FAQ's -Συχνές Ερωτήσεις σας.

Στην σελίδα αυτή  μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις  (FAQ's) Ανατρέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και αναζητήστε την ερώτησή σας και σχετική απάντηση εκεί. Εάν δεν βρείτε απάντηση στην απορία  σας αφήστε την ερώτησή σας στο σχετικό άρθρο.

1.  FAQ's Αντιγήρανση Προσώπου


Ε: Έχω πολύ  αφυδατωμένο και ρυτίδες δέρμα ποια συσκευή να προτιμήσω;

Α: Οι πιο κατάλληλες συσκευές για την περίπτωσή σου είναι η συσκευή υπερήχων και φωτοθεραπείας.  Επίσης για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και ανάπλαση του κολλαγόνου οι θεραπείες needling   είναι εξαιρετικές.

Σχετικά άρθρα:

Ε: Παρατηρώ χαλάρωση του οβάλ. Τι μου προτείνεις;

Α: Η βέλτιστη λύση εξαρτάται από την αιτία της χαλάρωσης που διαφέρει από άτομο σε άτομο.  Σε γενικές γραμμές όμως θεραπείες με μία μίνι διπολική συσκευή Rf  και καθημερινή 5-10 λεπτη θεραπεία με συσκευή μικρορευμάτων  θα σε βοηθήσουν να μειώσεις σημαντικά το πρόβλημα.

Σχετικά άρθρα:
Ε: Τι θεραπείες να κάνω στο σπίτι για τις  βαθιές ρινοπαρειακές ρυτίδες;

Α: Τις ίδιες με τις θεραπείες για διόρθωση του οβάλ (δες παραπάνω), διπολική συσκευή Rf και nuface.


Ε: Ποια συσκευή  είναι η πιο αποτελεσματική για επιδερμική σύσφιξη του προσώπου;

Α: Αρκετές συσκευές βοηθούν με διαφορετικό τρόπο στην σύσφιξη της επιδερμίδας και η συνδυαστική χρήση τους  θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Αν πρέπει όμως να διαλέξεις  μόνο μία διάλεξε μία  διπολική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που είναι  η πιο  αποτελεσματική  και ασφαλής  τεχνολογία για επιδερμική σύσφιξη.

Σχετικά άρθρα:

Ε: Αντιμετωπίζω ταυτόχρονα αρκετά προβλήματα με την επιδερμίδα μου; Πως να επιλέξω την πιο κατάλληλη συσκευή για τις ανάγκες μου;

Α: Οι συσκευές που προτείνω είναι αρκετά οικονομικές και στις περισσότερες περιπτώσεις με 100 ευρώ (στην αγορά του ebay) μπορείς να πάρεις από 2 έως και 3 συσκευές για να αντιμετωπίσεις τα κυριότερα προβλήματα που σε ενοχλούν περισσότερο. Άλλωστε καλό είναι να γενικά να εξοικειωνόμαστε με την χρήση μιας συσκευής πριν προσθέσουμε στο πρόγραμμά μας περισσότερες. Σταδιακά και όταν διευκολύνεσαι μπορείς να προσθέτεις  στον προσωπικό σου εξοπλισμό περισσότερες συσκευές.

Σχετικά άρθρα:

2.FAQ's Περιοχή των Ματιών


Ε: Έχω σακούλες κάτω από τα μάτια. Υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει;

Α: Οι σακούλες κάτω από τα μάτια έχουν πολλές διαφορετικές αιτίες και είναι από τα δύσκολα προβλήματα να διορθωθούν. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να μειώσεις το πρόβλημα με τις συμβουλές στο σχετικό άρθρο.

Σχετικό  άρθρο:

Ε: Έχω έντονο βαθούλωμα  στα κάτω βλέφαρα από έλλειψη λίπους. Τι μπορώ να κάνω;

