Συσκευές αντιγήρανσης: Υπέρηχοι VS Μικρορεύματα VS Rf

Πολύ συχνά για τις θεραπείες προσώπου στο σπίτι μας αναφέρομαι σε 3 βασικές μικρές συσκευές αντιγήρανσης, τη συσκευή υπερήχων, τη συσκευή μικρορευμάτων Νuface και τη συσκευή  διπολικών ραδιοσυχνοτήτων.


Εκ πρώτης όψεως η λειτουργία τους φαίνεται παραπλήσια αλλά οι τεχνολογίες στις οποίες βασίζονται είναι διαφορετικές και ως εκ τούτου έχουν και διαφορετική δράση και συνεπώς αποτέλεσμα. Πολύ συχνά λοιπόν με ρωτάτε  ποιες από τις τρεις είναι καλύτερη για την περίπτωσή σας. Απόλυτα λογική η ανησυχία σας, για αυτό και εγώ θα προσπαθήσω εδώ σε μια σύντομη  συγκριτική παρουσίαση να σας δώσω κάποιες πληροφορίες ώστε  να μπορείτε να κάνετε την καταλληλότερη  για εσάς επιλογή σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.


Η Δράση κάθε τεχνολογίας

1. Συσκευές με Μικρορεύματα

Τα μικρορεύματα δουλεύουν βαθιά στο μυϊκό επίπεδο και βοηθούν στην ανόρθωση του οβάλ του προσώπου*. Μιμούνται το  φυσικό βιο-ηλεκτρικό πεδίο του σώματος και στέλνουν μικροσκοπικά ηλεκτρικά ρεύματα στους μυς μας. Οι μύες  ενεργοποιούνται, η μνήμη τους επανέρχεται και θυμούνται την αρχική τους θέση. Υπάρχει πολύ μικρή σύσπαση των μυών ή και καμία. Επίσης, αυξάνουν την αιμάτωση και την  λεμφική κυκλοφορία. Τα μικρορεύματα  επίσης ενισχύουν την διείσδυση (όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τον υπέρηχο) των ενεργών συστατικών ειδικών ορών (σέρουμ) φροντίδας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα  μικρορεύματα στο άρθρο μου  Τεχνολογία και συσκευές μικρορευμάτων στις αισθητικές εφαρμογές

* Η ανόρθωση είναι ορατή ακόμα και άμεσα αλλά μόνο μετά από τακτική χρήση υπάρχει σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί να βοηθήσει μόνο σε αρχικά στάδια χαλάρωσης. Αν και έχει θετική επίδραση  σε κάθε περίπτωση σε προχωρημένες περιπτώσεις χαλάρωσης η ανόρθωση του οβάλ είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί.


2. Συσκευές Υπερήχων

Ο υπέρηχος δρα σε κυτταρικό επίπεδο, και αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι δονήσεις του υπερήχου  από την κεφαλή της συσκευής περνούν στο δέρμα και δημιουργούν δόνηση των ιστών, ειδικά εκείνων που περιέχουν κολλαγόνο. Δεν αισθάνεστε τη δόνηση, αλλά αντ 'αυτού όταν πλησιάζετε την κεφαλή  κοντά στο αυτί μπορείτε να ακούσετε έναν χαμηλό σφυριχτό ήχο. Η ταχεία ταλάντωση του ιστού που δημιουργείται από την αύξηση της ενέργειας των  υπερήχων δραστηριοποιούν  του  ινοβλάστες και το σχηματισμό του κολλαγόνου. Με την τόνωση του κολλαγόνο και την ελαστίνης, ο υπέρηχος έχει ως αποτέλεσμα μία πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα. Ο υπέρηχος  βοηθά επίσης τους oil free ορούς και τα δραστικά συστατικά τους να διαπεράσουν πιο βαθιά στο δέρμα. Για θεραπείες με υπέρηχο μπορείτε να  διαβάσετε στο άρθρο μου με  αισθητικές θεραπείες με συσκευή υπερήχων.

