Τεχνολογία και συσκευές μικρορευμάτων στις αισθητικές εφαρμογές

Η τεχνολογία μικρορευμάτων (Microcurrent) είναι γνωστή τεχνολογία στην αισθητική (όχι τόσο στην Ελλάδα) για θεραπείες μη επεμβατικού lifting καθώς  μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνει την κυκλοφορία του προσώπου, αυξάνει την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου αλλά το πιο σημαντικό τονώνει  τον μυϊκό ιστό προσφέροντας ανόρθωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τρόπος λειτουργίας τους

Τα μικρορεύματα γενικά αυξάνουν σημαντικά την ζωτική ενέργεια των κυττάρων το λεγόμενο ΑΤP. Κατά την διάρκεια της θεραπείας με μικρορεύματα, μικρά ηλεκτρικά φορτία ταξιδεύουν στην υπό θεραπεία περιοχή, διεισδύουν στα τραυματισμένα ή κατεστραμμένα κύτταρα και ξεκινούν μία σειρά χημικών αντιδράσεων που βοηθούν το σώμα να θεραπευτεί φυσικά . Το κλειδί της ευεργετικής δράσης των μικρορευμάτων είναι η μικρή ποσότητα του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιείται, μικρότερη από ό, τι τα άλλα είδη της ηλεκτροθεραπείας .
Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα τους είναι η εσωτερική και εξωτερική ενυδάτωση ώστε να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Αν θυμόμαστε απο την φυσική το νερό είναι καλός αγωγός του ρεύματος....

Σε τι διαφέρει από τις άλλες θεραπείες;

Το σημαντικό πλεονέκτημα των μικρορευμάτων σε σχέση με άλλες συσκευές και τεχνολογίες αντιγήρανσης όπως οι ραδιοσυχνότητες ή το dermapen είναι η ευεργετική τους δράση στο μυϊκό ιστό. Σε ηλικίες άνω των 40-45 συνήθως η επιδερμική σύσφιξη δεν είναι αρκετή για να δώσει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Οι μυς μετά από την ηλικία αυτή (πάνω, κάτω) αρχίζουν να εξασθενούν, να χάνουν όγκο και να χαλαρώνουν. Τα μικρορεύματα μπορούν να εμποδίσουν και να αντιστρέψουν αυτή την διαδικασία.

Τι  αποτέλεσμα μπορούμε να περιμένουμε;

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι μια τόνωση, ήπια ανόρθωση και φρεσκάδα στην όψη. Στην αρχή αυτό το αποτέλεσμα διαρκεί από μερικές μόνο ώρες έως μία μέρα. Σταδιακά όμως το αποτέλεσμα διαρκεί όλο και περισσότερο καθώς η επιδερμίδα και οι μυς τονώνονται σε καθημερινή βάση. Το ωραιότερο είναι πως το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό μιας και τα μικρορεύματα δουλεύουν σε απόλυτη αρμονία με το σώμα μας δίνοντας απλά ζωτική ενέργεια ιστούς να λειτουργούν όπως σε νεαρότερη ηλικία.
Η δράση τους όμως είναι πιο ορατή όταν η φθορά δεν είναι μεγάλη. Αν και υπάρχουν μαρτυρίες γυναικών που ακόμα και στα 60 είδαν βελτίωση συνήθως η συγκεκριμένη τεχνολογία ωφελεί περισσότερο όταν η φροντίδα ξεκινά από την ηλικία 35-50.
Άσχετα με την ηλικία όπως σε όλες τις φυσικές μη επεμβατικές θεραπείες κάποια άτομα αντιδρούν εξαιρετικά αλλά μέτρια και άλλα ελάχιστα.

Το dermapen πχ είναι αρκετά επεμβατικό με αποτελέσματα ορατά σε κάθε άτομο. Τα μικρορεύματα όμως αν και ευεργετικά σε κάθε περίπτωση όταν το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα και γρήγορα ορατό ή όταν οι προσδοκίες είναι υπερβολικές μπορεί ενίοτε να απογοητεύσει.

Τύποι συσκευών

1. Επαγγελματικές συσκευές

Οι συσκευές με τεχνολογία μικρορευμάτων ποικίλουν από επαγγελματικές με πολλές ρυθμίσεις και διάφορες κεφαλές όπου η αισθητικός με ειδικές κινήσεις τονώνει και ανορθώνει τους μυς στην αρχική τους θέση δίνοντας μια πιο νεανική και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο.


Θεραπεία Lifting μικρορευμάτων με μεταλλικά probes


Θεραπεία lifting μικρορευμάτων με γάντια

Κατά τη διάρκεια θεραπείας μικρορευμάτων ανάλογα με την συσκευή μπορεί να μην υπάρχει καμιά αίσθηση η μια πολύ ήπια αίσθηση συσπάσεων στους μυς. Η χρήση αυτών των συσκευών απαιτεί καλή γνώση των μυών του προσώπου και δεν είναι κατάλληλες για προσωπική χρήση. Μειονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνολογίας στις επαγγελματικές εφαρμογές είναι όμως η χρονοβόρα θεραπεία, καθώς και η συχνή και συστηματική επανάληψη για να αποτέλεσμα με διάρκεια. Στην σημερινή εποχή πιστεύω πως οι αισθητικοί έχουν στην διάθεσή τους άλλες τεχνολογίες για να προσφέρουν στην πελάτισσές  του γρήγορο και με διάρκεια αποτέλεσμα και ως εκ τούτου οι περισσότερες δεν προτιμούν και δεν προσφέρουν την συγκεκριμένη θεραπεία.


