HIFU... H Nέα Tεχνολογία Σύσφιξης για τις Θεραπείες μας στο Σπίτι!


Σήμερα αγαπημένες μου φίλες θα σας μιλήσω όπως σας είχα υποσχεθεί εδώ και καιρό  για μια καινούργια επαναστατική τεχνολογία επιδερμικής σύσφιξης. Μέχρι πρόσφατα η πιο αποτελεσματική τεχνολογία  που είχαμε στην διάθεση μας για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης  ήταν οι διπολικές ραδιοσυχνότητες . Οι mini συσκευές rf  ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε στο «οπλοστάσιο» μας  για επιδερμική σύσφιξη στο σπίτι μας.  Βρισκόμαστε όμως σε μια εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεσαι με ραγδαίο ρυθμό σε πολλούς  διαφορετικούς τομείς  ζωής μας  και ασφαλώς και σε αυτόν της αισθητικής

Πρόσφατα λοιπόν  εμφανίστηκε η τεχνολογία των εστιασμένων υπερήχων ή αλλιώς HIFU. Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), εκπέμπει εστιασμένες  δεσμίδες υπερήχων υψηλής ενέργειας στους ιστούς βαθιά κάτω από την επιδερμίδα το λεγόμενο SMAS, επιτυγχάνοντας συρρίκνωση των ιστών και άμεσα ορατό lifting.

Η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας αυτής είναι εντυπωσιακή

Φωτό πριν και μετά




H καινοτομία της τεχνολογίας είναι ότι  δρα από μέσα προς τα έξω χωρίς να επηρεάζει καθόλου την επιφάνεια της επιδερμίδας. Εστιάζοντας την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του τρόπου συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων που θα «τέντωνε» και ο πλαστικός χειρουργός σε ένα κανονικό lifting, επιτυγχάνεται ορατή ανόρθωση και σύσφιγξη του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Αρχικά η τεχνολογία δρούσε μόνο σε βάθος 4,5 mm εκεί δηλαδή που είναι το SMAS… Πρόσφατα όμως προστέθηκαν και άλλες δύο κεφαλές που δρουν σε βάθος 3,0mm και 1,5mm ώστε να καλύπτουν  περιοχές του προσώπου που δεν επιτρέπεται η εφαρμογή της κεφαλής με 4.5 βάθος όπως κάτω από τα μάτια και γύρω από τα χείλια.  Η συνδυαστική εφαρμογή   όλων των κεφαλών σήμερα επιτρέπει την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία σε όλα τα βάθη του προσώπου.

Το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας ολοκληρώνεται σε περίπου 3 μήνες όπου το κολλαγόνο μετουσιώνεται, ανανεώνεται και αντικαθίσταται με νέες δεσμίδες κολλαγόνου. Η βελτίωση μπορεί να συνεχιστεί έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας είναι πως δεν χρειάζεται επαναληπτικές θεραπείες. Μία θεραπεία είναι αρκετή για να δώσει σημαντική βελτίωση. Ασφαλώς αν θέλετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να την επαναλαμβάνεται  μετά από ένα διάστημα 3-6 μηνών.

Ένα άλλο επίσης πολύ μεγάλο προσόν της θεραπείας είναι  το ότι δεν δημιουργεί κανένα τραύμα  στο δέρμα κι έτσι  υπάρχει μηδενικός χρόνος αποκατάστασης.  Η χειρότερη παρενέργεια, όταν χρησιμοποιείται μεγάλη ισχύ μπορεί να είναι κάποιο πρήξιμο, μελανιά ή προσωρινό μούδιασμα.

Έχουμε όμως και κάποιo μειονέκτημα.  Κατά την διάρκεια των χτυπημάτων ανάλογα με την ένταση και περιοχή εφαρμογής νιώθουμε από απλή ενόχληση έως και  πόνο.  Η αίσθηση δυσφορίας είναι αρκετά έντονη ασφαλώς στα επαγγελματικά μηχανήματα όταν οι ιατροί χρησιμοποιούν πολύ δυνατή ισχύ. 

Συσκευή για θεραπείες στο σπίτι.

Είμαι σίγουρη πως ανυπομονείτε να μάθετε αν υπάρχει συσκευή με την εξαιρετική αυτή τεχνολογία για χρήση στο σπίτι; Ασφαλώς  και υπάρχει!!!! . Που αλλού; Στην ανεξάντλητη πηγή μας, στο ebay!  Μια απλή αναζήτηση με την λέξη κλειδί "HIFU" και θα εμφανιστούν μπροστά σας  δεκάδες διαφορετικές συσκευές με τιμές που κυμαίνονται από τα 80 ευρώ μέχρι και πάνω από 3.000 ευρώ!

