Η τωρινή μου ρουτίνα ομορφιάς

Αγαπημένες μου φίλες μετά από την αναγκαία καλοκαιρινή μου απουσία, τις τελευταίες αναποδιές και αναγκαίες αλλαγές στην ιστοσελίδα χαίρομαι που είμαι και πάλι κοντά σας. Για την έναρξη της χειμερινής περιόδου  θα σας μιλήσω όπως σας είχα υποσχεθεί (αν και λίγο καθυστερημένα) για το τι περιλαμβάνει η τωρινή μου προσωπική ρουτίνα ομορφιάς.

Να σας θυμίσω πως έχω πολύ ευαίσθητη, μικτή επιδερμίδα, με τάση για σπυράκια στην ζώνη του Τ. και λόγω ....ηλικίας :)  ανάγκη για εντατική αντιγηραντική φροντίδα.
H Βασική μου καθημερινή περιποίηση

  1.  Πρωινή ρουτίνα 
  1. Καθαρισμός και μασάζ με την συσκευή καθαρισμού foreo και το foaming water της Dermedics. 
  2. Στην συνέχεια απλώνω  την ενυδατική μου κρέμα ημέρας την Calm της Dermedics ή την Genx Νο 2. Μου αρέσουν πάρα πολύ και οι δύο και  έτσι τις εναλλάσσω.
  3. Στην περιοχή γύρω από τα μάτια φοράω την Lipofilling κρέμα της ίδιας εταιρίας.
  4. Όταν βγαίνω έξω απλώνω απαραιτήτως spf 50. Αγαπημένο μου  αντιηλιακό  φέτος το καλοκαίρι ήταν της  frenzyderm με φυσικό χρώμα. Έχω ακόμα αρκετό οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό μέχρι να μου τελειώσει. Μετά θα κοιτάξω να πάρω κάποιο με δείκτη 20-30 spf

2. Βραδινή ρουτίνα

  1. Έχω ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου ξεκινήσει σταδιακά την χρήση κρέμα τρετινοίνης (airol) δύο φορές την εβδομάδα..  Ένα 5 λεπτο μετά απλώνω...
  2. το lipofilling oil της Dermedics στα ζυγωματικά που βοηθά στην ενίσχυση και διατήρηση του όγκου στην περιοχή.
  3. την lipofilling κρέμα ματιών κάτω από τα μάτια, και τέλος
  4. την κρέμα Gen’x 2 της ίδιας σειρά.


Εξτρά θεραπείες


Εκτός από την βασική ρουτίνα εφαρμόζω  ανάλογα με τις ανάγκες μου αλλά και τον χρόνο που διαθέτω εξτρά θεραπείες με τις συσκευές μου. Αυτήν την περίοδο  είναι ως εξής:

  • 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνω την αντιγηραντική αμπούλα Gen’x με 30λεπτη θεραπεία με την νέα μου συσκευή υπερήχου  και το συνοδευτικό της καταπληκτικό υαλουρονικό. Λεπτόρευστο στην υφή κατα την διάρκεια της θεραπείας σπρώχνεται όλο μέσα στο δέρμα, το ενυδατώνει βαθιά και δίνει στο πρόσωπο διαύγεια, ζωντάνια και λάμψη. Ο συνδυασμός αυτός μου δίνει εξαιρετικό και άμεσο  αποτέλεσμα και είναι από τις  αγαπημένες μου θεραπείες.


  • Συνδυαστικά 2-4  φορές τον μήνα για ακόμα πιο δραστική αντιγήρανση πριν την παραπάνω θεραπεία περνώ πρώτα την αμπούλα με το dermapen με 0.25mm  βάθος σε όλο το πρόσωπο, πολύ γρήγορα και με ελάχιστη πίεση.  Συνεχίζω με την θεραπεία υπερήχου όπως ανέφερα παραπάνω
  • 3 φορές την εβδομάδα είτε το πρωί, βράδυ είτε και σε άσχετο χρόνο ξεκλέβω ένα 5λεπτο για να κάνω την μάσκα φωτοθεραπείας αφού φροντίσω να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου. Κάποιες φορές την συνδυάζω ως τελευταίο βήμα με την παραπάνω θεραπεία με την συσκευή υπερήχου. Εν συνεχεία απλώνω την calm κρέμα που περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που είναι  must όταν κάνουμε φωτοθεραπεία.
  • 1 φορά πλέον τον μήνα κάνω θεραπεία συντήρησης με την συσκευή fractional rf.