2. Για προσωπική χρήση

Για θεραπείες μικρορευμάτων στο σπίτι κυκλοφορούν μικρές συσκευές με διαφορετικό σχεδιασμό και τρόπο λειτουργίας. 
Δεν δίνουν εφάμιλλο αποτέλεσμα των επαγγελματικών συσκευών αλλά είναι πολύ απλές στην χρήση τους και με εμφανή ευεργετική δράση στην επιδερμίδα και τους μυς. Αντίθετα με τις επαγγελματικές  συνεδρίες επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν συστηματικά σε καθημερινή βάση  η θεραπεία μπορεί να γίνει γρήγορα αλλά με ορατά αποτελέσματα.  Οι πιο συνηθισμένη μορφή είναι με 2 μεταλλικές στρογγυλεμένες συνήθως άκρες.

Οι πιο γνωστές σε Αμερική και Ευρώπη είναι η  Nuface Trinity και η Refa Carat που είναι ιδιαίτερα αγαπητή και διάσημη στην Ιαπωνία.

Nuface trinity


 Refa Carat

Πως συνδυάζονται με άλλες τεχνολογίες/θεραπείες/συσκευές


Τα μικρορεύματα λόγω της μη επεμβατικής δράσης τους συνδυάζονται  άνετα με όλες τις τεχνολογίες και θεραπείες.  Ιδανικά δε, με τις συσκευές υπερήχου αλλά  και με προγράμματα ασκήσεων προσώπου. Ο τρόπος χρήσης τους είναι αρκετά διαφορετικός και η κάθε μια έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Για τον τρόπο λειτουργίας τους την αποτελεσματικότητα αλλά και την σύγκριση των δύο αυτών συσκευών θα αναφερθώ όμως σε επόμενα άρθρα. Soon!!!! :)

 Safety Note

Τα μικρορεύματα έχουν αποδειχθεί απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά δεν συνιστώνται για άτομα με βηματοδότες ή για τις έγκυες γυναίκες.