Α: Αυτό είναι πράγματι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα σε άτομα με γενετική προδιάθεση που δυστυχώς σταδιακά επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου. Δίνει σε ένα κατά τα άλλα υγιές πρόσωπο μόνιμα κουρασμένη και γηρασμένη όψη.  Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα στην αντιμετώπισή του και η κύρια θεραπεία για δραστική αντιμετώπιση είναι η προσθήκη αυτόλογου λίπους ή ειδικά fillers στην περιοχή από  έμπειρο πλαστικό. Μία πιο ήπια  βελτίωση μπορούμε να πετύχουμε με την ειδική κρέμα ματιών lipofilling της Dermedics η οποία  εκτός από εξαιρετική αντιγηραντική φροντίδα ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα στην  περιοχή ενισχύοντας την διατήρηση  αλλά και σταδιακή αύξηση του λιπώδη ιστού.  Επίσης για να αντιμετωπίσεις και την πιθανή  χαλάρωση που συνοδεύεται συνήθως από την έλλειψη λίπους μια μίνι συσκευή διπολικού rf θα συσφίξει και θα βελτιώσει περισσότερο την εικόνα της περιοχής. Ο συνδυασμός της Lipofilling κρέμας με την συσκευή διπολικού rf θα προσφέρουν καλύτερο συνδυαστικό αποτέλεσμα.

 Σχετικό  άρθρο:

Ε: Έχω μαύρους κύκλους πιο προϊόν ή συσκευή μπορούν να με βοηθήσουν;

Α: Οι μαύροι κύκλοι είναι  επίσης ένα πολύ δύσκολο και  σύνθετο πρόβλημα. Θα πρέπει να προτιμάς κρέμες ματιών που να περιέχουν   βιταμίνη Κ, βιταμίνη C και πεπτίδια όπως Haloxyl και Eyeliss.  Επίσης αν η εμφάνισή τους οφείλεται σε λέπτυνση της επιδερμίδας τότε τοπική χρήση τρετινοίνης θα σε βοηθήσει. Σε αυτήν την περίπτωση (λεπτή επιδερμίδα) θεραπείες με dermapen στο 0.25mm  και αμπούλες ECM της Dermedics θα τονώσουν τον συνδετικο ιστό στην περιοχή. Εάν το πρόβλημα οφείλεται σε κακή κυκλοφορία η χρήση μίνι συσκευής μικρορευμάτων  θα τονώσει την μικροκυκλοφορία  και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην μείωσή τους.

 Σχετικά άρθρα:

Ε: Πως να μειώσω το πόδι της χήνας;

Α: Προτείνω  θεραπεία  needling με 0.25 βάθος βελόνων 2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώντας  τις αμπούλες ECM της dermedics.  Δύο φορές την εβδομάδα να απλώνεις στην περιοχή μια ελάχιστη ποσότητα κρέμας τρετινοΐνης πχ airol. Επίσης μπορείς να πάρεις οικονομική μίνι συσκευή ηλεκτροφόρησης  που βοηθά την καλύτερη διείσδυση των ορών που θα χρησιμοποιείς. Έτσι πχ μπορείς να κάνεις κάθε μέρα χρήση της συσκευής ηλεκτροφόρησης με τον ορό και 2 φορές την εβδομάδα συνδυασμός needling και μετά σύντομο πέρασμα με την συσκευή. Δύο φορές την εβδομάδα θα βάζεις μία απειροελάχιστη ποσότητα (στην αρχή τουλάχιστον) airol και μετά αν δεν έχεις κάποια αντίδραση βάζεις λίγη περισσότερη ποσότητα. Πιστεύω πως αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός και θα βελτιώσεις σημαντικά την περιοχή κάτω από τα μάτια.

 Σχετικά άρθρα:

 

3. FAQ's  Λιπαρότητα/ακμή


 Ε: Βγάζω περιστασιακά σπυράκια στην περίοδό μου  Τι να κάνω;

Α: Αν και δεν υπάρχει τρόπος να τα εξαλείψεις τελείως υπάρχουν ωστόσο κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις  και για να μειώσεις σημαντικά την συχνότητά τους  και  να ελαχιστοποιήσεις ή και να αποτρέψεις την ωρίμανσή τους  όταν πάνε να εμφανιστούν .

 Σχετικά άρθρα:

Ε: Πως να αντιμετωπίσω τις  ουλές από παλιά ακμή;

Για την μείωση των ουλών από ακμή, θεραπείες με dermapen θα σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 Σχετικά άρθρα:

Ε: Πως να μειώσω τις δυσχρωμίες από σπυράκια ακμής;

Για τις δυσχρωμίες μπορείς να κάνεις συνδυαστικές θεραπείες με  ένα ήπιο TCA peel και μετά απολέπιση με συσκευή  δερμοαπόξεσης. Ενδιάμεσα καθημερινή φωτοθεραπεία με πράσινο φως θα σε βοηθήσει να μειώσεις περαιτέρω τις δυσχρωμίες. Χρήση λευκαντικών καλλυντικών κρεμών και ορών θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την μείωση των δυσχρωμιών και την απόκτηση ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδας σου.

