Πως Συνδυάζουμε Θεραπείες Ραδιοσυχνοτήτων με Άλλες Θεραπείες/Συσκευές.

Οι ατομικές συσκευές  ραδιοσυχνοτήτων (διπολικών, τριπολικών), έχουν γίνει, όχι άδικα, από τις αγαπημένες μας για επιδερμική σύσφιξη
Μιας και είναι όμως αρκετά επεμβατικές για θεραπείες στο σπίτι πρέπει να προσέχουμε πως να τις συνδυάζουμε με άλλες θεραπείες.  Όταν κάνουμε θεραπείες με rf  θα πρέπει να αφήνουμε την επιδερμίδα στο ενδιάμεσο να ξεκουραστεί  και να αναπλαστεί. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να χρησιμοποιούμε συσκευές με ήπια αναπλαστική δράση αλλά όχι αυτές που είναι αρκετά επεμβατικές.




 Συνδυαστική Χρήση με άλλες συσκευές

Α. Για Θεραπείες Προσώπου


Συχνότητα: Κάνουμε 1 φορά την εβδομάδα με τις περισσότερες συσκευές Rf εκτός και αν ο οδηγός χρήσης της συσκευής μας προτείνει διαφορετικά. Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από την ισχύ της συσκευής, τον βαθμό του προβλήματος και την ανταπόκριση της επιδερμίδας μας. Αν και τα αρχικά αποτελέσματα ειναι σύντομα ορατά συνήθως χρειάζονται γύρω στις 8 θεραπείες για να δούμε αξιόλογο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε μέχρι να είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μετά από κάθε 3μηνο συνεχόμενων θεραπειών καλά είναι να κάνουμε ένα διάλειμμα 1-2 μήνες.

Συνδυαστική χρήση: Ταυτόχρονα  ως ολοκληρωμένη θεραπεία οι ραδιοσυχνότητες συνδυάζονται καλά με:

  Αμέσως πριν:

  1. Clarisonic ή mini foreo για βαθύ καθαρισμό

  2. Σπάτουλα υπερήχων στην λειτουργία peel

  Αμέσως μετά: - με σύντομο πρόγραμμα 5 λεπτών σε χαμηλή ένταση μόνο για διείσδυση αμπουλών.

  1. Συσκευή υπέρηχου

  2. Συσκευή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας (no needle mesotherapy),

  3. Συσκευή ιοντοφόρεσης 

Επιτρεπόμενες Θεραπείες για τις ενδιάμεσες μέρες.


  • Γενικά μην κάνετε  ταυτόχρονα πολλές θεραπείες μαζί. Επιλέξτε κάθε φορά να συνδυάζετε 1 με 3 συσκευές το πολύ.
  • Όταν κάνουμε θεραπείες με ραδιοσυχνότητες μπορούμε καθημερινά να χρησιμοποιούμε τις συσκευές καθαρισμού (με χλιαρό νερό).  
  • Μετά από 2 μέρες  μπορούμε να  κάνουμε καθημερινά αν θέλουμε φωτοθεραπεία/υπέρηχο/μικρορεύματα. Demapen στο 0,2-0,3mm κάθε 3 μέρες. 

Μπορείτε να κάνετε εάν θέλετε τις ακόλουθες θεραπείες:

  1. Θεραπείες ενυδάτωσης και θρέψης με υπέρηχο η/και ιοντοφόρεση

  2. Φωτοθεραπεία,  με πράσινο, κόκκινο η μπλε φως.

  3. Μικρορεύματα (microcurrent)

  4. Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία (no needle mesotherapy) ή αλλιώς ηλεκτροπόρωση

  5. Δερμοαπόξεση ή χημικά peel. Σε αυτήν την περίπτωση η επόμενη θεραπεία με Rf πρέπει να γίνει όταν η επιδερμίδα αναρρώσει πλήρως. Γενικά μετά από 2-3 μέρες.

  6. Dermapen στο 0,2-3mm. Προσοχή δεν χρησιμοποιούμε το Dermapen όταν κάνουμε χημικά peels και μέχρι να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία της επιδερμίδας μας.