Πέρα όμως από την ρουτίνα ομορφιάς με καλλυντικά και θεραπείες ας μην ξεχνάμε πως ένας υγιεινός τρόπος ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση είναι εξίσου σημαντικός για να είμαστε υγιείς. Αν δεν έχουμε την υγεία μας ιδίως όσο μεγαλώνουμε δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικά όμορφοι. Ότι κα να κάνουμε η κακή διατροφή και η καθιστική ζωή θα δείξει στο δέρμα μας και στο σώμα μας

Διατροφή

Δεν θα σας κουράσω  με λεπτομέρειες, σε γενικές γραμμές όμως φροντίζω η διατροφή μου να περιέχει  ελάχιστη έως καθόλου ζάχαρη, ελάχιστο άμυλο, αλεύρι και ειδικά ελάχιστη γλουτένη. Προσέχω τα γεύματα μου να έχουν πάντα πρωτεΐνη, προτιμώ τα φρέσκα λαχανικά, λατρεύω τις σαλάτες και τα φρούτα αλλά για τα δεύτερα προσέχω να τρώω  μία λογική ποσότητα γιατί περιέχουν πολλά σάκχαρα.

Τα συμπληρώματα διατροφής τα εναλλάσσω. Υπάρχουν τόσα πολλά χρήσιμα που είναι αδύνατον να τα παίρνει κανείς όλα σε μόνιμη βάση. Αγαπημένα μου είναι η βιοτίνη, το σύμπλεγμα βιταμινών Β,   αλόη, msm, εκχύλισμα ginko biloba, η βαλεριάνα.  Σε κάποιο άλλο άρθρο εάν σας ενδιαφέρει μπορώ να αναφερθώ περισσότερο στα  συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιώ και θεωρώ πιο βασικά.

Άσκηση

Ξέρω πως εδώ πολλές θα ….σταβομουτσιουνάσετε :)   Η γυμναστική όμως είναι απολύτως απαραίτητο κομμάτι και μη διαπραγματεύσιμο ιδίως όσο μεγαλώνουμε για να διατηρούμε μια νεανική  και κομψή εμφάνιση.

Προσωπικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου 3 φορές την εβδομάδα, ο κόσμος να χαλάει να ακολουθώ το πρόγραμμα μου…. 30-40 λεπτά έντονης άσκησης στο ποδήλατο γυμναστικής ή στο διάδρομο και 2 φορές την εβδομάδα ασκήσεις με βάρη.

Πολύ χρήσιμο μου έχει φανεί και το τελευταίο μου απόκτημα ένα fitness band. Χρειαζόμουν ένα ρολόι ούτως ή άλλως και έτσι έδωσα κάτι παραπάνω και συνδύασα 2 σε 1. Με βοηθάει πολύ και με παρακινεί να κρατώ έναν δραστήριο τρόπο ζωής.


Αυτά λοιπόν για σήμερα κορίτσια και εύχομαι σε όλες σας καλό χειμώνα! :)

Δημοσίευση σχολίου

71 Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας. Επειδη είμαι 49 ετών με χαλάρωση και αφυδάτωση στο πρόσωπο, δύο βαθιές ρυτίδες δε κι αριστερά από το στόμα και τις τελευταίες μέρες εβγαλα σπυρακια επωδυνα στη ρινοχειλικη αύλακα και αριστερά και στο πηγούνι, βρίσκομαι δε σε (προ?)κλιμακτηριο, αυτή η ρουτίνα σας θα μπορούσε να με βοηθήσει και αν ναι, που θα μπορούσα να προμηθευτών τις συσκευές και τα προϊόντα αυτά? Ευχαριστώ, Αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου πιστεύω πως θα βρεις πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου στην σελίδα με τις πιο συχνές ερωτήσεις (FAQ's) http://www.spastospiti.gr/p/faq.html. Θα την βρεις και στο μενού. Ρίξε μια ματιά πρώτα στις πληροφορίες εκεί και εάν ακόμα έχεις κάποιες απορίες πες μου.

      Διαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι η διαφορά μεταξύ συσκευής υπερηχου και της σπατουλας. Της χρειάζεται κάποιος και τις δύο για διαφορετικούς λογους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαμε μιλήσει στο fb για διπολικη.Επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αγοράσω κατι ποιο ακριβο εχω δει αυτή http://m.ebay.co.uk/itm/Portable-Bipolar-RF-Radio-Frequency-Skin-Rejuvenation-Tighten-Wrinkle-Machine-/151441016916?nav=SEARCH
      Και αυτη http://m.ebay.co.uk/itm/371148171789
      Ποια νομίζεις οτι ειναι καλύτερη? Εκτος απο πρόσωπο θα κανουν κατι και για ελαφρια χαλαρωση στους μηρους? Αρχισα dermapen και σκέφτομαι αμεσα ν αγοράσω εστω κσι μια μικρη διπολική. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Pola ίδιες είναι. Το λογότυπο αλλάζει. Πάρε την δεύτερη γιατί την δίνει σε πολύ καλύτερη τιμή.

