Τοπικό αδυνάτισμα στο σπίτι με την τεχνολογία Lipo laser

Σήμερα θα σας μιλήσω για μία νέα σχετικά τεχνολογία τοπικού αδυνατίσματος την  Lipo laser και ασφαλώς και την πρότασή μου για αντίστοιχη συσκευή για θεραπείες αδυνατίσματος στο σπίτι.

Λίγα λόγια σχετικά με την τεχνολογία

H τεχνολογία lipo laser είναι μία καινοτόμος και μη επεμβατική μέθοδος για τοπικό χάσιμο λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας και την στοχευμένη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μας.
Είναι μία απόλυτα ασφαλής και  ιατρικά εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί διοδικό laser το οποίο εκπέμπει ειδικές ακτίνες φωτός. Αυτές οι δραστικές ακτίνες στοχεύουν τα λιποκύτταρα καταστρέφοντας την κυτταρική τους μεμβράνη, τα υγροποιούν και τα αδειάζουν.  

Στη συνέχεια το απελευθερωμένο λίπος  παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού μέχρι να απορροφηθεί από το λεμφικό σύστημα και να αποβληθεί.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει την κατανάλωση ενέργειας του σώματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την σύσφιξη της περιοχής. Γι αυτό είναι ιδανική θεραπεία και για σύσφιξη σώματος μετά από χάσιμο κιλών, εγκυμοσύνη κλπ.

Τι είναι οι συσκευές Lipo laser;

Οι συσκευές Lipo laser αποτελούνται από το κυρίως σώμα της συσκευής και ειδικές πλάκες (pads) οι οποίες εκπέμπουν τις δραστικές ακτίνες laser. Αυτές οι πλάκες τοποθετούνται στα σημεία που θέλουμε να χάσουμε τοπικά λίπος και σταθεροποιούνται στο σώμα με ελαστικές ζώνες για όλο το διάστημα της θεραπείας. Η αίσθηση είναι πολύ άνετη και το μόνο που νιώθουμε είναι στην περιοχή είναι μία ήπια θερμότητα


Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν συσσώρευση λίπους, κοιλιά, μέση πλάτη, μηροί, γόνατα, μπράτσα, αλλά και προγούλι

Διάρκεια & Συχνότητα θεραπειών:

Κάθε θεραπεία διαρκεί από 20- 30 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.


Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, φαίνονται αμέσως μετά τη θεραπεία και είναι μακροπρόθεσμα. Χαρακτηριστικά μια απώλεια 1-3 cm στην περιφέρεια της κοιλιάς μπορεί να επιτευχθεί με κάθε θεραπεία. Μια σειρά από 8 θεραπείες συνιστάται για 4 εβδομάδες με 2 θεραπείες την εβδομάδα.

Οδηγίες για μετά την θεραπεία

Πρέπει να συνδυάζεται με σωστή διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, ιδιαίτερα το επόμενο 24 ωρο της θεραπεία και την λήψη πολύ νερού. Επίσης  ήπια άσκηση σε στατικό μηχάνημα ή και ακόμη  έντονο περπάτημα για μισή ώρα είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των απελευθερωμένων λιπαρών οξέων.
Αυτά τα βήματα είναι πολύ σημαντικά αλλιώς το απελευθερωμένο λίπος αντί να αποβληθεί θα ξανα απορροφηθεί  από τον οργανισμός μας
Μία πολύ χρήσιμη όμως παρενέργεια μετά την θεραπεία που θα μας βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια είναι και η μείωση της όρεξης  μας. Αυτό συμβαίνει λόγω του λίπους που κυκλοφορεί στον οργανισμό μας και στέλνει σήματα στον εγκέφαλό μας ότι υπάρχει διαθέσιμη ενέργεια  στο σώμα μας άρα δεν χρειάζεται τροφή!!! Αυτό και αν είναι bonus!!!.

