Ενίσχυση της φωτοθεραπείας με Πράσινο Τσάι

Είναι γνωστό εδώ και πάνω από 40 χρόνια ότι  η φωτοθεραπεία  θεραπεύει πληγές και χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του δέρματος. Έχει αποδειχθεί ότι προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αυξάνει την σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες του δέρματος   αν εφαρμοστεί συστηματικά κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών. Ωστόσο, υπάρχει και μια δυσάρεστη παρενέργεια μιας και η διαδικασία αυτή παράγει ROS (Reactive Oxygen Species-υποπροϊόντα του οξειδωτικού στρες) που βλάπτουν τα κύτταρα. Αυτή η οξειδωτική διαδικασία δεν ακυρώνει τα ωφέλη αλλά έχει ως αποτέλεσμα  την σημαντική μείωση της ευεργετικής δράσης της φωτοθεραπείας.

Σε δημοσίευση του Science Daily  Γερμανοί επιστήμονες, μετά από έρευνα, ισχυρίζονται ότι ο συνδυασμός φωτοθεραπείας με  εκχύλισμα πράσινου τσαγιού δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην εφαρμογή θεραπειών αντιγήρανσης και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.   Προφανώς όταν το ισχυρό αντιοξειδωτικό, επιγαλλοκατεχίνη, που βρίσκεται στο πράσινο τσάι, τοποθετείται πάνω στο δέρμα, εξουδετερώνει τις παρενέργειες των LED. Επιπλέον, ο συνδυασμός  LED και λοσιόν πράσινου τσαγιού  έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόνο 10% του χρόνου που χρειάζεται η θεραπεία με  LED από μόνη της για να μειώσει τις ρυτίδες! Ως εκ τούτου, είναι γρήγορη και ανώδυνη! Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αυτό μου ακούγεται πολύ καλό!!!


Παραθέτω εδώ μεταφρασμένη απόσπασμα από τη συνοπτική δημοσίευση της έρευνας

Για να αντισταθμιστεί μια ενδεχομένως εκτενής παραγωγή ROS  από το έντονο φως των  LED και την επακόλουθη αναστολή των κυτταρικών διαδικασιών, περιλάβαμε στο πρόγραμμα αναζωογόνησης του προσώπου ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό: την επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), που εξάγεται από το πράσινο τσάι.... Εδώ τροποποίησαμε  τη ρουτίνα και εισάγαμε  τοπική εφαρμογή του πράσινου τσαγιού (3 g ξηρής μάζας φύλλων ανά 250 mL νερού, με θερμοκρασία βρασμού 100 ° C, και χρόνο ψύξης 30 λεπτά), που εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα γύρω από τη γωνία των ματιών 20 λεπτά πριν την ακτινοβόληση των περιοχών με ρυτίδες σύμφωνα με το πρωτόκολλο. ...


Οι φωτογραφίες της έρευνας δείχνουν τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας μετά από 2 μήνες ακραίου οξειδωτικό στρες (αριστερά) και μετά από 3 μήνες θεραπείας καθημερινά με LED (δεξιά): Ένας συνδυασμός των LED και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες του δέρματος (δεξιά εικόνα), σε σύγκριση με τη θεραπεία με φως LED και μόνο, οι επιστήμονες αναφέρουν.


Στην έρευνα επίσης αναφέρεται πως  κατά τη διάρκεια της πειραματικής φάσης αποφεύχθηκαν ακραίοι οξειδωτικοί στρεσογόνοι παράγοντες, ιδιαίτερα έκθεση σε εκτεταμένη υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία, καθώς και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας περιλαμβάνουν μια νέα κατανόηση της προστατευτικής λειτουργίας του προστατευτικού  μανδύα του δέρματος,και τις συνέπειες της οξείδωσης στις διαδικασίες της βιολογικής γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης εξάντληση της ενέργειας των δεξαμενών των κυττάρων και των τελομερών.

Εφαρμογή στις θεραπείες στο σπίτι μας

  • Η  τοπική λύση που εφαρμόστηκε στην έρευνα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό,τι παρασκευασμένου πράσινου τσαγιού. Κάτι που μπορούμε να ακολουθήσουμε πολύ εύκολα και στις θεραπείες που κάνουμε μόνες στο σπίτι.

  • Ετοιμάζουμε το εκχύλισμα και το αφήνουμε να κρυώσει

  • Εμποτίζουμε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ  στο εκχύλισμα και περνάμε την επιδερμίδα μας. Την αφήνουμε να στεγνώσει.

  • Σημειώστε ότι μεσολαβούν 20 λεπτά" χρόνος αναμονής από την εφαρμογή του τσαγιού στην επιδερμίδα και πριν την έναρξη της φωτοθεραπείας.

  • Εφαρμόζουμε την θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής μας.

  • Ολοκληρώνουμε  απλώνοντας λίγο ακόμα εκχύλισμα τσαγιού και αφού στεγνώσει βάζουμε την κρεμούλα μας.

Προσωπικά ήδη χρησιμοποίω την σειρά Calm των Dermedics,  που έχει ως κύριο συστατικό το πράσινο τσάι, σε όλες τις θεραπείες αλλά μετά από αυτήν την έρευνα σίγουρα θα εφαρμόζω και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού στο πρόσωπο πριν την εφαρμογή της συσκευής φωτοθεραπείας.

Χρήσιμα Tips 

  • Φτιάξτε φρέσκο τσάι για την πρώτη εφαρμογή και βάλτε την υπόλοιπη ποσότητα  σε παγοθήκες για να  χρησιμοποιείται φρέσκια ποσότητα κάθε φορά.

  • Πιείτε πράσινο τσάι  γιατί η εσωτερική αντιοξειδωτική προστασία είναι εξίσου σημαντική με την εξωτερική.

  • Προστατεύστε, το κατα δύναμη, την επιδερμίδα σας από τους εξωτερικούς στρεσσογόνους παράγοντες όπως η έκθεση σε εκτεταμένη υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία, καθώς και η ατμοσφαιρική ρύπανση.
Ενδείξεις για χρήση συσκευής Φωτοθεραπείας.

