Βαθιά Ενυδάτωση με Συσκευή Υπερήχων στο ....σπίτι σας!

Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου συσκευές, την ατομική  συσκευή υπερήχων η οποία προσφέρει  άμεση βαθιά ενυδάτωση και θρέψη  και είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες λιπαρές, μικτές, ξηρές και αφυδατωμένες.

Τύποι συσκευών υπερήχων προσώπου

Κυκλοφορούν σε 2 βασικές μορφές η μία είναι με στρογγυλή κεφαλή μασάζ και η άλλη με σπάτουλα. Η πρώτη είναι πιο κατάλληλη και εύχρηστη για θεραπεία έντονης ενυδάτωσης  κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις σπρώχνοντας βαθιά στο δέρμα το ενυδατικό προϊόν μαζί με τα  θρεπτικά και τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει.



Η συσκευή  σε μορφή σπάτουλας είναι τέλεια  για λιπαρές/ μικτές επιδερμίδες μιας και, ανάλογα με την φορά  κίνησης της σπάτουλας πάνω στην επιδερμίδα, μπορεί είτε να αφαιρεί εις βάθος το σμήγμα και να εξυγιάνει την επιδερμίδα και μετά να την ενυδατώσει.

Λίγα λόγια όμως για την τεχνολογία των υπερήχων...

Πρόκειται για μηχανικές δονήσεις που πάλλονται με  πολλή υψηλή συχνότητα μεγαλύτερη των 17.000 ΜHz ( εξ' ου και ο όρος υπέρηχος) και με την χρήση ειδικών συσκευών μεταδίδονται στον δερματικό ιστό.

Η εφαρμογή των υπερήχων στην επιφάνεια της επιδερμίδας παράγει δύο σημαντικές ενέργειες την μηχανική  και την θερμική οι οποίες συνεργαζόμενες επιφέρουν 4 σημαντικά φαινόμενα:

1)Την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
2)Την διευκόλυνση διείσδυσης δραστικών ουσιών σε υδατοδιαλυτό όμως πάντοτε μέσο όπως ζελέ (ποτέ με σκεύασμα που περιέχει λιπαρά στοιχεία και σε αγνή μορφή χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα.
3)Την βελτίωση της μικρο κυκλοφορίας και 
4)Την αυξημένη διαπερατότητα των δερματικών ιστών.

Ως αποτέλεσμα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες στα ινστιτούτα για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, αντιγήρανση και τόνωση της επιδερμίδας. Η σωστή  χρήση τους όμως είναι πολύ σημαντική γιατί με τα ακατάλληλα προϊόντα την λανθασμένη συχνότητα και χρόνο χρήσης μπορεί να κάνουν ζημία αντί για καλό.

Σημαντικά σημεία για σωστή και ασφαλής χρήση.

1) Για το το πρόσωπο επιλέγουμε συχνότητα από 2 έως και 5MΗz.  Τα 2-3 MΗz είναι τα πιο ασφαλή αλλά και αποτελεσματικά ταυτόχρονα. Τα 5MΗz από την άλλη δρουν πολύ επιφανειακά για να έχουν κάποιο σημαντικό όφελος.

3) Πάντοτε χρησιμοποιούμε ειδικά  προϊόντα μεσοθεραπείας και βιταμίνες, χωρίς ίχνος ελαίων σε μορφή serum ή ζελέ. Πχ το  αγνό ζελέ αλόης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά έχει την τάση μετά από λίγο να στεγνώνει κατά την χρήση και έτσι χρησιμοποιώ ένα μεταλλικό σπρέι σε νερό για να το κάνω ξανά πιο ρευστό.

4) Στην λειτουργία καθαρισμού η σπάτουλα χρειάζεται μόνο ψεκασμό με μεταλλικό νερό. Η καλύτερη ώρα δε είναι μετά από το μπάνιο που οι πόροι είναι ανοικτοί και σπρώχνουμε την σπάτουλα κόντρα στο δέρμα για να βγει το σμήγμα. Μετά εφαρμόζουμε το ενυδατικό serum και το κάνουμε μασάζ για διείσδυση. Δες το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος του άρθρου.

5) Ποτέ δεν αφήνουμε στατική την συσκευή στην επιδερμίδα. Πάντοτε την μετακινούμε με σταθερή ταχύτητα και  με κυκλικές ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί το ζελέ  γύρω στα 5-10 λεπτά.

6) Απολυμαίνουμε με οινόπνευμα την κεφαλή της συσκευής, πλένουμε τα χέρια μας και ότι βάζουμε στο πρόσωπο πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και χωρίς ίχνος μικροβίων.

7) Βάζουμε μια μάσκα φυσική με αγνό άργυλο ή και με την προσθήκη κατάλληλων αιθέριων ελαίων για 10-15 λεπτά για ολοκληρωμένη περιποίηση.

8) Βάζουμε την κρεμούλα μας ημέρας ή νυχτός και αποφεύγουμε να βαφτούμε για το επόμενο τρίωρο εκτός και εάν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ τύπου mineral οπότε μετά από ένα μισάωρο μπορείτε να βαφτείτε χωρίς πρόβλημα.


Προσοχή!
 Μην ξεχνάτε πως σπρώχνετε βαθιά στην επιδερμίδα  σας τα συστατικά του ενίοτε προϊόντος. Εάν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους παραπάνω κανόνες καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε συσκευή τέτοιου τύπου.





Δημοσίευση σχολίου

188 Σχόλια

  1. Σ' ευχαριστουμε Μαρία...το πες και το κανες για τους υπερηχους!!
    Σχετικά με τις σειρά perricone που χρησιμοποιείς και συ, θα μπορούσες να με κατευθύνεις πως να τα παραγγείλω? Δε ξέρω και ποιες κρεμες να επιλέξω. Το δέρμα μου ειναι μικτο και βέβαια χρειαζομαι(λόγω ηλικίας) κάτι ενισχυμένο.

    Να είσαι πάντα καλά!!
    Αρετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το είπα :)
    Τα Perricone τα αγοράζω από το επίσημο Website του Perricone και κατευθείαν στα special offers
    http://www.perriconemd.co.uk/category/best+sellers/top+ten+sellers.do?nType=2΄
    Πολλές φορές εμφανίζει πολύ καλέ προσφορές γνωριμίας. Τώρα δεν είδα καμμιά φοβερή προσφορά. Το σετ "The Best of Perricone" πχ είναι εξαιρετικό και σύσφιξη αλλά το έχω βρει και πιο οικονομικά. Γράψου εάν θέλεις στα newsletter (κάνε δηλ subscribe) για να λαμβάνεις ιδαίτερες προσφορές με πολύ μεγάλη έκπτωση. Εγώ όλα όσα έχω πάρει τα αγόρασα έτσι. Αλλιώς είναι δυστυχώς πολύ ακριβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Μαρία,
    Είμαι 47 χρονών με μικτή, θαμπή και με ανοικτόυς πόρους επιδερμίδα.Ρυτίδες λίγες αλλά τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης είναι ορατά.Θέλω τη βοηθεία σου, ποιές συσκευές να πάρω ( σιγά -σιγά ) από που να ξεκινήσω.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαργαρίτα μου θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα μια συσκευή δερμοαπόξεσης για να φωτίσεις την επιδερμίδα σου να της δώσεις ομοιόμορφη όψη και να λειάνεις σιγά σιγά τις λεπτές ρυτίδες.
    Σαν δεύτερη συσκευή όποτε μπορέσεις σου προτείνω να πάρεις την σπάτουλα για να καθαρίζεις του πόρους από το σμήγμα και για ενυδάτωση σε όλο το πρόσωπο και ιδιαίτερα τις ξηρές περιοχές.
    Για την δερμοαπόξεση διάβασε το άρθρο εδώ
    http://www.e-gynaika.com/2009/04/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μαρία,
    Είμαι η Μαργαρίτα και θέλω πάλι τη βοήθειά σου.
    Έχω παραγγείλει τη σπάτουλα απο το site που αναφέρεις στο άρθρο και δεν ξέρω αν κάνει ενυδάτωση (νομίζω πως όχι).
    Αν είναι έτσι σήμερα που θα παραγγείλω την TIMEPEEL ίσως πρέπει να πάρω και τη FACEMATE για να γλιτώσω κάτι από τα μεταφορικά.
    Επίσης θέλω να μου πεις εκτός από το serum που αναφέρεις για την ενυδάτωση με τη facemate τι θα μπορούσα να πάρω για τις κόρες μου που είναι 20 και 22 (δεν έχουν πρόβλημα ακμής μόνο κανένα σπυράκι που και που).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαργαρίτα μου κανονικά πρέπει να κάνει οι σπάτουλες κάνουν και ενυδάτωση αλλά αυτή πραγματικά δεν το αναφέρει ξεκάθαρα. Θα σου πρότεινα να παριμένεις να δεις τι κάνει και μετά να πάρεις την facemate. Εάν όμως θέλεις να γλυτώσεις τα μεταφορικά και θέλεις βαθιά ενυδάτωση τότε πάρε τη τώρα μαζί με την Timepeel. Είναι πολύ καλή συσκευή ούτως η άλλως. Αφού και εγώ που είμαι ευχαριστημένη με την σπάτουλα που έχω, η οποία κάνει ενυδάτωση, μπαίνω στον πειρασμό να ξαναπαραγγείλω την facemate γιατίείναι πιο αποτελεσματική στην ενυδάτωση από την σπάτουλα.
    Στο κατάστημα Lovelula θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ελαφριές, οργανικές & τελείως φυσικές συνθέσεις για τα κορίτσια σου. Ή μία που έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλή είναι η A'kin White Tea & Aloe Vital Hydration Gel Creme αλλή μία που μου έχει τραβήξει την προσοχήκαι πρέπει να είναι πολύ καλή επίσης είναι και η Kimberly Sayer Ultra Light Organic Facial Moisturiser. Και οι δύο έχουν μάλιστα πάρει και βραβεία ομορφιάς.
    Φιλιά και καλές αγορές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Μαρία, είμαι 24 και αντιμετωπίζω ακόμα μοκρό πρόβλημα ακμής.Η αισθητικός μου μου προτείνει να κάνω ηεραπεία με υπέρηχους.
    Είδα τη συσκευή που προτείνεις στο amazon αλλά επειδή κατά βάση χρησιμοποιώ το ebay για τις αγορές , έχεις να μου προτείνεις κάποια εξίσου καλή συσκευή από εκεί?
    Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα ρίξω μια ματιά και θα βάλω το προσθέσω στο άρθρο. Πάντως η θεραπεία με τους υπέρηχους για την ακμή θέλει τα κατάλληλα προιόντα. Εσύ τι σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις; Δεν σε συμβουλεύω να χρησιμοποιήσεις υπέρηχο σε ακμή μόνη σου γιατί χωρίς ειδικό προιόν και πολύ προσεκτική χρήση μπορεί να κάνεις την κατάσταση χειρότερη.
    Θα σε συμβούλευα να πάρεις τα προιόντα του mario badescu που είναι πολύ καλά για την ακμή και μπορείς να τα βρεις μάλιστα στο ebay. Στην ιστοσελίδα του μπορείς να διαβάσεις και περιγραφές των προιόντων για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Επίσης από συσκευές σου προτείνω εάν έχεις κυστικά μεμονωμένα σπυράκια την συσκευή zeno που είναι καταπληκτική ενώ εάν υποφέρεις από μικρά επιφανειακα σπυράκια μια συσκευή φωτοθεραπείας όπως Baby Quasar που γενικά εκτός από σπυράκια αναζοωγονεί το δέρμα και την όψη του. Δες ένα άρθρο εδώ
    http://beautynews.gr/baby-quasar-phototherapy.
    Νομίζω ότι αυτή είναι πιο ασφαλής και πιο αποτελεσματική οδός για να αντιμετωπίσεις μόνη σου την ακμή. Εάν χρειαστείς κάποιες άλλες διευκρινήσεις είμαι στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου! Κατά λάθος έγραψα εκεί!
    Διάφορες συσκευές καθαρισμού (καμία νομίζω δεν αναφέρει ότι κάνει ενυδάτωση).

    http://www.amazon.co.uk/Rio-FASC-Ultrasonic-Scraper/dp/B0030NL7OC/ref=sr_1_23?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1287130887&sr=1-23 (Δεν λέει χαρακτηριστικά)

    http://www.amazon.co.uk/dp/B002ZPHHVS/ref=asc_df_B002ZPHHVS1079600?smid=AG5DX5T8Z0OVF&tag=dealtimecouk-hpc-mp-delta-21&linkCode=asn&creative=22218&creativeASIN=B002ZPHHVS (κάτι λίγα λέει κι αυτή)

    http://www.made-in-china.com/showroom/yesmedhc/offer-detailYezmDdpFEukZ/Sell-Ultrasonic-Skin-Scrubber-LW006-.html (Δεν λέει τιμή)

    http://www.amazon.com/Ultrasonic-Skin-Scrubber-LCD-Screen/dp/B0037G0KOU (μη διαθέσιμη)
    http://www.tomtop.com/multifunctional-portable-ultrasonic-skin-scrubber-cleaner-massager-lcd.html (είναι η ίδια με τη μη διαθέσιμη παραπάνω??)