Αφιέρωσα ένα πολύ μεγάλο διάστημα ερευνώντας την τεχνολογία και τα απαραίτητα αυτά χαρακτηριστικά που πρέπει να  έχει μία συσκευή  HIFU ώστε να  πλησιάζει αρκετά τα επαγγελματικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν οι πλαστικοί ιατροί. Κατέληξα λοιπόν στα εξής πιο σημαντικά που πρέπει να διαθέτει μια συσκευή για χρήση στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα να δίνει αξιόλογα αποτελέσματα:
  1. Να έχει πραγματική λειτουργία HIFU. Υπάρχει ένα τεστ που πρέπει να περάσει μία συσκευή για να θεωρείται αξιόλογη και αυτό είναι το τεστ της ακρυλικής πλάκας. Η συσκευή πρέπει να έχει οπωσδήποτε την απαραίτητη ισχύ ώστε όταν στέλνει ενέργεια να δημιουργεί τρύπες σε ακρυλικη πλάκα. Δείτε στο βίντεο  το τεστ που πρέπει να περνά μια συσκευή για να θεωρείται πραγματικά HIFU

  2. Ο δεύτερος παράγοντας για την αγορά της είναι η τιμή. Πόσα χρήματα είμαστε διατεθειμένες να δώσουμε για την αγορά της;
  3. Για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι σημαντικό επίσης να διαλέξουμε μια συσκευή που δρα και στα 3 βάθη του προσώπου, 4.5mm 3.0mm  και 1.5mm.
  4. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι οι περισσότερες συσκευές λειτουργούν δυστυχώς με ανταλλακτικές κεφαλές με συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων. Με την κάθε κεφαλή μπορείτε να κάνετε πολλές θεραπείες.  Αλλά  οι κεφαλές έχουν ανάλογα το μοντέλο περίπου γύρω στα 1800-2500 χτυπήματα και κοστίζουν από 120-180  ευρώ η μία. Είναι ένα κόστος που θα πρέπει να το έχετε στα υπόψιν για κάποιες συσκευές
Ως αποτέλεσμα  έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορες συσκευές με διαφορετικά πλεονεκτήματα  και μειονεκτήματα η καθεμία, πχ
  • Κάποιες συσκευές ενώ είναι πολύ δυνατές και με καλή σχετικά τιμή η αγορά αναλώσιμων τους είναι υψηλή και  θα πρέπει να το έχουμε στα υπ όψιν ως ένα περιοδικό κόστος.
  • Κάποιες δεν έχουν αναλώσιμα αλλά είναι πολύ αδύναμες για να δώσουν αξιόλογο αποτέλεσμα.
  • Κάποιες είναι αξιόλογες με αρκετά καλή τιμή και κεφαλές που διαρκούν πολύ αλλά δρουν μόνο σε βάθος 4.5 ή και 3.0
Ανάλογα λοιπόν με τις απαιτήσεις και τα οικονομικά σας μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Προσωπικά μετά όμως από αρκετή έρευνα  έχω βρει αρκετές που θεωρώ καλές επιλογές για χρήση στο σπίτι αλλά πιστεύω πως μία συγκεκριμένη είναι η καλύτερη επιλογή μιας και συνδυάζει πολλά καλά χαρακτηριστικά. Έχει πραγματική δράση hifu, με ασφαλείς ρυθμίσεις για χρήση στο σπίτι, δρα και στα 3 βάθη για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται αναλώσιμα και είναι και  οικονομικά προσιτή.

Μπορείτε να δείτε παρουσίαση της σε αυτά τα 2 βίντεο.




Την συγκεκριμένη συσκευή την έχει πάρει ήδη φίλη αναγνώστρια που με συμβουλεύτηκε πριν από λίγο καιρό για αγορά συσκευής και είναι ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα! Θεωρώ ότι αυτή η τεχνολογία δίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα λίφτινγκ  σε σχέση με την τεχνολογία rf  και είναι ασφαλώς και στο δικό μου Wish list! Όσες ενδιαφέρεστε να την αποκτήσετε θα την βρείτε εδώ

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η χρήση της τεχνολογίας HIFU, όπως άλλωστε και αυτή των ραδιοσυχνοτήτων, προϋποθέτει  κάποια εκπαίδευση,  για την αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή της.  Για πρακτικούς λόγους για τον τρόπο εφαρμογής και την ασφαλή χρήση της συσκευής θα σας γράψω σύντομα σε επόμενο ξεχωριστό άρθρο.

Φίλες μου πραγματικά  πιστεύω πως η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι άλμα στον τομέα της αντιγήρανσης και επανάσταση για θεραπείες λίφτινγκ στο σπίτι μας. Είμαι ενθουσιασμένη λοιπόν για την προοπτική των θεραπειών αυτών και ανυπομονώ να μάθω για τις εντυπώσεις και να μοιραστούμε ασφαλώς εν καιρώ μεταξύ μας τις εμπειρίες μας μιας και σκοπεύω σύντομα να την αγοράσω και εγώ.