  • Η συσκευές φωτοθεραπείας είναι κατάλληλες για την φροντίδα της επιδερμίδας για όλες τι ηλικίες. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ευεργετικές σε  στεγνά, χαλαρά με ρυτίδες δέρματα, πόρους λιπαρότητα και χλωμή/κουρασμένη όψη.

  • Πέρα από το άμεσο αποτέλεσμα μιας άμεσα πιο ξεκούραστης όψης, χρειάζεται συστηματική χρήση για ουσιαστικό ορατό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Εάν δεν βρίσκεται χρόνο για συστηματικές θεραπείες,  δηλαδή 20-30 λεπτά (ανάλογα την συσκευή) 4-5 φορές την εβδομάδα για 3 μήνες μην ξοδεύετε τα λεφτά σας.

  • Επίσης εάν το κύριο μέλημά σας είναι η σύσφιξη σε ηλικίες άνω των 44 για ανόρθωση του οβάλ του προσώπου από μόνη της δεν θα μπορέσει να σας δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Είναι όμως πολύ καλή επιλογή για μικρότερες ηλικίες 28-38 και  για τις μεγαλύτερες ηλικίες ως συμπληρωματική συσκευή με θεραπείες dermapen, υπερήχου και rf.
Όσες φίλες έχετε συσκευή φωτοθεραπείας κάντε άμεσα αυτήν την μικρή και εύκολη αλλαγή στην θεραπεία σας. Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας :)

