Συμβουλές για την Χρήση Συσκευών Ραδιοσυχνοτήτων (RF)

Λίγα λόγια σχετικά με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μία από τις διαθέσιμες τεχνολογίες και έχει αναγνωριστεί επίσημα ως μη επεμβατική  θεραπεία επιδερμικής σύσφιξης. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα  παραδίδει πολύ βαθιά ελεγχόμενη θέρμανση στους ιστούς  εκεί που βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου. Η ήπια θερμική βλάβη που προκαλείται στις ίνες και τους συνδετικούς ιστούς ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και πολλαπλασιάσμό του.  Ως αποτέλεσμα συσφίγγει και βελτιώνει το σχήμα του σώματός σας αλλά και αυξάνει σημαντικά την σφριγηλότητα του προσώπου σας.


Η θεραπεία όχι μόνο δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες αλλά συνήθως τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι αμέσως αισθητά.  Γίνονται δε ακόμη πιο εμφανή τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία, καθώς  η συσσώρευση του κολλαγόνου επηρεάζει περαιτέρω συρρίκνωση του δέρματος.

Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες κάνουν πλέον πολλά κέντρα αισθητικής και πλαστικοί ιατροί σε άτομα που έχουν ήπιο έως  και μέτριο βαθμό χαλάρωσης.

Η τεχνολογία στο σπίτι μας

Η ήπια και ασφαλής χρήση τους κυρίως των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων έχει φέρει την τεχνολογία και στις προσωπικές συσκευές ομορφιάς. Η πρώτη που κυκλοφόρησε ήταν η μίνι συσκευή τριπολικών rf για σύσφιξη στο πρόσωπο η Stop Age το 2007 από την εταιρεία Pologen. Στο διαδίκτυο οι κριτικές για τα αποτελέσματα της συσκευής είναι ανάμικτα. Άλλες γυναίκες μιλούν ενθουσιασμένες και άλλες δεν είδαν κανένα αποτέλεσμα. 
 Η δικιά μου εμπειρία από την συσκευή είναι μεν θετική αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα καμιά τρελή διαφορά.  Απλά μετά από αρκετό καιρό χρήσης μία  ήπια βελτίωση στην σφιγηλότητα της επιδερμίδας μου.  Σήμερα πλέον υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε συσκευές rf για θεραπεία και σε  πρόσωπο και σώμα.   Μπορείτε να βρείτε προτάσεις αγοράς για τις συσκευές που  αναφέρω παρακάτω  στην σελίδα Shopping guide

Οδηγός για χρήση συσκευών rf στο σπίτι.

Εάν πάρετε ή έχετε ήδη την δική σας συσκευή rf υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της συσκευή σας.

Η διαδικασία θεραπείας  βήμα βήμα:

  • Καθαρίζουμε  το δέρμα καλά από μακιγιάζ.
  • Απλώνουμε πάντα ειδικό gel RF η γλυκερίνη.  Κάποιο από τα δύο οπωσδήποτε μιας και είναι απαραίτητο για την μεταφορά των κυμάτων και για να μπορεί η κεφαλή να κινηθεί πάνω από το δέρμα εύκολα και άνετα. Το gel ως μέσο κάνει την θεραπεία πιο άνετη και πιο αποτελεσματική. Η γλυκερίνη είναι συμβατή με την τεχνολογία και πιο οικονομική λύση.
  • Ρυθμίζουμε πάντα αρχικά την συσκευή σε χαμηλή ένταση. Ξεκινάμε να κάνουμε μασάζ με την κεφαλή της συσκευής RF στην περιοχή που θέλουμε.
  • Δεν αφήνουμε ποτέ ακίνητη την συσκευή σε ένα σημείο για το θα προκαλέσουμε έγκαυμα. Στόχος είναι να φτάσουμε την επιδερμική θερμοκρασία στους 41-42 βαθμούς Κελσίου και να διατηρήσουμε αυτήν την θερμοκρασία για 3 περίπου λεπτά. Συνήθως και ανάλογα με την συσκευή χρειάζεται, στο σημείο αυτό, να μειώσουμε κάπως την ένταση της συσκευής.  Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε μεν την θερμοκρασία υψηλή αλλά όχι σε βαθμό που να  δημιουργείται δυσφορία και έντονο αίσθημα καύσου. Για να μπορούμε να ελέγχουμε αποτελεσματικά την θερμοκρασία χρειαζόμαστε το ειδικό laser θερμόμετρο. Εναλλακτικά (αν και δεν το συνιστώ)  ο μόνος τρόπος για να κάνετε την θεραπεία σας είναι με μοναδικό οδηγό την αίσθησή σας. Δηλαδή να  ανεβάσετε όσο αντέχετε την επιδερμική θερμοκρασία και εν συνεχεία να συνεχίσετε να κάνετε μασάζ για επιπλέον 3 λεπτά. 
  • Ο συνολικός χρόνος θεραπείας εξαρτάται από την ισχύ της συσκευής σας και σε πόσο χρόνο ανεβάζει  την επιδερμική θερμοκρασία στους 41-42 βαθμούς Κελσίου. Εννοείται πως πάντα βέβαια διαβάζουμε προσεχτικά και συμμορφωνόμαστε με τις  οδηγίες της δικής μας συσκευής. Γενικά πάντως και στο περίπου 15- 20 λεπτά είναι αρκετός χρόνος για όλο το πρόσωπο.  Σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνούμε συνολικό χρόνο θεραπείας σε όλο το πρόσωπο την μισή ώρα.
  • Αφού τελειώσετε απομακρύνετε το περίσσιο gel  από το δέρμα σας.
  • Αν έχετε χρόνο βάλτε μία ενυδατική μάσκα προσώπου  και αφήστε τη για 15 ή 30 λεπτά.
  • Απλώστε  αμπούλες Υαλουρονικού   ή οποιουδήποτε άλλου αναπλαστικού προϊόντος που θέλετε να διεισδύσει στο δέρμα.
  • Ολοκληρώνεται την θεραπεία με μία καταπραϋντική ενυδατική κρέμα κατάλληλο για τον τύπο του δέρματος και αν σκοπεύεται να βγείτε έξω οπωσδήποτε την αντηλιακή σας.


Συστάσεις για πριν και μετά τη θεραπεία.

  • Πριν κάνετε θεραπεία RF  θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε είδους έκθεση στον ήλιο αλλά και το τεχνητό μαύρισμα κάθε είδους.  Αυτό θα πρέπει ιδανικά να αποφεύγεται για αρκετές ημέρες πριν και μετά τις θεραπείες RF.
  • Μετά από θεραπείες RF, θα πρέπει να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας και εξωτερικά με ενυδατική κρέμα αλλά και εσωτερικά πίνοντας πολύ νερό.
  • Δεν κάνουμε πολύ ζεστό μπάνιο τις επόμενες 48 ώρες.
  • Με τις δυνατές συσκευές μην κάνετε πιο συχνά από 1 φορά την εβδομάδα. Πρέπει να δώσετε χρόνο στο δέρμα σας να ξεκουραστεί και να αναπλαστεί. Με τις πιο μικρές mini χειρός  ακολουθούμε τις οδηγίες της συσκευής.

Συνήθεις ερωτήσεις


Ερώτηση: Σε πόσες θεραπείες βλέπουμε αποτέλεσμα ;

Απάντηση: Ο αριθμός των θεραπειών  εξαρτάται από την ηλικία μας, την  αρχική κατάσταση της επιδερμίδας, τον στόχο μας όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και τις ασφαλώς τις ιδιαιτερότητες του κάθε οργανισμού, κυρίως πως ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες θεραπείες με ραδιοσυχνότητες. Επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο τύπος της συσκευής και κυρίως η ισχύ που διαθέτει.

Τις περισσότερες φορές τα άτομα βλέπουν αποτελέσματα αμέσως μετά από κάθε θεραπεία.  Χρειάζονται όμως 4-6 θεραπείες για να δείτε κάποια σημαντική βελτίωση. Δεδομένου ότι το κολλαγόνο θα συνεχίσει να αναδομείται και ο όγκος των ινών κολλαγόνου θα συνεχίσει να αυξάνεται, τα αποτελέσματα θα βελτιώνονται για τις επόμενες 10 έως 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία. 


Ερώτηση: Ποιες περιοχές μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Απάντηση: Βασικά παντού εκτός από το πάνω βλέφαρο

Πρόσωπο: μέτωπο, μάτια (κάτω βλέφαρα πόδι της χήνας), στόμα,  μάγουλα, το πηγούνι, λαιμός και γενικά όλο το πρόσωπο.
Σώμα: Πλάτη,  στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, γόνατα,  πόδια.


Ερώτηση:   Ποια η διαφορά μεταξύ μονοπολικών, διπολικών και τριπολικών συσκευών rf;

Απάντηση:
  1. Οι μονοπολικές φτάνουν σε μεγαλύτερο βάθος και επηρεάζουν και τον λιπώδη ιστό. Επιτυγχάνουν πιο γρήγορα επιδερμική σύσφιξη αλλά θέλουν πολύ προσοχή στην χρήση τους γιατί η επιφάνειά τους ζεσταίνεται πολύ και εάν δεν γίνει σωστή χρήση μπορεί να κάνουμε έγκαυμα ή και ζημία στους ιστούς. Εκτός από τις μικρές ατομικές μονοπολικές συσκευές που δεν έχουν μεγάλη ισχύ  και είναι ασφαλείς για προσωπική χρήση δεν συνιστώ δυνατές μονοπολικές για χρήση στο σπίτι.
  2. Οι διπολικές είναι η πιο ασφαλής τεχνολογία για επιδερμική σύσφιξη όταν δεν θέλουμε απώλεια λίπους στην περιοχή. Οι διπολικές  δρουν κυρίως επιδερμικά και έτσι είναι ασφαλής για τον λιπώδη ιστό. Βέβαια παρόλο αυτά πάλι πρέπει να προσέχουμε να ακολουθούμε τις προφυλάξεις και τον σωστό τρόπο  εφαρμογής της θεραπείας όπως ανέφερα παραπάνω.
  3. Οι τριπολικές rf είναι ένας συνδυασμός μονοπολικής και διπολικής τεχνολογίας. Είναι ιδανική επιλογή για το σώμα εκεί που θέλουμε σύσφιξη και λιποδιάλυση. Το μόνο "μειονέκτημα" στις συσκευές που κυκλοφορούν σε τιμές προσιτές με αυτήν την τεχνολογία είναι η χαμηλή ισχύ τους.  Από  την μία αυτό παρέχει ασφάλεια στην χρήση τους από την άλλη χρειάζονται αρκετές θεραπείες για να δείτε αποτέλεσμα.

Ερώτηση:   Ποια  τεχνολογία από τις παραπάνω να επιλέξω για τις ανάγκες μου;

Απάντηση:
  1. Οι μίνι μονοπολικές είναι ιδανικές για  μικρές περιοχές που θέλουμε σύσφιξη αλλά και μια μικρή μείωση λίπους όπως πχ το προγουλάκι ή πιθανά εσωτερικό των γονάτων.  Δεν είναι αρκετά δυνατές όμως για να κάνετε σύσφιξη και λιποδιάλιση σε μεγάλες περιοχές  και με αρκετό λίπος όπως κοιλιά, ψωμάκια.
  2. Διπολικές επιλέγουμε όταν θέλουμε επιδερμική σύσφιξη χωρίς απώλεια λίπους . Είναι  ιδανικές για  το πρόσωπο  και  το σώμα εάν θέλουμε πιο πολύ σύσφιξη παρά απώλεια πόντων.
  3. Θα επιλέξετε τριπολική μόνο έχετε ήπια χαλάρωση και λίγο παραπάνω λίπος στην περιοχή. Εάν έχετε πολύ χαλάρωση προτιμήστε μια δυνατή διπολική. Εάν θέλετε σημαντική μείωση τοπικού λίπους και πάλι οι τριπολικές δεν θα βοηθήσουν πολύ. Για  χάσιμο τοπικού λίπους θα χρειαστείτε συσκευή cavitation.
  4. Εξαιρετική επιλογή για θεραπείες στο σώμα αλλά και πρόσωπο είναι οι συνδυαστικές συσκευή με cavitation και ραδιοσυχνότητες. Απλά σε αυτές τις συσκευές χρειάζεται να ενημερωθείτε αρκετά για τον σωστό τρόπο χρήσης τους και να  ξέρετε αγγλικά για να ακολουθήστε το manual της συσκευής.


Ερώτηση:  Μετά από τις γέννες έχω πολύ μεγάλη χαλάρωση στην κοιλιά. Θα βοηθήσει;

Απάντηση: Ναι αν υπάρχει ήπια με μέτρια χαλάρωση. Εάν οι κοιλιά διπλώνει πολύ, ακόμα και στην όρθια στάση είναι πολύ δύσκολο να μαζέψει με τις ραδιοσυχνότητες. Ακόμα και με τις επαγγελματικές θα χρειαστούν πολλές συνεδρίες και πάλι τα αποτελέσματα να μην είναι ικανοποιητικά. Οι ραδιοσυχνότητες είναι καλή επιλογή μόνο για ήπιο ή μέτριο βαθμό χαλάρωσης. Εάν δεν σκέφτεστε όμως σε καμία περίπτωση την πλαστική επέμβαση και θέλετε να βελτιώσετε  την εικόνα της περιοχής τότε επιλέξτε την ισχυρότερη διπολική συσκευή που σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας. Με συστηματική και μακροχρόνια χρήση θα δείτε σίγουρα βελτίωση. Φροντίστε όμως μετά την εφαρμογή να βάζετε και κάποια συσφικτική κρέμα ή αναπλαστικές αμπούλες για να βοηθήσετε το δέρμα σας ακόμα περισσότερο στην ανάπλασή του.

 

Αντενδείξεις:

Ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα και ηλεκτρικές συσκευές, όπως: βηματοδότες, βαλβίδες καρδιάς δεν μπορούν να κάνουν θεραπεία RF. Επίσης στην  εγκυμοσύνη αντενδείκνυται. Γενικά εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.


Που μπορώ να βρω και αγοράσω συσκευή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. 

Προτάσεις αγοράς  για αξιόλογες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων και άλλων τεχνολογιών θα βρεις στην σελίδα  "shopping guide".