Σύγκριση με την τεχνολογία cavitation

Είναι δυο διαφορετικές τεχνολογίες αλλά με παρόμοια αποτελέσματα. Για το σπίτι θεωρώ καλύτερο την νεώτερη αυτή τεχνολογία  lipolaser για τους εξής λόγους:

  • Προσφέρει πιο ξεκούραστη εφραμογή. Αφού τοποθετήσεις τα pads δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Μπορείς να κάνεις την θεραπεία σου και ταυτοχρονα να ασχολείσαι με κάτι άλλο που δεν χρειάζεται κίνηση, πχ διαβασμα, τηλεόραση , δουλειά γραφείου
  • Είναι πιο άνετο. Δεν έχει το ενοχλητικό βουητό στα αυτιά που δημιουργούν οι υπέρηχοι.
  • Δυνατότητα εφαρμογής σε περισσότερες περιοχές που είτε δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας τις θεραπείες  cavitation όπως η πλάτη αλλά και σε περιοχές που δεν επιτρέπεται  όπως το προγούλι.


Συσκευή για θεραπείες στο σπίτι.

Αν σας ενδιαφέρει η τεχνολογία για χρήση στο σπίτι εντόπισα αυτήν εδώ την συσκευή, γύρω στα 250 ευρώ. Εάν σας ενδιαφέρει θα την βρείτε στο ebay


Είναι μικρή αλλά δυνατή με επαγγελματική ισχύ στα 160 watt ανά ακτίνα. Το πλεονέκτημα επίσης αυτής της συσκευής είναι  η εξαιρετική τιμή της, η ευκολία χρήση της,  και  το μικρό της φορητό μέγεθος. Αυτό ( το μικρό μέγεθος) είναι και πολύ χρήσιμο για  την ελαχιστοποίηση δασμών εκτελωνισμού.

Το «μειονέκτημά» της είναι ότι έχει μόνο δυο pads και χρειάζεται να εφαρμόσεις πιθανά εις διπλούν την θεραπεία για να καλύψεις πλήρως τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν. Υπάρχουν βέβαια και μεγαλύτερες συσκευές με περισσότερα pads αλλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν στο σπίτι χωρίς την βοήθεια άλλου ατόμου. 


Δείτε και ένα ενημερωτικό βίντεο  από κανάλι ειδήσεων του εξωτερικού για την τεχνολογία και εφαρμογή του Lipo laser




Θα ήθελα τέλος να τονίσω για μία ακόμη φορά πως σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή Lipo laser (όπως και την συσκευή cavitation) για ολικό αδυνάτισμα. Στόχος της χρήσης της είναι η λιπογλυπτική δηλαδή χάσιμο πόντων σε σημεία, που όσο και να χάσουμε συνολικά, εκεί έχουμε πάντα σε αναλογία, πολύ περισσότερο λίπος.

Ελπίζω, στην προσπάθειά σας για ένα πιο καλλίγραμμο κορμί η τεχνολογία  και η προτεινόμενη συσκευούλα για χρήση στο σπίτι αυτή να σας φανεί πολύτιμη. Φιλιά πολλά σε όλες σας!!! :)

Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. Μπράβο Μαρία μου, το έκανες πάλι το θαύμα σου! σου το έχω ξαναπεί είσαι αστείρευτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά είσαι θεα. και εγώ ξέχνω γενικός ότι έχει σχέση με αυτά (έτσι βρίκα και εσένα) και αυτό δεν το έχω εντοπίσει ή έχω δεί κάτι παρόμοιο με pads αλλα δεν έδωσα σημασία, φαίνεται πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου καλησπέρα! Διάβασα το άρθρο σου και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Έριξα μια ματιά στο ebay και είδα ότι υπάρχουν πολλές συσκευές, με διαφορετικό αριθμό Pads και φυσικά ανάλογες τιμές. Πρόσεξα ότι κάποιες συσκευές διαθέτουν και μικρά Pads… και σκέφτομαι το εξής: εφόσον η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο προγούλι, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα μάγουλα; Καταλαβαίνω βέβαια ότι σε αυτήν την περιοχή θέλουμε τον όγκο ώστε να έχουμε νεανική όψη όμως εγώ είμαι… ειδική περίπτωση! Παρά το ότι δεν έχω πολλά περιττά κιλά (το πολύ ένα – δύο) και δεν έχω καθόλου προγούλι, τα μάγουλα μου διατηρούν τον όγκο που είχαν όταν ήμουν 10 χρονών ενώ είμαι πλέον 30! Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αστείο πρόβλημα αλλά εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ... Μαρία μου, πιστεύεις ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη συσκευή για να μειώσω λίγο τον όγκο σε αυτή την περιοχή; Θα ήθελα πολύ να ξέρω τη γνώμη σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου θεωρητικά ναι! Αλλά έχω σοβαρό ενδοιασμό να σου προτείνω την χρήση της για εφαρμογή στα μάγουλα. Το πρόσωπο δείχνει πολύ εύκολα ακόμα και την απειροελάχιστη ανωμαλία στην επιφάνειά του. Δεν ξέρεις πως θα μειωθεί ο όγκος και πως θα δείξει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχω δει και πουθενά να το χρησιμοποιούν οι ειδικοί έτσι. Αν βρω χρόνο θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι και θα σε ενημερώσω πάλι εδώ.

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου Καλή Χρονιά! Εύχομαι υγεία, αγάπη και ομορφιά για το 2018! Εφόσον έχεις ενδοιασμούς, εννοείται δεν θα το επιχειρήσω… Αυτό που όλες ασχολούνται με τους επιπλέον πόντους στο σώμα και εγώ εκνευρίζομαι με το baby fat στο πρόσωπο είναι για γέλια και για κλάματα! Αν έχεις χρόνο να το κοιτάξεις Μαρία μου, θα χαρώ πολύ να μάθω οτιδήποτε θα βοηθούσε να μειωθεί κάπως ο όγκος σ αυτή την περιοχή.
      Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι διαδικαστικό: θέλω να αγοράσω μια συσκευή από το ebay που κοστίζει γύρω στα 150€. Δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία από το ebay πάνω από 30€ οπότε αναρωτιέμαι αν πρέπει να στείλω μήνυμα στον πωλητή και να ζητήσω να το στείλει ως δώρο, μήπως γλιτώσω το τελωνείο… (το shipping είναι economy)

      Διαγραφή
    3. Γενικά το gift στο τελωνείο δεν το πολυ λογαριάζουν πλέον γιατί είχε γίνει κοινή τακτική για αποφυγή δασμών. Στείλε καλύτερα να βάλουν χαμηλή αξία πχ 50 ευρώ, να σου έρθει με standard shipping ή EMS courier (έρχεται μέσω ΕΛΤΑ). Σε καμία περίπτωση άλλες εταιρίες courier.. γδέρνουν... Και μία φίλη πρότεινε να αναγράφουν garden tool. Έχει λιγότερους δασμούς σαν κατηγορία... Ναι εννοείται πως μπορείς να στείλεις μήνυμα στον πωλητή. Είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι.

      Διαγραφή
    4. Μαρία μου σ’ ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές… θα τις εφαρμόσω οπωσδήποτε!

      Διαγραφή
  4. Μαρια μου καλο χειμωνα και καλη πρωτοχρονια!! Ενδιαφερουσες αυτες οι συσκευες τις εχω δει κι εγω αλλα σκεφτομαι να αγορασω μια μινι συσκευη κρυολιπολυσης. Εχω ηδη μια συσκευη cavitation.Ειμαι ευχαριστημενη απλα σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο γιατι στην ουσια αυτη η τεχνολογια δεν αδειαζει τα λιποκυτταρα αλλα τα καταστρεφει και δεν ξανα συσσωρεύεται λιπος στη συγκεκριμενη περιοχη. Τι λες γι αυτην?
    Θα ειναι αποτελεσματικη η πεταμενα λεφτα? https://www.ebay.com/p/Portable-Mini-Lipo-Fat-Freezing-Lipolysis-Weight-Loss-Slimming-Home-Use-Machine/1040373312?iid=272700547551