Δημοσίευση σχολίου

77 Σχόλια

  1. Μαρακι περιμενω τα νεωτερα για την nuface,νομιζω μετα τις 26 μου ειπες ετσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κική μου ναι. Μάλλον είναι οκ. Μου είπε 120 ευρώ μαζί με συστημένη αποστολή στον καθένα ξεχωριστά που ενδιαφέρεται αρκεί να δώσουμε 5 τουλάχιστον παραγγελίες. Απλά και εγώ έχω τρεχάματα πολλά με άλλες δουλειές και δεν έχω τον χρόνο να μπω στην διαδικασία άμεσα. Ελπίζω τέλος της εβδομάδας το αργότερο την άλλη εβδομάδα να το κλείσουμε και να κάνουμε την παραγγελία. Μόλις είμαι έτοιμη θα το δημοσιεύσω στον τοίχο στο Fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρια,περιμενω πως και πως.Σιγουρα θα βρεθουν οι 5 η και παραπανω μιας και ειναι ευκαιρια,(160 κοστιζε μαζι με τα μεταφορικα).Ειχα διαβασει σε παλαιοτερη αναρτηση σου,αναγνωστρια (50 ετων) που ελεγε οτι η nuface trinity την ειχε βοηθησει παρα πολυ,μαλιστα ηταν σιγουρη οτι ειχε δει μεγαλη διαφορα,την χρησιμοποιουσε καθε μερα,(απο οσο θυμαμαι),τετοια σχολια βοηθανε και μας δινουν ελπιδα στο προβλημα της χαλαρωσης.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου καλησπέρα. Τυχαία ανακάλυψα την πρωτοβουλία σου να κάνεις κάποια ομαδική παραγγελία (αν κατάλαβα καλά) για τη nuface. Επειδή ενδιαφέρομαι, μήπως μπορείς να με ενημερώσεις σχετικά; Εάν μπορώ να συμετέχω, τί πρέπει να κάνω έτσι ώστε να αποκτήσω την συγκεκριμένη συσκευη; Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρακι βάλε και εμένα μέσα. Απλά πες μου για την πληρωμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ Μαριλένα μου όταν είμαι έτοιμη θα σου στείλω mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οκ Σοφία όταν είμαι έτοιμη θα σου στείλω mail να σε ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οκ Κική μου όταν είμαι έτοιμη θα σου στείλω mail. Μάλλον την επόμενη εβδομάδα όπως το βλέπω γιατί αυτές τις μέρες έχουν πλακώσει πολλές υποχρεώσεις και τρέχω και δεν φτάνω... Πάντως ναι, eεν ολίγοις είναι μια συσκευή που αξίζει να έχουμε... Τέλειο και για συστηματική περιποίηση αλλά και για άμεσο φρεσκαρισματάκι στο πι και φι. Μόλις μπορέσω θα γράψω ένα review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία, τι να σου πώ! Πραγματικά έχω πάθει ζημιά, κάθομαι με τις ώρες και διαβάζω (πολύ ξενύχτι μιλάμε .. μία το μωρό και μία τα όσα πολύ ωραία γράφεις)! Έχω ενθουσιαστεί και διαβάζω, διαβάζω μέχρι που τελικά ζαλίζομαι και μπερδεύομαι. Τώρα ακολουθώ άλλο σύστημα. Άρχισα πάλι να διαβάσω ένα ένα τα άρθρα σου και ...κρατάω σημειώσεις! Καλά, ούτε διάλεξη στο πανεπιστήμιο να έκανες.....χε,χε,χε! Στο μεταξύ πειραματίζομαι και με την αναζήτηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποκτήσω μία σχετική εξοικείωση γιατί έως τώρα δεν την είχα καθόλου. ήθελα, λοιπόν, να σε ρωτήσω (συγγνώμη για το ότι είναι άσχετο το θέμα) γνωρίζεις τη συγκεκριμένη συσκευή; Olay Pro-X Microdermabrasion Plus Advanced Cleansing System, 1-Kit
    Σε ρωτώ επειδή έχω ιεραρχήσεθ κάποιες ανάγκες και αποφάσισα να αγοράσω πρώτα κάποιες άλλες συσκευές. Όμως στην πορεία μου άρεσε η ιδέα του συνδυασμού των tca με κάποια συσκευή μικροδερμοαπόξεσης. Με την Timepeel βγαίνω από τον προϋπολογισμό μου και αναρωτιέμαι αν με την παραπάνω μπορώ να κάνω κάποια σχετικά καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα κορίτσια!
    Εγώ χρησιμοποιώ την Nuface από τον Οκτώβριο ανελλιπώς και αυτό που περίμενα από την συσκευή, το πήρα στο 100%. Στην αρχή όπως είπες και εσύ Μαρία ήταν για άμεσο φρεσκάρισμα αλλά μετά τον δέυτερο μήνα, μέρα με την μέρα έγινε μόνιμο!!! Αυτό που εμένα ενοχλούσαι στο μάτι,τώρα δεν υπάρχει..κάτα την γνώμη μου λοιπόν αξίζει νοουμένου ότι ωφελεί περισσότερο όταν η φροντίδα είναι συνολική και η επιδερμίδα σε ήδη καλή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέμιδα σε ευχαριστώ πολύ για την αξιολόγησή σου. Μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα αν είδες κάποια βελτίωση και στο οβάλ του προσώπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοφία η Olay είναι βούρτσα καθαρισμού σαν την clarisonic. Δεν είναι συσκευή δερμοαπόξεσης. Αν θες μπορείς να πάρεις μια πιο οικονομική συσκευή δερμοαπόξεσης όπως αυτήν εδώ στο ebay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mαρία μου βελτίωση είδα, όμως σε βεβαιώνω ότι μόλις που είχε αρχίσει η χαλάρωση στο οβάλ, όπως έχει πεί και η Κική παλιότερα, μόνο εγώ το έβλεπα...δεν πιστεύω ότι κάνει ιδιαίτερη δουλειά στο θέμα σύσφιξης αλλά τονώνει και ανορθώνει τους μυς ιδιαιτέρως στα μήλα με αποτέλεσμα να εξαλειφθεί η όποια μικρή χαλάρωση.Αυτό συνέβει σε μένα,δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο θα δουλέψει σε δύσκολότερες περιπτώσεις,σίγουρα όμως θα δώσει μια πιο νεανική και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι ακριβώς όπως και η δικιά μου εμπειρία Θέμιδα! Αν και εγώ επίσης δεν πιστεύω να μπορεί να εξαλείψει προχωρημένη χαλάρωση θα είναι ενδιαφέρον πάντως να ακούσουμε και την δράση της σε πιο δύσκολες περιπτώσεις. Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τον χρόνο σου και την πολύτιμη συνεισφορά σου στις συζητήσεις μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια Μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική αν ενδιαφέρεσαι για την nuface στείλε μου μνμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οκ Maρια μου,περιμενω πως και πως,απο τον Δεκεμβριο, μην με ξεχασεις αφου η πρωτη χαθηκε παντελως.Τι πρεπει να κανω.Βρηκα τους κωδικους στο fb.Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρια βοηθεια !!! εγω μπαινω στην κλιμακτηριο και βλεπω να αρχιζει η χαλαρωση ειδικα στον λαιμο.
    Θα μου προτεινες αυτη την συσκευη , η συσκευη με ραδιοσυχνοτητες για συσφιξη ? Αλλα πρεπει να παρεις ακριβη για να εχεις αποτελεσμα συσφιξης με ραδιοσυχνοτητες απο οτι εχω διαβασει εδω. Λες να ξεγελασω για λιγο καιρο τον χρονο τον κλεφτη με αυτην την συσκευη ? Αν ειναι θετικη η απαντηση σου βαλε κι εμενα στην λιστα.