3. Συσκευές με Διπολικές Ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες όταν εφαρμόζονται στο δέρμα  μεταφέρουν πολύ βαθιά ελεγχόμενη θέρμανση στους ιστούς  εκεί που βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου. Η ήπια θερμική βλάβη που προκαλείται στις ίνες και τους συνδετικούς ιστούς ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και πολλαπλασιάσμό του.  Ως αποτέλεσμα συσφίγγει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Περισσότερα για θεραπείες με ραδιοσυχνότητες μπορείτε να  διαβάσετε το άρθρο μου Συμβουλές για την Χρήση Συσκευών Ραδιοσυχνοτήτων (RF)


Πώς να επιλέξετε τη σωστή για σας Τεχνολογία


Όπως βλέπετε οι τεχνολογίες αυτές λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους, ως εκ τούτου, συμπληρώνουν η μία την άλλη  στη φροντίδα αντιγήρανση.  Όσο μεγαλύτερη η ηλικιά σας και τόσο πιο αποτελεσματικό είναι  να χρησιμοποιείτε  και τις τρεις, αν μπορείτε να τις αντέξετε  οικονομικά

Τι γίνεται όμως αν μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία; Εδώ είναι μια λίστα  που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας ή/και ανάλογα με την ηλικία σας.

Α. Συσκευές αντιγήρανσης ανάλογα με τις ανάγκες σας


  1. Συσκευή Υπερήχων:
  • Η βασική μου ανησυχία είναι οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και  ξηρότητα και  θέλω  την ενίσχυση ελαστίνης και κολλαγόνου που δίνουν οι υπέρηχοι.

  • Θα ήθελα μια συσκευή για βαθύτερη διείσδυση καλλυντικών ορών με δραστικά συστατικά στο δέρμα μου.

  • Μπορώ να διαθέσω κάποιο  χρόνο για περιποιήσεις ομορφιάς γύρω στα 15-20 λεπτά, 3-4 φορές την εβδομάδα

  • Είμαι κάτω από 35 χρονών

2. Συσκευή Μικρορευμάτων:
  • Είμαι πολύ πιεσμένη σε χρόνο και μπορώ να χρησιμοποιήσω  μόνο μία συσκευή με λίγο χρόνο θεραπείας

  • Η βασική μου ανησυχία είναι η ήπια χαλάρωση και η απώλεια του μυϊκού τόνου και με ενδιαφέρει περισσότερο  η ανόρθωση του οβάλ.

  • Είμαι κάτω από 40 χρονών

3. Συσκευή Διπολικών Ραδιοσυχνοτήτων
  • Η βασική μου ανησυχία είναι η επιδερμική χαλάρωση και με ενδιαφέρει η ανόρθωση του οβάλ

  • Είμαι πάνω από 40 χρονών

Β. Συσκευές αντιγήρανσης ανάλογα με την ηλικία σας


  • 25-35 χρονών: Η συσκευή υπερήχου μαζί με σωστά καλλυντικά είναι η πιο χρήσιμη συσκευή  και αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας για αντιγηραντική φροντίδα.

  • 30-40 χρονών: Σε αυτήν την ηλικία ο συνδυασμός συσκευής υπερήχων και μικρορευμάτων είναι ιδανικός γιατί επανορθώνει και προλαμβάνει  την φθορά σε δύο   επίπεδα την επιδερμική και την μυική.  Σε περίπτωση που τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν διαλέξτε την συσκευή υπερήχου αν έχετε στεγνό αφυδατωμένο η/και με ρυτίδες δέρμα και την συσκευή μικρορευμάτων αν έχετε λιπαρό δέρμα και χαλάρωση του οβάλ

  • 40 χρονών και πάνω: Εδώ αρχίζουμε να έχουμε σταδιακά ανάγκη πιο δραστικές θεραπείες.  Οι προηγούμενες συσκευές αντιγήρανσης είναι βασικά απαραίτητες αλλά αν δεν μπορείτε να τις έχετε όλες τότε προτιμήστε να προμηθευτείτε, αρχικά τουλάχιστον μία συσκευή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Σε περίπτωση που τα οικονομικά σας, σας επιτρέπουν να πάρετε και μία ακόμα από τις δύο προηγούμενες, διαλέξτε την συσκευή υπερήχου αν έχετε στεγνό αφυδατωμένο η/και με ρυτίδες δέρμα και την συσκευή μικρορευμάτων αν έχετε λιπαρό δέρμα και χαλάρωση του οβάλ.