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά κορίτσι μου! Η τεχνολογία Lipo freezing όντως καταστρέφει τα λιποκύτταρα αλλά η συσκευή που σε ενδιαφέρει δεν θα σου κάνει τίποτα. Οι επαγγελματικές συσκευές 1ον φτάνουν έως -10 βαθμούς Κελσίου και 2ον για να δράσουν εκεί που χρειάζεται σε βάθος στα λιποκύταρρα βεντουζάρουν και κάνουν αναρρόφηση στην περιοχή. Η συσκευή που λες ούτε την απαραίτητη θερμοκρασία πιάνει και επιπλέον εφαρμόζεται επίπεδα στην επιδερμίδα. Το έχω ήδη ψάξει αλλά δυστυχώς προς το παρόν ακόμα, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτήν την τεχνολογία για ατομική χρήση στο σπίτι με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δώσει έστω κάποιο μικρό αλλά χειροπιαστό αποτέλεσμα

      Διαγραφή
  5. Καλησπερα μαρια καλη χρονια!!!επεσα καταλαθος στο μπλοκ σου και εχω ξετρελαθει!!!να διευκρινησω οτι ειμαι ασχετη και θα ηθελα τη βοηθειασου οσον αφορα το λιπολειζερ..αν παρω αυτη τη συσκευη μπορω να κανω δυο απανωτα για να πιασω καλα μια περιοχη και ποσα μπορουμε να κανουμε τη βδομαδα???και αν κανω διπλο στη περιοχη της κοιλιας π.χ μετραει σαν δυο γιαυτη τη βδομαδα??σευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!να πω επεισης οτι εχει δυο βδομαδες που κανω cavitation σε μια αισθητικο μαζι με proelix και ενα μηχανημα με pads..θαθελα πολυ τη βοηθεια σου ωστε να μη χρειαστει να παρω κι αλλο πακετο και να μπορεσω να κανω κατι μονη μου στο σπιτι..σευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pit χαίρομαι που σου άρεσαν τα άρθρα μου :) Μπορείς να τοποθετήσεις τα 2 pads 3 φορές σε διαφορετικά σημεία και να κάνεις 2 επαναλήψεις την εβδομάδα. Πρέπει ασφαλώς να προσέξεις να ακολουθήσεις ευλαβικά όλες τις οδηγίες για μετά την θεραπεία (νερό, διατροφή άσκηση)