Ελπίζω να σας κάλυψα αλλά εάν ξέχασα κάτι ή έχετε άλλες απορίες αφήστε την ερώτησή σας στα σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου

138 Σχόλια

  1. Καλημέρα Μαρία, τι κάνεις? Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε ωστόσο παρακολουθώ την ιστοσελίδα σου με τις πολύτιμες συμβουλές σου. Έχω βάλει ένα πρόγραμμα ομορφιάς με τις συσκευές που αγόρασα και το ακολουθώ. Όλα καλά μέχρι στιγμής, Πολύ αποτελεσματικές είναι και οι ασκήσεις προσώπου όταν γίνονται συστηματικά. Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μία συσκευή RF, οι συσκευές Fractional RF ποια διαφορά έχουν με τις απλές διπολικές, τριπολικές, μονοπολικές συσκευές οι οποίες δεν είναι fractional? Συγκεκριμένα έχω δει αυτή τη συσκευή στο Ebay: Fractional Portable RF Radio Frequency Dot Matrix SKin Lifting Rejuvenation NEW. Θα μπορούσα να έχω τη γνώμη σου Μαρία? Φιλάκια πολλά! Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωή την έχω ήδη πάρει και την δοκιμάζω. Την έχω βάλει και στο e-shop του amazon εδώ www.spastospiti.gr/beauty-spa-e-shop/.
    Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι καταλαβαίνω ότι κάνει δουλειά. Επειδή ήδη η επιδερμίδα μου είναι σε καλή κατάσταση και κάνω και άλλες περιποιήσεις δεν μπορώ να την αξιολογήσω σίγουρα από πλευράς αποτελέσματος. Καταλαβαίνω όμως την δράση της και εάν το παρακάνω μου δημιουργεί ενόχληση και φαγούρα. Με την ευαίσθητη επιδερμίδα μου πρέπει να είμαι πολύ προσεχτική. Θα γράψω σύντομα κάποιο άρθρο σχετικά με την τεχνολογία αυτή αλλά σε γενικές γραμμές μπορείς να το φανταστείς σαν ένα Micronnedling με ραδιοσυχνότητες. Αντί οι ιστοί να θερμαίνονται ομοιόμορφα σε μία ήπια σχετικά θερμοκρασία η τεχνολογία fraxel εκπέμπει πολύ λεπτές αλλά ισχυρές ακτίνες ενέργειας που δημιουργούν θερμική βλάβη στους ιστούς εκεί που εισχωρούν αλλά οι διπλανοί ιστοί παραμένουν υγιείς για να επιδιορθώσουν γρήγορα την βλάβη. Αυτό δημιουργεί παραγωγή κολλαγόνου, σύσφιξη της επιδερμίδας, μείωση των ουλών, πόρων κτλ. Πολύ δυνατή τεχνολογία ιδίως αν πάρεις πιο δυνατές συσκευές. Απλά το μειονέκτημα της είναι σε σχέση με τις κανονικές ραδιοσυχνότητες ότι είναι πιο ερεθιστική. Οι ισχυρές συσκευές δημιουργούν έντονη ερυθρότητα κάτι σαν ηλιακό έγκαυμα και για 2-3 μέρες είσαι κάπως... Η μικρούλα αυτή που πήρα και εγώ είναι πολύ αδύναμη σε σχέση με τις επαγγελματικές (μόνο 5 watt) αλλά κάνει δουλειά, το καταλαβαίνεις. Γυναίκες που την έχουν χρησιμοποιήσει για ένα τακτικό διάστημα είδαν αποτέλεσμα. Μπορείς να δεις τα reviews στο amazon. Πιο δυνατή στα 15 watt κυκλοφορεί πρόσφατα στο ebay αυτήν Mini Fractional Portable RF Radio Frequency Dot Matrix Photothermal. Όταν πήρα την δικιά μου δεν κυκλοφορούσε ακόμα αυτή. Είναι βέβαια λίγο πιο ακριβή αλλά θα κάνεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματική θεραπεία. Εάν δεν έχεις πρόβλημα στο οικονομικό διάλεξε καλύτερα αυτήν από το Ebay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία και εγώ αυτή τη συσκευή εννοούσα όχι τη μικρή με τα 5 Watt αλλά αυτή την καινούργια με τα 15 Watt. Πιστεύω ότι τελικά πρέπει να είναι καλή αφού μου λες ότι ακόμη και η μικρή έχει αποτελέσματα. Αυτή την συσκευή μου την σύστησε μία Κινέζα από την e-shop του Alibaba, όμως εκεί πρέπει να πληρώσω και υπηρεσία κούριερ γιαυτό την έψαξα και στο e-bay όπου και την βρήκα. Η Κινέζα πάντως μου έχει γράψει ότι η συσκευή είναι 80 Watt. Σ ευχαριστώ πολύ εάν την αγοράσω θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματά της. Εσύ Μαρία όταν χρησιμοποιείς ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιείς παράλληλα και το Dermapen ή μία περίοδο χρησιμοποιείς τη μία συσκευή και μία την άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον λάθος θα έκανε η κινέζα για τα Watt. Είδα στις περιγραφές στο ebay ότι είναι 15Watt. Nai, πιστεύω και εγώ ότι αυτή πρέπει να είναι πολύ καλή!! Θα περιμένω λοιπόν τις εντυπώσεις σου. Πρόσεχε όμως να ξεκινήσεις προσεχτικά και σταδιακά και ας σε πάρει περισσότερο χρόνο. Γιατί η λάθος χρήση μπορεί να σου δημιουργήσει άσχημους ερεθισμούς. Θέλει να το αφήνεις στο ίδιο σημείο για 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό και μετά να πας σε επόμενο. Ξεκινάς την πρώτη φορά με 30 και αν είσαι εντάξει την επόμενη φορά αφήνεις 45 sec και μετά 1 λεπτό. Τώρα για αυτήν που θα πάρεις εσύ δεν ξέρω τι λένε οι οδηγίες χρήσης αλλά αυτήν που πήρα εγώ οι οδηγίες της ήταν άχρηστες... Έψαξα αρκετά για την τεχνολογία και πειραματίστηκα και ακόμα δεν είμαι τελείως σίγουρη για τον βέλτιστο τρόπο χρήσης αλλά όπως φαίνεται και από άλλες που την έχουν δοκιμάσει κάπως έτσι πρέπει να τις χρησιμοποιούμε τιs mini fraxel. Στην δική σου ξεκίνα με 10 δεύτερα και αν όλα καλά τις επόμενες δύο μέρες αύξησε σταδιακά περισσότερο τον χρόνο που αφήνεις την συσκευή στο ίδιο σημείο. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστείς πάνω από 30 δεύτερα max. Επίσης η περιοχή πρέπει να είναι κάπως υγρή. Μπορείς απλά να βάλεις ένα καλό ενυδατικό σέρουμ πιο πριν και θα είσαι οκ! Θα περιμένω λοιπόν νεώτερα. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρια καλημερα.Θελω να με βοηθησεις με δυο συσκευες που εχω βρει.Θα μπορουσες να μου πεις την γνωμη σου?Αξιζει να αγορασω καποια απο αυτες?http://www.beautyhomeclinic.gr/anaplasi-somatos/anaplasi-somatos-em-80-detail και http://www.stopain.gr/product.php?id=567993.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αδυνάτισμα; Όχι δεν κάνουν... διάβασε ένα σχετικό σχόλιο μου εδώ https://www.facebook.com/spastospitigr/posts/764251120257380

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μπορουσες να μου προτεινεις μια συσκευη cavitation και λιγο οικονομικη, αν υπαρχει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρία ευχαριστώ πραγματικά για τις πολύτιμες συμβουλές σου και φυσικά θα σου γράψω τις εντυπώσεις μου. Διάβασα το σχόλιό σου στο facebook. Εγώ Μαρία από συσκευές έχω το dermapen, ίδιο με το δικό σου, την σπάτουλα labelle, μία συσκευή υπερήχων σχεδόν ίδια με την δική σου στα 3hz με κόκκινο, πράσινο και μπλε φως, ένα πήλινγκ TCA 15%, μία συσκευή δερμοαπόξεσης και την Magnitone. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ συνδυαστικά το Dermapen το οποίο δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο, όμως κάνει δουλειά όσον αφορά τη σύσφιξη, την συσκευή υπερήχων και την σπάτουλα. Σε λίγο λέω να αλλάξω και να κάνω κανένα πήλινγκ σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση. Εκείνο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η διατήρηση του οβάλ του προσώπου μου και έτσι η σύσφιξη είναι η προτεραιότητά μου, δεύτερον η λάμψη και τρίτον η υφή της επιδερμίδας μου. Το dermapen ξέρεις ενώ έχει αποτέλεσμα στο οβάλ μου χαλάει την υφή της επιδερμίδας μου, την κάνει τραχιά κατά κάποιο τρόπο και δεν ξέρω γιατί. Φιλάκια Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δες αυτήν την pro mini 40K cavitation. Είναι οικονομική, μικρή και βολική και σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πολύ δυνατή. Είναι καινούργιο μοντέλο και στα 180 περίπου ευρώ είναι εξαιρετική επιλογή αν θέλεις μόνο κάτι για χάσιμο πόντων τοπικά. Όπως όμως πάντα επισημαίνω σε όσες θέλετε να πάρετε cavitation συσκευή ότι θέλει να είσαι αποφασισμένη να κάνεις και την προσπάθειά σου στο θέμα την ήπιας έστω άσκησης και διατροφής. Κάθε φορά που θα κάνεις θεραπεία θα απελευθερώνεται λίπος στον οργανισμό μεν αλλά χωρίς μετρημένη διατροφή θα σαμποτάρεις την προσπάθειά σου. Η συσκευή cavitation βοηθάει να στοχεύσεις το τοπικό πάχος (που κανονικά δεν μπορείς να επηρεάσεις με τίποτα) και επίσης να επιταχύνεις κατά πολύ τα αποτελέσματα της διατροφής και άσκησης. Από μόνο του όμως αν δεν βοηθήσεις και εσύ είναι χαμένος κόπος. Φιλιά και ότι άλλο θελήσεις θα χαρώ να σε βοηθήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Zoi σε ποια ρύθμιση και πόσο συχνά χρησιμοποιείς το Dermapen; Αν το βάζεις σε μεγαλύτερη από το 0.5mm ρύθμιση ναι μπορεί να σου κάνει πιο τραχιά την επιδερμίδα προσωρινά γιατί τα μικροτραύματα που δημιουργεί σχηματίζουν ένα στρώμα από πολλά νεκρά κύτταρα στην επιδερμίδα και άρα η τραχιά υφή... Κάνε με βασικά με μικρότερη ρύθμιση ακόμα και με 0.25 ίσια ίσα για να ενεργοποιείς την μικροκυκλοφορία και να ενισχύεις την διείσδυση των καλλυντικών σου. Θεραπείες με πάνω από 0,5 να κάνεις μιά φορά τον μήνα ή το νωρίτερο στις 3 εβδομάδες για να ξεκουράζεται η επιδερμίδα σου.
    Το οβάλ του προσώπου είναι πράγματι ότι μας απασχολεί όλες τις γυναίκες μετά τα 40 ιδίως. Αυτό μου ανέφερε και η Θέμιδα πιο πριν. Είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα και θέλει πολλαπλή αντιμετώπιση. Οι ραδιοσυχνότητες έχω βρει ότι είναι ότι καλύτερο για αυτό το πρόβλημα αλλά συνδυαστικά με τις άλλες συσκευές το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο γιατί η χαλάρωση δεν είναι μόνο επιδερμική αλλά και μυική. Οπότε ένα από τα επόμενα άρθρα μου θα είναι σίγουρα τι συσκευές και πως να τις χρησιμοποιούμε για την ανόρθωση του οβάλ. Φιλιά και καλό ΣΚ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Μαρία. Το dermapen το κάνω πράγματι στο 0,1mm. Διαφορετικά διάβασα ότι δεν διεγείρει το κολλαγόνο αλλά απλά βοηθάει στη διείσδυση των προϊόντων. Αλλά εγώ εκείνο που θέλω είναι η διέγερση αυτή και η παραγωγή κολλαγόνου αλλιώς η διείσδυση ουσιών γίνεται και με την σπάτουλα και τους υπερήχους. Δεν ξέρω αν κάνω σωστά, έπειτα το έκανα τώρα τρεις φορές απανωτά με τρεις ημέρες διαφορά την κάθε φορά για μία πιο εντατική θεραπεία μετά το καλοκαίρι και πάλι δεν ξέρω αν σκέφτηκα σωστά. Τώρα όμως το σταμάτησα και συνεχίζω μόνο με υπερήχους, σπάτουλα και προϊόντα. ΚΣ επίσης, φιλιά Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζωή εννοείς 1,00mm προφανώς όχι 0,1.. Εμ! Καλα το ψιλιάστηκα :) ... Στο 1,00mm τρεις φορές μέσα σε 10 μέρες πως να μην σου αγριέψει η επιδερμίδα η καημένη... Καλά έκανες και το σταμάτησες για λίγο! Πάντως βρίσκω πως και το 0,5 διεγείρει τελικά κολλαγόνο και είναι αρκετό για τις περισσότερες τις περιπτώσεις. Ακόμα και το 0,25 μου αρέσει πλέον, μαζί με αμπούλα δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα και χωρίς ερεθισμό. Θεραπείες με 0,1mm κράτα το για μια φορά τον μήνα πλέον όχι πιο συχνά. Ενδιάμεσα κάνε με τις άλλες συσκευές σου και με το dermapen, αφού ηρεμήσει τελείως το δέρμα σου στο 0,5 ή 0.25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρία, καλά κατάλαβες, 1,00 mm, εννοούσα! Έβαλα αλλού τα μηδενικά! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα κάνω από εδώ και πέρα με 0,5 και θα σου πω τα αποτελέσματα. Τώρα θα κάνω μάσκες να ηρεμήσω λίγο! Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρια εγω παλι δεν θα τολμουσα να παρω συσκευη ραδιοσυχνοτητων απλα γιατι μου φαινεται πολυπλοκη σαν μηχανημα και επειδη ειμαι ανεπιτηδευτη μαθησεως.Καταφερα ξανα να με γδαρω με την timepeel ευτυχως με εσωσε η κρεμα της avene που ειχες συστησει για αναπλαση,εκπληκτικη κρεμα.Να φανταστεις οτι εκανε ελαφρυ καπακι το σημειο που εγδαρα και μεσα σε 3-4 μερες χαθηκε,απιστευτο.Σκεφτομαι η επομενη αγορα μου να ειναι η NuFACE Mini που συστηνεις και συ στο e-shop,βοηθαει η τιποτα;;;;;.Noμιζω ειχες πει οτι την παρηγγειλες και θα εγραφες εντυπωσεις αλλα ειχες καποιο προβλημα στην παραλαβη αν δεν κανω λαθος.Διαβαζω οτι θα γραψεις καποιο αρθρο για χαλαρωση προσωπου (οβαλ προσωπου),το περιμενω πως και πως.Υ.Γ to dermapen το συνηθισα πλεον δεν με ερεθιζει καθολου στα 0.25 μονο που γινεται τραχια η υφη της επιδερμιδας μου και θελω να ρωτησω καθε ποτε να κανω δερμοαποξεση;;Αυτα Μαρακι μου σε ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κική η Nuface (imitation ) προσωπικά μου αρέσει πολύ. Δίνει μία φρεσκάδα και μπορώ να πω μια ήπια ανόρθωση των χαρακτηριστικών αλλά είναι πάντα προσωρινή. Πιθανά με συνεχόμενη χρήση βοηθάει στην διατήρηση του οβάλ αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική σύσφιξη. Είναι περισσότερο για συντήρηση και άμεση αναζωογόνηση. Αλλά ακόμα και αυτό μου αρέσει πολύ σαν αποτέλεσμα και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Άλλωστε με βολεύει πολύ που μέσα σε 2-3 λεπτά φρεσκάρει την όψη μου. Οι αποκλειστικές συσκευές ραδιοσυχνοτήτων χωρίς άλλες λειτουργίες είναι πολύ απλές στην χρήση. Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αποτελεσματική τεχνολογία μέχρι τώρα για ουσιαστική σύσφιξη. Αν δεν νιώθεις όμως άνετα καλά είναι να μην μπλέξεις... :)
    Δερμοπόξεση να κάνεις όταν βασικά βλέπεις ότι το δέρμα σου δείχνει θαμπό. Στην αρχή και εγώ έκανα πολύ συχνά, μια φορά τον εβδομάδα στην αρχή ... παραήταν όμως... αργότερα 1 φορά τον μήνα και τώρα πλέον 3-4 φορές max.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρακι μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Για την δεροαποξεση ρωταω μονο και μονο γιατι απο το δερμαπεν εχει γινει πιο αγριο το δερμα μου, μονο για αυτο.Σε ορισμενα σημεια νομιζω οτι αγγιζω χαρτι.Αληθεια υπαρχουν απλες συσκευες ραδιοσυχνοτητων;; μαλλον θα το βαλω στο προγραμμα για το αμεσο μελλον.Εδω στην αρχη απογοητευτικα με το δερμαπεν και τωρα σκεφτομαι να δυναμωσω τις βελονες χεχεχε!!!!!!!!Αν υπαρχει συσκευη συσφιξης μονο προσωπου που ειναι απλη στην χρηση, με ενδιαφερει δωσε μου τα φωτα σου σε παρακαλω .Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κική μου τo dermapen επειδή δημιουργεί μικροτραύματα στην επιδερμίδα, στα σημεία αυτά τα κύτταρα νεκρώνονται. Είναι μέρος της διαδικασίας της ανάπλασης που την "τσιγλάμε" κατά κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί. Αυτά τα κύτταρα αποβάλλονται και δημιουργούν την τραχύτητα που είναι όμως προσωρινή. Οι συσκευές δερμοαπόξεσης βοηθούν στο να απομακρυνθεί αυτή η τραχύτητα πιο γρήγορα. Για συσκευή ραδιοσυχνοτήτων πες μου σε τι τιμή για να σου προτείνω κάτι ανάλογο. Πχ υπάρχει αυτήν η mini bipolar rf που είναι δυνατή, καθαρά διπολική rf και πολύ απλή στην χρήση αλλά αρκετά ακριβή. Με αυτήν μπορείς να κάνεις καλές θεραπείες και στο σώμα. Πιο οικονομική είναι αυτή εδώαλλά όχι τόσο δυνατή και για το σώμα μπορείς να κάνεις μεν αλλά χρειάζεται ώρα για να φτάσεις το σημείο θεραπείας. Σε μεγάλες περιοχές θα σε κουράζει και δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο η πρώτη. Είναι όμως μια πολύ καλή αγορά και οικονομική λύση εάν θέλεις σύσφιξη στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρια μου η πρωτη εναι ακριβη και ογκωδες,φοβαμαι και το τελωνειο,η δευτερη ειναι αρκετα οικονομικη φαινεται πιο μικρη (για τα μεταφορικα).Μαρια για το σωμα, η αληθεια δεν με απασχολει καθολου, το μονο που κανω ειναι να προσεχω την διατροφη μου αντε και λιγο διαδρομο,το προσωπο με απασχολει μονο.Αρχιζει να χαλαει το οβαλ του προσωπου μου,(μονο εγω το βλεπω) φαινεται οτι ειναι στην αρχη.Γυρω στα 250-300 ευρω νομιζω οτι θα μπορουσα να διαθεσω.Μαρια κανει συσφιξη και στα βλεφαρα;;;Ακομη μια ερωτηση το δερμαπεν το εφαρμοζουμε και στα ανω βλεφαρα. Σε ευχαριστω ξανα και ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χα χα χα....