    Σε ευχαριστω, σε διαβαζω παντα και σε εμπιστευομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καρυ μου βοηθάνε και οι δύο με διαφορετικό τρόπο. Η rf επιδερμικά η άλλη και επιδερμικά αλλά και στους μυς. Η rf είναι πολύ πιο δυνατή για επιδερμική σύσφιξη αλλά δεν κάνει τίποτα στους μυς. Δυστυχώς καθώς περνούνε τα χρόνια για να αντιμετωπίσουμε την φθορά χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση. Και οι δύο θα σε βοηθήσουνε αλλά η επιλογή είναι δική σου. Προσωπικά θεωρώ πως η nuface σε αυτήν την τιμή είναι πολύ καλή ευκαιρία μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε καλύψει πλήρως, ιδίως αφού λες ότι τώρα βλέπεις την αρχή της χαλάρωσης. Αν μετά από μερικούς μήνες δεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο παίρνεις και rf. Ούτως ή άλλως αυτές εξελίσσονται συνέχεια και οι τιμές τους πέφτουν. Οπότε μπορεί να βρούμε και κάτι καλύτερο. Η nuface αν μη τι άλλο θα σου είναι πολύτιμη ακόμα και για το καθημερινό φρεσκάρισμα, λάμψη και για πρόληψη. Αν πάλι δεις ότι δεν σου κάνει κάτι (δεν το πιστεύω αλλά λέμε τώρα...) βάζεις μια αγγελία στο site και στο fb και την πουλάς μεταχειρισμένη. Όλο και κάποια κοπέλα θα ενδιαφερθεί και τα μισά τα λεφτά σου τουλάχιστον θα τα πιάσεις σίγουρα. Οπότε δεν έχεις να χάσεις και πολλά να την δοκιμάσεις. Αν αποφασίσεις να την πάρεις τελικά στείλε μου μνμ στo fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπερα Μαρακι,τελικα ποια να περιμενω την απλη την μινι η την πιο μεγαλη;; και αν ναι ποια ειναι.Αν εχεις λινγκ θα με βολευε να την καμαρωσω (χεχε)τι να κανω η κακομοιρα απο τις αρχες του Δεκεμβρη την περιμενω,ευτυχως που δεν εχασα τα λεφτα.Τοσα χρονια αγορες απο ebay πρωτη φορα μου ετυχε να χαθει δεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ NUFACE ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ F.B. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαρια χρειαζομαι και μια συσκευη ραδιοσυχνοτητων και ενα dermapen συν το nuface
    Γινεται να συμπεριλαβεις και αυτα στην παραγγελια? Εχω διαβασει σχετικα εδω για τα 2 πρωτα, αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σου, τι να διαλεξω? και οικονομικα οσο το δυνατον.
    Εχω μαγουλακια με λιγο προγουλακι, οποτε λεω για μονοπολαρ ,καποιες ουλες απο ακμη και αρχες χαλαρωσης. Help !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κική μου σου απάντησα ήδη στο fb. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Annio ολοκλήρωσα την παραγγελία. Στείλε μου όμως μνμ στο fb μήπως κάνω άλλη μία γιατί ενδιαφέρονται καναδυο ακόμα κοπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στείλε μου στο fb για την nuface. Monopolar πάρε αυτό αν θες κάτι οικονομικό εκτός και αν θες κάτι πιο δυνατό να κοιτάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γυρω στα 180 ευρω Μαρια αντεχω , αν βρεις δυνατοτερη. Υπολογιζω και τα 3 να πανε γυρω στα 350 ευρω. Θα σου στειλω στο fb, ψαχνω τους κωδικους μου γιατι εχω καιρο να μπω. Ευχαριστω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρία, νομίζω ότι βρήκα το κατάλληλο section για να γράψω.
    Χιλιομπερδεύτηκα για να είμαι ειλικρινής.
    Σου έχω γράψει ότι ενδιαφέρομαι για nuface.
    Μπορώ να συμμετάσχω και εγώ ή έκλεισε η λίστα.
    Ελπίζω να δεις το μήνυμά μου και να μου απαντήσεις.
    ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια καλησπέρα και σε ευχαριστώ για της πολύτιμες πληροφορίες που μας δίνεις.
    Σκεφτόμουνα πριν ανακαλύψω την σελίδα σου να για needling σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες σε κεντρο αισθητικής αλλά τωρα που διάβασα αρκετα άρθρα σου αλλαξα γνώμη και σκέφτομαι να το κανω σπιτι μου αγοράζοντας κάποιες συσκευές ,βασικα για σύσφιξη του προσώπου έτσι είδα ότι πρότεινης
    συσκευη ραδιοσυχνοτήτων και ότι εχουν αρκετα καλα αποτελέσματα .
    Έτσι θα ήθελα να μου προτηνεις λογο της μεγάλης πείρας που έχεις μια για αγορα εχω δει αυτές της δυο που προτηνεις 3Mhz Radio Frequency RF skin rejuvenation face care beauty Panda box device
    και Mini Fractional RF Radio Frequency Dot Matrix Photothermal Dot RF Skin Lifting να αγοράσω μια από αυτές της δυο και εάν ναι ποια η έχεις κατι καλύτερο να προτηνεις
    Απάντησε μου οπότε μπορείς σε παρακαλώ και σε ευχαριστώ εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ καλή συσκευή είναι αυτή που έχει δυνατό fractional και κανονικό διπολικό ρφ. Όταν αγοράζουμε όμως ακριβές συσκευές πάντα ζητάμε αποστολή με EMS (μέσω ΕΛΤΑ) και αν μπορούν δηλωμένη χαμηλότερη αξία. Προσέξτε όταν λένε eχpendited shipping στην περιγραφή του προιόντος εννοούνε ότι το στέλνουν με courier. Αυτοί όταν το δέμα φτάνει τελωνείο ξεκεφαλιάζουν στον εκτελωνισμό και να στο φέρουν στην πόρτα σου. Μέσω ΕΛΤΑ το πολύ πολύ να πληρώσεις ένα ποσό για τα κανονικά εκτελωνιστικά. Πάντα όταν παραγγέλνουμε αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας από 45 ευρώ υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε τελωνείο. Οπότε υπολογίζουμε και αυτό το κόστος στις αγορές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαρια σε ευχαριστώ για την άμεση και πολλή κατατοπιστική απάντηση σου ,η συσκευη που μου πρότεινες φενεται ότι είναι κορφή εάν και θα ήθελα κατι λιγο ποιο οικονομικο στα 300 ευρω περίπου εάν εχεις κατι υπόψιν σου .
    Όπως και να εχει σε ευχαριστώ και πάλη για της πολύτιμες σύμβουλες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mαρία, ειναι αδυνατον να στειλω απο fb μηνυμα. Εφτιαξα σημερα αλλα κατι δεν κανω καλα και δεν φευγει το μηνυμα
    Αλλος τροπος για να συμμετασχω στην παραγγελια για nuface?
    Eπίσης ηθελα να σε ρωτησω για τα αποτελεσματα του ορου gen x
    ευχαριστω πολυ - εισαι καταπληκτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εάν θέλεις κάτι πιο οικονομικό είναι αυτή η συσκευή απλή διπολική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεια σου Μαράκι, θέλω να σου εκφράσω την ανυπομονησία μου για τη Nuface. Αχ, πότε θα φθάσει να τη δοκιμάσω, μετά από όσα διάβασα την περιμένω πως και πώς! Μήπως έχεις εσύ κάποιο νέο για την αποστολή, διότι εγώ - μπαίνοντας στο σχετικό link- δε βγάζω άκρη. Δε λαμβάνω καμία απολύτως ενημέρωση, παρά το ότι ακολουθώ επακριβώς τις σχετικές δικαιολογίες - τουλάχιστον έτσι νομίζω. Πέρα από αυτό, Μαρία μου, δώσε μου σε παρακαλώ τα φώτα σου για την κρυολιπόλυση. Προβάλεται ως την πλεόν αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος και αναρρωτιέμαι: α) είναι τόσο αποτελεσματική, β) έχει παρενέργειες;, γ)κυκλοφορεί κάποια σχετική συσκευή για προσωπική χρήση; Σε ευχαριστώ )πάρα, μα πάρα πολύ για τις πάντα πολύτιμες γνώσεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα κοιτάξω και θα σου πω για την Nuface Σοφία μου. Ναι υπάρχει μια μικρή ατομική κρυολιπόλυσης αλλά πολύ αμφιβάλω κατα πόσο κάνει δουλειά. Δες την εδώ mini cryolipolysis Τα κανονικά επαγγελματικά μηχανήματα κάνουν αναρρόφηση της περιοχής (βεντουζάρουν δηλαδή) και μετά παγώνουν βαθιά και καταστρέφουν τα λιποκύτταρα. Αυτήν που έχω βρει είναι μια επίπεδη επιφάνεια που την εφαρμόζεις σε μια μικρή περιοχή και υποτίθεται ότι κάνει κάποια λιποδιάλυση. Χωρίς να θέλω να την απορρίψω δεν δίνω όμως και πολλές πιθανότητες να κάνει ουσιαστική δουλειά. Οι επαγγελματικές πάντως συνεδρίες όντως προσφέρουν τοπική μείωση πόντων και απ' ότι ξέρω είναι ασφαλής μέθοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε ευχαριστώ παρά πολύ Μαρία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Mαρια μου να σου πω Χρονια Πολλα με υγεια και εδω.