Δημοσίευση σχολίου

47 Σχόλια

  1. Μαρία μου μπράβο! είσαι αστείρευτη!!!
    Έτσι και αλλιώς καταναλώνω αρκετό πράσινο τσαι κάθε μέρα χειμώνα καλοκαίρι, οπότε μου εντελώς ανώδυνη η πολύτιμη προσθήκη πού προτείνεις.θα εφαρμόζω και εγώ εκχύλισμα πράσινου τσαγιού στο πρόσωπο πριν την εφαρμογή φωτοθεραπείας.
    Ευχαριστώ να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Themida δοκίμασέ το και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου αν παρατηρήσεις κάποια βελτίωση στα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα σου λεει η Θεμιδα,αστειρευτες γνωσεις εχεις παραγματικα.Με την baby quasar μπορω να το εφαρμοσω ετσι;Την εχω ξεχασει αυτην κανονικα.ευκαιρια τωρα με το νεο αρθρο να την ξαναπιασω χιχι.Ευχαριστω Μαρακι,να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα!!!! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια :) Πατάω και...πολύυυυ διάβασμα όμως!!!!! Ακόμα και το βραδάκι, εγώ με το tablet μου στον καναπέ ξεστραβώνομαι να ψάχνω για θεραπείες, νέα, έρευνες, συσκευές κτλ, κτλ... Αχαχα... έχω να πιάσω λογοτεχνικό από τα νιάτα μου. Άμα την έχεις την λόξα παιδί μου... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου καλημέρα!
    Καταρχήν λίγες μέρες πρίν τις γιορτές θα ήθελα να σου ευχήθω όλα τα καλά του κόσμου μέσα από την καρδία μου! Κάνοντας αποτίμηση τις γενικής κατάστασης τις επιδερμίδας μου σε διαβεβαιώνω ότι καλύτερα δεν ήταν ποτέ! Δεν μπορώ να σου πω ούτε να ξεχωρίσω κάποια θεραπεία είμαι σίγουρη όμως όπως λές και εσύ ότι όλες οι θεραπείες δουλέυουν συνεργατικά. Έκανα την Θεραπεία Λάμψης και βαθιάς Ενυδάτωσης μετά το Καλοκαίρι και είμαι τυπική σε όλες της υπόλοιπες θεραπείες, χάρη στις δικές σου πολύτιμες οδηγίες και με πολύ καλό σύμμαχο τα ασφαλή προιόντα dermatics. Επόμενη άμεση ( και τελευταία αγορά για την ώρα) είναι η συσκευή διπολικών Ραδιοσυχνοτήτων που λόγω αυξημένων εξόδων Χριστουγέννων την άφησα για αργότερα...και μία ερώτηση Μαράκι μου,εκτός από τζέλ αλόε βέρα που διάβασα ότι κάνει για την nuface έχεις και κάτι άλλο υπόψην σου?
    σε ευχαριστώ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χαίρομαι Θέμιδα για την πορεία σου και τα υπέροχα αποτελέσματα που απολαμβάνεις στην επιδερμίδα σου!!! Μπράβοοοο!!! Έχεις την Nuface; Αχ δεν θυμάμαι αν μου το έχεις ξαναπεί. Θυμάμαι ότι κάποια σας την έχει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ήσουν εσύ ή όχι; Είσαι ευχαριστημένη; Εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλό συμπλήρωμα για να δώσει μια πιο ξεκούραστη φρέσκια και πιο νεανική εμφάνιση γενικά αλλά δεν κάνει σύσφιξη επιδερμική. Μου αρέσει και την χρησιμοποιώ σχεδόν στην πρωινή μου φροντίδα καθημερινά γιατί μέσα σε μόλις δυο λεπτά δίνω ένα lift στην όψη μου και ίσως μακροχρόνια να βοηθάει στην γενική καλή εικόνα του προσώπου αλλά επειδή κάνω και άλλα δεν μπορώ να πως σε τι ποσοστό ακριβώς ευθύνεται η Nuface (xaxa..τύπου Nuface... imitation...)
    Τεσπά εγώ την χρησιμοποιώ με αμπούλες των Dermedics. Καθημερινά καθαρίζω με clarisonic (1 λεπτό), βάζω αμπούλα με Nuface (δύο λεπτά).. ή υπέρηχο (πέντε λεπτά) και μετά την Calm κρέμα. Σε 4-7 λεπτά είμαι έτοιμη!!! Πότε πότε κάνω και τις άλλες θεραπείες. Χα χα με πήραν τις προάλλες να μου πουλήσουν πρόγραμμα σε ινστιτούτο.. Τους απάντησα ... πραγματικά δεν χρειάζομαι τίποτα είμαι μια χαρά... είμαι σίγουρη... θα ακούστηκα πολύ ψώνιο... αλλά πουυυυ να εξηγήσω τώρα... lol :) Φιλάκια πολλά και ότι άλλο θες πες μου Α! και αν μπορείς γράψε μου λίγο και για τις δικές σου εντυπώσεις από την Nuface..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία μου έχω την nuface classic εδώ και δύο μήνες περίπου και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τελειώνοντας το πρώτο μισό πρόσωπο βλέπω άμεση διαφορά, ένα γέμισμα νεανικό, φρέσκο, ξεκούραστο όπως λές και εσύ που μου αρέσει πολύ!
    Πιστεύω ότι η σύσφιξη που κάνει είναι παροδική και ίσως μέρα με την μέρα και με όλα τα υπόλοιπα που κάνουμε βάζει και αυτή το λιθαράκι της στην γενική εικόνα.Την χρησιμοποιώ κάθε πρωί για δέκα λεπτά περίπου, όσο κρατά ένα πρόγραμμα που βρήκα στο youtube λαιμό, μάγουλα, μέτωπο, με το δικό της gel primer που είχε μέσα όταν την παρέλαβα και που τώρα μου τελείωσε και έχω αντικαταστήσει με αλόε βέρα, είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα κάθε πρωί με αυτήν και κάθε απόγευμα με την aurora στο πράσινο!!! πόση λάμψη!!! (έτσι για να μην νομίζεις ότι είσαι μόνη σου χαχαχ) Όσο για τα προγράμματα αισθητικής που βλέπω σε εξωφρενικές τιμές (προσφοράς) τύπου καθαρισμός με διαμάντι,υπέρηχος με σπάτουλα,rf και cavitation κτλ.κτλ θυμάμαι ότι μέχρι πριν ένα χρόνο που σε βρήκα τα ακούμπουσα κανονικά και φρικάρω.. Πές μου σε παρακαλώ επειδή εγώ τις αμπούλες μου τις κάνω με dermapen και υπέρηχο, αν ξέρεις εκτός από αλόε βέρα αν έχουμε κάποιο τζελ dermetics που κάνει για μικρορέυματα τύπου nuface.
    φιλάρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ααααα!!! Ακριβώς την ίδια εικόνα έχω και εγώ για την Nuface.. απλά εγώ βιάζομαι το πρωί και δεν κάθομαι να κάνω όλο το πρόγραμμα :) Για την Nuface μπορείς να πάρεις το Hyal gel (με υαλουρονικό για βαθιά ενυδάτωση) των Dermedics. Βάζεις πρώτα λίγο αμπούλα (προεραιτικό..) στο πρόσωπο και μετά το gel. Εγώ έτσι το κάνω και είναι σούπερ...
    Χεχε, μα... το ξέρω ότι δεν είμαι μόνη, πλέον!! Αυτό έλειπε!!!.... Τι στο καλό σας μαθαίνω τόσο καιρό ;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια έχω δύο Hyal gel των 250ml, είχα πάρει το ένα πέρυσι και ακόμα να μου τελειώσει και στην τελευταία παραγγελία τον Σεπτέμβριο άλλο ένα οπότε μια χαρά!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία γειά σου και πάλι.Αυτή τη φορά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η φωτοθεραπεία με πράσινο τσάϊ ισχύει στην περίπτωση της συσκευής που έχω ,της Reju.Επίσης αγόρασα την σπάτουλα rea από groupon και οι οδηγίες επιτρέπουν καθημερινή χρήση για