Σχετικά άρθρα:


Ε: Τι μπορώ να κάνω για να την εξισορροπήσω την λιπαρή επιδερμίδα μου;

 Σχετικό άρθρο:

Ε: Έχω ήπιο πρόβλημα ακμής, τι μπορώ να κάνω;

Α: Συστηματική χρήση mandelic peel  και κάποιων συσκευών (διάβασε το παρακάτω σχετικό άρθρο)  θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην μείωση των εξάρσεων.

Σχετικά άρθρα:

Ε: Έχω σοβαρό πρόβλημα  ακμής ποια θεραπεία να ακολουθήσω;

Α: Για σοβαρά προβλήματα ακμής  δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Μπορείτε ασφαλώς να δοκιμάστε  κάποιες από τις συμβουλές μου  και προτάσεις για την  ακμή που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες και να βοηθήσουν στην μείωση της αλλά είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε έναν καλό δερματολόγο.


Ε: Το δέρμα μου είναι γενικά αφυδατωμένο, θαμπό και με μεγάλους πόρους . Τι θεραπείες  και συσκευές μου προτείνεις;

Α: Προτείνω την foreo για καθημερινό καθαρισμό, θεραπείες 2-3 φορές την εβδομάδα με συσκευή υπερήχων για ενυδάτωση και φωτοθεραπεία για εξισορρόπηση της επιδερμίδας, λάμψη και μείωση των πόρων. Οι 3 αυτές συσκευές είναι οι πιο ιδανικές για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα της επιδερμίδας σου. Σε επόμενη φάση θα μπορούσες να δοκιμάσεις και θεραπείες με dermapen.

Σχετικά άρθρα:

4. FAQ's  Δυσχρωμίες


Ε: Υπάρχει κάτι που μπορώ κάνω για να εξαφανίσω το μέλασμα;
Α: Διάβασε το σχετικό άρθρο Συμβουλές για την Αντιμετώπιση του Μελάσματος


Ε: Τι να κάνω για να αποκτήσει η επιδερμίδα μου πιο υγιή όψη; 
Α: Όταν δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα η πιο εύκολη και απλή θεραπεία είναι  φωτοθεραπεία με μάσκα.


Ε: Τι να κάνω για να αποκτήσει η επιδερμίδα μου πιο ομοιόμορφο τόνο;
Α: Η χρήση mandelic εάν υπάρχει πρόβλημα ακμής ή lactic peel  σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση με  μια μίνι συσκευή χειρός  είναι εξαιρετική θεραπεία για να αποκτήσεις ομοιόμορφο τόνο και φωτεινή επιδερμίδας. Ο συνδυασμός των παραπάνω με καθημερινή φωτοθεραπεία με πράσινο  θα ενισχύσει περισσότερο το αποτέλεσμα και την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας σου.

Σχετικά άρθρα:


Ε: Ποιο peel είναι πιο κατάλληλο για δυσχρωμίες;

Α: Το mandelic εάν το κύριο  πρόβλημα είναι η λιπαρότητα και η ακμή. Το γαλακτικό εάν το κύριο πρόβλημα είναι οι δυσχρωμίες λόγω φωτογήρανσης.

 -

5.FAQ's Θεραπείες Σώματος


Ε: Ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία/συσκευή για σύσφιξη.
Α: Συσκευή με τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων. Επιλέγουμε κατά προτίμηση συσκευή  από 30 watt και άνω. Συσκευές με 30 watt είναι το μίνιμουμ και μπορούν να βοηθήσουν ως επί τω πλείστον σε περιπτώσεις με ήπια- μέτρια χαλάρωση.