Τελικα περασε ενας μηνας και ακομη δεν βλεπω φως.Τι γκαντεμια εχω, δεν το πιστευω,μα δευτερη φορα να μην μου ερθει η nuface.Θελω να ρωτησω αυτοι τα χρηματα τα επιστρεφουν η τα χασαμε;;Το δικο σου πως παει;Οι αλλες κοπελες τα πηραν;;,μπας και εχω να ελπιζω και εγω.Ευχαριστω Μαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η αλήθεια Κική μου είναι ότι και εγώ περιμένω με ανυπομονησία να δω κάποια πρόοδο στην αποστολή και μου σπάει τα νεύρο που κόλλησε τόσο καιρό στο ίδιο σημείο όπως και κανα δύο άλλα πράγματα που έχω παραγγείλει. Άλλες κοπέλες τις έχουν παραλάβει ήδη, ακόμα και μερικές που έδωσα την παραγγελία τους μερικές μέρες αργότερα από την δική μας. Πιστεύω πως βρίσκονται εδώ στις αποθήκες της Ελλάδος και καθυστερούν οι δικοί μας γιατί η ενημέρωση δείχνει και σε σένα και σε μένα ότι η αποστολή προς Ελλάδα έγινε στις 19/3. Εικάζω πως κάπου το στοίβαξαν εδώ και με τις γιορτές που μεσολάβησαν και τις άδειες των υπαλλήλων θα μαζεύτηκαν και άλλα δέματα και άσε... "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι" Τουλάχιστον να βλέπαμε και κάποια πρόοδο στο σύστημα παρακολούθησης... Απλά επειδή μου έχουν ξανατύχει τέτοιες αργοπορίες δεν ανησυχώ και είμαι σίγουρη ότι θα την πάρουμε κάποια στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά είναι όντως εκνευριστική αυτή η αναμονή. Πάντως για να είσαι τελείως ήσυχη να ξέρεις ότι αν κάτι στραβώσει τελικά και χαθεί ο πωλητής θα μας καλύψει. Γι αυτό και ζητώ συστημένη αποστολή για να ξέρουμε και εμείς αλλά και ο πωλητής όλη την πορεία και να υπάρχει εξασφάλιση και από τις δύο πλευρές. Φιλάκια Κική μου και λίγο ακόμα υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kαλημερα Μαρια μου και ας ειναι μεσημερι(ξερεις εσυ, αχ)Εχω την αισθηση οτι δεν θα αργησει.Ετσι οπως ειμαι εγω τωρα το τελευταιο που με απασχολει ειναι πότε θα ρθει,ας ερθει οποτε θελει φθανει να ερθει..Ψαχνω να βρω κινητρο να ασχοληθω εστω και με την nuface.Μαρια μπορεις να μου δωσεις λινγκ απο τις καψουλες μελατονινης που παιρνεις;;Εβλεπα χτες στο iherb(βρηκα καποια πραγματα μισοτιμης,αξιζει να το ξερουν οι κοπελες εδω)πολλες καψουλες μελατονινης αλλα δεν ξερω ποια αξιζει.Σε ευχαριστω Μαρια μου για ολα να σαι καλα κουκλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι αγοράζω και εγώ από το Iherb.com αλλά και από το Vitacost. Κάψουλες μελατονίνης έχω βρει πολύ καλές και οικονομικές στο Vitacost το δικό του brand. Με βοηθούν σε περιόδους που με πιάνει αϋπνία χωρίς να είναι εθιστικές. Απλά άλλες φορές βρίσκω σε αυτό που θέλω καλύτερη τιμή στο ένα και πότε στο άλλο οπότε τα έχω και τα δύο στα υπ όψιν για τις αγορές μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βρηκα αυτα τα πινελα http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Base-Flawless-Core-Collection-4-Brushes-Case/41367 (τα εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη) 16 ευρω ενω στο http://www.feelunique.com/ εκαναν τα ιδια 29 ευρω.Μαρια μου εγω χαπια δεν πινω καθολου ουτε για πονοκεφαλο(τελευταια υποφερω πολυ) μαλλον φοβαμαι τον εθισμο για αυτο τα αποφευγω.Θα δω αυτα που λες και θα δω αν τα παρω,ασχημη αισθηση η αυπνια,μου χαλαει την διαθεση τελευταια.Ωραιο σαιτ αυτο που μου εδωσες δεν το ηξερα.Σε ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαρια μου oι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες,νεος ερωτας μου μυριζει.Νοιωθω οτι δουλευει,απο τα τσιμπηματακια,την δονηση, τον παλμο στους μυς, αλλα ανορθωση ζυγωματικων η ανορθωση φρυδιου οπως λενε δεν ειδα.Βεβαια οπως μου ειπες αλλες κοπελες αργουν να δουν αποτελεσμα.Μαρια (μπορει να μου φανηκε) νομιζω οτι το δερμα μου ηταν πιο λαμπερο,κατι τετοιο ομως δεν παιζει ετσι;;; μαλλον ιδεα μου ειναι.Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο λαιμος και το οβαλ προσωπου.Στον λαιμο νομιζω οτι απαγορευεται βρηκα αυτο το βιντεακι ομως που δειχνει εφαρμογη στον λαιμο.Οποτε μπορεις πες μου την γνωμη σου. (κατι λεει στο πρωτα λεπτο του βιντεο αλλα τα Αγγλικα μου ειναι μετρια) .Μαρια σε ευχαριστω για την nuface αξιζε την αναμονη,σε ευχαριστω και για ολες σου τις συμβουλες,εισαι πολυτιμη,στο λενε ολες εξαλλου,.Kαλη Πρωτομαγια.:))!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=DDkjWucXpck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Όχι δεν είναι ιδέα σου, Πράγματι κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό. Είναι από τα άμεσα οφέλη της Nuface γιατί τονώνει άμεσα τους ιστούς και την μικροκυκλοφορία :) Στο λαιμό απλά μην το περνάς στο κέντρο εκεί που είναι ο θυροειδής. Δεξιά και αριστερά είναι Οκ. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το άμεσο αποτέλεσμα και αργότερα θα περιμένω και τις πιο μακροχρόνιες εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ειμαι σιγουρη οτι θα το εγραφες αυτο,τελικα δεν ηταν ιδεα μου.Το εκανα και χτες και πραγματικα ελαμπε το δερμα μου χωρις μευκαπ,Συνηθως ακουω κολακευτικα σχολια για το δερμα μου αλλα ειναι και λογω του μευκαπ.Σιγουρα θα σου γραψω τις μελλοντικες μου εντυπωσεις.Καλα να περνας Μαρια, καλες δουλειες και καλη σεζον να εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Μαρακι, καλο χειμωνα.
    Μαρια με την nuface μπορουμε να χρησιμοποιησουμε φυτικη γλυκερινη αντι για τζελ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γειά σου Kary και καλό χειμώνα επίσης :)
