Θεραπεία ομορφιάς: Η αγαπημένη της Jessica Alba's Βήμα-Βήμα

Πρόσφατα η γνωστή για την λαμπερή επιδερμίδα της, Jessica Alba, αποκάλυψε την αγαπημένη της θεραπεία ομορφιάς. Η πανέμορφη ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της  κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όπου χαλαρώνει φορώντας μάσκα φωτοθεραπείας! Όπως αποκάλυψε η μάσκα είναι ένα σημαντικό μέρος της θεραπείας.

Αυτή η αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα φωτογραφία φυσικό ήταν να κινήσει  το ενδιαφέρον  των media.

To online περιοδικό Usmagazine  μάλιστα αποφάσισε να το ελέγξει στέλνοντας μία από τις συντάκτριες του online περιοδικού την Sierra Marquina  για ένα test drive της θεραπείας στην ίδια κλινική ομορφιάς που επισκέπτεται η Jessica. Η Sierra  ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα  και ανέφερε....
Όσο για τις εντυπώσεις μου; Η θεραπεία δούλεψε! Το δέρμα μου φαινόταν δροσερό και φωτεινό και, φυσικά τράβηξα περίπου 10 selfie  αμέσως μετά..

Εδώ είναι και το βίντεο που δείχνει την έναρξη της θεραπείας έως το τέλος.


Η διαδικασία:


Ποια είναι λοιπόν τα βήματα αυτής της διάσημης θεραπείας ομορφιάς; Κατ 'αρχάς, η αισθητικός, Darden, χρησιμοποιεί συσκευή υπέρηχου για να «ενυδατώσει βαθιά το δέρμα". Στη συνέχεια εφαρμόζει  γαλακτικό οξύ για απολέπιση του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας και άμεση τόνωση. Μετά από αυτό η Darden χρησιμοποιεί μία  μάσκα αζουλένιου για να ηρεμήσει και να αναπλάσει το δέρμα μετά την απολέπιση. Στο τελικό στάδιο, εφαρμόζει τη μάσκα φωτοθεραπείας για  30 λεπτά. Η μάσκα έχει τρία διαφορετικά χρώματα: κόκκινο για αντιγήρανση, μπλε για να σκοτώσει τα βακτήρια της ακμής και ροζ για την επιτάχυνση ανάκαμψης του δέρματος. Στις περισσότερες πελάτισσες, η Darden χρησιμοποιεί και τα τρία χρώματα και αφήνει τη μάσκα για 30 λεπτά.

Μπορούμε λοιπόν να  κάνουμε αυτή τη θεραπεία στο σπίτι μας; Ασφαλώς και  μπορούμε!!!

Η DIY θεραπεία Ομορφιάς της Jessica Alba Βήμα προς Βήμα




 Θα χρειαστείτε:

  • Συσκευή υπερήχων.

  • Τζελ αγωγιμότητας.

  • Γαλακτικό  ή ενζυματικό peel.

  • Μάσκα Αζουλένιου ή κάποια άλλη κατευναστική μάσκα.

  • Μάσκα Φωτοθεραπείας.

  • Ενυδατική, καταπραϋντική, ενυδατική κρέμα.

 Η θεραπεία βήμα προς βήμα


  1.  Καθαρίσετε επιμελώς το πρόσωπό σας και στεγνώστε το.

  2.  Χρησιμοποιήστε τη συσκευή υπερήχων για 1o-15 λεπτά με το gel σας.

  3. Εφαρμόστε ένα ήπιο γαλακτικού peel μέχρι  15% για να λαμπρύνει το δέρμα σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε για το χρόνο εφαρμογής και την εξουδετέρωση του. Αν αισθάνεστε ότι το δέρμα σας δεν έχει ανάγκη από peel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο ήπιο ενζυματικό peel όπως έκανα και εγώ.

  4. Εφαρμόστε μία  μάσκα αζουλένιου για 10-15 λεπτά ή οποιαδήποτε άλλη κατευναστική μάσκα που μπορεί να έχετε στην διάθεσή σας άμεσα.