Δημοσίευση σχολίου

74 Σχόλια

  1. Γεια σου Μαρία χαίρομαι για τα ευχαριστα νέα αλλα το παραπάνω link για την συσκευή δεν ανοιγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Katrin ναι το είδα και το διόρθωσα. Τώρα είναι εντάξει :)

      Διαγραφή
    2. καλησπέρα Μαρία τι ειναι το EMS? και σε ποιο ακριβώς το σημείο της αγοράς ζητάς να στο στείλει με EMS και να φαινεται η αξία μικρότερη αφού η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal? χαζή ερώτηση αλλα .....

      Διαγραφή
    3. Το EMS είναι ταχεία σχετικά συστημένη αποστολή δεμάτων που έρχονται μέσω ΕΛΤΑ και η πιθανή χρέωση εκτελωνιστικών (μικρά δέματα σχεδόν ποτέ δεν περνάνε από τελωνείο) είναι πολύ πιο λογική. Με τις ιδιωτικές εταιρίες οι χρεώσεις για εκτελωνισμό είναι πιο υψηλές και δεν τις αποφεύγεις ποτέ ούτε καν για μικρά δέματα.

      Διαγραφή
    4. Να προσθέσω ότι απλά μετά την αγορά επικοινωνείς με τον πωλητή. Υπάρχει επιλογή στην σελίδα του προϊόντος "contact seller" .

      Διαγραφή
    5. καλημέρα Μαρία και ευχαριστώ για την απαντηση, σε κάποιο σχόλιο πιο κάτω λες για EMS και 80ευρω αυτά τα 80ε φαντάζομαι είναι εξτρα λεφτά?είναι για το τελωνίο, τα μεταφορικά? και του το είπες στην σελιδα "contact seller"? σόρρυ που κάνω τόσες ερωτήσεις αλλα δεν έχω κάνει ποτέ τόσο ακριβή αγορα μέσω διαδικτυου και δεν ξέρω,

      Διαγραφή
    6. Katrin στείλε μου μνμ στο fb να σου απαντήσω εκεί

      Διαγραφή
  2. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται και για το σώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!!Κάποια ποιο οικονομική Μαρία παιζει?Για ρυτίδες μέτωπο και κάτω από τα μάτια κάνει? Αν όχι τι άλλο θα μου προτεινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα συνιστούσα κάτι πιο οικονομικό. Τα άλλα απέχουν πολύ από το να δώσουν αξιόλογο αποτέλεσμα, μπορεί να έχουν μόνο μία ρύθμιση και δεν περνάνε το τεστ hifu. Θεωρώ πως η τιμή αυτή είναι ήδη καταπληκτική για αυτήν την τεχνολογία. Στην ρύθμιση 1,5mm είναι ιδανική για κάτω από τα μάτια και στο 3.00 για μέτωπο.

      Διαγραφή
  4. Μαρία ευχαριστούμε πολυ για την ενημέρωση !!!! Για ρυτίδες κάτω από τα μάτια και μεσοφρυου ενδείκνυται? Εσύ τι θα μου προτεινες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα ναι κάνει και για τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια και μεσόφρυο και την χαλάρωση που είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντιμετωπισθεί. Πάντως οι ρυτίδες αντιμετωπίζονται και με needling. Το HIFU είναι ιδανικό για το "μάζεμα" της επιδερμίδας, ιδιαίτερα στο κάτω μέρος του προσώπου, διπλοσάγονο, γύρω από τα μάτια, και μέτωπο

      Διαγραφή
  5. Μαρια μου ευχαριστουμε για την ενημερωση,εγω εχω χαλαρωση στο οβαλ βοηθαει η εινα ηδη αργα.Δεν πηρα rf μια απο αμελια, μια λογω οικονομικων και μια λογω του οτι μου φανηκε δυσκολη η χρηση ενω ειχα μαζεψει το ποσο.Τωρα μετανοιωνω, δεν περιμενα βεβαια οτι η χαλαρωση μετα την εμμηνοπαυση θα ηταν αμεση και ραγδαια.Περιμενω εντυπωσεις και περιγραφη της διαδικασιας.Ευχαριστω Μαρακι μου,ξανα και ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου όχι, δεν είναι καθόλου αργά! Η hifu θα σε βοηθήσει πολύ στην χαλάρωση του οβάλ και στην γενική βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας.