      Διαγραφή
  3. Θεωρω οτι μου ταιριάζει καλύτερα η σπατουλα. Αφου γινει ο καθαρισμός με μεταλλικο νερο, η ενυδατωση μπορεί να γινει με αμπουλα dermedics εκτος απο το τζελ αλοης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Η αμπούλα είναι μάλιστα πολύ καλύτερη επιλογή.

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι και με gel κολλαγονου, ετσι?

      Διαγραφή
    3. Ναι ασφαλώς αλλά εξαρτάται και από την σύνθεση. Καθόλου λιπαρά στοιχεία και σύνθεση συμβατή για βαθύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα.

      Διαγραφή
    4. Εννοώ παντα τα dermedics.Παρήγγειλα σπάτουλα υπερήχων και σύντομα θα παρω και τη μικρή διπολικη. Σ ευχαριστω για τις απαντήσεις.

      Διαγραφή
    5. Pola με την σπάτουλα δεν χρειάζεσαι gel. Οι αμπούλες είναι αρκετές.

      Διαγραφή
    6. Μαρια μου, μιας και ειμαι ετοιμη να παραγγειλω και τη mini διπολικη θα ηθελα να μου θυμησεις ποιο υλικο dermedics χρησιμοποιηουμε για να το παραγγείλω. Τελος θελω να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο προγραμμα. Εχω βρει τον πινακα με τη συχνότητα για dermapen.Αυτο ειναι για 2 μηνες στην αρχη? Σπάτουλα και διπολικη καθε ποτε κανω? Ευχαριστώ😆😆😆😆

      Διαγραφή
    7. Πώλα μου θα χρειαστείς το smooth gel. Πληροφορίες σχετικά με την συχνότητα και τρόπο χρήσης θα βρεις στο άρθρο εδώ http://www.spastospiti.gr/2015/10/symboules-gia-therapeies-me-rf.html.

      Διαγραφή
    8. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Ποια είναι η γνώμη σου γι αυτο εδω, αξίζει? http://m.ebay.co.uk/itm/Ultrasound-Ultrasonic-Skin-Care-Face-Body-Slimming-Massager-Machine-LED-3MHZ-/122089872446?nav=SEARCH Οταν έχεις χρόνο μου απαντάς.😆😆😆

      Διαγραφή
    9. Πόλα δεν είναι κακή αλλά με μερικά ευρώ παραπάνω παίρνεις αρκετά καλύτερη συσκευή υπερήχου.

      Διαγραφή
    10. Θα μπορούσες οταν βρεις χρόνο να μου προτείνεις εναν αξιόλογο υπερηχο απο ebay? Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    11. Πώλα μου εχω μία πρόταση για καλή συσκευή υπερήχου στο shοpping guide

      Διαγραφή
    12. Μαρία, πως σου φαίνεται αυτος ο υπέρηχος? Έρχεται γρηγορότερα απο Αγγλία. Με εχει κουράσει η αναμονη απο Κίνα...
      http://www.ebay.co.uk/itm/182369458489

      Διαγραφή
    13. Πώλα στην περιγραφή δεν αναφέρει για αρνητικό ιονισμό μόνο για θετικό. Δεν πιστεύω να μην έχει αρνητικό απλά δεν πιστεύω ότι η περιγραφή δεν είναι ολοκληρωμένη. Θα το κοιτάξω και αλλού για το συγκεκριμένο μοντέλο και θα σου πω. Προς το παρόν μην το παίρνεις ακόμα, περίμενε λίγο.

      Διαγραφή
    14. Εχω δει και αυτο απο Γερμανία. Ακριβότερο αλλα μηπως πολυ καλυτερο? http://www.ebay.co.uk/itm/282066511589?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT .Αν ειναι ας δωσω κατι παραπάνω για κατι που κάνει δουλειά και έρχεται αμεσα...

      Διαγραφή
    15. Πώλα είναι ίδια με την δικιά μου που είχα πριν πάρω της Vegas και σχεδόν ίδια με αυτήν που έχω στο shopping guide αλλά θα την πληρώσεις διπλάσια τιμή από εκεί. Αν την βιάζεσαι τόσο πολύ πάρτην αλλά είναι κρίμα να δώσεις τζάμπα παραπανίσια λεφτά απλά για καναδυο εβδομάδες πιο σύντομης παραλαβής και αφού μάλιστα έχεις άλλες συσκευές να εκμεταλλεύεσαι προς το παρόν. Μπορείς να πάρεις κάτι άλλο με τα επιπλέον λεφτά. Όπως νομίζεις όμως.

      Διαγραφή
  4. Καλημερα Μαρια μου και καλο χειμωνα στο νεο σου site! Ενδιαφερομαι να αγορασω την παραπανω συσκευη.Δεν εχω fb σου εστειλα ενα mail αλλα δεν ξερω αν το ελαβες. Αν μπορεις στειλε μου λεπτομερειες. Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντησα σήμερα Dinaki μου όλα τα mail που μου ήρθαν, πρέπει να ήταν και το δικό σου. Αν έχεις κάποια άλλη απορία πες μου.