    Αν πιστεύεις ότι κάποια είναι καλύτερη από αυτή που προτείνεις εσύ πες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. El πηγα κοίταξα όλες τις συσκευές που μου είπες. Μερικές δεν είχαν περιγραφή και δεν μπορώ να έχω ξερω πόσο αποτελεσματικές είναι. Ξεψάχνισα το amazon.com και κατέληξα σε μερικές που μου φάνηκα αξιόλογες και τις έβαλα σε πλαισιο (widget) στο τέλος του άρθρου πριν το βίντεο. Οι δυο είναι φορητές, φαινονται πολύ καλές και δυνατές,(μοιάζουν αρκετά με την δική μου) οι άλλες δυο συσκευές είναι πιο επαγγελματικές και με πολλές ρυθμίσεις. Αυτές σίγουρα θα προσφέρουν πιο πολλές επιλογές αλλά θα είναι πιο πολύπλοκες στην χρήση τους. Εάν νομίζεις ότι μπορείς να τις "παλέψεις" πάρε αυτές αλλιώς οι συγκεκριμένες portable πιστεύω θα σε καλύψουν μια χαρά. Όποια και να πάρεις πάντως από αυτές θα είναι καλή επιλογή.
    Άντε καλά ψώνια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗ FACEMATE! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ? TO ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. El θα βρεις gel αλόης στα φαρμακεία και σε καταστήματα φυσικής διατροφής & προϊόντων. Εγώ πάντως παρήγγειλα και το iRejuvenate Step 2 Regenerating Skin Serum σε κανονικό μέγεθος μιας και μου άρεσει πολύ το αποτέλεσμα μαζί με τον υπέρηχο(το είχα δοκιμάσει πρώτα σε δειγματάκι). Επίσης ζήτησα από την Ρασέλ να μου φτιάξει ένα με υδατοδιαλυτή βιταμίνη Ε και ελαστίνη. Προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτά τα δύο εναλλάξ.
    Πάντως συνεχίζω, όποτε βρίσκω χρόνο, να ψάχνω για προϊόντα κατάλληλα για υπέρηχο. Εάν ανακαλύψω και κάτι άλλο στο μέλλον πιο δυνατό θα ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρακι συγχαρητηρια για το site σου!Ειμαι 32 ετων και διαβαζοντας το αρθρο σου για τις ατομικες συσκευες ομορφιας ξεσηκωθηκα κι εγω και αρχισα να ψαχνω στο ebay και στο amazon για συσκευες που θα βελτιωσουν την υφη του δερματος μου και που θα με βοηθησουν να..."παγωσω" οσο γινεται το χρονο.
    Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει γιατι δε μπορω να ξερω ποιες ειναι πραγματικα αποτελεσματικες ,ευχρηστες και που δε θα μου κοστισουν μια μικρη περιουσια.
    Ψαχνοντας στο ebay για συσκευες φωτοαναπλασης και σπατουλες επεσα πανω στην Photon Microcurrent Ultrasonic Skin Scrubber Facial Spa που περιεχει και τα δυο.Ειναι ομως αποτελεσματικη και ευχρηστη?(μην κανω και καμια ζημια!)ή θα ηταν καλυτερα να παρω μια portable οπως την 7Colors photon led skin rejuvenation ion microcurrent (εχει χρωμα γκρι-γαλαζιο και περνας την παλαμη σου σε ενα λουρακι).Διαβασα πως προτεινεις την Baby quasar,αλλα μου φαινεται καπως ακριβη.(Οι παραπανω συσκευες εχουν 7 χρωματα)
    Αν δε μου συνιστας να παρω την πρωτη συσκευη η Ultrasonic Skin Scrubber Beauty Device που προτεινεις στο αρθρο ειναι καλη?
    Τελος τι γνωμη εχεις για τη συσκευη δερμοαποξεσης Princess Derma?
    χιλια συγγνωμη που σε ζαλισα και χιλια ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωνσταντίνα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Συνήθως είμαι επιφυλακτική για τις συσκευές αυτές που έχουν πολλές λειτουργίες μαζί και είναι ιδιαίτερα φτηνές. Προτιμώ να βρίσκω την κάθε τεχνολογία σε ξεχωριστή συσκευή και να δίνω έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει. Δεν τις απορρίπτω αλλά θέλει προσοχή μην την πατήσεις με κάτι που φαίνεται μεν εντυπωσιακό αλλά δεν έχει την ισχύ που πρέπει για να είναι αποτελεσματική η κάθε θεραπεία.
    Κάνε λίγο υπομονή γιατι θα πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μπορέσω να δω και να αξιολογήσω τις συσκευές που αναφέρεις. Θα προπαθήσω να τις ρίξω μια ματιά σήμερα το βράδυ ή αύριο κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωνσταντίνα μου sorry αλλά πραγματικά έχω τόσο πιεσμένο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες που δεν βρήκα τον χρόνο που χρειάζεται για να αξιολογήσω προσεκτικά τις συσκευές. Έριξα μια γρήγορη ματιά αλλά δεν έχω ξαναδεί τις συγκεκριμένες και πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να βγάλω κάποια άκρη. Θα φροντίσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρώ λίγο χρόνο και να τα κοιτάξω καλύτερα. Λίγη υπομονή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κωνσταντίνα μόλις τις κοίταξα όλες όσες μο ανέφερες.
    1) Για την Photon Microcurrent Ultrasonic Skin Scrubber Facial Spa όσον αφορά την λειτουργία του scrubber πιστεύω ότι θα σε καλύψει. Για την λειτουργία photon δεν μπορώ να έχω άποψη. Δεν αναφέρει καθόλου πόσα joules εκπέμει που δείχνει πόσο χρόνο χρειάζεται για να έχεις κάποιο ουσιαστικό ώφελος. Οπότε εκεί είμαι λίγο επιφυλακτική. Γενικά όμως δείχνει για τα λεφτά της αρκετά καλή συσκευή.
    2) Την 7Colors photon led skin rejuvenation ion microcurrent ξέχασέ την....
    3)Η Princess Derma φαίνεται πολύ καλή συσκευή δερμοαπόξεσης. Compact και καλοφτιαγμένη. Σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
    Καλό shopping :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να' σαι καλά Κωνσταντίνα μου :)
    Χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω και θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μας, όποτε μπορέσεις αργότερα, την εμπειρία σου και τις εντυπώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα από την χρήση των συσκευών που θα αγοράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου! Παρέλαβα το Facemate και δυστυχώς άναψε και έσβησε και ο μετασχηματιστής μύρισε καμένο πλαστικό! Δεν ξέρω τι έγινε (ίσως ένας προσαρμογέας - αντάπτορας που χρησιμοποίησα?), το θέμα είναι αν έπαθε ζημιά η συσκευή! θα στείλω σε αυτούς email αλλά δεν είμαι σίγουρη για το τι θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωχ πως την πάτησες έτσι.... Μάλλον όπως είπες, χρησιμοποίησες λάθος μετασχηματιστή. Πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάμε τα Volt που μπορεί να δεχτεί η κάθε συσκευή. Εάν ο μετασχηματιστής δίνει στο output περισσότερα Volt από αυτά που δέχεται η συσκευή είναι ακατάλληλος. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα βέβαια να σου κάηκε ο μετασχηματιστής και όχι η συσκευή οπότε κοιτα να πάρεις έναν νέο συμβατό μετασχηματιστή αυτήν την φορά και να δοκιμάσεις μήπως δουλέψει. Αλλιώς (το πιο πιθανό)κοίτα μήπως μπορείς να κάνεις κάτι με τους πωλητές πχ να σου στείλουν κάποια άλλη με χαμηλότερη τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά κάηκε η μηχανή! Ο πωλητής είπε ότι έπρεπε να υπάρχει ένα γράμμα μέσα στο κουτί που να λέει ότι χρειάζεται μετασχηματιστή, εγώ δεν το βρίσκω και είπαν να το στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Σκέφτομαι να τους πω να μου στείλουν νέο μηχάνημα! Θα ρωτήσω τα ΕΛΤΑ αλλά μήπως γνωρίζεις περίπου τα μεταφορικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελ δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από 15 ευρώ. Ρωτα στα elta και σαφέστατα στείλτο πίσω για να σου το αντικαταστήσουν. Από που το αγόρασες; Είναι πολύ υπεύθυνη η στάση τους και μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετά την αποτρίχωση με κερί χρησιμοποιουν οι αισθητικοί κρέμα επιβράδυνσης τριχοφυίας και συσκευή υπερήχων.Οι παραπάνω συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι?Αυτά τα επιβραδυντικά που σταδιακά μειώνουν την τριχοφυια τι ειναι?Είμαι 23 πήγα σε μια αισθητικό τελευταια κ μουπε πρότεινε μια σειρά απο κρέμες academy .Εγω χρησιμοποιω drhauschka, μασκα ματιων clarins,κατι αμπουλες κολλαγονου της y.rose.Μου ειπε δεν ειναι αρκετά κ να δοκιμασω κ τα academy μαζι.Ειναι απαραίτητα αυτα τα academy και αποτελεσματικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βανέσσα οι συσκευές υπερήχων συνδυάζονται πάντοτε με ειδικά ζελέ και όχι κρέμες. Τα επιβραδυντικά έχουν συστατικά που καθυστερούν την επανεμφάνιση της τρίχας αλλά εκτός και εάν είναι σε μορφή ζελέ ειδικά για υπέρηχους δεν νομίζω πως ο συνδυασμός προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή επάλειψη της κρέμας με το χέρι. Για της αμπούλες της yellow rose δεν έχω καθόλου καλή άποψη. Είναι γεμάτες με επικίνδυνα πρόσθετα και κάθε άλλο κατάλληλα για υπέρηχο.
    Μιλάω μάλιστα εκ πείρας γιατί κάποια στιγμή τις παρρήγειλα και τις δοκίμασα με υπέρηχο αν και είχα δει τα συστατικά (τι σκεφτόμουν.... )
    και το δέρμα μου αντέδρασε πολύ άσχημα.
    Του Dr Hauschka τα προιόντα είναι φυσικά καλλυντικά και με καλές κριτικές. Τα academy δεν τα γνωρίζω. Πάντως θα σε συμβούλευα να μην φορτώνεις το πρόσωπό σου με τόσα καλλυντικά και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία.. Μου φαίνεται αδιανόητο πως η αισθητικός πρότεινε αμπούλες κολλαγόνου σε μια 23χρονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου Μαρία,
    Είμαι μια αναγνώστρια σου από την Κύπρο και διαβάζω πάντα με πολύ ενδιαφέρον τα θέματα σου. Με έχεις ξεσηκώσει και μένα να πάρω μια συσκευή περιποίησης προσώπου, αλλά χρειάζομαι την καθοδήγηση σου. Είμαι 30 ετών και έχω λιπαρό δέρμα. Αν είναι δυνατόν να με συμβουλεύεις ποια συσκευή να παραγγείλω από το ebay της Αγγλίας.
    Σ’ ευχαριστώ πολύ,
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελένη μου επειδή έχεις λιπαρή επιδερμίδα και χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάτι για να καθαρίζεις το σμήγμα θα σου πρότεινα να πάρεις scrubber, την pallazia ή την Ezzi-Peel. Είναι και οι δύο πολύ καλές ποιοτικά. Βέβαια μετά τον καθαρισμό μπορείς να κάνεις και ενυδάτωση με την ίδια συσκευή χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο προιόν όπως προτείνω στο άρθρο.
    Καλά ψώνια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρία μου,
    και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Μαρία και καλή χρονιά.
    Παρέλαβα επιτέλους την FACEMATE αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί. Όταν κάνω ενυδάτωση το κόκκινο φως πρέπει να ανάβει; Ο μεγάλος δίσκος γιατί δεν λειτουργεί; Εκτός από τον ήχο που κάνει δεν κατάλαβα κάτι άλλο στο προσωπό μου. Επίσης το
    το Forest Secrets iRejuvenate Step 2 Regenerating Skin Serum που χρησιμοποίησα στέγνωσε αμέσως και χρειάστηκε να ξαναβάλω.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαργαρίτα μου διάβασες τις οδηγίες χρήσης; Η συσκευή έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Το κόκκινο φως είναι μια από τις λειτουργίες της facemate (φωτοθεραπείας για την ακρίβεια)και δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό όταν κάνεις υπέρηχο.
    Για τον υπέρηχο σε λειτουργία είναι μόνο ο μικρός δίσκος (εάν ρίξεις σταγόνες νερού επάνω του θα τις δεις να πάλλονται σαν να βράζουν) ο μεγάλος μαζί με τον μικρό είναι για την λειτουργία microcurrent όπου πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία στρατηγικά πάνω στο πρόσωπο για σύσφιξη - άλλο κεφάλαιο αυτό.
    Σε αυτήν την λειτουργία πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα κοσμήματα να πιάσεις την συσκευή από τα δύο μεταλλικά ακρα στα πλαινά της συσκευής. Το ίδιο ισχύει και για την λειτουργία ιονισμού + και -.
    Προς το παρόν διάλεξε και ασχολήσου μόνο με τον υπέρηχο. Για το πρόσωπο διάλεξε την ρύθμιση 3MHz (ποτέ 1MHz στο πρόσωπο εκτός και ένα θέλει κάποιος να αδυνατήσει το λίπος σε διπλοσάγωνο) και στη ένταση 8
    Το serum στεγνώνει αμέσως γιατί το σπρώχνει αμέως βαθιά στην επιδερμίδα και γι' συτό πρέπει να ξαναβάλεις. Εάν θέλεις χρησιμοποίησε και αγνό ζελέ αλόης που θα βρεις σε όλα τα φαρμακεία για να συνεχίσεις την θεραπεία για μερικά λεπτά ακόμη χωρίς να ξαναβάλεις serum. Και αυτό όμως στεγνώνει μετά από λίγο. Εγώ πάντοτε χρησιμοποιώ έτην απαραίτητη υγρασία.
    Μην αγχώνεσαι η συσκευή είναι εξαιρετική αλλά επειδή έχει πολλές λειτουργίες παίρνει λίγο χρόνο η εξοικείωσή της. Μόλις της πάρεις τον αέρα θα την δουλεύιες με κλειστά μάτια.

    Νομίζω πως θα σε διευκολύνει πολύ το εξής καθώς σου έγραφα μου ήρθε μια ιδέα. Πήγα και βρήκα μια σελίδα με αρκετά αναλύτικά τις οδηγίες αλλά στα αγγλικά εδώ http://www.ib3health.com/products/UltrasonicBeauty/FacemateES330.asp
    Εάν σε δυσκολεύει η γλώσσα πήγαινε στην λειτουργία μετάφρασης της google εδώ
    http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#en|el|
    και βάλε στο πλαίσιο την διεύθυνση της σελίδας με τις οδηγίες της facemate και θα έχεις μια πολύ καλή μετάφραση των οδηγιών.
    Ελπίζω αυτό να σε βοηθήσει προς το παρόν να ξεκινήσεις. Είμαι στην διάθεσή σου όμως για όποια άλλη διευκρίνηση χρειαστείς μέχρι να εξοικειωθείς ολοκληρωτικά με την χρήση της συσκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρια καλημερα
    Ειμαι 32 χρ. και εμαθα ποοολλα πραγματα που δεν ηξερα, διαβαζοντας σε εδω.
    Μια ερωτηση : Βλεπω οτι εισαι θετικη και οτι χρησιμοποιεις τα ατομικα ''μηχανηματα ομορφιας''.
    Μου χει κανει εντυπωση το Baby quasar κ λεω να το παρω, απλα δεν ειμαι σιγουρη το ποσο safe και ποσο αξιοπιστο ειναι να χρησιμοποιουμε τετοια μηχανηματα μονες μας...Για χρηση τετοιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γειά σου Κάλια!
    Η τεχνολογία της φωτοθεραπείας Θεωρείται ήπια και πολύ ασφαλής. Έχει αντεδείξεις σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις. Εγώ την θεωρώ πολύ ασφαλή και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μια παρόμοια συσκευή το Palmlaser. Αν και και δεν δίνει άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα και την όψη της επιδερμίδας. Αν κάποια στιγμή μου χαλάσει θα πάρω οπωσδήποτε πάλι ή το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαρία συγχαρητήρια και από μένα για το site σου! Πολύ χρήσιμο!! Είπα να αγοράσω την FACEMATE και άρχισα το ψάξιμο. Στο ebay υπάρχει 1 αλλά είναι σχεδόν 230ε, στο amazon την βρήκα πιο φθηνή αλλά δεν γράφει αν έχει εγγύηση. Είμαι βέβαια κάπως άσχετη με αγορές από το διαδίκτυο συν το ότι σχεδόν δεν μιλάω αγγλικά = δηλαδή χάλια συνδυασμός και χρειάζομαι την βοήθεια σου. Μπορείς μήπως να ρίξεις μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ζωή από το amazon την πήρα και εγώ. Ακριβώς την ίδια! :)
    Καλά είναι όμως για την πληρωμή, αφού δεν ξέρεις Αγγλικά, να έχεις κάποιο άτομο μαζί σου την ώρα που θα το παραγγείλεις να σε βοηθήσει να συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία αποστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είδα σήμερα μία προσφορά στη groupon σε έναν δερματολόγο με σπάτουλα υπερήχων για καθαρισμό προσώπου,peeling μικροκρυστάλλων και ελαφρύ χημικό peeling μαζί.Μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν θεραπεία και ψάχνωντας στο internet πληροφορίες έπεσα πάνω σου!
    Η σπάτουλα υπερήχων μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τα μαύρα στήγματα??Μου φαίνεται απίθανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η σπάτουλα αφαιρεί το σμήγμα από του πόρους όχι τα μαύρα στίγματα. Είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημερα. Ειμαι μια μητερα 42 χρονων, με δυο αγορια, απαιτητικη 12ωρη εργασια και συζυγο... Μετα από πολυ καιρο που εγκατελειψα τον εαυτο μου και τιμωρηθηκα γι' αυτο με την υγεια μου, αποφασισα να παρω στροφη 180 μοιρων και ν΄ασχοληθω πια με μενα. Ευτυχως, τα καλα γονιδια που κληρονομησα κρατουν την παραμελημενη επιδερμιδα μου σε καλο ακομα σταδιο, αλλα για ποσο ακομα? Διαβασα με διψα ολα σχεδον τα αρθρα σου, και σε συγχαιρω για την επιμονη και την αφοσιωση σου στην αγαπη για τη γυναικα. Ειμαι ετοιμη να κανω ο,τι αγορα χρειαστει και περιμενω με αγωνια τις προτασεις σου. Δεν εχω κανει παρα 2-3 φορες καθαρισμο, κρεμα φοραω οποτε το θυμαμαι, και το δερμα μου ειναι μικτο. Τι προτεινεις? Ξεκινα δυναμικα! Προσδοκω σε λαμπρα αποτελεσματα!
    ΥΓ. Αρχιζουν να μου τη δινουν οι ρινοπαρειακες γραμμες και ηθελα να τις γεμισω με υαλουρονικο
    ΥΓ2. Ποσο ασφαλεις ειναι οι ραδιοσυχνοτητες? Σκεφτομαι το thermage αλλα δεν εχω βρει επιστημονικο τοπο που να δηλωνει με ασφαλεια οτι δεν θα εχεις παρατραγουδα στο μελλον. Καλυτερα με ρυτιδες, παρα παιδια ορφανα!
    Χιλια ευχαριστω, συγγνωμη για την πολυλογια
    Μαριλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρία, σ ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Παρήγγειλα την Facemate και είμαι σε αναμονή....
    Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ζωή περιμένω εντυπώσεις.
    Δες λίγο και το τελευταίο άρθρο μου που κάνω αναφορά στο ενυδατικό ζελέ της Remy Laure το HYDRAVIVE Gel. Είναι τέλειο με την facemate. Στο πρόσωπο μην ξεχνάς πάντα στην ρύθμιση 3MΗz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαριλύ γειά σου!
    Καταλαβαίνω απόλυτα την θέση σου και πόσο μπορεί να μας συνεπάρουν οι καθημερινές υποχρεώσεις και να παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Είναι πολύ θετικό το ότι συνειδητοποίησες έγκαιρα ότι για να μπορούμε να προσφέρουμε στα άτομα που αγαπάμε πρέπει, κατα κύριο λόγο να προσέχουμε την υγεία μας και για να αισθανόμαστε καλά ως γυναίκες και την εμφάνισή μας, γιατί όχι :)
    Στο θέμα μας λοιπόν... Πρώτα απ΄όλα να σου πω να αποφύγεις οπωσδήποτε το thermage. Δεν το εμπιστεύομαι καθόλου ιδίως στο πρόσωπο. Έχω ακούσει πολύ αρνητικές εμπειρίες και δεν θα ήθελα να ήμουν με τίποτα στην θέση αυτών των γυναικών. Υπάρχουν τόσα άλλα που μπορείς να κάνεις και με απόλυτη ασφάλεια. Το υαλουρονικό πχ έχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και είναι απόλυτα ασφαλές. Οπότε σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τις ρινοπαρειακές. Επίσης ρώτα τον πλαστικό και για μεσοθεραπεία προσώπου. Δίνει φρεσκάδα και ενυδάτωση σε όλο το πρόσωπο.
    Για ατομικές συσκευές υπάρχουν πολλές επιλογές..
    Θα σου προτείνω μερικές αλλά εξαρτάται από την οικονομική σου δυνατότητα εάν μπορείς να τις αγοράσεις όλες μαζί αλλά και από τον χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για να ακολουθείς το πρόγραμμα.
    Πρώτα απ΄όλα θα σου πρότεινα να πάρεις την συσκευή δερμοαπόξεσης για να δώσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη και να βοηθήσεις την διαδικασία ανανέωσης. Επίσης το dermaroller είναι πολύ καλό για την ενεργοποίηση του κολλαγόνου και σύσφιξη. Το facemate για βαθιά ενυδάτωση, είναι ακόμη μία συσκευή που θεωρώ προσωπικά τουλάχιστον, αναντικατάστατη. Όλες οι παραπάνω δρουν συνεργιστικά για να βελτιωθεί κατα πολύ η επιδερμίδα και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο θεραπείας.
    Τέλος χρήσιμη και πολύ καλή συσκευή είναι και μια συσκευή φωτοθεραπείας όπως η baby quasar αλλά τα αποτελέσματά της είναι σταδιακά, όχι άμεσα εμφανή (αν και εγώ μπορώ να δω και άμεσα να μου δίνει πιο ξεκούραστη όψη) αλλά το βασικό της μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεται συστηματική και αρκετή ώρα χρήσης κάθε φορά (γύρω στο μισάωρο τρεις φορές την εβδομάδα).
    Αυτά Μαριλύ μου έχω να σου προτείνω σε γενικές γραμμές. Εάν χρειαστείς κάποια διευκρίνηση για κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τις συσκευές γράψε μου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου πήρα τη Facemate που μου αλλάξανε οι Αμερικάνοι! Θα σου πω και ποια εταιρεία είναι, τώρα δεν τη θυμάμαι κα δεν την έχω πρόχειρη! Πρώτη φορά σήμερα τη χρησιμοποίησα με ζελέ αλόης
    Εξήγησέ μου σε παρακαλώ αν θες (θα κοιτάξω και τις οδηγίες που πρότεινες παραπάνω) πως χρησιμοποιείται: λειτουργία microcurrent για σύσφιξη (με ενδιαφέρει αρκετά) και λειτουργία ιονισμού + και -. A! και δεν καταλαβαίνω το τεστ υγρασίας