      Διαγραφή
  6. Γεια σου Mαρία
    Ενδιαφέρον το άρθρο σου και ευχαριστούμε για την ενημέρωση
    Aυτό που με χάλασε είναι ότι είναι επώδυνο και διαβάζω από σχόλιο φίλης στο facebook που έχει κάνει ότι πονάει.Το να δώσεις 320 ευρώ και αν σε πιάσουν στο τελωνείο ίσως και 400 για μια συσκευή που θα χρησιμοποιήσεις μια φορά και μετά θα κάτσει στο ράφι γιατί θα σκέφτεσαι πως θα πιεις κι αυτό το πικρό ποτήρι δεν είναι και ότι καλύτερο.Να πω και την αλήθεια μου, προτιμώ να μείνω με τις ρυτίδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου μην νομίζεις ότι είναι κάτι τρομερό. Την θεραπεία την κάνεις μία φορά το τρίμηνο-τετράμηνο και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μπορείς να επιλέξεις να την ρυθμίζεις σε πιο χαμηλή ένταση ώστε να σου είναι απόλυτα ανεκτή η θεραπεία και να την κάνεις λίγο πιο συχνά.

      Διαγραφή
  7. Μαρία μου σ’ ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!! Η αδερφή μου ενδιαφέρεται πολύ γι αυτή τη συσκευή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα χαλάρωσης, κυρίως στο σώμα μετά από απώλεια κιλών... Αυτό που την ανησυχεί κάπως είναι η παραγγελία από Κίνα… Πιστεύεις ότι μπορεί να υπολογίσει περίπου ένα μήνα για να φτάσει η συσκευή και γύρω στα 100-150 ευρώ για το τελωνείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην σε ανησυχεί... Εγώ πάντως την παρήγγειλα ήδη και υπολογίζω ότι θα περιμένω από 2-4 εβδομάδες΄. Όσον αφορά το τελωνείο μπορεί να περάσει και έτσι χωρίς καθόλου κόστος ή το πολύ πολύ γύρω στα 150 ευρώ. Το βάζω και αυτό στον προϋπολογισμό και άμα το γλυτώσω ακόμα καλύτερα :)

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου όταν παρήγγειλες την συσκευή, έκανες κάποια συνεννόηση – επισήμανση στον πωλητή όσον αφορά το ποσό που θα φαίνεται ότι πληρώθηκε…;

      Διαγραφή
    3. Εθχαριστώ πολύ για τη διευκρήνιση Μαρία μου. Υποθέτω ότι έστειλες μήνυμα στον πωλτή αφού είχες ήδη κάνει την παραγγελία, σωστά;

      Διαγραφή
    4. Ναι Ρούλα μου μετά επικοινώνησα μαζί του και ήταν πολύ εξυπηρετικός.

      Διαγραφή
  8. Μαρία μου ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Πραγματικά η τεχνολογία κανει σλματα και δεν την προλαβαίνουμε. Ια ήθελα Μαρία να ξέρω αν μόνο αυτη η συσκευή ΗI FU θα με καλύψει για την χαλάρωση στο πρόσωπο,διότι εκτός απο κρεμες δεν χρησιμοποιώ κστι άλλο, είμαι 56 δεν έχω καθόλου ριτίδες μάλλον γιατί είχα παντα πολυ λιπαρό δέρμα , όμως τελευταία παρατήρησα χαλάρωση, επειδή δεν διαθέτω καμμία συσκευή (εκτός απο μια RF μονοπολική που την ακριβοπλήρωσα και μου έμεινε, διότι εγω χρειάζομαι διπολική για το πρόσωπο κ.τ.λ. δεν θελω να επεκταθώ.θα ήθελα να ξέρω Μαρία αν θα με κσλύψει μόνο η πσραπανω συσκευή που προτείνεις. Εχω ακόμη ένα θέμα δεν μπορω να παραγγείλω απο το Ebay διότι δεν γνωρίζω σγγλικά,και μου είναι αδύνατον να καταλάβω την διαδικασία.και αν τελικά μου πεις ok για την συσκευή αμφιβάλω αν μπορεσω να την παραγγείλω πράγμα που θα ήθελα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτερων Μσρία ελπιζω να μην σε κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποστολία μου θα σε καλύψει ναι, αλλά αν σε ενδιαφέρει η αγορά της θα πρέπει να βρεις κάποιο δικό σου άτομο να σε βοηθήσει με την παραγγελία. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι εγώ αλλά με τις τωρινές μου υποχρεώσεις δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ με παραγγελίες. Εδώ και τα σχόλιά σας έκανα τόσο καιρό να μπορέσω να τα διαβάσω και να σας απαντήσω.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Μαρία για τον χρόνο σου, εύχομαινα είσαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
  9. Αγγελικη
    Σ ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση
    Θελω να την παραγγειλω αλλα περιμενω να γραψεις περισσοτερα ή να μας βρεις καποιο video για τον τροπο εφαρμογης & τις κινησεις που γινονται κατα την εφαρμογη Σ ευχαριστω και παλι παρα πολυ για τα email σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου θα σας ενημερώσω σύντομα οπωσδήποτε. Οπότε θα σου πρότεινα αν σκοπεύεις να την πάρεις να την παραγγείλεις εν τω μεταξύ να σου έρχεται :)