      Διαγραφή
  5. Αρχικά θα ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για το blog σου!Οι συμβουλές σου είναι άκρως κατατοπιστικές!Σε ''ανακάλυψα'' λίγο πριν το καλοκαίρι και περίμενα πως και πως να γυρίσεις για να διαβάσω νέα άρθρα. Ήθελα να σου κάνω κάνω κανά δυό ερωτησούλες που έχω απορίες.
    Την κρέμα airol από ποια ηλικία κ μετά τη συνιστάς;Μπορώ να την βάλω μόνο τοπικά στο μέτωπο κ στο μεσόφρυο όπου έχω κάποιες ρυτιδούλες; Το dermapen μπορούμε να το χρησιμοποιήσουmε και στα χείλη στα 0,25;
    Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την airol την συνταγογραφούν οι δερματολόγοι για θεραπεία της ακμής σε εφήβους. Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί και σε κάθε ηλικία για αντιγήρανση, αλλά θεωρώ πως πριν τα 25 αν και όχι απαγορευτικό, είναι μάλλον λίγο υπερβολή. Η μόνη αντένδειξη είναι σε περίοδο εγκυμοσύνης και καλό είναι η διακοπή της χρήσης της μερικούς μήνες πριν. Μπορείς να την βάλεις τοπικά, κανένα πρόβλημα.
      Το dermapen μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο 0.25 στα χείλια αλλά με 1-2 περάσματα μόνο ώστε να μην τα ερεθίσεις πολύ. Τουλάχιστον στην αρχή ώστε να αξιολογήσεις την αντίδραση στην περιοχή και να προσαρμόσεις ανάλογα τις επόμενες θεραπείες σου.

      Διαγραφή
    2. Είναι τέλειο που τα ξέρεις όλα αυτά και μας βοηθάς!Σ'ευχαριστώ πολύ ξανά :)
      Κάτι τελευταίο...την airol μπορώ να την βάλω και στις ραγάδες;

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να δώσει πιθανά κάποια βελτίωση μόνο όμως στα αρχικά στάδια της ραγάδας. Στις παλιές που έχουν γίνει λευκές δεν κάνει τίποτα. Σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή σε παλιές ραγάδες, θεραπείες με dermapen στο 1.5mm με 2mm θα σου δώσει πολύ καλό αποτέλεσμα σε σημείο είτε να φαίνονται ελάχιστα ή και καθόλου :)

      Διαγραφή
    4. dermapen το διαβαζω αρκετα στι μπλογκ σου.. Μπορεί καποιος να κανει μο ν ς του στο σπιτι?? Αν ανι την συσκευή απο που Την παίρνω??

      Διαγραφή
    5. Εννοείται, δες το άρθρο μου εδώ http://www.spastospiti.gr/2016/10/dermapen-diy-beauty-treatments.html και για αγορά εδώ http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

      Διαγραφή
  6. Μαρια μου δεν σου σταλθηκαν τα mail μου. Μου ηρθε αυτοματο μηνυμα οτι απορριφθηκαν. Μπορεις να μου στειλεις στο mail μου τιμες? Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dinaki ποιο είναι το mail σου; Γράψε μου το εδώ στην απάντηση να το δω και απλά δεν θα την δημοσιεύσω.

      Διαγραφή
  7. Μαρια καλησπερα,
    Σε παρακολουθω εδω και 2-3 χρονια και μετη βοηθεια σου εχω γινει αυτονομη στον χειρισμο της περιποιησης του προσωπου μου με πολυ καλα αποτελεσματα. Τωρα ενδιαφερομαι για μια συσκευη nuface που ειχε αναρτησει μια φιλη τoυ blog στις μικρες αγγελιες πριν πεσει το σαιτ. Μπορεις να με φερεις σε επαφη?
    Σε ευχαριστω για το χρονο σου και για ολες τις πολυτιμες συμβουλες και αναφορες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rose μου δεν θυμάμαι ποια ήταν.. Αν σε βολεύει και θέλεις μπορώ να βάλω μια σχετική δημοσίευση στο fb και να έχεις κάποιες προσφορές εκεί.

      Διαγραφή
  8. καλησπέρα!εχεις καποιο χωρο οπου κανεις εσύ σε μας ολα αυτα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου τo blog Spa sto spiti είναι το hobby μου. Διάβασε περισσότερα εδώ http://www.spastospiti.gr/p/blog-page_96.html

      Διαγραφή
  9. Καλημερα!!!
    Παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο τα αρθρα σου και με εχουν βοηθησει πολυ! Σ ευχαριστω!!