    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σου El Που χάθηκες :)
    Κάνε μου μια χάρη pleeeease κοίτα λίγο πρώτα τις οδηγίες εδώ http://www.ib3health.com/products/UltrasonicBeauty/FacemateES330.asp και κάνε μετάφραση στα ελληνικά μήπως βγάλεις άκρη, γιατί για να εξηγήσω τα παραπάνω θα χρειαστώ πολύ ώρα και τις τελευταίες μέρες είμαι πραγματικά στην τσίτα μιας και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο απατώντας σε καταιγίδα ερωτήσεων... Θα με χωρίσει ο άντρας μου :))
    Για το microcurrent δες σχετικές πληροφορίες από μια άλλη συσκευή αυτής της τεχνολογίας εδώ http://www.telemarketing.gr/files/instructions/60second.pdf
    Πάρε και το Hydravive gel δες το άρθρο εδώ http://www.e-gynaika.com/2011/01/blog-post.html
    Εγώ το πήρα ήδη και περιμένω με αγωνία να μου έρθει η νεα μου Facemate. Είναι φοβερός συνδυασμός.
    Αλήθεια με την timepeel και την stop age πως τα πας; Άν μπορεί άσε μου τις εντυπώσεις σου για να μαθαίνω και τις δικές σας εμπειρίες. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ευχαριστώ!
    Η εταιρεία της Facemate είναι η Balkowitsch Enterprises, INC.

    Με την Stop Age δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη (παρότι αφήνει το πρόσωπό μου βελούδινο στην αφή), γιατί, νομίζω το έχω ξαναπεί, είχα βάλει σημάδι μήπως δω κάποια βελτίωση και δεν έχω δει. Τώρα με το κρύο να τη χρησιμοποιώ? Αργεί περισσότερο η διαδικασία και δεν ξέρω αν κάνει να βγαίνω έξω (από ζέστη σε κρύο)

    Και με τη μηχανή δερμοαπόξεσης δεν έχω δει θεαματικά αποτελέσματα (αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα) αλλά ήθελα περισσότερη λείανση. Να φανταστείς την έκανα 2 φορές την εβδομάδα! Τώρα έχω 2 εβδομάδες να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι τις 2 πρώτες μέρες είναι φωτεινότερο το πρόσωπό μου!

    Θα δούμε και την ενυδάτωσης γιατί σίγουρα χρειάζομαι ενυδάτωση, αλλά θα ήθελα και τις άλλες λειτουργίες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δυστυχώς κανένα δεν με βοηθάει γιατί δεν λέει πως να χρησιμοποιήσω τη συσκευή όσον αφορά τις λειτουργίες της Facemate (φωτοθεραπεία,microcurrent,ιονισμού, τεστ υγρασίας). Όταν βρεις χρόνο θα ήθελα να γράψεις οδηγίες χρήσης της μηχανής για τις άλλες λειτουργίες της!
    Και κάθε πότε να τη χρησιμοποιώ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ελ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την stop age με την εναλλαγή θερμότητας. Για την δερμοαπόξεση θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είχες δυσχρωμίες ή βαθουλώματα. Στις δυσχρωμίες είναι πολύ αποτελεσματική αλλά στα βαθουλώματα η αλήθεια έιναι πως δεν έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρέπει να στο έχω πει και παλαιότερα αλλά θέλει οπωσδήποτε πέρασμα το πρόσωπο με καθαρό αλκοόλ για να είναι πιο αποτελεσματική η διαδικασία απολέπισης. Εάν προσωπικά δεν το κάνω αυτό πρώτα, το σμήγμα δεν επιτρέπει την αποκόλληση των νεκρών κυττάρων και δεν βλέπω σχεδόν τίποτα στο φίλτρο. Κανονικά πρέπει μετά την θεραπεία να βλέπεις στο φιλτρακι πολλά λευκά επιδερμικά κύταρρα κάτι σαν νιφάδες πιτυρίδας.
    Θα σου γράψω προς το παρόν τις βασικές οδηγίες για την facemate και εάν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση γράψε μου πάλι.

    Για τον υπέρηχο χρησιμοποίησε το μικρό δίσκο με ένα ενυδατικό ζελέ στην ένταση 8 στα 3ΜΗΖ για 5-10 λεπτά το πολύ, σε όλο το πρόσωπο με συνεχή κυκλική κίνηση. Για την φωτοθεραπεία νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς... πολύ λίγα leds( τα κόκκινα φωτάκια δεξια και αριστερά της συσκευής) για να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Δοκίμασε το βέβαια εάν θέλεις μαζί με τον υπέρηχο μήπως και δεις πιο καλό αποτέλεσμα αλλά χλωμό το βλέπω...

    Για το microccurrent πρέπει και οι δύο κεφαλές να είναι σε επαφή με το δέρμα και ταυτόχρονα να πιάνεις με το χέρι σου τα δύο μεταλλικά πλαινά για να δημιουργείτε κύκλωμα. Αφαίρεσε όλα τα κοσμήματα από πάνω σου όταν κάνεις την θεραπεία με Microcurrent. Βάλε πάλε ένα ενυδατικό ζελέ και τοποθέτησέ το στα σημεία του προσώπου που δείχνει το έγγραφο που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλια από την άλλη συσκευή.

    Για το + και - πρέπει να έχεις ιονισμένα προιόντα συνήθως αμπούλες με + και - επίσης. Αυτό είναι κομμάτι δύσκολο γιατί τα διαθέτουν μόνο σε επαγγελματίες. Έχω βρει μερικές φορές στο ebay κάποια αλλά τίποτα εξαιρετικό που να με ενθουσιάσει. θα ήθελα πολύ να βρώ αξιόλογα ιονισμένα προιόντα και το ψάχνω πότε πότε ακόμα αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει ακόμα τίποτα ιδαίτερο :( Οπότε βολεύομαι κυρίως με την λειτουργία του υπέρηχου.
    Για το τεστ ενυδάτωσης δεν θυμάμαι ακριβώς πως γίνεται αλλά νομίζω πως αυτόματα δείχνει το επίπεδο υγρασίας στο πρόσωπο όταν ενεργοποιείς την λειτουργία. Όταν θα παραλάβω την δική μου συσκευή θα το κοιτάξω πάλι και θα σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.
    Ελπίζω να σε βοηθήσουν αυτά για να ξεκινήσεις και όπως είπα εάν ξέχασα να σου πω κάτι που σε προβληματίζει σχετικά με κάποια λειτουργία γράψε μου πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ CAVITATION,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ? ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΦΤΙΝΟ ΣΤΑ 260 ΕΥΡΩ.Κ ΤΙ ΖΕΛΕ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ? ΒΑΣΗΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΚΙΛΙΑ ΜΟΥ..ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΕΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ευα στείλε μου το link της συσκευής. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη χωρίς να την δω πρώτα. Γενικά όμως μια συσκευή με τεχνολογία cavitation πρέπει να είναι αρκετά δυνατή για να κάνει αξιόλογη λιποδιάλυση στο σώμα και με 260 ευρώ χλωμό το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΒΑ.ΤΟ ΜΗXΑΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ>2in1 ULTRASONIC LIPOSUCTION CAVITATION SLIMMING 6 ΣΤΟ ebay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόνο δεν μου είπες κάθε πότε να χρησιμοποιώ την Facemate και αν μπορώ την επόμενη από την Stop Age ή τη δερμοαπόξεση!

    Μετά τη δερμοαπόξεση το φίλτρο έχει κάτι σαν σκόνη μαζί με νιφάδες, (πως μαζεύεται σε γωνιές του πατώματος?). Βάζω αλκοόλ και όταν έχει ζέστη αποφεύγω να κάνω γιατί γρήγορα επαναλιπαίνεται (δικιά μου λέξη?!) το δέρμα και λερώνονται οι κεφαλές και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιώ κατά τη διαδικασία ξανά αλκοόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εύα μου τι να σου πω μου φαίνεται αρκετά καλή σαν συσκευή τελικά με ISO CE κατάλληλες ρυθμίσεις και με τιμή 250 ευρώ με τα μεταφορικά (η τιμή στο ebay φαίνεται σε δολλάρια με την ισιτιμία σε ευρώ είναι πολύ λιγότερα. Εγώ στην θέση σου θα την δοκίμαζα. Πάντως να ξέρεις πως είναι αρκετά μεγάλη συσκευή γύρω στα 10 κιλά και θα χρειστείς να διαβάσεις προσεκτικά το manual που είναι γραμμένο στα αγγλικά. Επίσης όταν έρχονται τόσο μεγάλες συσκευές από χώρες εκτός ευρωπαικής ένωσης υπάρχει η πιθανότητα να πληρώσεις δασμούς στο τελωνείο. Εγώ άλλες φορές την έχω γλυτώσει και μερικές (ελάχιστες ευτυχώς) όχι. Αλλά όταν θέλω να πάρω κάτι δεν με σταματά ...τίποτα :)
    Για να κάνεις επίσης αγορά από το ebay πρέπει να έχεις λογαρισμό να κάνεις εγγραφή δηλαδή (γίνεται άμεσα) και να έχεις και λογαριασμό paypal που παίρνει μερικές μέρες. Ίσως να τα γνωρίζεις ήδη αυτά βέβαια απλά σου τα λέω για να μην πας να κάνεις την αγορά χωρίς να είσαι προετοιμασμένη για όλα αυτές τις λεπτομέρειες αλλά και απαραίτητες προυποθέσεις..
    Στην διάθεσή σου εάν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. El τους καλοκαιρινούς μήνες καλά είναι να μην κάνουμε δερμοαπόξεση ούτως η άλλως ή έστω πολύ λίγο και με πολύ προφύλαξη αποφεύγοντας την δυνατή ηλιοφανεια και μεγάλο spf. Μην χρησιμοποιείς κάθε μέρα συσκευή. Άσε το πρόσωπό σου να ξεκουράζεται.
    Η δερμοαπόξεση κάθε δυο με τρεις εβδομάδες τώρα πια είναι υπέραρκετό. Εγώ κάνω μία φορά πλέον κάθε 5-6 εβδομάδες για συντήρηση. Την κεφαλή όταν λερώνεται μπορείς να την καθαρίσεις λίγο με οινοπνευμα και μια σκληρή βουρτσα και να συνεχίσεις.

    Την Facemate 1-3 φορές ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και την stop age επίσης.
    Προτίμησε να δίνεις έμφαση εναλλάξ πότε στην face mate πότε στην stop age και σύνολο να μην ξεπερνάς τις τρεις θεραπείες την εβδομάδα. Επίσης κατα διαστήματα άσε την επιδερμίδα σου για κανα δυο εβδομάδες να ξεκουράζεται εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σε ευχαριστώ!

    Μια τελευταία ερώτηση: δοκίμασα τη facemate όσον αφορά τη λειτουργία microccurrent! Νιώθεις κάτι? Εγώ δεν καταλάβαινα κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν μπορώ να θυμηθώ El. Νομίζω όμως πως όχι. ¨οταν θα παραλάβω την δική μου θα την δοκιμάσω πάλι και θα σου πω. Πάντως πρέπει να την τοποθετείς στα σωστά σημεία για να νιώσεις κάτι και πάλι είναι μια απειροελάχιστη αίσθηση σύσπασης. Αυτό το ξέρω από άλλη συσκευή. Προσωπικά όμως το microcurrent νομίζω πως έχει αποτέλεσμα εάν υπάρχει χαλάρωση των μυών. Σε μένα δεν έχω δει κάποια μυική χαλάρωση στο πρόσωπό μου και δεν μπορώ να ξέρω αν κάνει κάποια διαφορά.
    Περίμενε να την τεστάρω όταν την πάρω και θα σε ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπερα εχω κανει thermage face και thermgage eyes lips nose και εχω κανει μετα απο 15 μερες retus επισς εχω κανει 2 fraxel και σιγουρα θα κανω αλλο ενα-δυο.....τι επιπλοκες μπορει να εχω.....?διαβασα ενα σχολειο σου να αποφευγουμε το thermage .. ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μαρία καλησπέρα!
    Διάβασα πρόσφατα τα άρθρα που έχεις γράψει και πραγματικά πρέπει να σου πω συγχαρητήρια για τις πληροφορίες που μας δίνεις. Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: η ηλικία μου είναι 36 ετών και το δέρμα μου είναι λιπαρό χωρίς σπυράκια με λίγες λεπτές γραμμές. Σκέφτομαι να παραγγείλω μια συσκευή για δερμοαποξεση μου προτείνεις την diamond microdermabraston peeling 108 η την timepeel? Πρόσφατα έκανα μια θεραπεία με οξέα φρούτων αυτές οι συσκευές έχουν παρόμοια αποτελέσματα αν τις χρησιμοποιεί κανείς τακτικά? Επίσης θα παραγγείλω τη facemate για ενυδάτωση. Κατά τη γνώμη σου χρειάζεται να παραγγείλω και την utrasound σπατουλα η καλυπτομαι με τη δερμοαποξεση? Δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι οι διαφορες...! Ευχαριστω Τανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γεια σου Μαρία, διάβασα σε ένα σχο΄λιο σου που έλεγες για κάποιες συγκεκριμένες μικροσυσκευές να μην χρησιμοποιηθούν σε αδύνατο πρόσωπο. Γιατί; Μήπως αδυνατίζουν; Σκέφτομαι να πάρω κάποια μικροσυσκευή για ενυδάτωση, λιπαρότητα-μαυράκια και για δυσχρωμίες. Έχω πολύ πολύ αδύνατο π΄ροσωπο όμως και δε θέλω να αδυνατίσω άλλο. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιες πρέπει να αποφύγω;Σ ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τάνια πράγματι μπορεί κάποιος να μπερδευτεί για το ποια συσκευή του ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει λοιπόν να βρώ τον χρόνο να γράψω κάτι σχετικό που να δίνω κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες για επιλογή συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.
    Προς το παρόν θα σε συμβούλευα να πάρεις καλύτερα την Timepeel είναι πολύ αποτελεσματική και ταυτόχρονα απλή στην χρήση. Η συσκευή δερμοαπόξεσης δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τα οξέα φρούτων χωρίς τις πιθανές παρενέργειες ευαισθησίας που προκαλούν τα οξέα. Η προσωπική μου εμπειρία με τα οξέα δεν είναι καθόλου καλή. Είχα κάνει παλιότερα και σε ινστιτούτο και τα είχα δοκιμάσει σε μια σειρά για το σπίτι, μου δημιουργούσαν ερεθισμούς κοκκινίλες και τάση για σπυράκια. Τα ίδια παράπονα έχω ακούσει και από άλλες γυναίκες. Δεν τα συμπαθώ καθόλου....