      Διαγραφή
    2. Την παρηγγειλα ηδη Μαρια & θα μου ερθει απο μεσα Απριλιου μεχρι μεσα Μαιου!! πολυ αργει !!
      Εχω παραγγειλει και το Foreo & Dermapen & cure natural aqua gel & το diamond μιψροdermabration
      και μ εχεις ξεσηκωσει με ολα σου τα ωραια !!!!!
      θα ηθελα να μου γραψεις τι gel να παραγγειλω για το HIFU.
      Σ ευχαριστω παααααρα πολυ για ολα αυτα τα υπεροχα που δημοσιευεις
      πέριμενω νεωτερα σου
      Φιλια ...........

      Διαγραφή
    3. Αγγελική μου μεγιά σου :)
      Οποιαδήποτε απλό gel για αγωγιμότητα με συσκευές υπερήχων είναι οκ έχουν στα περισσότερα φαρμακεία. Αν θέλεις κάτι καλύτερο μπορείς να πάρεις και gel της εταιρίας dermedics

      Διαγραφή
  10. Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις τοσο χρησιμες ενημερωσεις σου μεσω email
    Πολυ καλη αυτη η συσκευη ! Θα ηθελα να την παραγγειλω αλλά θα περιμενω περισσοτερες πληροφοριες για τον τροπο & τον χρονο εφαρμογης της
    Δεν ξερω αν θα υπαρχει καποιο εντυπο μεσα στο κουτι οταν την παραλαβω
    Περιμενω να γραψεις κατι οταν μπορεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Μαρία μου το έχει ήδη παραγγείλει και την χρησιμοποιεί η Σοφία (μας έχει ήδη ενημερώσει στο fb) αλλά και εγώ πριν από μερικές μέρες. Την περιμένω να μου έρθει μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Ελπίζω να προλάβω να σας ενημερώσω πριν ξεκινήσω εντατικά τις προετοιμασίες για την επόμενη τουριστική σεζόν.

      Διαγραφή
  12. Γεια σου Μαρία μου !
    Παρήγγειλα σήμερα την συσκευή HIFU που μας σύστησες & αισίως θα έρθει όπως έγραψε ο έμπορος,στο διάστημα από μέσα Απριλίου με μέσα Μαΐου!
    Έτσι λοιπόν περιμένω να γράψεις το άρθρο σου για τον τρόπο εφαρμογής της κλπ
    Το blog σου είναι μαγικό και σχεδόν καθημερινά 'χάνομαι' σ αυτό!
    Δεν έχω δει πουθενά τόσο λεπτομερείς συμβουλές & συστάσεις για τις συσκευές στο ebay!
    Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που το βρήκα το <>.
    Να'σαι πάντα καλά!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα Μαρια! Το HIFU εχει να κανει με το εαν εχει λιπος το προσωπο; οπως για παραδειγμα οι μονοπολικες rf δεν επιτρεπονται σε προσωπα χωρις λιπος. Γιατι εγω ανηκω σε αυτη τη κατηγορια και θα ηθελα να ξερω! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demy δεν το χρησιμοποιούμε στο πάνω μέρος του προσώπου στην ρύθμιση 4.5 και 3.00, μόνο στο κάτω μέρος του προσώπου (κάτω από τα ζυγωματικά) που ούτως ή άλλως εκεί δεν θέλουμε λίπος στην περιοχή. Βασικά όπως λένε οι ειδικοί δεν μειώνεται το λίπος απλά με το "μάζεμα" μπορεί να δείξει λιγότερος ο όγκος και αυτό δεν είναι επιθυμητό ψηλά στα ζυγωματικά. To Hifu είναι εξαιρετικό για την ανόρθωση του οβάλ την περιοχή γύρω από τα μάτια, μέτωπο, διπλοσάγωνο. Βέβαια στην ρύθμιση 1.5mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρεσκάρισμα και τόνωση σε όλο το πρόσωπο χωρίς κανένα πρόβλημα και φόβο για μείωση όγκου.

      Διαγραφή
  14. Μαρία ευχαριστώ για τη διευκρίνηση της έντασης για τη συσκευή.
    Θέλω να σε ρωτήσω αν ζητήσω μικρότερη δηλωμένη αξία,π.χ 70 ευρώ, υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω το τελωνείο;
    Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποφύγω τα λεφτά του τελωνείου που
    πληρώνω και από που παραλαμβάνω τη συσκευή, που μένω σε νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα Φλώρα μου μπορεί να το γλυτώσεις ή τουλάχιστον να πληρώσεις πολύ μικρότερο ποσό. Να ζητήσεις οπωσδήποτε αποστολή με EMS. Έρχεται μέσω Ελτά και στο στέλνουν στο ταχυδρομείο της περιοχής σου συστημένο.