Σχετικό άρθρο:
 Ε: Θέλω να αγοράσω συσκευή λιποδιάλυσης. Τι πρέπει να προσέξω;

Α: Για την λειτουργία αυτή η συσκευή που θα επιλέξετε πρέπει να λειτουργεί οπωσδήποτε σε  συχνότητα  των  25-40 χιλιόκυκλων,  25-40 Khz.  Οι συσκευές υπερήχων  που λειτουργούν στα 1ΜΗΖ  δεν διαθέτουν την δυνατότητα cavitation και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν λιποδιάλυση.

 Σχετικά άρθρα:
Ε: Ποια συσκευή προτείνεις για κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Α: Για κυτταρίτιδα η καλύτερη επιλογή είναι μία πολυσυσκευή με την οποία μπορείς να κάνεις  θεραπείες cavitation για να μειώσεις το λίπος, επιδερμικής σύσφιξης  με ραδιοσυχνότητες και vacuum μασάζ. Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις αγοράς διάβασε το σχετικό άρθρο

Σχετικό άρθρο: 

6. Χρήσιμες πληροφορίες


Που μπορείς να βρεις  τις συσκευές που προτείνω

Σε κάθε άρθρο με αναφορά σε συγκεκριμένα προϊόντα/συσκευές και DIY θεραπείες θα βρεις  προτάσεις αγορών στο τέλος του άρθρου. Επιπλέον για τι πιο απαραίτητες "must have" συσκευές έχω δημιουργήσει μια ειδική  σελίδα αγορών.   Το πιο σύνηθες  προτεινόμενο site για τις αγορές σας είναι το ebay όπου μπορείτε να βρείτε πλήθος συσκευών συνήθως στην καλύτερη δυνατή τιμή.


Αγορές από το εξωτερικό

Θυμήσου ότι σε περίπτωση που αγοράζουμε συσκευές από το εξωτερικό ελέγχουμε η αποστολή ( δηλ το shipping) να είναι standard ή economy ή να διευκρινίζεται μέσω EMS δηλαδή μέσω ΕΛΤΑ ώστε να αποφύγουμε τελείως τον εκτελωνισμό για μικρά και μεσαίου μεγέθους δέματα ή έστω αν είναι μεγαλύτερο και  εκτελωνιστεί να είναι το κόστος πολύ πιο χαμηλό. Αποφύγετε τελείως αποστολή με express shipping δηλαδή με courier γιατί το κόστος εκτελωνισμού ανεβαίνει πολύ  αφού κάθε δέμα ακόμα και μικρού μεγέθους εκτελωνίζεται και χρεώνουν και για την δουλειά του εκτελωνιστή.


Η Γνώμη μου για συγκεκριμένα Καλλυντικά/Προϊόντα

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για καλλυντικά/προϊόντα περιποίησης της αγοράς πέρα από αυτά που έχω δοκιμάσει και έχω γράψει την αξιολόγησή μου σε άρθρο. Περιστασιακά δοκιμάζω καλλυντικά του εμπορίου που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον κυρίως όμως εστιάζω και γράφω για περιποιήσεις με ατομικές συσκευές χρησιμοποιώντας συνοδευτικά επαγγελματικά καλλυντικά για θεραπείες αισθητικής.


Σχετικά  με τα προϊόντα και την εταιρεία Dermedics.