    διείσδυση προιόντων(όχι καθαρισμό).Ισχύει κάτι τέτοιο?Την χρησιμοποιώ με αμπούλες dermetics(δεν τρελλάθηκα,ίσως πάρω μια καλύτερη αργότερα)αλλά επίσης έχω και ένα ορό σε σωληνάριο της froika με υαλουρονικό,oil free .;Eχεις ακούσει κάτι για αυτόν?Είναι ασφαλης για χρήση υπερήχων?Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρια μου τελικα σκεφτομαι εδω και λιγες μερες να παρω πρωτα την nuface και αφηνω για αργοτερα την διπολικη ραδιοσυχνοτητων,βλεπεις τα Χριστουγεννα επιβαρυνουν τα οικονομικα μου,διαβασα σημερα και τα πιο πανω σχολια και ψαχνομαι οπως καταλαβαινεις.Αλλα βρε Μαρια χαμος στο ebay σε τιμες και μοντελα,εδω και δυο μερες δεν βρισκω ακρη,αν μπορεις οποτε μπορεις,δωσε μου τα φωτα σου ποια να παρω.Εχεις ενα λινγκ εδω http://www.spastospiti.gr/beauty-spa-e-shop/ να την παρω απο εδω;;απο amazon δεν εχω κανει αγορα νομιζω ποτε.Δεν θελω να δωσω πανω απο 200 ευρω,γιατι μετα με τι μουτρα θα παρω και την αλλη των 460 ευρω χαχααχαχα,Αν ειχα προσβαση στο ebay απο μονη μου θα της επαιρνα ολες και τσιμουδια ενω τωρα ειπαμε το παμε σιγα-σιγα.Για την nuface σε ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν ξερω σε ποιο αρθρο σου ηταν,νομιζω μου ειχες πει οτι κανει μονο προσωρινη συσφιξη ενυδατωση, ετσι δεν ειναι;;Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου στο ebay όλοι οι πωλητές που την πωλούν την στέλνουν με επιπλέον mport charges included αλλά όπως λένε η τελική τιμή βγαίνει μόνο μετά την αγορά και έτσι δεν είσαι σίγουρη πόσο θα σου βγει η αγορά τελικά... Γι αυτό προτιμώ από το Amazon. Ρώτα αν θέλεις τον πωλητή μπορεί να μπορέσει να σου δώσει μια πιο σαφή απάντηση. Από το Amazon είναι η πιο απλή διαδικασία. Πληρώνεις με πιστωτική και τελειώνεις... Από εκεί όμως φοβάμαι τον πιθανό εκτελωνισμό ό εκτός και αν ζητήσεις να σου το στείλουν μέσω ταχυδρομείο (postal service with tracking) no courier. Αν δεν βιάζεσαι άσε με λίγο να κοιτάξω να δω μήπως βρω πιο σίγουρες εναλλακτικές λύσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φωτεινή δεν είναι ίδιας τεχνολογίας η reju και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτήν αλλά σίγουρα θα είναι θετική η αντιοξειδωτική προστασία του πράσινου τσαγιού και σε αυτήν την περίπτωση. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου γενικά από την συσκευή; Έχεις δει κάποιο θετικό αποτέλεσμα; Για διείσδυση προϊόντων μπορείς να την χρησιμοποιείς καθημερινά. Αρκεί να είναι oil free και κατάλληλη σύνθεση. Της froika δεν ξέρω την σύσταση αλλά σαν Oil free, αν δεν είναι φλομωμένη στα χημικά, ναι μπορείς να την δοκιμάσεις με την σπάτουλα.Κοίτα λίγο την σύσταση στην συσκευασία της και αν βρω τον χρόνο Θα το κοιτάξω και εγώ και θα σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mαρια μου απλα εχω μπερδευτει υπαρχει η μινι και η κλασικη,ποια να παρω να εχει αποτελεσμα,.Η μινι ειναι πιο οικονομικη μηπως δεν κανει για μενα για την ηλικια μου εννοω η κλασικη μηπως ειναι καλυτερη.Ασε θα βρω εγω την ακρη με το e-shopping.Απο ebay ουδεποτε δεν εχω πληρωσει εξτρα για την ναυτιλια,οσα γραφουν για αρχικη τιμη τοσα πληρωνω,αντε 1-2 ευρω που παιρνει η καρτα.Τωρα περιμενω για μια φιλη μια συσκευη υπερηχου,κατι για dhl μου γραφουν,μου εχει ξαναρθει και η φορεο με κουριερ αλλα δεν πληρωσα τιποτα,ηταν ομως απο την επισημη εταιρια.http://www.amazon.com/NuFACE-Mini/dp/B00JRW7QCC αυτη ειναι ιδια με αυτην που εχεις εσυ ετσι;;;Yπαρχει και απο το επισημο σαιτ αλλα δεν ξερω για τα μεταφορικα,εσυ πιο θα διαλεγες,ΥΓ απο αμαζον ειναι ιμιτασιον;;γιατι εγω ολα τα ιδια τα βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σορυ εφυγε το μνμ χωρις να ολοκληρωσω http://shop.mynuface.com/nuface-trinity-p/40150.htm εδω το επισημο σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η μόνη διαφορά Κική μου είναι ότι η κλασική έχει αποσπώμενη κεφαλή με την δυνατότητα να προσαρμόσεις άλλα δύο εξαρτήματα. Ένα με μικρότερες κεφαλές για τα μάτια και ακόμη για φωτοθεραπεία με κόκκινο φως. Στην βασική τους λειτουργία είναι όμως ακριβώς ίδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρε από την επίσημη εταιρεία αν θέλεις αλλά ρώτα για τα μεταφορικά πρώτα δεν ξέρω πόσο χρεώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόλις κοίταξα... η επίσημη εταιρεία στέλνει μόνο Αμερική και Καναδά. Οπότε μόνο από το Amazon.... Αυτό εδώ το τσέκαρα.. έχει αποστολή Ελλάδα NuFACE Mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρια μου σε χιλιοευχαριστω για ολα.Καμια φορα οι συμπτωσεις ειναι απιστευτες,προχθες σου ελεγα οτι δεν την επαθα ποτε απο ebay και σημερα μου ρθε μνμ, οτι πρεπει να πληρωσω οσα πηρα μια συσκευη.Η πλακα ειναι οτι ηταν δωρο για μια φιλη.δεν ηξερα τι να κανω.στην αρχη.Παιρνω τηλ και τους λεω ο.κ στειλτε το και θα σας πληρωσω αμεσα,οταν μου ειπε οτι πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα σχεδον τα πηρα στο κρανιο.DHL η εταιρια, βεβαια δεν φταινε αυτοι,φταιω εγω, η πωλητρια και τα κακα αγγλικα μου.Μου ζητησαν μεχρι και την αποδειξη απο ebay να στειλω με μειλ στην Αθηνα,Αυτα τα γραφω για οποια κοπελα ειναι απειρη απο online παραγγελιες.Να φανταστεις εχω παρει απο Αμερικη πραγματα αξιας, απο ebay,απο καταστηματα καλλυντικων απειρα πραγματα, κοντα στα 400 ευρω αντικειμενο και δεν πληρωσα μια.Τωρα με αυτο που εγινε, σκεφτομαι πως να ξανακανω ακριβη παραγγελια.και ειδικα αυτη με τις ραδιοσυχνοτητες.Ειπαμε μην πληρωνουμε τον κουκο αηδονι.