Προσοχή! Οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες δεν πρέπει να συνδυάζονται  με Dermapen > 1.00mm (καθ' όλη την διάρκεια χρήσης rf) γιατί είναι αρκετά επεμβατική θεραπεία σε αυτό το βάθος και θα κουράσουμε την επιδερμίδα μας.


Β. Για Θεραπείες Σώματος


Όπως και για το πρόσωπο, κάνουμε 1 φορά την εβδομάδα εκτός και αν ο οδηγός χρήσης της συσκευής μας προτείνει διαφορετικά.

  1.  Cavitation. Συνδυάζεται τέλεια με θεραπεία Cavitation αν θέλουμε και χάσιμο πόντων. Η θεραπεία cavitation είναι προτιμότερο να προηγείται της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες.

  2. Dermapen. Ενδιάμεσα από τις θεραπείες rf μπορούμε να κάνουμε θεραπείες με dermapen έως 0,7mm maximum.

Εάν το δέρμα δείχνει σημάδια ερεθισμού μειώνουμε, την ένταση, συχνότητα, και τις ενδιάμεσες θεραπείες με άλλες συσκευές.


  ΥΓ. Ελπίζω να σας κάλυψα, εάν παρέλειψα κάτι αφήστε την ερώτησή σας στην περιοχή των σχολίων.

