DermaPen: Τρόπος εφαρμογής για DIY θεραπείες Ομορφιάς.


Το dermaroller είναι  ένα πολύ γνωστό εργαλείο για την βελτίωση πλήθος αισθητικών προβλημάτων, οικονομικό και  με πολύ καλά αποτελέσματα.  Για μεγάλο διάστημα ήταν καιρό ένα από τα  αγαπημένα  μου εργαλεία ομορφιάς.  Το τελευταίο όμως διάστημα το έβαλα πλέον στην άκρη και  ο λόγος... ο διαδόχος του, το Dermapen.  Μια  αυτόματη, ηλεκτρική μικρού μεγέθους συσκευής,  που μοιάζει αρκετά  με  μεγάλη πένα και στην άκρη της έχει μία κεφαλή με 12 λεπτές βελόνες.


 Αν και η αρχή της λειτουργίας της είναι ίδια με το dermaroller είναι πολύ ανώτερη της από  πολλές απόψεις.

Ας δούμε όμως πρώτα  τις ομοιότητες τους.

Η  δράση και στα δύο εργαλεία είναι διπλή. Βασίζεται στα μικρο-τραύματα της επιδερμίδας καθώς  και  στην βαθύτερη διείσδυση  αντιγηραντικών και αναπλαστικών ουσιών βαθιά στην επιδερμίδα. Τα μικρο-τραύματα από την μία, ενθαρρύνουν  το δέρμα  να αξιοποιήσει δυναμικά  την έμφυτη ικανότητα του να αναπλάθεται μέσω  της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου ενώ από την άλλη τα προιόντα  που χρησιμοποιούμε δρούν πολύ καλύτερα.

Σε τι διαφέρει το Dermapen από το Dermaroller;

  1. Στην άνεση. Το Dermapen είναι πολύ πιο ανώδυνο στην χρήση γιατί οι βελόνες τρυπάνε πολύ γρήγοα  αυτόματα και κάθετα στην επιδερμίδα ελαχιστοποιώντας κάθε δυσάρεστη αίσθηση που έχει το dermaroller.

  2. Δυνατότητα  ρυθμίσης στο μήκος. Στο Dermapen ρυθμίζουμε το μήκος από 0,25 έως ακόμα και 2.5 mm ανάλογα με τον στόχο και την περιοχή που θεραπεύεται έτσι είναι σαν να έχουμε πολλά  διαφορετικά dermaroller. Η επιλογή του μήκους γίνεται με τα ίδια κριτήρια όπως το dermaroller

  3. Πιο γρήγορη εφαρμογή. Το DermaPen διαπερνά το δέρμα από έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα έτσι  προσφέρει πολύ πιο γρήγορη και καλύτερη κάλυψη της περιοχής που εφαρμόζουμε την  θεραπεία

  4. Πιο αποτελεσματικό.  Λόγω της πιο ακριβής και κατακόρυφης διεύσδυσης των βελόνων ελαχιστοποιείται η βλάβη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα  η δράση του είναι πολύ πιο αποτελεσματική Δοκιμασμένο και με διαφορά..

Το μόνο μειονέκτημα του  είναι ότι  χρειάζεται να αλλάζουμε κεφαλές κάθε φορά το οποίο  ανεβάζει το κόστος. Προσωπικά όμως όταν το χρησιμοποιώ με ρύθμιση κάτω του 0,75 mm (η πιο συνηθισμένη επιλογή μου) απλά το βάζω για μισή ώρα σε οινόπνευμα και το φυλλάσω πάλι στην θήκη του για 3-4 χρήσεις ακόμη.


Πως το χρησιμοποιούμε:

  • Mαζεύουμε όλα τα υλικά μας σε μια πετσέτα.

  • Συνδέουμε την συσκευή και εφαρμόζουμε  την ανταλλακτική κεφαλή (cartridge).

  • Καθαρίζουμε πολύ καλά χέρια και πρόσωπο με ένα καθαριστικό της επιλογής μας. 

  • Στην συνέχεια απλώνουμε στο πρόσωπο λίγο από  το περιεχόμενο μιας αμπούλας με καθαρό αποστειρωμένο υλικό χωρίς επικίνδυνα πρόσθετα που να περιέχει ουσίες ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε όπως υαλουρονικό, πεπτίδια, βιταμίνες και άλλους αναπλαστικές συσφικτικές ουσίες. Η δική μου επιλογή και αυτές που συνιστώ είναι οι αμπούλες των Dermedics 

  • Βάζουμε σε λειτουργία την συσκευή και ξεκινάμε την θεραπεία. Περνάμε και καλύπτουμε όλη την  περιοχή με την συσκευή με τον ίδιο τρόπο όπως με το dermaroller. Κατα την διάρκεια της θεραπείας δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές ενώ ταυτόχρονα σπρώχνουμε τον ορό βαθιά στην επιδερμίδα.

  • Κατα την διάρκεια της θεραπείας απλώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα λίγο ακόμα προϊόν από την αμπούλα.

  • Αφού τελειώσουμε απλώνουμε μία αναπλαστική επουλωτική κρέμα. Όσο πιο βαθιά έχουμε μπει στη επιδερμίδα τόσο πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε  πιο φυσικής σύστασης κρέμα. Μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μία από τις  πολλές  κρέμες ανάπλασης φαρμακείου αρκεί να μην έχει επικίνδυνα πρόσθετα. Το διαστημα αυτό προσωπικά χρησιμοποιώ μετά την θεραπεία την ειδική ηρεμιστική και αναπλαστική κρέμα επίσης της σειράς των Dermedics.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας  είναι πράγματι εξαιρετικά.  Μπορείτε  να το χρησιμοποιήσετε  για:
  • Εξομάλυνση των ρυτίδων

  • Λεπτή επιδερμίδα στα κάτω βλέφαρα

  • Επιδερμική σύσφιξη

  • Λεύκανση

  • Λαμπερή υγιής όψη

  • Αναγέννηση του δέρματος

  • Ρηχά και μέτρια σημάδια ακμής

  • Σημαντική βελτίωση  των ραγάδων

  • Μείωση μετεγχειρητικών ουλών και τραυμάτων.

  • Μείωση πόρων

  • Πρόληψη της απώλειας μαλλιών και ενίσχυση των προϊόντων κατά της τριχόπτωσης

Μερικές προτάσεις χρήσης για συχνά αισθητικά προβλήματα 
Αυτό που μου αρέσει πολύ στο Derma pen είναι η ευελιξία του και η δυνατότητα να κάνεις συνδυαστικές θεραπείες για πλήθος προβλημάτων. Μπορεί εκτός από το πρόσωπο να εφαρμοστεί και σε άλλη περιοχή του σώματος που επιθυμούμε να αναπλάσουμε όπως;
  • Ντεκολτέ (0.50 με 1.00mm)

  • Ραγάδες  (1.50mm)

  • Χαλάρωση στο σώμα (0,75-1.50mm, ανάλογα την περιοχή)

  • Γηρασμένα χέρια (  0,25mm)
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε  αμπούλα με την κατάλληλη ένδειξη.  Ο συνδυασμός είναι τόσο  αποτελεσματικός που αυτό το διάστημα είναι το μόνο πλέον που χρησιμοποιώ. Ακόμα και με το ιδαίτερα ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα μου η θεραπείες αυτές δεν μου δημιουργούν απολύτως κανένα πρόβλημα.

 Προσοχή!

  •  Η απόλυτη καθαριότητα είναι εξαιρετικής σημασίας στην θεραπεία με dermapen

  • Μην χρησιμοποιείται το dermapen σε δέρμα με ανοιχτές πληγές, μόλυνση, ή ενεργή ακμή

  • Μην χρησιμοποιείται στο πρόσωπο πάνω από 1.00 mm μήκος

  • Μην χρησιμοποιείται απλά καλλυντικά του εμπορίου με το dermapen.
Έξτρα tip για τις αμπούλες:

Για  οικονομία  και διατήρηση της φρεσκάδας του ορού στις αμπούλες κάντε το εξής κόλπο... Με μια φρέσκια αποστειρωμένη  σύριγγα  τραβήξτε το μισό ή το 1/3 του περιεχομένου της αμπούλας χωρίς να ανοίξετε το καπάκι (έχει ειδικό πώμα με καουτσούκ στην μέση και απλά το τρυπάς).  με αυτόν το τρόπο   διατηρείται ανέπαφο και φρέσκο για την επόμενη χρήση. Την βελόνα την αφήνουμε μέσα για να μην μπει αέρας. Την δεύτερη φορά  ή τρίτη φορά απλά τραβάς με την σύριγγα το υπόλοιπο.

Δες πως γίνεται η θεραπεία..

Οδηγός αγοράς  Προιόντων.


1. Derma pen  και ανταλλακτικές κεφαλές στο ebay

2. Αμπούλες των Dermedics επικοινωνία μέσω email στο info@dermedics.gr

 Αν χρειάζεστε εξειδιεκυμένη  καθοδήγηση για το δικό σας πρόβλημα αφήστε την ερώτησή σας στα σχόλια και θα χαρώ να σας βοηθήσω.

Δημοσίευση σχολίου

121 Σχόλια

  1. Μαρια μου συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια που κανεις.. Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου οσον αφορα το dermapen και την facemate.. Eχω δερμα αφυδατωμενο χωρις καθολου λιπαροτητα κ αρκετα λεπτο.. Θα ηθελα να χρησιμοποιησω για θεραπειες καποιο απο τα 2 . Ποιο πιστευεις κανει καλυτερη διεισδυση προιοντων; Επισης εχω πολυ λεπτο δερμα κατω απο τα ματια με αποτελεσμα να φαινονται οι φλεβιτσες για αυτο κλινω προς το dermapen περισσοτερο.. Θα ηθελα ομως κ τη γνωμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστασία μου για διείσδυση προϊόντων είναι καλά και τα δύο αλλά το dermapen θα "χτίσει" επιπλέον καλύτερα την λεπτή επιδερμίδα σου ιδίως αν το χρησιμοποιήσεις με τον ορό ecm των Dermedics.Οπότε ναι θα έλεγα από τα δύο να προτιμήσεις το Dermapen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω πολυ Μαρια μου για την συμβουλη σου.. Γνωριζεις το κοστος του dermapen?? επικοινωνησα με Ρασελ εδω κ 1 μηνα σχεδον αλλα δεν μου εχει απαντησει. Να το παραγγειλω απο ebay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν θα το πήρε γιατί για ένα διάστημα είχε προβλήματα με την σύνδεσή της στο Ιντερνετ και μπορεί να χάθηκε το μνμ σου. Κάνε ακόμα μια προσπάθεια να την ξαναστείλεις mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω. Έπεσα πάνω σου πριν 2 μέρες εντελώς τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο. Όσο περίεργο κι αν σου φανεί ήταν η πρώτη φορά που άκουγα για συσκευές ομορφιάς.Μάλλον προσγειώθηκα μόλις προχθές από τον Άρη. Αυτές τις δυο μέρες λοιπόν διαβάζω τα άρθρα σου και έχω ξεστραβωθεί κάπως. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις όλη αυτή η υπερπληροφόρηση για μια άσχετη όπως εγώ με έχει μπερδέψει αρκετά. Ας μη σε κουράσω όμως άλλο και ας μπω στο θέμα. Είμαι 40 ετών με σημάδια από παλιά ακμή, αρκετά ευαίσθητο δέρμα και φυσικά με τις ρυτιδούλες μου λόγω ηλικίας και τσιγάρου. Σκεφτόμουν να προμηθευτώ το Dermapen αλλά λόγω της ασχετοσύνης μου φοβάμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσω πρώτα με το dermaroller ή μήπως να τα παρατήσω και να πάω σε κάποιον ειδικό. Θα ήθελα πολύ την άποψή σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί διαβάζοντας τα άρθρα σου αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου που τον έχω παρατήσει εδώ και μια πενταετία. Συγχαρητήρια για όλη αυτή τη δουλειά που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αννα μου γεια σου,