    "μόνο εγώ το βλέπω..." :)

    Κλασσικά... αλλά αυτό είναι, να προλαμβάνουμε είναι πολύ καλύτερα παρά να μαζεύουμε μετά τα ασυμμάζευτα... Αν και ποτέ δεν είναι αργά!
    Στα κάτω βλέφαρα ναι κάνει σύσφιξη, θα δεις διαφορά. Dermapen στα άνω βλέφαρα μπα δεν νομίζω.. είναι πολύ λεπτή εκεί η επιδερμίδα και έχω την εντύπωση ότι θα πρηστούν τα βλέφαρά. Εγώ δεν το δοκίμασα ποτέ εκεί και ούτε πρόκειται μιας και έχω πολυ αντιδραστικό δέρμα. Προτείνω όμως να μην το δοκιμάσεις ούτε εσύ. Ούτε οοι ραδιοσυχνότητες κάνουν εκεί. Μπορείς μόνο να κάνεις κάτω βλέφαρα και πόδι της χήνας και ασφαλώς πάνω από τα φρύδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mαρια αυτο που εχει σημασια ειναι τι πιστευουμε εμεις,οι αλλοι μπορει να το λενε και απο ευγενια οτι δεν βλεπουν τπτ,(λεω εγω τωρα)...Αν μας μπει μια ιδεα δεν την γλιτωνουμε οτι και να ακουμε θετικο,(τα αρνητικα τα πιστευω παντα).Παντως ακομη και για την ακριβη συσκευη εχω μπει σε σκεψεις μονο να ημουν σιγουρη.Αν την εχει παρει καποια κοπελα να μας πει τις εντυπωσεις της.Το πολυ-πολυ να την παρω λιγο αργοτερα.Απο τα σχολια που διαβαζω εδω μαλλον να περιμενω νεα αναρτηση να συσφιξη προσωπου;;Διαβαζω οτι εχουν δει θετικα αποτελεσματα για συσφιξη στο οβαλ του προσωπου απο το δερμαπεν,θα το αυξησω δεν με νοιαζει ο πονος μονο με ενοχλει ο ερεθισμος την επομενη μερα.Μαρια ξερω σε κουρασα,μην απαντησεις γλυκια μου,εξαλλου δεν ρωταω τπτ.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρια καλησπερα ειμαι καινουργια στην παρεα σας και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει..Ηθελα τις γνωσεις σου να με βοηθησουν στο προβλημα μου...ειμαι 28 ετων κσι Πριν 9 μηνες γεννησα και θελω επειγοντως ενα μηχανημα για λιποδιαλυση και συσφιξη για τοπικο παχος και γλουτους.ποδια..θα ηθελα κατι καλο και δυνατο οχι ομως σε πολυ υψηλη τιμη..εχω χασει αρκατα κιλα..θελω περιπου 10 ακομα αλλα ιδιαιτερα ποντους...εχεις να μου προτεινεις κατι?Ευχαριστω εκ των προτερω για το χρονο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κική μου την ακριβή Rf την έχω και μιλάω εκ πείρας. Είναι καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κωνσταντίνα επειδή λείπω σε ταξίδι και απαντώ τώρα από το tablet δεν έχω τον χρόνο για να σου απαντήσω όπως πρέπει. Τα λέμε όμως από εβδομάδα. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα Μαρία μου. Θέλω να σε ρωτήσω : για την μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος , κατά την θεραπεία σώματος με rf , μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψηφιακό laser θερμόμετρο πυρετού που έχουμε στο σπίτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mαρια,ελπιζω να γυρισες απο το ταξιδι σου,αλλιως μου απαντας οποτε μπορεις.Nuface imitation;;;απομιμηση η εγω καταλαβα λαθος;;Θα παρω οπωσδηποτε συσκευη ραδιοσυχνοτητων δεν την γλιτωνει.Ο μονος μου ενδοιασμους ειναι οτι φοβαμαι την χρηση της,πρωτο μου μελημα λοιπον ειναι να ειναι ευκολη στην εφαρμογη της.Αν υπηρχε καταστημα να πουλαει την δικη σου θα την επαιρνα αμεσα και ας ειναι ακριβουτσικη(ειδα και πιο ακριβες)και ας την θελω μονο για το προσωπο.Λοιπον Μαρια,τα μεταφορικα ποσο ειναι περιπου;;ερχεται με το ταχυδρομειο;;ειναι ασφαλη η μεταφορα;;Aν μπορεις ριξε μια ματια σε αυτην http://www.ebay.com/itm/2014-Portable-RF-Skin-Face-Facial-Lift-Radio-Frequency-Monopolar-Beauty-Machine/181391251949?_trksid=p2050601.c100103.m2451&_trkparms=aid%3D111001%26alg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρια μου συγγνωμη ακυρο το λινγκ,ενω χτες μου εβγαζε ολα τα χαρακτηριστικα σημερα δεν βγαζει τπτ.Κριμα γιατι ηταν νομιζω γυρω στα 110W.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι Βίκυ μου δεν κάνει. Το κανονικό θερμόμετρο μετράει την συνολική θερμοκρασία του σώματος. Αυτό που θέλουμε στις θεραπείες Rf είναι το Laser που μετράει την επιφανειακή μόνο θερμοκρασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτήν είναι μονοπολική Κική μου. Δεν κάνει για πρόσωπο.. ή μάλλον για να είμαι δίκαιη καλά είναι να μην χρησιμοποιούμε εμείς στο σπίτι μονοπολικές στο πρόσωπο γιατί μπορεί να υποστούμε απώλεια λίπους. Για το σώμα όταν θέλουμε να κάνουμε σύσφιξη σε γεμάτες περιοχές αυτό είναι συνήθως επιθυμητό. Αλλά για το πρόσωπο όμως δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το βλέπω ... στα 110 Watt είναι αλλά όπως σου είπα προηγουμένως όχι μονοπολική στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχεις δικιο Μαρια το ειδα μετα η εξυπνη οτι ειναι μονοπολικη,αν μπορουσα θα με φουσκωνα στην μουρη,που να με αδυνατισει θα παθω εμφραγμα η γυναικα..Δεν μου απαντησες ομως για αυτην που προτεινεις και περιμενα με αγωνια,δεν πειραζει μου απαντας oποτε μπορεις,εξαλλου αν την παρω θα ναι σε κανα μηνα.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχ ναι ξέχασα να σου απαντήσω για την δική μου Rf. Τα μεταφορικά ήταν μέσα στην τιμή και το κόστος ήταν 490 ευρώ. Τώρα ας πούμε είναι διαθέσιμη εδώ με 467 ευρώ Ευτυχώς όταν μου ήρθε δεν πέρασε τελωνείο... Ζήτησα αποστολή με Ems (ποτέ courier) που έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες να περάσει έτσι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. είναι ένα ρίσκο όταν παραγγέλνουμε ακριβές συσκευές. Πάντα υπολογίζω την χειρότερη των περιπτώσεων και κάνω κουμάντο. Πριν παραγγείλεις όμως γράψε μου πάλι μήπως σου την βρω πιο οικονομική.
    Η nuface που πήρα είναι imitation. Τελικά μου κόστισε σχεδόν το ίδιο και δεν είμαι σίγουρη για το πόσο αντάξια είναι της πραγματικής... Μπορώ όμως να δω διαφορά και μου αρέσει για την ευκολία της και το άμεσο αποτέλεσμα. Δίνει άμεσο φρεσκάρισμα και δρα συμπληρωματικά των άλλων θεραπειών. Από μόνη της πάντως δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει ορατή ανόρθωση/σύσφιξη. Για να κάνεις καλή δουλειά με τα μκρορεύματα και να στοχεύσεις τους μυς πρέπει να χρησιμοποιείς άλλου τύπου συσκευές με πιο δύσκολο χειρισμό όμως. Αυτό το θέμα είναι ένα άρθρο και περισσότερα από μόνο του... είναι στο πρόγραμμα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μαρια μου αν ηταν απο εμενα την επαιρνα αυριο,εφοσον την εχεις εσυ και ειναι καλη οπως λες.Την ζητησα απο τον αντρα μου και μου υποσχεθηκε οτι θα μου την παρει συντομα.Ελα ομως που εγω δεν απαιτω αμεσα ειπαμε εχουμε τακτ (τρομαρα μου),κριμα δεν μπορω πια να παρω τιποτα μονη μου,γ@@@το,παλια εβαζα μονη μου οτι ποσο ηθελα και επαιρνα οτι ηθελα τωρα γιοκ,Μαρια τα θελω ολα,(ρε τι επαθα),οτι εχει σχεση με το προσωπο,αν ηταν αλλος ο αντρας μου θα τα ακουγα χεχεχε,Δεν ξερω αν βοηθανε πραγματικα αλλα η ψυχολογια φτιαχνει σιγουρα.Η πλακα ειναι οτι μου προτεινε να περιμενω μεχρι τελος του μηνα και εγω κανω την δυσκολη.θα σε ενοχλησω σε κανα μηνα σιγουρα εκτος απροοπτου.Ειναι ευκολη στην χρηση ετσι;;;;;,θελει θερμομετρο;;.Πριν μερικα χρονια ψιλοαδιαφορουσα τωρα με ενοχλουν πολλα,(πρηξιμο κατω απο τα ματια που δεν ειχα ποτε,η χαλαρωση στο οβαλ του προσωπου,) βλεπεις αρχισαν τα ορμονικα.:)))!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω για ολα,να σαι καλα Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δυστυχώς Κική μου μας έχει πιάσει όλους η οικονομική δυσχέρεια... αλλά δεν τα παρατάμε σίγουρα... ιδίως όσο περνούν τα ρημάδια τα χρόνια... :/ Απλά κάνουμε πλέον πιο προσεχτικά και σοφά τις επιλογές μας. Εννοείται πως θα είμαι στην διάθεσή σου μόλις με χρειαστείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρια μου καλημερα!
    Θελω τα φωτα σου!!!μολις μου ηρθε στο σπιτι η 4 in 1 ραδιοσυχνοτητες για προσωπο και σωμα και δεν εχω ιδεα πως λειτουργει ...φανταζομαι οτι θα μπορεις να με βοηθησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γεωργία ποια συσκευή έχεις ακριβώς;Βασικά κοίτα στις οδηγίες χρήσης για την κάθε τεχνολογία. Cavitation και ραδιοσυχνότητες και πως τις συνδυάζουμε Θα βρεις απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις σου τουλάχιστον. Μετά εάν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρία μου έχεις ακούσει για το νέο μηχάνημα υπερήχων ULTHERAPY ; Εγώ διάβασα λίγα πράγματα εδώ http://www.shape.gr/omorfia/plastiki-xeirourgiki/lifting-anaimakto-ultherapy.html
    και σχεδόν τα ίδια σε διάφορα σάιτ πλαστικών. Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά να μας πεις την γνώμη σου. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βίκυ μου ναι το ξέρω το μηχάνημα. Δεν υπάρχει κάτι για προσωπική χρήση. Ακόμα όμως και αν υπήρχε δεν θα ήμασταν σε θέση να το χειριστούμε. Πονάει απίστευτα!!! Ακόμα και με παυσίπονα ο πόνος είναι αβάσταχτος! Πάντως είναι πράγματι αποτελεσματικό. Για 1000 ευρώ εάν είσαι γενναία να αντέξεις τόσο πόνο ίσως και αν αξίζει. Για 3500 που αναφέρει το άρθρο το θεωρώ εξωφρενικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και 1000 ευρώ και πόνο ; εεε... όχι αγάπη μου. Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α χαχαχα!! Ε! ξέρω γω... υπάρχει και το ρητό ...μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα σε όλη την γυναικοπαρέα, και ειδικά στη Μαρία μας
    Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους
    (είδα μια φωτογραφία σου Μαράκι και αναρωτήθηκα γιατί χρησιμοποιείς οποιοδήποτε μηχάνημα με τέτοια ομορφιά;;; Το προσωπάκι σου είναι σαν ένας υπέροχος κρίνος…. Εμείς λέω να πάω να κρυφτούμε… )
    Επί των θεμάτων του πάχους μας……, αγόρασα αυτά τα μηχανήματα
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/Bipolar-RF-Ultrasonic-40k-Cavitation-Vacuum-Body-Slimming-Skin-Rejuvenation-Spa- /191282164884?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c894e3494 cavitation + διπολικό vacuum
    2. http://www.ebay.co.uk/itm/190889350772?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT σκέτο vacuum
    μετά από ένα μήνα περίπου χρήση cavitation + vacuum rf + απλό vacuum τρείς φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ είδα διαφορά στους πόντους όχι όμως ιδιαίτερη διαφορά στην χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών και στην κυτταρίτιδα
    ξαναδιάβασα με προσοχή όλα τα post σου και κατέληξα σε τέσσερα μηχανήματα
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/251194612403?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT £297.99
    Monopolar - Frequency: 50-60HZ
    Supreme power consumption:350W
    Function frequency: 1.2Mhz
    2. http://www.ebay.co.uk/itm/171509596551?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 340 + 40 £
    Mono Polar
    Operation Frequency 451KHz
    Power 200W
    Pressure 220V/50Hz