    Η σπάτουλα είναι καλή εάν έχεις λιπαρό δέρμα και θέλεις να καθαρίζεις το σμήγμα. Ειναι καλή για εξυγείανση της επιδερμίδας αλλά δεν αφαιρεί τα επιφανειακά κύτταρα και τα σημάδια δυσχρωμίας όπως η Timeepeel. Η Facemate από την άλλη είναι καθαρά για ενυδάτωση. Όλα βοηθούν σε διαφορετικό τομέα. Επειδή όπως καταλαβαίνω δεν μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί θα σου πρότεινα σε πρώτη φαση να πάρεις την Timepeel και την Facemate και αργότερα εάν θέλεις συμπληρώνεις με μια σπάτουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μαριάννα μου η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων δεν συνιστάται για αδύνατα πρόσωπα όπως επίσης και ο υπέρηχος σε συχνότητα 1ΜΗΖ. Η timepeel, όπως μου περιγράφεις την επιδερμίδα σου, φαίνεται να είναι ιδανική για σένα και δεν παρουσιάζει απολύτως καμμιά αντένδειξη. Για λιπαρότητα και αφαίρεση σμήγματος να πάρεις και μια σπάτουλα με την οποία μπορείς να κάνεις όμως και ενυδάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαρία σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Διευκρίνισε μου αν μπορείς το εξής : αν πάρω και τις 3 συσκευές θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ την ίδια μέρα και με ποια συχνότητα? Αν θέλω να βάλω μια μάσκα προσώπου θα πρέπει να το κάνω μετά τη χρήση της σπάτουλας και πριν τη facemate?
    Επίσης, θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το dermoroller. Κατά τη γνώμη σου έχει αποτέλεσμα στο κομμάτι των ρυτίδων και στο θέμα της κυτταρίτιδας? Γνωρίζεις κάποιο αξιόλογο site διότι υπάρχουν πολλά ενώ και οι τιμές ποικίλλουν όποτε μπερδεύτηκα και σε αυτό το κομμάτι… Σε ευχαριστώ ειλικρινά. Τάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τάνια την Timepeel την χρησιμοποιείς κάθε 2 με 4 εβδομάδες περίπου. Στην αρχή μπορείς και μια φορά την εβδομάδα αλλά αργότερα για συντήρηση κάθε τρεις ή τεσσερεις εβδομάδες. Θα το δείς άλλωστε και μόνη ανάλογα με το πως θα νιώθεις την επιδερμίδα σου. Για τις συσκευές υπερήχου δυο φορές την εβδομάδα αρκούν συνήθως, και πάλι όμως μπορείς να τις χρησιμοποιείς είτε τρεις φορές ή και πιο αραιά. Εγώ πλέον κάνω μια φορά τον μήνα δερμοαπόξεση και μια φορά συνήθως την εβδομάδα υπέρηχο.
    Την μάσκα καλύτερα μετά τη facemate γιατί δεν θέλουμε να κλείσουν οι πόροι πριν να ολοκληρώσουμε και την ενυδάτωση.

    Για το dermaroller μπορείς να δεις πληροφορίες εδώ
    http://www.e-gynaika.com/2008/05/blog-post.html
    αλλά μπορείς να το βρείς και στο amazon της αγγλίας με καλές τιμές.
    Πάντως βοηθάει και στις ρυτίδες και ως ένα βαθμό την μείωση της όψης της κυταρρίτιδας γιατί δυναμώνει την επιδερμίδα. Μην περιμένεις όμως θαύματα. Aπλά το needling αποδεδειγμένα ενοργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει όποια κατάσταση συνδέεται με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. η συσκευη thermage σε ποσα mhz δουλευει συνηθως?οσο περισσοτερα τοσο καλυτερο το αποτελεσμα?ο γιατροσ μου ειπε οτι σε εμενα δουλευε απο 6-9 mhz...καποιεσ φορες με εκαιγε πολυ καποιες αλλεσ στιγμες δεν ειχα καθολου αισθηση θερμοτητας...ευχαριστω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η επιλογή της ισχύς είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες για να γίνει με ασφάλεια η εφαρμογή. Αυτό το κρίνει ο γιατρός ανάλογα τον ασθενή, την περιοχή θεραπείας και ασφαλώς ανάλογα με τις διαθέσιμες παραμέτρους του μηχανήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τάνια ότι έχει έλαια μέσα κάνει δεν για χρήση με συσκευή υπερήχου. Πρέπει η σύνθεση να είναι τελείως Oli free. Στο bacchia δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, στο άλλο έριξα μια ματιά και το μόνο που είδα ήταν το organix aloe vera. H αλόη όμως μετά από λίγο στεγνώνει και δεν γλυστρά γι 'αυτό και θέλει ξανα ψέκασμα με σπρει μεταλλικού νερού.
    Είμαι στο ψάξιμο για φυτικό αγνό ζελέ υπερήχου με ενεργά συστατικά. Μόλις βρώ κάτι θα ενημερώσω. Προς το παρόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τα προιόντα που συστήνω στο άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλημέρα Μαράκι,
    οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες για όλες τις γυναίκες που θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε όμορφες. Σε ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου που μας διαθέτεις.
    Έχω μπερδευτεί απο τα πολλά που διάβασα και θέλω να σε ρωτήσω, έχω πρόβλημα με μάυρους πόρους στο προσωπό μου και σμήγμα, ποιά συσκεύη πρέπει να αγοράσω?
    Σε ευχαριστώ πολύ Φωτεινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φωτεινή σου προτείνω να πάρεις μια σπάτουλα γιατί είναι η πιο ιδανική για το σμήγμα. Για τα μαύρα στίγματα μπορείς να πάρεις το ειδικό εργαλείο Blackhead Cleaner Comedone Extractor με τιμές που ξεκινούς με μόλις 2 ευρώ. Εάν βάλεις για λίγη ώρα το πρόσωπό σου στο ατμό μπορείς να κάνεις έναν πολύ καλό καθαρισμό με αυτό το εργαλείο τα στίγματα και μετά την σπάτουλα για το σμήγμα. Θα κάνεις έτσι ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό μόνη σου. Προαιρετικά βάζεις στο τέλος και μια μάσκα αργίλου ή σπιρουλίνας με λίγες σταγόνες tea tree και θα είσαι σούπερ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μαρακι, σε ευχαριστώ!
    Θα πάρω μια απο τις σπάτουλες που προτείνεις στον παραπάνω πίνακα. Ξέρεις μήπως πως πρέπει να χρησιμοποιήσω το Blackhead Cleaner Comedone Extractor?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το Blackhead Cleaner Comedone Extractor αφού βάλεις το πρόσωπό σου στον ατμό για 15 λεπτά για να ανοίξουν οι πόροι βάζεις το μαύρο στίγμα στο κέντρο της τρυπούλας και πιέζεις το δέρμα μέχρι να βγεί το σμήγμα. Είναι πολύ απλό στην χρήση.... Απλά με αυτό πιέζεις με ιση πίεση, χωρίς να χρησιμοποιείς τα νύχια και έτσι δεν καταστρέφεις την επιδερμίδα και δεν δημιουργείς μόλυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θα ήθελα να σε ρωτήσω για μια καινούρια συσκευή υπερήχων της Germaine de Capuccini. Χρησιμοποιεί συχνότητα 1 ΜΗz και χρησιμοποιείται με την κρέμα Sculpt Intervention. Σκόπευα να αγοράσω την Tripollar Pose, αλλά δεν έχω πιστωτική κάρτα και ετοιμαζόμουν να εκδώσω μια προπληρωμένη. Ωστόσο, αναρωτιέμαι αν η συσκευή της Germaine είναι εξίσου αποτελεσματική. Ποια είναι η γνώμη σου (και για τη συσκευή και για την κρέμα); Ενημερωτικά, στοιχίζει € 295 (συσκευή + κρέμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σοφία είναι διαφορετικές τεχνολογίες. Η Germaine de Capuccini είναι συσκευή υπερήχων ενώ η Tripollar Pose ραδιοσυχνοτήτων. Πιστεύω πως η Pose είναι πολύ καλύτερη για σύσφιξη σε σχέση με την συσκευή υπέρηχου. Ο υπέρηχος στις ατομικές συσκευές δεν έχει ιδιαίτερη ισχύ για σύσφιξη και σημαντική λιποδιάλυση στο σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. καλησπερα ειχα κανει fraxel 2 το τελευταιο τελη ιανουαριου ....μου ειχαν πει να βαζω αντιηλιακο προσωπου για 4 μηνες τον πρωτο εναμιση μηνα εβαζα μετα το αμελησα και δεν εβαζα βεβαια δεν καθομουν πολυ ωρα στον ηλιο και δεν ειχε και πολυ ηλιο τον μαρτη-απριλη αλλα τωρα σκεφτομαι αν υπαρχει λογος να ανυσηχω για κατι....και αν ναι γιατι ποιο πραγμα??????χιλια ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αν και καλά θα ήταν να είχες ακολουθήσει τις οδηγίες, αφού δεν καθόσουν ώρα στον ήλιο δεν υπάρχει πρόβλημα. Η επιδερμίδα μετά από τέτοιες θεραπείες είναι φωτοευαίσθητη και μπορεί να δημιουργηθούν πολύ πιο εύκολα δυσχρωμίες.
    Πάντως από εδώ και πέρα, που θα αυξηθεί η ηλιοφάνεια, θα πρέπει να βάζεις ένα αντιηλιακό με δυνατο spf οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. οτα λες δυσχρωμιες τι ακριβως ενοοεις? απο εδω και περα παντα αντιηλιακο φυσικα.....σε ευχαριστω πολυ που εισαι τοσο διαθεσιμη να μας ενημερωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κοκκινίλες, καφέ κηλίδες ή και πανάδες, εάν έχεις βέβαια προδιάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. μαρια ως συνηθως διαβαζω ολα τα σχολια (τα οποια μου αρεσουν τοσο)γιατι μεσω αυτων λυνω καποιες δικες μου αποριες(αμ δε)!!!!.Μαρια συσκευη ατομικη για μεσοθεραπεια υπαρχει????
    Ειμαι η κικη ξερεις εσυ, ε ναι λοιπον!!!!!!!καταφερα παλι να ερεθισω την κακομοιρα την επιδερμιδα μου.Εχω κοκκινιες σε ορισμενα σημεια ελπιζω να την γλιτωσω και να μην μεινει παλι κανα σημαδι.Ειναι που ελεγα οτι δεν κανει δυνατη δερμοαποξεση:)))))!!!!!!!!!
    Μαρια η μεσοθεραπεια πρεπει να βοηθαει το δερμα, οταν πηγαινα παλια στον δερματολογο για την παναδα, μου εκανε κατι με ενα μηχανημα,(μια φορα)ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, μου εβαλε η βοηθος βιταμινες και υαλουρονικο,εγω παλι δεν ειχα ενθουσιαστει αλλα η κορες μου και κατι γνωστες μου, μου ειπαν οτι το προσωπο μου και ηταν πιο ωραιο πιο γεματο.Γενικα ειμαι δυσπιστη.Αν υπαρχει κατι για το σπιτι θα ηταν καλο να το χω,τι γνωμη εχεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. μην ανησυχείς δεν θα μείνουν σημάδια. Βάλε απλά την αναπλαστική σε δυο τρεις μέρες θα είσαι οκ. Με το μαλακό όμως είπαμε...
    Η μεσοθερεπεία γίνεται βασικά με ένεση και πολλά μικρά τσιμπήματα αλλά μπορεί να γίνει και με συσκευή χωρίς ενέσεις. Τέτοιες ατομικές συσκευές μεσοθεραπείας υπάρχουν. Το θέμα όμως είναι με τι προιόντα θα την χρησιμοποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το σημείο και γι΄αυτό κρατώ επιφύλαξεις. Μπορώ να το κοιτάξω όμως και να σε ενημερώσω σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. μαρια σε ευχαριστω για την απαντηση σου,μολις τωρα την ειδα .Μαρια με μηχανημα το εκανα, ουτε που θυμαμαι πως ηταν.Μου ειπανε οτι μου βαλανε βιταμινη C και υαλουρονικο περιπου 10 λεπτα κρατησε, δεν πονεσα καθολου θυμαμαι οτι πιεζε απαλα την κεφαλη προς το δερμα του προσωπου.Γενικα ειμαι δυσπιστη σε κατι τετοια,η κοπελα που εκανε την δερμαποξεση με επεισε οτι φωτιζει το δερμα, δινει ενυδατωση.Τιποτα αλλο δεν θυμαμαι τι μηχανημα ηταν,το μονο που θυμαμαι μαλλον ηταν που μου ειπε οτι βοηθα το μηχανημα στην απροφηση των βιταμινων και του υαλουρονικο.Αν ελεγαν αληθεια φανταζεσαι τι ωραιο θα ηταν:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Υ.Γ MΑΡΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΠΩΔΗ ΙΣΤΟ.ΜΕ ΤΗΝ facemat αν βαζαμε βιταμινες και κρεμα υαλουρονικου δεν θα βοηθουσε να αποροφηθουν???καληνυχτα μαρια σευχαριστω ξανα
    ΚΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Με την facemate έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα σίγουρα αλλά όχι όπως οι επαγγελματικές συσκευές μεσοθεραπείας. Επίσης κρέμα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως έχω ξαναπεί το προιόν δεν πρέπει να έχει ίχνος λιπαρών στοιχείων για να επιτευχθεί η διαδερμική διύσδειση των βιταμινών και των ενυδατικών παραγόντων.
    Κοίτα λίγο το άρθρο εδώ για κατάλληλα προϊόντα για την facemate http://www.e-gynaika.com/2011/03/blog-post.html
    Επίσης έχω συζητήσει και με την Ρασέλ και μπορεί να φτιάξει και αυτή ενυδατικό τελείως φυσικό serum με υδατοδιαλυτές βιταμίνες για χρήση με την συσκευή υπερήχων.
    Δεν θυμάμαι όμως έχεις αγοράσει ήδη συσκευή υπερήχων ή σκέφτεσαι να την αγοράσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. μαρια οχι δεν την εχω,η πρωτη συσκευη που πηρα ειναι η timepeel.Μπηκα στο σαιτ που δινεις εκει που λες ¨"εδω" αλλα ειναι αδυνατον να βρω την facemate μαλλον αν την παρω θα ναι απο το amazon.
    Ποσο κοστιζει περιπου συνολο με τα μεταφορικα σε ευρω????.Η ρασελ μου φαινεται δινει κατι για παναδες η πρεπει να παρεις και χαπια???Μαρια σε εχω πρηξει,σε ευχαριστω ξανα για ολες της απαντησεις σου.ΚΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κική η αγορά της facemate είναι στα 111 ευρώ υπολόγισε γύρω στα 10 ευρώ περίπου (δεν θυμάμαι πόσο βγαίνει ακριβώς) μεταφορικά και θα χρειαστείς μάλλον και έναν μετασχηματιστή από 110 σε 220V. Δεν θα χρησιμοποιήσεις ότι να ναι γιατί μπορεί να την κάψεις. θα πάρεις την συσκευή με την συσκευασία σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά είδη και θα ζητήσεις τον σωστό μετασχηματιστή. Μπορείς βέβαια να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και τον ρωτήσεις αν διαθέτει κατευθείαν την συσκευή με μιας και μάλλον δεν έχεις ξεμπλέξεις ακόμα με την προηγούμενη αγορά αν βιάζεσαι πάρε αυτή από το amazon και ρώτα τον πωλητή όπως σου είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μαρία μου αποφάσισα να αγοράσω σπάτουλα μιας και το δέρμα μου είναι μικρό και κάνω μαυράκια. όμως η απορία μου είναι όντως βγαίνουν τόσο εύκολα και γρήγορα τα μαυράκια με τη σπάτουλα; Γιατί η αισθητικός με πιέζει τόση ώρα με τα νύχια της μέχρι να μου τα βγάλει (και αν τα βγάλει). ποια θα μου σύστηνες να πάρω ώστε να είναι ασφαλής να καθαρίζει το δέρμα μου και να κάνει ενυδάτωση; μέχρι τα 100 ευρώ διαθέτω και φυσικά θα προτιμήσω την πιο φθηνή και αποτελεσματική. εκτός βεβαια αν δεν υπάρχουν κ τόσο καλές μέχρι αυτή τη τιμή. Σ ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μαριάννα η σπάτουλα αφαιρεί το σμήγμα και αν έχεις ζεστο μπάνιο πιο πριν και έχουν ανοίξει οι πόροι βγάζει τα εύκολα μαυραδάκια. Το δέρμα γίνεται πολύ πιο καθαρό και λείο μετά. Για τα πιο βαθιά ή δύσκολα μαυραδάκια όχι δεν μπορεί να τα βγάλει. Μπορείς να πάρεις όμως ένα εργαλειάκι to blackhead remover με 2 ευρώ περίπου απο το Ebay σαν αυτό που έχουν οι αισθητικοί για να πιέζεις με ασφάλεια τον πόρο και να τον καθαρίζεις.
    Αλήθεια με την την facemate πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Για τις συσκευές ξέχασα να σου πω. Κοίτα, καλύτερα να περιμένεις να πάρεις μια καλύτερη παρά μια φτηνή που να μην κάνει δουλειά. Δεν μπορώ να ξέρω ποιά από τις φτηνές θα σου βγει καλή. Την έχω πατήσει με φτηνή συσκευή υπερήχου. Δεν είναι όλες ίδιες. Αν δεν έχει ισχύ να κάνει όπως πρέπει τις δονήσεις δεν κανουν δουλειά. Σίγουρα μπορεί να πετύχεις κάτι φτηνό και καλό αλλά που να ξέρεις αν δεν διαβάσεις καλές κριτικές ή δεν το δεις από κοντά.
    Η δική μου (λίγο δυσεύρετη όμως τώρα) και η ezzi peel της palacia είναι καλές. Για τις άλλες δεν ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μαρία μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. δεν έχω πάρει εγώ τη facemate γιατί έχω πολύ λεπτόπρόσωπο. αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί και με τη σπάτουλα. υπάρχει περίπτωση να με αδυνατίσει κ άλλο; να ρωτήσω και κάτι άλλο. θυμάμαι μια αισθητικός μου είχε βγάλει το σμήγμα με σπάτουλα χωρίς μηχάνημα υπερήχων όμως ήταν σκέτη σπάτουλα! σαν αυτή που βγάζουμε τα γλυκά ;)) τι περισσότερο κάνειη σπάτουλα υπερήχων; Ευχαριστώ πολύ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Α και επίσης για την baby quasar και τη zeno ήθελα να ρωτήσω αν αδυνατίζουν!;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαριάννα καμμία σχέση.... Η baby quasar βελτιώνει τις λειτουργίες και την πιοότητα του δέρματος και η zeno είναι για τα μεμονωμένα σπυράκια!
    Η σπάτουλα υπερήχων πάλλεται με υψηλή συχνότητα και αφαιρεί το σμήγμα πολύ πιο αποτελεσματικά από μια απλή σπάτουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το δέρμα μου είναι μικτό με λιπαρότητα στο Τ. Οι πόροι του δέρματος μου είναι κλειστοί όπως λένε οι αισθητικοί και δερματολόγοι που επισκέφτηκα και βγάζω συνεχώς σπυράκια - μπιμπικάκια θα τα έλεγα καλύτερα. ένα φεύγει άλλο έρχεται. σπανίως βγάζω και μεγαλύτερα - κύστες αλλά τις προλαμβάνω με μια αλοιφή που μου έδωσε ένας δερματολόγος. όπου και αν πάω για καθαρισμό με γεμίζουν σημάδια και ουλές έτσι σταμάτησα. θέλω μόνη μου πλέον να βρω λύσεις να καθαρίσω το πρόσωπο και να εξισορροπήσω τη λιπαρότητα. Νομίζετε η zeno ή η baby quasar είναι κατάλληλη για την περίπτωση μου. Επίσης η σπάτουλα υπερήχων θα μου ανοίξει τους πόρους και να βγάλω το σμήγμα; δεν υπάρχει κίνδυνοσ να κάνω ουλές με αυτή; επίσης αδυνατίζει καθόλου το πρόσωπο; Ευχαριστώ πολύ Ελισάβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ελισάβετ από την περιγραφή σου πιστεύω πως η συκευή δερμοπαόξεσης είναι ότι καλύτερο γιατί θα βοηθήσει το δέρμα σου να μην φράζει και να αναπνέει καλύτερα. Η Baby quasar επίσης θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να εξυγιανθεί σταδιακά.
    Η Zeno είναι για τα βαθιά περιστασιακά σπυράκια όχι για τα ασπρα στίγματα.
    Αλήθεια ποια κρέμα σου έχει δώσει ο δερματολόγος για τις κύστες; Αφού την έχεις βρει αποτελεσματική καλό είναι να την έχουμε στα υπ 'όψιν μας :)
    Η σπάτουλα υπερήχων είναι εξαιρετική για την αφαίρεση σμήγματος αλλά μην περιμένεις να σου αφαιρεί τα μαύρα στίγματα. Σε καμμιά περίπτωση δεν τραυματίζει το δέρμα.
    Μικτό δέρμα έχω και εγώ και τις έχω αγοράσει σταδιακά όλες τις παραπάνω συσκευές και όχι μόνο... Συνεργιστικά το αποτέλεσμα που δίνουν είναι φανταστικό. Η επιδερμίδα μου είναι πλέον άψογη, μπορώ να παινευτώ... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σε ευχαριστώ πολύ μαρία μου. Άρα θα χρειαστεί να τις πάρω κι εγώ όλες σιγά σιγά... Η αλοιφή είναι η zindaclin με 1% clindamycin phosphate. Παλια τα σπυράκια μου γίνονταν κύστες τεράστιες ήθελαν ένα μήνα το καθένα να φύγουν, τώρα με αυτή μόλις πάει κάτι να εμφανιστεί τη βάζω και δε βγαίνει είτε βγαίνει πολύ μικρό.
    Να ρωτήσω ακόμα κάτι; η σπάτουλα μήπως κάνει λιποδιάλυση; έχω κι εγώ πολύ λεπτό πρόσωπο και δε πρέπει να μου φύγει ούτε γραμμάριο ;))
    Επίσης η zeno δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρά σπυράκια;
    Τη δερμοαπόξεση θα τη πάρω φθινόπωρο μάλλον λόγω ήλιου, άρα τώρα τι μπορώ να κάνω για να ανοίξω τους πόρους του δέρματος;
    Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ελισάβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ευχαριστώ Ελισσάβετ για την πληροφορία. Όχι η σπάτουλα δεν κάνει καθόλου λιποδιάλυση και είναι τελείως ασφαλής για αδύνατα πρόσωπα. Η zeno δεν νομίζω να κάνει για τα μικρά σπυράκια. Για τους πόρους μπορείς να πάρεις την σπάτουλα υπερήχων και να κάνεις δυο φορές την εβδομάδα μάσκα ασπιρίνης
    http://www.e-gynaika.com/2009/01/blog-post_12.html.
    Επίσης μπορείς να βάζεις μια κρέμα με υπεροξείδιο του βενζολιου στις προβληματικές περιοχές για να μειώσεις τις εξάρσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μαρία μου προσπαθώ να παραγγείλω την ezzi peel ultrasound απο το amazon αλλά δε μου το στέλλουν λένε λόγω βάρους. Μα απο οτι φαίνεται δεν ειναι και πολύ βαρετό.. Από το amazon έχω παραγγείλει κι α΄λλες φορες. Στο ebay δεν υπάρχει. Τι να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μαριάννα μου έχω καλά νέα. Η Ρασέλ έχει πλέον στο φαρμακείο της τις ίδιες σπάτουλες με την δικιά μου οπότε μπορείς να το παραγγείλεις από αυτήν. Επικοινώνησε μαζί της στο natural.remedies@hotmail.com η στο τηλέφωνο 2410 535260.