Συγγνωμη για το ασχετο του θεμματος μου,αλλα ισως το διαβασει καποια κοπελα και προσεξει,μην την παθει σαν και εμενα.Σε ευχαριστω,μολις ξεμπερδεψω με το θεμα που προεκυψε θα δω τι θα κανω με την nuface.Σε ευχαριστω καλη μου ξανα για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαρια για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μου ρθει τιποτα με κουριερ θα τους ζηταω αυτο που εγραψες πιο πανω (postal service with tracking) no courier.Ετσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρια πηγα στο λινγκ που μου εδωσες εκανα αγορα οπως λεει 199 δολαρια και ενω λεει free shipping στο μειλ μου ηρθε στα 220 ευρω tax συνολικα, ετσι γινεται στο αμαζον;; η εγω εκανα κατι λαθος,Συνηθως στο ebay λεει χρεωση για μεταφορικα τοσα ευρω,το ξερεις απο πριν.Εδω ετσι γινεται;;;Μαρια μου συγγνωμη σε εχω κουρασει αλλα δεν εχω καποιον να με κατατοπισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι καθόλου άσχετο Κική μου!!! Μιας και αγοράζουμε τις συσκευές μας από το εξωτερικό είναι πολύ χρήσιμο να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και στο κομμάτι των αγορών. Μην νομίζεις και για μένα πολλές φορές είναι αποτρεπτικό το γεγονός του τελωνείου. Έχω πληρώσει και εγώ συσκευές σχεδόν το διπλάσιο της αξίας τους... Αλλά επειδή ήταν συσκευή που ήθελα πολύ ακόμα και έτσι δεν μετάνιωσα... Απλά έχω μάθει το σωστό τρόπο και όταν παραγγέλνω πια και ξέρω τι να προσέχω και ελαχιστοποιώ την πιθανότητα αλλά και το κόστος του εκτελωνισμού. Πχ ποτέ courier. Πάντα σχεδόν θα περάσει τελωνείο και ζητάν τα μαλλιοκέφαλα τους για να σου το εκτελωνίσουν... Επίσης γενικά τα μεγάλα δέματα δύσκολο να περάσουν χωρίς τελωνείο.. Τα μικρά είναι πιο εύκολο.. και όταν η αξία είναι μικρή. Δυστυχώς πλέον ζητάνε και απόδειξη πληρωμής οπότε το έχουν δυσκολέψει περισσότερο. Γενικά πάντως μικρά δεματάκια με χαμηλή αξία μέσω ΕΛΤΑ περνάνε χωρίς πρόβλημα...
    Σορρυ που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά τις προηγούμενες μέρες είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα συν επικοινωνία για την παραγγελία της foreo. Τεσπά, βλέπω και τα άλλα σου μνμ... σου απαντώ εκεί.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κική μου τo "free shipping" στο Amazon είναι για αποστολές στην Αμερική. Απλά έχουν πολύ λογικά rates για αποστολές στο εξωτερικό. Γενικά μέσα από το Amazon δεν βρίσκεις εύκολα αποστολή για Ελλάδα. Πολλές φορές πήγα να παραγγείλω και ... έφαγα πόρτα!!! :) Το τελευταίο διάστημα έβαλαν όμως μια διευκρίνηση ανάλογα με την τοποθεσία σου και διευκρινίζει αν αποστέλλεται στην διεύθυνσή σου ή όχι οπότε βοηθάει... Το ebay γενικά είναι πιο ξεκάθαρο στις τιμές, τρόπο αποστολής κτλ... Οπότε τις περισσότερες φορές καταλήγω να ψωνίζω από εκεί. Πάντα όμως κοιτάω και στο Amazon γιατί έχει τύχει να το βρω αυτό που θέλω εκεί φθηνότερα.. Ας πούμε την Nuface στην προκειμένη περίπτωση στο ebay την έβρισκα πιο ακριβή με τα μεταφορικά... Επικοινώνησα και με τον πωλητή από εκεί που πήρα και εγώ την δικιά μου μπας και μας κάνει καμιά καλύτερη τιμή αν πάρουμε περισσότερες αλλά μπα... Αυτός την συγκρίνει με την κανονική Nuface που προσαρμόζεις εξτρά εξαρτήματα.. Για μένα όμως δεν αξίζει να δώσεις και άλλα λεφτά για να τα αγοράσεις οπότε τζάμπα το έξτρα κόστος για το κανονικό μοντέλο. Η Nuface mini κάνει την ίδια δουλειά και έρχεται πιο οικονομικά. Είμαι σίγουρη πως θα την ευχαριστηθείς πολύ.. Φιλάκια και περιμένω τις εντυπώσεις σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρια τελικα μου εδωσαν τα μισα πισω.μην φανταστεις καμια συσκευη τεραστια ουτε 800 γρμ δεν ηταν και ηθελαν τα διπλα εδω.Τεσπα παρηγειλα ηδη αλλη..Θα ζητησω (postal service with tracking) no courier ετσι (ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ);;;;ο πωλητης δεν επικοινωνησε ακομη μαζι μου.Μου εκανε εντυπωση το αμαζον 60 ευρω παραπανω ζητησαν στο μειλ,μια που το ειδα και μια που το ακυρωσα χεχε.Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για την nuface απο ebay.Θα την παρω οπωσδηποτε,αυτο που με στεναχωρει ειναι η αλλη με τις ραδιοσυχνοτητες δεν ξερω αν την παρω,θα μου στοιχισει κοντα 1000 ευρω και καλα να το ξερω να ειμαι προετοιμασμενη αποφαση θελει γιατι εχεις και ρισκο να σου ρθει γερη.Τι κριμα να μην υπαρχει στην Ελλαδα καταστημα με τετοιες συσκευες.Φυσικα θα σου πω εντυπωσεις,εχω ετοιμα και τα dermedics ζελε υαλουρονικο, κολλαγονο.Η Φορεο ειναι η αγαπημενη της μικρης μου,ειναι τελεια γιατι δεν ερεθιζει καθολου το δερμα,εχει πολλα πλεονεκτηματα,φορτιζεις μια φορα και μετα το ξεχνας για παρα πολλες χρησεις.(να πως την επαθα, ηρθε με courier η φορεο δωρεαν μεσα σε 8-10 μερες dhl).Mαρια αν δεν σε ενοχλησω (δυσκολο το βλεπω) μεχρι τις γιορτες σου ευχομαι ολοψυχα να περνας καλα με υγεια και αγαπη να χαιρεσαι την οικογενεια σου καλη μου.Ευχαριστω ολοψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κική μου ζήτα postal service with tracking (no courier). Λογικό είναι που δεν φέρνουν συσκευές στην Ελλάδα... Ξέρεις πόσο θα ανεβεί η τιμή τους αν βάλεις μεταφορικά, πέρασμα από τελωνείο, φπα 23% συν τα έξοδα που θα έχει εδώ το κατάστημα, προσωπικό, μισθοί, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Ενοίκια... κτλ κτλ... 300% πάνω θα πάει με ελάχιστο τελικό κέρδος για τον έμπορο.. Άσε μετά με τέτοια τιμή ποια θα αγοράσει... Είναι σχεδόν απαγορευτικό έτσι όπως είναι η αγορά εδώ... καλύτερα να παίρνουμε το ρίσκο από το εξωτερικό.. Όπως και να έχει κερδισμένες είμαστε από το να κάνουμε τις θεραπείες στα κέντρα αισθητικής. Τις πιο απλές τουλάχιστον.... Τεσπά.. τα λέμε άλλη ώρα για την συσκευή ραδιοσυχνοτήτων γιατί πρέπει να βγω έξω για ψώνια..