    3. http://www.ebay.co.uk/itm/181609815085?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 235 + 80 dollars
    Power: 50W
    RF applicator: Bipolar
    Operation frequency: 3 MHz
    Treatment area: Face, body, arm, leg, waist etc.
    4. http://www.ebay.co.uk/itm/200767999934?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 580 dollars
    Power output: 100W
    Frequency 1Mhz
    BIPOLAR
    Σου γράφω τα στοιχεία του κάθε μηχανήματος για να μην ταλαιπωρηθείς επειδή ο χρόνος σου γνωρίζω ότι είναι υπερβολικά πιεσμένος και θα ήθελα να με συμβουλέψεις ποιο να αγοράσω για λιποδιάλυση και σύσφιξη ως συνδυασμό με το πρώτο που έχω ήδη αγοράσει.
    Στράφηκα στα monopolar γιατί εδώ (http://www.e-gynaika.com/2012/10/blog-post.html) αναφέρεις πως «Η μονοπολική είναι πιο επιθετική δρα στα πιο βαθιά στρώματα και επηρεάζει και τον λιπώδη ιστό, Η διπολική δρα πολύ επιφανειακά μόνο στην επιδερμίδα και δεν επηρεάζει καθόλου το λίπος στο πρόσωπο αλλά δεν προσφέρει τόσο έντονη σύσφιξη όσο η μονοπολική.» . (την χρήση των μηχανημάτων μου την κάνει φυσιοθεραπεύτρια).
    Ευελπιστώ σε συνδυασμό με διατροφολόγο + γυμναστή + μηχανήματα, να φθάσω σε ένα εξάμηνο στα επίπεδα λίπους και σύσφιξης που θέλω.
    Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.
    Ελπίζω παρόλο το μακροσκελές μήνυμα μου να μην κλέψω πολύ από τον ήδη πολύτιμο χρόνο σου.
    Κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται, ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους γεμάτα ελπίδα, αισιοδοξία και υγεία και ειδικά σε εσένα Μαράκι μας και στην οικογένειά σου πολλές ευλογίες, που χωρίς κέρδος μας προσφέρεις χρόνο και γνώση.
    φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρααα Έφη μου!!! Εκ μέρους όλης την γυναικοπαρέας ανταποδίδω τις θερμές ευχές σου :) Χαίρομαι που ήδη έχεις αρχίσει να βλέπεις διαφορά... Όσον αφορά την σύσφιξη είναι νωρίς, μόλις σε ένα μήνα, να δεις ουσιαστική σύσφιξη από τα μηχανήματα, ιδίως όταν ταυτόχρονα γίνεται και λιποδιάλυση. Θα ήθελα όμως να πάρεις και ένα θερμόμετρο laser ώστε να μπορείς να μετράς την θερμοκρασία της επιδερμίδας σου όταν κάνεις rf. Θα πρέπει να την φτάνεις στους 41 βαθμούς ώστε να μπορέσει να έχει αποτελεσματική δράση στα πιο βαθιά στρώματα. Αλήθεια κοίταξες τις προδιαγραφές της rf; Είναι όντως τόσο δυνατά τα Watt όσο γράφει στην περιγραφή; Με ρωτάνε και άλλες φίλες σχετικά με αυτήν γιατί είναι οικονομική αλλά και σύμφωνα με τα αναγραφόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά αρκετά δυνατή. Χαχαχα θα πρέπει να κάνουμε μια συνάντηση όλες μαζί καμιά μέρα κουβαλώντας όλες τις συσκευές μας και να τις βάλουμε κάτω σε δοκιμασίες. Έχουμε παρλατήσει με όλες τις δυνατές επιλογές... Εμένα τα ματάκια μου θα αλληθωρίσουν σε λίγο από το ψάξιμο... πέρα δωθε.... με 10δες παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά και να συγκρίνω...

    Από τα μηχανήματα που μου αναφέρεις το πρώτο και το τέταρτο είναι καλύτερες επιλογές. Το τέταρτο είναι δυνατή διπολική συσκευή και προσφέρει πιο δυνατή σύσφιξη από αυτή που έχεις ήδη αλλά όχι λιποδιάλυση. Είναι ασφαλής και εύχρηστη συσκευή για σώμα και πρόσωπο. Από την άλλη η μονοπολική συσκευή (η πρώτη που αναφέρεις) πιθανά να σου δώσει πιο καλό αποτέλεσμα και πιο γρήγορα. Είναι δυνατή συσκευή και όπως έχω πει οι μονοπολικές είναι πιο δραστικές. Δεν ξέρω όμως πραγματικά πόσο άνετες είναι στην χρήση και πως ακριβώς χρησιμοποιούνται.. διάρκεια θεραπείας, συχνότητα θεραπειών κτλ. Τις φοβάμαι για χρήση στο πρόσωπο (λόγω της μείωσης του λίπους) ακόμα και αν δίνουν καλό συσφικτικό αποτέλεσμα. Για το σώμα όμως που σε ενδιαφέρει πιθανά να είναι καλύτερη επιλογή από την διπολική. Να ξέρεις ότι δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω ιδιαίτερα στον τρόπο χρήσης της γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει εγώ η ίδια ποτέ μονοπολική και δεν έχω βρει και πουθενά αξιολογήσεις και τρόπους εφαρμογής για μονοπολικές συσκευές τέτοιας ισχύς. Εγώ αν είχα σημαντικό πρόβλημα χαλάρωσης πιθανά να την έπαιρνα και να προχωρούσα σταδιακά στην αρχή και πολύ συντηρητικά. Αλλά γενικά το έχω με τα μηχανήματα και μπορώ να αξιολογήσω μετά από ένα διάστημα πειραματισμού ποιος είναι ο καλύτερος και ασφαλής τρόπος χρήσης. Σκέψου και αν νομίζεις ότι μπορείς να την παλαίψεις πάρτην. Είσαι εξοικειωμένη ήδη με συσκευές τέτοιου τύπου και η εμπειρία αυτή θα σε βοηθήσει αρκετά. Μετά είναι και πιο οικονομική από την διπολική. Αν προχωρήσεις στην αγορά ζήτα από τον πωλητή να δηλώσει χαμηλή αξία πχ 80 ευρώ και να σου την στείλει με ems, όχι courier. Θα περιμένω με αγωνία να μάθω τις εντυπώσεις σου. Καλά Χριστούγεννα κορίτσι μου γεμάτα χαρά, υγεία, ευτυχία και ...ομορφιά!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Xίλια ευχαριστώ για την απάντησή σου Μαράκι μου γλυκό, ναι πράγματι είναι τόσο δυνατό το rf + vacuum της, τοσο που το έχουμε στην χαμηλότερη ένταση και δύσκολα το αντέχω
    ήδη έχω πάρει σύμφωνα με τις υποδείξεις σου το θερμόμετρο laser
    και τρέχω για την μονοπολική που επέλεξες να την αγοράσω καθώς και μια μίνι μονοπολική που συστήνεις για το πρόσωπο
    θα στείλω email στον πωλητή για τον τρόπο αποστολής για να αποφύγω να πληρώσω 150 ευρώ επιπλέον
    Χαρούμενα ΧΡΙΣΤΟύγεννα σε όλες!
    θα συνεχίσω την ενημέρωσηηηηηηηηηηη
    φιλιά γλυκά σε εσένα Όμορφη και σε όλη την γυναικοπαρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ξεχάστηκα να ρωτήσω εάν πάρω την μονοπολική φαντάζομαι δεν είναι ανάγκη να πάρω την μίνι μονοπολική που αναφέρεις για το πρόσωπο έτσι δεν είναι;;;;
    μάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι αυτο ήθελα να σου πω Εφη μου. Δεν χρειάζεται να πάρεις την μινι αφού θα πάρεις την μεγάλη συσκευή. Απλά για το πρόσωπο θέλω να την βάλεις σε πολύ χαμηλή ένταση και να εστιάσεις στο κατω μέρος του προσώπου σου. Δεν ξέρω ποσο μαγουλάκια έχεις αλλά καλά ειναι να προστατεύουμε τον όγκο στο πάνω μέρος του προσώπου. Για το vaccum ξέρω απο άλλες φίλες ήδη ότι η λειτουργία ειναι πολυ ισχυρή. Η απλή λειτουργία rf της συσκευής σου όμως είναι δυνατή; Ανεβάζει θερμοκρασία γρήγορα στους 41 βαθμούς. Έιναι καθοριστικό στην αποτεσματικότητα της συσκευής ιδίως σε μεγάλες περιοχες να ανεβάζει σε σύντομο χρόνο την απαραίτητη θερμοκρασία. Η δική σου λέει οτι βγαζει 50 watt στην λειτουργία rf. Κάποιες άλλες βγάζουν μόνο 25 και ξέρω πως δεν ανεβάζουν γρήγορα την θερμοκρασία, έτσι σε μεγάλες περιοχές χρειάζεται πολυ χρονος σε καθε θεραπεία για να δεις αποτέλεσμα. Εάν όντως η δικιά σου βγάζει 50 watt να προτείνω αυτήν σε όποια άλλη φίλη ενδιαφέρεται γιατί ειναι και οικονομικη. Φιλάκια πολλά ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Mαράκι την αγόρασα και αγόρασα και την άλλη που προτείνεις την
    Derma roller elettrico con testine intercambiabili e regolabili 0,25-2 mm
    το μόνο που δεν κατάφερα ήταν να μου την στείλει με το ταχυδρομείο
    δεν πειράζει ας πληρώσω και 150 ευρώπουλα παραπάνω αρκεί να γίνει η δουλειά μου, άλλωστε με κούριερ την παραλαμβάνεις σε μία εβδομάδα
    θα έχετε νέα μου σε κανένα μήνα για να δούμε τη διαφορά με την άλλη που πήρα
    Όμορφη Μαρία μου τα λέμε
    φιλιά σε όλες
    * σειρά μετά έχει η μεσοθεραπεία Μαράκι χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μεγιά σου Εφη μου!!!!! :D Απ ότι ξέρω είσαι μάλλον η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει δυνατή μονοπολική. Θα περιμένουμε όλες λοιπόν με πολύ αγωνία τις εντυπώσεις σου. Φιλάκια και Καλές Γιορτές!!!! 🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλησπέρααααααααααα
    πέρασα μόνον για να πω
    Ευτυχισμένο το 2015 ! υγεία , χαμόγελα, ελπίδα, αισιοδοξία, αγάπη, καλοσύνη, ευεξία, και επιτυχίες
    ειδικά στην όμορφη Μαρία μας που μας προσφέρει την αμέριστη πολύτιμη βοήθειά της
    όσο και σε όλα τα "κορίτσια"
    όταν θα έρθουν τα νέα μου μηχανήματα θα σας ξαναγράψω
    αγκαλιές
    έφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επίσης Εφη μου!!! Σου ευχομαι ένα υπέροχο 2015 γεμάτο χαρά, υγεία, αγάπη και ομορφιά. Φιλάκια πολλά 😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλησπέρα Μαρία! Αν τελικά οι Κινέζοι αποφασίσουν πως θέλουν να μου πουλήσουν τα εμπορεύματα τους -που δεν το βλέπω να γίνεται, μόλις ακούνε Ελλάδα "Αναστατώνονται"- ψάχνω για μια διπολική RF για το πρόσωπο. 'Εχω δει κάποιες συσκευές που έχεις προτείνει σε άλλες κοπέλες, και είμαι μεταξύ αυτών. Μια και είναι για πρόσωπο τι μου προτείνεις ώστε να έχω και καλό αποτέλεσμα, και να μην δώσω περισσότερα χρήματα από όσο είναι απαραίτητο;
    1. στα 100 watt και 520 euro (αυτή που λες ότι είναι πολύ καλή, αλλά ξεφεύγει στην τιμή)
    2. στα 50 watt και 260 euro (η panda box)
    3. στα 30 watt και 160 euro περίπου (η μικρούλα, η τρίγωνη)
    4. στα 15 watt και 140 euro περίπου (η FRACTIONAL RF η φορητή)
    5. στα 120 watt και 400 euro περίπου (FRACTIONAL RF κάπου έχω δει να γράφεις νομίζω για αυτήν αλλά δεν θυμάμαι που και
    πάλι ξεφεύγει λίγο στην τιμή.
    Νομίζω πως βρίσκω λίγο πιο συμπαθητική τη δεύτερη επιλογή για το πρόσωπο, από αυτά που έχω δει να γράφεις κατά καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δέσποινα γιατί τόσο μπέρδεμα βρε κορίτσι μου... Εγώ αγοράζω πολύ συχνά χωρίς κανένα πρόβλημα... Μια χαρά συνεννοούμαι και με τους κινέζους (χαχα στα αγγλικά εννοείται... :) ). Ευγενέστατοι είναι πάντα! Νομίζω η καλύτερη επιλογή όντως είναι η panda. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή και θα μπορέσεις να κάνεις και σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ναι αυτή είναι! είδα και τα άλλα που μου απάντησες, αλλά προς το παρόν τα ψάχνω ακόμη, θα σου πω μόλις έχω νέα. ε! να μην μονοπωλώ και όλα τα θέματα, χαχα!!! ένα ένα με τη σειρά. Παρεπιπτόντως το laser θερμόμετρο αυτό είναι έτσι;
    http://www.ebay.com/itm/271676345005?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    μην πάρω τίποτα άλλο και μετά το χρησιμοποιώ για τα ψητά του φούρνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαρια,συγγνωμη για το ασχετο της ερωτησης μου αλλα λεω μηπως σου εχει ξανατυχει και εσενα,περιμενω την mini nuface απο τις 12 Δεκεμβρη και ακομη τιποτα.Πως να παραγγειλω την αλλη με τις ραδιοσυχνοτητες που κοστιζει 500 ευρω.Φοβαμαι πολυ απο εδω και περα.Περιμενω και αλλα δυο δεματα ψαχνω και δεν βρισκω ακρη.Μου ηρθαν αλλα που ηταν παραγγελιες του Γεναρη.Τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα,ο αγοραστης μου λεει να περιμενω αλλες 15 μερες,Σου εχει ξανατυχει εσενα κατι τετοιο.Ευχαριστω,απαντησε μου οποτε θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα Μαρία μου, ερώτηση απο τελείως άσχετη παρακαλώ! Λες ότι ανεβάζει την θερμοκρασία αυτή η συσκευή, λόγω μασαζ ή το μεταλλικό στοιχείο εκπέμπει θερμότητα, γιατι κάτι τέτοιο δεν έχει η δίκη μου!
    Πρώτα βάζω κρέμα. Oil free και μετα τα ραδιοκύματα μετα μπορώ να χρεισιμοποιησω αμέσως και φωτό θεραπεία ?και πόσες φορές την βδομάδα να κάνω αυτή την θεραπεία. Με την φωτοθερποια βάζω ειδικό τζελ?Μπορώ να χρεισιμοποιησω την σπάτουλα ποιο πριν ή δεν είναι σωστό? συγνώμη για τόσες ερωτήσεις αλλά απο εκεί που δεν είχα ιδέα βρέθηκα να θέλω να τις αγοράσω όλες! Σε ζάλισα το ξέρω!!! Τι να κάνουμε αφού τα ξέρεις όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μαρία πως σου φαίνεται αυτή η συσκευή; Ο πωλητής λέει πως είναι 65 watt. Αλλά μάλλον δεν είναι καθαρά διπολική rf γιατί αναφέρει και για κρύα θερμοκρασία. http://www.ebay.com/itm/220858549687