    Εαν μπορεις θα ηθελα την βοηθεια σου. Εχω μικτη επιδερμιδα και ειμαι 39 ετων. Εχω σπυρακια (οχι στην Τ περιοχη) που δεν ειναι κοκκινα, ουτε μαυρα, αλλα με ενοχλουνε γιατι δημιουργουν μια ανωμαλη επιφανεια στην επιδερμιδα μου..
    Γνωριζεις τι μπορω να κανω για να τα ξεφορτωθω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερίνα, mandelic peel, δερμοαπόξεση και foreo.. Διάβασε σχετικά το άρθρο μου εδώ http://www.spastospiti.gr/2016/01/tools-and-tips-for-acne-treatment.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχην σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!!!
    Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει τιποτα πανω στο προσωπο μου, τωρα τελευταια απλα καθαριζω το προσωπο και βαζω μια ενυδατικη.. Διαβασα οτι το πιο "απαλο" πηλινγκ ειναι το Γλυκολικο οξυ, οποτε επειδη θα εριναι και η πρωτη φορα που θα δοκιμασω πηρα 20%. Εχω μια αμφιβολια για τον προμηθευτη αλλα επειδη τα σχολια γενικα που εχει ειναι θετικα φανταζομαι οτι το προϊον θα ειναι καλο...
    Επομενη φορα σιγουρα θα παρω αυτο που μου λες.Μηπως μπορεις να μου πεις απο που μπορω να το προμηθευτω??..
    Σ ευχαριστω κ παλι για τον χρονο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μπορείς να πάρεις και το γλυκολικό peel της dermedics. Αν και 40% η φόρμουλα του σε μορφή gel είναι τέτοια ώστε να μην δημιουργεί ερεθισμό. Μπορείς να το αφήσεις αρχικά για 2 μόνο λεπτά πριν το εξουδετερώσεις έτσι ώστε να δεις την αντίδραση της επιδερμίδας σου και αν δεις ότι η επιδερμίδα σου αντέδρασε ήπια την επόμενη φορά να το αφήσεις 3 λεπτά. Μπορείς να το δεις εδώ http://www.dermedics.gr/cosmetics/peel-series/g40-glycolic-peel-40. Εάν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε τηλεφωνικά (στο τηλέφωνο επικοινωνίας που αναγράφεται στην σελίδα της εταιρείας για πληροφορίες και παραγγελία.

      Διαγραφή
  12. Μαρια μου καλησπερα! Σου εστειλα email σχετικα με την συσκευη υπερηχου. Θα την αγορασω, απλα αν μπορεις στειλε μου mail για τα διαδικαστικα! Ευχαριστω και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια, θα ήθελα αν μπορείς να προτείνεις καποιες μασκες υαλουρονικου ή κολλαγονου για μετα την μεσοθεραπεια που πιστεύεις οτι ειναι καλές.Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικές εταιρείες αλλα βλέπω οτι στα συστατικά τους περιεχουν αρωμα κσι δεν ξερω αν αυτο είναι και ο,τι καλύτερο για το δερμα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pola εχω χρησιμοποιήσει διάφορες μάσκες κατά καιρούς. Τελευταία όμως μετά την μεσοθεραπεία απλά απλώνω την calm κρέμα της dermedics. Εάν έχω χρόνο στην διάθεσή μου μπορεί να απλώσω μία φτιαχτή με σκόνη αζουλένιου που είναι πολύ καταπραυντική. Επίσης ενίοτε βάζω και της Dermedics από την σειρά calm που είναι ιδανική για μετά από τέτοιες θεραπείες. Είναι όμως αρκετά μπελαλίδικη για χρήση στο σπίτι μιας και απευθύνεται για χρήση σε ινστιτούτα. Οπότε δεν μπαίνω στην διαδικασία να την κάνω. Επίσης μάσκες με τελείως φυσικά συστατικά μπορείς να βρεις και στο lovelula. Πριν κολλήσω με τα dermedics ήταν από τα αγαπημένα μου eshops.

      Διαγραφή
    2. Δύο καλές επιλογές πχ από το lovelula είναι αυτές οι δύο μάσκες που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν ταυτόχρονα την επιδερμίδα μετά από την ταλαιπωρία της μεσοθεραπείας
      Dr Hauschka
      Jane Scrivner MASQUERADE Intense De-Stress Face Masque

      Διαγραφή
  14. Mαρια,μεσοθεραπεια με ποιο μηχανημα απο ολα κανεις;;;Ειδα σημερα στο φβ το dermapen και καταλαβα οτι και το δικο μου ειναι ακαταλληλο,δεν με ενοχλησε τοσο καιρο,μην φανταστεις με το νεο εχω κανει 3-4 φορες.Βλαβη δεν μου εκανε παντως,το πεταω δηλαδη τωρα;;;Αν κανεις μαζικη παραγγελια ενδιαφερομαι Μαρακι.Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρη Κική μου ότι δεν δουλεύει σωστά το δικό σου; Αν θες βγάλε το ένα βιντεάκι και στείλε το μου στα μνμ στο FB να το δω.