    Καλώς όρισες στην παρέα μας και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)
    Το dermapen είναι πολύ πιο ήπιο για το ευαίσθητο δέρμα απ΄ότι το dermaroller. Το δεύτερο πονάει πολύ περισσότερο και ερεθίζει επίσης πιο πολύ το δέρμα απ ότι το dermapen που το διαπερνά πολύ γρήγορα και κάθετα. Λόγω της ευαισθησίας θα κάνεις μόνο κάθε 15 μέρες και θα ξεκινήσεις με 0,25. Αργότερα όταν νιώσεις ότι το δέρμα σου αντιδρά κανονικά τότε μπορείς να κάνεις μέχρι 0,5.mm και κάθε 10 μέρες για να τονώσεις τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα,
    σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Θα ήθελα όμως τη βοήθεια σου και σε κάτι ακόμη.
    Θα αγοράσω το dermapen όπως μου προτείνεις αλλά δεν ξέρω με τι προϊόντα να το χρησιμοποιήσω. Τι πιστεύεις πως θα ήταν κατάλληλο για το πρόβλημά μου; Διάβασα για τις αμπούλες και για τον φυσιολογικό ορό που γράφεις αλλά δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο.
    Σε ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άννα τα σημάδια ακμής είναι δυσχρωμίες ή βαθουλώματα; Για να αντιμετώπισεις δυσχρωμίες και ρυτίδες σου προτείνω τις σειρές mesoha+ και mesowhite των Dermedics για τις ουλές είναι πιο κατάλληλες οι ΜesoΕcm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
    Είδα σε προηγούμενες αναρτήσεις σου ότι μπορώ να προμηθευτώ το dermapen και τις αμπούλες από τη φαρμακοποιό φίλη σου, οπότε έστειλα mail και περιμένω.Θα σε ενημερώσω όταν θα έχω νεότερα.
    Όπως διάβασα σε ένα μήνυμα που σου έστειλε άλλη κοπέλα, πράγματι, είσαι όαση στο χάος του ίντερνετ. Εμένα με βοήθησες, με τον τρόπο που γράφεις και ενδιαφέρεσαι για το κάθε πρόβλημα, να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Έχω ήδη προμηθευτεί την ισιωτική Marrakesh kaHm, έχω ανανεώσει το τσαντάκι με τα καλλυντικά μου, και σκοπεύω τις επόμενες μέρες (περιμένω να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις) να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου. Δεν ξέρω ο σύζυγός μου αν θα σε ευχαριστεί, για όλα αυτά τα έξοδα σε καιρό κρίσης (χα χα) ... Εγώ πάντως σε ευχαριστώ!!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άννα μου πολύ χαίρομαι :)
    Όσο για για τους άντρες μας... αχαχα... μην μασάς!!! :) Οι "λεπτομέρειες.." δεν τους ενδιαφέρουν... Αυτοί χαίρονται το αποτέλεσμα!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα! Παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο τα αρθρα σου και τις προτασεις σου με μεγαλο ενδιαφερον!
    Και γω λοιπον οπως πολλες αλλες εχω ψιλομπερδευτει αν και εσυ τα λες πολυ αναλυτικα !
    Οταν βρεις χρονο μπορεις να με ενημερωσεις για τα παρακατω? : )
    - dermapen-ποναει πολυ????
    - δυσχρωμιες-ποιος ειναι ο καλυτερος και οικονομικοτερος τροπος αντιμετωπισης?
    -ραγαδες, κυτταριτιδα?
    Εγω ειμαι 33 χρονων με ταση λιπαροτητας και δυσχρωμιες...ρυτιδουλες οχι ευτυχως ακομη, αλλα γιατι να την γλιτωσω?

    Φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις ή αν έχεις κάνει μεσοθεραπεία σώματος για λυποδιάλυση. Είναι ασφαλές? Έχω πολύ τοπικό στις περιοχή των γλουτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα Μαρια,μπαινω κατευθειαν στο θεμα,μολις σημερα παρελαβα το dermapen(ΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ και αυτο ενω ημουν ανενδοτη)διαβαζοντας ομως τα σχολια,βλεποντας οτι δεν ηταν απαγορευτηκη η τιμη του το πηρα.Το δοκιμασα λιγο στο χερι μου και δεν με πονεσε καθολου.Διαβαζω τις αναρτησεις οσον αφορα το dermapen (καπου ειχα διαβασει) οτι μετα την θεραπεια αντι αναπλαστικης μπορουμε να βαλουμε αμυγδαλελαιο???,η κανω λαθος.Ενδιαφερομαι για συσφιξη,η επομενη αγορα θα ναι σιγουρα η νεα σου αναρτηση.Η αναρτηση ηταν οτι ακριβως ηθελα.Σε ευχαριστω για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υ.γ βαζουμε υαλουρονικο πριν η μετα, εχω της dermadics.Mαρια συγγνωμη εχω μπερδευτει απιστευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Κική μου. Όχι δεν συστήνω άμεσα να βάλεις αμυγδαλέλαιο μετά το dermapen άλλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις μετά από λίγη ώρα για ανακούφιση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Προτιμώ όμως την calm Κρέμα των dermedics, την Dermalibour αναπλαστική της A-Derma ή την Cicalfate της Avene. Για αντιγήρανση σύσφιξη όμως σε συνδυασμό με την δράση του dermapen βάζουμε αμπούλες. Εάν κάνουμε μέχρι 0,5mm απλώνουμε την αμπούλα και κάνουμε με την συσκευή. Εάν κάνουμε με παραπάνω μήκος βελόνας απλώνουμε λίγο φυσιολογικό ορό για να γλιστράει η συσκευή και βάζουμε την αμπούλα 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του dermapen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευχαριστω Μαρια.προς το παρον θα κανω μονο με 0.25 δεν ειμαι για παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οκ! Ξεκίνα με 0.25 και μόλις νιώσεις άνετα το ανεβάζεις... Κική μου πες μου λίγο και τις εντυπώσεις σου από την foreo. Πως την συγκρίνεις με την clarisonic? Ποια θεωρείς ότι είναι καλύτερη τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον Μαρια, ειλικρινα δεν γνωριζω ποια ειναι καλυτερη.Η foreo μου εγινε απαραιτητη,παντα καθε βραδυ με αυτην πλενομαι.Αν την συγκρνω με την clarisonic και οι δυο ειναι πολυ καλες.To μονο πλεονεκτημα της foreo ειναι οτι δεν χρειαζεται ανταλακτικο.Η clarisonic επειδη δεν εχει δονηση-βουιτο να μου ταιριαζει περισσοτερο (η δυνατη δονηση με ζαλιζει).Αν δεν χρειαζοταν ανταλακτιικα θα επαιρνα αυτη(clarisonic).H αντιγηρανση δεν αξιζει(60-70 ευρω επιπλεον),πεταμενα λεφτα.Η επισημη αντιπροσωπεια της foreo ειναι τελεια μεσα σε μια βδομαδα ηρθε με κουριερ στο σπιτι μου και τις δυο φορες με ελαχιστα μεταφορικα.Θελει ανταλακτικο πλεον η clarisonic η μικρη την παιρνει παταει + για πιο δυνατη δονηση και εγω ανακατευομαι μολις την ανοιξω ,ισως το προβλημα ειναι μονο δικο μου.Τα πλαστικα δοντακια δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασουν αλλα ουτε να συγκρατησουν μικροβια.Αυτα Μαρια μου,καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kimi μου σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Οπότε εάν δεν ενοχλεί το τράνταγμα της δόνησης η foreo συμφέρει περισσότερο γιατί δεν χρειάζεται ανταλλακτικά. Πιστεύω πως μάλλον είναι καλύτερη επιλογή και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Όσον αφορά την λειτουργία αντιγήρανσης..... αυτήν πράγματι δεν μου γέμισε το μάτι εξ' αρχής ούτως άλλως!!! Φιλάκια πολλά Κική μου και πάλι σε ευχαριστώ ☺!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαρια τα ειπες καλυτερα εσυ και συνοπτικα ,α)συμφερει οικονομικα και β)ναι αν δεν πιεσεις δεν ερεθιζει καθολου ιδανικη για ευαισθητα δερματα.Φιλακια και απο εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρία χάρηκα που βρήκα την ιστοσελίδα σου αν και στο τέλος μπερδεύτικα από αυτά που διάβασα και θέλω τη βοήθεια σου.Είμαι 38 και τον τελευταίο χρόνο βλέπω αρκετή χαλάρωση στο πρόσωπο μου και ρυτίδες στα μάτια μου.Μάζεψα κάποια λεφτά και αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω για το πρόσωπό μου και εκεί που σκεφτόμουν να πάω στο δερματολόγο για καμια μεσοθεραπεία είδα το site.Προβληματίστικα αλλά επειδή θεωρώ ότι για να έχει κάτι αποτέλεσμα πρέπει να επαναλαμβάνεται και επειδή δεν νομίζω να έχω τη δυνατότητα να πηγαινω συνεχεια στο δερματολόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές σου.Δεν έχω καμιά συσκευή οπότε σκέφτηκα να αγοράσω τή foreo και dermapen.Δεν ξερω τί άλλο για να δω αποτέλεσμα..το άλλο που ΄θελω να μου πεις επειδή ζω τώρα μόνιμα Κύπρο πως μπορω να προμηθευτώ τα dermedics και τί να πάρώ από αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Maria εάν σε ενδιαφέρει η σύσφιξη σου προτείνω καλύτερα να επενδύσεις καλύτερα σε κάποια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων και όχι στην foreo εκτός και αν έχεις πρόβλημα λιπαρότητας και σμήγματος. Πες μου λίγο ποιο είναι το budget σου εάν θέλεις κάποια πρόταση αγοράς. Το dermapen να το πάρεις. Πληροφορίες για τα dermedics στείλε μου mail στο info@dermedics.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαρίστώ για την άμεση απάντηση.Θα μπορούσα να διαθέσω για συσκευή ραδιοσυχνώτήτων γύρω στα γύρω στα 200-250.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρία ευχαριστώ για την απάντηση.Εχω ακούσει ότι οι ραδιοσυχνότητες δεν είναι ότι καλύτερο όταν έχεις αδύνατο πρόσωπο ισχύει;Ειδα επίσης ότι αναφέρεις κάπου και αυτή τη συσκευή Mini Fractional Portable RF Radio Frequency Dot Matrix Photothermalείναι καλύτερη;Εκει που θα δώσω τα πολλά ας δώσω ακόμα λιγα.Επίσης μου είπαν από τα dermedics ότι μπορούν να μου τα στείλουν και μου έστειλαν κατάλογο αλλά δεν κατάλαβα και πολλα.Πες μου σε παρακαλώ ποια προιοντα είναι καλο να πάρω.Τέλος επειδή το πρόσωπο μου είναι άσπρο,μάλλον και λογω πρόσφατης εγκυμοσύνης(πριν ένα χρόνο) έβγαλα και άλλες ελίτσες μπορώ να κάνω κάτι;Ευχαριστώ προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρία και κάτι άλλο αυτό που με ενοχλει περισσότερο στο πρόσωπο μου ειναι οι ρυτιδούλες στα μάτια.θα δω διαφορα με αυτες τις συσκευες;Σε τρελανα νομίζω.
    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι διπολικές συχνότητες είναι απόλυτα ασφαλείς. Λιποδιαλυτική δράση έχουν οι μονοπολικές. Για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα σου προτείνω την διπολική σε σχέση με την mini fractional rf. Η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή σε διπολική είναι αυτή. Οι fractional είναι εξαιρετική τεχνολογία για διόρθωση ουλών, δυσχρωμιών, ρυτίδων, πόρων, λιπαρότητας, υφής αλλά και για σύσφιξη αλλά πρέπει να έχουν κάπως πιο δυνατή ισχύ. Εάν θέλεις μόνο για σύσφιξη στο πρόσωπο και διόρθωση τόνου δυσχρωμιών κτλ αυτήν η fractional είναι καλή επιλογή με ισχύ 15 watt. Για το σώμα δεν είμαι σίγουρη πόσο μπορεί να βοηθήσει. Στα Dermedics για τις ανάγκες σου πιστεύω πως σου ταιριάζουν οι mesovital και οι mesoecm. Ζήτα μία μικτή συσκευασία με 5 mesovital και 5 mesoecm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι θα δεις. και με την διπολική και την fractional.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα Μαρία. Μολις μπήκα σατην παρέα σας...
    Υποφέρω απο ουλες ακμης και ειμαι 37 ετων. Σε ραντεβού με πλαστικό μου ειπε να μην ασχοληθω με dermaroller + dermapen και να κανω pixel laser. Δεν διαθέτω ομως τοσα χρηματα και δεν πιστευω στα αποτελεσματα με laser (εχω κανει στο παρεθλον μετα απο μερικους μηνες το δερμα μου ηταν ολοιδιο) Θεωρω πως αν βελτιωθει γενικα το δερμα θα φαινονται και οι ουλες λιγότερο. Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα βαθιες. Μπορεις να μου προτεινεις συσκευή dermapen? τι αλλο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Εύα ☺
    Με το Dermapen θα δεις μεγάλη βελτίωση στις ουλές. Θα ξεκινήσεις πρώτα με χαμηλή ένταση να εξοικειωθείς με την χρήση του αλλά μετά θα πρέπει να κάνεις με μεγαλύτερο βάθος βελόνας (απλά με αλλαγή ρύθμισης του βάθους). Λεπτομέρειες θα τις πούμε όταν είναι να ξεκινήσεις. Dermapen θα βρεις οικονομικό εδώ στο ebay. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στην ανάπλαση υγιούς ιστού οι αμπούλες των dermedics MesoEcm. Στείλε μου μνμ στο fb να σου στείλω ενημερωτικά έντυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ευχαριστώ Μαράκι για την απάντησή σου, θα παραγγείλω το dermapen (110 ή 220V???). Υπάρχουν και καποια πιο ακριβα απότι είδα πιστευεις ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα ή όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα ίδια είναι πάρε για να είσαι σίγουρη αυτό το dermapen με τα 220 Volt Και 2 round plug