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κική μου ναι μου έχουν τύχει και εμένα τέτοιες καθυστερήσεις. Τον αριθμό αποστολής (tracking number) σου τον έδωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Marilena ποια είναι η συσκευή σου.. δώσε μου link...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δέσποινα ξέχνα την δεν είναι πραγματική rf...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Mαρια μου ναι μου εδωσε αριθμο και μαλιστα μου ειπαν να κανω υπομονη ακομη 15 μερες.Παρεμπιπτοντως δεν περιμενα να χω τετοιο ερωτα με το δερμαπεν και τα dermedics,σαν να γεμιζει το προσωπο μου,σαν το βλεπω πιο σφιχτο.Σευχαριστω για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πολύ χαίρομαι Κική μου που σε βόλεψε τόσο πολύ ο συνδυασμός dermapen-dermedics. Ελπίζω να σου έρθει γρήγορα και η Nuface να ανταλλάξουμε απόψεις :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μαρία, σε κάποιο σημείο λες πως οι fractional είναι για ουλές, δυσχρωμίες, πόρους. Οι κανονικές διπολικές δεν έχουν επίδραση σε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαρία μου είναι απο www.reabeauty.eu βγαίνει το εξάρτημα και μπορείς να τοποθετήσεις το εξάρτημα για φωτοθερποια, αλλά όταν το χρεισιμοποιηα δεν ενορίας τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Σωστά!Οι διπολικές κάνουν μόνο σύσφιξη και έχουν ήπια επίδραση στους πόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα Μαρια, η συσκευή είναι απο www.reabeauty.eu μάλλον δεν ξέρω πως λειτουργεί.ουτε κάποια θερμότητα Νοιώθω.βγενει το εξάρτημα και μπορείς να βάλεις το εξάρτημα της φωτοθεραπειας με κίτρινο Χρωμα.
    ΕΣΥ που είσαι ειδική μπορείς να με διαφωτίσεις!
    Παράγγειλα απο Ελλάδα το derma roller( ήθελα πολυ το dermapen αλλά θα αργήσει πολυ απο εξωτερικό και νομίζω ότι δεν κάνει για τους καλοκαιρινούς μήνες.εκτος αν υπάρχει και εδώ κάποιος αντιπρόσωπος.εχω στείλει μήνυμα για αγορά τις ειδικές αμπούλες που προτείνεις και το τζελ...περιμένω με αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Με τα μικρορεύματα δεν νιωθεις κατι παρα πιθανά μονο μια μετταλική γευση στο στόμα οταν κανεις κοντά στην περιοχή.. Απλα βλεπεις πιο τονωμένο κα ξεκουραστο το προσωπό σου. Για το φως που εχει δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα δυνατο. Πιστευω πως θα χανεις τον χρονο σου.

    Κακως πάντως βιαστηκες και δεν πηρες το dermapen. Δεν υπαρχει προβλημα με τους καλοκαιρινους μήνες και το πολυ πολυ να περίμενες 3 με 6 εβδομάδες. Αφου το πηρες τωρα ομως οκ. Μαζι με τα dermedics θα μπορέσεις να κανεις και με τις δυο συσκευες τις θεραπειες σου και να δεις θετικη διαφορά. Αργοτερα αν χρειαστει προσθέτεις και αλλη συσκευη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαρία σε αυτό το βίντεο χρησιμοποιεί rf στο πάνω βλέφαρο, αλλά όπως έχεις πει δεν χρησιμοποιούμε rf σε αυτή την περιοχή, και λογικά αν το σκεφτείς δεν ακούγεται ότι καλύτερο. Τι να είναι άραγε αυτό το έχεις δει; https://www.youtube.com/watch?v=Jt8D7UEp9I4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στην εφαρμογή των ραδιοκυμμάτων χρησιμοποιούμε κυκλικές κινήσεις; Είδα αρκετά video που έχουν και αυτή την κίνηση. https://www.youtube.com/watch?v=cLZK9Q1D35Y είναι σωστή και αυτή; Το υλικό που έχει απλώσει φαίνεται σαν κρέμα, oil free προϊόντα δεν χρησιμοποιούμε; λογικά κάνει και το gel των υπερήχων έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μέχρι και λάδι έχω δει να βάζουν για εφαρμογή rf έχω μπερδευτεί λίγο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα με ξεμπερδέψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. OMG... Οτι να 'ναι το βίντεο..... πέρα από την άσχετη τεχνική δεν περνάμε με rf στα βλέφαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η κεφαλή που χρησιμοποιεί δεν μου κάνει για rf. Δες λίγο εδώ για να δεις μαι πιο σωστή τεχνική για προσωπική εφαρμογή rf https://www.youtube.com/watch?v=dcqw_OBymXY. Η συσκευή που χρησιμοποιείται είναι από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν για ατομική χρήση. Η τεχνική που δείχνει είναι καλή. Μικρές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις που ζεσταίνουν καλά την περιοχή όσο μπορείς να αντέξεις περισσότερο και μετά πας στην επόμενη μικρή περιοχή μέχρι να καλύψεις όλο το πρόσωπο. Για να έχει αποτέλεσμα το Rf πρέπει η επιδερμίδα (η κάθε μικρή επιμέρους περιοχή που κάνεις θεραπεία) να φτάσει και να παραμείνει στους 41 βαθμούς Κέλσιου για 3 λεπτά. Για το πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί από 10-25 λεπτά ανάλογα την συσκευή, και την επιδερμίδα.
    Όχι δεν κάνει το Gel υπερήχων για τις ραδιοσυχνότητες! Φτηνή λύση είναι η γλυκερίνη. Για το σώμα είναι οκ αλλά για το πρόσωπο υπάρχουν ειδικά Gel που είναι πιο ασφαλή για ευαίσθητες και με τάση για ακμή επιδερμίδα όπως είναι το smooth gel των Dermedics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Οχι λάδι! Eίναι ανοησία. To είχα δει και εγώ και το δοκίμασα έτσι από περιέργεια περισσότερο. Δεν το συζητώ ότι πρέπει για να καείς.... Αυτοί που ξέρουν να κάνουν σωστά την εφαρμογή βάζουν γλυκερίνη ή ειδικό gel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μαράκι μου σ' ευχαριστώ πολύ! Τελικά παρόλο το διάβασμα που έριξα τα έκανα όλα λάθος. Επειδή ψάχνω για οικονομική λύση φαντάζομαι ότι αυτή τη γλυκερίνη λες; http://www.zachospharmacy.gr/el/elaia-etheria-elaia/885--glycerine-130g-vrosimi-glykerini.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μαρια καλησπερα.Σου ειχα στειλει και παλαιοτερα αλλα ησουν εξωτερικο και δεν μπορεσες να μου απαντησεις...Μπορεις σε παρακαλω να μου υποδεθξεις ενα μηχανημα για σημαντικη μειωση ποντων απο περιφερεια και ποδια αλλα και για συσφιξη??ειμαι μετα απο γεννα,εχω χασει καποια κιλα αλλα συνεχισω καθως εχω αλλα 10 τουλαχιστον να χασω και ιδιαιτερο λιπος στα ψωμακια ,περιφερεια,γλουτους!!!Ευτυχως απο μεση και πανω ειμαι αρκετα καλα!!!Εως 300 το μεγιστο στην τιμη!Ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κωνσταντίνα αξιόλογη συσκευή κοντά στην τιμή που θέλεις είναι αυτήν Πριν προβείς σε πιθανή αγορά ζήτα από τον αγοραστή να σου την στείλει με απλή συστημένη αποστολή και όχι Courier. θα έχεις έτσι πιθανότητα να μην πληρώσεις καθόλου ή να πληρώσεις λιγότερα εκτελωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μαρία μου σε παρακολουθώ 4-5 χρόνια τώρα (από το e-gynaika) και έχω κάνει μια συλλογή από συσκευές μικρές και μεγάλες: facemate, dermawand, scrubber (οικονομική και πολύ καλή), rio sonicleanse (η βούρτσα είναι περισσότερο σκληρή από όσο θα ήθελα), rio prolift (πολύ ενοχλητική στη χρήση γιατί με πονάει στα δόντια, αλλά πρέπει να το ξανά αρχίσω λόγω χαλάρωσης), maximasque (απλώνεις μια μάσκα ή ένα σέρουμ της αρεσκείας σου και βάζεις από πάνω μια μάσκα σαν σφουγγάρι υγρό και μετά την ηλεκτρική μάσκα που είναι θερμαινόμενη, αλλά θα ήθελα να μου πεις αν είναι εντάξει για το δέρμα λόγω θερμότητας-όχι μεγάλης). Δεν ξέρω αν ξεχνάω καμία. από μεγάλες έχω αυτήν την 5 σε 1 http://www.ebay.com/itm/151206219607?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για δερμοαπόξεση είναι πολύ καλή. Την πήρα για να αντικαταστήσω την Princess Derma η οποία δε με βόλεψε, γιατί ήθελε συνέχεια ανταλλακτικά, και η κεφαλή είναι πολύ μεγάλη και άβολη, ενώ η μικρή ήταν τελείως άχρηστη. Η 5 σε 1 έχει και υπέρηχο, μικρορεύματα (το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές, αλλά μου φαίνεται καλή, αν και δεν ξέρω να χρησιμοποιώ όλα τα εργαλεία) και led (και αυτό μου φαίνεται καλό) έχω βέβαια κάποιες απορίες σχετικά με κάποιες ρυθμίσεις καθώς το manual ήταν τελείως άχρηστο. Η άλλη μεγάλη συσκευή είναι http://www.ebay.com/itm/40K-Cavitation-Ultrasonic-Bipolar-RF-Tripolar-Radio-Frequency-Slim-9-/290927821017?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item43bca640d9 αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω το RF του προσώπου γιατί δε θέλω να χάσω καθόλου λίπος. Επόμενη αγορά θα είναι το dermapen καθώς έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές απλά dermastamp 0,2 και 1,00 και τα αντέχω. το κακό με μένα είναι πως δεν είμαι συνεπής στη χρήση των συσκευών. κάνω κάποιες φορές και μετά τις ξεχνάω για 1-2 μήνες. Α, έχω και το rio pro ipl και μπορώ να πω πως αν και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές και σε ακανόνιστα διαστήματα μπορώ να πω πως βλέπω στα πόδια κάποια κενά. Αυτά για την ώρα. Να 'σαι καλά Μαρία μου για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Συνέχισε να μας δίνεις κίνητρα να ασχολούμαστε και λίγο με τον εαυτό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μαρία μου έχω αυτήν τη συσκευή http://www.ebay.com/itm/RF-Tripolar-Radio-Frequency-Ultrasonic-40k-Cavitation-Weight-Loss-Slimming-WL516-/251602532864?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a94adfa00 θα ήθελα να σε ρωτήσω 1) αν μπορώ να χρησιμοποιώ την τριπολική που έχει για το πρόσωπο, δε θέλω όμως να χάσω καθόλου λίπος στο πρόσωπο. 2) τι κινήσεις θα πρέπει να κάνουμε με την rf στο πρόσωπο και στο σώμα. Αυτά για την ώρα. δε θέλω να σε ζαλίζω γιατί ξέρω πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κωνσταντίνα μου εάν έχεις αδύνατο πρόσωπο δεν συνιστώ τριπολικό rf. Μόνο αν θες στο κάτω μέρος του προσώπου που και να χάσουμε λίγο λίπος δεν πειράζει. Σε καμμιά περίπτωση στα μάγουλά σου όμως. Για χρήση rf στο πρόσωπο δες αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=eAoIciZGfMM είναι όμως με διπολικό rf.
    Στο σώμα οι κινήσεις είναι παραπλήσιες επίσης (κοίταξα επίσης για βιντεάκι αλλά δεν βρήκα κανένα της προκοπής...) Αν βρω τον χρόνο να το ψάξω περισσότερο θα το προσθέσω εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μαρία μου καλησπέρα, καταρχήν σε υπερευχαριστώ για την άμεση καθοδήγηση σου στο fb για την χρήση rf της συγκεκριμένης συσκευής. Η δικιά μου εμπειρία είναι εξαιρετική! να φανταστείς ότι ήθελα να σου γράψω τα σχόλια μου από την πρώτη κιόλας συνεδρία και κράτησα μετα βίας τον ενθουσιάσμό μου μέχρι εχθές που έκανα και την τέταρτη.Την πρώτη δοκιμή την έκανα στην κοιλιά μου προκειμένου να εξοικειωθώ και αμέσως προχώρησα στο πρόσωπο, ειλικρινά μόλις τελείωσα τη συνεδρία ένιωσα ένα τράβηγμα από παντού που δεν συγκρίνετε με καμιά συσκευή μας, ένα άνοιγμα στα μάτια που μου το επιβεβέωσε και ο ανδρας μου που δεν του φέυγει τίποτα..και ενώ λοιπόν το πρόσωπό μου ήταν ήδη σε πολύ καλη κατάσταση επανάληψη στην επανάληψη έχουν ανοίξει τα χαρακτηριστικά μου τόσο που φέτος δεν θα επαναλάβω το botox που παρεμπιπτόντως έληξε εδώ και τρείς μήνες, ξέρω ότι σταδιακά και μέρα με την μέρα αυτό θα βελτιώνεται για ακόμα τέσσερις μήνες όπου θα συνεχίσω πλέον βλέποντας και κάνοντας. Σίγουρα είναι η κορωνίδα όλων των συσκευών!!! Ακόμα και η κοιλιά μου που είχα μια ελαφριά χαλάρωση και έκανα μόνο την πρώτη φορά για δοκιμή παρατηρώ ότι σχεδόν εξαφανίστηκε με την μία!!! την αγαπώ!!!¨
    Μαρία μου εγώ και στο μάτι κάνω με την κεφαλή που είναι για το πρόσωπο, δεν ξέρω αν είναι λάθος αλλά το μικρό δεν με βολέυει καθόλου και πρόβλημα δεν μου δημιούργησε κάθε άλλο θα έλεγα.
    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
    Υ.Γ προσπάθησα να βάλω αγγελία και δεν τα κατάφερα, αποφάσισα να πουλήσω αυτή την συσκευή
    http://www.ebay.com/itm/5-1-Vacuum-Cavitation-Bipolar-Tripolar-Multipolar-RF-Slimming-Cellilute-Machine-/190936574109?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c74b4e89d
    που δεν έχει ουτε χρόνο που την πήρα, πλήρωσα και τελωνείο συνολικά 600ευρώ και την δίνω 300. Πραγματικα δεν την χρειάζομαι γιατι δεν έχω άλλο πρόβλημα εκτος χαλάρωσης και σκέφτηκα να την χαρεί κάποιο κορίτσι από την παρέα μας! την χρησιμοποίησα ούτε έξη φορές ειλικρινά είναι καινούργια. Όποιο κορίτσι ενδιαφέρεται το mail μου είναι themidaa@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν μπορείς να φανταστείς Θέμιδα πόσο χαίρομαι για τα αποτελέσματά σου!!!! :) Είναι πράγματι εξαιρετική συσκευή γι αυτό και η τιμή της είναι αρκετά υψηλή. Δυστυχώς αυτό την κάνει απαγορευτική για πολλές κοπέλες. Για το αποτέλεσμα όμως που μπορεί να δώσει σε όποιο μέρος του σώματος θελήσεις και πρόσωπο το ποσό είναι αλήθεια μηδαμινό. Αλήθεια δεν μου είπες χρειάστηκε να πληρώσεις καθόλου τελωνείο ή σου ήρθε μέσω Ελτά;

    Με την αγγελία γιατί είχες πρόβλημα; Διάλεξες στο μενού στην σελίδα των αγγελιών "+ Νέα αγγελία" ; Πάντως η συγκεκριμένη συσκευή είναι καλή εάν έχεις αρχή χαλάρωσης, λίγο τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Οπότε μπορεί να καλύψει οικονομικά κάποια κοπέλα. Δοκίμασε αν θέλεις ξανά να την βάλεις στην περιοχή των αγγελιών ή αν θέλεις μπορώ να σου την ανεβάσω εγώ εκ μέρους σου.

    Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να μας γράψεις με λεπτομέρεια τις εντυπώσεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Mαρία μου προσπάθησα πάλι και δεν τα κατάφερα με την αγγελία, μετά το continue μου βγάζει λάθος. Αν δεν σου κάνει κόπο όταν βρείς χρόνο την περνάς εσύ καλή μου δίνοντας τόπο διαμονής Ηράκλειο.
    Όντως η rf δεν πέρασε τελωνείο και μου ήρθε με Ελτά χώρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, έκανα ακριβώς ότι μας συμβουλεύεις εσύ για τέτοιου είδους αγορές!
    Ο πωλητής γάτος! τον είχες εκπαιδευση απόλυτα:) :)
    Να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ok μόλις βρω χρόνο θα την βάλω. Αν θες βάλε to και στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Kary την διπολική που πρότεινε η Μαρία στο συγκεκριμένο θέμα.

    www.ebay.com/itm/200767999934?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γεια σου Μαρια μου.Ειμαι νεα στην παρεα αλλα σε παρακολουθω καιρο και βρισκω αυτο που κανεις εξαιρετικο!Ενα μεγαλο μπραβο!!!Θα ηθελα με τη σειρα μου να ζητησω την συμβουλη σου.Ειμαι 32 ετων λεπτη με αδυνατο προσωπο και μετα την εγκυμοσυνη παρατηρησα χαλαρωση σε προσωπο και σωμα που συνοδεβεται και απο κυτταριτιδα. Υπαρχεικαλο διπολικο rf για προσωπο και σωμα που να εχει και vacum αν θελω για κυτταριτιδα? Αλλιως αν δεν υπαρχει μαζι προτεινε μουενα καλο διπολικο rf. Μεχρι 300 ευρω διαθετω και αν γινεται χωρις τελωνειο. Σ ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Mika μου καλωήρθες στην παρέα μας. Δυστυχώς στα 300 ευρώ δυνατό μηχάνημα μαζί με εκτελωνιστικά δεν είναι εύκολο να βρούμε. Επειδή αυτή την περίοδο όμως (όπως έχω ήδη ενημερώσει στην σελίδα στο fb έως το ερχόμενο Φθινόπωρο ασχολούμαι εντατικά στην οικογενειακή επιχείρηση δεν έχω καθόλου χρόνο να σας βοηθώ στην έυρεση μηχανημάτων θα κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να επιστρέψω και να μπορέσω να το κοιτάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαρια μου δεν το γνωριζα. Καταλαβαινω οτι αυτες οι συσκευες ειναι λιγο ακριβες, γ αυτο σκεφτηκα οτι θα ηταν καλυτερα να διαθεσω λιγα χρηματα παραπανω και να παρω κατι που θα μου δωσει σιγουρο αποτελεσμα. Θα προσπαθησω αν και με δυσκολια να ανεβασω το ποσο στα 550-600 μαζι με εκτελωνιστικα.εχεις κατι δυνατο να μου προτεινεις σε αυτην την τιμη? Ειπαμε διπολικο rf μεvacum για προσωπο και σωμα, η αν δεν υπαρχει μηχανιμα μονο με αυτα α δυο(οχι πολυμηχανιμα), τοτε διπολικο rf μονο.Κοιταξα αυτο που προτεινεις στο αρθρο αλλα εχει πωληθει. Οποτε μπορεσεις μου απαντας. Να σου κανω και μερικες ερωτησεις γιατι εχω αρκετες απορριες. Το vacum κανει και για το πρωσωπο κι αν ναι τι κανει? Τρεις ημερες πρν και τρει ημερες μετα τη θεραπεια με rf ειναι αρκετες να μην εχω κανει ηλιοθεραπεια η θελει περισσοτερες,μπορει να παθω κατι? Μπορω να χρησημοποιησω rf αφοβα και στο στηθος και στην περιοχη κοντα στο μπικινι,καταλαβαινεις.., που εχουν υποστει καποια σχετικη χαλαρωση λογω γννας και θυλασμου? Πως πρεπει να το χρησιμοποιω, μεσα σε μια μερα να κανω οοολα τα σημεια που θελω πχ και προσωπο και στηθος και κοιλια κλπ και σε μια εβδομαδα παναλαμβανω, ενα σημειο καθε μερα και σε μια εβδομαδα επαναλειψη? Η ενα σημειο ανα εβδομαδα πχ τωρα στηθος σε μια εβδομαδα πρσωπο κλπ? Αυτα για την ωρα.Σ ευχαριστω πολυ πολυ για το οτι ασχολεισαι! Περιμενω απαντηση σου οποτε καταφερεις. Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλησπερα σε ολους!
    Με ενδιαφερει παρα πολυ η διπολικη συσκευη που προτεινεις Μαρια μου αλλα δυστηχως εχει εξαντληθει.
    Ξερεις εσυ η καποια αλλη φιλη αν συσκευές βγαινουν και παλι στην αγορα(στο ebay δηλαδη) μετα απο καποιο διαστημα;
    Δεν βρηκα καμια αλλη με 100W

    Δεν βιαζομαι να την αγορασω. μην βιαστεις καθολου να απαντησεις Μαρακι
    Να εισαι καλα!!!
    Ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Deena δεν βλέπω και εγώ καθόλου πλέον την συσκευή με τα 100 Watt. Ενώ βλέπω ακριβώς την ίδια συσκευή όλες λένε πλέον 30 Watt και έχουν την ίδια υψηλή τιμή. Σε σημείο να έχω αμφιβολίες αν όντως αυτήν που είχα πάρει ήταν 100 Watt πράγματι ή το είχαν βάλει έτσι στην περιγραφή... Στη συσκευή επάνω δεν αναφέρει τα watt ούτε στο manual που το κοίταξα. Οπότε έχω πλέον αμφιβολίες και νομίζω ότι μάλλον τα 30 watt ισχύουν απλά είναι καλής κατασκευής και πολύ αποτελεσματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Με προβληματίζει αυτό..
    Με τόσες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ειναι να αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να εμπιστευεσαι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων η τις μαρτυρίες και αξιολογηςεις των καταναλωτών... ????
    Θα συνεχίσω την έρευνα αγοράς και θα σας ενημερώσω αν παρω κατι.
    Φιλακια πολλα!
    Ευχαριστώ Μαρια για την άμεση απάντηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Deena από την εμπειρία μου ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Πάντως και μια άλλη γνωστή μου που έχει πάρει συσκευή με 30 watt μου είπε πως ζεσταίνει πολύ γρήγορα την περιοχή και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Για να έχουμε όμως μία εικόνα της αποτελεσματικότητας των διαφόρων συσκευών rf θα παρακαλούσα όσες φίλες έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει συσκευή rf ας μας ενημερώσουν εδώ επίσης για τις εντυπώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Themida,
    Θα μπορουσες να δωσεις μηπως ενα update για τη συσκευη σου μετα απο ενα χρονο;
    Εξακολουθεις να εισαι το ιδιο ενθουσιασμενη με τα αποτελεσματα της σε προσωπο και σωμα;
    Βρηκα τη συσκευη στο eBay http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Bipolar-Rf-Radio-Frequency-Skin-Tighten-Lift-Wrinkle-Removal-Fat-Machine-b-/170674688252?hash=item27bd0110fc:g:3cQAAOSw7NNT4bJ~ και νομιζω πως ειναι η ιδια.

    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ενα σύντομο update για τη συσκεύη μου μέτα απο ενα χρόνο χρήσης όπως μου ζητήθηκε απο Deena.

    Καλημέρα κορίτσια, παρακολουθώ ανελλιπώς τις απορίες σας και φυσικά τις πολύτιμες απαντήσεις
    τις αγαπημένης μου Μαρίας :) απο την συσκευή μου ειμαι το ίδιο ενθουσιασμένη και ακόμα περισσότερο
    όσο περνά ο καιρός.Τώρα πια κάνω περίπου κάθε 40-50 μερες και μόνο προληπτικά και όσον αφορά την χαλάρωση στο πρόσωπο σας διαβεβαιώ οτι εχω λύσει το προβλημά εντελώς!!!!εγώ ευτυχώς μόλις αρχισα να βλέπω το οβάλ να πέρνει την κάτω βόλτα και θεώρησα οτι τα πράγματα παν να ξεφύγουν απο
    τον έλεγχο μου στα 47 έπεσα πάνω στην Μαρία και σώθηκα.Πραγματικά πιστεύω οτι κάνω πολύ καλύτερη δουλειά απο το αν πήγαινα σε γιατρό, γιατί ελέγχω μόνη μου το προβλημα και σίγουρα θα μου ήταν δύσκολο να πληρώσω όλες αυτές τις συνεδρίες...Οσες από εσάς αγοράσεται μία συσκευή να είστε σίγουρες ότι θα γίνει απόσβεση στις πρώτες 5-6 θεραπείες!
    Αγαπημένη μου Μαρία την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μπράβο Θέμιδα!!!! Πολύ χαίρομαι που έχεις τόσο καλό αποτέλεσμα με την mini rf αλλά δεν εκπλήσσομαι διόλου :)
    Σε ευχαριστώ πολύ και για τον χρόνο που αφιερώνεις πάντα να μας ενημερώνεις για τις εντυπώσεις σου. Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και το χρονο που διεθεσες Themida!
    Ξεροντας πως καποιος γραφει την πραγματικη του εμπειρια για μια συσκευη(η για οτιδηποτε αλλο) μετραει πολυ στις μερες μας που οι αξιολογησεις σε saits ειναι πολλες φορες πληρωμενες.
    Τελικα αυτη η συσκευη πρεπει να ειναι πολυ καλη:)