    Όχι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις γλυκερίνη με την Nuface. Mόνο oil free gels, oil free serums και gel αλόης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επειδη εχω και εγω την ιδια απορια με την kary μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το gel αλοης των dermedics για υπερηχους με τη nuface? Γιατι το ειδικο nuface gel primer βγαινει αρκετα ακριβο και επισης δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του. Εσυ Μαρια τι χρησιμοποιεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εννοείται πως ναι! Είναι μάλιστα πολύ καλύτερο. Της Nuface το gel έχει πάρα πολλά πρόσθετα και σε κάποια άτομα με προδιάθεση δημιουργεί σπυράκια. Εγώ πάντως προτιμώ ένα τι περισσότερο το Hyal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημερα και καλες γιορτες! Ηθελα να ρωτησω για την nuface μινι πως την φορτιζουμε γιατι μπερδευτηκα με το manual. Ελεγε οτι χρειαζεται αρχικη φορτιση 16ωρες και εμενα σε 3 ωρες η ενδειξη ελεγε πληρη φορτιση και την εβγαλα.Επισης οταν δεν την χρησιμοποιουμε την εχουμε μονιμως στο ρευμα; Γιατι ετσι συμβουλευει το manual αλλα εγω την φορτιζω 1 φορα την εβδομαδα. Τα κανω σωστα; Ευχαριστω πολυ και καλα χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Dina η αρχική 16 ώρες άσχετα με το αν έδειχνε φορτισμένη ώστε να κρατάει περισσότερο όπως κάνουμε και με τα κινητά. Εγώ προσωπικά δεν το αφήνω στην φόρτιση και δεν έχω πρόβλημα. Όπως βολεύεσαι όμως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σου εύχομαι επίσης Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2016!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευχαριστω πολυ Μαρια μου! Καλη πρωτοχρονια να εχουμε με υγεια! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημερα μαρια! Καλη χρονια σου ευχομαι με υγεια και ευτυχια! Παρατηρησα στην nuface κατι σαν σκια σαν να μαυριζει στις μετταλικες κεφαλες. Την εχω σχεδον δυο εβδομαδες και την προσεχα μονο με βρεγμενο πανι την καθαριζα και τωρα την περασα με λιγο οινοπνευμα αλλα τιποτα δεν καθαριζει.Τι να κανω να την γυρισω πισω; Ευχαριστω πολυ μαρια μου! Το 2016 να σου φερει οτι επιθυμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημέρα Dinaki και καλή χρονιά! Από που την πήρες; Τι να σου πω... δεν ξέρω, εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα και την έχω μήνες. Επικοινώνησε καλύτερα με το κατάστημα που την πήρες και συζήτησέ το μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γεια σας και από ΄μένα και Χριστός Ανέστη!
    Είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου από τη Nuface η οποία έκανε το "βάπτισμά" μου στο site αυτό. Είμαι 35 (στα 36) και την χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες 5 φορές/εβδομάδα στην υψηλή ένταση. Φυσικά βάζω αρκετό Hyal gel και έxω αφιερώσει ώρες στο διάβασμα όλων των σχετικών άρθρων εδώ.Δεν μπορώ να πω ότι έχει θεαματικά αποτελέσματα προς το παρόν-δεν ξέρω μακροπρόθεσμα τί θα γίνει, όμως νιώθω ότι κάνει μια τόνωση και μια πολύ ελαφριά βελτίωση στο δέρμα μου. Αυτές οι ρινοπαρειακές ρυτίδες... (καλά τις λέω;)! Οπωσδήποτε όμως είναι μια καλή αρχή για να μάθω τη χρήση παρόμοιων συσκευών και τί ακριβώς ανάγκες έχει το δέρμα μου!
    Και κάτι άσχετο:Θέλω να ανεβάσω φωτογραφία αλλά βγάζει μύνημα ότι το μέγεθος είναι μεγάλο. Ακόμη και μετά από "περικοπή" δεν την παίρνει.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σάντυ πιστεύω πως τα αποτελέσματα που έχεις από την Nuface είναι πάνω κάτω ενδεικτικά. Επίσης και εγώ, αλλά και άλλες φίλες, αυτό που βλέπουμε είναι μια ελαφριά βελτίωση στην όψη, πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα και μια ελαφριά τόνωση (ήπια ανόρθωση) που είναι προσωρινή στην αρχή και σταδιακά πιο σταθερή. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν αντιμετωπίζει από μόνη της τουλάχιστον την χαλάρωση του οβάλ. Προσωπικά έχω καταλήξει ότι όλες οι συσκευές βοηθούν από λίγο και με διαφορετικό τρόπο η καθεμία. Επειδή έχω μαζέψει αρκετές συσκευές και δεν γίνεται ασφαλώς να κάνω τις θεραπείες με όλες ταυτόχρονα τις χρησιμοποιώ κυκλικά ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε φορά η επιδερμίδα μου. Η Nuface για μεγάλο διάστημα ήταν μέσα στην καθημερινή μου φροντίδα. Τώρα την χρησιμοποιώ το πολύ 2 φορές την εβδομάδα και άλλες 3-4 μέρες την μάσκα φωτοθεραπείας. Πότε πότε χρησιμοποιώ την συσκευή υπερήχου, την rf και τo dermapen στο 0.25mm. Σε άλλες περιόδους χρησιμοποιώ περισσότερο την συσκευή υπερήχου και όχι την Nuface. Αυτή όμως η εναλλαγή είναι πιστεύω που ενεργοποιεί διαφορετικά την επιδερμίδα και δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε ασφαλώς ότι κάθε 3 μήνες πρέπει να κάνουμε μία διακοπή για 1-2 εβδομάδες και να μην κάνουμε τίποτα ώστε το δέρμα μας να ξεκουράζεται.
    Για την φωτογραφία πρέπει να είναι μικρή, εχω περιορίσει το επιτρεπόμενο μέγεθος αρχείου για ανέβασμα για λόγους ασφαλείας. Αν δεν μπορέσεις να την ανεβάσεις στείλε μου την στο email μου να σου την ανεβάσω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρία σε ευχαριστώ για την φωτογραφία που μου ανέβασες!
    Για τη Nuface έκρινα ότι σύμφωνα με την ηλικία μου και τί αποτελέσματα θέλω η τεχνολογία μικρορευμάτων είναι καλύτερη και όχι rf ή υπέρηχοι. Ίσως βέβαια το δέρμα μου να χρειάζεται "διπλή" αντιμετώπιση και με κάποια άλλη θεραπεία. Η φωτοθεραπεία είναι για φωτεινότητα-ανανέωση και όχι για σύσφιξη από ότι κατάλαβα,ε;
    Απλά σκεφτόμουν μήπως η κανονική Nuface-και όχι η Mini-ήταν πιο αποτελεσματική. Πάντως γίνεται δουλειά και με αυτήν που έχω, απλά σιγά-σιγά.
    Και ένα τρικ για τις υπόλοιπες: Εγώ βάζω στο μισό πρόσωπο τζελ αλόης, δουλεύω τη συσκευή μέχρι να σβήσει μόνη της και έπειτα το άλλο μισό για να μην στεγνώνει το τζελ γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σάντυ μου ναι, η φωτοθεραπεία είναι για φωτεινότητα και ανανέωση εξισορρόπηση της επιδερμίδας, μείωση πόρων και γενική υγεία αλλά δεν κάνει σχεδόν τίποτα για σύσφιξη. Σύσφιξη μόνο rf.
    Στις θεραπείες το ίδιο κάνω και εγώ για να μην στεγνώνει το gel. Βάζω στο μισό πρόσωπο και μετά στο άλλο μισό. Καλά έκανες όμως που μας το είπες γιατί εγώ το θεωρούσα αυτόνοητο και δεν το έχω αναφέρει ξεκάθαρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μαρακι μου μηπως προλαβα κι εγω την παραγγελια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demy μου όχι. Όχι δεν ασχολούμαι γενικά με παραγγελίες. Απλά έκανα μία ομαδική παραγγελία πριν από καιρό για τις φίλες της ομάδας.