    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ωραία Μαρία μου ευχαριστώ ;). Ποια έχει πάρει εσύ και πόσα στοίχισε; Πρέπει να πάρω και ένα τζελ το οποίο θα βάζω στο πρόσωπο μου πριν ξεκινήσω; έχει η Ρασέλ το forest ή το dermaviduals ? Και μεταλλικό νερό για καθαρίζω τη συσκευή; Μόνο αυτά χρειάζομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μαριάννα εγώ έχω και την facemate και την σπάτουλα la belle. Η Ρασέλ έχει την la belle, ακριβώς σαν αυτήν που βλέπεις στην φωτογραφία που έχω στο άρθρο. Μπορείς να παραγγείλεις από το Ιντερνετ το forest ή το dermaviduals. Η Ρασέλ δεν τα έχει. Μπορεί όμως αν θες να σου φτιάξει ένα τελείως φυσικό και ρευστό ζελ με υδατοδιαλυτά αντιοξειδωτικά σύμφωνα με τις ανάγκες σου κατάλληλο για υπέρηχο. Μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μαρια,ενα καλο υαλουρονικο σερουμ ορο η κατι αλλο αντιξιοδοτικο, για την babyquasar, μηπως ξερεις να μου προτεινεις??.Στο ebay εχει πολλα, αλλα στοιχιζουν 15 δολαρια,δεν ξερω ποσο αποτελεσματικα μπορει να ειναι με αυτην την τιμη.Ευχαριστω.Κικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο/Η Μαρία είπε...Κική έχω βρει πρόσφατα ένα που θα ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ μόλις μου τελείωσουν αυτά που έχω. Το ντουλαπάκι μου με τα καλλυντικά δεν παίρνει άλλο....:))
    Ψάξε στο εβαυ για το Osmosis REPLENISH Antioxidant/Repair Serum. Είναι τελείως φυσικό με πολλά αντοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά. Γενικά η συστασή του είναι turbo και θεωρώ πως κάτι τέτοιο είναι ιδανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μαρια μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Αυτο που λες για το ντουλαπακι το εκανα και εγω πριν μερικα χρονια:))
    Mε την πρωτη ευκαιρια θα το παρω και θα σου πω τις εντυπωσεις μου.Καλο ΣΚ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Γεια σου Μαρία. Σου είχα στείλει και πιο πριν για τη συσκευή υπερήχων. Δε θα πάρω τη labelle γιατί τελικά αποφάσισα να βρω κάτι πιο οικονομικό. Απλά θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια τέτοια συσκευή ώστε να είναι καλή και να μην πετάξω τα χρήματα μου.
    Επίσης η baby quasar με το κόκκινο φως, εφόσον θερμαίνει τους ιστούς δε κάνει και λιποδιάλυση σε κάποιο βαθμό έστω και μικρό; Δεν πρέπει να χάσω ούτε χιλιοστό!! Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μαριάννα μου γεια σου,
    Μαρία εδώ...(Κάποιο πρόβλημα με τον blogger δεν με αφήνει να δημοσιεύσω κανονικά τα σχόλια @#$@#$@$) Δυστυχώς οι περισσότερες συσκευές σπάτουλας υπερήχων που έχω βρει στο διαδύκτιο δεν αναφέρουν τεχνικά χαρακτηριστικά και έτσι το μόνο που μπορείς να αξιολογήσεις είναι η εταιρεία (αν έχει κάποιο όνομα στην κατασκευή μηχανημάτων αισθητικής) και η κατασκευή τους γενικά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω την γνώμη μου ανάμεσα στα μοντέλα που θα βρεις για να σε βοηθήσω. Πάντως τα πολύ φθηνά μοντέλα δεν τα εμπιστεύομαι γιατί την έχω πατήσει από συσκευή υπερήχων που ήταν πολύ αδύναμη και δεν έκανε τίποτα. Καλύτερα κατά την γνώμη μου να περιμένεις όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάρεις κάτι καλύτερο παρά να κλαις ένα μικρότερο ποσό που δεν θα πιάσει τόπο.
    Για την quasar μην ανησυχείς καθόλου για λιποδιάλυση. Η Θερμότητα αυτή είναι απειροελάχιστη για να έχει οποιαδήποτε επίδραση στο λιπώδη ιστό. Αλήθεια ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; Έχεις δει κάποια βελτίωση;
    Πολλά φιλιά και πάντα στην διάθεσή σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου. Για τη baby quasar να ρωτήσω ακόμα κάτι: βγάζω εύκολα πανάδες, υπάρχει περίπτωση έστω και απειροελάχιστη να μου δημιουργήσει; υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις για αυτή τη συσκευή;
    όσο αφορά τη σπάτουλα θα το ψάξω λίγο και θα ανατρέξω πάλι σε σένα ;) Μήπως θυμάσαι περίπου πόσα πήρες εσύ τη labelle;
    Ααα, ακόμα δεν έχω πάρει καμιά συσκευή εγώ, την είχα πάθει στο παρελθόν 2-3 φορές από αισθητικούς ακόμα και γιατρούς και τώρα φοβάμαι πολύ να κάνω οτιδήποτε πάνω μου ;(
    Σ ευχαριστώ πολύ..
    Καλές διακοπούλες
    Φιλάκια
    Μαριαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μαριάννα μου ίσα ίσα που η Quasar βοηθάει στις πανάδες. Όχι κάτι το θεαματικό πιθανώς αλλά βοηθάει. Την La belle αν θυμαμαι καλά την είχα πάρει γύρω στα 130 ευρώ πάνω κάτω. Για τις υπηρεσίες της τόσα χρόνια μια εξαιρετική επένδυση θα έλεγα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλησπέρα σου Μαράκι !!Θέλω την βοήθεια σου:)
    Είμαι 28 με μικτή επιδερμίδα με τάση για ακμή και σαν να μην έφτανε αυτο έχω και σμυγματοροϊκη δερματίτηδα στα πτερίγια τησ μύτης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μου να είναι κόκκινη εκεί.Έχω σκάσει πολλά λεφτα σε δερματολόγουσ και μετά απο λίγουσ μήνεσ το πρόβλημα επανεμφανίζεται:-(
    Εσένα η γνώμη σου πια είναι τι θα μπορούσα να κάνω για να διορθωθεί όσο γίνεται η επιδερμίδα μου??Θα με βοηθουσε μία συσκευή υπερήχων η δερμοαπόξεσης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Έλενα γεια σου
    δεν νομίζω πως ησυσκευή υπερήχων η δερμοαπόξεσης κάνουν για σένα. Θα σου αναφέρω όμως μερικά φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα που κατά καιρούς έχουν πέσει στην αντίληψή μου για δερματοπάθειες και ειδικότερα για την δική σου περίπτωση. Σου δίνω και τα links που μπορείς να μάθεις περισσότερα και να τα αγοράσεις αν θελήσεις.

    1.Για την Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα έχω διαβάσει πως ειδικές λάμπες UV χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της. Μπορείς να δεις εδώ μία συσκευή
    http://beatpsoriasis.com/dermaray-uv.htm

    και άλλη μία πιο οικονομική που έψαξα και βρήκα στο ebay

    http://www.ebay.com/itm/Dermalight-80-UV-Phototherapy-Psoriasis-Vitiligo-Eczema-/270727399795?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f089c4973

    2.Επίσης δύο σαπουνάκια το Adovia καθώς και το μαύρο αφρικανικό Dudu-Osun-Black-Soap χρησιμοποιούνται με πολύ καλά αποτελέσματα σε εκζέματα δερματίτιδες ακμή και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα

    http://www.amazon.com/Adovia-Natural-Dead-Sea-Soap/dp/B000F6RFX4/

    http://www.amazon.com/Dudu-Osun-Black-Soap-6-Count/dp/B000TAE0RK/

    3.Πολλά άτομα έχουν δει αποτέλεσμα με την χρήση μάσκα με Θείο (σε σκόνη)
    http://www.amazon.com/Sulfur-Powder-Sublimed-Oz-Pack/dp/B0013ND5AK/

    και την Μάσκα πηλού AZTEC SECRETS Indian Healing Clay

    http://www.amazon.com/AZTEC-SECRETS-Indian-Healing-Clay/dp/B003NDRTMI/

    4.Δύο άλλα θαυματουργα προϊόντα για δερματικές παθήσεις είναι το Medihoney και το Manuka Oil

    http://www.amazon.com/Medihoney-hydrocolloid-wound-paste-1-5/dp/B002GO73CQ/

    http://www.amazon.com/Manuka-100-Pure-East-0-34oz/dp/B0011DI8K4/

    Τώρα θα μου πεις τι να πρώτο χρησιμοποιήσεις ε! Νομίζω πως όλα εκτός από την συσκευή είναι οικονομικά και συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Σαπουνάκι για καθημερινό πλύσιμο, μάσκα τρεις φορές την εβδομάδα και περιποιητική φυσική αναπλαστική και αντισηπτική κρέμα και λάδι. Την συσκευή άστη σαν τελευταία λύση μιας και είναι αξιοσέβαστο το ποσό, δοκίμασε πρώτα τα προϊόντα που σου αναφέρω γιατί μπορεί να καλυφθείς μόνο με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!Πάω να δω τα links :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. γεια σου μαρια.Θελω να σας πω τις εντυπωσεις μου απο την babyquasar,οπως το ειχα υποσχεθει.Λοιπον την χρησιμοποιω εδω και 1,5 μηνα.Δεν ειδα τιποτα το συγκλονιστικο.Ουτε ομως με ενοχλεισε σε κατι.Ουτε μειωση λιπους ειδα, στο προσωπο,για καποιες κοπελες που ρωτουν.Ισως ενα ελαφρο αποχρωματισμο σε καποιες κηλιδες.Ειναι βεβαια ελαφρες δεν ειναι εντονες,ετσι δεν ειμαι σιγουρη ουτε για αυτο.Μου λενε οτι δειχνει πιο φωτεινο ,εγω το βλεπω το ιδιο,αντε ισως λιγο καλυτερο.Μαρια την κρεμα δεν αξιωθηκα να την παραγγειλω(osmose).Ειναι προπληρωμενη η καρτα.Μου ηταν πιο ευκολο να αγορασω ενα σερουμ της λανκομ.Ισως ειναι νωρις ακομη για να δω μεγαλη διαφορα.Η αληθεια, προβληματα το δερμα μου δεν εχει(ρυτιδες).Μπορει να σας μπερδεψα,αλλα και εγω δεν εχω ξεκαθαρη γνωμη.Αρνητικη η γνωμη μου παντως δεν ειναι.Καποιες φορες που ξεχναω να απολυμανω βγαζω κανα σπυρακι ερεθισμου.Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι,οταν ξεπερασω τον χρονο νοιωθω περιεργα,κατι σαν ταχυπαλμιες,απαγορευεται σε οσους εχουν προβλημα θυροειδη(δεν εχω.)Αρα κατι κανει. Θα τα ξαναπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Κική μου γεια σου τι κάνεις; Ελπίζω να πέρασες καλά το καλοκαίρι!
    Η εμπειρία σου και εντυπώσεις με την Quasar είναι τυπική και αντίστοιχη με τα περισσότερα άτομα που την χρησιμοποιούν. Οι συσκευές φωτοθεραπείας γενικά δίνουν ενέργεια στην επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο ώστε να λειτουργεί ως νεώτερη. Αυτή είναι μια διαδικασία σημαντική αλλά ήπια και αργή. Δίνει αποτέλεσμα μεν αλλά τόσο σταδιακά τόσο ώστε να μην το αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα και άμεσα. Όπως γερνάμε σταδιακά και δεν το αντιλαμβανόμαστε ως αλλαγή από την μια μέρα στην άλλη το ίδιο γίνεται και με την αντίστροφη διαδικασία. Θα την εκτιμήσεις με τον καιρό όταν θα βλέπεις την επιδερμίδας σου να μην πτοείται εύκολα από το πέρασμα του χρόνου και κοιτώντας πίσω θα συνειδητοποιείς ότι είναι πιο υγιής και σφριγηλή από τότε που την ξεκίνησες. Συνέχισε ακάθεκτη λοιπόν και θα χαρώ να μάθω αργότερα τις νέες εντυπώσεις σου.
    Πολλά φιλιά και καλό μας Χειμώνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μαρια σε ευχαριστω.Αυτα που μου εγραψες ειναι αναλογα με τα σχολια απο μεταφραση στην google.Θαυματα δεν γινονται,και το ξερουμε.Με την πρωτη ευκαιρια (ειναι μακρια η τραπεζα)θα σου πω τις εντυπωσεις μου για το σερουμ (απο ebay).Kαλο χειμωνα σε ολους μας:))
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μαρακι μου παρακολουθω ολα αυτα που δημοσιευεις και πραγματικα χαιρομαι γιατι εχω μαθει τοσα πολλα...και ταυτοχρονως ειναι και εγκυρα...Στην αρχη ως αρκετα δυσπιστη γενικως διασταυρωνα τα λεγομενα σου.....!!!!!!
    θα ηθελα και εγω μ ετη σειρα μου να σε ρωτησω ποια συσκευη αποτριχωσης να χρησιμοποιησω για το προσωπο...μιλω παντα για συσκευη ηκεκτρολυσης....!γενικα αντιμετωπιζω προβλημα σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Salmitsa τι μέθοδο χρησιμοποίησαν στα Ινστιτούτα; Όταν λες ότι δεν είδες αποτέλεσμα ενοείς καθόλου; Μήπως έχεις κάποιο ορμονικό πρόβλημα όπως πολυκυστικές, γιατί σε αυτήν την περίπτωση αν δεν ταχτοποιήσεις αυτό το θέμα δύσκολα θα δεις αποτέλεσμα με οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης. Πολύ δε περισσότερο με μια συσκευή στο σπίτι όσο καλή και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καλημέρα Μαρία και συγχαρητήρια για τη σελίδα σου. Έχω μάθει πολλά μέσα από αυτή. Γνωρίζεις μήπως ελληνικά e-shop ή καταστήματα από τα οποία μπορώ να προμηθευτώ συσκευή υπερήχων;