  5. Εφαρμόστε την μάσκα φωτοθεραπείας για 10-30 λεπτά ανάλογα με τον δικό σας βέλτιστο χρόνος θεραπείας.

  6. Εφαρμόστε μια ενυδατική και αναπλαστικά κρέμα της επιλογής σας.

Η όλη θεραπεία θα πρέπει να διαρκέσει τίποτα μεταξύ 40 λεπτά έως 1 ώρα.

Οι δικές μου εντυπώσεις.

Θέλετε να μάθετε αν δοκίμασα την θεραπεία; Ασφαλώς και την δοκίμασα! Αν και δεν μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με άφησε άφωνη, μου άρεσε όμως πολύ! Η επιδερμίδα μου άλλωστε είναι μαθημένη σε παρόμοιες θεραπείες σε τακτική βάση και  επομένως σε αρκετά καλή κατάσταση ήδη. Μου άρεσε όμως  ο συγκεκριμένος συνδυασμός και παρατήρησα πράγματι ότι έδωσε μια επιπλέον λάμψη στο δέρμα μου. Σκοπεύω λοιπόν  να την κάνω πιο συχνά όποτε έχω ασφαλώς το χρόνο να διαθέσω για τα επιπλέον βήματα.

Αν αυτή η θεραπεία ομορφιάς  σας φαίνεται ενδιαφέρουσα δοκιμάστε την. Οι περισσότερες φίλες της ομάδας μας  έχετε ήδη  μία ή και τις  δύο απαιτούμενες συσκευές καθώς και  τα συνοδευτικά προϊόντα. Για όσες όμως θέλετε να συμπληρώσετε συσκευές και  προϊόντα σας δίνω κάποιες προτάσεις αγορών.



Shopping τα απαραίτητα της Θεραπείας

  1.  Συσκευή υπερήχων,   2. Μάσκα φωτοθεραπείας , 3.  Γαλακτικό Peel , 4. Μάσκα αζουλένιου   5. Αγώγιμο τζελ υπερήχων

Αν την δοκιμάσετε θα χαρώ να μάθω τις δικές σας εντυπώσεις!





Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Μαράκι έχω δει στο ebay παραπλήσιες μάσκες .Επειδή υπάρχουν κάτι ηλεκτρόδια η χρήση τους είναι απλή όπως στις άλλες; (χωρίς λαιμό)Τί κάνουν αυτά, Μήπως γνωρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτεινή σε ποιες αναφέρεσαι; Η μάσκα αυτού του τύπου και μάλιστα με 7 χρώματα είναι αυτή εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαρία κάτι τέτοιο εννοώ.http://www.ebay.com/itm/LED-Photon-Light-Beauty-Facial-Neck-Mask-Skin-Rejuvenation-Acne-Wrinkle-Remover-/291607690512?hash=item43e52c3d10:g:DrcAAOSw7hRWOXJI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτεινή αυτή η μάσκα είναι "καινούργιο φρούτο"!! :) Τα ηλεκτρόδια είναι για να κάνει ταυτόχρονα και θεραπεία μικρορευμάτων (σε στυλ παθητική γυμναστική και όχι με κίνηση όπως η NUface) και απ ότι είδα έχει και ακροφύσιο που βγάζει οξυγόνο. Φαίνεται πολύ ελκυστική επιλογή αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει η αγορά της γιατί είναι αρκετά πιο ακριβή από την απλή μάσκα 7 χρωμάτων. Αχ όλο διλήμματα .... με τόσες συσκευές που κυκλοφορούν πλέον άντε να διαλέξεις :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία βρήκα αυτή εδώebay.com/itm/Smart-system-Led-light-therapy-mask-Three-colors-photon-led-LED-facial-neck-mask-/182134912658?hash=item2a68163692:g:rhAAAOSwAuNW2qcw γιατί είναι brand MagicBelle αλλά με προβληματίζει που το κατάστημα έχει λίγες αξιολογήσεις.Τί λες,είναι αξιόπιστο? Μου τη στέλνουν με εικονική τιμή 50 δολ.Σκέπτομαι να την παραγγείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτεινή μου μπορείς να τη πάρεις από εδώ Photodynamic PDT Skin Rejuvenation Facial Neck Mask επίσης με 3 χρώματα, κόκκινο, μπλε και ροζ (από συνδυασμό των δύο άλλων ταυτόχρονα). Βγαίνει λίγο πιο οικονομικά και είναι από πωλητή με πάνω από 2000 πωλήσεις οπότε είναι πιο ασφαλής αγορά. Την στέλνουν με απλή συστημένη αποστολή και πιθανά να περάσει χωρίς εκτελωνισμό. Καλύτερα όμως μην βάζεις εικονική τιμή. Επειδή είναι μεγάλο δέμα υπάρχει περίπτωση να την σταματήσουν στα Ελτα και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σου ζητήσουν την απόδειξη αγοράς. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις πρόβλημα. Αν αφήσεις κανονικά την απόδειξη το πολύ πολύ να πληρώσεις κανένα 80αρι επιπλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Βέβαια αυτές οι μάσκες είναι αρκετά βαριές, περίπου 4 κιλά, και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύχρηστες. Θα σ' ενημερώσω. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είδες το βάρος Φωτεινή; Αποκλείεται να είναι 4 κιλά η μάσκα! Μήπως τόσο είναι όλο η συσκευασία με το controller;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία αυτή που προτείνεις δείχνει τέλεια και φαίνεται πολύ καλός πωλητής! Κάνει και λίγη δουλειά από μικρορεύματα, σωστά; Απλά δεν κατάλαβα για τί περίπτωση είναι το κάθε φως. (μπλε, κόκκινο, ροζ).. Αν μπορείς να μου πεις..Μου φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη αγορά μου!
    Ελπίζω να μην έχουν σημειωθεί παρανέρεγειες με το led -όπως είπαν για το laser προσώπου μετά από χρόνια.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία έχεις δίκιο.Η συσκευασία συνολικά ζυγίζει τόσο. Τελικά όμως παρέλαβα τη συσκευή, τη ροζ, και πλήρωσα 209€ τελωνείο οπότε άκυρο. Το βλέπω από Σεπτέμβρη. Όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Έχω smooth gel για πρόσωπο.Επειδή όμως θα χρησιμοποιούμε τρία άτομα rf για το σώμα τί οικονομικό θα μπορούσα να πάρω; Έχεις προτείνει γλυκερίνη αλλά δεν ξηραίνει το δέρμα αδιάλυτη;Μήπως να την αναμείξω με ultrasound gel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για οικονομία Φωτεινή ανάμειξε το smooth Gel με γλυκερίνη για το πρόσωπο και για το σώμα βάλε είτε μόνο γλυκερίνη ή γλυκερίνη με μια μικρή ποσότητα smooth. Όχι όμως Gel υπερήχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ για το δεύτερο άρθρο, δίνει απάντηση στη σύγκριση led-laser! Για τα χρώματα είχα διαβάσει το πρώτο άρθρο σου αλλά εδώ δείχνει πορτοκαλί, ροζ και μπλε (όχι πράσινο, μπλε, κόκκινο που λες). Οπότε για ακμή, σημάδια και μείωση λιπαρότητας ποιός συνδυασμός είναι καλός; Ροζ με μπλε;
    Αν μπορείς Μαράκι όταν πατάμε σε ένα link για μια συσκευή π.χ. στο e-bay να ανοίγει σε άλλη καρτέλα ώστε να μπορούμε να σου γράφουμε στη μια καρτέλα με ανοιγμένη δίπλα την άλλη του e-bay. (Εκτός αν είναι θέμα ρυθμίσεων του υπολογιστή μου!)
    Τέλος το micro current electrode δείχνει για ήπια σύσφιξη με την μάσκα αυτή; Κάπως έτσι δικαιολογείται και η τιμή της, λες;
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ Μαρία μου.Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.