Για τις αισθητικές θεραπείες με τις συσκευές μας, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα καθημερινά καλλυντικά μας γιατί δεν έχουν την σωστή σύσταση. Για παράδειγμα μπορεί να περιέχουν πρόσθετα ακατάλληλα για βαθύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα μας και/η έλαια που εμποδίζουν την λειτουργία ιονισμού, υπερήχου κτλ .  Δυστυχώς οι εταιρείες με επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής  δεν τα διαθέτουν συνήθως στο κοινό για προσωπική χρήση. Έτσι πριν από μερικά χρόνια όταν ακόμα έγραφα στο αρχικό μου blog e-gynaika.com, έψαξα για  ποιοτικά προϊόντα αισθητικής και κυρίως για αμπούλες και gel υπερήχων  για δική μου χρήση με τις συσκευές μου. Τότε ανακάλυψα την εταιρεία Dermedics και μετά από  παράκληση μου έστειλαν κάποια προϊόντα τους να τα δοκιμάσω. Μπορείτε αν έχετε λίγο χρόνο στην διάθεσή σας να διαβάστε το σχετικό post μου εδώ στο  e-gynaika.com.  Οι εντυπώσεις μου από τα προϊόντα ήταν οι καλύτερες αλλά η διάθεσή τους  σε επίπεδο λιανικής δεν ήταν εφικτή σε συνεχή βάση από την εταιρεία. Έτσι με  δική μου προτροπή μία φίλη φαρμακοποιός στην πόλη μου ανέλαβε την εισαγωγή τους στην Ελλάδα. Για να την διευκολύνω στην κομμάτι της επικοινωνίας  υποσχέθηκα και  ανέλαβα την αρχική επικοινωνία στο mail της αντιπροσωπίας εδώ στην Ελλάδα καθώς και στην σελίδα της εταιρείας στο facebook.Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. Μαρία καλησπέρα και σου εύχομαι μία ευλογημένη χρονιά!
  Αυτές τις μέρες ανακάλυψα το blog σου και η αλήθεια είναι πως ενώ διάβασα αρκετά, έχω λίγο μπερδευτεί για ποια συσκευή να επιλέξω.
  Είμαι 47 χρονών και ενδιαφέρομαι για σύσφιξη στο πρόσωπο (ανόρθωση του οβάλ αλλά και κάτω απο τα μάτια), για πύκνωση του δέρματος, αναζωογόνηση, αντι-γήρανση/ρυτίδες. Διάβασα στο μπλόγκ σου και για ραδιοσυχνότητες (που όμως γράφεις πως δεν ήσουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη) αλλά και για dermapen.
  Σε παρακαλώ πές τι συσκευή θα πρότεινες για την περίπτωσή μου. Προσωπικά επειδή έλεγα να προχωρούσα και στην απόκτηση του dermapen ούτως ή άλλως, έψαξα στο ebay και είδα διάφορες συσκευές διαφόρων χρημάτων.
  Γράψε μου σε παρακαλώ για να μην κάνω λάθος (επειδή διάβασα πως άλλες φίλες είχαν κάποιες ατυχίες & οι συσκευές πάλλονταν/δεν ανεβοκατέβαιναν) ποιά είναι η καλύτερη συσκευή, τι αριθμό βελονών να πάρω και πόσο συχνά μπορώ να κάνω μεσοθεραπεία.
  Απο αμπούλες σκεφτόμουν να αγοράσω τα εξής: MESOLIFT BOOSTER, MESOWHITE BOOSTER (έχω και κάποιες διχρωμίες/πανάδες, κυρίως το καλοκαίρι, τον χειμώνα μειώνονται αισθητά), MESOECM, MESOGEN'X, συμφωνείς?
  Συγνώμη εάν σε κούρασα με το μήνυμά μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
  Αθηνά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αθηνά μου για ουσιαστική σύσφιξη το dermapen βοηθάει μεν αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι όμως πολύ καλό εργαλείο ομορφιάς και γενικά θα σε βοηθήσει στην βελτίωση της ελαστικότητας και της γενικής ποιότητας της επιδερμίδας σου. Επίσης ενισχύει σημαντικά την δράση των αμπουλών. Δυστυχώς πλέον έχουν μπει στην αγορά τόσο πολλά dermapen που δεν έχουν την κάθετη κίνηση που δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο με σιγουριά. Το Dr pen που έχω ως πρόταση στην σελίδα αγορών (πάνω στο μενού) έχει ήπια κάθετη κίνηση και αρκετή ισχύ. Με σταμπωτές κινήσεις θα σε καλύψει άνετα για όλα τα βάθη βελόνων. Για ουσιαστική σύσφιξη υπάρχει πλέον άλλη τεχνολογία καλύτερη από τις ραδιοσυχνότητες. Θα γράψω για αυτήν μόλις μπορέσω. Δυστυχώς οι τωρινές υποχρεώσεις μου πλέον δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι όσο θα ήθελα με νέα άρθρα στο blog μου. Υπόσχομαι όμως ότι θα είναι το επόμενο άρθρο μου και πιστεύω να τα καταφέρω εντός των επόμενων ημερών :) Για αμπούλες meso white και mesowhite booster και το βράδυ τρετινοίνη. Για αντιγήρανση ναι... Meso ecm και meso gen'x Είναι τέλειες!!!! Από τo φαρμακείο που τα διαθέτει εδώ στην Ελλάδα (το τηλ τους είναι 2410535260) ρώτα μήπως έχουν και και διαθέσιμο dermapen να σου τα στείλουν όλα μαζί