Ελπίζω οι συμβουλές στο άρθρο να σας φανούν χρήσιμες και να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή σας. Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε την συσκευή που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει στην σελίδα με τις προτάσεις εξοπλισμού

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

  1. Μαρία μου πολύ ωραίο και αυτό το άρθρο σου! Ήθελα να ρωτήσω για τη nuface, μετά από ένα μηνά χρήσης οι συσπάσεις που νιώθω στην υψηλή ένταση δεν είναι το ίδιο όπως στην αρχή. Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου? Είναι πλήρως φορτισμένη όταν την χρησιμοποιώ αλλά έχω την αίσθηση σαν να έχει πέσει η απόδοση της. Εσύ έχεις παρατηρήσει αλλαγή στην αίσθηση όταν την χρησιμοποιείς? Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, η δουλεύει ή δεν κάνει τίποτα. Απλά μπορεί να συνήθισαν οι μυς σου πλέον το ερέθισμα που παίρνουν από την Nuface και να μην νιώθεις τόσο έντονα τις συσπάσεις. Εμένα μου ταιριάζει καλύτερα να την χρησιμοποιώ στην μέτρια ένταση. Εκεί νιώθω και εγώ πολύ ελάχιστα ούτως ή άλλως τις συσπάσεις αλλά μου αρέσει καλύτερα το αποτέλεσμα. Να προσέχεις επίσης να είναι ενυδατωμένη η επιδερμίδα σου και ο οργανισμός σου και να χρησιμοποιείς αρκετό gel αγωγιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω Μαρια μου για την απαντηση! Τι ειναι αυτο που σε ενοχλει στη υψηλη ενταση? Κουραζεται η επιδερμιδα σου? Μηπως εγω που κανω στην υψηλη ενταση το παρακανω και μακροπροθεσμα κουραζω το δερμα μου? Παντως μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενη, η οψη αλλαζει γινεται πιο φρεσκια και τονωμενη! Αξιζει σαν συσκευη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι Ντίνα μου που βλέπεις καλό αποτέλεσμα από τη Νuface. Εγώ αν το κάνω στην δυνατή ένταση δείχνω κουρασμένη και σαν να είναι κάπως πρησμένο το πρόσωπο. Το πρόσωπό μου όμως γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον την χρησιμοποιώ περισσότερο για συντήρηση και συν τοις άλλοις χρησιμοποιώ και άλλες συσκευές. Οπότε λογικό είναι η επιδερμίδα μου να αντιδρά σε παραπανίσια ενεργοποίηση. Εσύ αφού είσαι ευχαριστημένη με την χρήση της στην δυνατή ένταση συνέχισε έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις την συχνότητα και την ένταση θεραπείας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μαρια,
    Εχω διαβασει νομιζω ολα τα αρθρα σου για τις συσκευες και θελω να παρω ολες τις τεχνολογιες ...χαχαχα
    Ειμαι 40 χρονων και μολις ξεκινησα να κανω εφαρμογη lactic acid 40% γιατι εχω λιγα σημαδια στο προσωπο απο ακμη. Να πω πως μενω στην Αγγλια οποτε ο καιρος με οφελει. Φοραω ουτως η αλλως ΠΑΝΤΑ αντιηλιακη κρεμα. Δεν εχω δει πολλες διαφορες ακομα απο το πιλινγκ αλλα θα επανελθω με νεα αναρτηση σε κανα μηνα μιας και παρειγειλα μια συσκευη δερμοαποξεσης που θα παραλαβω εντος των ημερων.
    Σκεφτομαι τους επομενους μηνες να παραγγειλω και fractionl Rf machine http://www.ebay.co.uk/itm/Effective-Cavitation-RF-Fractional-Radio-Frequency-Machine-Face-Lift-Beauty-/131505674063 που καπου ειδα πως το προτεινες.
    Το δερμα μου ειναι κανονικο ως μεικτο. Εχω ρυτιδες αναμεσα στα ματια, στο μετωπο αρκετες και ενδιαμεσα στη μυτη με στομα. Γενικα εχω χαλαρο δερμα

    1) Θα επωφεληθω απο αυτες τις συσκευες και το πιλινγκ νομιζεις? αξιζει τον κοπο η να παω στα fillers και botox?

    Εχθες διαβαζα και για το dermapen και ελεγα να το παραγγειλω αλλα οι αμπουλες που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι αμφιβολου ποιοτητας και αυτες που προτεινεις εσυ δεν μπορω ευκολα να τις βρω εδω και επιπλεον τωρα δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα δυστηχως. Ολα τα serums για dermaroller ειναι πανακριβα για να τα αγοραζεις τακτικα....

