Συμβουλές για την χρήση συσκευών cavitation.

Θα ήθελα σήμερα να σας μιλήσω για τις συσκευές αδυνατίσματος cavitation. Οι συσκευές cavitation είναι συσκευές  που με την δράση των υπέρηχων επιτυγχάνουν έντονη λιποδιάλυση και είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Θα πρέπει να έχετε υπ όψιν πως δεν τις χρησιμοποιούμε ως μέθοδο ολικού αδυνατίσματος αλλά για να λιώσουμε το λίπος τοπικά και να χάσουμε έτσι πόντους από τα σημεία που θέλουμε ενώ  κάνουμε σωστή διατροφή και κάποια ήπια γυμναστική.


Για την λειτουργία αυτή η συσκευή που θα επιλέξετε πρέπει να λειτουργεί οπωσδήποτε σε  συχνότητα  των  25-40 χιλιόκυκλων,  25-40 Khz.  Οι συσκευές υπερήχων  που λειτουργούν στα 1ΜΗΖ  δεν διαθέτουν την δυνατότητα cavitation και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν λιποδιάλυση. Επίσης η ισχύς είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αποτελεσματικότητας της συσκευής. H ελάχιστη ισχύς που θα πρέπει να έχει η συσκευή σας είναι στα 25 Watt.

Μια κανονική συσκευή cavitation πραγματικά μας δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δες τον εντυπωσιακό τρόπο λειτουργίας τους


 

Μερικά χρήσιμα tips για σωστή και ασφαλής χρήση.

  • Το cavitation το χρησιμοποιείς μόνο στο σώμα.
  • Είκοσι λεπτά την φορά στο σημείο που επιλέγεις και οπωσδήποτε ένα καλό ζελέ υπερήχων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ζελέ αλόης απλά βγαίνει πιο ακριβό και στεγνώνει εύκολα.
  • Πριν και μετά το cavitation πίνεις πολύ νερό.
  • Αποφεύγεις του υδατάνθρακες και τρως πολύ μικρή ποσότητα για να διευκολύνεις την αποβολή των λιπαρών οξέων που κυκλοφορούν στο λεμφικό σου σύστημα.
  • Το ιδανικό είναι αμέσως μετά να κάνεις και ένα τρεξιματάκι ή γρήγορο βάδην  για 30 με 45 λεπτά για να αποβάλλεις ακόμα περισσότερο το λίπος που έλιωσες. Έτσι θα έχεις πιο εντυπωσιακά και μόνιμο αποτέλεσμα.
  • Αν κάνεις cavitation και μετά τρως κανονικά, τότε ότι έλιωσες από την περιοχή αποθηκεύεται πάλι στο  σώμα σου.

Αντενδείξεις:

  • Το cavitation δεν χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης και αποφεύγεται κατά την διάρκεια του θηλασμού.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να χρησιμοποιηθεί στην θωρακική χώρα και στο κεφάλι.
  • Οι συνεδρίες πρέπει να γίνονται μάξιμουμ 2 φορές την εβδομάδα διότι το συκώτι δεν προλαβαίνει να μεταβολίσει το λίπος που έχει διασπαστεί και κυκλοφορεί στο σώμα. Αυτό  μπορεί να προκαλέσει από αύξηση χοληστερίνης μέχρι και ηπατικό πρόβλημα.
  • Πάνω από μίση ώρα την φόρα  είναι επίσης απαγορευτικό.
Προτάσεις συσκευών Cavitation θα βρεις στην σελίδα με προτάσεις αγορών