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μαρια γεια σου.ειμαι κι εγω καινουργια στην παρεα και ομολογω πως εχω εντυπωσιαστει.πραγματικα δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσες πολλες συσκευες.ειμαι 36 χρονων κι εχω κι εγω τις ανησυχιες μου, λιγο οι εκφραστικες ρυτιδες, λιγο τ οτι ξεκινησε μια σχετικη χαλαρωση κ.α.πιστευεις οτι το dermapen θα με βοηθησει;κι αν ναι να μου δωσεις λιγο τα φωτα σου σχετικα με την παραγγελια απο e bay γιατι ειμαι και λιγο ασχετη.' ευχαριστω, θα περιμενω απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι Ράνια μου θα βοηθήσει σημαντικά αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να βοηθήσω σε παραγγελίες γιατί είμαι πιεσμένη από άλλες υποχρεώσεις. Είναι εύκολο να κάνεις πάντως λογαριασμό στο ebay και μετά πληρώνεις στο paypal μέσω της πιστωτική σου. Για την ακρίβεια στην σελίδα του paypal.com απλά επιλέγεις να κάνεις πληρωμή με την κάρτα σου. Δεν είναι δύσκολο αλλά αν θες επιπλέον διευκρίνηση υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με οδηγίες και φωτογραφίες που καθοδηγούν ακριβώς πως γίνεται η διαδικασία. Δες δώ μια καλή και οικονομική πρόταση αγοράς για το dermapen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σου Μαρία, έχω μια απορία σχετικά με την θεραπεία με το dermapen, την αναπλαστική κρεμα πόση ώρα την αφήνουμε στο πρόσωπο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mariam μπορείς απλά να την κάνεις μασάζ έως ότου απορροφηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρία μου γεια σου!
    Ειναι πολυ ενδιαφέροντα ολα αυτά που μας γράφεις γίαυτο ηθελα τη συμβουλή σου όσον αφορά τα εξής:
    α)μπορεί να κάνει dermapen ασθενής με συστηματικό ερυθηματώδης λύκο;
    β)αν ναι συνεχίζει η Κα. Κοεν να προμηθεύει συσκευές;
    γ)αν οχι εχεις κάποια εναλλακτική πρόταση για παναδες,λεκέδες-μεγάλη επιφάνεια-στο πρόσωπο;
    Σ´ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σοφία για τον ερυθηματώδη λύκο θα πρέπει να το κοιτάξω δεν ξέρω.. Η κα Κοέν έχει συσκευές συνήθως για άμεση αποστολή. Αν δεν έχει όμως μπορεί να παραγγείλει. Για τις πανάδες η αντιμετώπιση είναι δύσκολη και περιέχει αρκετά βήματα. Εδώ στα σχόλια δεν μπορώ να αναφερθώ σε ένα θέμα τόσο πολύπλοκο. Υπόσχομαι να γράψω ένα άρθρο σχετικά στο σύντομο μέλλον όπου θα αναφέρω κάποια βήματα που μπορεί να βοηθήσουν καθώς και συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαρία μου καλημέρα!
    Με συγχωρείς που επανέρχομαι αλλα δεν κατάλαβα:Θέλω το dermapen για τις παναδες.Πιστευεις ότι ειναι σωστή επιλογή; Και με τι όρο,αμπούλα,κρεμα θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω;και πάλι με συγχωρείς για την κατάχρηση του χρόνου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σοφία μου οι πανάδες/μέλασμα είναι δύσκολη υπόθεση και μερικές φορές οι επιθετικές θεραπείες μπορεί να τις κάνουν χειρότερα. Τα αποτελέσματα είναι ανάμικτα από περίπτωση σε περίπτωση και δεν μπορώ να ξέρω αν θα δεις βελτίωση. Εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοιες δυσχρωμίες και δεν μπορώ να το τεστάρω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να έχω ιδία άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις σε μια μικρή περιοχή ώστε να δεις πως αντιδρά το δέρμα σου και να μην δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα. Σημαντική επίσης είναι η χρήση λευκαντικών προϊόντων μετά το needling τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα. Διαβάζω και εγώ με μεγάλο ενθουσιασμό το υπέροχο και ανεκτίμητο blog. Mαρία, θα παραγγείλω και εγώ dermapen από φαρμακείο Ρασελ Κοεν. Tι άλλο προμηθεύεται κάποια μόλις το αγοράσει;;; Κεφαλές http://www.ebay.com/itm/111470115867?rmvSB=true , σωστά;;; Τον φυσιολογικό ορό πώς τον ζητάμε, είναι ένας για όλα τα δέρματα;;; Το ίδιο και για τις αμπούλες, είναι ξεχωριστές για κάθε πρόβλημα;;; Εχτός από αυτές http://www.dermedics.com/cosmetics/slim-series/meso-ampoulles-broken-capillaries-solution που είδα ότι προτεινες σε άλλη φίλη, χρειάζομαι κι άλλες;;; Εγώ δεν εχω ουλές και σημαδια - θέλω να φύγουν οι λίγες ευρυαγγείες στο πλαινό τής μύτης, οι πόροι μύτης και δίπλα, λίγες δυσχρωμίες κάτω από μύτη έως άκρες χειλιών (δεν καπνίζω), και γενικά ένα πιο ομοιόμορφο τόνο προσώπου. Εχτός από το dermapen τι άλλο απο τα παραπάνω έχει το φαρμακείο;;; Α και την αναπλαστική κρέμα Dermedics. Περιμένω με αγωνία :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Paris o φυσιολογικός ορός είναι ένας, δεν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι. Για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ζήτα τις αμπούλες λεύκανσης και τον ορό mesowhite Booster. Τις απλώνεις μόνες τους καθημερινά και 2 φορές την εβδομάδα μετά από χρήση dermapen (0.25mm βαθος) αμέσως μετά. Για τις ευρυαγγείες ζήτα τις MesoCapil. Τις βάζεις στην περιοχή που έχεις ευρυαγγείες καθημερινά και όταν κάνεις με το dermapen (0.75-1.00mm) μετά από 5 λεπτά. Την αναπλαστική την βάζεις καθημερινά πρωί και βράδυ και ασφαλώς μετά τις αμπούλες και την θεραπεία με Dermapen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μαρακι καλησπερα.Πριν τρια χρονια ανακαλυψα τη σελιδα σου και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα πραγματα και εχω βελτιωσει κατα πολυ την εικονα μου.Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι το εξης
    Αγορασα περυσι μια συσκευη dermapen απο το ebay.Δυστυχως μου βγηκε ελλατωματικη και την χρησιμοποιησα ελαχιστα οποτε δεν εχω αποψη για το αποτελεσμα της.Βλεποντας λοιπον αυτη που προτεινεις εσυ αγορασα αυτην .... την οποια παρελαβα σημερα.Το θεμα ομως ειναι οτι νομιζω οτι σε αυτη την συσκευη οπως και στην προηγουμενη που πηρα οι βελονες δεν ανεβοκατεβαινουν αλλα δονουνται και δεν νομιζω οτι ειναι η ιδεα μου,εσυ τι λες;Διαβασα στα αρθρα σου οτι για να υπαρξει αποτελεσμα οι βελονες πρεπει να ανεβοκατεβαινουν.Ξεχασα να σου πω οτι στο παρελθον χρησιμοποιησα το dermaroller με τις αμπουλες που προτεινες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. katmout τo link το αφαίρεσα γιατί δεν έδειχνε τίποτα και μου έδειχνε πρόβλημα ασφάλειας... Δυστυχώς έχουν κυκλοφορήσει κάποιες συσκευές παραπλήσιες με Dermapen που πάλλονται και δεν έχουν την κατακόρυφη κίνηση. Μήπως γράφει επάνω Dr Pen; Μπορείς να μου στείλεις και μια φωτό της συσκευής; Για να συγκρίνω αν μοιάζει ακριβώς με την δικιά μου και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Μαρία. Ελπίζω να πέρασες ένα όμορφο καλοκαίρι.Ήθελα να σε ρωτήσω
    αν η χρήση του dermapen θα μπορούσε να βοηθήσει στην περιοχή του άνω
    βλεφάρου για σύσφιξη και ανόρθωση. Το τελευταίο διάστημα βλέπω ότι επάνω
    απο το κινητό βλέφαρο του δεξιού ματιού το δέρμα έχει κάνει κουκούλα ,έχει
    κρεμάσει.Αν ναι με τι αμπούλες να συνδυάσω τη χρήση του dermapen και τι
    μήκος βελόνας; Αν η χρήση του dermapen όμως απαγορεύεται στη
    συγγεκριμένη περιοχή τι θα είχες να μου προτείνεις; Απάντησέ μου όποτε
    μπορείς... και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου είναι πολύ δύσκολη η διόρθωση της πτώσης του άνω βλεφάρου. Πιθανά το Dermapen στο 0.3mm στην περιοχή μόνο κάτω από το φρύδι (σε καμία περίπτωση στο κινητό μέρος) με gen'x αμπούλα της Dermedics να βοηθήσει κάπως. Δεν ξέρω όμως σε τι βαθμό. Δοκίμασέ το αλλά πολύ προσεχτικά. Επίσης θεραπείες με μια μίνι συσκευή ραδιοσυχνοτήτων γύρω από το μάτι και στην περιοχή κάτω από το φρύδι θα βοηθήσει επίσης να μειώσεις το πρόβλημα. Είναι πάντως ευαίσθητη περιοχή και θα πρέπει να τεστάρεις την αντίδραση με μικρά βήματα, όπως ένταση, περάσματα και συχνότητα και όταν νιώθεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα προχωράς ένα τι λίγο πιο δραστικά.