    2) Ειναι πολυ σημαντικο εργαλειο για το προσωπο μας το dermapen? Αξιζει να το παρω για εμενα η λες να με καλυψουν τα παραπανω ουτως η αλλος?

    Θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σου! Απαντησε μου οποτε βρεις χρονο. Δε βιαζομαι.
    Σε ευχαριστω πολυ για ολα τα ομορφα σου αρθρα και ακομα παραπανω για τις συμβουλες σου!!!!
    Να εισαι καλα. Πολλα πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Deena ναι, η fractional είναι ιδανική για ρυτίδες και για μεικτά δέρματα. Καλά είναι να ξεκινήσεις με αυτά και μετά αν θες παίρνεις και άλλες συσκευές. Εάν είναι να πάρεις κάτι είναι μια συσκευή υπερήχου για ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστω πολυ Μαρια μου!
    Να εισαι παντα καλα να μας συμβουλευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Μαρία,
    Είμαι 52 χρονών,έχω διαβάσει ότι έχεις γράψει για τη χαλάρωση,αλλά δεν μπόρεσα να επιλέξω μηχάνημα γιατί το πρόβλημα μου εκτός από τη χαλάρωση… είναι ότι έχω λεπτό πρόσωπο… χωρίς πολύ λίπος.. είμαι και σε εμμηνόπαυση εδώ και 3 χρόνια -η αλλαγές στο πρόσωπο και στο σώμα είναι θεαματικές από την μία μέρα στην άλλη-γι’αυτό θέλω κάποιο μηχάνημα δραστικό χωρίς να καταστρέφει τον όγκο του δέρματος να κάνει και για ΛΑΙΜΟ, που αρχίζει να γίνεται χάλια (ζητάω πολλά?)το ποσό 500 περίπου.
    Αν βρεις κάτι ενημέρωσε με!
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γωγώ μου κατάλληλη για την περίπτωση σου είναι μόνο καλή διπολική συσκευή όπως αυτήν εδώ. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι πιο οικονομικό με αξιόλογη ισχύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Μαρία! Σε διαβάζω αρκετά χρόνια.Σ' ευχαριστούμε για τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μας!Αποφάσισα να πάρω κάποιες συσκευές και ήθελα την γνώμη σου!Προσπαθώ να βρω όσο μπορώ τις καλύτερες σχέσεις τιμής κ ποιότητας,γιατί το χρηματικό ποσό που διαθέτω είναι περιορισμένο.
    1) Θα ήθελα την γνώμη σου γι αυτή τη συσκευή διπολικού rf http://www.ebay.com/itm/RF-Radio-Frequency-Skin-Tighten-Machine-Bipolar-RF-Rejuvenation-for-Face-Boday-/151883796874?var=&hash=item235cfad18a:m:mOMMoKahtjabsEX0I6N_Q0Q
    Είναι κάτι αξιόλογο για την τιμή της;

    2) Και γι αυτή τη συσκευή fractional rf http://www.ebay.com/itm/Fractional-Portable-RF-Radio-Frequency-Dot-Matrix-Rejuvenation-Wrinkle-Remover-/151459798791?hash=item2343b51f07:g:hYsAAOSw8-tWWACu

    3) Έχω βρει τη Nuface trinity σε καλή τιμή εδώ http://www.ebay.com/itm/NuFACE-TRINITY-PRO-109-99-EURO-DISPONIBILE-20-GIORNI-20-SCONTO-/111871162569?hash=item1a0c0a78c9:g:y9AAAOSwPhdVTzhA
    Εχει κάποια διαφορά η trinity από τη mini στο θέμα της έντασης;

    4) Τέλος αυτή η συσκευή φωτοθεραπείας σου φαίνεται καλή; http://www.ebay.com/itm/4Color-LED-Light-Photon-Rejuvenation-Facial-Whiten-Anti-Wrinkle-Beauty-Therapy-/121792576256?hash=item1c5b673b00:g:bOoAAOSw14xWJeI~
    Δε θα ήθελα μάσκα.Με βολεύει καλύτερα χειρός.