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρία γεια σου και πάλι.Θέλω να ενημερώσω ότι τη συγγεκριμένη τεχνολογία την παρουσίασε σήμερα 6/3 η Σκορδά στην εκπομπή της
    ως power lift.Kαι μία διευκρίνηση, την αποστολή με ΕMS,την ζητώ
    απλά ως shiping with EMS σκέτα ή προσθέτω και κάτι άλλο,π.χ ELTA
    Γιατί δεν κατάλαβα απο την προηγούμενη άπαντησή σου.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Flora μου σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση θα το κοιτάξω. Ζητάς απλά shipping with EMS.

      Διαγραφή
  17. Μαρια μου συγχαρητηρια για την καινουργια σου αναρτηση χαρηκα παρα πολύ με την HIFU υπαρχει κ για οικιακη χρηση κ μαλιστα δεν είναι στην απαγορευτικη τιμη των 3000-4500 χιλιαδων συν υψηλο κοστος ανταλακτικων εισαι απιστευτη με τιςγνωσεις που μας προσφερεις τελεια βεβαια χθες που την ειδα κοντευα να βαλω τα κλαματα στις 28 του φλεβαρη παρειγγειλα την panta fox μου στοιχισε 260 Ε κ δεν ξερω αν πληρωσω τελωνειο σημερα θαυμαζοντας την HIFU για πολλοστη φορα κ απογοητευμενη για την αποτυχιμενη επιλογή μου κ αγορα μου καπου ειδα ότι μπορω να την επιστρεψω παιρνωντας καποια άλλη μηπως κατά λαθος γνωρίζεις αν μπορεσω να την επιστρεψω κ να παρω την πολυποθητη hifu? δεν ξερω εγω αν τα καταφερω κ δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια? αν μπορεις να με διαφωτισεις? σ ευχαριστω εκ των προτερων κ για τις τελειες αναρτησεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου αφού σας είχα πει να περιμένετε λίγο για τις αγορές σας.... Τέλος πάντων δεν είναι αποτυχημένη αγορά και η rf. Αν μη τι άλλο είμαι σίγουρη ότι συνδυαστικές θεραπείες και με τις δύο συσκευές θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. Οπότε ξεκίνα τώρα με την rf και αργότερα παίρνεις και την Hifu. Μπορεί να μην την χρειαστείς κιόλας. Πολλά 'άτομα ανταποκρίνονται εξαιρετικά και στις θεραπείες rf ούτως ή άλλως. Οπότε απόλαυσε την αγορά σου και μην αγχώνεσαι. Άλλωστε εγώ τι να πω .... :)
      Ξέρεις πόσες αγορές έχω κάνει μέχρι να μάθω ποια τεχνολογία είναι αποτελεσματική και ποια όχι και πως να αξιολογώ τις συσκευές??? Έπαθα και έμαθα... Αλλά όπως σου είπα και πριν. Η Panda είναι μια πολύ καλή συσκευή και θα την χαρείς! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Μαρια μου σ ευχαριστω για την απαντηση κ την ενθαρρυνση στην αγορα μου Ο πωλητης μ ε νη μερωσε οτι ηδη εφυγε η παραγγελια μου οποτε δεν επιστρεφετε τις τελευτεαιες μερες δεν ειχα δει οτι πρεπει να περιμενουμε για ατις αγορες μας οποτε την παρηγγειλα.Απλα αργησα πολυ να αποφασισω για αυτην την αγορα κ οταν την εκανα εμφανιστηκε η τελεια ανακαλυψη σου δεν πειραζει ολα καλα σ ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
    3. βαούλα δε χρειάζεται να απογοητεύσαι για την rf που πηρες. Την έχω πάρει και μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό που θα ήθελα να ρωτησω την Μαρία αν μπορώ να κάνω άφοβα σε υψηλή ρύθμιση κάτω από τα μάτια και στα ζυγωματικά γιατί δεν έχω πολύ λίπος στα σημεία αυτά. Ότι μας έχεις προτείνει Μαρία είναι αποτελεσματικό. Σε ευχαριστούμεεεε

      Διαγραφή
    4. Elenina μου χαίρομαι που έχεις δει αποτέλεσμα με τις θεραπείες και για την υποστήριξη σου στην Βασούλα. Για ένταση εννοείς την Hifu ή την Rf; Για την Rf, ναι κάνε με την διπολική σε υψηλή ένταση αλλά όχι πάνω από 1 φορά στις 10 μέρες. Για την Hifu στο 1,5 μπορούμε να κάνουμε και στα δύο σημεία που λες και σε υψηλή ένταση επίσης. Την ένταση απλά την ρυθμίζουμε ανάλογα με τον βαθμό δυσφορίας που μπορούμε να διαχειριστούμε.