    Α!! Thanks για την ενημέρωση για την foreo.. και εμένα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες... :) Φιλάκια πολλάααα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρια ψαχνοντας για βιντεο του nuface στο youtube πηρε το ματι μου αυτο το μικρο πραγματακι,ειδα πολλες να το εχουν σε εκτιμηση ειδικα το βιντεο αυτο https://www.youtube.com/watch?v=O5lN0sJrtgY με εντυπωσιασε,ειδα και αλλες να το σχολιαζουν θετικα,τι λες;;;Εσυ εισαι μικρη ακομη για να ασχολεισαι με χαλαρωση και μπορει να μην σε ενδιαφερει,εγω ομως ειμαι πανω που αρχιζω να βλεπω την χαλαρωση και με ενοχλει πιο πολυ απο ολα..Πιστευω πολυ στις ασκησεις προσωπου αλλα νοιωθω οτι δεν τις κανω σωστα,αυτο μοιαζει να σε οδηγει. Ριξε μια ματια,σε παρακαλω οποτε εχεις χρονο.Ειπα να σε ενοχλησω πια του χρονου αλλα το ειδα και δεν μπορεσα να αντισταθω:))!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαχα... μικρήηηη???? Δεν ξέρω πόσο είσαι Κική μου αλλά δεν είμαι καθόλου μικρή σε πληροφορώ... Εάν δεν πρόσεχα και δεν έκανα όλα αυτά που κάνω θα είχε κρεμάσει, μάλλον.., το μουτράκι! Απλά επειδή δρω προληπτικά και προσέχω εδώ και χρόνια δεν έχω δώσει πολλά περιθώρια για ... κρέμασμα. Η πρόληψη είναι μεγάλο πράγμα... Αμα ξεχειλώσεις είναι πολύ πιο δύσκολη η αντιστροφή...
    Την ξέρω την συσκευή που λες. Πιστεύω πως ναι, βοηθάει όπως γενικά όλες οι ασκήσεις προσώπου που γυμνάζουν τους μυς και είναι πολύ εύκολη στην χρήση, όπως λες και εσύ πολύ σωστά σε οδηγεί.. Γι αυτό έχω μπει και εγώ στον πειρασμό να την πάρω αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα δεσμευτώ ούτε καν και με αυτήν να κάνω τις ασκήσεις σε καθημερινή σχεδόν βάση που χρειάζεται. Έλεγα μήπως την βρω και φθηνότερα ώστε να μην κλαίω τα λεφτά αν δεν την χρησιμοποιήσω τελικά. Το πιο φθηνό πάντως που την βρήκα πάντως είναι στο amazon. Εάν εσύ νιώθεις ότι θα την χρησιμοποιήσεις συστηματικά και σε ενδιαφέρει δες εδώ Facial Concepts Facial Flex Ultra, καλή τιμή και έχει και αποστολή στην Ελλάδα. Εάν την πάρεις πάντως θα χαρώ να μάθω τις εντυπώσεις σου.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια μου φαινεσαι κοριτσακι το πολυ 35,λεω κοριτσακι γιατι στα 48 μου ολες τις πιο μικρες κοριτσακια τις βλεπω(σου εστειλα και φωτογραφια με μπλε φορεμα).Βρηκα μια μεθοδο λιγο διαφορετικη, δεν εχει μονο γκριματσες που τεντωνει τους μυς.Εδω δεν υπαρχουν μονο γκριματσες οπως σε αλλες μεθοδους.Σιγουρα την γνωριζεις την μεθοδο. http://www.flexeffect.com/ .https://www.youtube.com/watch?v=ih3VpSOeJPc Μου αρεσει που ζητας αξιολογηση απο εμενα,Μαρια ειναι χαρα μου να σου γραφω,να εισαι σιγουρη οτι παντα θα σου γραφω τις εντυπωσεις μου ετσι και αλλιως,θελεις δεν θελεις,χεχε .Γενικα ειμαι δυσκολη, δεν ενθουσιαζομαι ευκολα,αλλα οταν το κανω ειμαι σιγουρη,Δεν ενθουσιαζομαι ευκολα για εναν ακομη λογο,η επιδερμιδα μου παντα ηταν σχεδον αψογη,φωτεινη, χωρις σπυρακια. χωρις ρυτιδες.ποσο να την αλλαξω προς το καλυτερο,τι διαφορα να δω.Η χαλαρωση η οποια ομως αρχιζει με ενοχλει για αυτο ψαχνομαι,(το dermapen με ecm μου αρεσει κατι κανει το βλεπω). Θελω να σου ευχηθω Χρονια Πολλα με Υγεια και Αγαπη.Σε Ευχαριστω πολυ για ολα,να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Που την έστειλες Κική μου την φωτό; Χι χι εγώ δεν θα πω πόσο είμαι... ακόμη...!!! Είπα να το τολμήσω, αν και δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι τόσο πολύ on line, και έβαλα μία selfie στο σημερινό άρθρο με την foreo. Αργότερα θα σου πω πόσο είμαι...
    Το σύστημα αυτό επίσης το έχω ακουστά και έχει καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι κάπου μάλιστα κάποια στιγμή το βρήκα και το κατέβασα... αλλά ούτε καν είχα χρόνο να το κοιτάξω. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν αυτό όμως ή κάποιο άλλο πρόγραμμα... Φαντάσου... Δεν έχω χρόνο για να το ακολουθήσω. Γενικά όμως όσες το ακολουθούν είναι ευχαριστημένες και βλέπουν βελτίωση. Χαίρομαι που βλέπεις αποτέλεσμα με το dermapen και το ecm. Η επόμενη παραγγελία σου όμως να είναι το gen'x, καταπληκτικό!!!