      Διαγραφή
  6. Σε υπερευχαριστω!!!!!να ρωτησω μηπως εχεις αποψη γιαυτο το proelix που κανω τωρα...κανει τιποτα ή τζαμπα κωλοχτυπιεμαι!!!😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρια μου καλησπερα και Χρονια Πολλα με Υγεια και Χαρα.
    Ειναι το δευτερο μνμ που σου γραφω για φετος,το πρωτο χαθηκε νομιζω.
    Μαρια ηθελα να σου πω οτι το Facial-Flex,δεν βοηθαει καθολου στο οβαλ του προσωπου,εχω ομως την ασθηση οτι κατι κανει στα ζυγωματικα,οποτε το συνεχιζω κανονικα.
    Οσο για την χαλαρωση στο οβαλ μου, αυτο εχει παρει την κατιουσα,ελεω της εμμηνοπαυσης που εχω πλεον περασει.
    Διαβαζω ολα τα σχολια,(μονο που με στεναχωρει που δεν εχουν ημερομηνια ειναι κριμα) και ειδα σε ενα απο αυτα που αναφερεις για κατι νεοτερο για την χαλαρωση, απο αυτα που ηδη γνωριζουμε.
    Αν υπαρχει κατι νεοτερο θα ηθελα να το μαθαινα απο τις σελιδες σου.Ξερω και καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει τοσα χρονια να μας ενημερωνεις.
    Οποτε, οποτε θελεις και μπορεις γραψε μας τι νεο υπαρχει.
    Ευχομαι αυτο το σχολιο να μην χαθει.
    Μαρια ευχαριστουμε για οσα κανεις για μας τοσα χρονια,να σαι καλα κοριτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου δεν χάθηκε το σχόλιό σου σε απάντησα μάλιστα αλλά είναι σε άρθρο με πάρα πολλά σχόλια και πρέπει να πατήσεις έναν σύνδεσμό να φανούν και τα υπόλοιπα. Δυστυχώς εδώ η νέα πλατφόρμα έχει περιορισμούς... αλλά δεν έχω προβλήματα με την συντήρησή της όπως με την άλλη... Δεν κουράστηκα Κική μου αλλά έχω τόσο πολύ φόρτο με την δουλειά μου που δεν προλαβαίνω καθόλου και όταν τελειώνει η μέρα μου είμαι κομμάτια... Δεν αντέχω να καθήσω στον υπολογιστή για να δω τις ερωτήσεις σας. Όμως προσπαθώ πότε πότε όπως σήμερα να βρίσκω λίγο χρόνο να κρατάω επαφή γιατί το αγαπάω αυτό το κομμάτι και θέλω να το διατηρήσω ζωντανό όσο μπορέσω να αντέξω. Νιώθω ανάγκη όταν μαθαίνω κάτι να θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας και στεναχωριέμαι τώρα που δεν τα βγάζω πέρα όπως θα ήθελα. Ίσως κάποια στιγμή σε επόμενες χρονιές να χαλαρώσουν οι υποχρεώσεις μου και να μπορώ να ασχοληθώ πάλι περισσότερο. Για την νέα τεχνολογία και συσκευή ξεκίνησα να γράφω ένα άρθρο και το άφησα στην μέση. Θέλει μία εκπαίδευση για να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο να σας περιγράψω πως χρησιμοποιείται σωστά. θα προσπαθήσω μέσα στην εβδομάδα αν μπορέσω να το τελειώσω. Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  8. Μαρακι μου ειναι μια πλατφορμα δονησεων την οποια προμοταρει κ η πετρουλακη ως τη μονη χωρις παρενεργιες...και αφου θαμπεις στο κοπο να απαντησεις θαθελα να σε ρωτησω παλι για το μηχανημα λιπολειζερ..προσφερει καμια συσφιξη στο δερμα που μενει ή θα φιγει το λιπος και δε θα ξερουμε πως να μαζεψουμε τα υπολοιπα???😂😂σευχαριστω για αλλη μια φορα απο καρδιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pit βοηθάει και στην σύσφιξη ταυτόχρονα και όταν γίνεται σταδιακά το αδυνάτισμα βοηθάει πολύ στην αποφυγή της χαλάρωσης. Αυτό βέβαια που θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο είναι να κάνεις ταυτόχρονα και θεραπείες με συσκευή ραδιοσυχνοτήτων. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός όταν υπάρχει μεγάλο ποσοστό λίπους.

      Διαγραφή
  9. Μαρία μου καλημέρα,
    Μόλις χθές παρέλαβα την συσκευή που προτείνεις από Κίνα και είμαι πολύ χαρούμενη. Είδε ότι το καλώδιο καταλήγει σε μια άσπρη μπρίζα αλλά φοβάμαι να το βάλω στο ρεύμα, λόγω διαφοράς volt watt κλπ. Από την εμπειρία σου είναι ασφαλές να το κάνω? Πήγα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά αλλά δεν γράφει κάτι επάνω για να μου πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου σορρυ για την καθυστέρηση.. τελεικά τι έκανες την χρησιμοποίησες; Πάντως απ ότι ξέρω όμως έχει κανονική πρίζα σαν αυτές που χρησιμοποιούμε εδώ στην Ελλάδα. Θα χαρώ να μοιραστείς εδώ μαζί μας τις εντυπώσεις σου και την πρόοδό σου.