Δημοσίευση σχολίου

43 Σχόλια

  1. Mαρία επιτέλους κατάφερα να συνδεθώ.Παρακολουθώ ανελλιπώς τις δημοσιεύσεις σου,καθώς και όλα τα σχόλια και πραγματικά έχω ενημερωθεί για πάρα πολλά θέματα.Σ'ευχαριστούμε.Τώρα σε ότι με αφορά , έχω πάνω απο ένα χρόνο την nuface trinity και την χρησιμοποιώ με αλόη βέρα της health aid ή collagen gel της dermetics,4-5 φορές την εβδομάδα.Επίσης κάνω δερματοαπόξεση με τη Riiviva 1 φορά την εβδομάδα.Την επέλεξα γιατί είχε καλές κριτικές και είναι βολική σε μέγεθος για μεταφορά και αποθήκευση.Δεν έχω μέτρο σύγκρισης γιατί ποτέ δεν έχω κάνει σε επαγγελματία δερμοαπόξεση αλλα είμαι ικανοποιημένη.Το δέρμα μου μετά τη θεραπεία είναι απαλό και ελαφρώς ροζ που επανέρχεται πολύ σύντομα.Ακόμη έχω τη συσκευή Reju silk;n για φωτοθεραπεία.Βάζω ένα οργανικό λαδάκι(trilogy/dream on της that's better) και κάνω χρήση για 20 λ. /1 φ βδ.Εκ΄των υστέρων διαπίστωσα βέβαια ότι έχει και μiά δράση rf λόγω της θερμότητας που αναπτύσσεται αλλά δεν ξέρω τί ισχύ έχει.Επειδή είμαι 50,και με ενδιαφέρει πρωτιστως η σύσφιξη,κοιτάω για κάτι ποιο δυνατό.Είδα μια συσκευή στο beautyhome clinicτηνhttp://www.beautyhomeclinic.gr/images/stories/virtuemart/product/new35.jpg 245 ευρώ με 25% εκπ.Είναι mini fraxel rf ή διπολική rf?Γιατί όπως έγραψες οι διπολικές πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 w και πάνω.Θα ήθελα τη γνώμη σου αν είναι καλή γιατί θέλω να αποφύγω την παραγγελία από το εξωτερικό.Σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια που λες mini bipolar rf θα την βρεις πιο οικονομικά στο ebay εδώ. Βέβαια από το κατάστημα εδώ σίγουρα θα έχεις άλλο service. Δυστυχώς η φορολογία εισαγωγής, φπα και άλλα λειτουργικά έξοδα ανεβάζουν εδώ πολύ την αξία των συσκευών. Δικαιολογημένη λοιπόν η τιμή που ζητάνε. Απλά στο λέω για να ξέρεις τις εναλλακτικές σου. Δεν είναι πάντως ιδιαίτερα δυνατή συσκευή. Ίσως για μικρότερες ηλικίες είναι Οκ αλλά εάν θέλεις κάτι πιο δυνατό θα πρέπει να κοιτάξεις στην αγορά του ebay. Δες αυτήν εδώ επίσης rf bipolar Mε 155 ευρώ (συσκευή +μεταφορικά) παίρνεις κάτι πολύ πιο δυνατό. Εάν παρ'όλα αυτά δεν είσαι εξοικειωμένη και δεν θέλεις αγοράσεις από το εξωτερικό πάρε αυτήν που βρήκες εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο, βάση αυτού μπαίνουν σε σειρά όλες οι θεραπείες. Αυτό ακριβώς μου έλειπε και είχα πελαγώσει. Μπράβο Μαρία για τις διευκρίνησεις ξεμπλόκαρα εντελώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χαίρομαι Θέμιδα που σε βοήθησαν οι πληροφορίες εδώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τελικά θα παραγγείλω απο ebay κάποια απ'αυτές που προτείνεις.Μόνο μια τελευταία ερώτηση.Ποιά τεχνολογία προτείνεις να διαλέξω ως πιο αποτελεσματική,την rf bipolar ή fractional bipolar rf.Μπορώ να διαθέσω περίπου 250 ευρώ.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα σου προτείνω την διπολική σε σχέση με την mini fractional rf. Η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή σε διπολική είναι αυτή. Οι fractional είναι εξαιρετική τεχνολογία για διόρθωση ουλών, δυσχρωμιών, ρυτίδων, πόρων, λιπαρότητας, υφής και για σύσφιξη αλλά πρέπει να έχουν κάπως δυνατή ισχύ. Εάν θέλεις μόνο για πρόσωπο στα λεφτά που αναφέρειςαυτήν η fractional είναι καλή επιλογή με ισχύ 15 watt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρακι μου καλησπερα!τι να πω?ειμαι κατενθουσιασμενη με τις συμβουλες σου!εχω αγορασει αρκετα απο αυτα που προτεινες και περιμενω να ερθουν για να τα χρησιμοποιησω .Θα ηθελα να σε ρωτησω τα εξης:που μπορω να προμηθευτω τα dermetics?και τι να χρησιμοποιησω με τον 4 in 1 rf συσκευη ,με τη σπατουλα αλλα και με την δερμοαποξεση???ειδα μεσα στο site τους για τις αμπουλες και τα gels αλλα και τους ορους...
    Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωργία μπορείς να επικοινωνήσεις με την Κα Κοέν στο 2410 535260 και να κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελία σου ή να στείλεις μνμ στο info@dermedics.gr. Για την λειτουργία rf θα χρειαστείς το Gel smooth και για cavitation ή υπέρηχο προσώπου ένα από τα:το hyal, collagen ή aloe. Ορό για αντιγήρανση μπορείς να διαλέξεις από τους mesovital, mesoecm, mesohaC+. Εάν θέλεις στείλε μου mail να σου στείλω έντυπα. Πες μου επίσης ηλικία και με λίγα λόγια μια περιγραφή της επιδερμίδας σου για να σου προτείνω το πιο κατάλληλο. Επίσης ποια συσκευή ακριβώς 4in1 έχεις; Στείλε μου αν μπορείς το link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία καλημέρα, θέλω την πολύτιμη βοήθεια σου, έχω τήν (5-1-Vacuum-Cavitation-Bipolar-Tripolar-Multipolar-RF-Slimming-Cellilute-Machine) ρίξε μια ματιά σε παρακαλώ όποτε βρείς χρόνο και πέσ μου, αν θα έπρεπε για καλύτερα αποτελέσματα να παραγγείλω για να ξεκινήσω άμεσα την διπολική που αναφέρεις πιο πάνω γιατί δεν θέλω να χάνω καθόλου λίπος στο πρόσωπο. (τα αγγλικά μου είναι λίγα δυστυχώς και δεν μπορώ να κάνω απαραίτητες συγκρίσεις..) ευχαριστώ εκ τον προτέρων, να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Themida η συσκευή Stop που είναι τριπολική είναι για χρήση στο πρόσωπο αλλά φτιαγμένη ειδικά έτσι ώστε να μην επηρεάζει το λίπος. Από την άλλη όμως είναι πολύ ήπια σαν συσκευή. Έχει αποτέλεσμα αλλά πολύ σταδιακό και ήπιο. Τώρα αυτές οι συσκευές σαν αυτήν που έχεις, είναι πιο δυνατές και δεν ξέρω κατά πόσο έχουν προβλέψει την χρήση της τριπολικής κεφαλής στο πρόσωπο με γνώμονα την απόλυτη προστασία του λιπώδους ιστού. Για ένα παχουλό πρόσωπο η τριπολική είναι ιδανική για σύσφιξη αλλά για ένα αδύνατο ακόμα και η παραμικρή απώλεια δεν είναι καθόλου επιθυμητή. Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουρες για την λειτουργία αυτών των τριπολικών καλά είναι, για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο, να χρησιμοποιούμε μόνο διπολική στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...κατάλαβα Μαρία μου, οπότε λαμβάνωντας υπόψην το πιο πάνω πολυμηχάνημα που έχω, τι μου προτείνεις να πάρω από τις τρείς προτάσεις σου για σύσφιξη στο πρόσωπο να είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, αυτήν http://www.ebay.com/itm/221464788887 αυτήν http://www.ebay.com/itm/200972254804 η αυτήν? http://www.ebay.com/itm/200767999934
    ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλες είναι καλές αλλά η τελευταία είναι η πιο αποτελεσματική οπότε σου προτείνω αυτή αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το οικονομικό. Μετά αν θες πάρε την δεύτερη για πιο οικονομική. Για την Fraxel δεν είμαι σίγουρη πόσο σύσφιξη πετυχαίνει σε σχέση με την διπολική ιδίως σε τόσο μικρή συσκευή. Πιθανά ναι αλλά νιώθω πιο σιγουριά για τα αποτελέσματα των κανονικών διπολικών δηλ των δύο τελευταίων που αναφέρεις στο σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.ebay.com/itm/Pink-4in1-40KHz-Cavitation-Ultrasonic-Tripolar-Bipolar-RF-Lipo-Laser-Slimming441-/331225870059?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item4d1e99aeeb.Μαρακι αυτη ειναι η συσκευη rf για προσωπο και σωμα που ειχες προτεινει σε καποιο αλλο αρθρο και την πηρα .Δεν την εχω αγορασει για προσωπικη χρηση αλλα για μαμα 63 με επιδερμιδα ενυδατωμενη αλλα με αρκετη χαλαρωση του οβαλ και ρυτιδουλες ,και αδερφη 39 επισης ελαχιστη χαλαρωση και λιγες ρυτιδουλες και ξηρη επιδερμιδα .Επιπλεον να σε ρωτησω ποτε χρησιμοποιουμε τις αμπουλες και ποτε τον ορο?με ποιες συκευες?και ποιο ειναι πιο ενισχυμενο ?
    Σ'ευχαριστω πολυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mαρία τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο ,και να ψάξω καλύτερα για μια συσκευή απ'αυτές που προτείνεις με περισσότερες λειτουργίες και για το πρόσωπο και για το σώμα.Μ'ενδιαφέρει και cavitation.Ένα άλλο πρόβλημα είναι οτι έχω οδοντικά μεταλλικά εμφυτεύματα.Προσπάθησα να μάθω αν επιτρέπεται ρωτώντας σε πολλές κατευθύνσεις (εταιρείες,γιατρούς κ.α.)Δεν έβγαλα άκρη.Άλλοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλοι ότι πρέπει να βάζω παγάκια τοπικά μετά τη θεραπεία και άλλοι να μην το κάνω.Εγώ σκέπτομαι ,εφ'όσον έχω την silk'n reju για περίπου ένα χρόνο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω και βλέπω. Η θερμοκρασία που αναπτυσσεται στις rf είναι μεγαλύτερη?Ποιά είναι η γνώμη σου?Το ίδιο ισχύει και για τους υπέρηχους?Δεν ξέρω πραγματικά τί πρέπει να κάνω.Βλέπεις η γυναικεία φιλαρέσκεια είναι ισχυρή.......Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεωργία αμπούλες και ορός είναι το ίδιο και το αυτό... Με αυτήν την συσκευή βάζεις τους ορούς μετά την θεραπεία Rf. Με συσκευές υπερήχων, ιονισμού, μεσοθεραπείας, τα βάζουμε πριν και κατά την διάρκεια της θεραπείας. Επειδή λείπω σε ταξίδι και σου απαντώ από το tablet δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή για περισσοτερες πληροφορίες. Τα λέμε από εβδομάδα όταν θα επιστρέψω. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενταξει Μαρια μου σ'ευχαριστω πολυ.Για οτι αλλες απορειες εχω θα σου πω .Καλο ταξιδι!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φωτεινή μου σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση... Κάπως είχε χαθεί το σχόλιό σου και το είδα τώρα... Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα μεταλλικά εμφυτεύματα στο στόμα για cavitation στο σώμα. Επίσης οι διπολικές συχνότητες για πρόσωπο επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δρουν πολύ επιφανειακά και δεν φτάνουν στο σημείο των εμφυτευμάτων. Στις rf ναι η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη αλλά ρυθμίζεις εσύ την ένταση ανάλογα με την αντίδραση της επιδερμίδας σου. Βασικά πρέπει να φτάνεις εξωτερική επιδερμική θερμοκρασία στους 40-42 βαθμούς και να κρατάς αυτήν την θερμοκρασία για 3-4 λεπτά. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στον ακριβή τρόπο εφαρμογής αλλά αυτός είναι ο πιο απλός και ασφαλής τρόπος για χρήση στο σπίτι. Την θερμοκρασία την μετράμε με ένα ειδικό θερμόμετρο laser που είναι βασικά απαραίτητα για σωστή εφαρμογή αλλά είναι και πολύ οικονομικά. Εάν αγοράσεις κάτι καλά είναι να πάρεις και ένα θερμόμετρο να το έχεις στον εξοπλισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρία σ'ευχαριστώ.Με κατατόπισες και με καθησύχασες πλήρως.Είσαι τέλεια...Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρία χαιρετώ ,
    Μόλις γράφτηκα στη σελίδα σας. Πρώτον θα ήθελα να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια μου έχεις λύσει πολλές απορίες και σε ευχαριστώ για αυτό. Θα ήθελα βέβαια να σας είχα βρεί πριν κάνω δύο αγορές που πίστευα εγώ ότι ήταν κατάλληλες για εμένα, Όπως και να έχει τώρα τα πήρα μια είναι η Derminator http://derminator.owndoc.com/ και η άλλη to Nuface http://www.mynuface.com/ Είμαι 40 ετών και η μεγάλη μου ανησυχία είναι η χαλάρωση. θα ήθελα να μου πεις πως μπορώ να συνδυάσω τις συσκευές και τι προτείνεις να βάζω κατά τη διάρκεια της θεραπείας.(πχ meso, oils etc) Το Nuface ξέρω ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα είναι και εύκολο στη χρήση.
    αυτό που με απασχολεί είναι κάθε πότε να χρησιμοποιώ το Derminator για να έχω όσο γίνεται το καλύτερο αποτέλεσμα .θα ήθελα επίσης να μου πεις τι γνώμη έχεις για αυτές τις δυο συσκευές και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο
    Σε ευχαριστώ πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ RF. H ΣΥΣΚΕΥΗ RF ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ (ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΧΡΙ 500 EURO ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. H ΔΕΡΜΑΠΟΞΕΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για δερμοαπόξεση δες αυτήν την mini Η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί και είναι αρκετά compact για χρήση στο σπίτι είναι η 40K Cavitation Ultrasonic Lipo Laser Weight Loss Tripolar RF Multipolar Αλλά εάν περάσει τελωνείο μπορεί να πληρώσεις και παραπάνω. Ζήτα αποστολή EMS για να είσαι λίγο πιο ασφαλής οσον αναφορά τον εκτελωνισμό. Επίσης μια άλλη καλή επιλογή είναι η Weight Loss Tripolar Multipoalr RF Ultrasonic 40K Cavitation Vacuum RF που είναι δυνατή αλλά και οικονομική και ακόμα αν περάσει τελωνείο δεν θα ξεπεράσεις το budget σου. Τουλάχιστον όχι κατα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έλενα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πολύ καλές επιλογές και τα δύο :) Το derminator είναι παρόμοια συσκευή με το dermapen. Σχετικές πληροφορίες για την χρήση του θα βρεις στα άρθρα εδώ και ιδιαίτερα στα εξής:
    1. Τρόπος εφαρμογής για DIY θεραπείες Ομορφιάς,
    2. Skin Needling: Συμβουλές για Αποτελεσματικότερη και Ασφαλή Χρήση. και
    3. Dermaroller: Τι προϊόντα να χρησιμοποιήσω.