      Διαγραφή
    2. Mαρια μου δεν χρειαζεται, ειμαι σιγουρη, εχτες το ειδα με μεγενθυτικο φακο ξανα και ξανα,ασε που δεν νομιζω να μπορω να ανεβασω το βιντεακι στο φβ.Δεν δονειται ομως ουτε δεξια ουτε αριστερα,ουτε ζημια μου εχει κανει.Ισως επειδη το κανω σε μικρο βαθος.Μην φανταστεις το εχω κανει ελαχιστες φορες (το δευτερο δερμαπεν) δυο η τρεις φορες.Ειναι το δευτερο που παιρνω το πρωτο το εδωσα,δεν ξερω αν ηταν το σωστο η οχι εκεινο.Μαρια μιλησα με Ρασελ περιμενω τις αμπουλες για τον υπερηχο,δεν θυμαμαι πως λειτουργει παρα κατι λιγα.Στην αρχη βαζουμε + η -,εψαχνα τα αρθρα που ανεβασες και δεν τα βρηκα,αν υπαρχουν οδηγιες χρησεις και σου ειναι ευκολο καλα θα ηταν να μου δωσεις το λινγκ να μη κσθεσαι να μου εξηγεις.Εχω την ιδια με την δικη σου την παλια. Υ.γ Μεσοθεραπεια με ποιο μηχανημα κανεις δεν μου ειπες τελικα;;;.

      Διαγραφή
    3. Βασικά Κική μου για διείσδυση προϊόντων χρησιμοποιούμε την λειτουργία ιονισμού στο - σε συνδυασμό με υπέρηχο. Για μεσοθεραπεία χρησιμοποιώ τον παραπάνω συνδυασμό και όταν η επιδερμίδα μου είναι τελείως άνετη και έχω χρόνο κάνω πρώτα ένα λεπτάκι με το dermapen στο 0,25mm και μετά σπρώχνω την αμπούλα ακόμα πιο βαθιά με την συσκευή υπερήχου/ιονισμού. Ολοκληρώνω την θεραπεία με 5 λεπτη εφαρμογή της μάσκας φωτοθεραπείας.

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα Μαρία θέλω να σχολιάσω ότι το nuface σε μένα λειτουργεί σούπερ χθες το πρωί εκανα βεντουζακια και δεν ειχαν καμία σχέση με το nuface κ τωρα αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα χρησιμοποιώ η οχι η να τα κανω από το βράδυ επισης να ρωτήσω αν κάνεις dermapen το βράδυ μπορω το πρωι να κάνω nuface η να αφήσω το δερμα να ηρεμήσει επειδή για 12 -14 ωρες μετά εχω ενα ελαφρύ πρήξιμο τελος αν έγραψα στην σωστή σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βασούλα ασφαλώς και μπορείς να χρησιμοποιείς τα βεντουζάκια συνδυαστικά με την Nuface αν θέλεις. Τίποτα όμως δεν είναι υποχρεωτικό. Δοκιμάζεις και κάνεις τις θεραπείες που σου αρέσουν και με τις οποίες βλέπεις θετικό αποτέλεσμα. Στον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα της κάθε θεραπείας και ακόμα περισσότερο ο συνδυασμός τους. Εγώ πάντα δοκιμάζω να συνδυάζω διαφορετικές θεραπείες κατά καιρούς. Άλλες μου αρέσουν άλλες όχι. Ακόμα και θεραπείες που σε κάποια χρονική στιγμή μου φάνηκαν αποτελεσματικές κάποια στιγμή νιώθω ότι δεν κάνουν κάτι και τότε τις αλλάζω. Αυτό που θέλω να πω ότι συντηρητικά μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές με θεραπείες που δεν είναι ιδιαίτερα επεμβατικές. Έτσι όταν κάνεις dermapen κάτω από 0.5mm το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις την επόμενη μέρα την Nuface. Αν κάνεις 0.2mm dermapen μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις την nuface και αμέσως μετά. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα, σούπερ! Αν όχι ή υπάρξει ερεθισμός άσε να περάσει μια μέρα και κάνεις την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα Μαρια μου! Ηθελα να πω την εμπειρια μου απο την χρηση του skin cell tronic μαζι με το υαλουρονικο που το συνοδευει. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα, πολυ καλυτερη συσκευη υπερηχου απο αυτην που ειχα σαφως! Το υαλουρονικο πολυ καλο, απλα στεγνωνει ευκολα ειδικα αμα το χρησιμοποιω μονο του γιαυτο το συνδυαζω με αμπουλες dermedics. Αυτον τον καιρο χρησιμοποιω τις meso hydra ειναι εκπληκτικες. Ο συνδυασμος δινει πολυ καλο αποτελεσμα! Μια ερωτηση μονο να κανω αν επηρεαζεται η συσκευη υπερηχου αν στον ιδιο χωρο λειτουργουν και ηλεκτρονικες συσκευες πχ τηλεοραση, κινητο κτλ. Ευχαριστω πολυ Μαρια μου, εχω ταλαιπωρηθει πολυ στο παρελθον με δερματολογικα προβληματα, και με την καθοδηγηση σου, αρχιζω να βλεπω το δερμα μου ετσι οπως ηθελα να ειναι. Να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το αποτέλεσμα από το μηχάνημα Ντίνα μου. Για αυτό άλλωστε και εγώ αποφάσισα να το πάρω παρ όλο που είχα κανα δύο άλλες συσκευές υπερήχου. Αν και εκείνες είναι αποτελεσματικές το Skin cell tronic είναι σαφέστατα ανώτερο. Ο συνδυασμός μάλιστα με τις αμπούλες δίνει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Κατα την διάρκεια της θεραπείας όταν στεγνώνει το Gel μπορείς να ψεκάζεις αν θέλεις και με λίγο μεταλλικό νερό.
      Μην ανησυχείς δεν επηρεάζεται η λειτουργία της συσκευής με τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
      Χαίρομαι πολύ Ντίνα μου που οι συμβουλές μου σε έχουν βοηθήσει. Όταν ακούω τέτοια καλά νέα μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθειά μου εδώ και, το κατά δύναμη πάντα, να συνεχίσω να σας βοηθώ.

