CE Mark. Πως ξέρω οτι είναι ασφαλής στη χρήση της? Δεν είδα κάποια εντυπωσιακή διαφορά. Ίσως ενα ''γέμισμα'' του προσώπου και βελτίωση της υφής. Δεν εφαρμόζει στο πρόσωπο και ειδικά στις παρειές δεν ακουμπάει καθόλου γιατί είναι αρκετά μεγάλη για το πρόσωπό μου. Αυτό όμως που με ανησύχησε είναι που ανακάλυψα στα πλαινά του προσώπου και πάνω απο το ύψος των αυτιών, κάποιες άσπρες τρίχες που νομίζω οτι δεν τις είχα πρίν... Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιο ρόλο η φωτοθεραπεία? Ανησυχώ γιατί δεν έχει κανένα πιστοποιητικό καταλληλότητας μέσα στο κουτί, παρόλο που στο ebay το αναφέρει.. Σκέφτομαι να την επιστρέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Βασικά έχει CE! Aν θέλεις επειδή τελικά την παρήγγειλα και εγώ (την ίδια ακριβώς μάσκα) το είχα ζητήσει ήδη μου το έστειλαν. Οπότε αν θες σου το στέλνω και σένα. Ουαόυ!!! με μόνο 3 χρήσεις είδες ήδη γέμισμα και βελτίωση της υφής και θέλεις να την επιστρέψεις;;;; Η φωτοθεραπεία κάνει πολύ καιρό να δείξει το αποτέλεσμά της. Δεν είναι από αυτές τις συσκευές που έχουν άμεσο αποτέλεσμα και εύκολα ορατό παρα μόνο στην καλύτερη των περιπτώσεων μια πιο ζωηρή κάπως όψη ξεκούραστη όψη. Μάλλον περίμενες κάτι πολύ πιο δραστικό σαν αποτέλεσμα αλλά το γράφω, ότι το μειονέκτημα της φωτοθεραπείας είναι η έλλειψη άμεσου αποτελέσματος και η ανάγκη για μακροχρόνια συστηματική χρήση. Συνήθως βλέπουμε διαφορά μετά από 1-2 μήνες χρήσης. Οπότε αυτό που λες για κάποια βελτίωση ήδη στις 3 μέρες μου φαίνεται καταπληκτικό!
    Δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλεί άσπρες τρίχες... Είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από δερματολόγους και σε κέντρα αισθητικής με αποδεδειγμένη ασφάλεια οπότε δεν υπάρχει περίπτωση για αυτό που αναφέρεις . Όσο για το ότι δεν εφαρμόζει τέλεια λογικό είναι... Απλά είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνεις την θεραπεία σου χωρίς να χρειάζεσαι να ασχολείσαι με αυτήν. Ξαπλώνεις και χαλαρώνεις για μισή ώρα ή κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να έχει εφαρμογή. Παρόμοιες μάσκες χρησιμοποιούν σε ινστιτούτα και χρεώνουν αρκετά για την κάθε θεραπεία. Πάντως αν δεν την θέλεις μην την επιστρέψεις θα χάσεις αρκετά στα μεταφορικά. Αν δεν είχα παραγγείλει θα σου την έπαιρνα εγώ αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί κάποια άλλη φίλη να σου την αγοράσει. Βάλτην στις αγγελίες ή στην σελίδα μας στο fb. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να την κρατήσεις και από αυτά που μου είπες ανυπομονώ να την παραλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Μαρακι, για πες μας εντυπώσεις με την μάσκα φωτοθεραπιας!!
    Την έχω βάλει και έχω στο προγράμμα να την πάρω! Για να την έχεις εσυ νομίζω ότι θα αξίζει.
    Διάβασα επίσης ότι μια κοπέλα, η Νάντια θέλει να την δώσει γιατί δεν έχει εγγύηση, να ρισκάρω και εγώ με τον ίδιο προμηθευτή !!
    Δεν μπορώ να πω
    Είσαι η καλύτερη στις συμβουλές και σε ότι αφορά με την περιποίηση προσώπου , αλλά μου έβαλες μεγάλο μπελά ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.