   Διαγραφή
 2. Μαρια μου καλη χρονια με υγεια και χαρα.
  Μαρακι μπαινω οποτε μπορω και διαβαζω σχολια,κριμα μονο που δεν εχουν ημερομηνιες.
  Ηθελα να σου πω οτι το facial-flex το συνεχιζω,(συσφιξη δεν ειδα καθολου το αντιθετο θα ελεγα, η χαλαρωση πλεον ειναι εμφανης και στους αλλους),αλλα εχω την αισθηση οτι βοηθαει τα ζυγωματικα να εχουν καποιον ογκο,ισως λεω.
  Καλη χρονια ξανα Μαρια μου οτι επιθυμεις σου ευχομαι ολοψυχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κική μου δυστυχώς η πλατφόρμα εδώ δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με την παλιά αλλά εδώ τουλάχιστον είναι πιο εύκολη η συντήρησή του χωρίς προβλήματα με ιούς κτλ. Τώρα ιδίως που είμαι πολύ πιεσμένη από υποχρεώσεις και σε χρόνο ούτε να γράψω νέα post δεν έχω κουράγιο...
   Ναι λογικό είνα... δύσκολα το Flex να κρατήσει την χαλάρωση όσο περνάνε τα χρόνια. Το μόνο που έχει αποτέλεσμα στην σύσφιξη είναι οι ραδιοσυχνότητες και ακόμα και αυτές γίνονται λιγότερο αποτελεσματικές όσο μεγαλώνουμε. Υπάρχει μία νέα τεχνολογία πολύ πιο αποτελεσματική αλλά χρειάζεται προσοχή για την ασφαλή χρήση της στο σπίτι. Δυστυχώς δεν έχω βρει τον χρόνο να γράψω για αυτήν και δεν ξέρω αν θα μπορώ να βρω και τον χρόνο να υποστηρίξω τις απορίες σας. Το έχω όμως στο μυαλό μου και θέλω πολύ να μπορέσω να σας ενημερώσω σχετικά...

   Διαγραφή
 3. καλησπέρα Μαρία και σε όλη τη παρέα. Θα θελα να σε ρωτήσω αν γνωριζεις για τις δυο συσκευες για τα χειλια. Την 3D SUPER LIP και την candy lipz.Αν όχι έχεις να μας προτείνεις κατι για αυτη τη περιοχή ? Σε ευχαριστώω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ελενίνα το δεύτερο το ξέρω. Δουλεύει σαν βεντούζα και δημιουργεί ένα πολύ προσωρινό πρήξιμο στα χείλη. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω πόσο διαρκεί αλλά πάνω από μερικές ώρες δεν νομίζω. Το πρώτο,ο 3D SUPER LIP, δεν το ήξερα αλλά μόλις το κοίταξα. Είναι πεταμένα λεφτά! Ο ιονισμός που ισχυρίζεται ότι βοηθά την ενίσχυση του Lip balm είναι ψευδής γιατί πολύ απλά ο ιονισμός δεν δουλεύει με λιπαρές συστάσεις, μόνο με oil free. Τώρα για το μασάζ τι να σου πω... δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε τίποτα. Αν έχεις συσκευή υπερήχου δοκίμασε να κάνεις μασάζ με λίγο υαλουρονικό αλλά και πάλι δεν νομίζω να κάνει τίποτα ως αναφορά την αύξηση του όγκου.
   Κάποιοι λένε για το dermaroller αλλά και αυτό όχι μόνο δεν κάνει τίποτα (παρά μόνο μια προσωρινή φλεγμονή και άρα.. πρήξιμο) αλλά οι γιατροί δεν το συνιστούν καθόλου μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος μόλυνσης αυτής της τόσο ευαίσθητης περιοχής. Για όγκο στα χείλη η μόνη λύση προς το παρόν τουλάχιστον είναι μόνο ενέσιμα στον πλαστικό

   Διαγραφή

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε διευκρίνηση σχετικά με το άρθρο θα χαρώ να σας βοηθήσω. Το σχόλιο σας ή απορία σας θα δημοσιευτεί μόλις μπορέσω να το διαβάσω και να σας απαντήσω. Παρακαλώ πολύ οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και πάντα σχετικές με το θέμα του άρθρου.