      Διαγραφή
  58. Μαρία μου καλησπέρα θέλω να σου πω μια εμπειρία μου κ να μου πεις την γνώμη σου αν έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο.Πριν 10 μέρες έβαλα ενδοφακους για αντιμετωπίσω προβλήματα όρασης όλα καλά κανένα πρόβλημα άμεσα αποτελέσματα κ τέλεια στις 6 μέρες είχα εξέταση κ όλα καλά μου είπε ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω κανονικά μετά 2 μέρες έκανα με nuface μια θεραπεία μισή ώρα μετά το ένα μάτι έκανε μυδρίαση μίλησα με τον γιατρό δεν το πίστευε την άλλη μέρα μου προτείνει να με δει πήρα μαζί μου την nuface κ θεωρεισει ότι ήταν συμπτωματικό . Σήμερα έκανα nuface δειλά δειλά σε πιο χαμηλή ταχύτητα πάλι μου προκάλεσε μια ενόχληση αλλά ήπια .Η απορία είναι τι να κάνω συνεχίζω η όχι;Αν υπάρχει κάποια εμπειρία θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου σ ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω μου δεν γνωρίζω καθόλου σχετικά. Μου κάνει πολύ περίεργο να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα αλλά ίσως τα μικρορεύματα πάλι να επηρεάζουν κατα κάποιο τρόπο τον φακό. Δοκίμασε να μην κάνεις πολύ κοντά στα ζυγωματικά και δες τι γίνεται. Αν μετά απο μερικές δοκιμές δεις ότι δημιουργείται πρόβλημα τότε δεν είναι τυχαίο και μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις την χρήση της.