    Σου εύχομαι επίσης κορίτσι μου Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία για σένα και όλους όσου αγαπάς. Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αααα Μαρια με ξεχασες ,σου εστειλε φωτο η κορη στο μειλ σου,για να δεις την κατασταση της επιδερμιδας μου.Μαλιστα μου ειπες οτι απο αυτα που εγραφα ειχες φανταστει ενα χαλια δερμα,σου ειχα πει οτι η δερματολογος μου εκανε ζημια στο μετωπο με δερμοαποξεση(παναδα εχει φυγει πλεον).Λοιπον Μαρια εμεινα εκπληκτη,καλε εσυ μοιαζεις σαν 25χρονη δεν υπερβαλω καθολου, τσιτα η μουρη, σε ζηλευω,στην φωτο που στειλα νομιζω φαινεται το διπλοσαγονο μου και ας ειμαι αδυνατη.Μαρια η φωτο αυτη ειναι η καλυτερη διαφημιση της σελιδας σου,του σαιτ εδω.Εχω οσο καλο δερμα εχω, τσιτα δεν ειμαι,Απιστευτο, δεν ξερω ποσο ετων εισαι και ουτε θελω να μαθω, απο αυτα που λες πρεπει να σαι εκει γυρω στα 35-37,οσο και αν εισαι παντως μοιαζεις με 25 ΤΕΛΟΣ.Ακομη κατι, λεγε τωρα τι αποχρωση εχεις στα μαλλια, μοιαζει με την δικη μου αλλα εσενα ειναι λιγο πιο ανοικτη,.Τωρα να δεις και εγω, θα κανω μεχρι και την baby quasar, θα τα ξεθαψω ολα,ολα θα τα κανω.Τωρα περα απο την πλακα αν δεν το χεις δεν παει να βαζεις πανω σου ολου του κοσμου τις ανακαλυψεις λιγα πραγματα θα αλλαξουν,Απλα το ειχες και το διατηρεις τελεια.Να σε χαιρονται κοριτσι οι δικοι σου.Υ.Γ Βρε Μαρια συγγνωμη ειμαι και μειωμενης αντιληψης τι ειναι το gen"x;;;η επομενη παραγγελια μου σιγουρα ειναι το facial-flex,αυτο εννοεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εχεις δίκιο Κική μου τώρα θυμήθηκα... Θα πάω να ξεθάψω το mail 😄 Ευχαριστωωωωω για τα κομπλιμέντα... 35-37 εεεε!!!! Ειμαι 49... γεμάτα!!! !!! Ναι ναι δεν μπορω να το χωνέψω πόσο γρήγορα περνουν τα χρόνια.... Οσο μπορούμε όμως να ξεγελούμε κάπως τα σημάδια του χρόνου μας δίνεται ένα περιθώριο να συνηθίσουμε στην ιδέα πιο εύκολα. Στα μαλλιά βάζω 1 μέρος 6.1 ανάμικτο με 2 μέρη 7.1. Παίζει όμως ρόλο και η βάση, το φυσικό χρωμα δηλαδή. Το δικό μου ειναι σχεδόν αυτό, δηλαδή καστανό ανοιχτό. Το gen" x ειναι οι νέες αμπούλες των dermedics ☺... και μην σε ξανακούσω να λες χαζομάρες.... άκου μειωμένης αντίληψης... Απλά επειδη ανέφερες τις ecm σου προτεινα την επόμενη φορά να δοκιμάσεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απιστευτο δεν σου φαινεται καθολου,ειλικρινα μετα τα 45 οσο καλα γονιδια και αν εχεις ολο και κατι προδιδει την ηλικα μας.Υπαρχει και το ορμονικο βλεπεις, η χαλαρωση, τα πρησμενα ματια, δυσκολα τα αποφευγουμε,λιγες βλεπω γυρω μου να μην εχουν καποια απο αυτα τα σημαδια.Καλα σου ειπα οτι εισαι η καλυτερη διαφημιση του σαιτ σου,ακομη καλυτερα λοιπον αφου εχεις περασει τα 45 γιατι στα 25-35 ειναι ευκολο να χουμε καλη εμφανιση,μετα τα 45 ομως ειναι τοσο δυσκολο.Ειμαι σιγουρη οτι ολες θα θελανε να μαθουν τι ακριβως κανεις.καποια στιγμη θα θελα να γραψεις ποια σειρα ακολουθεις,τι κανεις για να εχει τετοια εμφανιση το μουτρακι σου.Φαντασου μας εβαλες φωτογραφια απεριποιητη πως θα εισαι βρε συ στην τριχα;;Ενταξει δεν ειπα οτι ειμαι μειωμενης αντιληψης σε βαρια μορφη, λιγακι εννοουσα καλε.Φυσικα θα παρω τις νεες αμπουλες των dermedics ειδικα τωρα που ειδα τα αποτελεσματα πανω σου (χεχεχε) ερχεται η ωρα τους και αυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η πρόληψη μου Κική μου είναι σημαντική... Να φανταστείς όμως ξεκίνησα τις περιποιήσεις στα 42 περίπου. Η δερμοαπόξεση και η συσκευή για τα σπυράκια φρόντισαν να γίνει η επιδερμίδα μου χρωματικά πιο ομοιόμορφη και ασφαλώς μετά, το TCA. Η φωτοθεραπεία και η συσκευή υπερήχου βοήθησαν στο να κρατάνε το πρόσωπό μου ενυδατωμένο και την παραγωγή κολλαγόνου σε καλά επίπεδα. Τελευταία πρόσθεσα dermapen, rf και την nuface σε συνδυασμό με τα dermedics. Αυτά μπορώ να πω ότι είναι τα πιο βασικά που πιστεύω ότι έχουν παίξει το πιο σημαντικό ρόλο στην καλή κατάσταση της επιδερμίδας μου. Βέβαια φροντίζω πολύ την διατροφή μου και γυμνάζομαι συστηματικά. Και αυτό γιατί μου αρέσει... μου δίνει ενέργεια... Αν δεν τρέφεσαι σωστά και δεν γυμνάζεσαι το σώμα ατροφεί... μαζί και το πρόσωπο. Όλα παίζουν ρόλο. Ξέρω ότι υποσχέθηκα να γράψω άρθρο για την χαλάρωση και το οβάλ του προσώπου αλλά είναι σύνθετο θέμα.. Το έχω αρχίσει αλλά για να είναι ολοκληρωμένο όπως θέλω να το παρουσιάσω δεν έχω βρει τον χρόνο.. Θα το τελειώσω όμως που θα πάει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρία είσαι απίθανη! έχεις καταφέρει μόνη σου κρατώντας τον πήχη ψηλά αυτό που δεν μπορούν να πετύχουν οι περισσότεροι Βαρέθηκα να βλέπω πρησμένα, δυσανάλογα και παραμορφωμένα πρόσωπα ειδικά σε ηλικίες 45 plus προκειμένου να δείχνουν τεντωμένα.