    Μαράκι θα κάνω πρώτη φορά παραγγελία κ έβγαλα κάρτα moneysafe.Αν έχω καταλάβει καλά με αυτή δε θα χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία που έχεις αναφέρει(με τα 2 mail),έτσι δεν είναι;
    Σ ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σε κούρασα.Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έφη μου, μια χαρά επιλογές είναι όλες οι συσκευές για την τιμή τους εκτός από της φωτοθεραπείας ίσως... Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά η συσκευή φωτοθεραπείας που μου είπες να ξέρεις ότι δεν έχει πράσινο φως για δυσχρωμίες. Αφού θέλεις να πάρεις συσκευή φωτοθεραπείας χειρός δες λίγο και αυτήν την επιλογή. Είναι συσκευή φωτοθεραπείας, ίσως όχι τόσο δυνατή όσο αυτή που μου είπες όσον αφορά την φωτοθεραπεία αλλά έχει 7 χρώματα και έχει και έχει επιπλέον λειτουργία μεσοθεραπείας που βοηθάει να περνάς του ορούς σου και αμπούλες πιο βαθιά στο δέρμα. Αν όμως θέλεις ξεκάθαρα κάτι μόνο σε καλή συσκευή φωτοθεραπεία χειρός τότε αυτή η συσκευή πιστεύω είναι καλύτερη επιλογή. Έχει μεγάλη κεφαλή και 4 χρώματα. Φιλιά και καλές αγορές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαράκι,σ' ευχαριστώ πολύ για την τόσο γρήγορη απάντησή σου,παρ όλες τις υποχρεώσεις που σίγουρα έχεις!!Φυσικά και θα παραγγείλω τη συσκευή φωτοθεραπείας που μου πρότεινες εσύ,με τα 4 χρώματα!Δεν την είχα δει πριν!Ήθελα να σε ρωτήσω 2 πραγματάκια ακόμα και να προχωρήσω τις παραγγελίες..
    Είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω από ebay(άσχετη τελείως όμως) και ήθελα να μου πεις αν πιστεύεις πως μ' αυτές τις συσκευές (κυρίως με τις δύο rf) θα έχω κάποια επιπλέον έξοδα με το τελωνείο..
    Και επίσης,θέλω να πάρω τις συσκευές με το διπολικό rf και την fractional,που σου ανέφερα,αλλά με ανησυχεί λιγάκι μήπως και επηρεάσει το λίπος του προσώπου.Και ήθελα να σε ρωτήσω,από την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου,αν έχεις παρατηρήσει εσύ κάτι τέτοιο όσο καιρό τις χρησιμοποιείς.Να σημειώσω πως η διπολική λέει 1.7Mhz-2.3Mhz και η fractional στο 1Mhz.
    Μαράκι σε ευχαριστώ και πάλι! Μας βοηθάς πολύ και φαίνεται ότι το κάνεις με αγάπη!Θα σου πω και τις εντυπώσεις μου όταν ξεκινήσω!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύη μου όταν είναι μικρό το δέμα και δεν έρχεται με coulier η συσκευή αλλά μέσω Elta (δηλαδή με economy η standard shipping) δεν πληρώνεις τελωνείο. Το διπολικό και το Fractional δεν επηρεάζει το λίπος. Είναι απόλυτα ασφαλή για αδύνατα πρόσωπα. Θα χαρώ πολύ να μαθαίνω την πρόοδό σου και τις εντυπώσεις σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια ανακαλυψα οτι μια σοβαρη διαφορα της nuface με την rio ειναι οτι η πρωτη ειναι επαναφορτιζομενη και η αλλη με μπαταριες...αυτο που δεν ξερω ειναι αν ειναι το ιδιο αποτελεσματικες...μπορουμε να το δουμε καπως απο τα χαρακτηριστικα τους?? επισης η rio εχει και καποιες διαφορετικες λειτουργιες με καποια patch εμποτισμενα με κολλαγονο κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθυμία μου η Nuface είναι σαφέστατα πολύ καλύτερη ως συσκευή. Γενικά δεν πολυσυμπαθώ συσκευές που δουλεύουν με μπαταρίες. Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι τόσο δυνατές αδειάζουν γρήγορα και είσαι όλη την ώρα να αγοράζεις μπαταρίες. Πολύ καλύτερα με ρεύμα ή επαναφορτιζόμενες. Πήγαινε και δες εδώ στον Οδηγό αγοράς όπου βρήκα και έχω προσθέσει μία πολύ καλή προσφορά αγοράς για την Nuface στο ebay.

