Θεραπεία Εντατικής Ενυδάτωσης & Ανάπλασης


Μετά από την ταλαιπωρία  του καλοκαιριού αλλά και  όποτε  νιώθουμε την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη η ακόλουθη θεραπεία  θα την βοηθήσει να ανακάμψει και να αποκτήσει ξανά την  λάμψη και ομορφιά της.  Η δράση της είναι ήπια στην επιδερμίδα, δεν δημιουργεί ερεθισμό( εκτός αν έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα) και έτσι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε  χωρίς να ανησυχείτε για άχαρη περίοδο. Στις περισσότερες επιδερμίδες μάλιστα δίνει άμεσα μία λαμπερή όψη και χρώμα υγείας.  
Είναι αρκετά απλή στην εφαρμογή της αλλά απευθύνεται κυρίως στις φίλες που έχουν ήδη εξοικειωθεί με τις επιμέρους θεραπείες και την χρήση των προαπαιτούμενων συσκευών. Η θεραπεία βασίζεται στην  άμεση συνδυαστική δράση του dermapen  και της συσκευής υπερήχου και είναι από τις αγαπημένες μου την έχω μάλιστα βαπτίσει  "Hydra Regen  Facial".


Hydra Regen Facial.

Το βασικό πρόγραμμα βασίζεται κατ εξοχήν στην ήπια ενεργοποίηση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με διείσδυση αναπλαστικών και ενυδατικών ουσιών που προσφέρουν οι θεραπείες needling, ιονισμού και υπερήχων. Αν και από μόνες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε στο βασικό πρόγραμμα προσφέρουν ανάπλαση και βαθιά ενυδάτωση, η συνδυαστική χρήση τους δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.


Θα χρειαστείτε:

Α. Συσκευές: 

Β. Καλλυντικά Προϊόντα:
  • Μία από τις Αμπούλες μεσοθεραπείας DERMEDICS. Προτείνω Mesovital ή MesoHa+ C για ηλικίες κάτω των 35 ετών, Mesogen' x ή MesoHydra από 35+

  • Ειδικό gel  αγωγιμότητας για συσκευές υπερήχων με υαλουρονικό, Hyal Gel της DERMEDICS.


 Η Εφαρμογή της θεραπείας βήμα-βήμα.

  1. Καθαρίζουμε καλά την επιδερμίδα μας. Χρησιμοποιήστε, αν έχετε, την foreo η clarisonic

  2. Εφαρμόζουμε την συσκευή needling που διαθέτουμε  Dermapen /dermaroller σε βάθος βελόνας μόλις 0.25mm σε όλο το πρόσωπο δίνοντας πάντα προσοχή στην ασφαλή χρήση του ακολουθώντας το πρωτόκολλο  ασφαλής χρήσης του. Δεν θέλουμε αυτήν την περίοδο να κάνουμε κάτι πιο δραστικό γιατί  θέλουμε να φροντίσουμε ήπια την επιδερμίδα μας και όχι να ξεκινήσουμε επιθετικά.

  3. Κάνουμε μασάζ σε όλο το πρόσωπο με την συσκευή Υπέρηχου σε συνδυασμό με την λειτουργία ιονισμού -,  για 10 ~ 20 λεπτά με την αμπούλα μας  και hyal gel. Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ.

  4. Τελειώνουμε με ολιγόλεπτο 1-3 λεπτά χαλαρωτικό  κατα προτίμηση λεμφικό μασάζ με την ενυδατική μας.
Κάνουμε την θεραπεία 2 φορές την εβδομάδα για ένα μήνα τουλάχιστον. Αν έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα κάνουμε το βήμα με το needling μια φορά την εβδομάδα.


Χρήση και συνδυασμοί με άλλες γνωστές συσκευές

Εάν έχετε άλλες συσκευές δείτε πως μπορείτε να συμπληρώσετε η να αντικαταστήσετε στο βασικό πρόγραμμα.

  1. Nuface: Προσθέστε την σαν 3ο βήμα για να έχετε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου. Αν δεν έχετε συσκευή υπερήχων χρησιμοποιήστε την (ή όποια άλλη συσκευή μικρορευμάτωνέχετε) στο 2ο βήμα. Περα από την ανόρθωση των μυών του προσώπου θα βοηθήσει και στην καλύτερη διείσδυση των ουσιών. Χρησιμοποιήστε την με το Ηyal gel (αν έχετε κάποιο άλλο gel υπερήχων χρησιμοποιήστε αυτό )

  2. Συσκευή φωτοθεραπείας:Προτείνω να χρησιμοποιήσετε την συσκευή φωτοθεραπείας πριν το dermapen σαν πρώτο βήμα σύμφωνα, με τον προτεινόμενο χρόνο θεραπείας της. Θα δώσετε έτσι στα κύτταρα της επιδερμίδας σας ενέργεια για να αντιμετωπίσει καλύτερα την ανάπλαση που ενεργοποιούν τα επόμενα βήματα. Επιπλέον η φωτοθεραπεία χρειάζεται καθαρή επιδερμίδα πριν απλώσουμε καλλυντικά για να δράσει ανενόχλητη.   Συνεχίζουμε κανονικά με τα βήματα του βασικού προγράμματος.