    Το nuface πιστεύω θα σου αρέσει επίσης αλλά όπως είπες είναι απλό στην χρήση του και υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube με το τρόπο χρήσης του. Θα χαρώ να μάθω τις εντυπώσεις σου όταν το χρησιμοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ RF ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έλενα η 40K Cavitation Ultrasonic Lipo Laser Weight Loss Tripolar RF Multipolar είναι καλύτερη συσκευή. Αν την αντέχεις οικονομικά προτίμησέ την. Εάν την πάρεις τελικά θα χαρώ να με ενημερώνεις για τα αποτελέσματα και τις εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρια καλημερα! Σε διαβαζω πολυ καιρο!Συγχαρητήρια και ευχαριστουμε για την πολυτιμη βοηθεια που μα δινεις!!
    Θα ηθελα την συμβουλη σου, θελω να αγορασω ενα μηχανημα με cavitation , RF για προσωπο και σωμα διπολικο και vacum. Υπαρχει καποιο που να κανει ολα αυτα μεχρι 300€?
    Σε ευχαριστω
    Δημητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμητρα αυτήν εδώ! Ζήτα όμως απλή συστημένη αποστολή και όχι Expedited Int'l Shipping γιατί θα σου έρθει με Courier και μπορεί να πληρώσεις από 160-200 ευρώ επιπλέον για εκτελωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρια καλησπερα!
    Μου προτεινες αυτη τη συσκευη 909A Weight Loss Tripolar Multipoalr RF Ultrasonic 40K Cavitation Vacuum RF SPA πριν την παραγγειλω εχω μερικες ερωτησεις.
    1.Υπαρχει θεμα που ειναι κινεζικο?
    2.Ολη αυτη η ακτινοβολια rf κτλ μπορει να δημιουργησει προβλημα στην υγεια εστω κ μακροπρόθεσμα?
    3. Το rf kanei για παντου προσωπο στηθος κοιλια κτλ?
    4.Ακομα κ που ειμαι λεπτη το τριπολικο χρησιμοποιείται σαν μονοπολικο ή διπολικο ανα περιπτωση? Επειδη λεει multipolic.
    5. Ολα αυτα πως χρησιμοποιουνται υπαρχουν οδηγειες?Ποσο συχνα μπορω να το χρησιμοποιω και με πια σειρα?
    6.Ποτε θα δω αποτελεσματα στη συσφιξη και στη κυτταριτιδα που με ενδιαφερουν.
    7. Πως χρησιμοποιείται το vaqum?
    Σευχαριστω πολυ εκ τον προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δήμητρα οι απαντήσεις μου...
    1.Υπαρχει θεμα που ειναι κινεζικο?
    Όχι, όλες σχεδόν οι συσκευές πλέον κατασκευάζονται στην Κίνα.