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα κ χρόνια πολλά δεν ξέρω τι εκανα με το μειλ μου πάντως εχω να παρω μειλ σου 15 μέρες μηπως ξέρεις πόυ μπορώ να μπω για να τα λαμβανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα τι εννοείς να λάβεις mail μου? Απαντώ εδώ μόνο όταν βρίσκω χρόνο να διαβάσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

      Διαγραφή
  19. χρονια πολλα κ καλα Μαρια μου τελικα η nuface την επομενη πρωι μετα απο βραδυνη θεραπεια με dermapen 0,5 μου προκαλεσε ενα ερεθισμο κατοπιν προσεκτικου χει ρισμου .Θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο μ αυτο για καποιο λογο δεν λαμβανω τα μειλ σου εδω κ 10 μερες μηπως μπορεισ να με διαφωτησεις με καποιο τροπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το dermapen στο 0.5 προκαλεί ένα μικρό ερεθισμό. Σε ευαίσθητα δέρματα χρειάζεται 2 έως και 3 εικοσιτετράωρα για να επανέλθει. Τα μικρορεύματα σε ερεθισμένο δέρμα μπορεί να εντείνουν τον ερεθισμό. Οπότε ασε λίγες μέρες να περάσουν μετά απο το dermapen για να κάνεις με την Nuface. An θες να τα συνδυάσεις κάνε με το dermαpen στο 0,25. Κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά εάν και έτσι σε ερεθίσει κάνε τα με απόσταση 2 ημερών μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  20. Μαρία μου καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τα προϊόντα της Dermedics, πως τα προμηθευόμαστε; Με ηλεκτρονική παραγγελία; Από πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα στείλε mail στο info@dermedics.gr να σου στείλω εκεί έντυπα και πληροφορίες για τον τρόπο παραγγελίας.

      Διαγραφή
  21. Μαρία καλήσπέρα αρχικά να σου πω ότι σε θαυμάζω για όλα όσα γνωρίζεις και για την διάθεσή σου να τα μεταφέρεις και σε εμάς.
    Είμαι 45 χρονων η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή με έντονους πόρους , με χαλάρωση και έντονες ρινοπαριακες ρυτίδες (οι ρυτιδες αυτές νομίζω ότι τις έχω από πάντα σαν να γεννήθηκα με αυτές).
    Μετά από το αρθρο που διάβασα για την τρετιτοίνη άρχισα να την εφαρμόζω απο τον Σεπτέμβριο για 2 φορές την εβδομάδα.Νομίζω οτι με βοήθησσε αρκετα.
    Θα ήθελα να μου πεις τι άλλο μπορώ να κάνω , αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η χαλάρωση.
    Δεν έχω face book αν μπορείς να μου απάντησεις εδώ ή με κάποιο mail.Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου πολύ χαίρομαι που σε βοήθησε η χρήση της τρετινοίνης. Πολλά μπορείς να κάνεις και για να βελτιώσεις την σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις θεραπείες με dermapen και ραδιοσυχνότητες. Διάβασε πρώτα τα σχετικά άρθρα για να ενημερωθείς και αν θελήσεις να πάρεις τις συσκευές δες στην σελίδα εδώ προτάσεις αγορών από το ebay http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html