      Διαγραφή
  45. Μαρία μου καλησπέρα
    Μετά απο μελέτη όλων αυτών των πολύτιμων πληροφορειων παρήγγειλα το dermapen. Θα ήθελα τη συμβουλή σου τωρα:
    Ειμαι 45 κι εχω μικρές ρυτιδουλες κάτω απο τα μάτια στο έξω μέρος ειδικά όταν γελάω. Παναδες στο μέτωπο και στα μάγουλα...τι μπορώ να κάνω γι αυτα;;
    Επίσης για χαλάρωση στους μηρούς γίνεται κατι;;
    Μπορεις να μου συστήσεις κάποιες αμπούλες,κρέμες ή οτι άλλο νομίζεις οτι πρεπει;;;
    ΥΓ.καποια στιγμή ειχα αγοράσει τις αμπούλες arcaya vitC απο το φαρμακείο.Μπορω να τις χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με το dermapen?
    Σ ευχαριστω πολυ για όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες που μας δίνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου καλημέρα
      Για αμπούλες σου προτείνω την σειρά Gen x της Dermedics. http://www.dermedics.gr/cosmetics/gen-x-series/meso-ampoulles-genx
      Τις arcaya αν και δεν τις προτείνω για χρήση με συσκευές, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αλλά μόνο στο 0.2mm
      Οι πανάδες είναι από τα δύσκολα προβλήματα μπορείς να κάνεις κάποιες θεραπείες που θα σε βοηθήσουν. Δες το σχετικό άρθρο εδώ http://www.spastospiti.gr/2016/10/treatments-for-melasma.html
      Για σύσφιξη στους μηρούς θα χρειαστείς μια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων http://www.spastospiti.gr/2015/10/symboules-gia-therapeies-me-rf.html
      Για τις ρυτίδες στα μάτια θεραπείες με Dermapen και ραδιοσυχνότητες θα σε βοηθήσουν πολύ
      Προτάσεις συσκευών θα βρεις εδώ http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

      Διαγραφή
  46. Μαρία μου γεια ,σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Σκέπτομαι να παραγγείλω τη Mini Διπολική Rf για σύσφιξη προσώπου και ήπιες περιπτώσεις χαλάρωσης στο σώμα που προτείνεις στο shopping guide,για τη χαλάρωση άνω βλεφάρου που με απασχολεί.Σε τι διαφέρει απο αυτήν ;http://www.ebay.com.au/itm/Fractional-Portable-RF-Radio-Frequency-Dot-Matrix-SKin-Lifting-Rejuvenation-NEW-/141416450141?hash=item20ed13c85d
    Γιατί έχει δυο κεφαλές; Ρωτώ γιατί η μία απο τις δυο κεφαλές της συσκευής αυτής είναι πιο μικρή και προφανώς πιο κατάλληλη για χρήση σε μικρές περιοχές(εννοώ μήπως είναι καλύτερα να πάρω αύτην;) .Οι συσκευές μικρορευμάτων βοηθούν ή οι RF συσκευές είναι καλύτερες για το συγγεκριμένο πρόβλημα;Τέλος μήπως ξέρεις αν Mini Διπολική Rf
    που προτείνεις στο shopping guide είναι Eu plug ή εγώ πρέπει να το διευκρινήσω στον πωλητή κατά την αγορά;Σε ζαλίζω με όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά δηλώνω
    πλήρη άγνοια για αυτά τα θέματα. Απάντησέ μου όποτε μπορείς.Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου η fractional rf και η κανονική διπολική rf λειτουργούν κάπως διαφορετικά. Η fractional λειτουργεί περίπου σαν το dermapen αλλά αντί για φυσική "βλάβη" με βελόνες προκαλεί θερμική βλάβη σε πλέγμα με ακτίνες που εισχωρούν στο δέρμα. Η κανονική rf από την άλλη διοχετεύει ομοιόμορφα την θερμότητα στην περιοχή που κάνεις την θεραπεία. Ο συνδυασμός των δύο είναι ο πιο αποτελεσματικός. Για αυτό έχω την συσκευή που συνδυάζει και τις δύο τεχνολογίες. Αν όμως πρέπει να διαλέξεις μία από τις δύο σου προτείνω την κανονική διπολική rf. Θεωρώ πως είναι πιο αποτελεσματική για βαθύτερη σύσφιξη. Η κεφαλή της άλλωστε είναι σχετικά μικρή και θα σε βολέψει και γύρω από τα μάτια και σε όλο το πρόσωπο και πιθανά και στο σώμα (εκεί όμως εξαρτάται από την χαλάρωση που έχεις). Η fractional δρα πιο επιφανειακά, τουλάχιστον στις συσκευές που παίρνουμε για το σπίτι. Για το σώμα δε δεν θα σε βοηθήσει καθόλου.
      Όσο για plug απ ότι είδα είναι το στρογγυλό EU αλλά αν θέλεις διευκρίνισε το στο πλαίσιο με τις σημειώσεις προς τον πωλητή που εμφανίζεται κατά την αγορά του.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Μαρία μου!! Μπορείς να προτείνεις κάποια καλή οικονομική RF συσκευη; Τη σκέφτομαι για τη μαμα μου ετών 55. :)

      Διαγραφή
    3. Ναι δες στην σελίδα με τον οδηγό αγοράς. Η panda rf είναι η καλύτερη επιλογή.

      Διαγραφή
  47. Μαρία μου ξέχασα να πω ότι έχω αδύνατο πρόσωπο ,δεν ενδιαφέρομαι για απώλεια λίπους, και τη συσκευή που σκοπεύω να αγοράσω θέλω να τη χρησιμοποιώ και στις ρινοχειλικές μου ρυτίδες. Τι μου προτείνεις; Εύχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ρινοχειλικές πιθανά η fractional να είναι κάπως καλύτερη μιας και το πρόβλημα είναι βασικά επιφανειακό. Αλλά εκεί μπορείς να κάνεις και με το dermapen. Πάρε για αρχή την κανονική διπολική γιατί πιστεύω πως θα σε καλύψει σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και στην χειρότερη, που δεν το νομίζω, αν δεις αργότερα ότι χρειάζεσαι κάτι περισσότερο παίρνεις και την fractional. Ούτως ή άλλως οι τιμές τους είναι εξαιρετικά χαμηλές για το αποτέλεσμα που δίνουν. Αν το καλοσκεφτείς η κάθε συσκευή κοστίζει όσο 1 με 2 κρέμες και δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα που παίρνεις από μία συσκευή με οποιαδήποτε, ακόμη και εξαιρετική, κρέμα.

      Διαγραφή
  48. Μαρία μου καλησπέρα!!!
    Ειμαι πολυ στενοχωρημένη.Μόλις έλαβα το dermapen και η απογοήτευση μου ειναι μεγάλη. Therapy by vibration Μαρία μου. Οι βελόνες δεν κινούνται. Τι μπορώ να κάνω με αυτο; Υποθέτω ειναι άχρηστο αλλα τι να ξανά παραγγείλω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eva μου τα συγκεκριμένα δυστυχώς τα έχουν τελικά μπασταρδέψει με μούφα dermapen. Υπάρχουν και καλά αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε. Έχω βρει άλλο που είναι σίγουρα καλό με ξεκάθαρη κάθετη κίνηση αλλά δυστυχώς πιο ακριβό. Θα το αντικαταστήσω άμεσα και στην σελίδα αγορών. Τουλάχιστον αν είναι να παίρνετε κάτι να παίρνετε κάτι σωστό και ας είναι ακριβότερο. Αυτό που δονείται κάνει μόνο για διείσδυση καλλυντικών σε βάθος 0,25mm και τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  49. Σοφία μου δεν λειτουργεί καθόλου ή εννοείς πως η βελόνες δονούνται απλά; Ποιο πήρες; Στείλε μου φωτο στο fb. Αν υπάρχει όντως πρόβλημα μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ή να σου στείλουν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γεια σου Μαρία. Παρήγγειλα τη mini διπολική RF και ήρθε.Μου λες σε παρακαλώ αν μπορώ να χρησιμοποιώ συνδυαστικά το dermapen (μέχρι 0,5) με την διπολική RF με χρονική απόσταση πχ. 10 ημερών , ή έναν μήνα dermapen και τον επόμενο RF; Η χρήση της κάθε συσκευής θα γίνεται σε όλο το πρόσωπο συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κάτω από το φρύδι (στο 0,3 όπου υπάρχει το θέμα της χαλάρωσης).Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά την χρήση της RF μπορώ να χρησιμοποιώ αμπούλες ecm ή gen'x ή ένα oil free serum υαλουρονικού που έχω εναλλάξ. Την αμπούλα ecm μπορώ να την απλώνω και κάτω απο το φρύδι ή αποκλειστικά μόνο την gen'x ; Στο τέλος της όλης διαδικασίας απλώνω αναπλαστική όπως πχ avene cicalfate και αν ναι με τη χρονική διαφορά απο τα προηγούμενα;Το smooth gel μετά τη χρήση το ξεπλένω με νερό ή το σκουπίζω με χαρτομάντηλο; Την airol που χρησιμοποιώ μπορώ να τη βάζω στα διαστήματα της θεραπείας με RF ή να τη διακόψω; Σε ζάλισα ...
    ΄Απαντησέ μου όποτε μπορείς και ευχαριστώ και για την καθοδήγησή σου και για το χρόνο που μας διαθέτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου δες τις απαντήσεις μου σε κάθε ερώτηση σου χωριστά.

      1. E: μπορώ να χρησιμοποιώ συνδυαστικά το dermapen (μέχρι 0,5) με την διπολική RF με χρονική απόσταση πχ. 10 ημερών
      A: Μπορείς να κάνεις dermapen στο 0.25mm με αντιγηραντική αμπούλα και αμέσως μετά to rf. Μάλιστα είναι πολύ καλός συνδυασμός γιατί δίνεις τροφή στην επιδερμίδα σου για ανάπλαση μετά το rf. Εάν κάνεις dermapen 0.5 εξαρτάται από το πώς αντιδρά η επιδερμίδα σου. Εάν δεν ερεθίζεται ιδιαίτερα σε αυτό το βάθος μπορείς να κάνεις αμέσως μετά το rf αλλιώς την επόμενη μέρα

      2. Ε: Η χρήση της κάθε συσκευής θα γίνεται σε όλο το πρόσωπο συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κάτω από το φρύδι (στο 0,3 όπου υπάρχει το θέμα της χαλάρωσης);
      Α: Ναι

      3. Ε: Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά την χρήση της RF μπορώ να χρησιμοποιώ αμπούλες ecm ή gen'x ή ένα oil free serum υαλουρονικού που έχω εναλλάξ.
      Α: Μετά το rf μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε. Είναι καλύτερα ασφαλώς να απλώσουμε μια καλή αντιγηραντική αμπούλα αλλά μπορούμε να βάλουμε και μια κρέμα της επιλογής μας. Δεν χρειάζεται να βάλουμε oil free προϊόν.

      4. Ε: Την αμπούλα ecm μπορώ να την απλώνω και κάτω απο το φρύδι ή αποκλειστικά μόνο την gen'x ;
      Α: Και τις δύο μπορείς να τις βάλεις κάτω από το φρύδι

      5. Ε: Στο τέλος της όλης διαδικασίας απλώνω αναπλαστική όπως πχ avene cicalfate και αν ναι με τη χρονική διαφορά απο τα προηγούμενα;
      Α: Αμέσως μετά αφού απορροφηθεί ασφαλώς πρώτα πλήρως η αμπούλα.