      Διαγραφή
  59. Μαρία;;;υπάρχει περίπτωση να παραγγείλεις Nuface ξανά;;;υπολογισέ με αν το αποφασίσεις
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου όχι με τίποτα!!! Αυτό το διάστημα είμαι πολύ πιεσμένη με άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορώ να αναλάβω ομαδικές παραγγελίες.

      Διαγραφή
  60. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MARIA..ΚΟΙΤΆΖΩ χαζεύοντας τις nuface γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και μου φαίνονται όλες οι ίδιες...και κάποιες είναι πολύ φθηνότερες..εγώ βέβαια λίγα καταλαβαίνω γι αυτό σε ρωτάω...για σύσφιξη προσώπου χρειάζεται η nuface ή καλύτερα rf Η στρογγυλή..τι λές;;;όποτε μπορείς απαντάς
    φιλιά

    https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2322090.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=NuFACE+Mini+Facial+Toning+Device&_sacat=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια έχει να κάνει από που έρχονται Κίνα, Αμερική, Αγγλία,+ διαφορετικά μεταφορικά, κάποιες είναι και ελαφρώς μεταχειρισμένες, κτλ.
      Τι να διαλέξεις;;;; Η κάθε συσκευή δρα με διαφορετικό τρόπο και προσφέρει με τον δικό της τρόπο στην περιποίηση της επιδερμίδας. Χαχαχα μην μου ζητάς να διαλέξω εγώ για σένα... δεν μπορώ... εγώ τις έχω όλες και όχι μόνο... :) Αν πρέπει σώνει και καλά να έχεις την γνώμη μου... πάρε αρχικά την Hifu και την nuface. Αν θελήσεις παίρνεις αργότερα και rf και ότι άλλο σου κάνει όρεξη και αντέχει η τσέπη σου... :)

      Διαγραφή
    2. Μαρία σ΄ευχαριστώ πολύ ..εγώ στη φωτο που σουστειλα όλες ίδιες μου φαίνονται...μήπως για να μη σε ζαλίζουμε όλες να μας πείς λίγα πράγματα για τις συσκευές;;δηλαδή...να διαλέγουμε από τόσα π.χ volt και πάνω..λέω τώρα ..εσύ θα μας πεις τι να προσέχουμε..νοιώθω άσχημα συνεχώς Μαρία και Μαρία,,,είσαι πολύ γλυκιά με πολύ πολύ υπομονή
      φιλιά

      Διαγραφή
    3. Magia μου λίγο δύσκολο αυτό γιατί η κάθε τεχνολογία έχει τα δικά της τερτίπια. Που να τα βάλω όλα σε μια σειρά να σας τα εξηγήσω.. και πάλι απορίες θα έχετε... Ίσως κάποια στιγμή να γράψω κάποιες γενικές πληροφορίες αλλά αυτό το διάστημα μέχρι και, όπως το κόβω, του χρόνου τον Χειμώνα είναι μάλλον αδύνατον.

      Διαγραφή
  61. Μαρία μου καλημέρα αν κάποια φίλη ενδιαφέρεται για mini nuface έχω μια ολοκαίνουργια με 60 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μαρία είχα αγοράσει αυτό το μηχάνημα εδώ και χρόνια..αυτό είναι που λες μικρορεύματα;;
    https://www.youtube.com/watch?v=LryNwaZNTUU
    https://www.ornazo.gr/magic-form-0404
    νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου όχι. Αυτή είναι συσκευή EMS, ηλεκτροδιέγερσης. Παραπλήσια τεχνολογία αλλά διαφορετική έντασης σήματα.

      Διαγραφή
  63. Μαρία γεια και από μένα. Παίρνω εξαιρετικές πληροφορίες από το σάιτ σου εδώ και δύο χρόνια. Έχω πάρει dermaroller 1,0 το οποίο χρησιμοποιώ όχι πολύ συχνά γιατί νομίζω ότι έκανε τις σακούλες στα μάτια μου πιο έντονες. Είμαι 54 χρόνων και έχω έντονες σακούλες στα μάτια, χαλάρωση στο οβάλ και ρυτίδες στο λαιμό. Νομίζεις ότι μπορεί να με βοηθήσει η nuface? Παντρεύω το γιο μου τον Ιούλιο και θάθελα να βελτιώσω κάπως την εμφάνισή μου με μικρό σχετικά κόστος. Ανυπομονώ για την απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μικρορεύματα βοηθούν κυρίως στην τόνωση του οβάλ αλλά και πάλι όχι σε όλα τα άτομα. Εξαρτάται από την δομή του προσώπου. Πχ σε άτομα με μεγάλη επιδερμική χαλάρωση ή εναπόθεση λίπους στο κάτω μέρος του προσώπου η Nuface δεν θα βοηθήσει πολύ. Εάν η χαλάρωση οφείλεται κυρίως σε χαμηλό μυικό τόνο τότε ναι θα βοηθήσει, αλλά παίρνει λίγο καιρό συνεχόμενης χρήσης για να δεις αξιόλογο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως είναι από τις συσκευές πως τα αποτελέσματά της σε άλλες περιπτώσεις είναι μέτρια και σε άλλες εξαιρετικά αλλά μόνο με ιδία χρήση μπορείς να το μάθεις. Πιο σίγουρη τεχνολογία για τα προβλήματα που μου αναφέρεις είναι οι διπολικές ραδιοσυχνότητες. Για το γάμο του παιδιού σου όμως δύσκολο να προλάβεις να παραγγείλεις κάτι και να προλάβεις να κάνεις τις θεραπείες σου ώστε να δεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Θα σου πρότεινα λόγω του περιορισμένου χρόνου να δοκίμαζες σε ένα καλό δερματολόγο ή πλαστικό να κάνεις ενέσιμη μεσοθεραπεία ή κάποια εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων. Οι τιμές στις οποίες προσφέρουν τις θεραπείες αυτές είναι πλέον πολύ λογικές.

      Διαγραφή
  64. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Καλή συνέχεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.