      Διαγραφή
  10. Καλησπερα!Ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα τέτοιο μηχάνημα αλλα με προβληματίζουν τα 2 pads.ετσι με μια γρήγορη μάτια εντόπισα αυτο https://m.ebay.co.uk/itm/5mw-160-mw-6-10-14-16-Pads-Diode-Cellulite-Removal-Lipo-Laser-Slimming-Machine-/351524075338?_mwBanner=1 .Ηθελα να ρωτήσω εάν εχει κάποια διαφορα απο αυτο που προτείνεται και επιπλεον αν έχετε να προτείνεται κάποιο με περισσότερα pads και φυσικά να ειναι αποτελεσματικό !!ευχαριστω εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lk αν σε ενδιαφέρει κάτι με περισσότερα Pads θα πρέπει να διαλέξεις οπωσδήποτε αυτό με τα 160 watt ανά laser. To laser των 5 Watt δεν κάνει τίποτα... Πάντως τα πολλά τα pads θέλουν και λίγο πιο πολύ φασαρία στην τοποθέτηση όταν γίνεται για ιδία χρήση. Επίσης θέλει προσοχή να κάνουμε όσα αναγράφω στο άρθρο για να μεταβολίζουμε και να αποβάλουμε το λίπος που αποδεσμεύεται από τα λιποκύτταρα. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε κατάχρηση και έχουμε στο σώμα μας μεγάλο ποσό λιπαρών να κυκλοφορεί στο αίμα μας.

      Διαγραφή
  11. Μαρια μου καλησπερα. Χαιρομαι που μπηκα στην παρεα σας. Οι συμβουλες σου ειναι πολυ χρησιμες για εμας. Θα ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις ενα μηχανημα οικιακης χρησης TO MEDIZEN 4 σε 1. Κια να κανει δουλεια. Στην ελλαδα διατίθεται απο μια εταιρεια στο Μαρουσι. Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου. Επίσης διαβαζοντας πιο πανω τις ερωτησεις καιτα σχολια απο τις υπολοιπες κυριες ειδα οτι συστηνεις παραλληλα με το lipo-laser να χρησιμοποιουμε συσκευη ραδιοσυχνοτητων για την συσφιξη και χαλαρωση εχεις ποιες ειναι αυτες οι συσκευες εχεις καποια να προτεινεις; Σ ε ευχαριστω πολυ θα περιμενω νεα σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marilenaη συγκεκριμένη συσκευή σίγουρα βοηθάει με την έννοια ότι κάνει μασάζ και δημιουργεί υπεραιμία. Το μασάζ, όπως και το ξηρό βούρτσισμα, το μασάζ με βεντούζες όλα βοηθούν στην μείωση της κυτταρίτιδας. Χρειάζεται όμως συνεχής και συστηματική χρήση και τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο και από τον βαθμό του προβλήματος. Προτάσεις για συσκευές ραδιοσυχνοτήτων θα βρεις στην σελίδα μου με προτάσεις αγορών http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

      Διαγραφή
  12. Κορίτσια έχει δοκιμάσει καμμιά σας τη συσκευή lipolaser που λέει η Μαρία . Αν ναι πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας. Μαράκι εξακολουθείς να συστηνεις την συσκευή για τοπικό χάσιμο πόντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη μου εξακολουθώ να την συστήνω. Έχει αποτέλεσμα και είναι ιδανική για ξεκούραστη,
      "τεμπελικη" εφαρμογή. Η λειτουργία όμως Cavitation (να τονίσω όμως, η σωστή... οχι τύπου... με απλό υπέρηχο ενυδάτωσης... ) είναι πιο αποτελεσματική απλά είναι και πιο κουραστική στην εφαρμογή της

      Διαγραφή
  13. Μαράκι καλησπέρα. Εχω τοπικο παχος στα ποδια. Τι συστηνεις καλυτερα? Lipo laser η cavitation?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.