      6. Ε: Το smooth gel μετά τη χρήση το ξεπλένω με νερό ή το σκουπίζω με χαρτομάντηλο;
      Α: Το σκουπίζεις πρώτα με χαρτομάνδηλο και μετά το ξεπλένεις με νερό

      7. Ε: Την airol που χρησιμοποιώ μπορώ να τη βάζω στα διαστήματα της θεραπείας με RF ή να τη διακόψω;
      Α: Δεν χρειάζεται να την διακόψεις. Απλά εάν παρατηρήσεις δείγματα ευαισθησίας ή ξεφλουδίσματος της επιδερμίδας σου κόψε λίγο την συχνότητα εφαρμογής και την ποσότητα.

      Διαγραφή
  51. Μαρια μου καλησπερα,μπαινω κατευθειαν στο θεμα,θελω να παραγγειλω αμπουλες και υαλουρονικο ζελε,μπορω απο ρασελ ετσι;;,ρωταω γιατι εχω καιρο να παραγγειλω και δεν ξερω αν εχει ακομη τα dermedics.Τα ειχα παρατησει ολα, τωρα που νοιωθω καλυτερα ψυχολογικα επανηλθα ξανα.Το dermapen πως θα καταλαβω οτι δεν τρυπαει καθετα,δεν καταλαβαινω πως το εννοεις;;;.Υ.Γ κριμα ου δεν εχουν ημερομηνια τα σχολια πια,κριμα για τα ωραια αρθρα που χαθηκαν,προχτες εψαχνα κατι για ενυδατωση με υπερηχους και δεν υπηρχε η σελιδα.Σε παρακαλω πεσμου αν μπορω να παραγγειλω τα demedics και απο που.Σε ευχαριστω Μαρια μου,να σαι καλα και καλο χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου τι κάνεις; Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα :) Η Ρασέλ έχει τα Dermedics ακόμα οπότε μπορείς να παραγγείλεις ότι χρειάζεσαι. Ναι, η πλατφόρμα εδώ στο Blogger δεν έχει όλες τις λειτουργίες που είχα στην προηγούμενη αλλά δεν άντεχα άλλο με τα προβλήματα (κυρίως με τις επιθέσεις) και όλη την τεχνική συντήρηση που χρειαζόταν. Δεν έχω πλέον τον χρόνο που χρειάζεται για να την συντηρούσα σωστά και συστηματικά. Τουλάχιστον εδώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τα αναλαμβάνει όλα η Google.
      Τα άρθρα τα έχω όλα, δεν έχει χαθεί τίποτα, (ευτυχώς είχα πάρει back up όλα τα άρθρα λίγο πριν τη επίθεση!!!) απλά τα δημοσιεύω σταδιακά γιατί θέλουν ενημέρωση όλα τα link και κάποιο σουλούπωμα για να δείχνουν της προκοπής εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα λίγο πίσω λόγω άλλων υποχρεώσεων. Έχω βάλει πάντως τα βασικά άρθρα για τους υπερήχους. Θα κοιτάξω μέσα στην εβδομάδα τι άλλο έχω στα πρόχειρα για να το φτιάξω και να το ξαναδημοσιεύσω. Φιλιά πολλά και χάρηκα πολύ που σε "άκουσα" :)

      Διαγραφή
    2. Μαρια καλησπερα,ωραια την δευτερα θα επικοινωνησω με την Ρασελ θελω να παρω τα ecm για συσφιξη και το ζελε για υπερηχους.Χαιρομαι που δεν χαθηκαν τα αρθρα σου.Ναι ειμαι πολυ καλυτερα αυτην την εποχη, ευτυχως.Σε ευχαριστω Μαρια μου να σαι καλα.

      Διαγραφή
    3. Κική μου ξαναδημοσίευσα ένα ακόμη από τα άρθρα σχετικά με τις θεραπείες υπερήχου "Αισθητικές θεραπείες με συσκευή υπερήχων" Ελπίζω να είναι αυτό που έψαχνες.

      Διαγραφή
    4. τελεια αυτο εψαχνα Μαρια,να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.Σου ειχα στειλει πριν κανα δυο ωρες μνμ αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα το εγραψα, αυτο το αρθρο ηθελα.Εισαι θεα λεμε.

      Διαγραφή
  52. Μαρία καλησπέρα.πως μπορούμε να καταλάβουμε αν οι βελόνες στο dermapen δονούνται η τρυπάνε;έχω αρχίσει και εγώ να αμφιβάλω για το δικό μου.αν το ρυθμίσουμε στο 2 (μέχρι εκεί ρυθμίζεται το δικό μου);;;;;θα το καταλάβουμε;και κάτι ακόμη.πια η διαφορά στις βελόνες ,οι 12 μου είπε μια αισθητικός είναι χοντρές και κάνουν ζημιά στο δέρμα ενώ οι 36 που είναι πιο λεπτές είναι οι σωστές.ισχυει αυτό;συγνώμη αν σε ζάλισα Μαράκι και σε ευχαριστώ που υπάρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μαράκι μου καλησπέρα!!!
    Ελπίζω τώρα να έκανα σωστά την εγγραφή μου επιτέλους και να φτάσει το σχόλιο μου στον προορισμό του. Πως θα ξέρω ότι το ΜΥ M θα είναι το σωστό και θα τρυπάει κάθετα? Βρήκα ένα οικονομικό στο Ε-bay σε original packaging λέει με 25 ευρω.
    Επίσης για τους μαύρους κύκλους τι προτείνεις? Το MY M ή κάτι άλλο? Βρήκα στο Ε-ΒΑΥ 2 συσκευές η μια είναι ένα LASER ULTRASONIC EYE WRINKLE REMOVE GALVANIC SKIN TIGHTENING BEAUTY ANTI-AGING και η άλλη EYE MASSAGER SKIN CARE TIGHTEN ANTIWRINKLE ANTI-AGING PEN SPA MACHINE.
    Όσο για τον τρόπο παραγγελίας είμαι τελείως άσχετη συγγνώμη... πρέπει να βγάλω μια MONEY SAFECARD? το E-bay λέει ότι δέχεται μόνο PAYPAL.
    Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Συγχαρητήρια για όλη τη θαυμάσια δουλειά σου και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις στα προβλήματα μας. Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα δυστυχώς τώρα τελευταία έχει γεμίσει η αγορά με ότι να ναι dermapen και έχω και εγώ μπερδευτεί. Προσπαθώ να καταλάβω ποιο μοντέλο δουλεύει σωστά. Ακόμα και για το δικό μου πλέον έχω αμφιβολίες... Είναι σαφέστατα αποτελεσματικό, με κάθετη κίνηση και πολύ καλύτερο από κάποια άλλα που κυκλοφορούν που έχουν απλή δόνηση αλλά συγκρίνοντας την κίνηση του με αυτή του κανονικού dermapen βλέπω πως δεν έχει το ίδιο εύρος κάθετης κίνησης. Δεν ξέρω αν έτσι φαίνεται στα βίντεο αλλά με έχει βάλει σε αμφιβολία και το ψάχνω. Οπότε σε αυτήν την φάση, μέχρι να βρω άκρη και να είμαι σίγουρη για το τι θα σας προτείνω αποφεύγω να σας προτείνω συγκεκριμένο dermapen. Αν μπορείς κάνε λίγη υπομονή...
      Οι δύο συσκευές που αναφέρεις η πρώτη είναι τελείως άχρηστη η δεύτερη θα βοηθήσει μόνο για να περνάς τα serum λίγο πιο βαθιά και να κάνεις ένα ήπιο αποσυμφορητικό μασάζ, πιθανά να σε βοηθήσει αν έχεις πρήξιμο από κατακράτηση υγρών. Μην περιμένεις όμως κάτι θεαματικό..

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για τη βοήθεια σου...Οπότε αναμένω πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση αγοράς. Σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και τα ξαναλέμε λοιπόν. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  54. Αθανασία μου κανονικά πρέπει να βλέπεις να ανεβοκαταβαίνει η κεφαλή. Απ ότι έχω καταλάβει βλέποντας διάφορα βιντεάκια που μου έχετε στείλει διαφέρει κάπως το εύρος της κίνησης από dermapen σε dermapen. Όσο μεγαλύτερο το εύρος τόσο καλύτερο είναι το Dermapen. Γενικά είμαι σε αναζήτηση καλύτερης συσκευής ακόμα και από αυτήν που έχω και εγώ, βλέποντας το κανονικό επαγγελματικό dermapen έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει η κάθετη κίνηση να είναι πολύ ξεκάθαρη για να είναι πιο αποτελεσματική και λιγότερο ερεθιστική. Μόλις σήμερα έχω γράψει και στον τοίχο στο fb το εξής tip το οποίο παραθέτω επί τη ευκαιρία και εδώ:
    Για θεραπείες με λιγότερο ερεθισμό και πιο ασφαλή χρήση αν κάνετε πάνω από 0,5mm μην σέρνετε το dermapen στην επιδερμίδα σας αλλά καλύψτε την σταδιακά με σταμπωτές κινήσεις σημείο προς σημείο. Κάθε φορά για να πάτε στο επόμενο σημείο σηκώστε το dermapen και ακουμπήστε το πάλι στο αμέσως διπλανό σημείο μέχρι να καλύψετε όλη την περιοχή προς θεραπεία. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για λιγότερο ερεθισμό για όλα τα Dermapen αλλά πολύ περισσότερο για τα Dermapen που ανεβοκατεβαίνουν ελάχιστα ή καθόλου και απλά δονούνται.