  3. Δερμοαπόξεση:Προτείνω να κάνετε δερμοαπόξεση την προηγούμενη μέρα για να αποφύγετε τον υπερβολικό ερεθισμό. Αν είστε επιρρεπής σε δυσχρωμίες λογω ηλιοφάνειας μην κάνετε ακόμη δερμοαπόξεση αλλά αφήστε το από τα μέσα Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να φοράμε πάντα αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας.
Οι παραπάνω συσκευές είναι οι πιο κατάλληλες και ασφαλείς για συνδυαστική χρήση θεραπείας στο σπίτι. Αν έχετε κάποια συσκευή που δεν έχω συμπεριλάβει και θέλετε μάθετε αν μπορείτε να την ενσωματώσετε στο προτεινόμενο πρόγραμμα αφήστε την ερώτησή σας στον χώρο των σχολίων.

 Θα χαρώ όπως πάντα να μάθω τις εντυπώσεις σας από την εφαρμογή της θεραπείας.

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Καλωσόρισες Μαρία μας!!!
    Ξεκινώ με θεραπεία Hydra Regen Facial, σύντομα θα καταγράψω τις εντυπώσεις μου αν και είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα! φωτοθεραπεία στο κόκκινο? μπορώ να κάνω 5 λεπτά στο κόκκινο και αμέσως μετά 5 λεπτά στο πράσινο με την μάσκα, ή θα κουράσω την επιδερμίδα μου?
    Καλό χειμώνα σε όλα τα κορίτσια και σε ευχαριστώ που υπάρχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα Θέμιδα!!! Ανάλογα με το πως αντιδρά η δικιά σου επιδερμίδα. Αν δεν παρατηρείς εύκολα σημάδια κούρασης στο πρόσωπό σου κάνε και τα δύο φώτα (κόκκινο και πράσινο) Αλλιώς κάνε μόνο το κόκκινο και άλλη στιγμή το πράσινο. Καλό Χειμώνα επίσης και θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Μαρία μια ερώτηση :υπάρχει περίπτωση από συσκευή δερμοάποξεσης να σπάσουν αγγεία στο πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zoi αν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα και γίνει ταυτόχρονα άτσαλα, θεωρητικά ναι. Αν γίνει όμως με σωστές αργές και ήπιες κινήσεις και αποφύγεις στην αρχή τουλάχιστον τις περιοχές που έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα είναι απόλυτα ασφαλή θεραπεία. Μπορείς να δοκιμάσεις σταδιακά και συντηρητικά ώστε αξιολογείς κάθε φορά το αποτέλεσμα. Προσωπικά παρ όλο που έχω ευαίσθητη επιδερμίδα δεν είχα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα Μαρια! Πηρα το dermapen απο την κ Κοεν ( αυτο το κοκκινο που εχεις στη φοτο). Το χρησιμοποιησα ενω ηταν στη πριζα. Εχει μπαταρια που πρεπει να φορτιζει η λειτουργει μονο με ρευμα? Δεν αναφερει μεσα στο manual κατι για rechargable. Εσυ που το εχεις τι κανεις? Επισης το ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και για την mini dermabrasion που προτεινεις αν ειναι rechargable γιατι ουτε αυτο το manual αναφερει κατι τετοιο.Τελος. αν μπορεις πες μου ποσες φορες μπορω να κανω vacuum με αυτην την συσκευη και αν πρεπει να χρησιμοποιω καποιο προιον με το vacuum.Συγγνωμη για το μεγαλο σχολιο! Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε το δικό μου είναι rechargable αλλά δεν είναι και κάτι σημαντικό ούτως ή άλλως. Το ίδιο και η μίνι συσκευή δερμοαπόξεσης. Vacuum μπορείς να κάνεις 3-4 φορές την εβδομάδα. Οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιείς ένα φυτικό λαδάκι ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου ώστε να γλυστράει στην επιδερμίδα η κεφαλή και ταυτόχρονα να παίρνεις το όφελος από το λαδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστω πολυ Μαρια μου! Για το vacuum μηπως το λαδακι φραξει την συσκευη? Τα φιλτρα πως πρεπει να τα καθαριζω για να φυγει και το λαδακι απο πανω? Να τα πλυνω με σαπουνι 'η να τα πεταω? Ευχαριστω και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάζεις πολύ λίγο λαδάκι ίσα ίσα να γλυστράει η κεφαλή. Τα φίλτρα μπορείς να τα πλένεις προσεχτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα Μαρακι μου,γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να γραψω αυτο που μου συνεβη.