      Διαγραφή
  18. Μαρία γεια σου.Είμαι καινούργια στο σάιτ και στα χαμένα.Σου έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το κάνω σωστά. απάντησέ μου αν παίρνεις το μηνυμά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρία σ΄ευχαριστώ που πάντα βρίσκεις χρόνο για απαντήσεις..νάσαι καλά..σκέφτομαι να αγοράσω και γω για σύσφιξη την HIFU..απλά αναρωτιέμαι μήπως και η διπολική rf η στρογγυλή είναι αρκετή;δεν ξέρω τι να κάνω..απ΄ότι διάβασα πάντως αν αποφασίσω HIFU να γράψω στον πωλητή να τη δηλώσει ως αξιάς 80 ευρω και ΕΜΣ ..σωστά;;;σ΄ευχαριστώ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορείς να πάρεις την Hifu! Να την προτιμήσεις από την rf. Ναι αξία 80 και Ems

      Διαγραφή
  20. επίσης ξέχασα να σε ρωτήσω...η nuface είναι και πάλι απαραίτητη αν αγοράσω την hifu;
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαραίτητη όχι, αλλά κάνουν πραγματικά πολύ καλό συνδυασμό!

      Διαγραφή
    2. Mαρία, εγώ που είμαι 50 χρονών ,πιστεύεις θα έβλεπα κάποια βελτίωση στο θέμα της βλεφαρόπτωσης και των ρινοχειλικών ρυτίδων αν αγόραζα αργότερα και μια nuface και τη συνδύαζα με τη hifu την οποία παήγγειλα και είναι καθ' οδόν ή είναι περιτό; Γιατί με τη χρήση της μικρής διπολικής RF στα 15W χειρός δεν έχω δει κάποια βελτίωση,ή να παραγγείλλω την τριγωνική RF που ειναι διπλάσια Wαττ; Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Flora στα άνω βλέφαρα είναι δύσκολο να κάνουμε με ασφάλεια μόνες μας θεραπείες. Θέλει πολύ προσοχή να μην κάνουμε ζημία στον βολβό του ματιού. Το rf ακριβώς κάτω από το φρύδι μπορεί να σε βοηθήσει αλλά άστο για αργότερα αφού τώρα πήρες την Hifu η οποία σίγουρα θα σε βοηθήσει σε όλο το πρόσωπο και στις ρινοχειλικές. Με την Nuface o συνδυασμός θεραπείων (Hifu-Nuface) είναι όχι μόνο απόλυτα συμβατός αλλά και εξαιρετικός!

      Διαγραφή
  21. Μαρία καλησπέρα
    Εκανα μια προσφορά στον πωλητή για την HIFU και μου την δίνει 280 ευρω..να την πάρω λες; ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι;;
    ΔΕΣ ΤΙ ΜΟΥΣΤΕΙΛΕ

    Your Item - Your Success
    HelloSkin HIFU Skin Lifting Anti-Wrinkle facial beauty machine
    HelloSkin HIFU Skin Lifting Anti-Wrinkle facial beauty machine
    Accepted offer: $350.00
    You made a deal and saved 12% against the asking price!
    As soon as you pay minzi-tech, this item is yours.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Μάγια μου!! Αυτή την δυνατότητα δεν την χρησιμοποίησα ποτέ! Ορίστε που μαθαίνω και εγώ από εσάς!!! :) Εννοείται να την πάρεις άμεσα γιατί θα χάσεις την έκπτωση!

      Διαγραφή
    2. καλημέρα magia πως έκανες την προσφορά τι ακριβώς τον είπες? συγνώμη που ρωτάω αλλα μου κάνει εντύπωση δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. ευχαριστώ

      Διαγραφή
  22. Μαρία τελικά την παρήγγειλα με σφιγμένη καρδιά..δεν άνμτεχα να περιμένω..ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα..μου απάντησε τελικά ότι μπορεί να την δηλώσει 80 ευρώ και να την στείλει με ΕΜΣ.....ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΠΆΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΆ..ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ;;https://www.ebay.com/itm/272869542986

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΡΙΑ όπως σούγραψα παρήγγειλα τελιλα την HIFU..αν κατάλαβα καλά το άρθρο χρειάζομαι ανταλλακτικα και με την HIFU;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. θα χρειαστείς αργότερα τις αυτοκόλλητες ταινίες για την κεφαλή. Προς το παρόν είσαι θα καλυμμένη για καιρό με την αρχική και κανα δυο ανταλλακτικές που έχει η συσκευασία.