    Δεν συμφωνώ με την αισθητικό.. Όλες οι επαγγελματικές θεραπείες γίνονται με τις κεφαλές με 9 ή 12 pins. Την 36αρα κεφαλή άλλωστε την δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου. Βασικά λόγω της πολύ πυκνής επιφάνειας που έχει δεν μπορεί να τρυπήσει καλά την επιδερμίδα και την ερεθίζει απίστευτα. Είναι σαν να την βάζεις στην μηχανή του κιμά... Νο no no!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μαρία μου καλησπέρα είμαι καινούργια στη παρέα....Θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για το blog σου και να χαιρετήσω και όλα τα κορίτσια..Έχω διαβάσει τα περισσότερα άρθρα και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί..Σαν ν ανοίγεται ένας καινούργιος κόσμος..Να μην μακρηγορώ και σε κουράζω..Είμαι 30 χρονών με λιπαρό δέρμα με προδιάθεση για κλειστούς φαγέσωρες..Θα ήθελα να αγοράσω το dermapen επικοινώνησα με την κυρία Ρασέλ αλλά θα ήθελα και την δική σου γνώμη για το ποιες αμπούλες να χρησιμοποιήσω????? Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω έχω λιπαρό δέρμα με τάση για κλειστούς φαγέσωρες παρατήρησα εδώ και λίγο καιρό κάποιες μικρές ρυτιδούλες στο μέτωπο και μια μικρή ανάμεσα στα φρύδια..Ποιες αμπούλες πιστεύεις ότι είναι κατάλληλες για μένα???Α ξέχασα να σου πω ότι κάνω και laser αποτρίχωση στο πρόσωπο και το δερμα μου αντιδράει με ψευδοθυλακίτιδα τις περισσότερες φορές,δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά στο αναφέρω...Σ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την πολυλογία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Kate καλωσόρισες στην παρέα μας! Για το πρόβλημα με την λιπαρότητα και τους φαγέσωρες σου προτείνω να ξεκινήσεις με θεραπείες με Mandelic Peel και μάσκα φωτοθεραπείας στο μπλε φως εναλλάξ με το κόκκινο. Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει και συσκευή υψίσυχνων. Προαιρετικά και για ενίσχυση μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αμπούλες mesoacne. Επίσης σου συνιστώ την κρέμα Calm της dermedics. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ το δέρμα σου να ηρεμήσει, να αναπλαστεί και να επιστρέψει σε μία πολύ υγιή λειτουργία. Αργότερα όταν στρώσει η επιδερμίδα σου μπορείς να προσθέσεις και θεραπείες με dermapen. Χρήσιμο άρθρο για την περίπτωσή σου είναι αυτό: Συμβουλές και συσκευές για την αντιμετώπιση της ακμής.
    Επίσης προτάσεις αγοράς συσκευών μπορείς να βρεις στην σελίδα shopping guide.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σου....και για τις χρήσιμες συμβουλές σου...Σε ρώτησα για το dermamen και για το τι αμπούλες να χρησιμοποιήσω λόγω κάποιων γραμμών έκφρασης ισχνών βέβαια αλλά έκαναν την εμφάνισή τους...Αυτή την περίοδο το πρόσωπό μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση απλά σου ανέφερα ότι έχει προδιάθεση για φαγέσωρες μήπως με την χρήση του dermapen βγάλω σπυράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μαρία μου καλημέρα επικοινώνησα με το φαρμακείο για το Mandelic Peel η κοπέλα μου είπε ότι το ποσοστό είναι 40% θα μιλήσει βέβαια και με την υπεύθυνη των dermedics...Το ασφαλές ποσοστό δεν είναι το 25%??????
    Επίσης χρησιμοποιώ βράδυ παρά βράδυ airol και σαν ενυδατική έχω της atache c vital aha που περιέχει γλυκολικό οξύ βιταμίνη C,E ρετινόλη και α-λιποϊκό οξύ...μήπως πρέπει να κόψω κάτι από όλα αυτά?????τι λες??πως μπορώ να τα συνδυάσω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate το συγκεκριμένο Peel δεν είναι καθόλου ερεθιστικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα. Airol και ρετινόλη καλά είναι να τα διακόψεις καμιά εβδομάδα πριν το peel.

      Διαγραφή
  59. οταν η ανταλλακτικη κεφαλη του dermapen αντι για μυτερες βελονιτσες εχει φλατ οπες[micro η nano needles]που δεν τρυπανε,που χρησιμευουν; τι αποτελεσμα προσφερουν;;ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίνα μου είναι τέλειες για μη ερεθιστική μεσοθεραπεία. Δηλαδή βαθύτερη διείσδυση αμπουλών και ορών χωρίς καθόλου ερεθισμό. Έχουν γίνει οι αγαπημένες μου κεφαλές για να περνώ γρήγορα τους ορούς βαθύτερα. Δεν ερεθίζουν καθόλου την επιδερμίδα. Συνήθως με αυτές βάζω την ρύθμιση στο 2.00mm. Είναι μάλιστα οι πιο ιδανικές κεφαλές για τις θεραπείες λεύκανσης. Ασφαλώς δεν τις επιλέγουμε αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε μηχανικά και να πετύχουμε ανάπλαση, σε βαθιές ρυτίδες, ουλές, ραγάδες.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα και απο μενα..ακουω τοσες νεες θεραπειες κ εχω μπερδευτεί..είμαι στα 44..με απασχολεί το θεμα της χαλαρώσεις κ οι ρυτιδουλες στην περιοχή του στοματος..και στα ματια..γενικα..τι μου προτεινεις και γενικα πως μπορω να τα προμηθευτω...μενω Γερμανία!!Ελπιζω να φτάσει το μήνυμα μου κ να μου απαντησεις!!Ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
    3. Τo Dermapen είναι πολύ καλό για τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και για την χαλάρωση η συσκευή Hifu. Μπορείς να βρεις προτάσεις αγοράς για τις συσκευές στο shopping guide (πάνω στο μενού)

      Διαγραφή
  60. Γεια σου Μαρία. Συγχαρητήρια για το blog σου. Είμαι 35 χρονών και έχω λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής, ανοιχτούς πόρους με πολύ σμήγμα και ευρυαγγείες. Έχω κάνει λέιζερ για τις ευρυαγγείες αλλά με μικρό αποτέλεσμα γιατί είναι κληρονομικά. Ενδιαφέρομαι για το dermapen αλλά δεν είμαι σίγουρη για το πως να το χρησιμοποιήσω ούτε και από που να το αγοράσω (και τους ορούς επίσης). Βάζω κάποιες κρέμες που μου έγραψε ο δερματολόγος (frezyderm ακμής για το βράδυ και version ενυδατική ημέρας). Τις μέρες που θα χρησιμοποιώ το dermapen, θα μπορώ να βάζω αυτές τις κρέμες ή μόνο ορό; Γενικά αγχώνομαι μήπως κάνω κάτι λάθος και χειροτερέψω την κατάσταση. Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σου γιατί καταλαβαίνω ότι το έχεις ψάξει πολύ και σε εμπιστεύομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαρία σόρυ που ξαναστελνω αλλά μπερδεύτηκα εντελώς γιατί πήρα τηλ την κα Κοέν τηλ να ρωτήσω για dermapen και μου είπε ότι της ευρειαγγείες της κάνει χειρότερα και θα ειθελα την γνώμη σου οποτε βρεις χρόνο θα περιμένω την απάντηση σου ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά δεν υπάρχει πρόβλημα. Από την δική μου εμπειρία και από άλλες μαρτυρίες βοηθάει πολύ στις ευρυαγγείες. Απλά πρέπει να κάνεις τις θεραπείες με σταμπωτές κινήσεις για να μην ερεθιστεί περισσότερο η επιδερμίδα. Κάνε ασφαλώς και μια δοκιμή για να βεβαιωθείς ότι είσαι Οκ. Η κα Κοέν απλά είναι υπέρ των πιο ήπιων εναλλακτικών και ομοιοπαθητικών μεθόδων :)

      Διαγραφή
  62. Hara για το πως θα χρησιμοποιήσεις το Dermapen απλά διάβασε τα σχετικά άρθρα που έχω γράψει. Ότι γνωρίζω το αναφέρω εκεί. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του. Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε αναπλαστική κρέμα θέλεις με απόλυτη ασφάλεια μετά από μία ώρα που έχεις κάνεις dermapen. Προσωπικά προτιμώ την calm της Dermedics. Είναι ιδανική μάλιστα για τον τύπο της επιδερμίδας σου.
    Να ξέρεις πάντως πως δεν κάνει να κάνουμε needling στις περιοχές που έχουμε ενεργή ακμή.
    Για τον τύπο της επιδερμίδας σου θα βρεις προτάσεις θεραπειών στην σελίδα FAQ's http://www.spastospiti.gr/p/faq.html

    Αγορές συσκευών μόνο από το Ebay δες εδώ http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι ενώ στην αρχή είμουν αποφασισμένη να το αγοράσω, φοβήθηκα λίγο και δεν το πήρα. Δοκίμασα πήλινγκ με αμυγδαλικό οξύ (σήμερα πρώτη φορά) σε συνδυασμό με ορούς meso calm και meso white. Αν είναι ασφαλές, σκέφτομαι να πάρω το dermapen και να το χρησιμοποιήσω στο μεσοδιάστημα της θεραπείας με το οξύ για να βάλω τις meso white. Επίσης η Κα Κοέν μου είπε ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε τη συσκευή επάνω στη μύτη. Εσύ τι λες; Και πάλι ευχαριστώ Μαρία, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από τα άρθρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις mesowhite τις περνάμε με dermapen μόνο με 0.25 βάθος, όχι περισσότερο. Πολύ καλύτερη επιλογή μάλιστα είναι η χρήση των βελονών τύπου Nanoneedle που κάνουν μόνο για διείσδυση προϊόντων χωρίς όμως να ερεθίζουν καθόλου. Σε αυτές τις βελόνες ρυθμίζω το βάθος στο 2.0mm γιατί δεν έχουν πολύ μικρό μήκος οι βελόνες. Είναι δε ιδανικές κεφαλές για τον ορό mesowhite. Στην μύτη επάνω μπορείς να κάνεις μόνο στα πτερύγια με σταμπωτές κινήσεις σε βάθος 1.00mm αν θέλεις μόνο να διορθώσεις ευρυαγγείες. Αλλιώς ναι σε όλη την μύτη και ιδιαίτερα στην ράχη της μύτης ούτε έχει νόημα αλλά θα δημιουργήσεις και μεγάλο ερεθισμό.

      Διαγραφή
  64. Καλησπέρα. Σήμερα πήγα να κάνω την πρώτη συνεδρία για αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη από η αισθητικός μου είπε ότι έχω πολύ ανοιχτή επιδερμίδα και όχι τόσο σκληρή τρίχα. Έτσι το λέιζερ ίσως δεν λειτουργήσει στην δική μου περίπτωση μετά από την 3η συνεδρία. Επίσης ότι οι τρίχες μου θα μαλακώσουν αρκετά και αν δεν φύγουν τελείως θα φαίνονται σαν χνούδι. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να λειτουργήσει σωστά το λέιζερ, δηλαδή η τρίχα να έχει αρκετή μελανίνη ώστε να την διαβάζει και μετά τις 3 συνεδρίες? Ή αν υπάρχει μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης στην δική μου περίπτωση.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Princess δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα της αποτρίχωσης τελευταία και δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδαίτερα. Γνωρίζω ότι το laser Αλεξανδρίτη είναι από τα πιο δυνατά αλλά απ' ότι ξέρω (εκτός και αν άλλαξε κάτι στην νομοθεσία πρόσφατα) δεν επιτρέπεται η χρήση του από αισθητικούς. Έτσι ίσως η αισθητικός σου να μην έχει πραγματικό Αλεξανδρίτη. Θα πρέπει να κάνεις μία έρευνα αγοράς σε ιατρικά κέντρα αισθητικής που τους επιτρέπεται η χρήση πιο δυνατών μηχανημάτων και να μπορούν σου εγγυηθούν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

      Διαγραφή
  65. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μαρια μου καλημερα χθες χρησιμοποιησα για πρώτη φορά dermapen στο 0,75 η κ Κοέν μου σύστησε 0,50 ανα δεκα μερες μετά από χρήση δεκα μηνων αποφάσισα να κάνω μια κ εσύ το χρησιμοποιεις απλα στην προηγούμενη σελίδα ειχες ενα πίνακα για την χρήση του dermapen κ δεν τον βλέπω πουθενά μηπως θα μπορουσες να το στειλεις σ ευχαριστώ εκ των προτέρων επίσης θα ήθελα να μου πεις αν μπορώ να χρησιμοποιώ μαζι την αιρολ παράλληλα ενώ χρησιμοποιώ κ βεντουζακια κ nuface σε ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω ο πίνακας είναι σε αυτό το άρθρο
      http://www.spastospiti.gr/2016/10/skin-needling-symboules-gia-asfalh-xrhsh.html

      Airol μπορείς να χρησιμοποιείς μετά τα βεντουζάκια ή την nuface αλλά όχι μετά το Dermapen. Επίσης όχι αν το δέρμα σου είναι ερεθισμένο.