      Διαγραφή
  22. Mαρια μου καλησπερα,εχω δει σε πολλα κειμενα να αναφερεις λιγο απο την διατροφη που κανεις,θα ηθελα αν μπορεις τωρα που μπαινει η Ανοιξη να κανεις ενα αρθρο με τις διατροφικες σου καθημερινες συνηθειες.Αφορμη εισαι εσυ και ετσι παιρνω το θαρρος να στο ζητησω ,ειδα μια φωτογραφια σου και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο λεπτη εισαι.Ειναι πολυ δυσκολο μετα τα 45 να εχει καποιος ενα καλο σωμα με σωστες αναλογιες.Νομιζω οτι θα ηταν ενδιαφερον για πολλες απο εμας που εχουμε περασει τα -αντα και βαλε,ειναι τοσο δυσκολο μια απλη γυναικα τοσο λεπτη σε αυτην την ηλικια.Βλεπεις οι ορμονες εχουν το πανω χερι εδω και ειναι δυσκολο να τις χειραγωγησεις,θελει διπλασια προσπαθεια απο οτι πριν.Σε ευχαριστω,οποτε και αν το αποφασισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου δυστυχώς είμαι τόσο φορτωμένη με την δουλειά μου που δεν έχω τον χρόνο να γράψω καινούργια άρθρα. Με τα βίας βρίσκω χρόνο να σας απαντώ εδώ. Πάντως γενικά προσέχω να μην τρώω πολλούς υδατάνθρακες και κυρίως αμυλώδεις τροφές, ελάχιστα έως καθόλου γλυκά, πολλά λαχανικά και σαλάτες και οπωσδήποτε κάποια πηγή πρωτεϊνών σε κάθε γεύμα. Επίσης προσέχω να αποφεύγω να καταναλώνω τρόφιμα με γλουτένη, Βρίσκω ότι μου δημιουργούν φούσκωμα και κατακράτηση υγρών. Από Φθινόπωρο τώρα πιστεύω να μπορέσω γράψω και κάποιο άρθρο με πιο αναλυτικές πληροφορίες.

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα λέγομαι Μαρία κ ψάχνω να βρω μια συσκευή RF διπολική μέχρι 100 ευρώ έχεις να μου προτείνεις κάποια Γιατί έχω μπερδευτεί. Σ ευχαριστώ πολύ mariabiernacki@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου δες στην σελίδα μου εδώ http://www.spastospiti.gr/p/e-shopping.html την τριγωνική συσκευή rf. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στην τιμή που θέλεις.

      Διαγραφή
  24. μΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ: 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνω την αντιγηραντική αμπούλα Gen’x με 30λεπτη θεραπεία με την νέα μου συσκευή υπερήχου και το συνοδευτικό της καταπληκτικό υαλουρονικό.
    Κάνεις 30 λεπτα υπερηχο σ΄όλο το πρόσωπο;;τοσο πολύ;;δενν γραφεις όμως για τζελ..μόνο ηια υαλουρονικο...μη γελάσεις..είμαι άσχετη..το υαλουρονικό είναι πάντα free oil;;;
    νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια πιο υαλουρονικό χρησιμοποιείς; Την αμπούλα, να απλώνεις λίγες σταγόνες κάθε μέρα το βράδυ ακόμα και χωρίς την συσκευή. Μπορείς να κάνεις αν θες και 20 λεπτά θεραπεία έως και 5 φορές την εβδομάδα.
      Το gel αγωγιμότητας μπορεί να είναι απλό ή και υαλουρονικού ή και με άλλη σύσταση. Πάντα όμως oil free, και το παραμικρό λιπαρό στοιχείο μπλοκάρει την δράση του υπέρηχου.

      Διαγραφή
  25. Γεια σου Μαρία.
    Ήθελα να σε ρωτήσω ,αν ξέρεις, την ημερομηνία λήξης του lipofilling oil.
    'Οταν το αγόρασα η κυρία Κοέν είχε μεγάλη συσκευασία και μου έβαλε 50 ml σε γυάλινο μπουκαλάκι,έτσι δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης
    Το έχω 2 χρόνια , σε σκιερό και δροσερό μέρος, και δεν το έχω τελειώσει ακόμα.
    Δεν δείχνει να έχει χαλάσει ,αλλά ρωτάω καλού κακού.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου στην συσκευασία αναγράφει ότι είναι οκ για 12 μήνες μετά το άνοιγμα. Καμιά φορά αυτά είναι τυπικά. Είχα κρατήσει και εγώ την προηγούμενη συσκευασία σχεδόν 1.5 χρόνο και δεν είχε πάθει κάποια αλλοίωση. Αν δεν σου δημιουργεί κάποιο ερεθισμό χρησιμοποίησέ το άνετα. Αν νιώθεις ανασφάλεια όμως για χρήση το πρόσωπο μπορείς τουλάχιστον για είσαι πιο ήσυχη να το χρησιμοποιήσεις σε περιοχές στο σώμα όπως πχ στα χέρια ή όπου αλλού θέλεις να διατηρήσεις ή να αυξήσεις το λίπος.

      Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.