      Διαγραφή
    2. με επαναφορτιζομενες θα μπορουσαμε να κανουμε τη δουλεια μας και δεν ειναι μεγαλο εξοδο αλλα σε καποιες ερωταπαντησεις στο amazon για το προιον διαβασα οτι δεν δεχεται επαναφορτιζομενες η συγκεκριμενη συσκευη....τωρα το κατα ποσο ειναι σιγουρο αυτο δεν το ξερω, ειδα την nuface..ειναι σιγουρα αυθεντικη? ερχεται απο την κινα και ειναι πολυ φτηνη τη στιγμη που στο σαιτ SEPHORA εχει 200 ευρω

      Διαγραφή
    3. Όταν είπα επαναφορτιζόμενες δεν εννοούσα μπαταρίες αλλά συσκευές. Όσο για την γνησιότητα... οι περισσότερες πλέον συσκευές στην Κίνα φτιάχνονται απλά στο ebay την αγοράζεις από χονδρέμπορο χωρίς ενδιάμεσα έξοδα. Προσωπική μου γνώμη είναι να προτιμήσεις την Nuface . Εσύ όμως αποφασίζεις από εκεί και πέρα τι προτιμάς να αγοράσεις.

      Διαγραφή
    4. μαλλον δεν το εθεσα σωστα και σε μπερδεψα μαρια μου! οταν εγω ειπα επαναφορτιζομενες στην απαντηση στις 9:40 εννοουσα μπαταριες γτ αν πχ η συσκευη δεχονταν επαναφορτιζομενες μπαταριες θα ηταν οκ απλα η συγκεκριμενη μαλλον δεν το κανει! θα ψαξω αν υπαρχει και η κανονικη η nuface σε καλη τιμη οχι μονο η μινι!! σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! εισαι θυσαυρος μαρια στ αληθεια..ευτυχως επεσα επανω σου και σωθηκα!!! τα φιλια μου και τις καλησπερες μου!! <3

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Μαρία,
    αναρωτιέμαι, εάν αγοράσω την nuface απο τον οδηγό αγοράς που προτείνεις στο ebay, πως θα ξέρω εάν είναι αυθεντική; επίσης εάν πάθει κάτι έχει εγγύηση μέσω ebay; Σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχετικά απλή η τεχνολογία των μικρορευμάτων. Πιστεύω ότι όλες είναι από το ίδιο εργοστάσιο και απλά η εταιρεία που τις πουλάει επίσημα προσφέρει υποστήριξη και εγγύηση. Αυτό πληρώνεις. Στο ebay θα σε καλύψουν μόνο στην αρχή, αν δεν δουλεύει όταν την πάρεις και το πολύ κανένα μήνα μετά. Αν πάθει κάτι μένεις ακάλυπτη. Προσωπικά έχει τύχει καναδυο φορές να μου στείλουν προβληματική συσκευή και με κάλυψαν πάντα. Υπάρχει όμως ασφαλώς πάντα ένα ρίσκο στις αγορές από ebay το οποίο προσωπικά το παίρνω. Στην συνολική εικόνα είμαι σαφέστατα κερδισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να έχω στην διάθεσή μου τόσες συσκευές αν σκεφτόμουν το αρνητικό σενάριο. Τώρα βέβαια τα πράγματα οικονομικά είναι δύσκολα για όλους μας οπότε καταλαβαίνω και τον προβληματισμό σου.

      Διαγραφή
  15. Γεια σου Μαρία μου!
    Με έβαλες στη σκέψη να αγοράσω 2 συσκευές υπερήχων, μία για τη μαμά μου και μια για μένα. Εγω ειμαι 28 ετών και φοβάμαι, μηπως μια τέτοια συσκευη θα δημιουργήσει απώλεια λιπους στο πρόσωπο, μιας και παντα ειχα πολυ αδυνατο προσωπο.... Και η μαμα μου ειναι 55 ετών, με τα botox της και τα υαλουρανικά της, και θελει να διορθωσει το οβαλ, μιας και τα νήματα που κάνει δε βελτιώνουν πληρως το οβαλ. Αλλα και εκεινη, φοβαται την απώλεια λιπους. Γνωριζεις Μαρία μου, αν υπαρχει περιπτωση να χαθει λιπος απο το πρόσωπο και μαγουλακια και γινει οστεώδες το προσωπο; γιατι ειναι κατι που δε θελω με τιποτα!! Σ ευχαριστω πολυ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συσκευές υπερήχων στα 3 Mhz δεν δημιουργούν απώλεια λίπους. Μην ανησυχείς. Βοηθούν όμως κυρίως στις ρυτίδες, στην βαθιά ενυδάτωση αλλά όχι τόσο στην επιδερμική σύσφιξη για ανόρθωση του οβάλ. Εσένα ασφαλώς που είσαι ακόμα σε μικρή ηλικία θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Για την μαμά σου όμως που είναι μεγαλύτερη θα συνιστούσα εκτός από συσκευή υπερήχου και συδιαστικά μια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων ώστε να πετύχει πιο δραστική επιδερμική σύσφιξη.