    Ευχαριστώ πολύ
    Λαρισαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Λαρισαία; Να υποθέσω ότι είσαι πατριώτισσα;
    Αν ναι πήγαινε στο φαρμακείο της Ρασέλ (Ανθίμου Γαζή 1), έχει την σπάτουλα υπερήχων.
    Αν θέλεις την facemate δεν υπάρχει, απ' ότι ξέρω τουλάχιστον, στην Ελλάδα. Μόνο απο το αγγλικό amazon και το ebay.Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνηση είμαι την διάθεσή σου.
    Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Η αισθητικός που επισκέπτομαι μετά από τη θεραπεία με τους υπέρηχους εφαρμόζει στο πρόσωπο μου βιταμίνη Ε. Μπορεί κατά τη γνώμη σου να εφαρμοστεί κάτι άλλο, π.χ. βιταμίνη C; Ενημερωτικά το σκεύασμα βιταμίνης είναι της 4saisons. Πληροφορίες για αυτά υπάρχουν στο wwww.quatresaisons.gr. Επειδή μου φαίνεσαι expert στα ζητήματα αυτά, αν θες ρίξε μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Λαρισαία η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλυτή και δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείται με υπέρηχο. O υπέρηχος δουλεύει μόνο με υδατοδιαλυτά προϊόντα. Μάλιστα στην περιγραφή για την αμπούλα με την βιταμίνη Ε δεν αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιονισμό ή υπέρηχο, όπως αναφέρεται «είτε αυτούσια είτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα (μάσκες, κρέμες, κλπ)».

    Έχει όμως κάτι άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Mαρία μου ένα χρόνο τώρα που σε έχω ανακαλύψει σε παρακολουθώ ανελλιπώς.Με βοήθησες και στην επιλογή συσκευής δερμοαπόξεσης, της Princess Derma,από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη λείανση της επιδερμίδας μου παρόλο που τη χρησιμοποίησα μόλις 3 φορές, το ίδιο και με τη σπάτουλά μου. Σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ καθώς μου προέκυψε εγκυμοσύνη.Χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σου για κάτι, μάλλον για πολλά αλλά ένα ένα. Ενδιαφέρομαι για μια συσκευή εκγύμνασης των μυών του προσώπου,επειδή διαβάζω πως η σφιχτή επιδερμίδα χρειάζεται και τονωμένους μύες να τη στηρίξουν.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα χαλάρωσης,είμαι 32, αλλά η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.Πολύ καλές κριτικές διαβάζω για την Tua Viso την οποία βρήκα και σε ένα ελληνικό σάιτ με 145ευρώ. Καλή φαίνεται και η Slendertone face αλλά είναι πολύ ακριβή για μένα.Μια παρόμοια είναι η Rio prolift facial toning headset αλλά είναι καινούρια και δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματική. Το καλό με τις 2 τελευταίες είναι ότι δε δεσμεύεις τα χέρια σου, αλλά τη φοράς στο κεφάλι και κάνεις τις δουλειές σου.Ποια είναι Μαρία μου η γνώμη σου, η Rio θα με καλύψει ή να προτιμήσω την πρώτη?Σ'ευχαριστώ πολύ
    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Κωνσταντίνα εάν είσαι ακόμα έγκυος θα σε συμβούλευα να μην χρησιμοποιήσεις καμμιά συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Απεναντίας την δερμοαπόξεση δεν βρίσκω λόγο να μην την χρησιμοποιείς...
    Από αυτές που μου ανέφερες η Rio prolift facial toning headset μου φάνηκε καλής κατασκευής, η πιο εύχρηστη και οικονομική ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να κάνεις την θεραπεία και να είσαι ελεύθερη να κάνεις άλλες δουλειές ταυτόχρονα γιατί συνήθως η 20λεπτη καθημερινή δέσμευση είναι αυτή που μας αποθαρρύνει τις περισσότερες φορές να κάνουμε τις θεραπείες όπως πρέπει. Αν ήταν να διαλέξω κάποια από αυτές προσωπικά θα διάλεγα αυτήν. Αν την αγοράσεις τελικά θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σου.
    Κάτι τελευταίο... εάν δεν έχεις καθόλου χαλάρωση δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσεις από τώρα τέτοια συσκευή. Συνήθως η μυική χαλάρωση στο πρόσωπο αφορά κάπως μεγαλύτερες ηλικίες. Τουλάχιστον αν την πάρεις μην την χρησιμοποιείς στην δυνατή ρύθμιση και όχι κάθε μέρα. Ίσα ίσα για λίγη τόνωση αν θες και υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μαρία μου μόλις παρέλαβα τη σπάτουλα υπερήχων από τη Ρασέλ. Τι είναι αυτό που βάζει στο πρόσωπο πριν την εφαρμογή της σπάτουλας; Είναι το τζέλ; Μπορώ να κάνω και πήλινγκ πριν τη σπάτουλα;
    Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μαρία μου στο lovelula υπάρχει μοόνο το step 1 forest secrets όχι το step 2. Μήπως αυτό εννοείς;
    Είναι έλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μαριάννα κάνει πρώτα μασάζ με μια κρέμα πηλινγκ και μετά αφού σκουπίσει το δέρμα βάζει νερό στην επιδερμίδα γιατί αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο υπέρηχος. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις και εσύ το ίδιο. Εγώ δεν κάνω πήλινγκ πρώτα γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα, απλά πλένω πρώτα καλά το πρόσωπο και μετά χρησιμοποιώ την σπάτουλα ενώ προτιμώ να ψεκάζω το πρόσωπο κατα την διάρκεια με σπρέι μεταλλικού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μαριάννα υπάρχει και step 2. Το step 1 είναι φυσικό αλλά έχει έλαια και δεν κάνει για υπέρηχο το step 2 όμως δεν έχει καθόλου έλαια και επειδή είναι τελέιως φυσικό προιόν είναι εξαιρετικό! Στο Lovelula αυτή την στιγμή φαίνεται να μην είναι διαθέσιμο γι' αυτό δεν το βρήκες. Μπορείς όμως να το βρεις εδώ http://www.forestsecretsskincare.com/products/iRejuvenate_Plus_Serum-2-1.html
    Το στέλνουν και Ελλάδα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να παραγγείλεις από εκεί.
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Γεια σου Μαρία! Χτες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τη σπάτουλα υπερήχων. Δε ξέρω αν κάτι δεν έκανα καλά αλλά δε βγήκε καθόλου σμήγμα και δεν έκανε καμία διαφορά στο πρόσωπο μου ενώ έχει αρκετό σμήγμα. Δε ξέρω αν πρέπει να πιέσω περισσότερο πάντως μου είχε αφήσει κόκκινο σημάδι στο μάγουλο το οποίο πήρε αρκετή ώρα μέχρι να φύγει. Και μετά όταν έβαλα το τζελ αλόης για ενυδάτωση ( pure natural moisturizing gel 98% aloe ) το πρόσωπο μου στέγνωσε τελείως. Μήπως κάτι δεν έκανα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Happiness ποια σπάτουλα έχεις; Πές μου το μοντέλο για να σου πω, αν το γνωρίζω, πως να το χειριστείς. Ψέκασες το πρόσωπό σου με νερό πρώτα; Χρειάζεται νερό για να δουλέψει ο υπέρηχος και καλύτερα να έχεις κάνει πρώτα μπάνιο για να έχουν ανοίξει κάπως οι πόροι. Δεν πρέπει να βιάζεσαι ούτε όμως και να πιέζεις. Η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι συνέχεια υγρή. Εγώ έχω ένα σπρει με μεταλικό νερό και μόλις νιώσω ότι στέγνωσε η επιδερμίδα μου ψεκάζω πάλι. Επίσης κάποιες συσκευές έχουν διάφορες λειτουργίες όπως ιονισμό + και - . Υπό αυτήν την λειτουργία δεν βγαίνει σμήγμα. Πρέπει να πιέσει το κουμπί που γράφει sonic, ή ultrasound.
    Έλεγχξε λίγο αυτά που σου είπα και γράψε μου πάλι αν χρειαστείς διευκρινήσεις μέχρι να εξοικειωθείς με την χρήση του.
    Πάντως μην περιμένεις να βγάλει τα μαύρα στίγματα. Αν και μερικές φορές βγαίνουν και αυτά κυρίως όμως βγαίνει το λευκό σμήγμα που υπάρχει στους πόρους και κάνει τους πόρους να "δείχνουν". Μετά από την σπάτουλα οι πόροι φαίνονται να εξαφανίζονται και η επιδερμίδα είναι λεία. Αυτό θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να περιμένεις. Λίγη κοκκινίλα είναι αμενόμενη αλλά φεύγει μετά πό 30 με 60 λεπτά. Επίσης η αλόη μπορεί να μην αρκεί για την δική σου επιδερμίδα. Ίσως να χρειάζεσαι κάτι πιο πλούσιο και ενυδατικό όπως ένας ορός υαλουρονικού ή ένα ενυδατικό φυσικό λαδάκι, ή κάτι σε αναπλαστικό όπως η cicaplast της Ra Roche. Βασικά όμως μπορείς να βάλεις μετά ότι κρέμα ταιριάζει στο δικό σου τύπου επιδερμίδας και την κανονική σου κρέμα ημέρας ή νυχτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μαρία μου έχω την labelle την πήρα από τη Ρασέλ. Ναι ήταν υγρό το π΄ροσωπο μου, είχα κάνει και μπάνιο και ατμό στο πρόσωπο για λίγα λεπτά. Την δοκίμασα ξανά και πάλι το ίδιο, ελάχιστα από τη μύτη έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Την labelle έχω και εγώ. Tην βάζεις στο sonic και στο high; δεν φτάνει να έχει υγρασία το πρόσωπο πρέπει να έχει αρκετό νερό επάνω του. Την έχεις φορτίσει, την νιώθεις να πάλλεται; θα πρέπει όταν την μετακινείς πάνω στο πρόσωπο να βλέπεις τα σταγονίδια του νερού να εξατμίζονται. Επίσης θα πρέπει να την πας κόντρα στο δέρμα. Δες λίγο ένα βίντεο με την χρήση της σπάτουλας εδώ και αν χρειαστείς και άλλες διευκρινήσεις ξαναγράψε μου
    http://www.youtube.com/watch?v=KeE0rji0zmM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μαρία μου θα τι γνώμη έχεις για τη http://t.co/xWQ2aUZG ; θα με βοηθούσε να φύγουν τα τα κόκκινα σημάδια από ακμή και οι πανάδες μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Βίκυ είναι πολύ καλή! Ετοιμάζω ένα άρθρο για φωτοθεραπεία γιατί αν και έχουμε αναφερθεί περιστασιακά σε αυτού του είδους την θεραπεία με ρωτάτε αρκετά συχνά για τις διάφορες ατομικές συσκευές που υπάρχουν. Η συσκευή aurora η οποία διαθέτει εκτός από κόκκινο και πράσινο φως είναι εξαιρετική για τα σημάδια ακμής και τις πανάδες. Είναι και πολύ οικονομική. Ελπίζω να το έχω έτοιμο σήμερα το άρθρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την άμεση απάντησή σου, σου είχα στείλει και μαι άλλη ερώτηση αλλά μάλλον δεν την πήρες.Τι κρέμα να βάζω με το dermaroller για σύσφιξη και ενυδάτωση ;και θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις καποια συσκευή για σύσφιξη προσώπου και σώματος. Έχω αρκετή χαλάρωση στα πόδια μαζί με κυτταρίτιδα.Υπάρχει κάποια κρέμα για κυτταρίτιδα που να τη βάζω με το dermaroller;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Βίκυ για προιόντα για το dermaroller κοίτα στο άρθρο εδώ
    http://www.e-gynaika.com/2011/11/dermaroller.html
    και διάβασε λίγο τα σχόλια όπου έχω ήδη προτείνει κάποιες καλές κρέμες για σύσφιξη σε συνδυασμό με το dermaroller.
    Ατομική συσκευή σύσφιξης βρήκα μία πολύ καλή και οικονομική στο ebay για πρόσωπο και σώμα. Έβαλα μία φωτογραφία στην δεξιά στήλη ψηλά σχετικά στην σελίδα με link κατευθείαν στις συσκευές. Πήγαινε δες την. Αυτήν έχει θετικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα. Dermarolling και ραδιοσυχνότητες είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός ενάντια στην χαλάρωση και κυτταρίτιδα. Πάντως αν έχεις δυνατότητα για πιο ακριβό μηχάνημα υπάρχουν και αυτά με ραδιοσυχνότητες και cavitation που κάνουν και λιποδιάλυση με υπέρηχο στα 30-40 KHZ. Αλλά αυτές είναι αρκετά πιο ακριβες και κοστίζουν γύρω στα 800-1000 ευρώ.
    Φυσική και δυνατή συνταγή με λάδι για κυτταρίτιδα στο άλλο μου blog εδώ
    http://www.e-kyttaritida.com/2011/11/blog-post_27.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μαρία μου συγνώμη αν σε έχω ζαλίσει αλλά θα ήθελα αν μπορείς να δεις το
    2IN1 DESKTOP ULTRASONIC LIPOSUCTION CAVITATION SLIMMING MACHINE EQUIPMENT b3
    Η τιμή του είναι νομίζω αρκετά καλή αλλά πως μπορώ να ξέρω ότι κάνει πράγματι λιποδιάλυση και σύσφιξη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αυτό Βίκυ δεν έχει ραδιοσυχνότητες. Είνια μόνο για λιποδιάλυση και είναι λίγο παλιά σχολής σαν μηχάνημα. Εσύ χρειάζεσαι ραδιοσυχνότητες κατ' εξοχήν για σύσφιξη. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να κοιτάξω όταν μπορέσω να σου βρώ κάποιο συνδυαστικό και με τις δύο λειτουργίες Rf και cavitation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σου Μαρία και μπράβο για άλλη μια φορά για το blog σου και κυρίως για το χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνεις σε αυτό. Γνωρίζεις μήπως αν συμβαίνει κάτι με τη Ρασέλ, γιατί έχει περάσει μήνας από τότε που τους έστειλα 2 mail σχετικά με τη συσκευή υπερήχων και δερμοαπόξεσης, αλλά δεν έλαβα απάντηση.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Δεν έχω έρθει πρόσφατα σε επικοινωνία μαζί της και δεν ξέρω αν είναι εδώ ή λείπει. Αλλά περίεργο μου φαίνεται να έχει περάσει ένας μήνας και να μην σου έχει απαντήσει! Μήπως δεν το έστειλες σωστά;
    θα κοιτάξω πάντως αύριο να πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Καλημέρα Μαρία μου. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά μάλλον δεν παίρνεις τα μηνύματά μου, γι'αυτό σου γράφω ξανά. θα με ενδιέφερε κάποιο μηχάνημα συνδυαστικό και με τις δύο λειτουργίες Rf και cavitation για σώμα και αν είναι δυνατόν και πρόσωπο. και επειδή φαντάζομαι ότι θα είναι ακριβό, μήπως ξέρεις κάποιο που να έχει σίγουρα αποτελέσματα;(να πω τουλάχιστον πως άξιζε να το πάρω).Επίσης να σου πω πως έκανα παραγγελία τη θεραπεία των ραγάδων απο τη Ράσελ αν και δεν έχω σοβαρό πρόβλημα, αλλά είμαι τόσο περίεργη για τα αποτελέσματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Βίκυ μου κάτι γίνεται πράγματι, αυτό το μήνυμα μόλις το πήρα αλλά μου κάνει εντύπωση πως ενώ ήρθε μόλις τώρα είναι πιο παλιό από άλλα που έχω ήδη απαντήσει. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τα σχόλια :/
    Οκ θα κοιτάξω για αυτό που λες, αλλά πρώτα στείλε μου mail στο admin@e-gynaika.com και πες μου τι λεφτά μπορείς να διαθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Καλημέρα Μαρία. Θα ήθελα να σου θέσω μια ερώτηση ακόμα, σχετικά με τη συσκευή υπερήχων labelle.Την παρέλαβα, χωρίς να περιλαμβάνεται καμία οδηγία χρήσης ή συντήρησης στη συσκευασία της και η Ρασέλ δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε σχετικό mail μου. Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, βιάζομαι να τη δοκιμάσω, μπορείς να με βοηθήσεις. Έχω βέβαια διαβάσει όλα τα σχετικά σχόλια σου.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Η labelle έχει βιβλιαράκι χρήσης στα αγγλικά βέβαια αλλά έχει. Θα κοιτάξω μήπως βρω το Manual σε pdf να σου στείλω το link. Σε συντομία πάντως για να ξεκινήσεις κάνε αυτά:
    Για καθαρισμό από το σμήγμα αφού πλύνεις το πρόσωπό σου μην σκουπίσεις το νερό και πάτα το πλήκτρο sonic και το τελευταίο το κουμπάκι για την ένταση στο high κινώντας την λεπίδα πολύ αργά κόντρα στο δέρμα ενώ φροντίζεις να έχεις την περιοχή με πολύ υγρασία. Καλύτερα καθώς χρησιμοποιείς την συσκευή ψέκαζε το πρόσωπό σου συνέχεια με νερό ( χρησιμοποίησε ένα απλό μπουκαλάκι με spray ή κάποιο από τα έτοιμα spray μεταλλικού νερού) και καλύτερα μετά το μπάνιο όπου οι πόροι είναι ανοιχτοί. Αφού τελειώσεις γύρνα την λεπίδα από την άλλη και άπλωσε στο δέρμα σου ένα από τα προϊόντα που αναφέρω στο άρθρο για τον υπέρηχο και κάνε 5- με 10 λεπτά από την άλλη μεριά της λεπίδας για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου. Τα + - χρειάζονται ειδικά ιονισμένα προϊόντα για αποτελεσματική λειτουργία. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το εξής για καθαρισμό βάλε την συσκευή στο ionzyme και ψέκασε με νερό που σε ένα ποτήρι έχεις βάλεις ένα κουταλάκι αλάτι. Βοηθάει να διαλυθεί το σμήγμα πιο εύκολα αλλά μπορεί να ερεθίσει ευαίσθητα δέρματα, Κάντο για λίγο και δες τι σου αρέσει καλύτερα και πιο δίνει καλύτερα αποτελέσματα. θα κοιτάξω και για το manual όμως και θα σε ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καλημέρα, θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε για κάτι. Την προηγούμενη βδομάδα μου πρόσφεραν μια περιποίηση προσώπου από ένα ινστιτούτο που πήγα για τον άντρα μου για δίαιτα. Μου έκαναν καθαρισμό και χωρίς να με ρωτήσουν (μου το είπαν αφού το έκαναν) μου έκαναν υπέρηχο με σπάτουλα. Εγώ χθες έμαθα πως είμαι έγκυος και κατά πως φαίνεται όταν έκανα τον καθαρισμό ήταν 8 μέρες από την ωορρηξία. Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε; Ήταν επικίνδυνο; Αν ναι δεν έπρεπε να με ρωτήσει πρώτα για εγκυμοσύνη;ελπίζω σε σύντομη απάντησή σας γιατί έχω άγχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Marina μην ανησυχείς! Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας με την χρήση υπερήχων στο πρόσωπο. Βέβαια στην εγκυμοσύνη καλά είναι να προσέχουμε και το παραμικρό γι' αυτό καλά είναι να αποφεύγουμε συστηματικές θεραπείες με μηχανήματα. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς για την περιστασιακή χρήση τους στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σύντομη απάντησή σου. Τώρα μπορώ να πω πως ησύχασα τελείως γιατί ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι εκτός από εγκυμοσύνη επιτρέπεται η χρήση υπερήχων και ανησύχησα αλλά μάλλον εννοούν αυτό που λες κι εσύ τις συστηματικές θεραπείες. Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μαρία γειά σου,
    Ψάχνω για μία σπάτουλα υπερήχων που να είναι καλή αλλά όχι πανάκριβη. Τη συγκεκριμένη που αναφέρεις στο άρθρο παραπάνω δεν τη βρίσκω ούτε στο amazon ούτε στο e-bay. Βοήθειαααααα! Σώσε με! Έχω καταμπερδευτεί! Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Φωτεινή η Ρασέλ έχει φέρει σπάτουλα υπερήχων. Επικοινώνησε μαζί της στο natural.remedies@hotmail.com να μάθεις λεπτμέρειες και αν ενδιαφέρεσαι να σου την στείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. καλημέρα.θελω να ρωτήσω εαν γνωρίζετε τη συσκευη που αγόρασα προσφάτως:cleface της εταιρείας WESTFOLD.πρώτον τί γνώμη έχετε για την συγκεκριμένη και δεύτερον εχει τρία κουμπάκια πήλινγκ,μασάζ-ενεργοποίηση κολλαγόνου και τρίτον ενυδάτωση προσώπου.πήρα επίσης και το micro roller τ οποιο το συνδεεις στη συσκευή, αλλα ενώ το συνδέω ανάβει μόνο το μπλέ φως τ οποίο γράφει οτι πρεπει ν ανάβει,αλλά δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ....ξανά εγώ....συγκεκριμένα έχει 4 ενεργοποιήσεις:
    - PEEL
    - PAT
    - WR
    - WC
    EΚτός από την πρώτη που ειναι κατανοητή, οι άλλες μήπως ξέρεις τη χρήση τους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ελίνα δεν την γνωρίζω και δεν μπορώ να έχω άποψη. Ούτε κάποια ιδιαίτερη περιγραφή και χαρακτηριστικά της έχει στο site. Είναι βασικά σπάτουλα υπερήχων αλλά κάτι παραπάνω για την λειτουργία της δεν μπορώ να γνωρίζω. Επίσης η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε ακριβούτσικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μαρία καλησπέρα. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου. Νομίζω πως έχεις βοηθήσει πολλές γυναίκες. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικα με την συσκευη υπερήχων facemate. Την έχω αγοράσει και σκέφτομαι να πάρω ένα ζελέ από τα προιόντα dermaviduals. Έχω μικτό δέρμα. Εκτός από το ζελέ έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο να βάζω πριν τον υπέρηχο και αν ναι πρέπει να το αναμείξω με τον ζελέ πριν το βάλω στο δέρμα μου? Στο λαιμό και στο μπούστο μπορεί να χρησιμοποιηθεί? Επίσης έχω την συσκευή dermawand. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς κάνει αυτή η συσκευή και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ λεπτά πρόσωπα?. Σε ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Μαρία καλησπέρα, και συγχαρητήρια για το υπέροχο blog σου! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η συσκευή υπερήχων (Cavitation) για το σώμα είναι επικίνδυνη για την υγειά και σε τι συχνότητα θα πρέπει να τη χρησιμοποιεί κανείς. Σε ευχαριστώ.Τανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Τάνια χαίρομαι που σου άρεσε το blog μου :)
    Οι συσκευές cavitation είναι συσκευές υπερήχων αλλά με χαμηλή συχνότητα στα 35-40 ΚΗz (35-40 χιλιάδες μεγακύκλους). Όσο πιο χαμηλή η συχνότητα τόσο πιο βαθιά δρουν οι υπέρηχοι. Στα 3 MHz (3 εκατομμύρια μεγακύκλους) είναι πολύ επιφανειακή η δράση και συνιστάται κυρίως για το πρόσωπο. Στο 1 MHz (1 εκατομμύρια μεγακύκλους) είναι πιο βαθιά η δράση και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Μαράκι καλησπέρα, έχω κάποιες ερωτησουλες.