    Να εισαι καλα
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Θεμιδα και εγω σε ευχαριστω για τον κοπο σου να μας ενημερωσεις.Μαρακι μου η συσκευη mini rf ειναι ιδια με αυτη που ειχες προτεινει ετσι;;;Αν ειναι, που μαλλον ειναι, αξιζει τον κοπο,αφου το λεει και η Θεμιδα ετσι θα ειναι.Εμενα παλι εχει ηδη αρχισει η χαλαρωση στο οβαλ ειμαι 49 ετων,δεν ξερω αν προλαβαινω να σωσω κατι,η χαλαρωση βεβαια ειναι στην αρχη.Τι λες προλαβαινω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ναι αυτήν είναι Κική μου! Εννοείται πως προλαβαίνεις. Είναι ιδανική όχι μόνο για πρόσωπο αλλά και σώμα. Αν την πάρεις μην ξεχάσεις να ζητήσεις αποστολή με EMS οπωσδήποτε και δηλωμένη χαμηλή αξία. Πάντως να είσαι και προετοιμασμένη αν χρειαστεί και για έξοδα εκτελωνισμού. Με Ems δεν είναι πιθανό αλλά στην χειρότερη μπορεί να πληρώσεις από 50-100 ευρώ εξτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. σε ευχαριστω Μαρια μου,με προλαβες και εγραψες πως να το ζητησω.Θα το βαλω στο προγραμμα ελπιζω τελος του μηνα να κανω την αγορα.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μαρία καλησπέρα.
    Ξανά εδώ, δε σε ξεχνώ . Μετά την χρήση της μάσκας φωτοθεραπείας με 7 χρώματα και της mini nuface που προτείνεις είδα μεγάλη βελτίωση στο πρόσωπό μου. Οι συμβουλές σου ανεκτίμητες.
    …….Αλλά θέλω και το παραπάνω για αυτό και αποφάσισα να πάρω μία καλή συσκευή ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή που αναφέρεις στο site δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Βρήκα κάποια στο site (https://www.projectebeauty.com/products/mini-bipolar-rf-radio-frequency-skin-tighten-lift-wrinkle-removal-fat-machine) αλλά νομίζω πως δε πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια που προτείνεις. Αν μπορείς κοίταξέ την. Αλλιώς αν γνωρίζεις κάποια άλλη δυνατή θα ήθελα να με ενημερώσεις. Έχω ξεχάσει τους αισθητικούς και σε ακολουθώ. xixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πολύ χαίρομαι Ελενίνα μου που είδες μεγάλη βελτίωση. Την μάσκα αλήθεια σε ποιο χρώμα την χρησιμοποιείς περισσότερο; Η διπολική που μου δείχνεις είναι ίδια με αυτήν που είχα αλλά θα σου πρότεινα να την πάρεις από το ebay εδώ που παρέχει "ομπρέλλα" ασφάλειας στις αγορές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαρία σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Τη μάσκα τη χρησιμοποιώ στο λευκό ή στο κόκκινο χρώμα και η διαφορά είναι αισθητή ακόμη και αμέσως μετά τη χρήση της. Αυτό που δεν μου αρέσει στη μάσκα είναι το ότι ξεκουμπώνει πολύ εύκολα. Πιστεύεις Μαρία ότι αξίζει τα λεφτά της αυτή συσκευή ραδιοσυχνότητας γιατί η τιμή της είναι τσιμπημένη. Η χρήση της είναι εύκολη? Αν ικανοποιηθώ από τα αποτελέσματα δε με ενδιαφέρει (τρόπος του λέγειν χα χα) να διαθέσω τόσα χρήματα. Μπρος στα κάλλη ……. Α και κάτι άλλο. Θα χρειαστώ και θερμόμετρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μαρία μου, Χρόνια Πολλά! Σου είχα γράψει για το dermapen που χάλασε. Τελικά συμφωνήσαμε με τον πωλητή να μου δώσει τα μισά λεφτά πίσω γιατι είχα παραγγείλει και πολλές βελόνες περιλαμβάνονταν στη συσκευασία.Στο μεταξύ παραμονές Χριστουγέννων ήρθε η mini διπολική χειρός(αυτη στο shopping guide, η λευκη με τις γαλάζιες λεπτομέρειες).Καθως το πρόβλημα που με απασχολεί περισσότερο απο όλα ειναι η χαλαρωση του οβαλ,τη δοκίμασα άμεσα αλλά τα βρήκα σκούρα...Κατ'αρχάς εννοείται οτι οι κινεζικές οδηγίες χρήσεως ηταν ελλιπέστατες...Μετα απο ερευνα στο ίντερνετ βρηκα τις οδηγίες του original προϊόντος αλλα και αυτές δεν είναι 100% σαφείς.Θα το εκτιμουσα αν μπορείς να απαντήσεις στις εξης ερωτήσεις γιατί φοβάμαι μην κανω ζημιά στο πρόσωπο.
    1.Πόση ποσοτητα smooth gel χρειάζεται περίπου σε καθε μερος του προσώπου? Την πρώτη φορά έβαλα αρκετό και η συσκευή στο 5 με max το 9 εκαιγε το gel, η κεφαλη αχνιζε και μυριζε καμμενο και φυσικα κατατρομαξα...
    2.Το σοβαρότερο πρόβλημα μου ειναι οτι ενω ξεκινώ απο το σαγονι ας πουμε, και ανεβαινω προς τα πανω τη μια στιγμή νοιώθω θερμότητα και την άλλη ξαφνικά καίγομαι. Σχετίζεται με την πίεση που ασκώ? Ευτυχώς με τη lamellar dermedics οι κοκκινιλες υποχωρησαν αμέσως αλλα υποθετω δεν ειναι και οτι καλυτερο να καίγεσαι ετσι στο πρόσωπο!!
    3.Το μηχάνημα μου εχει max χρόνο χρήσης 15λεπτά.Στις οδηγίες όμως λέει 12 γυρω απο τη μύτη, σακούλες ματιών με κινηση απο το εσωτερικό προς κροταφους και απο το σαγονι μεχρι κατω απο το αυτι 10λεπτά απο 2φορες. Δεν λέει τιποτα για το χρόνο σε καθε πλευρά του προσώπου και το μέτωπο, μονο στο μέτωπο να κατεβάζουμε τη θερμοκρασία γιατι είναι ευαίσθητο.Ολο αυτο ξεπερνά τα 20λεπτά maxπου μας γράφεις.
    4.Για το λαιμό οι οδηγίες δειχνουν καθοδική κινηση απο το αυτι προς τα κατω. Γιατί? Δεν πρέπει να ειναι ανοδικη και ποση ώρα?
    5.Αν η συνολικη ωρα χρησης ειναι 20λεπτά, κανουμε το πρόσωπο π.χ 4 φορές επι 5 λεπτά ή περναμε επαναλαμβανόμενες φορες μια πλευρα και μετα παμε στη αλλη?
    6.Μπορω να κανω καθε μέρα στην αρχη?
    7. Για το σωμα... Κανω 20λεπτά τον καθε μηρο?
    Στο εσωτερικό των μηρων τι κίνηση ακολουθω?
    Μπορώ να κανω και πανω απο γονατο?
    Σίγουρα σε κουρασα σιγουρα αλλα θελω το συντομότερο να μαθω να το χρησιμοποιώ σωστά χωρις να κανω επικίνδυνα πειράματα...
    Εύχομαι ο Καινούργιος Χρόνος που έρχεται να σου χαρισει οτι επιθυμείς και δύναμη να μας δινεις τις πολύτιμες συμβουλές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώλα μου καλημέρα και χρόνια πολλά επίσης :)
      Σου απαντώ εδώ μία προς μία τις ερωτήσεις σου.
      1. Βάζουμε μία πολύ λεπτή στρώση gel αλλιώς έχουμε το αποτέλεσμα που βιώσες. Μόλις στεγνώνει προσθέτεις λίγο ακόμα για να συνεχίσει να γλυστράει η κεφαλή.
      2. Η κάθε περιοχή ανάλογα με την αντίσταση που έχει (βασικά οι πιο άλιπες περιοχές νιώθουν τη θερμότητα πιο έντονα. Απλά προχώρα πάντα προσεχτικά και σταδιακά. Είναι καλό ότι νιώθεις έντονη θερμότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί αυτό δείχνει ότι έχει καλή ισχύ η συσκευή. Θα εξοικειωθείς σιγά σιγά και θα την χρησιμοποιείς πιο χαλαρά και με αυτοπεποίθηση. Χαμήλωσε όμως για αρχή λίγο την ένταση.
      3. Πφφφ κινέζοι!!!.. το έχουν μεν με την τεχνολογία οι τεχνικοί τους (ευτυχώς για μας που βρίσκουμε έτσι φτηνές συσκευές αλλά άσε τι γράφουν οι οδηγίες... Κάνε σε κάθε περιοχή 3 λεπτά μόλις έχεις πιάσεις την max θερμοκρασία που αντέχεις. Δεν θα σου πάρει πάνω από 20-25 λεπτά.
      4. Ίσως το δείχνουν έτσι με βάση το λεμφικού μασάζ. Προτιμώ όμως και εγώ τις ανοδικές κινήσεις.
      5. δες την απάντηση 3
      6. Όχι κάθε μέρα, μία φορά κάθε 4-5 μέρες στην αρχή.
      7. Για το σώμα η αρχή είναι ίδια με το πρόσωπο σε κάθε περιοχή 3 λεπτά αφού πιάσεις την max Θερμοκρασία. Ο χρόνος εξαρτάται από την έκταση αλλά θεώρώ ότι μάλλον θα χρειαστείς πολύ περισσότερο χρόνο με την συγκεκριμένη συσκευή για να καλύψεις όλη την περιοχή. Θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις με μία μικρή περιοχή κάθε φορά πχ το εσωτερικό πάνω μέρος των μηρών ή στα γόνατα (ασφαλώς και μπορείς να κάνεις και εκεί) έτσι ώστε να είναι οι θεραπείες σου πιο διαχειρίσιμες. Αλλιώς θα κουραστείς, θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις. Η κίνηση είναι κυκλική καλύτερα αλλά ότι σε βολεύει περισσότερο.

      Ελπίζω να σε κάλυψα και θα περιμένω με αγωνία να μάθω νεώτερα και την πρόοδό σου με τις θεραπείες.
      Σου εύχομαι επίσης τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου τον 2017!!

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μπορω να πω οτι τα πηγαινω πολυ καλύτερα με τον χειρισμό της συσκευής. Ενα θεμα ομως που εχει προκύψει είναι οτι αφου καθαρίσω το πρόσωπο μου με το clarisonic το πρόσωπο μου είναι τόσο στεγνό που το smooth gel στεγνώνει.Δοκίμασα να περασω το δερμα μουε μια ενυδατική λοσιόν πρώτα αλλά και πάλι το gel στεγνώνει αρκετά γρήγορα κι έτσι πρέπει να βάζω λίγο λίγο, γιατί μέχρι να φτασω απι το σαγόνι ψηλά στο πρόσωπο το gel έχει απορροφηθεί. Δεν ξερω αν έχει να κάνει με αφυδάτωση του δέρματος μου. Κάθε βράδυ βαζω αρκετά ενυδατικα και αντιγηραντικα προϊόντα αλλα η αλήθεια είναι οτι το dermapen που χάλασε με πηγε πολύ πισω. Με τις αμπουλες Mesohydra το ένιωθα πολυ ωραιο. Δυστυχώς,τωρα dermapen παλι σε κανα μηνα απο Κίνα.... Εσύ τι λες έχει να κάνει με αφυδάτωση? Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
    3. Πώλα σε γενικές γραμμές έτσι στεγνώνει το gel στις θεραπείες με rf, δεν έχει να κάνει νομίζω με την επιδερμίδα σου. Μπορείς να αναμιγνύεις το gel με λίγη γλυκερίνη για να μην στεγνώνει τόσο εύκολα και/η επίσης να ψεκάζεις πολύ πολύ ελαφρά με μεταλλικό νερό, την περιοχή ίσα ίσα για να το επαναφέρεις.

      Διαγραφή
  100. Μαρία χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Ευχομαι ο,τι επιθυμεις με υγεια! Μηπως θα μπορουσες να μου συστησεις μια συσκευη fractional rf? ειμαι 40 χρονων και δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 150 -200 ευρω. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Markella γιατί θέλεις fractional; Από την εμπειρία μου η απλή διπολική είναι πιο αποτελεσματική τελικά για σύσφιξη. Ο συνδιασμός είναι καλύτερος αλλά αν είναι να διαλέξεις μία συσκευή καλύτερα πάρε μία απλή διπολική. Στην σελίδα shopping guide έχω διάφορες πολύ καλές επιλογές για διπολική rf. Εάν επιμένεις για fractional πες μου και θα σου προτείνω μέσα στο budget σου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ Μαρια! Νομιζα οτι η fractional ειναι καλυτερη!

      Διαγραφή
    3. Μαρια μου, με την ευκαιρια θα ηθελα να σε παρακαλεσω για το εξης: ενα αναλυτικο αρθρο για ασχετες οπως εγω , με τον συνδυασμο ολων των συσκευων και θεραπειων. Πχ 2 φορες το μηνα αυτο, καθε μερα αυτο κλπ. Νομιζω υπηρχε παλια στο site αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω. Σε ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συβουλες σου!!!

      Διαγραφή
    4. Μαρκέλλα εννοείς το άρθρο για τον συνδυασμό rf με άλλες συσκευές; Το έχω ήδη δημοσιευμένο μπορείς να το δεις εδώ

      Διαγραφή
  101. Μαρία μου γεια σου.Εύχομαι έστω και καθυστερημένα καλή χρονιά με υγεία.Λόγω κάποιων κωλυμάτων ,παρόλο που έχω παραλάβει τη mini διπολική RF ασπρογάλαζη συσκευή εδώ και ενάμιση μήνα ,δεν την είχα χρησιμοποιήσει. Αυτές τις μέρες κάνω κάποιες δοκιμές στο χέρι μου για να εξοικιωθώ πριν τη χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο και έχω την εξής απορία .Και στην 8η σκαλα έντασης από τις 9 που έχει , η επιφανειακή θερμοκρασία του δέρματος δεν ξεπερνά τους 32 βαθμούς Κελσίου μέ τη μέτρηση του laser θερμόμετρου.Η συσκεή πάντως φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά,δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα με τη θερμοκρασία, και χρησιμοποιώ το smooth gel.Να πώ επίσης ότι στο τέλος της διαδικασίας έχω μια αίσθηση καύσου στο χέρι μου.Τι δεν καταλαβαίνω ή τι δεν κάνω σωστά; Απαντησέ μου όποτε μπορείς. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora μου δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει άλλες συσκευές οπότε δεν γνωρίζω με σιγουριά για τον βαθμό που μπορεί να θερμάνει η συγκεκριμένη. Γιατί δεν δοκιμάζεις όμως την 9η σκάλα; Επίσης δοκίμασε να κάνεις κυκλικές κινήσεις σε μικρή περιοχή κάθε φορά ώστε να ανεβάσεις την θερμοκρασία στους 41 πριν προχωρήσεις στην επόμενη περιοχή. Επίσης δοκίμασε να ανακατέψεις λίγο γλυκερίνη με το smooth gel. Θα βοηθήσει να αναπτύξει πιο γρήγορα θερμοκρασία η επιδερμίδα. Η αίσθηση καύσου πάντως είναι σημάδι ότι έχει γίνει δουλειά. Οπότε αυτό είναι αναμενόμενο και θετικό. Αυτό που πρέπει απλά να προσέχεις είναι να μην αφήσεις ποτέ σταθερό σε ένα σημείο την κεφαλή και δημιουργήσεις έγκαυμα. Αν και αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί στις πιο δυνατές συσκευές θα πρέπει να προσέχεις και με την δική σου.
      Δοκίμασε ότι σου είπα και θα περιμένω νέα σου.

      Διαγραφή
  102. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora F
      Δεν εχω αγοράσει θερμόμετρο γιατι απο την αρχη πίστευα οτι δεν θα ειναι τοσο δυνατή οσο οι μεγαλύτερες συσκευές.Γενικα θελει πολλες προσπάθειες για να εξοικειωθείς.Οπως είπε και η Μαρίαμην την αφηνεις σε ενα σημείο.Εγω στην αρχη καιγομουν συνέχεια. Μιλαω για την ενταση 9 γιατι στις μικρότερες εντάσεις δεν νοιωθω τιποτα... Μονο στο μετωπο το κατεβαζω στο 8 γιατι εκει καιγομαι πολυ..Επισης στο λαιμο και στις ρινοπαρειακες δεν νοιωθω καμιά θερμοτητα. Δεν ξέρω γιατι.. ισως μπορεί να μας πει η Μαρία. Στο τελος της θεραπείας υπάρχει κοκκινισμα στο πρόσωπο που με την αναπλαστικη υποχωρεί συντομα. Αισθημα καυσου δεν νοιώθω..Αυτο που θελω ομως να πω είναι οτι την χρησιμοποιώ εδω και ενα μηνα αλλά δεν μπορώ να πω οτι εχω δει κάποιο αποτέλεσμα. Ακούγεται απογοητευτικό. Ισως είναι πολυ νωρίς λογω την μικρης ισχύος της ή κατι δεν κανω ουτε εγω σωστα? Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν υπαρξει καποια ορατη βελτιωση σκέφτομαι το ενδεχόμενο αγορας μεγαλύτερης συσκευής απο Σεπτέμβριο.