      Διαγραφή
  67. Το blog σου ειναι υπεροχο! Γράφεις ακριβως αυτα που με ενδιαφέρουν και ψάχνω. ΕΙσαι καταπληκτική. Ευχομαι να βγάζεις κανενα φραγκο απο αυτη σου τη δουλεια γιατι ειναι αψογη. Σ ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γεια σου Μαρια!Ειμαι 23 και μετα απο απωλεια κιλων εχω ασπρες ραγαδες κ χαλαρωση στο στήθος! Θα προτεινες dermapen και τις αμπουλες(ποιες;).Θελει διαφορετικά προϊόντα για τις ραγαδες κ αλλα για την χαλαρωση;Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αννα μου ναι. Ασφαλώς dermapen, ασυζητητί! Απλά να πάρεις ένα καλό που να έχει κάθετη κίνηση και όχι απλή δόνηση. Αυτό που έχω στην σελίδα shopping guide, το ultima 6, είναι πολύ καλό. Για τις ραγάδες πάρε τις Ecm. Θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση με αυτόν τον συνδυασμό Οι ίδιες αμπούλες κάνουν και για σύσφιξη. Η χαλάρωση του στήθους όμως να ξέρεις, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Μπορείς να την βελτιώσεις με το dermapen αλλά μην περιμένεις κάτι το θεαματικό. Βέβαια η ηλικία σου βοηθάει οπότε δοκίμασε το. Θα χαρώ να μαθαίνω την πρόοδό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γεια σου Μαρία. Θέλω πληροφορίες για το 3D face lifting της beauty home clinic. Αξίζει να το αγοράσω; Το έχει τώρα σε προσφορά 49 €. Κάνει δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συσκευή μικρορευμάτων. Μία τόνωση και λάμψη δίνει αλλά μην περιμένεις σύσφιξη ούτε μόνιμο αποτέλεσμα. Για τα λεφτά του όμως δεν λέω χρήσιμη συσκευούλα είναι. Σε περίπτωση που έχεις nuface ή συσκευή υπερήχων δεν την χρειάζεσαι. Αν όχι πάρτην, μαζί με μία καλή αμπούλα/ορό θα σου δώσει αν μη τι άλλο μια πιο φρέσκια και ξεκούραστη όψη και θα βοηθήσει και στην καλύτερη διείσδυση των καλλυντικών ουσιών

      Διαγραφή
  71. Μαρία μου καλησπέρα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που έχω να σε δω με αναρτήσεις τελευταία βλέπω κάποια μέιλ σου κ πήρα το θάρρος να σου γράψω κάποιες απορίες μου βασικά μου έχουν λείψει οι πολύτιμες γνώσεις σου δεν ξέρω αν έχεις χρόνο να με διαφωτίσει.χρησημοποιω dermapen ενάμιση χρόνο είμαι 58 χρόνων μαζί με nuface k airol με θεαματικά αποτελέσματα κ αυτά το οφείλω σε σένα κ σε ευχαριστώ πολύ τελευταία όταν παρήγγειλα dermetics η κ Κοεν μου πρότεινε μετά από 8 μήνες που χρησιμοποιώ mesolift να μου στειλει ecm μαζί βέβαια μετά από ερώτηση δική μου αν πρέπει Να αλλάξω κάτι τελικά επειδή δεν είχε 5 ecm μου έστειλε 3ecm 5 mesolift k 2 geng,x τελικά έχω μπερδευτεί πρέπει να αλλάζουμε τις dermetics κάθε τόσο η όχι κ πως σε ευχαριστώ εκ των προτέρων κ σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάσω μου χαίρομαι πολύ που σε βοήθησαν οι συμβουλές μου γενικά και οι προτεινόμενες θεραπείες στο σπίτι με τις συσκευές. Όσον αφορά τα καλλυντικά ναι, καλά είναι να τα αλλάζουμε περιοδικά. Η επιδερμίδα μας συχνά καλύπτει τις ανάγκες της από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε και χρειάζεται διαφορετική τροφή για να δούμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Προσωπικά και εγώ αλλάζω τις σειρές αμπουλών που χρησιμοποιώ. Οι αγαπημένες μου που εναλλάσσω είναι οι gen'x και ecm για αντιγήρανση σε συνδυασμό πάντα με τις mesowhite μιας και με βοηθούν να διατηρώ την φωτεινότητα στην επιδερμίδα μου. Πιστεύω ότι θα σου αρέσει η αλλαγή. Θα περιμένουμε όμως να μάθουμε από εσένα την ίδια τις εντυπώσεις σου :)

      Διαγραφή
  72. Μαρία γειά σου...ήσουν ότι ζητούσα τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ κατατοπιστικό το σάιτ σου και σ΄ευχαριστώ για όλη σου την προσπάθεια.
    Εμένα με ενδιαφέρει η σύσφιξη προσώπου κυρίως και οι ρυτίδες του καπνιστή
    Πάντα βιαστική, παρήγγειλα ήδη τη συσκευή dermapen από την διεύθυνση που δίνεις στο ebay.Ελπίζω να μην χρειάζεται άλλη συσκευή το προβλημά μου.Δεν κατάλαβα όμως έχει και ανταλλακτικά μαζί;Αν όχι μήπως γνωρίζεις σε ποιά διεύθυνση μπορώ να παραγγείλω ανταλλακτικά;
    Θα ήθελα επίσης να με ενημερώσεις για τα υλικά που χρησιμοποιούμε με το dermapen. Γράφεις να στείλουμε σ΄αυτό το μέιλ αλλά τι να ζητήσω;;ποιές κρέμες;;
    Θα περιμένω με αγωνία την απάντηση σου. Νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μια χαρά είναι το dermapen για τις ρυτίδες του καπνιστή. Θα πρέπει όμως να κάνεις σε βάθος 1.00mm αρχικά κάθε 3 εβδομάδες ή και 1.5mm αργότερα αν χρειαστεί. Βέβαια για να εξοικειωθείς λίγο πρώτα 1-2 φορές σε βάθος 0,5 γιατί είναι και ευαίσθητη περιοχή. Ανταλλακτικές κεφαλές παρήγγειλε από τον ίδιο πωλητή και από το link που έχω στον οδηγό αγοράς. Πρόσεξε να πάρεις τις σωστές κεφαλές για τον τύπο του dermapen που έχεις. Για καλλυντικά αυτά που χρησιμοποιώ εγώ και προτείνω είναι οι οροί της Dermedics. Κρέμα επίσης θα σου πρότεινα gen'x 2 ή την Calm της ίδιας εταιρείας. Εξαιρετικές και οι δύο και αγαπημένες μου. Επικοινώνησε στο 2410 535260 ώρες λειτουργίας καταστημάτων (στην Λάρισα απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) για πληροφορίες και παραγγελία. Ελπίζω να βοήθησα και θα περιμένω νέα σου. Φιλιά :)

      Διαγραφή
  73. Γειά σου Μαρία...σ΄ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες..κοντεύω να κατουρηθώ από την χαρά μου.
    Να ξεκινήσω από την αρχή.
    Είμαι 55 χρονών.Πάντα φαινόμουν πολύ μικρότερη αλλά τα τελευταία 7-8 χρόναι παράτησα τα πάντα.κάθε φροντίδα.
    Επειδή κάπνιζα αρχίζουν και φαίνονται έντονα οι ρυτίδες του καπνιστή και φυσικά η χαλάρωση στα μάγουλα..Νομίζω ότι μεγάλη χαλάρωση (χωρίς νάμαι σίγουρη)δεν έχω αλλά εμένα με ενοχλεί.
    Ανακαλύπτοντας το σάιτ σου τρελάθηκα με τις πληροφορίες που δίνεις.Και πάλι σ΄ευχαριστώ και γώ και όλες οι γυναίκες.
    Απόλα αυτά που διάβασα και κράτησα σημειώσεις ( 15 σελίδες στο word) αγόρασα το dermapen.

    Πήρα αυτό που έδινες σε μια σελίδα σου https://www.ebay.com/itm/361366594969
    .
    Μετά κάπου είδα ότι προτείνεις και αυτό https://www.ebay.com/itm/Ultima-A6-DR-PEN-Auto-Electric-Micro-Needle-Rechargeable-Battery-2-Cartridges-/252691007932?rmvSB=true.Έκανα λάθος λές;;; Είχα ήδη επιλέξει το πρώτο το US PLUG.Πιστεύω να έχει κι αυτό κάποιες βελόνες.Δεν ξέρω καλά αγγλικά.Λίγα.

    Μετά χαζεύοντας στο ebay αγόρασα με υπερήχους και αυτό https://www.ebay.com/itm/162214587073. Διάβασα ότι βοηθάει όπως λές.

    Επιχείρησα και το CURE αλλά δεν το δέχεται καμμιά κάρτα.Δεν κατάλαβα γιατί.

    Πριν 5 μέρες άρχισα να χρησιμοποιώ μόνο βράδυ 20 λεπτά μετά από καθαρισμό όπως γράφεις την AIROL..Την 5η μέρα αρχίζω να ξεφλουδίζω στο σαγόνι,κάτι ελαφρό στη μύτη και την διέκοψα για να την αρχίσω καναδυό μέρες μετά.Εσύ πες μου τι να κάνω..Το βράδυ βάζω ένα μείγμα λαδιών.

    Το δέρμα μου πάντα λιπαρό εξελίχθηκε πιστεύω σε μεικτό πια.
    Οπότε έχουμε και λέμε.

    1. Ξεκίνησα την ΑΙΡΟΛ
    2.Παρήγγειλα το DERMAPEN
    3.Παρήγγειλα την συσκευή υπερήχου και
    4.επίσης έχω την συσκευή που έχεις εδώ:http://www.spastospiti.gr/2016/10/kathimerini-routina-omorfias.html#more.Είναι ακριβώς ίδια.Την αγόρασα από ένα σάιτ προσφορών 99 ευρώ και από ότι κατάλαβα δουλεύει με χρώμα όχι με υπερήχους. Τάχω μλπέξει. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν την χρησιμοποίησα γιατί δεν ήξερα.Πρέπει νάναι κινέζικη, γιαπωνεζικη.ούτε ξέρω.

    Δεν έχω καμμιά κρέμα πέρα από ένα λαδάκι που βάζω. Έπαιρνα τις version για χρόνια αλλά ξέμεινα τώρα.

    Μου γράφεις:προτείνω οι οροί της Dermedics. Κρέμα επίσης θα σου πρότεινα gen'x 2 ή την Calm της ίδιας εταιρείας.
    Φαντάζομαι ότι αυτές που προτείνεις είναι για το ντερμαπεν. Τώρα που σου γράφω ποιές συσκευές θα έχω πρέπει να αγοράσω άλλες κρέμες;;;


    Αυτά έχω να σου πώ για να καταλάβεις , τι έχω και να μου πείς τι χρειάζομαι.
    Προσπάθησα να βγάλω μόνη μου άκρη αλλά δεν γίνεται μέχρι να μπω σε μια σειρά.


    Συγνώμη και πάλι που θα σε απασχολήσω για να με διαβάσεις.Καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάγια μου χαίρομαι που σε βοηθούν τα άρθρα μου και οι πληροφορίες μου εδώ. Καταλαβαίνω επίσης πως την αρχή οι απορίες έρχονται βροχή :)
      Προσπάθησε να ενσωματώσεις σταδιακά τις θεραπείες και όχι όλες μαζί για να μην "πελάγωνεις". Είναι επίσης δύσκολο και για μένα λόγω των υποχρεώσεών μου να σας υποστηρίζω σε όλες σας τις απορίες. Αν μπορείς κράτα τις ερωτήσεις σου απλές και στις τελείως απαραίτητες ώστε να μπορώ να μοιράζω τον χρόνο μου σε όσες περισσότερες φίλες αναγνώστριες μπορώ
      Για το Dermapen καλύτερα να είχες πάρει το άλλο αλλά δεν πειράζει. Ελπίζω να είσαι τυχερή και να σου έρθει καλή συσκευή. Έπρεπε όμως να επιλέξεις EU Plug, οπότε θα χρειαστείς μετασχηματιστή. Έχουν όμως τα ηλεκτρονικά καταστήματα και στο Ebay universal plug
      Η συσκευή που πήρες (σαν την δική μου) με τα 99 ευρώ πρέπει να έχει κανονικά υπερήχους, ιονισμό και φωτοθεραπεία. Για να τεστάρεις αν δουλεύει ο υπέρηχος ρίξε πάνω στη κεφαλή λίγες σταγόνες νερό ενώ την έχεις σε λειτουργία και ακουμπάς με το ένα δάκτυλο την κεφαλή. Θα πρέπει να δεις τις σταγόνες να χοροπηδάνε και να εξατμίζονται. Εάν δεν γίνεται αυτό τότε η συσκευή έχει πρόβλημα.