    Λοιπόν αυτό εδώ είναι για ενυδάτωση και συσφιξη και αντιγήρανη?
    http://search.eim.ebay.gr/Health%20_%20Beauty/26395-2/?kw=ultrasound+ultrasonic+facial&el=3&es=1&elc=3

    Είναι 1mzh αλλα με ρυθμιζόμενη ένταση.Κάνει για το πρόσωπο?

    Και επίσης είναι ίδιο με αυτό?
    http://www.ebay.co.uk/itm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Evi 1 mhz δεν κάνει για το πρόσωπο παρά μόνο πιθανώς για πολύ λίγο πχ 3-4 λεπτά και μόνο συνδυαστικά με τα 3MhZ για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα.
    Την δεύτερη που αναφέρεις την
    <a href="http://rover.ebay.com/rover/1/710-53481-19255-0/1?icep_ff3=9&pub=5574633469&toolid=10001&campid=5335822023&customid=&icep_uq=Photon+Ultrasonic+Waves+Skin+Facial+Care+Machine&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μαράκι καλημέρα, μόλις παρέλαβα την σπάτουλα. Δεν είναι αυτή που είχαν στην φωτογραφία αλλά ουτέ και το κουτί της. Απο ότι ειδα το μοντέλο που ήθελα ήταν το 5010 και αυτοι έστειλαν το 5080. Η διαφορά είναι ότι το ένα έχει κουμπι που λέει ΟΝ/ΟFF και το άλλο μονο ΟΝ, το ένα κουμπί λέει VOL ενώ το άλλο SOL και η πρίζα του είναι αγγλική, άρα θα πρέπει να πάρω αντάπτορα που να ταιριάζει ε?Λέει ότι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Επισης στα cautions λέει: να προσέχουμε με την υγρασια κτλ και τα χέρια μας να είναι στεγνά για να μην πάθουμε ηλεκτροπληξία,αλλα δεν καταλαβαίνω, αφού το πρόσωπο μου θα είναι βρεγμένο όταν θα τη χρησιμοποιήσω, τότε δεν έχω φόβο???
    Μαράκι μόνο νερό είπες βάζουμέ ε?Και μετά για την ενυδάτωση να βάλω αλόη που ήδη έχω??15 λεπτά σύνολο έιναι καλά?
    Ελπίζω να ξαναακούσετε νέα μου σύντομα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Evi πια σπάτουλα πήρες τελικά δεν ξέρω... γράψε μου μου το link.
    Πάρε την συσκευή μαζί σου και ζήτα από ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό ένα universal adaptor.
    Αναφέρει στις οδηγίες να μην έχεις βρεγμένα τα χέρια στα σημεία που ακουμπάς το σώμα της συσκευής. Η σπάτουλα ασφαλώς και θα έρχεται σε επαφή με το δέρμα που πρέπει να είναι βρεγμένο.
    Μετά τον καθαρισμό κάνεις ενυδάτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Μαρία μου, εγώ αυτή παρείγγειλα
    http://www.ebay.co.uk/itm/2in1-ultrasound-ultrasonic-Skin-Cleanser-Enhance-Absorption-Exfoliator-SCRUBBER-/320724158375?pt=UK_Health_Beauty_Skincare_PP&hash=item4aaca647a7