      Διαγραφή
  103. pola polychronopoulou
    Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γεια σου Μαρία. Ακολούθησα τις συμβουλές σου και όντως με τη βοήθεια της γλυκερίνης και την χρήση της συσκευής σε μικρή περιοχή,περίπου 4 cm,στην 9η σκάλα στα 3 λεπτά έπιασα τους 43 βαθμούς Κελσίου.Κατεβάζω και γω την ένταση στην 8η σκάλα όταν κάνω το μέτωπο και την περιοχή κάτω από το φρύδι όπου υπάρχει το πρόβλημα της χαλάρωσης , γιατί καίγομαι όπως και η φίλη Pola. Στο υπόλοιπο πρόσωπο όμως στην 9η σκάλα νοιώθω πολύ έντονα την θερμότητα στις ρινοπαρειακές και στα μάγουλα και στο πηγούνι.Το θέμα μου είναι ότι με την επικέντρωση σε μικρότερες περιοχές χρειάζομαι περισσότερο χρόνο από μισή ώρα για να κάνω όλο το πρόσωπο και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό Μαρία.Επίσης στο μέτώπο έχω κάνει δυο καψίματα σαν γραμμές κι έχουν γίνει σκούρες σαν πανάδες,βάζω συνέχεια αναπλαστική, τι άλλο να κάνω; Τέλος ήθελα να σε ρωτήσω αν η mesolift μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχη κάτω από το φρύδι και κάτω απο το μάτι γιατί σκόπευα να τις παραγγείλω τώρα που τελειώνουν οι ecm και gen'x για αλλαγή και αν όχι ποια άλλη;
    Ευχαριστώ για την καθοδήγησή σου και μου απαντάς όποτε μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα πολύ χαίρομαι που οι συμβουλές μου σε βοήθησαν. Για τον χρόνο που χρειάζεται η θεραπεία είναι αναπόφευκτο η μισή ώρα αλλά μία φορά την εβδομάδα που χρειάζεται επανάληψη, αφού πιάνεις 43 βαθμούς, δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Η αμπούλα lift μπαίνει μόνο στις περιοχές που επιτρέπεται το Botox. Εκεί που λες δεν κάνει, στα μάτια μόνο στο πόδι της χήνας. Για την δυσχρωμία μπορείς να αρχίσεις να βάζεις στην περιοχή τρετινοίνη. Διάβασε όμως το άρθρο εδώ για την ασφαλή χρήση της http://www.spastospiti.gr/2016/10/symvoules-gia-asfali-xrisi-ths-tretinoin.html

      Διαγραφή
  105. Θα ηθελα να μου πειτε εαν η συσκευη RF βοηθαει για ουλη μετα απο οχι και τοσο πετυχημενη βλεφαροπλαστικη . Ρωταω διοτι η μια φιλη μου που ζει στο εξωτερικο και ειναι αισθητικο μου συστησε τη συγκεκριμενη συσκευη. Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lilly όχι, η Rf δεν βοηθάει στην μείωση των ουλών. Αυτό που μπορεί να βοηθήσει σε ουλές είναι το needling με dermapen ή roller. H περιοχή βέβαια είναι ευαίσθητη και το needling για διόρθωση ουλών πρέπει να γίνεται σε βάθος 1.5mm. Δεν γνωρίζω πόσο κοντά στο μάτι είναι η ουλή αλλά εάν είναι κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων η καλύτερη λύση ίσως είναι να κάνεις needling στην περιοχή με το χέρι με μονή βελόνα και πολύ προσεχτικά. Η άλλη λύση είναι να βρει έναν άλλο καλό πλαστικό να της κάνει διόρθωση ουλής.

      Διαγραφή
  106. Μαρία μου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι με την στρογγυλή panda box rf θα δω κάποια βελτίωση στη χαλάρωση που υπάρχει στις ρινοχειλικές ρυτίδες και στην πτώση άνω βλεφάρου που με απασχολεί;
    Σε ρωτάω γιατί κάνοντας χρήση dεrmapen και rf (της λευκής με τις γαλάζιες λεπτομέρειες στα 15W) στις ρινοχειλικές,στην περιοχή κάτω από το φρύδι και γενικά σε όλο το πρόσωπο δεν έχω δει κάποια διαφορά διανύοντας τον δεύτερο χειμώνα που γίνονται οι θεραπείες.Θα συνεχίσω όμως και αυτό το χειμώνα ,δεν θέλω να τα παρατήσω...
    Να προσθέσω ότι είμαι 50 χρονών ,χρησιμοποιώ τις ecm και gen'x και πριν προβώ σε μια αγορά, που είναι λίγο τσουχτερή για μένα,ήθελα τη γνώμη σου
    Απάντησέ μου όποτε μπορείς και σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora την διπολική rf έχεις ή την fractionla; Το dermapen δεν κάνει και πολλά στο θέμα της σύσφιξης ιδίως σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το rf επίσης εάν έχει χαμηλή ισχύ. Παρατηρώ και εγώ η ίδια πως καθώς μεγαλώνω πως το rf δεν με καλύπτει όπως παλιότερα. Η λύση για πιο ουσιαστική σύσφιξη στις ηλικίες άνω των 45-50 βρίσκεται σε άλλη τεχνολογία που ευελπιστώ να μπορέσω να γράψω και να σας ενημερώσω σύντομα. Οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα για την επόμενη αγορά σου.

      Διαγραφή
  107. Μαρία ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.
    Έχω τη διπολική RF στα 15W. Για να καταλάβω η χρήση της συγγεκριμένης συσκευής είναι απλά χάσιμο χρόνου για μένα ή να την συνεχίσω;
    Πιστεύεις πώς μια σχυρότερη διπολική RF θα είχε βοηθήσει έστω και λίγο την κατάσταση ,πχ αυτή στα 30W ;
    Απάντησέ μου όποτε μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα όμως Flora μου είναι πως θα ήταν η κατάσταση αν δεν την χρησιμοποιούσες; Δυστυχώς η φθορά είναι μία συνεχόμενη διαδικασία και όσο μεγαλώνουμε γίνεται όλο και πιο ορατή. Πολλές φορές επίσης επειδή η ανάπλαση με αυτές τις συσκευές γίνεται σταδιακά δεν καταλαβαίνουμε τις μικρές βελτιώσεις που γίνονται. Ακόμα όμως και αν παραμένουμε σταθερές χωρίς περαιτέρω χαλάρωση ή ακόμα και να μειώνουμε τον ρυθμό της γήρνασης και αυτό θετικό είναι. Θα σου έλεγα λοιπόν να μην σταματήσεις την χρήση της. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και σε μικρό βαθμό βοηθάει. Να σου δώσω και 2 συμβουλές που ίσως σε βοηθήσει να ενισχύσεις το αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε μόνο γλυκερίνη με αυτήν την συσκευή γιατί επειδή έχει χαμηλά watt βοηθάει να πιάσεις θερμοκρασία πιο γρήγορα και λίγο πιο υψηλή και επίσης να ζεσταίνεις καλά μικρές περιοχές κάθε φορά πχ δεξιό σαγόνι χαμηλά και να συνεχίζεις την εφαρμογή στην περιοχή για 3 ακόμα λεπτά αφού έχεις πιάσει την μέγιστη θερμοκρασία στην περιοχή στους 40-42 βαθμούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να έχεις πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά την ισχυρότερη συσκευή ξέχασα να σου πω πως καλύτερα να περιμένεις πρώτα να ενημερωθείς για την άλλη τεχνολογία. Σίγουρα όμως θα σε βοηθούσε πολύ περισσότερο από αυτήν των 15 watt. Αυτήν θεωρώ πως είναι απλά μία οικονομική λύση και πιο κατάλληλη για μικρότερες ηλικίες γύρω στα 32-38

      Διαγραφή
  108. Eννοείς αυτήν που έχω στα 15W ότι απευθύνεται σε ηλικίες από 32 ως 38 ετών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora μου δεν είναι απόλυτα νούμερα αυτά, απλά όσο μεγαλύτερη η ηλικία μας τόσο μια πιο ισχυρή συσκευή rf μας βοηθάει περισσότερο. Όταν εννοώ ισχυρή έχει να κάνει περισσότερο να πιάνει την θερμοκρασία γύρω στους 41 βαθμούς και σχετικά γρήγορα. Μετά έχει να κάνει και με το κάθε οργανισμό. Κάποια άτομα αντιδρούν πιο θετικά και γρήγορα στις θεραπείες με rf και άλλα όχι τόσο ακόμα και με επαγγελματικές συνεδρίες. Σε εσένα μπορείς μια πιο δυνατή συσκευή να σου δώσει πολύ καλό αποτέλεσμα, το πιο πιθανό αλλά μπορεί και όχι. Η τεχνολογία για την οποία ευελπιστώ να μπορέσω να σας ενημερώσω σύντομα έχει πιο καλά αποτελέσματα και πιο σίγουρα.

      Διαγραφή
  109. Mαρία μου γεια σου και πάλι.
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές τις οποίες και ακολούθησα.Το θέμα μου όμως είναι ότι για για να καλύψω όλο το πρόσωπο,επικεντρωμένη σε μικρές περιοχές επί 3 λεπτά κάθε περιοχή , μου πήρε συνολικά ώρα γεμάτη . Και σύ στο αρθρο σου λες ότι σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνούμε συνολικό χρόνο θεραπείας σε όλο το πρόσωπο την μισή ώρα,και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου αυτό ισχύει όταν έχουμε μία δυνατή σχετικά συσκευή. Αν σε παίρνει μία ώρα για να πιάσεις την απαραίτητη θερμοκρασία και να την διατηρήσεις για 3 λεπτά μία ώρα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά θα σου είναι δύσκολο φαντάζομαι να αφιερώνεις τόση ώρα 2 φορές την εβδομάδα

      Διαγραφή
  110. Μαρια μου καλημέρα ερχομαι άλλη μια να ςου ζητησω τις πολύτιμες γνωσεις σου πριν 2 μερες εκανα θεραπεια σε δερματολογο στο προσωπο για ευρειαγγειες αφου δεν καταφερα τιποτα με dermapen k mesocapril με λειζερ μαλλον . Εχω παραγγειλει μετα από πολλες αναστολες την διπολικη που προτείνεις για συσφιξη για προσωπο κσωμα περιπου στα 300ε βεβαια δεν ξερω τελικα ποσο θα στοιχισει τελικα αφου δεν εβγαζε την επιλογή που μας προτείνεις ουτε αν τελικα θα μου κανει δουλεια απλα την επομενη που προτείνεις την φοβηθηκα για το προσωπο μπορω να την χρησιμοποιησω συνδιαστικα με τις θεραπείες με τον δερματολογο αφου πρεπει να κανω ανα μηνα άλλες δυο.επισησ μπερδευτηκα όταν κανεισ με την διπολικη δεν κανεισ ηλιοθεραπεια η γενικα δεν κυκλοφορεις με ηλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα όταν κάνουμε θεραπείες ανάπλασης όπως rf, laser αλλά και άλλες, δεν πρέπει να κάνουμε ηλιοθεραπεία και πρέπει οπωσδήποτε να φοράμε αντιηλιακό όταν κυκλοφορούμε έξω με ήλιο. Ούτως ή άλλως βέβαια αλλά πολύ περισσότερο όταν κάνουμε θεραπείες. Δεν κατάλαβα για ποια επιλογή λες... Αν κάνεις laser στο δερματολόγο καλύτερα να περιμένεις να τελειώσεις τις συνεδρίες πριν κάνεις θεραπείες με rf για να αποφύγεις περιττό ερεθισμό.

      Διαγραφή
  111. Μαρια μου χιλια συγνωμη κατι συνεβη κ εστειλα το μειλ ελλιπες. η συσκευή που παρηγγειλα ει ναι wrinkle removalbipolar radio frequence rf mini beauty m achine facial skin care για την επιλογή που προτείνεις εννοουσα το ΕMS αν θα πληρωσω τελωνειο. μπορωνα την χρησημοποιησω την συ σκευη στο λαιμο η στο σωμα όταν ερθει η θα πρεπει να περιμενω 3 μηνες να τελειωσω τις συνεδριες με laser στο προσωπο? ξερω ότι την παρηγγειλα λιγο αργα γιατι δεν ξερω αν καταλαβα καλα το καλοκαιρι δεν κανουμε θεραπείες με rf? k αν μπορω να κανω θαραπειες σε λαιμο κ σωμα μπορω να κανω μαζι την ιδια μερα η όχι ?δεν καταφερα να βρω πολλα βιντεο για διπολικες μηπως εχεις να μου ππροτεινεις καποια διευθυνση ?συγγνωμη σε εχω ζαλισει με τις απανωτες ερωτήσεις μου σ ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μπορείς άνετα να κάνεις τις θεραπείες rf στον λαιμό και στο σώμα και κατα την διάρκεια των θεραπειών laser στον δερματολόγο σου και την ίδια μέρα. Απλά να μην κάνεις στο πρόσωπο. Όχι ότι υπάρχει καμία ρητή απαγόρευση και για αυτό αλλά για να μην κουράσεις και ερεθίσεις υπερβολικά την επιδερμίδα σου. Αν θέλεις δοκίμασε το( δηλ να κάνεις και στο πρόσωπο) ενδιάμεσα στις θεραπείες laser. Αν δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τότε μπορείς να κάνεις αραιά και που και στο πρόσωπο κάποιες θεραπείες rf.
      Μπορείς να κάνεις τις θεραπείες σου και το καλοκαίρι απλά να αποφεύγεις την απ' ευθείας έκθεση στο ήλιο των περιοχών που κάνεις θεραπείες και να απλώνεις 50+ αντηλιακό όταν θα βγαίνεις έξω και τώρα την άνοιξη και πολύ πιο ευλαβικά το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    2. Για το βίντεο οK θα κοιτάξω μόλις μπορέσω

      Διαγραφή

  112. Μαρία καλημέρα..όταν βρείς χρόνο δες αυτες τις συσκευές gia syfijh pros;vpoy ..μήπως είναι καλές και δεν χρειάζεται παραγγελία απο ebay
    καλό σαββατοκυριακο

    http://www.smarthink.gr/hlektroniko-katastima/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%82-rf-leptomeries.html

    https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/gia-tin-gynaika/beauty-at-home/162634-silk'n-facetite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια το πρώτο είναι μόλις 5 watt. Δεν νομίζω να κάνει και πολλά πράγματα...Το δεύτερο, το silk n tight δεν έχω βρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και το θεωρώ πολύ ακριβό για συσκευή χειρός. Μάλλον καλύτερο είναι από το πρώτο και αν δεν μπορείς να πάρεις από το ebay, είναι μία λύση για θεραπείες rf στο πρόσωπο, αλλά μην περιμένεις τίποτα δραματικό και σίγουρα δεν κάνει για σώμα. Αν σκοπεύεις να πάρεις στα χέρια σου τις θεραπείες ομορφιάς σου και αντιγήρανσης πιστεύω πως πραγματικά αξίζει να μπεις στην διαδικασία να εξοικειωθείς με τις αγορές στο ebay για να πιάνουν τα λεφτά σου τόπο με πολύ πιο αξιόλογες συσκευές.

      Διαγραφή
  113. σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρία...απλά σκέφτηκα μην είναι ευκαιρία και την αφήσουμε..ψωνιζω χρόνια απο ebay δεν εχω πρόβλημα..Χρόνια Πολλά για αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλημέρα Μαρία! Σε ευχαριστούμε πολύ για όσες συμβουλές μας δίνεις. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με τα σπυράκια που έχω. Ταλαιπωρουμε πανω από 10 χρόνια. Είμαι 32 χρονών και μια ζωή με θυμάμαι να προσπαθώ να αποκτήσω ένα καθαρό δέρμα. Έχω πάει παντού και έχω δοκιμάσει πολλες διαφορετικές θεραπείες σε δερματολογους αλλά και σε αισθητικους. Εχω κάνει οτι εξετασεις μπορείς να φανταστεις μήπως και βρω την αιτια αλλά ματαια. Ένα χρόνο πριν είχα πάει σε μια αισθητικό η οποία μου έκανε οξέα και καθαρισμούς συνέχεια. Έφυγα καθώς δεν είχα αποτέλεσμα και τώρα είμαι σε μια άλλη η οποία μου ξεκίνησε θεραπεία rf καθώς όπως μου λέει το δέρμα μου είναι πολύ αφυδατωμενο και από κει ξεκινάει το πρόβλημα. Ποια είναι η γνώμη σου; Έχεις κάτι να με συμβουλευσεις; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη πάρε μία συσκευή φωτοθεραπείας, μία συσκευή υψίσυχνων και μανδελικό peel. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το σχετικό μου άρθρο εδώ https://www.spastospiti.gr/2016/01/tools-and-tips-for-acne-treatment.html

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.