    2.Ολη αυτη η ακτινοβολια rf κτλ μπορει να δημιουργησει προβλημα στην υγεια εστω κ μακροπρόθεσμα?
    Οχι, είναι απόλυτα ασφαλής η χρήση τους. Καμμία ακτινοβολία, είναι θερμική η ενέργεια.

    3. Το rf kanei για παντου προσωπο στηθος κοιλια κτλ?
    Ναι

    4.Ακομα κ που ειμαι λεπτη το τριπολικο χρησιμοποιείται σαν μονοπολικο ή διπολικο ανα περιπτωση? Επειδη λεει multipolic.
    Είναι κάτι ενδιάμεσο. Για το σώμα είναι οκ, για το πρόσωπο όμως δεν είμαι σίγουρη και έχω επιφυλάξεις.

    5. Ολα αυτα πως χρησιμοποιουνται υπαρχουν οδηγειες?Ποσο συχνα μπορω να το χρησιμοποιω και με πια σειρα?
    Έχει κάποιο manual αλλά προφανώς είναι στα Αγγλικά και με υποτυπώδεις οδηγίες. Στα σχόλια και σε σχετικά άρθρα μου έχω γράψει συμβουλές για την χρήση τους κατα καιρού. Λόγω πίεση χρόνου δεν μπορώ να τα ξαναγράψω και δεν θυμάμαι σε ποια σχόλια έχω γράψει σχετικά. Θα πρέπει λίγο να βρεις χρόνο να ψαχουλέψεις μόνη σου στα σχετικά άρθρα μου και στον χώρο των σχολίων.
    Από τα πιο χρήσιμα πέρα από αυτό το συγκεκριμένο για τον συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων με άλλες τεχνολογίες είναι
    α. http://www.spastospiti.gr/symboules-gia-therapeies-me-rf/
    β. http://www.spastospiti.gr/cavitation-machines/ και
    γ. Video με λειτουργία cavitation https://www.youtube.com/watch?v=Q2zgCEY3za8
    Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να δίνω οδηγίες ξεχωριστά και για την κάθε συσκευή που αγοράζετε. Εάν δεν αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση για την λειτουργία μιας τέτοιας συσκευής τότε προτίμησε να πάρεις κάτι πιο απλό.

    6.Ποτε θα δω αποτελεσματα στη συσφιξη και στη κυτταριτιδα που με ενδιαφερουν.
    Εξαρτάται από το βαθμό του προβλήματος. Συνήθως μία μικρή βελτίωση παρατηρείται μετά από 3 χρήσεις και ακόμα περισσότερο μετά από 5-8 θεραπείες σε διάστημα 3-4 εβδομάδων όπου αρχίζεις να βλέπεις μεγαλύτερη βελτίωση. Όπως είπα όμως αν το πρόβλημα είναι μεγάλο θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος.

    7. Πως χρησιμοποιείται το vaqum?
    Δεν έχω βρει ούτε οδηγίες ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν γνωρίζω να σου πω με ακρίβεια. Σε γενικές γραμμές όμως κάτι αρνητικό μασάζ (αναρρόφηση όπως οι βεντούζες) σε συνδυασμό με rf. Πάντοτε στην μικρότερη ένταση για να μην κάνουμε μελανιές και θερμοκρασία για να μην καούμε. Αυξάνουμε σταδιακά καθώς αξιολογούμε την ανεκτικότητα της επιδερμίδας μας. Είναι πολύ καλό για κυτταρίτιδα και σύσφιξη ταυτόχρονα. 2 φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιείται με γλυκερίνη. Κάτι άλλο όμως δεν ξέρω να σου πω.