    αλλά αυτή που ήρθε είναι διαφορετική στην ονομασία των κουπιών δηλαδή αντί για Beauty slim γράφει beauty scrubber model 5051 , αριστερά το φωτάκι γράφει L ,δεξιά H το μεσαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Evi μου μην ανησυχείς απλά πρέπει να άλλαξε ο κατασκευαστής στην νέα παρτίδα τις ονομασίες των κουμπιών και μόνο και τίποτα άλλο ουσιαστικό.
    Το κουμπί ενεργοποίησης άλλαξε από on/off σε on, το vol (ένταση) έχει αλλαχθεί σε sel (selection) το con είναι η ένδειξη λειτουργίας και μάλλον εννοεί currenτ on δηλαδή ότι το κύκλωμα είναι ανοιχτό και η συσκευή λειτουργεί.
    Θα έπρεπε ο πωλητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Μαρία μου καλησπέρα, ο πωλητής μου είπε να στείλω φωτος της συσκευής.Θα το κάνω αλλά δεν θα μπώ στη διαδικασία να την αλλάξω διότι νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα απλά έχει αλλάξει την ονομασία των κουμπίων,όπως είπες και συ.
    Και επειδή δεν κρατιόμουνα ...την δοκίμασα. Μολις τώρα τελείωσα την διαδικασία.
    Συμπεράσματα λοιπόν.
    1.Μου πήρε 5-10 λεπτά μέχρι να την ακουμπήσω στο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Evi μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσε <a href="http://rover.ebay.com/rover/1/710-53481-19255-0/1?icep_ff3=9&pub=5574633469&toolid=10001&campid=5335822023&customid=spatula&icep_uq=2in1+ultrasound+ultrasonic+Skin+Cleanser&icep_sellerId=&icep_ex_kw=&icep_sortBy=12&icep_catId=&icep_minPrice=&icep_maxPrice=&ipn=psmain&icep_vectorid=229508&kwid=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Evi μου ξέχασα να σου πω πως ο ήχος αυτός είναι απόλυτα φυσιολογικός γιατί είναι συσκευή υπερήχων. Όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα μπορείς απλά και ακούς τις συχνότητες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Μαρία καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τη συσκευή λιποδιάλυσης για το σώμα μπορούμε να την χρησιμοποιούμε ακόμη και δυο φορές την εβδομάδα και αν θα πρέπει να σταματάμε τη χρήση της μετά από ένα διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Τάνια μπορείς άνετα να την χρησιμοποιήσεις δυο φορές την εβδομάδα μία ώρα max την κάθε φορά όχι παραπάνω.
    Δεν ξέρω όμως κάτι συγκεκριμένο για διακοπή. Πιθανά να είναι καλό ούτως ή άλλως να ξεκουράζεται το σώμα μετά από μια σειρά 8- 12 θεραπειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Θα ήθελα βα σας ενημερώσω για την σπάτουλά μου, μου αρέσει πάρα πολύ και βγάζει και το σμήγμα και μετά η μυτούλα μου είναι λεία και όχι σαγρέ και το πρόσωπο μου ασπρίζει μετά :):). Δεν έχω δεί κάτι άλλο προσ το παρόν, συνήθως την χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα. Θα δείξει σε βάθος χρόνου τι αλλο έχει να προσφέρει :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Evi μου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σπάτουλα και για ενυδάτωση μετά τον καθαρισμό. Μπορείς να βάλεις πρώτα ένα πολυβιταμινούχο serum και μετά με αγνό ζελέ αλόης να κάνεις μασάζ με την σπάτουλα για βαθύτερη διείσδυση των βιταμινών και βαθιά ενυδάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ευχαριστώ Μαράκι:)
    Έχω ένα άλλο θέμα, πάθαινα παλιά δερματίτιδες(ξεφλούδισμα, τράβηγμα, τσούξιμο κτλ ), και έκανα καποιες θεραπείες και οι ενυδατικές που μου έδινε ο δερματολόγος ήταν καλές. Αλλά ακριβές, έτσι στα φαρμακεία πάντα σου προτείνουν κάτι (καλό δε λέω) αλλά τελικά δεν κάνει για σένα.Με αποτέλεσμα να έχω πάλι στα μάγουλα μου άσπρα σημάδια, ξεφλουδισμένα και δείχνει τόσο στεγνό λές και έχω γραμμεσ-γραμμέσ(άυτό όταν κάνω πως γελάω,δηλαδή δεν έχει ελαστικότητα, παρότι που κάνω με την σπάτουλα και την αλόη ενυδάτωση).
    Τελικά εχθές αγόρασα την BEPANTOL για το πρόσωπο, 3 φορές έβαλα και τις 3 τη ρούφηξε όλη. Αλλά δε ξέρω άν αυτό είναι δερματίτιδα γιατί δε με τσούζει ή απλά είναι αρκετά μα αρκετά αφυδατωμένο. Νομίζείς πως θα βοηθήσει η BEPANTHOL.
    ΥΓ.Καμιά φορά βάζω και RETAVATE για να έρθει τα ίσια του το δέρμα μου. Η AQUASOL με ψιλοτσούζει καμιά φορά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Evi αν βάζεις aquasol σταμάτα την γιατί χωρίς να παίρνω όρκο μάλλον μπορεί να έχεις πάθει υπερβιταμίνωση. Η βιταμίνη Α μπορεί να είναι καλή αλλά μετά από μεγάλο χρόνο χρήσης μπορεί να γίνει τοξική στο δέρμα και να δημιουργεί ξηρότητα και ερεθισμό. Ακριβώς αυτό που μου περιγράφεις. Πάρε απλά κάποια απλή αναπλαστική όπως την rhealba της a-derma και άσε το δέρμα σου να ξεκουραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Μαρια γεια σου! Λεγομαι Βικη κ εχω ενθουσιαστει απο τις συμβουλες και τα αρθρα που γραφεις. Ειμαι 44 ειχα ακμη και λιπαρο δερμα αλλα πριν απο 4 χρονια εκανα θεραπεια με ΤRΕΤΙΝ.Η επιδερμιδα μπορει να καθαρισε αλλα εχωει γινει πλεον ευαισθητο και λιγο ξηρο γιατι χωρις δεν μπορω, βαζω σερουμ της vichy liftactiv c*p total kai brhka mia krema skin md shielding lotion που ειδα φοβερη διαφορα απο την ωρα που θα ξυπνησω δεν υπαρχει ζαρα!!! Κανω πηλινγκ με σοδα κ λεμονι, ζαχαρη και λαδι(σωμα) η με του εμποριου .
    Ψαχνομαι τοσο καιρο κ δεν βρισκω κατι να με καλυπτει. Παλαιοτερα επαιρνα πολυ ακριβα προιοντα τωρα ομως προσπαθω να τα βολεψω αλλιως αλλα δεν ξερω πως. Αρχισα να πειθομαι απο μια κυρια στην τβ για κατι φοβερα προιοντα και ακριβα και χαστουκιζομαι για να συνελθω.
    Το μεγαλυερο μου προβλημα ειναι της χαλαρωσης του σωματος αλλα και των πρωην τροφαντων μου μαγουλων. Θα μπορουσες να με βοηθησεις; Θα το εκτιμουσα πολυ γιατι ταχω χασει τελειως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Βίκυ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)
    Θα ήθελα πρώτα απ όλα να σημειώσω ότι το πηλινγκ με σόδα και λεμόνι είναι τελείως ακαταλληλο για την επιδερμίδα σου που είναι ξηρή και ευαίσθητη. Δεν έχω καταλάβει όμως τι ακριβώς θέλεις να σου πω και πως να σε βοηθήσω. Χρειάζεσαι κάποια κρέμα περιποίησης για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου, κρέμα σύσφιξης πρσώπου, σώματος ή κάποια συσκευή;Επειδή αυτή την βρίσκομαι διακοπές και δεν έχω πολύ χρόνο στην διαθεσή μου να απαντώ σε ερωτήσεις θα σε παρακαλούσα να το πιάναμε το θέμα από Σεπτέμβριο που θα μπω πάλι στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ παρόμοια θέματα έχουμε συζητήσει το προηγούμενο διάστημα εδώ Ψάχνεις κάτι; Ίσως μπορώ να βοηθήσω!..
    Πιθανόν στα σχόλια να μπορέσεις να βρεις κάποια απάντηση που να καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Καλησπέρα Μαρία !Συγχαρητήρια για το σάιτ σου και σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σου .Ψάχνοντας για dermaroller ανακάλυψα το σάιτ σου. Μαζί με το dermaroller αποφάσισα να πάρω και την σπάτουλα. Επικοινώνησα με τη Ρασέλ και έχω ήδη παραλάβει την labelle ,αλλά λόγο έλλειψης όχι το dermaroller .τη γνώμη σου και τις γνώσεις σου θα ήθελα! Η σπάτουλα είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου. Η λειτουργία της περιορίζεται σε ένα μόνο πλήκτρο. Προσπάθησα να βρω τις διαφορές των δυο συσκευών αλλά βρίσκω οδηγίες κ τεχνικά χαρακτηριστικά μόνο για όσες έχουν τα πλήκτρα "sonic, " "ionzyme, ""ion (-, +) " και επίσης αναφέρουν το εξής « Κρατώντας την λεπίδα προς τα κάτω προωθείται η αποτελεσματικότητα του μασάζ στο υποδόριο, ενεργοποιούνται τα κύτταρα βαθιά κάτω από το δέρμα, και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό. Επίσης, βοηθά να μαλακώσει το δέρμα και να μετριάσουν τις ρυτίδες.» αυτό επιτυγχάνεται με το πλήκτρο" ionzyme " αν κατάλαβα σωστά. Να υποθέσω πως αυτό δεν ισχύει για τη συσκευή που διαθέτω? Θα με ενδιέφερε και αυτή η λειτουργία .Αν γνωρίζεις κάτι για τις διαφορές των δύο αλλά κ για το πως θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω για μασάζ ενεργοποίησης των κυττάρων διαφώτισέ με Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Χρύσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Schrista δεν γνωρίζω τις λειτουργίες του νέου μοντέλου της labelle. Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο να βρω πληροφορίες και είδα πως πράγματι έχουν αφαιρέσει την επιλογή έντασης και την επιλογή + -. Παρ’ όλα αυτά διαθέτει την λειτουργία Ιοντοφόρεσης (ionzyme) και μπορείς να κάνεις διείσδυση καλλυντικών ουσιών βαθύτερα στο δέρμα χρησιμοποιώντας το ίδιο πλήκτρο. Δεν ξέρω πως το ενεργοποιείς ίσως πατώντας το πλήκτρο δυο φορές μέχρι να ανάψει η δεύτερη ένδειξη της συσκευής. Πρέπει να το κοιτάξεις στο εγχειρίδιο χρήσης.
    Με την λειτουργία ionzyme χρησιμοποιείς ένα τελείως φυσικό προϊόν χωρίς λιπαρά στοιχεία με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για να κάνεις την βαθύτερη περιποίηση της επιδερμίδας. Εγώ αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Sophyto Anti-Aging Antioxidant Serum και το Sophyto pH Optimizing Restorative Toner με την λειτουργία του υπερήχου. Είναι 100% φυσικά και χωρίς έλαια με πλήθος αντιοξειδωτικών συστατικών. Μπορείς να τα βρεις στο e-shop lovelula που αναφέρω και στο άρθρο. Επίσης μπορείς να αγοράσεις και βιταμίνες της επιλογής σου σε μορφή σκόνης και να προσθέτεις μια μικρή ποσότητα στο serum για ακόμα πιο ενισχυμένη φροντίδα (μπορείς να ζητήσεις από την Ρασέλ ή να βρεις στο ebay αναζητώντας skinactives). Ελπίζω να έλυσα της απορίες σου αλλά αν χρειαστείς κάτι άλλο είμαι στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Μαρία μου σ ’ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και το χρόνο σου. Η λειτουργία iontophoresis όντως ενεργοποιείται πατώντας 2 φορές το πλήκτρο .θεώρησα ότι η iontophoresis και η Ionzyme είναι δυο διαφορετικές λειτουργίες. Όσο για τα προϊόντα που αναφέρεις τα έχω υπ’ όψιν μου και έχουν ήδη μπει στη λίστα για τις επόμενες μου αγορές  . Χρησιμοποιείς και το toner με τους υπέρηχους για ενυδάτωση μετά τον καθαρισμό? Με ποια σειρά τα χρησιμοποιείς ?
    Η σπάτουλα μου άρεσε πάρα πολύ , έχω ενθουσιαστεί ,αν και δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές . Το δέρμα μου είναι μικτό και πολύ συχνά αφυδατωμένο και πραγματικά ελπίζω να με βοηθήσει.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Christa αφού καθαρίσω καλά το πρόσωπο χρησιμοποιώ πρώτα το Sophyto Anti-Aging Antioxidant Serum και μετά το Sophyto pH Optimizing Restorative Toner. Απλώνω λίγο serum στο πρόσωπο, βάζω λίγο και πάνω στην σπάτουλα μαζί με actives σε σκόνη ή αν χρησιμοποιώ την facemate πάνω στην κυλινδρική κεφαλή και κάνω 4-5 λεπτά μασάζ. Ενδιάμεσα αν χρειαστεί απλώνω πάλι λίγο serum. Κάνω μετά άλλα 2 λεπτάκια μασάζ με toner. Τέλος βάζω την ενυδατική μου όποια χρησιμοποιώ κάθε φορά. Αν έχω χρόνο μπορεί να βάλω και μάσκα αλλά συνήθως δεν.... :))
    Ελπίζω να απολαύσεις τις θεραπείες σου και περιμένω εννοείται εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Μόλις παραλάβω και χρησιμοποιήσω τα προϊόντα θα σε ενημερώσω :). Προς το παρών χρησιμοποιώ μόνο αλόη. Ευχαριστώ πολύ ,να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Άννα η συγκεκριμένη συσκευή δεν νομίζω να είναι αρκετά δυνατή. Την έχω πατήσει με πολύ φτηνές συσκευές και εγώ παλαιότερα. Δεν έχουν αρκετή ισχύ...
    Θα σου πρότεινα να πάρεις μια και καλή, κάτι καλύτερο για να έχεις ουσιαστική περιποίηση, εφάμιλλη των ινστιτούτων.
    Ρίξε μια ματιά στο άρθρο
    Συσκευές Ομορφιάς: Πώς να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.
    Πιστεύω πως είναι μερικές ακόμα συσκευές που θα σε βοηθήσουν. Η σπάτουλα σίγουρα, αλλά και μια βούρτσα καθημερινού καθαρισμού θα είναι τέλεια για σένα...
    Εάν θέλεις σπάτουλα καλή αλλά πιο οικονομική από αυτή που προτείνω στο άρθρο πες μου. Θα κοιτάξω να σου βρω μια πιο οικονομική λύση, η bt-micro όμως να ξέρεις πως είναι η καλύτερη στην κατηγορία των σπάτουλων υπερήχων.
    Όσο για το αν πονάει... σε καμιά περίπτωση! Είναι πολύ άνετη και ευχάριστη περιποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Έλενα μου γεια σου και πάλι συγνώμη που σε ζαλίζω πάλι.
    Για την σπάτουλα δίνεις 2 διαφορετικές συσκευές 1 μια είναι η bt-micro όπου είναι λιγάκι ακριβή (και όπως είδα στο ebay οι πωλητές που την πουλάνε δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι )και αυτήν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00859CZ42/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B00859CZ42&linkCode=as2&tag=s1-1-21 όπου είναι ποιο οικονομική.
    αν όμως μπορείς να ψάξεις μια ποιο οικονομική από την bt αλλά να είναι πάλι καλή θα σε ευγνωμονούσα το σμήγμα έχει ο χειρότερος μου εφιάλτης επίσης, ναι έχω δει την clarisonic και ότι κάνει για το τύπο του δέρματος μου και σε αυτήν έχω μια ερώτηση εκτός από την συσκευή πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο σαπουνάκι γαλάκτωμα? επίσης θέλω να πάρω και ένα Dermaroller ποιο πρέπει να πάρω?1.00mm? και με το dermaroller πρέπει να βάζω κάποια κρέμα? έχω αγοράσει αυτή την κρέμα δεν ξέρω αν την έχεις ακουστά creme dermopurifiante της biologique δεν την εχω δοκιμάσει ακόμη περιμένω να παραγγείλω και τις συσκευές μου και μετά. xxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Άννα μου γεια σου, οχι δεν με ζαλίζεις... :)
    θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την clarisonic. Είναι απλή και ευχάριστη στην χρήση και πολύ αποτελεσματική για την καθημερινή απομάκρυνση του σμήγματος. Μπορεί να μην χρειαστείς καν μετά την σπάτουλα. Από το να πάρεις ένα φτηνό μοντέλο είναι πολύ καλύτερα να πάρεις πρώτα την clarisonic και αργότερα αν δεις ότι χρειάζεσαι μια έξτρα βοήθεια παίρνεις και μια καλή σπατουλα. Εάν θέλεις πάντως να πάρεις και τις δυο άμεσα τουλάχιστον πήγαινε εδώ στο feelunique που έχει μία σπάτουλα που φαίνεται καλή και όχι πολύ ακριβή. Eκεί θα βρεις και την clarisonic.
    Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σου έρχονται από Αγγλία και έτσι γλυτώνεις και τελωνείο.

    Dermaroller παρε 1.00mm. Βάλε μετά μια φυσική κρέμα ή ορό με υαλουρονικό. Η Ρασέλ έχει και dermaroller και υαλουρονικό. Μάλιστα μου είπε ότι το έχει ενισχύσει με αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά. Μπορείς να της πεις ότι έχεις λιπαρή επιδερμίδα να σου το φτιάξει αν χρειάζεται στα μέτρα σου. Επικοινώνησε μαζί της στο natural.remedies@hotmail.com

    Υ.Γ
    Α! και το όνομα μου είναι Μαρία, δεν ξέρω πως σου ήρθε το Έλενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Άννα μου τελικά έψαξα και για αυτήν που μου είχες πει στην αρχή δηλ την Zicac Ultrasonic Skin Scrubber και βρήκα καλές κριτικές. Επίσης μια άλλη αναγνώστρια η Evi θυμήθηκα πως την δοκίμασε και έμεινε ευχαριστημένη... αχ ένα μυαλό τόσες συσκευές...
    Παρ όλο την ταπεινή της τιμή μπορεί τελικά να αξίζει να την δοκιμάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Μαρια συγγνωμη για την ασχετη ερωτηση μου,αλλαξα υπολογιστη, δεν υπαρχει ημερομηνια στα σχολια παρα μονο η ωρα,μαλλον εχει καποιο προβλημα το pc μου ετσι??απο οτι θυμαμαι ειχες ημερομηνια στα σχολια.Σορρυ που σε καραφλιασα χαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Kiki μου όχι δεν φταίει το Pc σου απλά με την αλλαγή της εμφάνισης στο blog κάποια χαρακτηριστικά έχουν αλλάξει. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος εμφάνισης των σχολίων. Η αλήθεια είναι πως πριν ήταν πιο λειτουργικά γιατί κάθε σχόλιο είχε την δική του απάντηση ή συνέχεια συζήτησης. Τώρα απλά μπαίνουν το ένα κάτω από το άλλο.
    Προς το παρόν δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο να το αλλάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μαρία, θα ήθελα την βοήθεια σου! Εχω παρει μια σπάτουλα αλλα δυστυχώς δεν το προσεξα και δεν εχει επιλογή +/-,μονο ενα κουμπι για καθαρισμό και ενα για ιονισμο. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα αμπουλες αλλα επειδή ειναι ακριβες τις κραταω για το dermapen. Έτσι πηρα hyal gel dermedics.Τι ποσοτητα πρέπει να βαλω? Πρέπει να κανω σπατουλα μεχρι να απορροφηθεί ολο? Εγω ετσι έκανα και μετα μου αφησε μια αίσθηση τραβηγματος και κολλας και περασα το πρόσωπο μου με μια βρεγμένη πετσετα.Κατι δεν κανω σωστα? Συγγνώμη για τη μεγαλη ερωτηση, αλλα δεν εχω εξοικειωθεί ακόμη με τις συσκευές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόλα η σπάτουλα δεν είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για ενυδάτωση και το gel της dermedics χρησιμοποιείται βασικά για αγωγιμότητα (που παρέχει και ενυδάτωση ταυτόχρονα) με την κανονική συσκευή υπερήχου. Η σπάτουλα είναι κυρίως για καθαρισμό σμήγματος και κάπως για βαθύτερη διείσδυση αμπουλών. Για να μπορέσεις όμως να εκμεταλλευτείς τις συσκευές που έχεις και καλλυντικά σου στο έπακρο σου προτείνω να κάνεις τις θεραπείες σου ως εξής..
      1. Καθαρισμό σμήγματος με την σπάτουλα στην λειτουργία του υπέρηχου.
      2. χρήση dermapen για 1-2 λεπτά στο 0,25 με την αμπούλα σου.
      3. Χρήση σπάτουλας στον ιονισμό με λίγη ακόμα αμπούλα που θα απλώνεις ανά περιοχή.
      4. Τελειώνεις με 3 λεπτη θεραπεία στην λειτουργία υπερήχου χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα hyal gel κάθε φορά το οποίο θα αραιώνεις κατα την διάρκεια της θεραπείας μόλις το βλέπεις να στεγνώνει ψεκάζοντας την περιοχή με ιαματικό νερό.
      5. Στο τέλος ξεπλένεις με μπόλικο ιαματικό και απλώνεις την κρέμα σου.

      Δοκίμασε το έτσι και πες μου τις εντυπώσεις σου.

      Διαγραφή
  175. Μαρία είναι απαραίτητα γυαλιά στον υπέρηχο;ή μόνο στη θεραπεία με τα χρώματα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Magia στο υπέρηχο δεν χρειάζονται τα γυαλιά. Αλλά και στην φωτοθεραπεία άμα δεν κάνεις πολύ κοντά στα μάτια δεν υπάρχει πρόβλημα.

      Διαγραφή
  176. Γεια σου Μαρία!
    Διαβάζω το blog σου αρκετό καιρό, και μπορώ να πώ ότι είναι απλά τέλειο!
    Είσαι πολύ καλά ενημερώμενη, υπεύθυνη για ό,τι γράφεις και συνεχώς αναζητάς λύσεις οικονομικές και καλές!
    Πραγματικά είναι εξαιρετικό!
    Απο το blog σου διάβασα για τις συσκευές όπως η foreo, υπερήχου, κι η nuface. Έχω αγοράσει και τις 3. Και είδα μεγάλη διαφορά στον καθαρισμό με τη foreo και τώρα θα χρησιμοποιήσω την υπερήχου αρχικά και τη nuface την περιμένω ακόμα να έρθει!
    ΓΕνικά χρησιμοποιώ φυσικά υλικά κι ήθελα να σε ρωτήσω με την συσκευή υπερήχου μπορώ να χρησιμοποιήσω ορό που θα έχω κάνει ανάμειξη εγώ, όπως βιταμίνη C, ελαστίνη, τζελ αλόης κι ένα serum πεπτιδίων που αγοράζω ή καλύτερα όχι;
    Αρχικά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την συσκευή υπερήχου με το τζελ αλόης που είναι και το πιο σίγουρο μάλλον...
    Εσύ τι θα μου πρότεινες;
    Anyway σε ευχαριστώ πολύ που ενημερώνεις το υπέροχο blog σου και μας βοηθάς στην ομορφιά όσο πιο οικονομικά γίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια :) Όσον αφορά την ερώτησή σου για το ορό που που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με την συσκευη υπερήχου, δύο είναι τα βασικά που πρέπει να έχεις υπ' όψιν. Πρώτον να μην έχει καθόλου λιπαρά στοιχεία για να γίνεται σωστά η αγωγιμότητα και δεύτερον καθόλου χημικά που μπορεί να βλάψουν/ερεθίσουν το δέρμα αν μπούνε βαθύτερα στην επιδερμίδα μας. Αν τα επιμέρους καλλυντικά (πχ gel αλοης, serum, κλτ) καλύπτουν αυτές τις προδιαγραφές τότε ναι μπορείς να κάνεις το δικό σου mix σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.