      Διαγραφή
    2. Σ ευχαριστω πολυ Μαρία μου! Δηλαδη και η συσκευη ραδιοσυχνοτητων δε δημιουργει απωλεια λιπους ετσι; Και εγω και η μαμα μου το φοβομαστε αυτο γιατι εχουμε ειδικα εγω, λεπτα προσωπα. Εχεις καποια οικονομική συσκευη να προτεινεις; ραδιοσυχνοτητων. Ευτυχως το χεις ψάξει το θεμα και μας τα δινεις "μασημενη τροφη" γιατι τετοια πληροφορια που να τη βρεις ευκολα αλλιως..

      Διαγραφή
    3. Για προτάσεις διπολικών rf συσκευές κοίτα εδώ. Διάλεξε ανάλογα με τα οικονομικά σου. Ασφαλώς οι καλύτερες είναι και οι πιο ακριβές http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

      Διαγραφή
  16. Έχεις καθόλου υπ όψιν τη 3D FACE TECHNOLOGY που πλασάρει η beautyhomeclinic;;; Την σκέφτομαι γιατί φαίνεται μικρή και πρακτική αλλά κάνει κάτι άραγε;; Γενικά αυτή η εταιρεία είναι σοβαρη;; Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις με τόσο μεράκι και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα μου έχω απαντήσει ξανά για την συγκεκριμένη συσκευή ... Είναι απλά μία συσκευή μικρορευμάτων. Δίνει όντως τόνωση και κάποια λάμψη αλλά μην περιμένεις σύσφιξη εάν υπάρχει πρόβλημα χαλάρωσης ούτε μόνιμο αποτέλεσμα. Για τα λεφτά του όμως δεν λέω χρήσιμη συσκευούλα είναι. Σε περίπτωση που έχεις nuface ή συσκευή υπερήχων δεν την χρειάζεσαι. Αν όχι πάρτην, μαζί με μία καλή αμπούλα/ορό θα σου δώσει αν μη τι άλλο μια πιο φρέσκια και ξεκούραστη όψη και θα βοηθήσει και στην καλύτερη διείσδυση των καλλυντικών ουσιών. Η εταιρία σοβαρή είναι και από τις ελάχιστες που ασχολούνται με τις ατομικές συσκευές ομορφιάς. Φαίνεται να υποστηρίζουν τις συσκευές που προτείνουν και με αρκετές σωστές οδηγίες χρήσης και εγγύηση αλλά οι περιγραφές και υποσχέσεις από αρκετές από τις συσκευές που προωθούν είναι υπερτιμημένες και υπερβολικές.

      Διαγραφή
  17. Μαρία ενταξει είμαι τώρα..πανικοβληθηκα από την κοκκινίλα...νόμιζα ότι κάηκα από τον υπέρηχο...αλλά μια χαρά είμαι..μη σου πω ότι σα να είδα διαφορά...ελπίζω μέχρι το πρωί να φύγει η κοκκινίλα...να κάνω κάθε μέρα λες;;
    νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό Μάγια μου να είδες διαφορά :) Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο! Κάνε 4-5 φορές την εβδομάδα. Απλά κράτα τον ιονισμό σε μεσαία ένταση και να φροντίζεις να έχεις μπόλικο gel στην επιδερμίδα.

      Διαγραφή
  18. Μαρία στον ιονισμό + στο τέλος της θεραπείας για να ηρεμήσουμε το δέρμα μας πρέπει να υπάρχει hyal gel στο πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Πάντως σε περίπτωση που νιώθεις έντονο ερεθισμό μετά τον ιονισμό κάνε πιο σύντομη την θεραπεία, σε χαμηλότερη ένταση και πιο αραιά σε συχνότητα. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να ακούμε την επιδερμίδα μας και αν κάποια θεραπεία μας δημιουργεί ενόχληση καλά είναι να κάνουμε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί. Επίσης μην ξεχνάς να απλώνεις στο τέλος της θεραπείας στο πρόσωπό σου οπωσδήποτε μια αναπλαστική κρέμα.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.