      Με την airol διάβασε ξανά το το σχετικό άρθρο. Σου προτείνω γενικά να κάνεις διακοπή μόνο για 2-3 μέρες και να ξεκινάς πάλι μέχρι να φτάσεις σε σημείο να την βάζεις κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα.
      Οι οροί και οι κρέμες της Dermedics χρησιμοποιούνται και χωρίς συσκευές.
      Όπως σου είπα και πριν προσπάθησε να κάνεις στην αρχή μόνο θεραπείες με dermapen και υπέρηχο και διάβασε ξανά τα σχετικά άρθρα μέχρι να εξοικειωθείς με αυτές τις δύο θεραπείες. Μετά προσθέτεις περισσότερες. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου να σας παρακαλουθώ στενά και να σας συμβουλεύω σε τόσο προσωπικό επίπεδο.

      Διαγραφή
  74. Μαρία σ΄ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου.
    Έφθασε το dermapen..το πάλευα πόση ώρα..λέω χαλασμένο είναι και τελικά έπρεπε να πατήσω συνεχόμενα το ον για να δουλέψει..τέλος πάντων πολύ συνεσταλμένα έβαλα ορό από τα juliette armand (θα πάω Λάρισα η ίδια για τα dermedics αφού μένω δίπλα) στο σημείο που θα έκανα και άρχισα με 0.25.Λίγο τσιμπούσε για να πω την αλήθεια.Στις ρυτίδες του καπνιστή δεν έκανα 1 που μου είπες αλλά 0.25.
    Έκανα την θεραπεία κάπως τσαπατσούλικα από την άποψη ότι δεν έκανα όλο το πρόσωπο.τα άκρα του προσώπου και το σαγόνι και το λαιμό τα απέφυγα.
    Μπορώ να κάνω όλο το πρόσωπο απ΄άκρη σε άκρη;;
    Ένοιωσα ερεθισμό, κοκκίνισα σε κάποια σημεία..δεν μάτωσα και ευτυχώς ούτε πρήστηκα..τέλος πάντων διαφορά κάπως στις ρυτίδες είδα την επαύριο ,,όχι την ίδια μέρα.Μετά στο τέλος έβαλα μια πάλι συσφικτική από την ίδια εταιρεία.το έκανα σωστά;;;Λέω να αφήσω 2 μέρες και να ξανακάνω..2 φορές την βδομάδα δηλαδή.
    Μετά το ντερμαπεν μπορώ να κάνω υπέρηχο;;;
    Θ άθελα και την γνώμη σου τα juliette armand
    Ο ορός και η κρέμα σύσφιξης ενδείκνυται για το πρόβλημα της χαλάρωσης και των ρυτίδων του καπνιστή;;
    Πολλά ρώτησα
    φιλιά πολλά..Ο Θεός να σου δίνει υπομονή στις ερωτήσεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου ναι μια χαρά! Πολύ καλά έκανες που ξεκίνησες με 0.25. Καθώς θα εξοικειώνεσαι με τα μηχανήματα, τις θεραπείες και τις αντιδράσεις της επιδερμίδας σου, θα μπορείς να αποφασίζεις μόνη σου τον βαθμό επεμβατικότητας που θα σου δώσει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερο ερεθισμό και χρόνο ανάρρωσης.
      Τα Αrmand τα έριξα μια ματιά, καλά φαίνονται εκ πρώτης όψεως από την γενική περιγραφή. Δεν τα γνωρίζω όμως προσωπικά και δεν μπόρεσα να βρω τα λίστα με τα συστατικά τους οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

      Διαγραφή
  75. Ξέχασα να σε ρωτήσω Μαρία
    μπορούμε να κάνουμε και γύρω από το μάτι;;όχι κοντά ,,,εννοώ στο οστό στο κάτω μέρος του ματιού..δε θυμάμαι πως το λένε
    Πόση ώρα κάνουμε ντερμαπεν;;;όσο χρειαστεί για να περάσουμε όλο το πρόσωπο;;
    ελπίζω να μην ξέχασα κάτι
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να κάνεις στο κάτω βλέφαρο αλλά μόνο έως 0.3-4 mm και για πολύ λιγότερη ώρα απ΄ότι όλο το πρόσωπο. Ίσα ίσα κανα δυο περάσματα

      Διαγραφή
  76. Μαρία καλησπέρα
    αν κατάλαβα σωστά μόνο με τον υπέρηχο χρειαζόμαστε free oil, σωστά;;
    Αντίθετα με το ντερμαπεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρέμες, αμπούλες,βιταμίνες υαλουρονικό ακόμα και να περιέχουν λάδι;;;
    Για τις ρυτίδες καπνιστού δουλεύουμε οριζόντια ή κάθετα τις βελόνες;;επίσης μια φορά περνάμε το σημείο ή και περισσότερες;;
    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΡΙΑ
    ;έχω απορία με το DERMAPEN.Εκανα 4 φορές μέχρι ΄τωρα..την 4η με 0,50μήκος.Αποτέλεσμα κάπου διάβασα ότι βλέπουμε μετά από 3 μήνες στις ρυτίδες του καπνιστή ή δεν θυμάμαι καλά;;γιατί όταν τελειώνω την θεραπεία το δέρμα φαίνεται διαφορετικό και μετά από 1,2 μέρες εξαφανίζεται η διαφορά.,,και κάπου απογοητεύομαι..σκέφτομαι μήπως οι ρυτίδες θέλουν γέμισμα να εξαφανιστούν καιπαλεύω άδικα
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί Μάγια μετά την θεραπεία δημιουργείται μια μικροφλεγμονή και πρήξιμο που δείχνει σε πολλές περιπτώσεις μια θετική διαφορά η οποία όμως εξαφανίζεται μόλις περάσει το πρήξιμο. Η μόνιμη διαφορά όντως θα έρθει μετά από ένα διάστημα επαναληπτικών θεραπειών που προκαλούν σταδιακά την αύξηση του κολλαγόνου και γέμισμα των ρυτίδων

      Διαγραφή
  78. Oil free οπωσδήποτε σε υπέρηχο, ιονισμό και μικρορεύματα. Και με το dermapen δεν μπορούμε να βάλουμε προιόντα που μπορεί να έχουν μικρόβια και ουσίες μη φιλικές για διύσδειση στο δέρμα μας. Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιούμε ορούς ειδικούς για needling όταν κάνουμε από 0.25mm και πάνω. Η μόνη εναλλακτική είναι να κάνεις needling με στείρο φυσιολογικό ορό (σε όλα τα φαρμακεία) και μετά από 5 λεπτά να βάλεις ότι ορό ή κρέμα θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλησπέρα!! Στον ουρανό σε γύρευα και αλλού σε βρήκα! Για άλλο έψαχνα αλλά βρήκα κάτι πολύ καλύτερο και συγκεκριμένα απαντήσεις σε θέματα που περνάνε πολύ από το μυαλό μου τελευταία. Είμαι 44 χρονών,η φύση μέχρι τώρα είναι πολύ καλή μαζί μου αλλά όσο να ναι η βαρύτητα έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα. Έχω μικτό δερμα και ελάχιστες ρυτίδες αλλά νομίζω οτι έχει αλλάξει το περίγραμμα του προσώπου μου ενώ διακρίνω σιγά σιγά και αλλαγές στο προγουλι μου. Τι μου προτείνεις να κάνω? Εκανα μικροδερμοαπόξεση στον δερματολογο αλλά δεν νομίζω να συμφέρει να δινω 15 ευρώ τη φορά. Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σου για τους υπέρηχους και την αντιμετώπιση του λίπους που μαζεύεται στα γόνατα και τα μικρά εως τώρα ψωμάκια μου. Το ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά θα κάνω υπομονή και θα περιμένω την απάντησή σου οταν μπορέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου γεια σου! Για το περίγραμμα του προσώπου θα σε βοηθήσει πολύ μια συσκευή Hifu και για την τοπική συσσώρευση λίπους συσκευή Cavitation. Δες τα σχετικά άρθρα μου και την σελίδα Shopping guide για προτάσεις αγορών:
      1. Hifu
      2. Cavitation
      3. Shopping guide

      Διαγραφή
  80. Καλησπερα,
    Επειδη θηλαζω μπορω να χρησημοποιησω σετο το dermapen χωρις αμπουλα και να βαλω μετα μια αλοιφουλα φαρμακευτικη τυπου cicaplast novaquasol A κλπ. Θα δω αποτελεσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα μου δε σου το συνιστώ. Οι συγκεκριμένες οι κρέμες μπορεί να σου ερεθίσουν άσχημα το δέρμα μετά από needling. Για προιόντα και τρόπους εφαρμογής με needling δες το άρθρομου εδώ https://www.spastospiti.gr/2013/11/dermaroller-katallhla-proionta.html

      Διαγραφή
  81. Μαρια μου εχω ειδη αμπουλες επαγγελματικες και των dermedics και καποιες αλλες που μου στελνουν απο το εξωτερικο . απλα επειδη θηλαζω δεν θα ηθελα να ρισκαρω να περασει εστω και το παραμικρο στο μητρικο γαλα κανω την θεραπεια μου με φυσιολογικο ορο απλα για να γλιστραει το μηχανημα και μετα απο κανενα τεταρτο βαζω την κρεμουλα . απλα ηθελα να ρωτησω με τον μικροτραυματισμο μονο χωρις την αμπουλα θα κανω δουλιτσα? Σε ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευά μου σόρρυ που δεν σου απάντησα έγκυρα... Πάντως δεν υπάρχει κίνδυνος για το μωράκι όταν θηλάζει να γίνεται τοπική χρήση με αμπούλες αισθητικής

      Διαγραφή
  82. Γεια σου Μαρια,
    Τις κεφαλες nano μπορουμε να τις χρησιμοποιησουμε για να εφαρμωσουμε οποιονδηποτε ορο η κρεμα? και σε ποια βαθμιδα ρυθμιζω το Dr pen μου? Εχω το Α1 πες μου την αποψη σου κ για την συσκευη.
    Ευχαριιστω για τον χρονο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα μόνο ορό με το dermapen. Εάν κάνεις σε βάθος μικρότερο του 0.5 μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο ορό θέλεις χωρίς χημικά πρόσθετα. Δεν χρειάζεται να είναι αποστειρωμένο διάλυμα.

      Διαγραφή
  83. Καλησπέρα γλυκιά μας Μαρία.Ευχαριστούμε καταρχήν για την υπομονή και τη ανοχή που έχεις με όλες εμάς που έχουμε πάντα χιλιάδες απορίες.Τι θα κάναμε χωρίς εσένα;;Λοιπόν θα ήθελα να σε ρωτήσω για μία ακόμη φορά για τη HIFU.Πόσες επαναλήψεις μπορώ να κάνω και κάθε πότε; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει σημαντική βελτίωση στη χαλάρωση που έχω στο λαιμό και γενικά στο κάτω μέρος του προσώπου.Το έχω συνδειάσει με μεσοθεραπεία εναλλαξ.Τι μου προτείνεις για μέγιστα αποτελέσματα.Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα εξαρτάται από την συσκευή που έχεις. Δες πάντως για την οικιακή που αναφέρω ε αυτό το άρθρο περισσότερες πληροφορίες για την συχνότητα των θεραπειών https://www.spastospiti.gr/2019/03/faq-hifu.html

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.