DIY Αφαίρεση ελιών και κηλίδων ηλικίας.

Εάν έχετε πολλές καφέ επίπεδες ελιές ή κηλίδες ηλικίας στο  σώμα σας και σας ενοχλούν το βίντεο που ακολουθεί πιστεύω σας ενδιαφέρει. Παρουσιάζει την διαδικασία αφαίρεσης ελιών  από ειδική συσκευή. Η συσκευή  όπως θα παρατηρήσετε διοχετεύει υψηλή θερμότητα και καυτηριάζει την επιφανειακή στοιβάδα. Άμεσα  δημιουργείτε ένα κακαδάκι  που πέφτει μετά από μία εβδομάδα περίπου αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή από τις ενοχλητικές ελίτσες.




Προϋπόθεση βέβαια για την αφαίρεση τους είναι να είναι καλοήθεις. Πριν λοιπόν από οποιαδήποτε απόπειρα απομάκρυνσή τους ο δερματολόγος  εξετάζει όλες τις κηλίδες και να εξακριβώσει την φύση τους.

Εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε μόνες σας την αφαίρεση ελιών εντόπισα  σε τιμή σοκ αυτή την μίνι συσκευή χειρός  με την οποία μπορείτε να κάνετε την θεραπεία αυτή πανεύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας. Ασφαλώς στην περίπτωση αυτή,  μία επίσκεψη σε δερματολόγο για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποια κακοήθεια είναι απαραίτητη.



Μπορείτε να την βρείτε εδώ στο Ebay για μόλις με 18 ευρώ.

 Έξτρα Tips:

Είναι εύκολη στην χρήση της αλλά ας έχετε υπ όψιν τα εξής:

  • Πριν την χρησιμοποιήσετε παρακολουθήσετε ξανά την τεχνική στο βίντεο.

  • Να έχετε υπ όψιν ότι πάντα στοχεύετε πολύ επιδερμικά. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε πληγή.

  • Καλό είναι να εξοικειωθείτε με την χρήση της σε μία δύο ελίτσες πρώτα σε  όχι πολύ ορατά σημεία έτσι ώστε να βελτιώσετε την τεχνική σας και να δείτε και πως ανταποκρίνεται η επιδερμίδα σας.

  • Είναι σημαντικό να αφήνουμε το κακαδάκι να πέσει μόνο του και να μην το πειράξουμε εμείς νωρίτερα.

  • Προστατεύουμε την καθαρό δέρμα μας  στην συγκεκριμένη περιοχή οπωσδήποτε με αντιηλιακό.
Αν την πάρετε, όπως πάντα θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μου τις εντυπώσεις σας.

Ενημέρωση 23/10/2016: Την πήρα και την έχω ήδη χρησιμοποιήσει και εγώ.. Πραγματικά κάνει επαγγελματική δουλειά. Εξαιρετική! Σύντομα θα γράψω και ένα post με περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μαρακι ετοιμη να την αγορασω κι αυτη!πες σε παρακαλω τα αποτελεσματα που ειδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γωγώ καυτηριάζει την ελιά και δημιουργεί άμεσα κακαδάκι το οποίο σε μερικές μέρες πέφτει. Είναι φανταστική συσκευή και τόσο φτηνή! Έχω ήδη βάλει link για αγορά της συσκευής στον Οδηγό αγοράς. Θα κάνω και ένα demo video μόλις μπορέσω με τον τρόπο θεραπείας αλλά είναι πολύ εύκολη στην χρήση της ούτως ή άλλως.

      Διαγραφή
  2. Κανει μονο για καφε επιπεδες ελιες;οχι για κρεατοελιες;απο πονο τι λεει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γωγώ μου δεν το γνωρίζω αν κάνει για κρεατοελιές. Πιθανά ναι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και νομίζω ότι είναι αρκετά τολμηρό να πειράζουμε κρεατοελιές μόνες μας. Όσο για το πόνο νιώθεις ένα μικρό καψιματάκι, τίποτα μη ανεκτό. Μπορείς όμως να βάλεις αν θέλεις λίγη Emla τοπικά και δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.