Πιο πολυ το γραφω για τις κοπελες που θελουν να παρουν την facemate.Tην εχω γυρω στον 1,5 χρονο με ελαχιστο χρονο χρησιμοποιησεις..Την επελεξα ως καλυτερη απο κατι αλλες που ηταν οικονομικοτερες και Ναι Χαλασε ανευ λογου και αφορμης.Ουτε την πολυχρησιμοποιουσα ουτε κατω Επεσε ποτε.Ξαφνικα, υστερα απο πολυ καιρο που την ειχα χρησιμοποιησει(μπορει και περσι το Πασχα),την επιασα σημερα και αρχισε να σβηνει μολις την ανοιξα.Ενω εδειχνε οτι ειναι ενταξει εσβηνε συνεχεια.Παπαλα λοιπον.Μεχρι εδω ηταν, την ειχα αγορασει γυρω στα 200 ευρω με τα μεταφορικα.Μπορει να ετυχε μονο σε εμενα δεν ξερω αλλα να το εχουν υποψιν τους.Θα ηθελα να ξερα αν ετυχε και σε αλλη κοπελα η μονο σε εμενα ετυχε αυτο;;;.Τι θα μου προτεινες σαν αντικατασταση;;;;Μαρια μου να σαι καλα παντα με υγεια να μας μεταδιδεις το κεφι και τις γνωσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κική μου μήπως μπορείς να την φτιάξεις... Εάν την πας σε έναν καλό ηλεκτρονικό ίσως σου την επισκευάσει. Από την άλλη έχει πλέον εξελιχθεί η τεχνολογία και μπορείς πολύ οικονομικά να πάρεις άλλη συσκευή υπερήχων με περισσότερες δυνατότητες όπως αυτήν που έχω και εγώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mαρια μου την γνωριζω την συσκευη σου, μαλιστα την εκανα δωρο σε δικο μου ανθρωπο και ειναι ευχαριστημενο πολυ απο την αποδοση της,μαλιστα την ειχα βρει νομιζω ακομη πιο οικονομικη.Θα δω τι θα κανω.Τελευταια δεν εχω ιδεα τι γινεται με τις αγορες στο ιντερνετ.Μαρακι μου ομορφο να σαι καλα με Υγεια και οτι ποθεις εσυ και η οικογενεια σου,καλες γιορτες με χαρα και πολυ αγαπη.Φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ πολύ Κική μου για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!! :)
    Για τις αγορές απ΄ ότι ξέρω ο καλύτερος τρόπος είναι να μεταφέρεις λεφτά στο λογαριασμό σου στο paypal από τραπεζικό λογαριασμό σου ώστε το paypal σου να έχει ήδη λεφτά και μετά να κάνεις την αγορά σου. Έχει δουλέψει για πολλούς ο τρόπος αυτός και είναι η μοναδική πιθανή λύση να μπορέσεις να κάνεις αγορά στο εξωτερικό. Βέβαια μόνο εκεί που δέχονται Paypal. Αγορές δυστυχώς μέσω πιστωτικής δεν γίνονται ακόμη. Τουλάχιστον μπορούμε να αγοράζουμε μέσω Paypal στο Ebay :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρακι μου Καλη Χρονια, Χρονια Πολλα με Υγεια και πολυ Αγαπη.Ειναι δυσκολο να την φτιαξω την facemate οποτε λεω να παρω μια σαν την δικη σου.Δεν ξερω ποια να προτιμησω,διαβασα τα σχολια σε αλλο αρθρο σου και μπερδευτηκα, ειμαι αναμεσα σε αυτο http://www.ebay.com/itm/LCD-Photon-3-Lights-Ionic-Ultrasonic-3MHZ-Skin-Rejuvenation-Face-Massager-D0059-/110922113264 και αυτο http://www.ebay.com/itm/281335853241?rmvSB=true Διαβαζοντας τα σχολια καταλαβα οτι υπαρχει καινουργια συσκευη,ποια ειναι πιο καινουργια λοιπον;;Οποτε μπορεις μου απαντας.Σε ευχαριστω Μαρακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά και σε σένα Κική μου! Παραπλήσιες είναι αλλά καλύτερα να διαλέξεις την πρώτη, όχι τίποτα άλλο επειδή την έχω και εγώ και ξέρω σίγουρα ότι είναι καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ευχαριστω Μαρια μου,να σαι καλα.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρια μου την εκανα την αγορα,για θυμισε μου πως ζηταμε στα αγγλικα την μεταφορα με το ταχυδρομειο.Υστερα απο ενα χρονο που εχω να κανω αγορα ξεχασα τα παντα.Συγγνωμη αλλα η μνημη μου κολλησε.Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κική μου κανονικά τους ρωτάς πριν το αγοράσεις. Αφού το επιβεβαιώσουν μετά προχωράς στην αγορά. Κανονικά όμως ούτως ή άλλως στο link που σου έδωσα έτσι την στέλνουν. Για να βεβαιωθείς όμως (αν προλαβαίνεις...) πριν σου το ταχυδρομήσουν ρώτα τους το εξής: " I would like to receive this item with standard mail service with tracking. Please confirm that this is Ok with you. Thanks in advance for your time."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρια μου,μου ηρθε ειδοποιηση να την παραλαβω απο Αθηνα,το ποσο που μου ζητησαν ειναι σχεδον το διπλασιο 105 ευρω για εκτελωνισμο.Δεν θα το παραλαβω γιατι το θεωρω κοροιδια ( 61 ευρω αγορα μαζι με τα μεταφορικα απο Κινα) ,Ετσι και αλλιως ειμαι σε φαση που δεν χρησιμοποιω ηδη τα δικα μου γκαζετακια.Σε ευχαριστω για τον κοπο σου και την υπομονη σου.Εισαι θησαυρος και οχι μονο για αυτο, αλλα συνολικα για το ενδιαφερον που δειχνεις σε ολες μας.Τυχεροι οσοι σε εχου διπλα τους.Να σε προσεχουν κοριτσαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά βρε Κική μου πως σου την έστειλαν; Με courier; Προφανώς!!! Εγώ πάντα προσέχω να σας δίνω link από πωλητές που στέλνουν με απλό mail (Economy Int'l Shipping) για τέτοιες μικρές συσκευές! Δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε και πήρες από άλλον πωλητή που στέλνει Expedited Int'l Shipping.... Για μεγάλες συσκευές το ξέρω δεν γλυτώνεις τον Courier γιατί θέλουν να την στείλουν εξασφαλισμένο το δέμα αλλά για τις μικρές όπως αυτήν αν σου την στείλουν μέσω ELTA συστημένο δέμα δεν πληρώνεις τίποτα. Κάνε μία προσπάθεια όμως σε παρακαλώ και ξαναρώτα από εκεί που σε ειδοποίησαν και πες τους ότι η αξία είναι πολύ μικρή για να περάσει εκτελωνισμό.... Μήπως έγινε κάποιο λάθος; θα είναι κρίμα πραγματικά να μην μπορείς να την πάρεις, πιστεύω θα σου άρεσε πολύ αφού σου είχε αρέσει και η facemate...
    Κάνε και μια προσπάθεια να χρησιμοποιείς αυτές που έχεις και σου αρέσουν και αν κάποια δεν σε βόλεψε καθόλου μπορείς να την βάλεις για πώληση στις αγγελίες εδώ με τα μεταχειρισμένα. Καλό είναι να κάνουμε ανακύκλωση αν κάτι δεν μας ταίριαξε και έτσι δεν πάει χαμένο και κάποια κοπέλα θα πάρει μία συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Φιλάκια και αν καταφέρεις κάτι με το τελωνείο ενημέρωσέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mαρια και εμενα μου φανηκε υπερβολικο το ποσο.Οταν μιλησα με τον υπαλληλο, δεν ηξερε ποσο θα πληρωνα.Μεσω mail συνενοηθηκαμε,εστειλα αποδειξη και μου στειλε ενα κατεβατο να πληρωσω,μετα απο 48 ωρες αν δεν το παραλαβω ανεβαινει λεει 2 ευρω την ημερα.Ζητανε 35 ευρω μονο για ΦΠΑ Χαρτοσιμα 19.5 Ακου αποθηκευτικα εργατικα, 20 ευρω. κ.α ενα σωρο αλλα και καταληγει στα 105 ευρω.Λεει οτι ειναι κατ έκτιμηση,μπορει να υπαρξει αποκλιση πανω η κατω γραφει στο τελος.Ειναι να γελας πραγματικα. Μου φαινεται θα παει Κινα και θα ξαναρθει με το ταχυδρομειο,δεν με νοιαζει καθολου,ουτε τα χρηματα λυπαμαι που πληρωσα.Τωρα για τις συσκευες που εχω .Μαρια μου, εχω κορες οποτε καποια θα τις χρησιμοποιησει,εξαλου μια κριση περναω θα μου ξαναρθει η κοκεταρια μου ξανα καποια στιγμη ελπιζω.Μολις ειδα το μνμ σου, τους ξαναστειλα τωρα το βραδυ και αλλο μηνυμα.Αν ειναι λιγοτερα καλως αλλιως ας το βαλουν καπελο.ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ καλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σου ! Μαρία , την αμπούλα μας και το hyal gel, τα χρησιμοποιώ μαζί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώνεις πρώτα τo gel και μετά κανεις μασαζ με την συσκευλη και το gel

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.