    Καλές γιορτές όμορφη :) Φιλάκια πολλάααα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. *περισσότεροι ειδικοί γράφω αλλά δεν παίρνει τα εισαγωγικά στο ειδικοί..sorry για τα απανωτά μυνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε ευχαριστώ Θέμιδα για τα καλά σου λόγια!! Δεν μου αρέσει και μένα καθόλου αυτό το ψεύτικο παραμορφωμένο look των ενέσιμων υλικών. Iδίως όταν αυτό χρησιμοποιείται ως αποκλειστικό μέσο αντιγήρανσης. Πιστεύω πως ένα πρόσωπο περιποιημένο ακόμα και με λίγες ρυτίδες η ακόμη και χαλάρωση είναι αληθινό και πολυ πιο γοητευτικο από το πρησμένο με ξένα υλικά πρόσωπο. Η γήρανση είναι συνθετη διαδικασία και για να την αντιμετωπίσουμε χρειάζεται να την αντιμετωπίσουμε πολύπλευρα. Γι αυτο πιστεύω ακράδαντα στο layering θεραπειών. Θα τα εξηγήσω όμως όλα στο επόμενο άρθρο γιατί εδώ στα σχόλια δεν λέει... Φιλάκια πολλά και καλες γιορτές επίσης 🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Don't worry... Το κατάλαβα απο το πρώτο μήνυμα τι εννοουσες.... ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαρία μου, ηθελα να σε ρωτησω αν η φωτοθεραπεια γινεται στην περιοχη των ματιων. Με ενδιαφερει τοσο η περιοχη κατω απο τα ματια όπου υπάρχουν κάποιες λεπτες γραμμες, όσο και το πόδι της χήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπερα!!!!
    Μπραβο για τις πολυτιμες συμβουλες σου!!!
    Ομολογω οτι δεν ηξερα αυτες τις οικιακες συσκευες, αν και εκανα κατα καιρους θεραπειες σε αισθητηκους! Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει για αρχη η συσκευη απο το groopon η Συσκευή REA Facial Collagen Booster για φωτοθεραπεια και τα Frownies Patches Gentle Lift Wrinkle Treatmen .
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαριλένα πρώτη φορά την βλέπω αυτήν την συσκευή. Η τεχνολογία μικρορευμάτων στην οποία αναφέρει πως βασίζεται η λειτουργία της είναι γενικά καλή ως τεχνολογία αντιγήρανσης και μάλιστα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ισχύ για να είναι αποτελεσματική. Αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι η μορφή των κυμάτων. Δεν νομίζω όμως ότι είναι τόσο μελετημένη. Παρ όλο αυτά πιθανά να βελτιώσει την εικόνα της επιδερμίδας σου. Για την φωτοθεραπεία που αναφέρει δεν μπορώ να δω από που εκπέμπει το φως... Σε αυτό το κομμάτι είμαι σίγουρη δεν θα κάνει απολύτως τίποτα. Εδώ οι ειδικές συσκευές φωτοθεραπείας και δίνουν πολύ σταδιακό αποτέλεσμα εκτός και αν πρόκειται για τις επαγγελματικές.
    Γενικά δεν πιστεύω η συγκεκριμένη συσκευή να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική αλλά εάν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα χαλάρωσης και ρυτίδων ίσως βοηθήσει. Άλλωστε είναι πολύ φτηνή και εάν δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο δεν θα χάσεις και πολλά να την δοκιμάσεις. Σε περίπτωση που την πάρεις πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω τις εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επειδή ήταν πολυ οικονομικό και ούτε εχω πρόβλημα με ριτιδες,εκτός απο το μέτωπο το παράγγειλα και θα σας πω τα αποτελέσματα.με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω ποια κρέμα μου προτείνεις για δέρμα με λιπαρότητα και κάποια σημάδια απο ακμή και διεσταλμενους πόρους.διαβασα εκτός απο τα φαρμακευτικά και μια κρέμα απο σαλιγκάρι elicits γνωρίζεις κάτι.?
    Ευχαριστώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Την είχα δοκιμάσει παλαιότερα και δεν μου άρεσε. Έβγαζα πολλά σπυράκια και το πρόσωπό μου είχε γεμίσει κοκκινίλες. Αλλά αυτό ήταν δική μου εμπειρία. Άλλες κοπέλες έχουν μείνει ευχαριστημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μαρία μου Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου! Απο ότι κατάλαβα για την συσκευή με ραδιοκύματα βάζουμε κρέμα η αμπούλα με oil free,νομίζω ότι διάβασα και για aloe vera ισχύει κάτι τέτοιο?
    Και μια άλλη ερώτηση με συσκευή για Φωτό θεραπεία χρειάζεται να βάλουμε κάποια κρέμα πιο πριν η μετά, και τι μου προτείνεις
    Σε ευχαριστώ.ΕΧω ενθουσιαστεί πολυ που σε ανακάλυψα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. marilena για ραδιοκύματα θέλεις ειδικό gel (το smooth των Dermedics) ή αν θες φτηνή εναλλακτική λύση, κατάλληλη είναι και η γλυκερίνη. Στο πρόσωπο όμως η γλυκερίνη είναι βαριά και μπορεί να προκαλέσει σπυράκια. Η αλόη δεν κάνει για ραδιοκύματα μόνο για υπέρηχους και αυτή μόνο εάν δεν της έχουν προσθέσει λιπαρά στοιχεία. Στην φωτοθεραπεία το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό. Μετά βάζεις τα προϊόντα σου ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια,συγνωμη που γραφω εδω αλλα δεν βρηκα ειδικη στηλη για την αποτριχωση,θα μπορουσες να μου πεις σε παρακαλω τη γνωμη σου γι'αυτη τη συσκευη;http://www.beautyhomeclinic.gr/el/apotrisoxi-laser-ipl-m/apotrixwsi-ipl-sensepil-hl-100-detail
    θα δω καποιο αποτελεσμα;ενδιαφερομαι να την αγορασω κ να χρησιμοποιησω καποιο εκπτωτικο κουπονι που εχω,αξιζει τον κοπο η πεταμενα λεφτα;κανω 15 χρονια χαλαουα σε αισθητικο και εχω αρκετη αραιωση στην τριχοφυια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.