      Διαγραφή
  24. Πολυ ωραιες οι πληροφοριες σου,ευχαριστουμε!!!
    Ξερεις ποιο χρησιμοποιουν οι επαγγελματιες,που ειναι και για σωμα να το βρω στο ebay,γιατι σκεφτομαστε να το μοιραστουμε 2-3 φιλες σαν εξοδο,αλλα να κανει και γιατο σωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μηχάνημα Ulthera που έχουν οι επαγγελματίες είναι πανάκριβο, έχει πολλές ρυθμίσεις και τέτοια ισχύ που πιθανόν να ήταν επικίνδυνη σε χέρια ανειδίκευτα. Υπάρχουν όμως δυνατές συσκευές που δίνουν παρόμοιο αποτέλεσμα αλλά είναι αρκετά εύκολες για προσωπική χρήση. Γράψε μου μνμ στο FB να μου πεις περισσότερες πληροφορίες για το budget και να σου προτείνω την πιο κατάλληλη συσκευή.

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα Μαρία! Εντελώς τυχαία μπήκα στο site και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Επειδή είναι παλιά αυτή η αναρτηση θα θελα να σε ρωτήσω αν έχεις κάποιο καινούριο hifu να προτείνεις! Διαφορετικά σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό. Είμαι 57 θα με βοηθήσει στη χαλάρωση και στο περίγραμμα του προσωπου? Αν τοχει δοκίμασει κάποια φίλη στην ηλικία μου ας γράψει....Ευχαριστω πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα σαφέστατα υπάρχουν καλύτερες και πιο δυνατές συσκευές hifu αλλά στα λεφτά αυτά πιστεύω πως είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή. Οι άλλες συσκευές Hifu έχουν πάνω από 600 ευρώ και αναλώσιμες κεφαλές, με αποτέλεσμα η κάθε θεραπεία να έχει εξτρά κόστος ανάλογα με τα χτυπήματα

      Διαγραφή
  26. Ξέχασα να ρωτήσω αν η συσκευη που προτείνεις είναι και για τα μπράτσα η υπάρχει κάποια άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης. Γενικά όμως αυτή που είναι για το πρόσωπο βοηθάει σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης αλλά στο σώμα καλύτερα είναι οι συσκευές που δρουν σε βάθος 8.00mm και 13mm

      Διαγραφή
  27. Γεια σου Μαρία
    Τελικά παρήγγειλα τη συσκευή hifu ,πέρυσι τον Ιούλιο του 19, τη χρησιμοποίησα μόλις δύο φορές από τότε και διαπίστωσα μια μικρή βελτίωση.
    Επιχείρησα λοιπόν να κάνω και σήμερα μια συνεδρία και δυστυχώς δε δουλεύει η συσκευή !δηλαδή δεν ανεβαίνει η ένταση ούτε κατεβαίνει είναι κολλημένη στην ένδειξη 3 και φυσικά δεν κάνει χτυπήματα ούτε σ΄αυτή την ένταση ενώ δούλεψε κανονικά τις προηγούμενες φορές!
    Τι απογοήτευση και στοίχισε 370 ευρώ μαζί με τους φόρους!
    Μήπως ξέρεις αν υπάρχει στην Ελλάδα κάποια σχετική αντιπροσωπεία να ρωτήσω τι φταίει και αν φτιάχνεται? γιατί με τον Κινέζο δε μπορώ να συνεννοηθώ!
    Σ'ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση αλλά μετά από τόσο καιρό τώρα μπόρεσα να ασχοληθώ με τις απορίες σας. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένα αλλά θα ρωτήσω μί αφίλη της ομάδας που μου είχε πει για κάποιον που επισκευάζει συσκευές στην Αθήνα, Θα την ρωτήσω και θα σου πω. Στείλε μου όμως μνμ στo FB

      Διαγραφή
  28. Γειά σας. Παρακαλώ θα ηθελα να ρωτήσω σχετικά με την συσκευή που προτείνετε. Από ότι είδα δεν έχει 3 βάθη . Θα ήθελα να μου εξηεξηγήσετε που χρησιμοποιείται το κάθε βάθος κεφαλής. Έχω την εντύπωση οτι σε κάποια συσκευή είδα βάθος 5. Ποιά η γνώμη σας? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει 3 βάθη. Το ρυθμίζεις από διακόπτη στην κεφαλή. Αυτό είνια κυρίως για το πρόσωπο. Σε πιο ακριβά μηχανήματα υπάρχουν και κεφαλές για το σώμα στα 8 και13mm

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για μηχάνημα για χαλάρωση δέρματος στο σώμα.Ξερω το κόστος θα ειναι μεγαλύτερο αλλά σίγουρα μικρότερο από τα κέντρα αισθητικής. Μπορείς να με βοηθήσεις να βρω ένα αξιόλογο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.