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Μαρία καλημερα σ ευχαριστώ για την απάντησή σου χθες έβαλα τζελ αλοης με την nuface αλλά ένοιωθα πολύ εντονα τις συσπασεις κ μετά ειχα ενα πρήξιμο για καποιες ωρες βεβαια μετά ειχα καλο αποτελεσμα απλά δεν ειχα εντονες συσπασεις με το primer το τζελ το πήρα από μαγαζι με βιολογικα προϊόντα τελικά πηρα άλλο τζελ απο το φάρμακειο της health aid μετα πηρα το μειλ σου που μου προτείνεις να μην έχει λιπαρά αυτό έχει αιθέριαέλαια τι κανω το χρησιμοποιώ βέβαια δεν ξερω αν κ άλλες ειχαν εντονες συσπασεις μια κ την nuface την εχω 4 μέρες α ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω μου απλά χαμήλωσε την ένταση της συσκευής αν οι συσπάσεις σου φαίνονται έντονες. Στο 1 με 2 δεν νομίζω να έχεις θέμα. Αλήθεια το primer που έρχεται με την συσκευή πως και σου τελείωσε τόσο γρήγορα; Επίσης θα σε παρακαλούσα να γράφεις τις ερωτήσεις σου σε συνέχεια με τις προηγούμενες και σε σχετικά άρθρα. Εδώ που μου έγραψες είναι σε διαφορετικό και άσχετο άρθρο από εκεί που μου έγραψες την προηγούμενη ερώτηση σχετικά με την χρήση της nuface. Καλά είναι οι συζητήσεις μας να έχουν συνέχεια στον ίδιο χώρο :)

      Διαγραφή
  2. Μαρια καλη χρονια!ευχομαι τα καλυτερα.εχω γεννησει προσφαστα(2 μηνες) και εχω χαλαρωση στην κοιλια.εχω αυτην εδω τη συσκευη.μπορεις να μου πεις συνδιασμο και τροπο χρησης για να δω αποτελεσμα;ευχαριστω γλυκια μου
    http://www.ebay.ie/itm/Ultrasonic-Cavitation-5-1-Radio-Frequency-RF-Vacuum-Liposuction-Machine-Slimming-/122251695399?hash=item1c76c4d527:g:Ic0AAOSwj85YNr1Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Γωγώ μου και να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!! Για σύσφιξη κάνε θεραπείες μία φορά την εβδομάδα με την μεγάλη Rf Multipolar κεφαλή ακολουθώντας τις οδηγίες του άρθρου:
      Συμβουλές για την Χρήση Συσκευών Ραδιοσυχνοτήτων

      Διαγραφή
  3. Μαρία μου γεια σου, εύχομαι να είσαι καλά.. δεν ξέρω αλλά δυσκολεύτηκα πολύ να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σου.. δεν ξέρω τι άλλαξε στο site.. η Τατια από Κύπρο είμαι.. κ θα ήθελα τη βοήθεια σου ως προς ποια συσκευή σύσφιξης για πρόσωπο κ σώμα κυρίως μπράτσα θα μου πρότεινες!! Σ ευχαριστώ πολύ!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάτια το blog δυστυχώς είχε δεχτεί το Φθινόπωρο επανειλημμένες επιθέσεις και δεν μπορούσα να συνεχίσω να αφιερώνω συνέχεια τις απαραίτητες ενέργειες για να το αποκαθιστώ. Οπότε αποφάσισα και το μετέφερα στην πλατφόρμα του blogger που είναι πιο ασφαλής και απροβλημάτιστη αλλά δυστυχώς δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με την προηγούμενη. Οπότε η επικοινωνία είναι λίγο πιο δύσκαμπτη. Επίσης όταν αφήνετε μία ερώτηση μπαίνει σε αναμονή προς έγκριση και δεν δημοσιεύεται αυτόματα. Τις ερωτήσεις τις δημοσιεύω όταν βρίσκω χρόνο να τις διαβάσω και να τις απαντήσω έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθώ όλα τα σχόλια σας και να μην χάνονται δημοσιευμένα κάπου και αναπάντητα.
      Όσον αφορά την συσκευή δυστυχώς αυτές που είναι για σώμα δεν είναι τόσο καλές για το πρόσωπο και το αντίστροφο. Θα ήθελα να ξέρω και το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Οι πολυσυσκευές που έχω στο shopping guide κάνουν για σώμα και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο. Απλά στο πρόσωπο θεωρώ πιο ασφαλή και αποτελεσματική την διπολική τεχνολογία με την στρογγυλή κεφαλή.

      Διαγραφή
  4. Ok Μαρία μ Σ ευχαριστώ κ πάλι.. όσο αφορά το ποσό και 200 κ λίγο περισσότερα είναι οκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_ff3=2&pub=5574633469&toolid=10001&campid=5336833090&customid=&icep_item=182348987240&ipn=psmain&icep_vectorid=229466&kwid=902099&mtid=824&kw=lg Μαρία μου αυτή θα μου την πρότεινες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάτια ναι. Αυτή είναι η καλύτερη που μπορείς να πάρεις για σύσφιξη στα 280 ευρώ.