    Ελπίζω να βοήθησα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρια μου σευχαριστω παρα πολυ γιατις πολυτιμες απαντησεις. Κατι τελευταια μου λες οτι γιατο τριπολικο στο προσωπο κ σωμα εχεις τις επιφυλαξεις σου, οπως σου εχω πει ειμαι αδυνατη κ θα ηθελα απλα συσφιξη κ κυτταριτιδα μπορει χρησιμοποιοντας αυτο να εχω αντιθετα αποτελεσματα η τελος παντων να μην κανει τιποτα;
    Συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα αφου ειμαι αποφασισμενη να το παρω θελω να λυσω ολες τις αποριες. Σε ευχαριστω κ παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντίθετα αποτελέσματα δεν θα έχει και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά. Δεν μπορώ όμως να ξέρω σε τι βαθμό και τις προσδοκίες έχεις. Δεν προτείνω ποτέ τίποτα αν δεν είμαι σίγουρη ότι κάνει δουλειά. Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες συσκευές αλλά προτείνω μόνο αυτές που πιστεύω ότι είναι καλύτερες από άλλες. Πάντα σύμφωνα στο συγκεκριμένο budget σας και τις πιο αξιόλογες σύμφωνα με τα αναγραφόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να έχουν την δυναμική να προσφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Ασφαλώς όμως προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω από πρώτο χέρι την κάθε συσκευή που κυκλοφορεί ούτε να εγγυηθώ για τα αποτελέσματά της. Μιας και είμαι αδύνατη και χωρίς κυτταρίτιδα δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάποια συσκευή για αυτό τον σκοπό. Μόνο rf για σύσφιξη της κοιλιάς μετά την τελευταία εγκυμοσύνη μου και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Πιστεύω πως η συσκευή που σου προτείνω ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και να δεις βελτίωση στα λεφτά που διαθέτεις. Η απόφαση όμως είναι καθαρά δική σου από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαρια χιλια ευχαριστω και παλι γιατην απαντηση κ το ενδιαφερον.
    Εχω ενα προβλημα πηγα να το παραγγειλω και ειδα οτι τα εξοδα αποστολης ειναι πολλα αυτο που μου ειχες πει να προσεξω , τους εστειλα γραπτως αν γινεται να σταλει απλη αποστολη καιμου απαντησαν οτι δεν γινεται να γλιτωσω τα εξοδα αποστολης, καλα δεν εννοω να τα γλιτωσω τελειως αλλα το συγκεκριμενο εφοσον αυτοι απο την κινα μου ειπαν οτι δεν γινεται αλλιως παει γυρω στα 600 γιανα μου έρθει... Τελος παντων αν σου ειναι ευκολο να μου προτεινεις καποιο αλλο με ιδια χαρακτηριστικα, να το ξαναπροσπαθισω...
    Σε ευχαριστω πολυ σεχω ζαλισει χιλια συγγνωμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια καλή συσκευή με ισχύ και αρκετές λειτουργίες είναι αυτή. Δες την λίγο αν σου κάνει και από άποψη οικονομικό και λειτουργιών πάρτην είναι καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαρια θα ηθελα να μου προτεινεις μια fractional συσκευη για το προσωπο για ουλες ακμης. Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρηκα αυητν εδω: http://www.ebay.com/itm/381010099475?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ειναι καλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η μηπως να παρω αυτην http://www.ebay.com/itm/no-pain-fractional-rf-machine-portable-radio-frequency-beauty-device/281833595883?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3Df943fa8c57104f388cb80528c1de0ca8%26pid%3D100033%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D151185930050 που ειναι στα 50watt. Δουλευει στα 3MHz . Κανει και για συσφιξη και για καποια σημαδια που εχω απο ακμη? Ειναι ασφαλη για λεπτο προσωπο? Κανει και για σωμα ?Γιατι σκεφτομαι να την συνδυασω με την panda cavitation αντι για αυτην που μου προτεινεις στο αλλο σου αρθρο http://www.ebay.com/itm/121214257346?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Να παρω δηλαδη τις δυο panda box. Εσυ τι μου προτεινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή είναι. Η άλλη που σου πρότεινα βέβαια είναι πιο δυνατή. Εξαρτάται ασφαλώς από το ποσό που μπορείς να διαθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η πρώτη δεν είναι fractional. Είναι λάθος η περιγραφή της. Είναι διπολική. Fractional σου έδωσα link στο προηγούμενο σχόλιο. H δεύτερη που μου λες για το σώμα αυτή εδώ είναι πολύ καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαρία συγνώμη που σε κουράζω..αλλά επειδή πρώτη φορά παίρνω σοβαρά την περιποίηση προσώπου έχω πολλέςαπορίες αν και έχω τρελαθεί στο διάβασμα...θάθελα να ρωτήσω
    πόσες φορές κάνουμε υπερηχο με ιονισμο και χρωμα;;μέχρι να έρθουν οι άλλες συσκευές που παρήγγειλα μπορώ κάθε μέρα η όχι;;;
    καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα...σε παρακολουθώ καιρό και είσαι πλήρως κατατοπισμενη ενημερωμένη ευγενική και άμεση.θελω να ρωτήσω για την https://www.beautyhomeclinic.com/p/anaplasi-somatos/anaplasi-somatos-me-rf/...εάν είναι καλή.επισης είδα κάποιες ebay και alibaba και νομίζω είναι ίδιες με αυτήν αλλά η τιμή τους είναι 5 φορές κάτω.Σ ευχαριστω εκ των προτέρων... Αγγελική με λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική το μόνο που μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη συσκευή είναι να ενισχύσει την δράση ειδικών αμπουλών, είτε για περιποίηση προσώπου είτε σώματος. Είναι κυρίως συσκευή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Για αυτήν την δράση είναι πολύ καλή αλλά από μόνη της σαν συσκευή σύσφιξης Rf δεν κάνει απολύτως τίποτα.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.