      Διαγραφή
  6. https://www.ebay.com/itm/BIO-RF-Wrinkle-Remover-Ultrasonic-Cavitation-Vacuum-Slimming-Machine-Body-Shaper/281908039961?epid=1165851792&hash=item41a3075119:g:eq4AAOSwGotWlgPG
    exw parei auto to mhxanhma..alla dn mporw na pw oti eimai euxaristhmenh..to exei dokimasei kapoia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα αν και δεν το έχω προτείνει το συγκεκριμένο μηχάνημα σε ποια λειτουργία συγκεκριμένα δεν έχεις μείνει ευχαριστημένη; Σε όλες που διαθέτει; Έχεις ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες χρήσης για την κάθε κεφαλή;

      Διαγραφή
  7. Μαρία καλημέρα! Ειμαι η Κατερίνα 31χρ. Το προβλημα μου ειναι η έντονη κυταριτιδα απο μικρή ηλικία και η χαλάρωση σε συνδυασμό με τοπικό πάχος στο κατω μέρος του σώματος (σώμα αχλάδι). Επειδή με τις δίαιτες δεν εχει βγει θεαματικό αποτέλεσμα, θα μπορουσες να μου πεις εάν θεωρεις αποτελεσματικότερο στην περίπτωση μου να επισκεφτώ ινστιτούτο ή να αγοράσω συσκευή για το σπίτι; Κι αν προτείνεις την αγορά ποια συσκευή θεωρεις θα ηταν η καλύτερη για την περίπτωση μου; Σε ευχαριςτω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου μια συσκευή Cavitation ή lipo laser σίγουρα θα σε βοηθήσει στο θέμα της κυτταρίτιδας καθώς και του τοπικού πάχους. Τώρα αν έχεις μικρή χαλάρωση θα σε βοηθήσουν επίσης, αν όμως έχεις αρκετή χαλάρωση θα χρειαστείς μία πολυσυσκευή που έχει και cavitation και μασάζ vacuum και rf. Απλά είναι πιο ακριβή και μάλλον θα πληρώσεις και κανένα 100αρι επιπλέον για εκτελωνισμό. Επίσης λόγω των πολλαπλών λειτουργιών είναι και πιο πολύπλοκη στην χρήση της. Αν μάλιστα είσαι νέα στο ομάδα μας και δεν έχεις εμπειρία στις επιμέρους τεχνολογίες της, θα σε δυσκολέψει αρκετά στον χειρισμό της. Δυστυχώς δεν θα έχω καθόλου χρόνο για να σε καθοδηγήσω, ιδίως το επόμενο διάστημα. Δες λίγο στο shopping guide για τις επιλογές που προτείνω, διάβασε προσεχτικά και τα σχετικά άρθρα και αποφάσισε αυτό που πιστεύεις θα σε βολέψει περισσότερο και από οικονομική άποψη αλλά και από θέμα πρακτικότητας.

      Διαγραφή
  8. Μαρία καλησπέρα! Ειμαι η Κατερίνα 31 Χρ. Αντιμετωπίζω μεγάλο θεμα με κυταριτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση απο εφηβική ηλικία στο κατω μέρος του σώματος. Θα ηθελα την γνωμη σου για το εάν θεωρεις οτι θα ηταν καλυτερο επισκεφτώ κάποιο ινστιτούτο ή να αγοράσω μηχάνημα για το σπίτι. Επιπλέον θα ηθελα να μου πεις ποια συσκευή θα πρότεινες για την περίπτωση μου (κυριως θεμα εχω με την κυταριτιδα). Σε ευχαριςτω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικά με τη συχνότητα λειτουργίας των συσκευών αυτών, αναφέρετε "πρέπει να λειτουργεί οπωσδήποτε σε συχνότητα των 25-40 χιλιόκυκλων, 25-40 Khz. Οι συσκευές υπερήχων που λειτουργούν στα 1ΜΗΖ δεν διαθέτουν την δυνατότητα cavitation"
    Εννοείτε ότι οι συσκευές με υψηλότερες συχνότητες δεν κάνουν δουλειά (1mHz=1000kHz), ή μήπως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και αντί για 1 mHz θέλατε να γράψετε 1kHz;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι έτσι είναι, Συσκευές των 1 ΜΗΖ σε καμμία περίπτωση δεν κάνουν cavitation.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.